En sanning med modifikation?

Jag KAN ha fel här, men känner mig ändå hyfsat uppdaterad i ämnet när jag ställer följande fråga: Har Isabella Löwengrip NÅGONSIN tagit ansvar eller ens medgivit att hon lurat läsare, följare, media och samarbetspartners?NÅGONSIN?!

Mitt svar är nej.
Det har hon inte.
Aldrig.

Kan ju vara läge att börja där, kanske?

526 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns nästan som det är dig hon syftar på i texten. Hon flyr och tycker inte hon ska få komma undan den här gången.

      Hon verkar också överraskad över att nån kunnat köpa kommentarer, ska inte hon vara expert?

        Ja tänkte samma sak. Hon skulle vara expert och det skulle hon marknadsföra i USA. Jag har faktiskt ingen aning om vem hon är längre. För många saker i luften att man hänger inte med.
        Inte hon heller för den delen eftersom allt gick åt helvete.

          Det är helt sjukt. Hon har ljugit så mycket att man knappt kan hålla koll på allt hon ljugit om

            Hon lyckas tyvärr inte hålla ordning på lögnerna hon själv heller. Problematiskt minst sagt ?

          Eftersom att hon förmodligen inte haft för avsikt att köpa följare åt vare sig själv eller andra så är det inte konstigt att hon inte vet att detta går, men hon kände såklart till att det går att köpa till sig själv dock tror jag inte hon gjort det. Så otroligt löjliga kommentarer här så man blir mörkrädd… Alla här förstår mycket väl att hon inte själv köpt utan att någon bellabesatt som vill förstöra för henne gjort det. Kolla bara här och på instagram alla galningar det finns, och alla vet att det finns någon som gör allt för att krossa Bella och sprida lögner, sk-t och rykten. Undrar också vad det är hon skulle ha lurat samarbetspartners med? Dock så är hon väl den enda som varit öppen och ärlig med strategier och erkänt att hon ljugit och hittat på en del som ung. Det har det väl för övrigt tjatats om här, har du glömt det. Väldigt vad ofta du säger emot dig själv nuförtiden, vem är det som ljuger egentligen?

            Har du gillar din egen kommentar? So fun!

              so fun!

            Wow, så naiv

            O

        Jag tycker inte man ska sparka på nån som redan ligger. Hon gör vad hon gör och är den hon är, man kan tycka olika om det, men detta liknar mobbing och det är aldrig ok.

          Men att ljuga om följare och besök är tillåtet. Om hon nu gör om och vill göra rätt, så kan hon väl göra det.

            Men har hon verkligen ljugit om följare och besök? Är det så hemskt om det skulle vara så, jag menar de flesta överdriver något och siffror varierar… Är det bara det detta handlar om, det finns ju värre saker folk ljuger och ljugit om menar jag. Det är väl upp till dem som anser sig blivit lurade då, om det ens finns några, att agera och klaga och inte en mobb som drevar. IL blir färtalad här och i media dagligen, och andra bloggare har på riktigt faktiskt köpt följare, likes och kommentarer och det har påpekats här men inte f-n har det skrivits något om det. Märkligt också att fejk-hatar-konton var de som ”upptäckte” fejkkommentarerna och meddelade företaget tycker du inte.

            Hon tog ju dessutom bort siffran från sin instagram som alla klagade på och var så upprörda över, men då är det fel och ni gnäller och klagar ändå. Hon kan ju inte göra något rätt, spelar ju ingen roll vad hon än gör så vrider ni det ju till fel. Galet. Och kommentarer som skriver det och färsvarar IL här tas bort. Sedan så HAR hon 1.5 milj följare/räkvidd totalt i kanalerna och bloggen har tidigare haft runt 1-1.5 milj besök vissa perioder så egentligen har hon inte direkt ljugit, hon ljuger inte mer än andra. Det ljugs mycket om henne här däremot.

              Hur vet du att Bella har 1,5 miljoner följare totalt? Varför är det så viktigt för dig att försvara henne med näbbar och klor?

              Nej hon har verkligen inte 1,5 miljoner följare, och ett besök är inte på långa vägar samma sak som en besökare och ännu mindre en följare.

            Det vet du ingenting om och du har inte heller bevis. Sluta skvallra och sparka på en som redan ligger.

            Sjuka människor härinne. Hoppas ni alla får hjälp.

          Det är klart, två fel gör inte ett rätt. Det gäller att vara saklig och skilja på sak och person. Och det är nog jobbigt att vara så omskriven som il nu är, även om hon tidigare har sagt att hon jobbade för att få uppmärksamhet, oavsett hurdan. Det kan ju också vara en copingstrategi för att hantera situationen. Om il någon gång på riktigt har tänkt att hon kan kontrollera media och sina följare, börjar det nog gå henne ur händerna nu. Det är verkligen sårbart att blotta vad som i alla fall verkar vara, en så stor del av sig själv sin tillvaro och sitt sätt att bedriva verksamhet och att dessutom sätta sin tilltro till den egna förmågan att kontrollera media och allmänhet ?

          Hon har själv sparkat omkull sig

      Så kan man absolut inte tolka det, bs. Pekar inte ut någon.

      Lustigt att hon envist klänger sig fast vid att skriva på engelska. För vem då liksom?

        Eller hur! ?

        De är för att alla kinesiska fejkläsare ska förstå …

          Glöm inte Australien!

            Och Umeå!

              Och Dubai.

                Och Saudiarabien ha ha

        En förolämpning mot engelska språket att kalla det hon skriver engelska. Varför envisas hon med detta?

        Instagrsm är ju ändå en internationell plattform, så varför inte?

      Hur mår du Camilla? Känns som att du verkligen är på botten nu. Ingen frisk människa skulle hålla på som du med dessa löjliga inlägg, verkligen dagisnivå. Och inte heller tillåta den här h*xjakten på IL. Det är dags att du tar hjälp av en professionell nu.

        Håller med! Vilket sjukt beteende Camcam har!

          Sjukt? Nä det får stå för dig. Jag tycker inget hon skriver här är sjukt.

            Exactly! Och att Bella har under så lång tid ljugit och kallat alla som ifrågasatt henne för jante-svenskar och avundsjuka, är det då ok?

              Betydligt friskare än Bella iaf…..

            Börjar faktiskt tycka Camilla lägger upp lite väl mycket om Isabella, först höll jag med henne om det mesta men detta är helt klart något personligt agg Camilla har, hon lägger inte ut lika mycket om andra profiler som verkligen förtjänar det, är
            Nästan vartannat inlägg

              Vilka andra profiler ”förtjänar” att skrivas om? Som det inte skrivs om alltså

                Det finns andra som på riktigt och uppenbart faktiskt HAR köpt både följare, likes och kommentarer och det har påpekats här av flera men det skrivs det inget inlägg om. Den personer verkar sen igår köpt ännu mer likes för hen tänker väl nu att hen kan säga sabotage också. Jag tror inte ett ögonblick på att IL någonsin köpt varken följare, likes el kommentarer, och jag tror de flesta här fattar att det är en besatt hater som gör allt för att förstöra för IL och skapa misstro mot henne. Många vet och har sett liksom, kolla bara härinne och på ig… Personen hänger ju givetvis här också. Sen utöver det så finns det ju en del som håller på med smygreklam, ljugande, lismande, överdriv och omoraliska säljmetoder.

                  Okej absolut kan det vara så. Men vilka specifikt tänker du på?

              Fast det är väl den influääänser som just nu är mest intressant att bevaka??
              Hur mår du som läser inlägg som inte vill? Det måste nästan vara som tvångstankar.

              Det är förmodligen så att det finns massor av saker att luska fram hos de flesta som bedriver någon form av företagande, särskilt i den branschen. Om inte annat ryggdunkande och föreningar för inbördes beundran. Svågerpolitik. Ju högre upp, desto mer av den varan då det underlättar vägen uppåt. Tycka vad man vill om il, men det verkar som att hon drar mest engagemang i många kanaler och det borde nog också vara en fingervisning om hur pass stor influenser hon är/har varit. Jag tänker också att exempelvis Bianca surfar på hennes kända släkt. Det får man också ge il, hon har inte den bakgrunden (vad jag vet).

              Men är du seriös? Hon skriver ju om det som är aktuellt

              Nu är ju det här Camillas privata blogg och skulle hon ha ett agg mot tex Isabella så får hon väl skriva det här..? Nu har hon ju på sin höjd skrivit att hon ljuger mycket och att hon är pinsam, så tror inte direkt Bella kan anmäla henne för något. Och vill Bella skriva om Camilla på sin privata blogg är det ju fritt fram! Men hon satsar på annat, vad är lite oklart…

          ????

        Så Camilla ska söka hjälp för att Isabella ljuger. Förstår jag dig rätt då?

          Massor av människor ljuger hela tiden utan att bli uthängda på nätet i form av nån sorts hatdrev. Skaffa ett liv.

        helt enig. Jovisst er det viktig å avsløre de som jukser og er uærlige – men det lyser gjennom at med Isabella er det noe langt mer personlig enn å avsløre juks. Visse tider overskygges fakta av hets og mobbing. Har besøkt denne bloggen av og til, men nå synes jeg at det begynner å bli ubehagelig.

          whaaaaat…..

          Du kan vara ubehagelig.

            ?

            Hahahahahaha alltså skrattar alldeles för mkt åt detta

              Samma här ?

              Jag med.. mina grannar måste nog tycka jag blivit ubehagelig!

          Gertan du verkar riktigt omtänksam men IL har lämnat kaos och förödelse efter sig i många, många år. Kritiken kommer av en anledning. Tyvärr skulle hon aldrig anstränga sig för att försvara dig om rollerna var omvända. Om du inte sett hennes intervju hos Schulman än så rekommenderar jag det. Hon är öppen med att hennes följare inte är mer än pengar på ben.

            Jaaaaja okei jeg burde kanskje uttrykt meg på en litt annen måte, jeg ser den 😉 Det jeg mente er at gransking, fakta og stille IL til ansvar absolutt er viktig, og her har C gjort en god jobb! Men visse innlegg blir litt for useriøse, spekulative og usaklige. Som innlegg om barn og omsorgsevne etc. Av og til så tar det litt vel av, og DET synes jeg er ubehagelig, det undergraver den gode jobben som har blitt jobb. Intensjonen blir uklar, og det gjør at jeg ikke vet om jeg vil støtte opp under det.
            Så om jeg er ubehagelig som synes det, så gjerne for meg 🙂

          …Allting är relativt ? detta tycker jag är ubehageligt
          https://www.dn.se/nyheter/varlden/norrmannen-mest-inavlade-i-hela-varlden/
          Det enda jag tycker är ubehageligt på denna blogg är dem som inte förstår vad bevakning är!
          Utan Cam Cam skulle hälften av vad t ex Bella pysslar med aldrig se dagens ljus.

            Fast det där stämmer inte. Man vet vilka länder som lider av kusingiften generation efter generation. Flera artiklar tar upp de medicinska problemen och barnadöden i t.e.x Pakistan som är direkta resultat av grov inavel.

          Nå må du gi deg…

        Inga andra inlägg får mer kommentarer än dom om IL, så det är väl självklart att det blir många inlägg. 1. Det engagerar oss läsare (på gott och ont). 2. Det ger C mycket trafik på sin blogg.

          Eller hur. Hur svårt kan det vara att förstå?!

          Exakt. Det är ju inte så att Camilla driver en välgörenhetsblogg där hon jobbar gratis. Klart hon skriver om det som genererar engagemang och kommentarer, samt det som är aktuellt, vilket Bella sannerligen är just nu. Ska det vara så svårt att begripa för somliga?

        Va?

        Nu har det förvisso även kablats ut TRE artiklar på kort tid om I.L. i Svenska Dagbladet, så din kritik är ej befogad. Det här är allvarligt det som har uppdagats!
        Nu vet jag inte hur bevandrad du är när det gäller morgontidningar, men att den tidningen släpper in så många artiklar om I.L. och hennes förfärliga sätt att driva sina affärer visar hur pass allvarligt det här är…även om du vill låtsas att det är personlig vendetta utan grund.

        Så pinsamt att försöka tysta en annan person genom att hävda psykisk bakomliggande orsak.
        Kan det inte bara räcka med att säga att du inte tycker om det hon skriver?! Det enda du åstadkommer är att förolämpa personer som faktiskt har psykisk ohälsa!

        Även Dagens Industri har skrivit om det här kring I.L.! Din åsikt har ingen grund, och visar enbart hur förkastlig du är när du framför din skeva uppfattning.

        Om du ska springa en annan persons ärenden så gör det iallafall med lite finess! Nu är det så genomskinligt!

          Hejhej Camcam!

          Kan säga detsamma om dig kära vän 🙂

          Pinsamt att hålla på så som du håller på. Hoppas du har en annan hobby än att mobba andra.

            Men lägg ner din tönt!

            ?

            Pinsamt att du är så dålig på svenska att du inte kan se att språkbruket i texten skiljer dig helt från Camillas.

        Är det Sheila? Stod i fb-tråden att hon brukar vara inne här och härja och försvara bella.

          Som är så aggresiv i sitt försvar?

            Folk gör så konstiga grejer i anonyma kommentarsfält.

              Haha mmm tänkte på denna någon som blir så fruktansvärt upprörd på andra som är kritiska mot IL ,och dessutom väldigt ofta

          Hon kanske också har en skruv lös, med tanke på att hon är ”vän” med Bella.

            För Bella kan ju inte ha vänner…eller. ?

        Bella är en person son ljuger hela tiden. Varför ska man lita på henne?

          Det blir lite motsägelsefullt när il å ena sidan säger att hon är mästare på att få media och läsare dit hon vill och å andra sidan vill verka förtroendeingivande ?

          Har du bevis på att hon ljuger?

        Så olika vi uppfattar. Själv anser jag det bra och framförallt modigt av Camilla att avslöja Isabellas förljugenhet.

          Och du behöver inte låtsas. Alla kan se hur besatt du är att förvara Bella.

        Emma hur mår du själv?
        Har du svårt att skilja på sak och person?
        Förstår du inte att inlägget handlar om att ifrågasätta om Bella kan ta ansvar.

        Bästa kommentaren här inne på väldigt länge!

      Har Bella kommenterat Frågan om 1,5 miljoner följare? Någon som läste on detta i SVD? Sa hon ngt om den biten?

        Självklart inte! De är fortsatt strutsbeteende.

          Guuuuud vad många är svartvita här inne ?.

          Någon tycker Camcsm går på för hårt och att det liknar mobbning = Tolkas som om personen tyckt Bella gjort alla rätt.

          Någon tycker Bella kör strutsbeteende = Tolkas som om motsatsen är att göra en Boken.

          Det behöver inte vara allt eller inget, det finns tusen nyanser däremellan. Man kan tycka det är mobbning att en hel grupp människor bemöter hetsande kommentarer med ”Hej Stollis!” och samtidigt tycka att de hetsande kommentarerna inte tillför så mycket och nog inte är så hälsosamma för den egna personen. Saker behöver inre ta ut varandra och det finns 35642 olika sätt Bella kan bemöta sina lögner på utan att för det göra som Boken.

        Nej för det går inte att bevisa.

      Undrar också om det stämmer att hennes kompis Sheila skriver kommentarer här..

        Något fel är det uppenbarligen på Sheila.

    Enda gången man skäms över att vara kvinna typ; efter hon har matat ut nåt snyftinlägg och man läser ”styrkekramar” och om allt hon åstadkommit i Sverige mm i kommentarsfälten..

    Varför hyllar man bluff & båg, jag fattar inte.. Många vet ju att hon medvetet skarvat med siffrorna, provocerat, ljugit, tagit sina läsare som dumma fån (i för sig…) men ändå fortsätter de se upp till henne. Makalöst faktiskt.

      Verkar vara någon skillnad på fakta osv när det gäller henne. Har ingen aning om vad det är för personer som stöttar henne för jag har då ingen i min bekantskapskrets som är så naiva att tro på såna uppenbara lögner.

        Det verkar vara otroligt många som stöttar henne, många kända namn.

          Kan också bero på pojkvännen hon har. Många som följer pengarna.

          Vilka då? Följer inte henne nånstans så vet inte vart jag kan se vilka kändisar stöttar den här galningen

          Det gör dem rätt i. Man backar inte sådana som er som håller på med ren och skär mobbning. Ni borde skämmas!

            De

              Vem bryr sig? Så länge man fattar är det för fan bara störigt att ta plats i ett diskussionsforum med massa rättstavningsfascism. Folk skriver väl dessutom snabbt och i förbifarten, orka läsa med lupp. Gah!

                Nu är det i och för sig inte en fråga om stavning utan grammatik.

                Men varför är henne så upprörd över det

            Det går att både hålla med IL och ta avstånd från densamma och samtidigt inte mobba/vara elak. Att inte hålla med är inte per automatik att vara elak. Därmed inte sagt att ingen här är elak, det finns såna kommentarer också. Få saker här i världen är så absolut antingen eller, att det inte finns skillnader i nyanser.

            Du borde skämmas ?

            Men det är ok att ljuga? Dessutom anser jag att IL är den största mobbaren som ideligen i sina texter trycker ner andra kvinnor genom att framhäva sig själv. Det är okej att ha självförtroende, vara framgångsrik osv. men sättet hon uttryckt det på är inte okej… ”medan andra kollar på Netflix… ” bla bla bla till exempel. Hon har dessutom skrivit ett otroligt nedvärderande inlägg om transpersoner. DET är mobbing. Att påpeka att det hon gjort är fel är inte det. Fattar inte hur människor kan tycka att det är ok att hitta på så mycket skit som hon har gjort. Är det så vi vill ha det?

      Kommentarer i stil med ”Så du har aldrig gjort något olagligt? Aldrig gått mot röd gubbe?” Och ”You’re honnest and a carying person (sic)”. Jobbigt känna att en majoritet av ens stöd kommer från personer som uppenbarligen inte tillhör de högst begåvade (och då åsyftar jag inte stavningsproblem).

        Ja, många av dem är nog inte så välinformerade heller, eller försöker ens tänka kritiskt, hur alla historier går ihop.. De har bara svalt det här med powerwomen och sen tar det liksom stopp..
        Såg igenom hennes strategi långt innan hon outade den i Schulman show (är inte heller mer än normalsmart haha), fattar mest inte hur blinda vissa är/vill vara!

          Sant. Blev helt chockad när min bästis typ hyllade hennes sommarprat, och hon fattade inte alls varför jag va emot Isabella. Jag som trodde att vi var lika smarta?(det är vi)

            Fattar din bästis nu?

              Njaaa… jag orkade faktiskt inte bemöda mig och lägga min riktiga själ i att förklara på riktigt, drog några korta punkter bara.

            Åhhh sitter i samma sits och blir SÅ provocerad när min kompis nämner Isabella och verkligen är imponerad av henne och vad hon åstakommit. Och jag vet inte ens vad jag ska säga när hon frågar varför jag är så anti…. kan liksom inte säga ”ehh läs bloggbevakning” för vi är ändå på en intellektuell nivå där skvaller på en blogg inte är något som räknas som bevis ? så, vad säger man?!?

              Eller hur! Har inga vänner som tror på hennes dravel (tack och lov) men däremot träffat äldre kvinnor i arbetslivet som sagt att hon är en så bra förebild för unga tjejer som vill göra karriär osv (så naivt och korkat – tycker det har varit uppenbart hela tiden att hon mest tramsat runt, men de har väl aldrig ens läst hennes dynga) och jag har bara fått stänga av för jag har inte orkat ta den diskussionen.

              Hänvisa till Svenska Dagbladet då.

          Fortfarande chockad att hon slängde ur sig allt i schulmans show! Hon bara måste ångra den arroganta, glappkäfta stunden i sitt liv!

            Ja! Men där tror jag att Bella var ärlig för en gångs skull. Hon kanske lände samhörighet med mobbaren Alex?

      Många förstår inte omfattningen, hur opålitlig Bella är.
      Alla läser inte här eller på fb och har därför inte heller hela bilden.
      Outar mig lite nu om personen läser här, men senast idag var det en i min närhet som sade ”hon borde ha sålt företaget när hon blev erbjuden 400 miljoner för det, det ångrar hon nog nu”.

      OM hon verkligen blev erbjuden de summorna, ja. Vi som hängt med ett tag vet att hon kan dra till med vad som helst. Hon påstår att ett riskkapitalbolag erbjöd henne pengarna, men jag har svårt att tro det eftersom det inte går att tro på något hon säger.

        Fb, jag antar att du menar Flashback.

        Jag har läst på Flashback i några veckor. Det började med att jag ville se vad de skrev om Isabella Löwengrip men sedan blev jag mer och mer fascinerad av den mycket märkliga stil som råder där. ”Internets kloak” brukar ju en del kalla Flashback och frågar man mig stämmer det bra. Det finns en grupp där som sitter och fantiserar, helt enkelt och en som bara skriver extremt konstiga inlägg, till exempel att IL är ”till hälften finsk”, och sedan upprepar samma budskap ett otroliga stort antal gånger. Resten, så när som på några undantag, verkar faktiskt vara Isabella-fan och de verkar hitta hita ibland, en del av dem. Och några avslöjanden i hela den här soppan bjuder sidan inte på.

        Det är därför det är så bra att Bloggbevakning för det här framåt och inte släpper frågan. Det handlar ju inte om att någon stackars tonårstjej har höftat lite för att några fler följare utan om bedrägeriförsök, anställda som farit mycket illa och behandlats om inte direkt olagligt så i alla fall på gränsen till det, svågerpolitik och annat allvarligt.

        Såklart att de bara är ljug. Skulle hon tackat nej till 400 miljoner!?! ?????

        För en skvallerblogg och fb är pålitliga källor. Man skall inte tro allt man läser på nätet. ???

      Herregud, vad är det hon uppnått egentligen? Att provocera och hitta på ett helt liv i en blogg ?

        Ja, alltså det är ju inte mer än så. Vet inte varför folk fått för sig att det ska vara nåt mer… förutom att de lyssnat på hennes bs under åren.

        Som nån skrev för nån dag sen här, Blondinbella är ju en av de där personerna som är känd för att hon är känd för att hon är känd. Typ så.

        Ja ungefär.

    Sluta aldrig granska henne. Ytterligare ett försök att manipulera till sympatier. Självklart var det hon som köpte commentater och det bombade. Precis som den påstådda hotlappen är det här ytterligare en strategi. Hon tar ALDRIG ansvar för hennes skit. Vad är det för FEL på henne? Gå skaffa ett annat jobb så får du se vad ansvar faktiskt betyder.

      Ja ingen går på de där snyftisarna. Glöm!

        Dessvärre så ser det ut som det är en skrämmande massa som går på hennes snyftinlägg. Både på blogg och Instagram…

      Är detta att granska?????

        Nej det är rapportera.

      Jaa klart det är hon själv… hon ljuger lika mkt som tidigare… precis som detta från tidningen förra året:
      ”Isabella Löwengrip ljuger när hon uppger att hon inte kände till att 28-åringen investerade andra människors pengar. ”

    Vad är en sanning med modifikation menar du?

      Aha, du syftar på första meningen i hennes text förstår jag nu.

    Undrar vem som har skrivit det här. Inte hon själv i alla fall. Samma person som skrev kommentaren om SvD:s granskning kanske?

      Hon har fått hjälp med texten, men den person som skrivit (Was not Was?) behärskar inte heller engelska i nån större utsträckning.

        Jag trodde då definitivt att hon själv skrivit i inlägget ovan. Just med tanke på nivån på engelskan…

          I samarbete med Google translate

            ??

        Kör du tesla?

        Jag tror även det är nån annan som en tid tillbsks som författar Bellsans inlägg på bloggen. Det är inte Bellans språkbruk i texten samt att inläggen är för välskrivna. Det går utför med Ljugengrip.

      Marisol?

    Det förvånar mig att en person som så uppenbart ljugit och fejkat otaliga gånger har mage att skriva den första meningen. Att så tydligt deklarera att man inte har problem att ta ansvar för sina handlingar eller erkänna fel med Bellas bagage kan ju inte leda till annat än ett ännu större ifrågasättande. Vad är det som felas?

      Dåligt minne? Noll självinsikt? Beroende av att ljuga? Vet inte vad som är mest besvärande för denna kvinna.

      Något lirar inte rätt i huvudet tyvärr.

    ”Mediadrottningen” som sköter sina plattformar alldeles själv och blir saboterad på detta vis! Högt och lågt. Men framför allt förvirrande.

      Tänk om hon också har köpta följare? Kanske samma person saboterat för henne tidigare. Hur många av 1.5 miljoner blir det kvar då?

    Damage control on fleek.

      Damage control, indeed. Det är dock väldigt fascinerande att följa. Jag har alltid känt att hon är riktigt skicklig på att manipulera och skapa efterkonstruktion. Det hon gör är att välja ord och känslor efter de situationer som hon måste anpassa sig till, till vilket pris som helst. Förut hade jag köpt det, men jag är så glad att Camillas granskningar har fått många att se från den riktiga sidan. Hela Isabella Löwengrip varumärket är bara riktigt jävla obehagligt. Hela texten i hennes Instagram-inlägg fick mig att rysa. Ughh! Men som sagt – sjukt fascinerande. Tycker jag.

        Underskatta inte oss fd läsare. Många av oss (har det framkommit här i kommentarerna vid tidigare tillfällen) slutade läsa Blondinbellas blogg för att vi själva upptäckte hennes fulspel. Och genom typ Google sen hittat hit (själv började jag söka på nåt i stil med ”Blondinbella + överskattad” eller ”+falsk” och hamnade till slut här) i sök efter bekräftelse; att man inte är den enda som ser igenom hennes ord.

        Så det är liksom the other way around: Camillas granskningar fick inte mig och många andra att bli omvända …vi var redan omvända när vi hittade hit.?

          Förstår vad du menar! Blir nyfiken på vad som fick dig isåfall att se genom Isabellas beteende?

    Hahaha, bildsättningen är ju bara för larvig!! Bedrövade Brigitte Bardot, bara en ensam tår på kinden saknas.
    Vad är det för puckon som köper det här?
    Och engelskan sen då: ”not either my team”, ” it’s a sabotage externally”….
    Om hon nu bemödade sig att ta hjälp av PR-proffs, vilket jag utgår ifrån, kunde de inte dubbelkollat språket innan de drog iväg postningen.
    So not fun.

      Den här kommentaren postades igår under Petras inlägg:

      ”– Vi har noterat att det har förekommit vad som verkar vara främst köpta kommentarer på ett av Isabellas Instagraminlägg. Vi misstänker att det rör sig om ett sabotage utifrån och vi utreder detta, säger Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest och fortsätter: – Vi har haft en dialog med Chimi och vi kommer inte kommentera våra dialoger med våra samarbetspartners, säger hon.”

      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/3JebVd/chimi-och-lowengrip-avslutar-samarbetet

      Samma formulering på instagram. Jag undrar vad som hände med språket. Har Isabella använt google translate eller har Marisol så kass engelska?

        Tror på Google translate eller att Blondinbella själv knåpat ihop översättningen utifrån den svenska texten. Det är ungefär hennes nivå på engelskan; som Google translate.

        … sabotage utifrån och vi utreder detta, säger Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest och fortsätter:

        Är det någon som verkligen tror på den bortförklaringen?
        Tycker det låter långsökt att någon skulle ta sig besväret att vippa några hundralappar, ta sig tid för att sabotera…

        Och att IL inte skulle ha kunskap om att man kan köpa likes osv
        det vet t.o.m min pappa som är 60 år och inte ens har FB eller Instagram…
        (Han kör snapchat?)

          Den självklara följdfrågan blir i ditt resonemang; vad har IL gjort för att reta upp någon till den milda grad att hen tar sig besväret att köpa fejkade kommentarer?

      Med vilken rätt kallar du folk för pucko som inte har samma åsikter som du, förbannat lågt.

        Med tanke på vad som åsyftas tycker jag att bedömningen ”puckon” verkar korrekt.
        Det var för övrigt ett väldigt milt skällsord. Why so triggered?

        Pulver är också ett gammalt fint uttryck.

          Flöjt också

      Det känns som om hon vill halvdant härma den där fotot/filmen på Marilyn Monroe när hon flyr undan fotografer i en korridor. Stackars stackars..

        När efterhärmar hon inte Marilyn? Har lagt märke till att hon följer fem(!) MM fanpages och Marilyns officiella instagramkonto.

          Herregud vad pinsamt. Tror hon att hon liknar Marilyn för hon är vitblond? ?

            Hon stylar håret och sina bilder för att få det där 50-talsstuket men hon får inte riiiktigt till det.

            https://cdn03.nyheter24.se/1230304a03d802dc05/2019/08/15/1580408/isabella_lowengrip_nyc.jpg

          Läste nånstans att MM var älsklingens favoritdonna. Kanske därför.

            Och hajens var birgitte bardot, minns ni inte den perioden?

    Hon och pingis föjer inte ens varandra längre, ganska så säker på att Löwengrip beauty inte kommer finnas kvar länge till

      Vi vet det nu.

        Alla läser inte allt här. Stör väl inte att nån enstaka kommentar upprepar nåt som redan sagts… kanske når nån som inte läst det förr.

      Men sluta tjata om vem som inte följer vem. Jag följer inte heller Pingis så det så

        NÄÄÄEEE????

    ”not either my team”
    Seriös fråga, säger man verkligen så?

      Nej.

        Tack, undrade bara om jag fått en stroke.

          Det är någon annan som fått en stroke, rakt i egot.

          Stroke är inget man skojar om ?

            Vem säger att det var ett skämt? Kanske är genuint rädd för att få en stroke.

              Engelskan är minst sagt undermålig.

            jävla moralpolis

            Man skojar om vad man vill. Om mottagaren skrattar är en annan femma.

      Det korrekta sättet att uttrycka detta vore nog
      ”Neither I nor my team has any involvement in this”

        nor?

          Eh ja? Har du aldrig hört nor?

            Either, or – neither, nor.

          Ja.

          Yes, det är ett ord. Direktöversättning är nog ”inte heller”

            Kräver ni lite för mycket av en person utan gymnasieutbildning?

              Nä men av den mäktigaste.

        … have any involvement in this….

          Tänkte precis kommentera samma. ? Tur att jag scrollade ner så slapp jag (…säger jag, och skriver det här, längre inlägget istället ?‍♀️?‍♀️).

            Du är bäst ?
            /19.04

          Varför have? I är have och teamet has, så varför är have rätt och inte has? Eller tänker jag helfel…?

            Eller vänta… Jag kom på det själv. Never mind!!!

          Rätt är ”had”. Det har redan inträffat, således imperfekt.

        “Neither my team, nor I, have any involvement in this”

        Kanske läge att fräscha upp kunskaperna?

        1.When two or more subjects are joined, you should focus on the subject closest to the verb:
        •Neither my brother nor my sister was at school today. (Not were!)
        •Neither Michael nor his friends are going there tonight. (Not is!)

        2.If you have a plural and a singular noun joined it is better to place the plural last to avoid awkward sentences.
        •Neither I nor my friends have ever been to that cafe. (Not has!)

        3.With a plural and a singular noun joined once a plural comes first both plural or singular verb is possible.
        •Neither his parents nor he was at home.
        •Neither his parents nor he were at home.
        Yet, it’s better to rephrase it to:
        •Neither he nor his parents were at home.

        Of your two sentences:
        1.Neither they nor I am going to buy lunch.
        2.Neither they nor I are going to buy lunch.
        The first one is correct but the most correct sentence should be:
        •Neither I nor they are going to buy lunch.

          Det här har jag aldrig ens funderat över, tack!

        @sluggo. Skulle vilja föreslå ett ”have” istället för ”has” också.

          Varför det?
          För att du ser ”team” som plural?
          Team kan vara både singular och plural. Beroende på om du ser helheten eller enskilda medlemmar.
          ””Neither I nor my team has any involvement in this”
          Ser man ”team” som singularis är ”has” rätt. Verbet styrs av subjektet närmast i en sats med ”neither…nor” eller ”either…or”.
          Man kan förstås ändra ordningen för att slippa problemet:
          ”Neither my team nor I have any involvement in this”

            Ser man det inte som mitt team och jag = vi?

        Dubbel negation! Aja baja

          Neither…nor är INTE dubbel negation.
          Med dubbel negation skulle meningen lyda t ex
          ”Neither I nor my team has NOT any involvement in this”

      Direktöversatt från svenska: ”inte heller mitt team”. Blir helt fel på engelska.

      Neither

      Näe, alltså jag brukar vara impad av all granskning, men i detta fall skaver det verkligen. Det finns ju trots allt inga belägg för att hon själv betalat för kommentarer, det känns också som något hon troligen inte skulle lägga pengar på i sin ekonomiska kris.
      Visst, med hennes bakgrund är det inte konstigt att man tror att hon är kapabel till detta, men det finns ju inga faktiska belägg för det.

    Tycker inte ett dugg synd om henne. Tänker på alla de människor Isabella har satt i skiten genom åren.

      Ja varför skulle hon manipulera kommentarer? Det vore ju helt sjukt, typ som om hon skulle manipulera sin besöksstatistik, en hotlapp eller liknande, och det skulle hon ju aldrig göra!

        Exakt! Hon säger ju själv att hon är en ärlig person som är den första att erkänna ett misstag! ?

        ???

      Hajen som hon i ett långt rant i nån live-sändning konstaterade ”aldrig skulle kunna komma tillbaka till Sverige”. Tror största problemet för honom inte var dom 30 millarna han fibblade bort utan hur monumentalt Bella slängde honom under bussen. Uthängd à la grande.

    Hoppas verkligen inte att företagare går på detta, självfallet är Bella medveten om köpta följare. Inte första gången heller… vips så har flera av hennes tidigare Instagram-inlägg (med köpta följare) försvunnit, strax efter detta avslöjande 🙂

      Jag tror ändå de flesta begriper hur det troligtvis ligger till. Hon har väl bevisat hur hon jobbar sig framåt i livet. Hon är säkert många fina sidor och styrkor, men att hålla sig till sanningen det har hon ju faktiskt visat att hon inte alls klarar av. Det finns gott om bevis på det.

      Det skrevs redan igår så jag skulle nog tro att det är precis vad som hänt!! Och du borde sova och inte försvara Isabella klockan fyra på morgonen …

    Offerkoftan är enorm. Tycka synd om mig syndromet är ännu större. Jag har aldrig brytt mig om henne förrän jag råkade ”ramla över” hennes enorma luftslott. Då blev jag på allvar intresserad av hur allt skulle sluta. Lever personligen i en väldigt bra ekonomisk relation, och det skulle aldrig falla oss in i att leva på det sätt som hon gjort även om vi har råd. Vi har inget hemmateam. Ingen hjälp över huvudtaget. Åker charter. Kollar priser m.m.

      Att ha hjälp hemma är väl inte det väsentliga kan jag tycka…
      Jag har betalat för både städning, tvätt, strykning och barnpassning. Och lämnat in sängkläder på kemtvätten för att få tillbaka dem i perfekta släta travar, hotell-style. Underbar avlastning, framförallt vid uppstarten av vårt företag när varenda timme var viktig för att vi också skulle hinna vara med våra barn så mycket som möjligt. Men jag har inte (och skulle aldrig) skylta med det eller se det som något mått på framgång så som Bella gjort.

      Hennes mått på ”framgång” var att låta filma och visa upp hur personal bär hennes väska, öppnar bildörren, packar upp hennes packning efter en resa, köper presenter åt barnen, klär på henne och borstar hennes hår åt henne. Det är ju helt sjukt. Som taget ur en historisk roman med kammarjungfru och pigor.

        Just det!!! Personal som bär väskan. Och när hon hade med sin Chanel upp på scen när hon skulle intervjuas ???

          Eller när hon gick ombord på flyget från Göteborg. Svedavias markpersonal bar hennes badväska förlåt Chanelväska.

            Fyyy vad pinsamt. Stackars personal.

        Du har helt rätt Madelon. Jag formulerade mig otydligt. Att betala lagenligt för hjälp hemma för att underlätta sin vardag är verkligen ok. Men att skryta om lag ett och två som avlöser varandra och förmodligen inte betalats privat är något annat. Liksom nagelterapeufter odyl på hembesök. Man har trott att det givit sk content på bloggen och därför varit en kostnad i bolagen. Nu är det inte så och därför beskattas hon privat och måste sälja huset.

          Mitt inlägg var absolut inte menat som kritik mot dig. Kände bara att jag ville ge ett uns upprättelse till hårt arbetande människor som anlitar hjälp i hemmet. Att ha råd med hushållsnära tjänster är känsligt redan som det är och så kommer Löwengripskan och försöker köra någon slags modern variant på Downton Abbey där hennes tjänare ska visas upp när de passar upp på henne på de mest bisarra sätt. Det är så olämpligt och ovärdigt på så många sätt.

          Jag tror (och hoppas!) att du har rätt och att all ”markservice” kommer att stå henne dyrt! Så att det trots allt blir hon som i slutändan får stå för kostnaden.

        Fast skylta med det är väl precis det du gör nu?

          Jag skyltar inte med ett dugg utan berättar bara anonymt om tjänster som andra människor (som också får förbli anonyma) utfört. Jag inga problem att berätta om eller när jag anlitat hjälp om det passar in i samtalets sammanhang. Men tror du jag skulle filma dessa människor och visa upp det på mina sociala medier? Låta någon filma när de bär min väska? Skryta om att de köper presenter åt mina barn, så att jag slipper göra det…

          Nä.

          Stor skillnad.

        Ändå tycker jag mig se dig ofta skylta i kommentarerna om din ekonomiska situation ?

          Oja. Att ha haft städhjälp (med RUT-avdrag) en gång/veckan är verkligen höjden av dekadent lyx och mycket att försöka skylta med. Särskilt nu när jag inte ens har det längre utan städar själv ?

          Nästa steg blir väl att skaffa privatget och hyra sommarhus i Sainte Maxime.

      Att belåna ett hus för 28 miljoner till absolut max, hon hade 4 miljoner i insats, ligger också högt upp på slösa-listan. Det är räntor rakt ut i sjön varje månad bara för att ”hon kan”.

    Finns det inga andra personer i bloggvärlden att skriva om? Är ju endast ett fåtal personer som figurerar i din blogg
    Jag skulle vilja hitta lite nya bloggar att läsa. Vore roligt om du kunde bevaka alla slags bloggar och kanske också ge tips på intressanta, roliga och eller smarta bloggar att följa.
    Börjar bli lite tröttsamt att bara läsa om 4-5 personer i din blogg

      Men det händer ju mycket kring Isabella nu, så det klart många vill följa detta

        Visst men snart i tre dagars tid, oavsett rubriken i inlägget, har man ältat detta.

          Enda – ja ENDA – anledningen att jag alls kollar in NÅNSIN på den här bloggen… är för att jag hoppas på nya bellainlägg.

            Samma här!

      Jamenvisst, jag saknar massor med inlägg om sprättben, vem som pillade på vem i PH, en lista med de 147 senaste bloggarna som glömt reklammarkera, dubiösa Dubai-resenärer, Kenzas gravidmage, om Gabriella Joss ska skilja sig, Mollys nya lägenhet, Tungårdens stela flin och allt annat som verkligen betyder något.

        Eller hur ?‍♀️ sånt spännande.

        Nä, fortsätt med Blondinbella.

          Dåligt val av emoji, kanske… ser ut som att jag inte uppfattade sarkasmen men det gjorde jag.

            Skrattar! Lugnt …

      Bloggbevakning är en tabloid som skriver om sådant som läsarna tycker är intressant och kul. Att skriva om udda och i och för sig intressanta bloggar kommer att intressera en handfull av de läsare som kommer hit för att underhållas.
      Vill man ha seriösa artiklar om de stora frågorna rekommenderas Financial Times och Le Monde.

      Men hon är enligt egen utsago expert på att manipulera media och få press så då får man ju press…

    nu kommer det fram på fb att hon eventuellt inte ens var mobbad i skolan… hon re-postade en tjejs storys igår på sin insta också, som visade bella i gamla skolkataloger, där hon såg glad ut o satt med sina vänner på skolkorten.

      Så du tror inte man varit mobbad bara för man ler på ett skolfoto?

        Det är ju Bellsan som mobbar.

        vad jag tror och inte tror har jag inte ens skrivit något om.

          Men du upprepar det här…

        Absolut – men det sista jag skulle göra är att re-posta nämnda skolfoton från en tid jag helst vill glömma. Men det är jag det… Bellan kanske tycker att det är mysigt att minnas den tid i sitt liv då hon var mobbad, eller iallafall att det finns något värde i att visa den på sitt Instagram?

        Kan vara att hon var mobbad eller så är det också en påhittad historia hon använder för att manipulera läsare.

      Svårt att inte ”sitta med sina vänner” på en klassbild iofs…

        Ha, ‘ja, för dig som är lite mobbad har vi en stol här borta, lite vid sidan av, för att demonstrera situationen.’

          Haha

          Bästa inläggen 18.27 och 18.43 ??????

      Är inte du blockad? Camilllaaaaaa …

      Man kan vara mobbad men ändå ha några kompisar.

        Exakt. Min lillsyrra var mobbad i högstadiet, gick så långt som mordhot och gäng på 50 pers som räddade ihop sig mot henne och polisanmälningar m.m. Men hon hade hela tiden kompisar också. Inte alla mobbade är helt utanför i alla sammanhang. Hon umgicks även med kompisar som höll på med samma idrott.

        Skolan har än idag, 15 år senare, lika stora problem som då. Hon är tyvärr inte den enda som fått må dåligt på den skolan.

          *gaddade ihop sig

          De kunde stå i enorma gäng på skolgården och vänta när hon kom till skolan.

            Usch??

            Så hemskt ❤️❤️❤️

      Du glömde skriva häkla!

        Och du klarade inte att stava ordet.

      Vem är du ens? Är genuint nyfiken. Vad tror vi? En släkting/vän/kollega/Isabella eller bara ett vanligt troll? Jag är imponerad över engagemanget, verkligen. Och retoriken ska vi inte tala om!

        Jag gissar på troll. Är bara tioåringar som blir så arga när idolen kritiseras. Som när storebror retar lillasyster.

      Hon har väl all rätt i världen att kommentera här tex? Så ”det finns ingen möjlighet för henne att försvara sig” känns ju aningen överdrivet. Om hon börjar tala sanning på riktigt kanske några tom lyssnar.

      Macke, ring åklagaren!!!

        Hahahahaha han tar min mobil!!! Macke, han tog min mobil!!

        Ha, ha! Bästa!

      Kurt-Maria är det Du???

        Nej det tror jag inte.

          På resa ? yeah right. På resa = ursäkt för VPN

      L-r di- skr-va -o- -o-k tö-t

      Jaja Rebecka vi vet att Bella inte är din favorit men tror du på allt som skrivs på fb?

      Förlåt men det är bara idiotiskt att skriva något sånt där. Vem ler inte på skolfotot? Tycker det är riktigt lågt att börja spekulera i om hon varit mobbad eller ej, det är känsligt. Och det är heller inte relevant alls då det redan finns så mycket allt hon gjort att prata om, så att ta upp hennes gamla skolfoton och om hon varit mobbad är bara elakt. Att du påstår att det inte är dina åsikter är också konstigt för du bidrar ju till att sprida skräp. Säger ändå något om dina åsikter.

      Det är alltid den utsatta personen som avgör om den blivit mobbad eller inte.

        Sen är det ju också så, som svar på det där att hon alls lagt upp en bild från skoltiden eller hur det var… att man också kan ha upplevt sig mobbad under skolåren. För att sen som vuxen se tillbaka på tiden och inse att man kanske inte alls var det.

        Menar nu inte i fall där det förekommer uppenbara grejer som att nån sparkar dig eller hotar dig. Men där man upplevt sig utanför och som om nån retat en. Och så ser man med vuxnare ögon på det och inser att man inte längre känner sig som att man blivit mobbad.

        Så förvirrat skrivet förlåt. Är dålig på att förklara.

      Det stod på FB att hon ej var mobbad för att skribenten minsann själv aldrig upplevt eller sett den typen av mobbning. Det räckte med att en person skrev att hon upplevt det för att det skulle ändras tillbaka till att Bella kanske blev döpt i toaletten trots allt.

      Inte lustigt att rykten skapas till sanningar alltså ?‍♀️

    Men det har alltis varit en massa araber och indier som följt hennes live sändningar och kommenterat. Tror knappast att de ”hittat” bella bland hundratals andra influensers

      Synd att Bella inte hann lansera Löwengrip i Indien innan den stora krisen slog till.
      Det kanske inte är för sent?
      Vilken jättemarknad som finns i Indien med 1,3 miljard invånare och en växande medelklass på 350 miljoner som borde vara intresserad av Löwengrips produkter!
      Bella borde ordna ett meet-and-greet i New Delhi och hoppas folk hittar henne i smogen.

    Bellas, gråt mig en flod.

    Hon berättar när det har gått fel eller inte funkat, hon har listat alla grejer som lagts ner t.ex tidningen och många andra bolag.
    Absolut men har hon erkänt vad som gått fel eller berättat exakt vad hon gjort? Nix.

    Hon har aldrig erkänt sin fel eller brister med alla bolag som lagts ner, det kunde ju lika gärna vart omständigheterna som är felet så vitt jag vet? Honär öppen och pratar om mycket men det är mest snack, stora ord och inget på djupet.

    Denna kris, har hon ens delat med sig EXAKT vad som gått fel? Hon babblar bara om hur tufft och jobbigt det är men ingen får grepp om det är hennes ben som gör ont eller armen, förstår ni klart det gör ONT men vad fan är det som pågår egentligen?
    Det är som att gå till läkaren och säga att man har ONT men inte berätta vart så ingen blir klokare och hon verkar inte veta själv heller för hon lär sig ju inte av sina misstag?

      Just därför många anar ugglor i mossen. Hon har heller inte nämnt ett ord om hur mycket hennes välgörenhetsfestande har kostat samt hennes filmstjärneidolslekande. Det är något större än bara liten felsatsning. Hon var väl nära att konka även för ett år sedan?

      Hon har bara ”berättat” för att hon är avslöjad. Hon hade inte sagt ett ord annars.

    Har ni sett att Dessie Nilsson lämnat stöttande kommentarer? Känns väldigt udda med tanke på att hon och Hajen är, enligt Dessie själv, goda vänner.
    God vän med Hajen, men ändå stöttande mot Bella? Tycker det känns allmänt konstigt.

      Inte konstigt alls..

        Inte?
        Om jag var vän med någon som blivit illa behandlad, uthängd och hånad av framför hela sociala medivärlden – hade det sedan känts konstigt att sedan stötta den personen som gjort allt detta mot min vän.
        Jag tycker inte riktigt det hör hemma att Hajen gjort sina otroligt idiotiska val här, leka bort andras pengar är ju bortom allt vad okej heter, men nu syftar jag på att vara vän med någon som faktiskt fått utstå mycket – sen stötta den som gjort att min vän mått dåligt.
        Alla är vi olika, men jag kan hade verkligen inte kallat mig själv för en god vän om jag även tyckte att detta var okej.

      Tänkte också på det! Hon kanske har dåligt samvete för att hon tog över exet ?

    Nu är det ”mitt lilla bolag bla bla” och för bara en månad sen flög hon privatplan och låtsades vara en av de viktigaste människorna i världen typ.

    Botten är verkligen nådd… och det har du klarat av heeeeelt själv, du borde vara stolt. Vi vet att du läser här 🙂

      Anonym / 18:23
      Finns det något som helst inlägg eller film på IG när IL flyger privatjet?
      Med tanke på hur viktigt det är för henne att ständigt visa upp sitt lyxliv så borde väl ett klipp /selfie inne från privat-jetet stå högt i kurs….eller?

    Men varför skriva på engelska? Bellsan har väl cirka noll engelskspråkiga intresserade, om man räknar bort de som fuskkommenterar.

      Det är inte hon som skrivit det där ens men ja, bra fråga.

    På bloggen skriver hon nu att hon IGÅR kunde läsa att hon köpt kommentarer. Ursäkta idag är det onsdag 13 november och första artikeln här och på annan plats är daterade i måndags den 11e . Annonsinläggen lade hon ut i söndags både på IG stories och vanlig IG. Och hon visste ingenting men hon sköter IG själv… En medial attack. Hennes lilla bolag , stackars hennes lilla bolag, skulle det inte börsintroduceras? Kritiken var bland annat att hon inte brytt sig. Hon tappar medvetet en dag i hennes version trots att hon i måndags kväll svarat en person på bloggen. Men det ser inte bra ut att ha väntat så länge så då ändrar man på dagarna till sin egen fördel istället. Så typiskt Bella! Men hon har alltid stått upp och rättat sina misstag skriver hon för säkerhets skull både på IG engelska och blogg svenska. Har hon tagit bort 1,5 miljoner från bloggen, Linkedin, Ellos och Sveriges Radio? Pinsamt. Oproffsigt till max.

      Klantigt att ljuga i inlägget om att hon inte ljuger.

        Tror inte att Isabella Löwengrip klarar av att inte slira på sanningen, never ever. Måste vara kul att umgås med henne.

      Mailade Ellos igår med frågan om de inte på något sätt undersöker de influencers de samarbetar med.
      I detta fall IL falska siffror med statistik och följare, att hon uppenbart köper följare. Om de tycker det är ok att inte ha en god personalpolitik.
      Svar: Ellos har samarbete med flera influencers, vi ser det som ett personligt och inspirerande sätt att marknadsföra våra produkter och engagera våra kunder.
      Urvalet av samarbetspartners görs enligt en rad kriterier.Vi försöker välja profiler med olika livsstilar och bakgrund som når följare
      inom vår målgrupp.
      Att vi samarbetar med någon betyder inte att vi kan styra det personen av sitt samarbete eller att vi står bakom allt den personen gör/Clara, Ellos team.

      Jag är i alla fall inte deras målgrupp längre…….

        Du tog inte upp felpresentationen, de 1,5 miljonerna?

          Jo det gjorde jag och du ser hur viktigt Ellos tyckte det var.

        Vilka floskler

        Fråga hur det går med vinnaren till den exklusiva sjalen som lottades ut i Isabellas blogg med ??‍♀️

          Uppföljning om tävlingen önskas! Vann någon?

          Det var Berith som vann. Nästan säkert!

        Om Ellos försöker sälja med fuskande influencers så inspirerar det mig att handla någon annanstans.

        Men jag antar att jag är i minoritet eftersom Ellos räknar med att tjäna pengar på det här samarbetet.

      Hon och Pingis hade för nåt år sen ett möte med syfte att låta börsnotera LB. Efter mötet blev det helt tyst om saken. Förmodligen för att de fick veta att det inte fanns tillräcklig substans i företaget för en sådan satsning.

    En sak att Bella ljuger, en annan att så många omkring henne hjälper till att upprätthålla fasaden. Varför har inte företag brytt sig om att granska hennes siffror? Det får väl skylla sig själva som inte orkat googla henne. Samma med hennes pojkvän som en del verkar tycka synd.

    Dolly – du hade helt och hållet rätt! Eloge!

      Nu fattas bara granskning av skatteverket också

      Vad hade dolly rätt i?
      Har nog missat en hel del i kommentarsfälten, tyvärr…
      Så berätta gärna!

        Dolly varnade för att Bella skulle skylla på sabotage. Dolly har inside info som stryker att Bella har tidigare köpt följare/kommentarer

          Dolly skrev väl att hen INTE hade bevis för att kommentarer/följare köpts?

          Det hade hon ju inte alls. Hon sa att hon inte hört ngt om det, men att det inte skulle förvåna henne.

            Jag sa att jag aldrig har hört/sett något om att hon köpt följare, men jag skrev också igår att jag vet, med säkerhet, att det finns en stor mängd av hennes följe som är uppenbart ”avvikande”. Kan inte gå in på det mer i detalj men ni får helt enkelt lita på mig och ha is i magen tills jag kan gå in mer i detalj. Det kommer.

              ?

    Hon är så jäkla fejk! Nu helt plötsligt kommer reklam från både Gina Tricot och Bikbok. Nu ska hon helt plötsligt använda jeans och shoppa i samma butiker som oss dödliga och försöka passa in. Snacka om att vända kappan efter vädret ?

      Bella har nedstigit till oss dödliga. Det vi nu ser att den mänskliga versionen av Bella som vi ska relatera till.
      Hon lyckades inte få oss att beundra den gudomliga versionen så nu gäller motsatsen.
      Tänk så folklig hon är, allas vår Bella. Jeans som alla andra istället för lånade kreationer från Balmain och Chanel.

        Du menar väl Ballman och Chanel?

      *efter vinden

        Vinden är vädret hehehe

      Vända kappan efter vinden.

    Offerkoftan börjar bli bra utsliten nu. Noppig.. men den kanske matchar ”favoritjeansen” från gina tricot!? Vad vet jag..

      Detta var ett nytt lågvattenmärke. Hon borde kunna livnära sig på lönen från Beauty. Så synd om henne, hennes första samarbete på lääänge enligt bloggen i kväll. Något är fel, både när det gäller hennes tideräkning samt annan räkning.

      Tror att offerkoftan kommer från Ellos. Extrapris.

      Det är dags för B att köpa restgarn och förlänga offerkoftan nertill då den repar upp sig en hel del. Kanske bäst att sticka även mössa, vantar och halsduk, ja B skulle ju börja klä sig varmare.

    OM det nu är någon som försökt (och lyckats med) att sabotera för Isabella genom att köpa idiotiska kommentarer till hennes Instagram – finns där någon möjlighet att spåra upp köparen?

    Kanske lite för mycket häxjakt här inne?
    Låt henne vara i fred.
    Jag känner nog lite synd om henne.
    Låt henne bygga upp sitt liv igen, jag tror hon har lärt sig en läxa redan.
    Det borde räcka nu. Tar tag i andra istället om du måste.

      Nej.

      D är inte ett dugg synd om henne. Hon har grävt sin djupa grop själv.

      Varför det? Varför förtjänar hon att inte granskas?
      Nej ett rejält magplask förtjänar hon.
      Hon har förpestat tillvaron för en hel del och det bitter henne i r**en nu!
      Ärlighet varar längs.
      Det har ganska många maskrosbarn fått lära sig med modersmjölken -nej just det, hon var ju inte ens det.

      Hon lärde sig inte ”läxan” dom 253 ggr innan. Hon kommer inte lära sig något av detta heller.
      Förmodligen bara klura ut ännu fler sätt att driva omkring den skock får som fortfarande tror på henne

      Eh nej.

      Fel! Isabella har inte lärt sig något, först när hon tar ansvar för vad hon skadat andra så kanske insikten infinner sig.

    Nu kommer ni förmodligen inte hålla med mig men måste bara Kommentera.
    Tycker verkligen inte det är okej och skriva hat om en person HELA tiden. Om hennes jobb, barn, familj, privatliv. Osv.
    Varför intresserar det folk så mycket? Detta är mobbning nätmobbning. Att du Camilla som skriver inläggen inte kan sätta ner foten åt alla dessa hemska kommentarer och göra något? Isabella skriver själv att hon inte mår bra av det som hänt & det sista hon vill ha just nu är nog inte hat eller trakasserier… tänk efter lite själva!

      Med tanke på hur Isabella Löwengrip hanterar sina anställda, sina uppdragsgivare, sina kollegor och alla andra som har oturen att komma i hennes väg är det som händer bara ett resultat av hennes egna handlingar. Man brukar få det man förtjänar, till slut, och det är det hon får nu.

      Det är ingen som hatar henne. Varför ens hata någon!?

      Hon är (med all rätt) hårt KRITISERAD för hennes HANDLINGAR.

      Hon mår bara dåligt för att verkligheten nosar henne i nacken och det va inte enligt hennes plan.

      Alla måste inse att hon aldrig delar med sig av den riktiga sanningen. Hon beskriver sånt hon tror samlar poäng bara.

      Att välja att inte tro på hennes skådespel är inte mobbning.

        För vems handlingar är hon kritiserad??

      Mobbing är absolut inte ok, men i Schulman show sa hon att hon inte tar åt sig av elaka kommentarer. Hon skrattade åt dom. Hon livnär sig på att folk stör sig på hennes liv. Inga kommentarer/snack – inga klick, inga pengar! Det är en viktig strategi för henne. Lyssna på det avsnittet så förstår du. Ville hon verkligen vara ifred så skulle hon lägga ner sina sociala medie-kanaler. Man ska inte gå till personangrepp men att ifrågasätta henne som OFFENTLIG persona är inte ”mobbing”

        Men här inne går det ju väldigt ofta till personangrepp?
        Håller med dig om att hon förtjänar kritik och tycker att det är rätt att hon granskas men börjar också känna som …/ att det börjar gå lite väl långt. Sen förstår jag att det inte stoppar många men vill ändå skriva det eftersom jag står för det.
        Är inget Bella fan kan jag tillägga.

          Nej, personangrepp är inte ok. Men folk blir uppviglade och skriver dumma saker. Avsiktligt uppviglade av Isabella, en väl uttänkt strategi. Hon har ju själv beskrivit sitt excel-ark strategi för att få sina läsare ”arga”, sen när hon ska lansera nåt nytt vill hon ha dom lugna igen, då visar hon nåt gulligt med barnen. Sen kan man ju inte bli butt hurt när ens strategi funkar för bra. Som man bäddar får man ligga (till en viss gräns, naturligtvis)

        Det är det här som ”J” skriver som är så himla viktigt att inte glömma. Detta har Bella sagt själv, ingen annan. Vill man då ha trovärdighet efter ett sådant utlåtande så kommer det ta rejält med tid om man menar allvar. Då kan man inte sitta och snyfta för att ingen tror på det man säger eller gör. Hon säger emot sig själv – igen. Det handlar inte om mobbing någonstans, snarare att lögnerna inte stämmer med varandra och det är med all rätt att det ifrågasätts.

        Bella har inte alls kommit ut med konkreta svar på detta trassel, men problemet i det ligger också i att många inte ens skulle tro på någon form av ”sanning” just pga hur Bella tidigare uttalat sig. Hon har en lång väg att gå om hon vill få tillbaka något som helst förtroende, och det kommer inte gå snabbare för att man tar på sig en fodrad offerkofta och söker sympati. Det tar tid att bygga förtroende, det går inte lika snabbt att få det tillbaka som det går att rasera det… Tills dess kommer hon få kämpa. Och om hon känner redan nu att hon inte vet om hon orkar? Nä, då kanske till och med hennes egna lögner är för stora för henne själv att ta hand om, för detta är bara början.

      Hon har ju kämpat i ett årtionde för att vi ska bry oss om vad hon gör? Och nu gjorde hon bort sig. Och vi bryr oss.

        Well put . ?

    Är det bara jag som tycker det är så fruktansvärt dålig engelska? Typ svengelska. Eller så är det jag som är dålig på språket ?

      Ja. Nån borde väl kunna läsa igenom. Man säger inte ”not either my team”. Man kan säga ”neither does my team”, men not either är direkt översatt från ”inte heller”. Skriver man ett sådant viktigt PR-inlägg kanske man ska lägga lite mera möda på att det blir rättolkat……

    Är det bara jag som tycker synd om Odd. I hennes sommarprat lät det ju som att de skiljde sig för att hon kände att han stod i vägen för hennes mål att bli världens mäktigaste. Mailförbud på kvällen osv. Han ville se Netflix och hon ville jobba. Nu har hon inga problem att stänga ner kanalerna hela helgen hos Erik…. Lite snopet. Men antar att hon kanske omprioriterat och lärt sig av erfarenheter

      Gissar att han tycker det är enbart skönt att stå utanför Bella-cirkusen…
      Förhoppningsvis har han gått vidare och fokuserar på sig själv och sitt liv.

      Tror såhär när det gäller Odd:
      Han var inte villig att ställa upp i hennes cirkus Bella och tror faktiskt att det var han som ville skiljas.
      Sen måste ju IL naturligtvis försöka få det till att hon inte stod ut och inte kunde utvecklas.

        Minns när han vägrade jobba ihop med henne. Kom ihåg att jag undrade vad han hade sett på det där bolaget som fick honom att lämna så snabbt. Hon skrev ngt liknande ”han blev nog lite förvånad över att se sådana sidor av sin fru”

        Tror också att det var han som ville skiljas.

      Men man kan väl inte kräva skärmförbud om man inte är miljardär? Odd får skylla sig själv. Hade han bara varit miljardär hade han haft sin Netflix och fru närvarande.

      Odd har duckat för en kula och jag är övertygad om att han stänger av när allt briserar nu.
      Hade Oddan varit miljardär så hade hon ”omprioriterat” där också.

    Seriöst, hon borde inte skriva något överhuvudtaget. Tystnaden är bättre än dessa försök att försöka få det till att det inte är hennes fel. I hennes fall skulle hon iaf vinna allt med att vara tyst.

    Jag håller med, det är riktig mobbning här inne. Sjukt obehagligt att bara sparka och sparka på en som ligger. Undrar om ni alla som kommenterar här inne är lika obehagliga ute i verkligheten… Ni behöver ta er en funderare på vad erat syfte med detta drev är.

      Hon har lagt sig där själv. Punkt

      Som nån skrev ovan: hela hennes karriär eller vad vi ska kalla det – allt hon ÄR – har handlat om att vi ska se vad hon gör och bry oss. Ha åsikter. Nu gör vi ju äntligen det. Bryr oss om det hon gör.

      Men vadå ligger ner? Hon får acceptera att folk inte gillar lögnare. Hade hon inte avslöjats hade hon bara fortsatt att vara den vidriga människan hon är och tystat ner allt skit och ljugit även om hon så konkat hade hon aldrig erkänt att det går dåligt. Enda anledningen till att hon ligger ner är för hon inte har något val, men hon kommer alltid att vara samma dåliga person, och hon kommer nog fortsätta och så fort hon får igen lite pengar kommer hon fortsätta med sitt äckliga sätt. Tycker inte såna förtjänar ett skit.

      Hon ligger inte ner. Hon fortsätter bara att manipulera och ljuga. Gå inte på hennes snyfthistorier.
      Lägg sympatin hos hennes tidigare anställda istället, som hon kört med och behandlat illa.

    Men det är inte kört för Bella, klart hon kan återuppfinna sig själv. Om det är en sak vi vet så är det att hon har driv!

    Några idéer till att börja med:

    Festfixare – Redan drottning av episka Halloween-fester

    Yogalärare – ”skrattyogan förändrade allt!”

    Grävande journalist – Avslöjar bankernas gåsfester och annat från topparnas finrum

    Konstnär – allt var ett performance i samarbete med Konstfack!

    Jag tror att det kommer gå bra för henne men det här med bloggandet verkar väldigt påfrestande. Lika bra att sluta kanske.

      Finns säkert någon perukfirma som behöver en säljare.

      Kan tänka mig henne som huvudpersonen i en telenovela.

    Jag är så genuint nyfiken på vad ni anser att Bella ska göra/skriva? Varenda aktivitet från henne kritiseras o är fel, skulle vilja veta hur hon skulle kunna göra rätt i andras ögon?

      Tror det är för sent nu. Det som vore mest rätt vore i såna fall att lägga ner alla sociala medier.

        Håller med, känns som att vad hon än gör och vilket företag hon än står bakom kommer vara något folk tar avstånd från. Hon kan väl fortsätta blogga men bli normal. Hon borde uppsöka psykiatriker för att få bukt med varför hon inbillar sig så mycket saker hela tiden och varför hon pratar högt om saker som inte hänt eller nånsin kommer att hända. Jag ser det som ett tecken på att något inte stämmer. Sen kan hon väl blogga om det och göra reklam för cbd olja typ så klarar hon sig.

      Visst skulle det vara skönt om hon skrev ett ärligt inlägg där hon utvecklar varför hon ljugit om följarantalet? Jag skulle vara idel öra!

        Fast jag tror ärligt talat inte att hon tycker själv att hon ljuger.
        Jag har en mamma som är narcissist. Har aldrig erkänt ett misstag någonsin. Försöker man pressa är hon ett offer. Allt är alla andras fel. Och hon är överlägsen alla andra. Efter 20 år har jag gett upp.
        Normala reaktioner och beteenden kan inte förväntas av denna typ av personlighet.

          Min mamma med… min pappa slog mig när jag va liten men varje gång jag tar upp det är det bara synd om henne. Aldrig en tanke på att hon kunde tagit mig därifrån eller kanske be om ursäkt för att hon inte gjorde det. Nej hon styr alltid alla såna samtal till att det är HON som är offret.
          Jag har inga förväntningar som mamma på henne utan hon är en person som vem som helst.

            ?

            Samma här, fast det va hon slog mig. Det är bara hur dåligt HON mår för det, aldrig en tanke eller fråga hur jag mår av det. Jag ska trösta henne.

              Ps. Jag har aldrig ens sagt något om det. Vissa saker har hon t om påmint mig om som jag har förträngt. Jag har bara skapat ursäkter för hennes skull. Tyckt synd om henne. Hyllat henne.

          Åh jag mötte en sån person i jobbet idag! Det gick inte att tala till någon slags förnuft där.

      Räcker väl med att vara kreativ chef på skönhetsbolaget samt vara delägare. Hon kan sköta skönhetsbolagets sociala media också. Är mer än ett heltidsjobb.

      Att absolut inte skriva något, helt enkelt checka ut från allt vad sociala medier är.
      Det hade varit det mest stora och riktiga hon i så fall gjort på flera år.

      Sluta blogga? Och göra något helt annat än influencandet. Typ som att en pilot som kraschar hela tiden borde sluta flyga.

      Hur ska man lägga fram det på annat sätt än att hon tyvärr inte är bra på sitt jobb. Nummer ett som influencer är ju att bygga förtroende.

      Hon skulle kunna börja med att vara uppriktig o ärlig i de inlägg hon gör. I bloggen skriver hon nu att det var först IGÅR (tisd) som hon fick kännedom om de köpta kommentarerna, trots att vi alla vet att reklaminlägget på insta raderades i MÅNDAGS efter att Chimi då kontaktat henne för att avbryta samarbetet. Så varför ljuga om det nu ikväll på bloggen? Blir ju bara så mycket värre.

        Vill inte skapa ursäkter för henne(VERKLIGEN INTE), men det kan ju varit tidsinställt. Nu tar hon väl den här idéen här ifrån som försvar?

      Undrar det också! Igår klagade man över att hon inte skrev något om köpta kommentarer, så självklart var hon därför skyldig.
      Idag klagas det på att hon har skrivit ett inlägg om dem, därför är hon skyldig.
      Det spelar ingen roll vad hon säger/skriver så är det fel, är hon tyst är det också fel.
      Snart är väl hela klimatkrisen också hennes fel…
      Kommentarsfältet här inne är fullkomligt vidrigt där man angriper henne som person, hennes utseende, hennes psykiska hälsa, hennes barn, självdiagnostiserar diverse psykiska sjukdomar/hälsotillstånd, sprider rykten som det inte finns någon sanning i, spekulerar osv. Ivrigt påhejade av Camilla.
      Vågar någon säga emot blir man kallad stollis och kommentaren tas bort.
      Sen undrar man över hur samhället ser ut som det gör och varför klimatet på Internet är som det är…
      Tycker många här inne borde granska sig själva lite

        Alla vet vem stollis är när hon skriver, så jag är helt säker på att ingen anklagat dig för att vara det.

        Du menar att Bellsan borde granska sig själv? Tror du att hon klarar av det?

      Jag tycker att hon ska dra sig undan, ordna upp allt och sedan komma tillbaka med nya krafter. Det vore väl toppen att jobba på och återvända på vårkanten. Eventuellt också lägga alla korten på bordet då.

      18:49 – Vad sägs om sanningen?

      Hon kan tvätta sin karma genom Att bli grävande journalist och avslöja typ folks äckliga sidor, Pedofiler, dåliga män osv..
      hon kan starta ett tjänsteföretag som utför någon typ av tjänst riktigt bra och där hon inte är frontperson utan står bakom kulisserna. Och även starta en välgörenhet som hon inte gör en grej av utan återigen är bakom kulisserna och agerar i det tysta. I alla fall måste hon backa och sluta tjäna pengar på att leka någon annan. Vill hon vara entreprenör får hon väl visa att hon kan det, för att driva bolag är inte att fläka ut sig i en blogg. Låter hon pengarna tala och håller sin trut stängd och sen gör något bra med en del av pengarna kan hon komma tillbaka, men som sagt, hon måste göra något bra.

      Hej Bella, förstår att du behöver lite tips haha hur känns det där nere på botten?

    Bella beskriver själv att hon är ”på botten” nu… Är det som när hon var maskrosbarn med sin advokatpappa ?

    Ni som känner sympati för henne och tycker att folk är ”elaka”, hur tänker ni ?
    Hon har ljugit, manipulerat, ignorerat (inte svarat sina nu så kära bloggläsare på kommentarer på typ 2 år) och gjort solklart att hon är bättre än alla oss andra (oss som man manipulerar med hjälp av excelark och sina egna barn) och har järnkoll på frågor om ekonomi, driva boooolag och vara mamma.
    NÄR förtjänade hon några sympatier ? När hon själv aldrig visat några sympatier för någon.

    Vilka vänliga själar ni är ni ”Bella-kramare”…

      Undrar om hon reflekterar över hur illa hon skrivit om exman, ex, fader, praktikanter osv när de inte fallit henne i smaken. Nu när hon själv blir så negativt omskriven? Eller vad sa hon, karaktärsmördad? Var det inte vad hon själv gjorde när hon outade människor som stått henne nära. Det var väl aldrig synd om dem där och då, men nu är det fruktansvärt synd om henne. Usch och fy.

      Haha just det! Hon ändrade på hela sin barndomshistoria för att passa in på amerikanska marknaden. Från snobbunge till en stackare som fått skrapa rutorna på bilen. Vilket hån mot barn som haft det tufft på riktigt.

        Hon klagar på sin uppväxt, att hon är maskrosbarn för att hon va barnvakt åt sin syster, men nu bor hennes syster hos henne och tar hand om hennes barn. Nu skapar hon ett eget maskorosbarn? fy sabla alltså. Hur kan man göra sååååå…

          Hon har för f-n inte någonsin själv kallat sig maskrosbarn, lägg av med att ljuga hela tiden för h-te!!! Det är något en tidning skrev och är något det tjatas om här, precis som mycket annat som förvridits och blivit sanningar och tjat om här. Sluta för h-ete!! Och kommentarer som frsvarar IL på detta inlägg och massor av de föregående har tagits bort, det säger en del… så j-la sjukt och fult!!! Hoppas många fattar vad det är för en person som driver denna sida och vilket fulspel och sk-t hon håller på med, som en j-la diktator som vrider och styr vad som får synas, raderar försvar av IL och skriver själv sk-t i olika nicks både här och på andra ställen… Hoppas tidningarna också fattar det snart.

            Tja Stollis!
            Du verkar vara på ett härligt humör ikväll!
            Kram på dig!

            Fast jo, det har hon. Hur kan du vara så oinsatt men ändå så aggressiv och säker på din sak? Lägg ner nu för helvete.

      De tänker inte alls, de är ointelligenta, helt enkelt. Lättmanipulerade. De är bränslet i IL:s brasa. De är brickorna hon lekte med.

      Och de har tydligen inte lärt någonting.

      IL är en person som inte väjer för någonting och som inte bryr sig om en enda annan människa. Glöm aldrig det. Vad hon skriver har inget att betyda. Det hon säger är bara tomma ord. Och hon vet inte vad kärlek är.

      Hon har alla möjligheter att försvinna från rampljuset men så länge hon försöker hålla sig kvar i det ska varje steg hon tar granskas.

    Jag förstår inte vad ni alla har åsikter om. Hon har ALLTID varit öppen med hennes taktik, att hon medvetet väljer sina inlägg och hur hon styr media. Hon har varit helt öppen med allt. Varför säger ni då att hon är falsk och inte går att lita på? Hon om någon är öppen med sin strategi till skillnad mot andra influensers.

      För att hon har, precis som du skriver, en ”taktik”, ”medvetet väljer sina inlägg” och ”styr media”.

      Påståendet om att hon styr media fick hon dock äta upp..

        Men hon har varit helt öppen om detta. Dom flesta övriga gör säkert samma sak men dom vågar inte erkänna det. Hon vågar stå för det iallafall. Varför är det fel att vara ärlig?

          Att vara ärlig om att man är falsk, är inte att vara ärlig… Hon är inte ärlig.

          Jag är ärlig om att jag oftast ljuger. Är mina lögner mer ok då? Nä. Är jag ärlig? Tja… Om den där enda saken (”jag ljuger ofta”) ja, men inte om nåt annat.

          Jag ogillar hennes lögner oavsett. Och att hon stolt erkänner dem är nästan ännu värre.

            Och att hon är ärlig om att hon ljuger gör henne definitivt inte genuin eller uppriktig som person. Och såna falska personer ger mig ingenting. Därför följer jag nöjt nu när det går dåligt. Hon har förtjänat det.

              Haha vem är du? Kändes som att jag skrivit det här. Konstig känsla fattar ingenting

                ?? bara ännu en anonym, men jag tror inte att jag är du haha! Isåfall är jag verkligen förvirrad ?‍♀️??

              Hon har valt att använda sitt eget namn som varumärke, vilket betyder att hon har valt att använda sig själv som en reklampelare. All reklam är inte 100% genuin. Tex Alla matbilder för tidningar, hemsidor manipuleras med sprej för att se mer glansig ut. All reklam sker med en twist av sanning med modifikation. Jag ser att Isabella har gjort likadant, hon skiljer sig inte från övriga försäljningsstrategier förutom att hon varit helt transparent. Varför ska hon straffas för att vara ärlig med sin strategi, hon vågar stå för det vilket jag anser är bra.

                Men snälla, hon har alltid satt sig över alla andra och menar att hon kan allt bättre. Det roliga är att hon påstår att hon är entreprenör. Hon lyckas inte ens driva ett företag och lyckas inte som influencer?! Hade hon varit bra på att driva bolag hade hon aldrig behövt var influencer. Så vad är hon bra på? Inget. Vad kastar hon i folks ögon att hon är! Bäst.

                  Rätt. Se hur ”bra” det går nu när det knappt finns någon personal kvar som kan göra hennes jobb.

          Sant. Men hon har valt att vara ”ärlig” och ”öppen” om fel saker. Hon har ju framställt sig själv som en extremt osympatisk person i tron om att vi ska bli imponerade. Det är inget som ska hyllas.

            Jag hyllar inte det, men jag tycker det är fel att smutskasta henne på detta sätt. Igår skrev Camilla att hon bör skriva ett inlägg om dessa köpta kommentarer. Nu när Isabella har skrivit inlägget, så reagerar många på att hon inte är trovärdig. Nu när hon väljer att vara öppen med att hon ska ändra sin strategi så blir hon mobbad, anser jag.

      Hotlappar i sympatisyfte, tycker det är soft att muta folk, allt skryt och överdrifter = falsk

        ”Skryt” och ”överdrivet” är dagens verklighet. Kolla bara på allas insta konton, varenda bild har filter… varannan tjej har botox, lösögonfransar osv… är inte det ett sätt att framstå som någon man egentligen inte är? Alla borde rannsaka sig själva innan man pekar fingret på någon annan.

          Bellas skryt handlar ju dock inte om utseende eller botox, vad har du fått det ifrån??
          Bella maler ist på om sin egen förträfflighet.

            *Vart

              *var

          Rannsaka sig själv?
          Jag sminkar mig knappt. Mina bilder har inte filter, möjligen att jag ljusar upp lite. (Obs att det här inte gör mig bättre ön de som tycker om att redigera sina bilder eller sminkar sig hårdare; men eftersom du nämner lösögonfrnsar och filter så…). Jag ljuger inte i stort sett nånsin. Jag är trevlig mot människor jag möter. Lyssnar aktivt på andra människor – även när de pratar om nåt jag egentligen inte finner så intressant. Jag ser inte ner på de som är varesig mer eller mindre framgångsrika än mig själv. Jag överdriver inte mina bedrifter.

          Japp. Jag kan med gott samvete kasta lite sten för jag sitter inte i nåt glashus. ?‍♀️

          Det ovan stämmer också in på de flesta i min närhet. Tycker inte alls att ”dagens verklighet” är skryt och överdrifter. Det är VISSAS verklighet ja. Men inte allas. Tror inte ens på att det skulle vara varannan tjejs verklighet.

            Så kan det absolut vara. Men att kasta sten är något som jag tycker bör ske med enorm försiktighet. Hela denna situation har gått överstyr och jag tycker det är extremt ledsamt att vi inte är fler som försöker hjälpa varandra istället för att trycka ner varandra.

            Vad skulle hända om vi istället skulle uppmuntra Isabella att våga vara sig själv istället för att använda sig själv som en försäljningskanal? Att uppmuntra henne att våga vara sårbar. Hur ska hon någonsin kunna vara det nu när varenda ord hon skriver tas emot negativt?

              Hon har valt att framställa sig som en person som är värd att kritiseras. Jag tycker att hon alltid har vart en extremt dålig förebild för unga tjejer. Att framgång, pengar och lyx är det viktigaste i livet. Det är inte något jag vill ska uppmuntras, jag vill att hon försvinner från sociala medier. Jag vill inte höra några ursäkter, det räcker nu.

                Instämmer! Med 20.13

                Jag följde henne tills hon och Odd gick isär. Sen, upplevde jag, började den här hetsen om hur lyxigt det ska vara.

                  Alltså missförstå mig rätt, pengar och makt har ju alltid varit hennes drivkraft. Men det blev så tydligt, då. Innan kunde jag ändå följa henne utan att vilja spy på det hon säger…

                Håller med. Hon är en hemsk förebild och världen skulle bli lite, lite bättre om hon bara stängde ner sina sociala medier helt.

              Isabella har haft stöd hela vägen, från följare, ja-sägare och media som hyllat henne. Någonstans måste gränsen dras, för hur vidrigt man kan få bete sig utan konseskvenser.

              Alla människor och djur behöver regler att rätta sig efter. Tycker dom själva inte det, så har dom en störning.

                Instämmer helt med att man bör dra en gräns. Nu är väl den gränsen dragen och det är dags att uppmuntra henne så hon vågar göra sig sårbar och äkta.

                  Gränsen slutar dras när man SER en UPPRIKTIG beteendeförändring. I en vecka har sanningen levererats på riktigt, där hon först nu får smaka på konsekvenserna efter 15 års svineri. Det krävs mer än en vecka sanning. Och hon ljuger fortfarande än idag 13/11-19.

                  Föresten så har hon visat sig sårbar många gånger, och det har enbart varit för att manipulera. Hon blivit uppmuntrad till detta under många år. Men hon kan inte det på riktigt. Hon har inte den förmågan, och jag tror att hon har den personligheten där det inte är möjligt att någonsin kunna det.

                  Sårbar? Haha herregud hon garvar ju åt såna som dig! Hon får liknande kommentarer i mängder och det enda de gör är att göda hennes ego ännu mer

                  Mytoman är hon!

              Jag har försökt uppmuntra henne, som läsare, i flera år. I flera år har jag försvarat henne och följt henne med intresse. Men cirkusen har bara kört på och när jag insåg att hennes ord bara TAR min energi, den GER inte nån energi, så orkade jag inte längre vara ständigt positiv när det kom till henne. Nu är jag typ hennes största kritiker…?‍♀️ Så det kan bli. När man missbrukar en läsares förtroende. Och jag är inte den enda, törs jag lova.

                Att missbruka en läsares förtroende är starka ord och jag tycker det är så extremt fascinerande hur många väljer att inte filtrera and analysera alla dessa påhopp mot Isabella. Kan du som läsare förlåta henne om hon nu har missbrukat ditt förtroende? Kan du tänka dig att hon kanske lider på riktigt just nu och att du har världens möjlighet att uppmuntra henne istället för att kritisera henne?

                  Svaret är nej. Därför att hon ropat varg så många gånger förut genom åren. Hon har lekt att hon är sårbar förut, också, och det har alltid visat sig senare vara så utstuderat och falskt.

                  Hon har dessutom framställt sig själv som att hon står lite över oss andra, jag känner inte att hon är minsta lilla mottaglig. Skulle hon på riktigt läsa och ta in det följarna skriver? En gång trodde jag det. Men det är inte så. Hon bryr sig inte om de som följer henne och det är mycket det som gör att hon idag är så opopulär.

                  Dessutom: en människa som stoltserar med att hon inte står och lyssnar på andras problem eller kallprat, kan inte förvänta sig hur mycket sympati som helst tillbaka.

              Du har så kloka tankar. Jag tycker inte att man får vara elak och il är en reklampelare för sina varumärken. Det är inte värre än vilken modell som helst i vilken tv-reklam som helst. Skillnaden är att il till synes har gjort sitt liv till en reklamfilm. Inte tror vi att Ica-Stig jobbar på Ica bara för att han gör det på tv ? jag försökte en kort period, den torra sommaren – 18 att uppmuntra il till någon slags engagemang istället för att mitt i allt göra en grej av att flyga allt och alla kors och tvärs över hela världen. Det var där jag tröttnade. Och sedan kom Greta ?

          Varför kommenterar du inte fejkade hotet?

            För att det inte finns något bevis på att det var ett fejkat hot. Och om det var ett fejkat hot så ingick det troligtvis i hennes strategi, det tycker jag är självklart het fel! Jag håller inte alls med om hennes tidigare strategi, men det finns många bolag/personer som inte överensstämmer med mina personliga värderingar. Jag tycker däremot att transparens är viktigt och jag tycker det är så extremt trist när så många trycker ner henne pga av hennes transparens. Det finns betydligt värre saker att lägger ner sin energi på, som tex vår planet och företag som försämrar vår framtid.

              Det finns bevis på att det va fejk. Du väljer kanske att inte se dom?

              Hennes företag försämrar folks framtid.

                Att en bild är svart/vit och inte färg ser inte jag som bevis. Hennes företag har gett många anställda lön. Hennes produkter tillverkas i Sverige vilket dom flesta bolagen idag väljer att tillverka utomlands. Hon har valt att satsa på Sverige och marknadsföra Sverige utomlands. Detta gynnar hela landet, till skinnad från många andra bolag som anlitar sina tjänster i länder där det finns extremt tuffa arbetsförhållanden.

                  Ledsen. Men inget av det du säger stämmer. Hennes anställda har haft det skit. Hennes produkter tillverkas i china. Hon har velat marknadsföra sig själv utomlands. Och det har inte gynnat Sverige. När kungen gör det, så gynnar det Sverige.

                  Det finns smskonversationer och vittnen som bevis.

                    Men bara lägg av nu!! Nej hennes produkter tillverkas inte i China, de tillverkas i Sverige. Hårspännen och scarfsar i HH kanske tillverkas i China däremot men inte skönhetsprodukterna. Nej vi har inte sett några vittnen som bevis på att de haft det sk-t. Det finns en hel del anställda som troligtvis varit nöjda och trivts bra också, kanske skulle de få komma till tals. Simon t ex sa ju det i en poddintervju och många har säkert varit glada över att få resa och få arbetslivserfarenhet och meriter. Konstigt att inte personen som pratat med svd (nej tror inte det var fem) inte klagade över för låg lön också, det glömde hon, och av de 40 pers som e xpress skulle ha talat med så kunde de inte få fram en enda som hade några bevis på sifferlögner eller som verkligen var missnöjda kunder. Märkligt.

                      Du verkar ha svårt med stavningen. Det kanske finns någon kvällskurs du kan gå på?

                      Så himla skönt att fler vågar vara konkreta med rätt fakta ?

                      Tillverkas dom inte i Sverige och sen skickas till Kina för paketering och sen hit igen? Eller har jag drömt det? ?

                Nej hon har inte fejkat något hot eller s k hotlapp. Det var en lapp som någon skrev och satte på hennes bil, det var inte ens något hot, och troligtvis var det f d anställd ”Dolly” som gjorde det kanske, hon verkar ju väldigt hatiskt inställd till IL, om det nu finns någon fd anställd Dolly eller om det är en strategi av blooginnehavaren här för att locka klick.

                  ??

              Trycker ner henne pga hennes transparens? Hela hon och hennes liv är påhittat, på vilket sätt är hon då transparent? Hon säger att hon har en strategi, fine, men är hon ärlig med att hela hennes liv är ett påhitt och att hon lekt rik för att skapa en bild av sig som Inte är sann? Är du ok med att supporta en person som gör allt för att få klick, som till exempel när hon sa att hon aldrig skulle prata om sin exman men ständigt var tvungen att pika honom i bloggen. Eller den gången hon skrev att elaka kommentarer om hennes barn smärtar men ändå tillät massa elaka kommentarer om barnen i sitt kommentarsfält? Och det här var under en månad som jag läste hennes blogg. Det finns massa bra förebilder som bryr sig om andra du kan ha. Om du supportar en person som öppet talar om hur den skiter i andra är du inte mycket bättre själv, hur mycket du än hävdar att du är det för du inte ”går på Bella”.

      Skillnad när man är genuint elak och iskall…hon har själv sagt att hennes ex man blev chockad över hur hon var på jobbet och hennes personal kunde springa gråtande ur mötesrummet. Och hade också inte tid att lyssna på människor som mådde dåligt eller något annat vardagsaktigt . Det hade hon inte tid eller lust med. Det är inte att vara rak det är att vara helt känslomässigt skadad och extremt iskall. Allt har hon sagt själv i intervjuer.Så där ligger hela hennes skit och fall…säger väl allt när hon inte umgås med hennes familj eller lyckas behålla vännner….får inte umgås med barnen själv…. please hon är overklig där av att alla reagerar. Punkt!

        ?+1

        Jag förstår det. Allt du skriver har hon valt att vara helt öppen och transparent med. Hon har även sagt att hon anser själv att hon är en dålig chef pga att hon inte kan läsa av människor och stämningar. Jag förstår att detta inte är positivt men hon har även valt att berätta om att hon försöker få hjälp med detta, att hon går till en psykolog och jobbar med att förbättra sin kontakt med familjen.

        Vi känner inte till hela bilden eller djupet av allt som sker. Jag tycker därför det är fel att gå på henne så hårt pga hennes transparens. Istället borde vi uppmuntra till att fler influensers våga vara transparenta. Men med tanke på hur Isabella blir behandlad så skapar vi en värld där offentliga personer inte vågar vara transparenta.

          Jag orkar inte ge en föreläsning om manipulation. Men två tankar kan du få.

          1. Bara för att hon säger att hon går hos en psykolog betyder det inte att hon gör det.

          2. Vissa människor går till psykolog för att lära sig ännu bättre hur andra fungerar så dom kan manipulera ännu bättre.

          Ja, jag är öppen och transparent med att jag i mitt företag ger mina kvinnliga anställda betydligt mindre i lön jämfört med männen samt mycket sämre villkor i övrigt, så gå inte på mig för hårt nu när jag är transparent.

          Jesus på en ponny vilka korkade människor det finns.

            Hahaha…jag väljer att inte kommentera. Men din kommentar gav mig ett leende 😉 tack för det!

              Du får nog inse att de allra flesta här saknar förtroende för Bella och att det är självförvållat.

          Eller så går hon till en psykolog för att sitta och tycka synd om sig själv och älta hur dumma alla är mot henne.
          Ett psykologbesök blir verkligen vad man gör det till. Och det är klienten som äger tiden, så psykologen kan inte värdera eller försöka ”nyktra” till hennes värdsbild. Absolut försöka få henne att se saker ur flera perspektiv och ifrågasätta kontraindikationer i hennes berättelser, men till syvende och sist handlar det om vad Bella vill prata om och vad hon själv är motiverad till att använda tiden till.

          Hälsningar, Psykologen.

    Alltså det här är ju otroligt komiskt.
    ”mitt lilla bolag” ?, var det inte det bolaget som skulle lära Hollywood om sociala medier?
    Sen layouten i själva inlägget är obetalbart:
    ”uhu buhu”
    FÖRFÖRISKT POSERANDE MED ADLINK
    ”uhu buhu”
    ?

      Mjölka, mjölka, mjölka ut så mycket det bara går……

      Skulle det inte blir ett imperium?

      JA! Formuleringen ”mitt lilla bolag”…. ”det nästa estee lauder”. Rimmar lite dåligt. Men, semantikens kraft. ”Mitt lilla bolag” får en att känna att det är Bellas lilla hobbyprojekt som hon försöker rodda runt och skydda med all sin kraft. Klart det lockar sympatier.

    Tror inte en femtedel kommit fram än…om vad Bella sysslat med.
    SJälvklart mår hon inte bra.
    Hon har dock personer i sin omgivning som skyddar henne.

    Lite så är det tyvärr….det är inte vem man är utan vem man känner.

    Annars tror jag hon hade suttit i fängelse nu.
    Är helt övertygad om att hon svindlat stora summor pengar.
    Den där storyn med hajen som hon snabbt drog sig ur…redan då visste man att hon inte var ok.
    Synd om henne? Knappast.

    Jag tror att hon började äta kött samma dag som hon insåg att hon inte skulle kunna ha kvar kocken. Hon hade aldrig kunnat laga sin ”plantbaserade” mat själv och var tvungen att smyga över till vanlig mat?‍♀️

      Äh hon träffade Erik då börja hon äta kött och dricka vin igen. Hon har alltid gjort som aktuell pojkvän…

        Så sant.

        Det måste ju varit förbannat tråkigt att äta plantbaserat och dricka alkoholfritt på alla lyxiga restauranger som besöks ?

      Verkade mest vara kalla grönsaker fint upplagt på en tallrik.

    Dolly, kommer det mer avslöjanden om blondinbella?

    Så länge IL är en offentlig person och söker strålkastarljus får hon räkna med att bli granskad. Önskar hon sig lugn och ro, har hon valt fel strategi.

    Hon skriver om hur hemskt det är att bli anklagad för att köpa följare, samtidigt som hon i evigheter ljugit om hur många följare hon har utan problem.
    Sveriges märkligaste kvinna, helt klart.

    Plot twist: Dolly = Pingis ???

      Skulle vara något!

      Plot twist 2: Pingis köpte kommentarerna ?

      Vet du hade samma tanke faktiskt

      Jag som leker med tanken att Griploov är Bella själv – it’ s all ’bout le bizznizz ??

        Griploov är ju rolig och galen i sina formuleringar. BB saknar mest personlighet.

    Fast hon har väl varit jättetydlig med hur hon tjänar pengar på följare?

    Fast man vet ju inte till 100 procent att det är hon i huvudperson som gjort det. Kan vara i hennes krets eller någon som jobbat för hennes sociala medier som gjort det och hon försöker skydda dess arsle. Tror inte ens hon själv vet hur man gör eller är intresserad för den delen att sitta själv coh klicka i saker. Tror hon haft en annan hjärna bakom det hela isf. Med detta sagt, jag tror inte hon bär hela skulden.

      Hon vet inte hur man gör men hon ville åka till usa (världens främsta land inom underhållning och marknadsföring) och lära dem hur man marknadsför? Wow haha.

      Tanken slog mig att någon av de uppsagda med tillgång till kontot kanske ville hämnas lite? ?

      Jag tänker att hon bär skulden oavsett.

    Det hon erkänner är sina misslyckanden när de görs offentliga( finns säkert massa annat misslyckat i bagaget hon aldrig skulle erkänna om inte media fick reda på det) men hon erkänner ju aldrig att hon ljuger så det är ju väldigt konstigt att påstå att hon att hon alltid tar ansvar för sina handlingar?? Hon tar ansvaret till att hon kört beauty i botten men inte att hon ljugit och blåst upp siffror om hur många som följer henne?? Att ta ansvar för sina handlingar kan ju tyckas vara att även ta ansvar för alla lögner genom alla år?
    (Måste även tillägga, behärskar man inte det engelska språket så skriver man på svenska, läskigt att se en nästan 30 år gammal svensk som rest mycket som inte ens kan skriva några rader korrekt engelska)

      Haha ja det är verkligen bara när hon mer eller mindre inte har något val än att uttala sig som hon gör det. Dvs när allt redan är ute och alla snackar om det. Känns så genuint. Inte.

    Tips till Bella: läs om Ikaros i den grekiska mytologin.

      Hm hänger inte med. Ikaros var em hjälte … enl
      Mytologin alltså

        Det var väl han med vingar av vax som tyckte det var så härligt att flyga, steg högre och högre till han kom för nära solen. Då smälte vaxvingarna. Och jag tror att Ikaros dök i havet ? tanken har slagit mig också.

      Men låt henne läsa klart Tranströmer först. Jag har hört att hon är klar med baksidestexten.

    Erkänner trollet att hon manipulerar marknaden så försvinner ju offerrollen och dess hårdblåst. Den lilla söta flickan som kämpar på i motvind, med sina lika söta små barn. Hon kanske blir blodgivare också och kör stenhårt med blodgivare T-shirten ”vi som ger med hjärtat”.

    Likt Dracula vet var källorna finns, ser vinsten i stiftelsen som bara ger och ger.

      O nej nu kommer snart ett inlägg om hur hon stoiskt ger blod trots att hon är sprutträdd. Sponsrat såklart.

    Jag tror grejen med blondinbella och varför folk inte ger henne andrum är för att de helt enkelt vet att hon är en elak person i själen, och det kommer aldrig ändras.
    Hade expressens avslöjanden inte kommit, hade hon fortsatt leka jetsetter och få sina anställda att gråta. Det finns noll empati eller ärlighet i den människan, och hon kommer att göra vad som helst för att nå sina mål, tror på riktigt inte det finns gränser för vad hon skulle kunna göra för att bli rik, och lyckas hon kommer hon vara exakt samma hemska, arroganta människa igen. Enda anledningen till att hon leker ledsen och mänsklig är för att hon blivit busted, det är som att hon fejkar känslor för vad som passar för stunden men i grunden är hon same shit hon alltid varit. Därför tror jag att folk inte gillar henne och inte tycker hon borde få fler chanser. Jag önskar henne gott men hon behöver hjälp, dock vet jag inte om man kan lära sig vad empati och att vara en ärlig människa är.

      100%

    OT: Har Alice Stenlöf hoppat av Victorias secret kampanjen? Hon la upp ett inlägg på insta att hon skulle jobba med dem i slutet av oktober och skrev att butiken skulle öppna 8/11. Men hon har inte gjort någon mer reklam om det sen dess? Skumt? Borde inte hon varit på invigningen då och lagt upp något om det?

    Tro mig nästa steg blir att istället för köpta kommentarer kommer hennes anställda få skriva och stötta. Eller syster. Eller någon annan.

    Fast alltså räcker det inte med denna slakt av Isabella nu? Mår så himla dåligt när jag tänker på hur hon måste må. Och nej jag har egentligen inte mycket till övers för henne men det kan gå riktigt illa för människor i dessa situationer och att då mobbas under tiden känner jag inte är ok.

      Hur hon måSte må? Hennes exmake? Ex? Pappa? Osv….

        Jag tror förvisso inte att de behöver försvaras här. Om de tvingades välja mellan det här kommentarsfältet och il, skulle nog il vinna, oavsett vad hon har utsatt dem för ??

          Sorry men förstår inte vad du menar förtydliga gärna

            Jag tror inte att vi behöver försvara hennes pappa och ex.

              eh var det dagens skämt el vad? karaktärsmörda någon offentligt? lägga upp en video som har xxx antal visningar baserad på HENNES ”jag visste ingenting”VERSION? blåsa upp situationer för att folk inte ska förstå vad HON SJÄLV VARIT INSYLTAD I? Hur tänker du nu?

      Ja, men oj vad syyyynd det är om Isabella Löwengrip. Kläm fram några tårar, så är allt dumt glömt.

    Men alltså nu blir jag faktiskt nästan lite chockad trots att det är Isabella vi pratar om här. Hon har alltså nu skrivit ett försvarsinlägg även på bloggen, typ svensk variant av detta insta inlägg och där skriver hon såhär:

    ”Igår kunde man läsa att jag skulle ha köpt kommentarer och skickat de till ett specifikt inlägg med en kund på Instagram. När kunden ringde upp mig så kom det som en chock, på ett inlägg var det flera hundra kommentarer med olika märkliga texter från olika robotkonton som hade kommit in. Jag sköter mitt konto själv så jag hade inte hunnit se det under dagen. Det var helt enkelt någon som hade betalt och skickat kommentarerna till mitt inlägg för att sabotera de första kommersiella samarbete på länge. Jag visste inte ens att det var möjligt att göra så. Kunden valde att avbryta och efter det blev ett ytterligare ett dominofall med andra kunder som avbröt i tron om att jag köpte en massa märkliga kommentarer till inlägg.”

    Det är ju bra om man inleder ett inlägg med hur ärlig och öppen man är, att man faktiskt är ÄRLIG.

    För det första, det var inte flera hundra konstiga robotkommentarer som kom in på Chimi-inlägget, det var ca 50-60 st. Där det däremot var (och fortfarande är) runt 90 misstänkta köpta kommentarer är på inlägget ”Searching for the light” som postades för 4 dagar sen. Dock så är fejkkommentarerna på det inlägget postade 3 dagar sen, alltså inte direkt när inlägget postades, men före fejk-kommentarerna på Chimi-inlägget. (Testinköp?) Dessa finns alltså kvar.

    För det andra, hennes senaste ”kommersiella inlägg” dvs reklammärkta, är med Ellos 3 nov, dvs en vecka före Chimi-inlägget, hon får det att låta som månader.

    För det tredje, hon har inte kollat insta under dagen och vet inte att man kan köpa kommentarer? Haha ok.

    Och för det fjärde och sista, är det nån som tror att ett företag skulle avbryta pågående och planerade samarbeten pga anklagelser om engångsfejkkommentarer om det var Margaux eller Bianca det handlade om? Mest troligtvis inte. De skulle dementera och be om ursäkt snabbt och snyggt, och gå vidare.

    Problemet för Isabella är inte den här incidenten, problemet är att hon inte har nån trovärdighet kvar och noll utrymme för misstag. Om företag avbrutit pga detta, så beror det på att de letat en anledning.

    Sorry för rant, men vore jag VD:n så skulle jag slita mitt hår. Isabella behöver en snabbkurs i krishantering och göra en snygg pudel. Det spelar ingen roll om det är hennes fel eller inte, hon borde be om ursäkt till företaget och försäkra att de vidtagit åtgärder/sett över rutiner för att det inte ska hända igen etc.

      Det är för sent för Bellsan att göra något. Själv skulle jag stänga av alla sociala media i ett år, släcka ner alla onödiga utgifter, arbeta med mig själv stenhårt tillsammans med en psykolog, få ordning och sedan göra en schysst comeback 2021, en comeback baserat på fullständig transparens.

      Du glömde att hon missade en dag, hennes igår var inte igår utan i måndag. Men då blev det en bättre version.

        Du har rätt! Och ja allt för att det ska låta så bra som möjligt.

      Exakt! ?

    Och så gjorde hon till slut precis som du tipsade om igår Cam ??

    Att varken hon eller någon i hennes team sett dessa kommentarer på 1 dygn går liksom inte att bortförklara. Och om det nu ändå vore så, så skulle inte jag satsa på den influencern, så dålig koll får man inte ha på sina samarbeten. Hon borde dessutom vara extra mån om dem just nu…

    Isabella har väl aldrig erkänt eller varit öppen med vad hon har gjort fel?
    Hon har varit öppen med att det går dåligt och att det är jobbigt att hon får avskeda personal och inte har någon som lockar håret på henne längre. Hon skyllde på Pingis när artiklarna om dålig arbetsmiljö kom ut. Det är alltid någon annans fel i Isabellas värld. Transparent är hon inte heller, någonstans,

    Jag tror inte hon vill vara influenser längre. De senaste åren har hennes blogg och instagram bara bestått av reklam varvat med totalt intetsägande inlägg om hennes ”lyxliv” som absolut ingen har varit intresserad av att läsa. Dags att sluta ge henne uppmärksamhet tycker jag.

    Gratis tips:
    – Håll koll på ditt kommentarsfält.
    – Ser du något misstänkt eller att det spårar ur, stäng av kommentarsfältet under tiden du utreder det.
    – Dementera ännu snabbare, eller håll tyst.

    Jeeeezz…vilket party ni har här inne! Jag är inget jätte-fan av Bella, men det ni håller på med här gör att jag går in på hennes blogg ett par extra gånger för att stödja. Varför är ni sa arga? Ni har ju alla sett igenom hennes lögner huuuur länge som helst? Ni visste ju hur mycket hon kryddade extra! Vad är det ni vill? Att hon ska bli hemlös? Utfattig? Bränd på bål? Att hon ska försvinna från jordens yta, kanske rent av dö?!

      Det är ingen som är arg ditt jäkla spån

      Att hon ska ta ansvar och inte endast ge ensidig fakta.

    Tänk på att det sitter en människa och ser alla hemska påhopp på sig själv som person här. Vi vill inte ha en till Benny Fredriksson – historia.

      Kommer aldrig att hända. Det enda Bellsan är ledsen för är att hon blivit avslöjad. Gå inte på hennes krokodiltårar, de är fejk som allt annat.

        Vi får väl hoppas det. Men du kan inte veta det om du inte själv är Bella eller hennes psykolog möjligen.

    Varför går det inte att kommentera?

    Bara för att hon har ljugit någon eller några gånger betyder inte att hon alltid ljuger. Jag tror på att hon har blivit saboterad i detta fall. Så klart att det finns knäppa människor där ute som gör allt för att svärta ner hennes namn ytterligare.

    Det är dags att vi ger Bella ett break nu, tycker jag.

      Lästips: Pojken och vargen

        ??

      Nej, inte så länge hon fortsätter att manipulera och ljuga.

    Om man kollar på hennes andra instaposter så finns det ju fejkkommentarer på varje inlägg typ. Är dom också betalda av någon annan i sabotagesyfte? Och hur kan en person som JOBBAR med sociala medier inte veta att det går att köpa kommentarer till någon annan? (Hon skrev på sin blogg att hon inte ens visste att det var möjligt).

      Jag visste inte det. Sociala medier är inget främmande område för mig ändå.

    Ja, snälla, ett break. Och om inte lite fakta på bordet. Dessa inlägg som bygger på information från ”anonyma och säkra källor”. Kom igen, det börjar bli så jävla löjligt.

    Vi har Camcam här som för några dagar erkände att hon varit med att starta upp en blogg i syfte att hänga ut människor. Och det är er informationskanal för att såga Isabella vid fotknölarna? 2020, knackar på dörren! Slut göm er bakom skärmarna och gå ut och ta lite riktigt ansvar.

      Jamenvisst, vi kan sjunga We shall overcome också om du vill. Och ge varandra styrkekramar.

    Så jävla gott när det går en manipulerande lögnerska åt helvete, det värmer i råkylan

      Yes! ?

      Instämmer

      Människor litar på andra människor, man tror på vad hon har sagt, förmedlat
      Men när det upptäckts att det finns en del osanning i det då blir folk sura. Det är respektlöst att luras och nu ska det tyckas om för att det inte funkande för henne.

    Vilken fin bild på Bella

      Större bröst än huvud! ?

        Och? Menar du att kvinnor med stora bröst är fula?

          Kvinnor med för stort ego är fula.

            Men ändå fick du in en kommentar om hennes bröst….

    Jag tror att läsare av bloggen har ”lagrat ilska” pga Bellas alla strategier, tårtbitar och otaliga lögner alltför länge. Nu briserar bomben ~ vilket litet misstag hon än gör. Det jag personligen retat upp mig på är att hon på slutet kändes som en seriefigur/robot.
    Gasa och maxa. Noll tid för de två barnen hon satt till världen. Sen att hon berättade att hon inte var ett dugg intresserad av vad vänner/andra människor hade att säga.
    Handlade det inte om kryptovalutor och sånt som gav henne något, så fick det hellre vara.
    Detta berättade hon under sin relation med Hajen. Sen har vi strategierna som hon öppet satt och berättade om i tv. Hur hon lurade oss korkade följare och hur allt bara var ett spel. Sen kom fejklappen på bilen. Lögnerna och överdrifterna mot Hajen. Allt flygande i privatjet utan en tanke på klimatet.
    Plantbaserad kost ens dagen och råbiff andra dagen. Hej då till alkohol och hej hej till alkohol igen. Uttalanden om att hon hatar djur. Reklam för värdelös rakapparat på en bilfirma. Klonen som aldrig blev av.
    Hej då till Sverige och media.
    Nästa andetag Hej Sverige och media.
    Från dyra lyxkläder till Ellos jeans.
    Sen när man läser hur personalen mått och blivit behandlade i hennes bolag. Det är inte ok!

    Är det konstigt att hon tappar all trovärdighet? Hon har ju genom att lyxkonsumera och provocera retat gallfeber på läsare och istället för att bygga upp ett förtroende så har det ju blivit precis tvärtom.
    Lika lång tid som den här cirkusen hållit på – lika lång tid kommer det ta att reparera skadan. Tror också att om ni läser ovanstående så är det inte svårt att tvivla på hennes produkter. Innehåller dom det som står? Funkar dom eller blir vi lurade igen?

    Visst, man kan tycka synd om henne nu.
    Men som man bäddar får man ligga.
    Hon har mkt att arbeta på och det räcker inte med att skriva lite snyft och dra på sig myskläder.
    Sen har hon inte bett om ursäkt för de grejer hon lurat på oss genom oseriösa samarbeten. Annonsen har bara tagits bort och sen har det varit tyst.

    Hon borde tänka till ordentligt nu när hon köper ut Pingis pga att de vill olika med bolaget. Hur har det gått när Bella styrt upp saker det sista året?

    Näää. En stor portion ödmjukhet skulle inte skada. Jag tror livet knackar på och försöker säga henne något.

      Håller HELT med i allt du skriver. Från att ha distanserat sig så långt hon kan från sina läsare till att försöka vinna deras empatier igen. Och när fake it till you make it-imagen inte fungerade så är det tillbaka till ”älska jeans” och äta chokladbollar och mysa med barnböcker för att vinna gemene mans gunst igen. så ÄCKLIGT genomskinligt. Nu är hon beroende av att vinna tillbaka hjärtan för att någon ska köpa hennes produkter.

      Bra skriver!

    Det här är alltså kvinnan som tills alldeles nyligen ansåg sig så framstående inom sociala medier till den grad att hon skulle erövra Manhattan? Nu är hon plötsligt förvånad över hur det är möjligt att köpa likes och kommentarer? Hennes kunskaper försvann fort.

      Inte en chans! Finns ingen trovärdighet alls

      Det vet hon. Att man kunde skicka dem till andras plattformar visste hon inte.

    Ett kraftigt fördömande Camilla borde vara på plats i stället för ett tydligt ”skyll på offret” fy fan för människor som medvetet gör allt för att sänka
    andra

      Du har INGET bevis på att någon har saboterat för Bella.

    Kollade på Löwengrip Beauty på hitta.se så står det 190 anställda, när man sedan går in på årsredovisningen så står det 19.
    Märkligt! Jag vart nyfiken då jag idag läste på Bloggen att det fanns en vice VD också. Jag skulle vilja ’prya’ på bolaget för att se hur det går till där. Ägaren kommer en halvtimme sent till ett möte pga lämning av en barnbok……. Jisses!!!

      Reagerade också på detta. Jag hade blivit fullkomligen vansinnigt arg på min chef om jag fick höra att det var anledningen till varför företagets ”viktigaste” person inte finns på plats när ett viktigt möte startade…
      Men det var väl Bellas dåliga samvete att hon inte räckte till och kunde ta normalt föräldraansvar (= packa en sexårings saker istället för att han ska behöva ta hand om det själv och bli ledsen när han inte klarar det) som tvingade tillbaka henne.

        Men jösses, du är inte förälder va? jag vet inte hur många gånger som barnens saker har blivit glömda hemma. Och om du nu är förälder så sluta curla dom, de kommer aldrig växa upp.

    Snacka om offerkofta på. Hur kan inte förstå ekvationen? Om man har byggt en hel karriär på att ljuga, överdriva, köra över folk för egen vinning, hur kan man inte förstå att det kommer att bita en i arslet till slut?
    OM det nu är sant att det är ”sabotage” så tycker jag INTE att hon INTE förtjänar det. Man kan inte skapa en hel kultur som representerar allt som har varit fel med blogg- och mediasfären de senaste 15 åren utan att behöva ta smällarna av det.
    Nej Bella, dina dagar är definitivt räknade. Och det är ingen annan än DU att skylla för detta.

    Haha, idag är det inget 80/20 i Bellsans komentarsfält om köpta följarna. Idag är det 100 procent ❤️ och stöd. Den stora massan sluter nu upp bakom henne…
    (Eller den kraftiga modereringen av kommentarer…??)

    Nu säger excel-arket ”visa upp att du har massivt allmänt stöd så du kan få något endaste betalt samarbete framöver”

    Kommentar till blondinbellas senaste inlägg som SÅKLART ej godkändes;

    vadå efter varje medial attack? som om alla dina problem orsakats av mediala attacker? först skyller du på att influenceryrket är på väg bort, nu att folk försöker mörda dig i media och njuter av det. du har ju själv i historien tagit till media för att boosta ditt varumärke – intervjuer om smaskiga detaljer om skilsmässan, när hampus ”blev för fattig för dig”, visa upp ditt lyxiga hus etc etc. och du har inte varit något med skrytet, du har älskat att ”sticka i folks ögon” och sitta i skavlan och rabbla upp alla 1000 anställda du har privat, att du flyger privat etc. du har NJUTIT av att gnugga i folks ögon hur mycket pengar du har. och nu skyller du på att folk blir glada av att se dig misslyckas? nej, det är inte vårt fel. du får skylla dig själv p.g.a. att den bilden du målade upp inte var sann. det kallas att stå sitt kast. det folk ser är att det du målade upp var väldigt osannolikt, och nu visar det sig vara lögn, vilket kanske kan kännas bra för folk då det inte är ett rimligt ideal att behöva jämföra sig med. det finns två sidor av myntet, men det är ingen annan än du som satt dig i detta!

      Bra skrivet!
      Även om hon inte publicerar så kanske hon läser iaf.

    Undrar om det är de anställdas kommentarer på BBs blogg där man hamnar på bloggens startsida när man klickar på namnet/länken till den som kommenterar. Ett sätt att få extra klickar på bloggen. Ökar inte antalet unika besökare dock, men totalen.

    Efternamn08 i BB-tråden på flashback måste vara Bellas pappa eller hur? Jurist och över 50? Har skrivit en massa kryptiska grejer om hur hon var när hon var barn/tonåring osv.

    ”Du måste vara lika dålig som Isabella på siffror och matematik och du kör samma hot som henne att allt nu är ute, hennes vanliga hot om att hon ska publicera saker om man inte håller med henne. Läs mina inlägg i Karin Lilja tråden. Jag har känt Karin Lilja och är medlem i samma förening som henne sedan 30 år. Odd, Nils och Julia kan du räkna bort på grund av deras ålder. Jag är över 50 år.”

      Försvarar inte det hon gör men så fucked up att ha en pappa som skriver om en i en skvallertråd på fb. Sorgligt ändå, och inte så konstigt att hon blev som hon blev?

      Det låter ju stört om det vore hennes pappa??!

      Klart att det inte är Bellas pappa. Efternamn08 killgissar hejvilt med en viss erfarenhet av att läsa/ha läst om Bella i bloggen och andra ställen. Är förståsigpåare i andra trådar på Flashback också, se tråden om Anna B**k som exempel. Jurist och 50+? Tillåt mig tvivla.

    Blir full i skratt när jag tänker på Skavlans intervju med Bella, där han frågar om hon fortfarande ljuger ?

    Nu är mamma Löwengrip inne och försvarar sin dotter hos Griploov. Men har bajspåsen träffat fläkten nu? Vissa skvallerkonton har marinerat denna bajspåse till tusen. Är vi klar eller kommer det mer?

    Vad har hänt mellan Isabella och kusinen Isolina, länge sedan de sågs ihop och ena parten verkar inte följa den andra på insta längre.

    Hon länkar till Ellos-kollektionen på bloggen idag. Med en länk till Ellos där det står att hon har 1.5 milj följare och är nordens största digitala plattform….

    Alltså är det inte bra någon gång med skitsnacket kring Isabella? Hur mycket mer ska det kommenteras och ses fel på allt hon gör. Att bara anta att hon ljuger kring det här med är så lågt. Hon har säkerligen gjort misstag men vem gör inte det? Det här drevet börjar gå för långt. Det måste finnas någon gräns och den gränsen är nådd nu.

      Nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.