Google Translate is your friend

Innan man knackar ner en inbjudan till en vilt främmande människa att komma till Brasilien för lite plastikkirurgi till kompispris så kan det kanske vara en bra idé att bara helt snabbt göra en liten slagning i Google Translate?
Annars kan det lätt bli lite dålig stämning, som här inne på Therese Wickmans Instagram.

Kanske borde den här generösa plastikkirurgen istället göra en djupdykning på Instagram och erbjuda samma upplägg till de kvinnliga deltagarna av Årets upplaga av Paradise hotel. Det är ju mer regel än undantag att de smider medan järnet är varmt och inkasserar sponsrade tuttar, rumpor, näsor och läppar innan nästa säsong börjar sändas och de förpassas ut i kylan.

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur hade Google translate hjälpt? Jag fattar inte.

      Om personen hade översatt vad Therese skrivit på sin bild hade kommentatorn nog förstått att Therese inte ville ha hjälp att fixa sin kropp?

        Jahaaaaaa.

      Tänker att Google Translate hade gjort ett bättre jobb med engelskan än vad Therese själv lyckades med 😀 herregud, hur kan man suga så på engelska? Både hon och Blondinbella är katastrofala.

        En del har svårare för språk än andra. Finns många men de flesta vågar inte prata/skriva offentligt pga det. Jag kollar engelska serier/film på engelska utan text osv sen jag var liten men just att skriva/prata är svårt trots att jag gick på massa stödlektioner osv.

          Var ju någon här för nån vecka sen som totalt dumförklarade alla som har svensk text på engelsk film. Förståelsen för att alla inte kan engelska så bra verkar inte finnas hos alla människor.

          Fine, men har man till yrke att skriva på sociala medier bör man skaffa sig de färdigheter som behövs för yrket eller hålla sig till ett språk man behärskar. Den där texten var bara oproffsig.

            Men hon verkar ju huvudsakligen skriva på svenska? Är inget engelskt konto hon starat

              Då kanske hon skulle sluta använda ’&’ istället för att skriva ’och’ i brödtext.

            Äh, låt folk få träna lite. Personer som hånar de som pratar dåligt har aldrig hjälpt någon att utvecklas språkmässigt.

              Jag skriver och pratar engelska i jobbet mest hela tiden. Orka sitta och tänka efter att det blir exakt rätt och låter fint och professionellt. Jag har viktigare saker för mig. Jag gör mig förstådd och det är det viktigaste för mig, om någon inte skulle förstå frågar de, och då får jag förtydliga. Svårare än så är det inte.

        Det finns säkert något du inte är så bra på också. Orka vara dryg.

        Usch

          URS

    När man vill försvara en tjej men lyckas slå ner på ett helt gäng tjejer i samma inlägg. ???

      Classic Camilla ??

      Ja.. fick också lite dålig smak i munnen av det!

    ?

    Det finns ju en översättningsfunktion på instagram. Personen hoppades väl på att Therese skulle nappa på idén och tjäna pengar på en potentiell kund.

    Kan ingen Internetkändis-influencer engelska? Är det ett jobb enkom för de som var för dumma för att ta studenten med betyg i alla/några ämnen?

      Så man är dum i huvudet om man har svårt för språk? Tack för den du!

        Ja det är man. Verbal kommunikation är vad som skiljer oss från djuren fattar du väl?

          Nu syftade jag i och för sig på andra språk än sitt egna modersmål vilket du själv borde ha förstått om du nu är så duktig.

            Att läsa av idioter är inte lika lätt som att lära sig kommunicera på nya språk, tyvärr. Men har väl kanske lite med intresset att göra..

          Så du tror inte att djur har verbal kommunikation?!
          Vet du vad ordet verbal betyder ? Hur kan du ha levt och inte hört djur tala med varandra och med människor ??

      Men alla är inte bra på engelska, precis som många inte är bra på matte eller samhällsämnen osv. Jag hade MVG i engelska men tycker ändå inte alltid de är speciellt lätt me engelska språket eftersom jag extremt sällan använder de skriftligt till vardags! Tycker de är bra att folk försöker iaf!

        Samma person som skrev anonym 07.49. Men ja visst kan man som svensk influenser skriva på svenska men hellre att man försöker använda engelskan än inte vågar pga folk som tycker att man är dålig o pinsam.

      Jag har tagit studenten osv men min engelska är inte bättre. Vissa har svårt för det.

      [Borttagen kommentar]

        Källa på det?

          [Borttagen kommentar]

            Och där tackar vi Moa för hennes medverkan och hoppas att hon kan fortsätta sina kommentarer någon annanstans istället för här.

      07:22 Säger du om personer som du inte ens känner? Är ganska säker på att många av dem både har gått ut gymnasiet och fått betyg. Du själv måste ha fått IG i uppförande? Sedan är vi alla bra eller mindre bra på olika saker.
      Förstår inte att man kan döma ut människor som man inte ens känner och tro att man själv är så jäkla bra.
      Det ligger nog mycket mer jobb bakom att vara influencer än vad vi som inte är i branschen förstår.

    Sjuk tid vi lever i. Heja Therese!

    Men spela roll. Alla är vi duktiga på olika saker. Fokusera på det som är viktigt i sammanhanget i stället.
    Om några år har dessa influencers fasats ut.

      Vilka trista kommentarer.

      AMEN MOA! SKÄRP DIG. Vilken konstig generalisering. Jag är bra på språk tack vare att jag hängde med i skolan. Och idag arbetar jag som engelsklärare. Mår fysiskt dålig när folk inte ens klarar basic grammatik. Med tanke på hur tidigt vi börjar med engelska i svensk skola, alla program på Tv som INTE dubbas osv..
      Finns ingen ursäkt för att inte kunna göra sig förstådd när det dessutom finns både google translate och autocorrect

    Therese söker uppmärksamhet så ofta. Att hon är vacker, duktig, stark. Måste vara olycklig då hon inte bara kan vara.

      Känner du henne?

      Du har inte funderat på att hon kanske försöker visa verkligheten, hur den ser ut på riktigt, utan alla filter som finns idag??
      Tror många som följer influenser tror att ”alla” har ett perfekt liv och har ett ”perfekt” utseende för det är det som oftast visas.
      Det skapar kroppshets och en känsla att man inte duger som man är.
      Hennes avsikt tror jag faktisk att stärka andra kvinnor i sina kroppar, att vi alla ser olika ut och vi duger ändå.

    Therese söker uppmärksamhet så ofta. Att hon är vacker, duktig, stark. Måste vara olycklig då hon inte bara kan vara.

      Inte bara kan vara? Utveckla gärna. Menar du att jag mår dåligt & söker uppmärksamhet för att jag visar hur min kropp ser ut efter 3 barn för att STÄRKA andra kvinnor? Andra kvinnor som inte ens vågar visa sig på stranden för att överallt i media visas det upp smala ”Perfekta” kroppar. Eller att jag visar upp baksidan hur det kan se ut att vara ensamstående mamma till tre. Är de att må dåligt & söka uppmärksamhet? Det ÄR mitt liv? De är väl verkligen att bara vara, eller? Du vet att du bara kan trycka på avfölj om du stör dig så mycket på mig. Ha en fin dag ?

    Ursäkta OT, ta gärna bort kommentaren om du vill men; Snälla granska aftonbladets granskning av spelbolag. Det är jättebra att de granskar branschen men de borde själva bojkotta all reklam de har på aftonbladet.se som promotar spel! De får sin del av kakan lika mycket iom sina annonser!

      Jaa SÅ hyckligt det de håller på med!!

      Vad har det med sociala medier att göra? Och om det nu hade haft med sociala medier att göra, tror du på fullaste allvar att Camilla skulle skriva granskande om spelbolag när hon själv har fulla bloggen med spelbolagsreklam?

      Du är ursäktad för att det är hyfsat tidigt på morgonen fortfarande.

        Skillnaden är att camillas reklam inte är camillas personliga val, medan aftonbladet tjänar enorma summor på sina betalda annonser. Dock håller jag med om att det inte handlar om sociala medier. Camilla har dock en enorm plattform och kan nå ut och granska på ett sätt som i många sammanhang är mer legit än annan ”alternativ media” som ofta får ett småaktigt intryck typ om samnytt ska platta till expressen eller aftonbladet.

          Nej, bloggbevakning är inte mer legit än annan ”alternativ media”. Utanför det här kommentarsfältet så är bloggbevakning ingenting annat än en elak skvallerblogg. Det är bara här inne som den anses vara seriös journalistik.

      Och det är kopplat till sociala medier genom……?

    Håller med dig -vicky- ! Plus tigger pengar, gråter för man inte gillar hennes inlägg allt för uppmärksamhet ??

      +1
      Vad är grejen med att influencers går ut med att de MÅSTE göra reklam för att kunna visa sin vardag och just därför borde vi visa uppskattning. Nej jag kommer inte gilla det elfte inlägget från random influencer för någon skitprodukt. Har i ren protest börjat avfölja de som gör snyftstorys om hur synd det är att ingen gillar deras sponsrade inlägg. Therese va t.o.m. intressantare att följa när hon hade ett vanligt jobb. Hennes inlägg va inte lika krystade och bestod inte av 80% reklam. ??‍♀️ Tror varken mitt eller andra följares liv går under för att random influencer slutar uppdatera.

      Ta ex fruvidecarlsson som slutat ta uppdrag via sina sociala medier och istället fokuserar på sin frisörsalong. De inlägg hon lägger upp är få men väldigt kvalitativa. Ett nöje att följa!

      Frågan är varför du följer mig när du uppenbarligen inte ens tycker om mig & har så skev uppfattning av mig?

    Kvinnor är sådana otroliga flockdjur. När väl en visat upp sin otränade, överviktiga kropp och sagt sig vara tacksam över vad den orkat med (uppenbarligen har den inte orkat gå till gymmet) så ska mängder av kvinnor göra exakt likadant.

      Fy vilken ofräsch kommentar!

      Eller hur. Snälla du är inte modig, du är uppmärksamhetstörstande och desperat.

      Stör det dig?

        Ja, jag skulle gärna se att kvinnor tänkte mer självständigt och levde mer hälsosamt.

          Om någon gör något som blir uppskattat och populärt kommer andra ta efter. Du kan se det exakt överallt om du bara tänker lite längre. Det är naturligt att följa ett vinnande koncept. Att inte erbjuda det som efterfrågas är väl snarare korkat.

      Men var gör det då i så fall? Låt dom! Strongt av dig att ha orkat, glöm nu inte att klappa dig själv ordentligt på axeln. Både för skitkommentaren och för att du tror dig veta bäst.

    Tragisk!

    Undrar en del över den stora insamlingen till Therese: 100 000 sek är ju jättemycket! Missade hennes livesändning, men vad är det hennes ex gjort som gör att det motiverade att ansöka om ensam vårdnad av barnet? Han verkar ju rent allmänt vara väldigt självupptagen som inte hjälper till med barnet, men mer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.