Då och Nu

Jag tror anledningen till att det här stör mig så mycket är för att innan Isabellas stora ekonomiska kris så skulle hon aldrig någonsin nedlåta sig att bära kläder från exempelvis NA-KD. 
Hennes samarbete med Ellos var inte riktigt trovärdigt av samma anledning, så NA-KD kommer liksom ännu längre ned på den listan.

Hade inte Isabella haft pengakris så hade hon aldrig nedlåtit sig att visa sig i jeans, än mindre gjort reklam för plagget från ett så pass fast fashion-företag som NA-KD. 
Billiga jeans måste ju vara rena motsatsen till det nyp i armen-dröm liv hon påstått sig ha tidigare.
Var det verkligen inga andra företag som var intresserade av att marknadsföras på Isabellas blogg under ”Black Week”?

Ah ja, vad är en bal på slottet?
Kanske har hon insett att pengar inte är allt och att livet är mer än flådiga märkesklänningar som hämtats av en influgen stylist i London?
Eller så kommer hon återgå till exakt samma nyp i armen-lyx och flärd-liv som tidigare så fort ekonomin (hennes eller pojkvännens) tillåter, men det får framtiden utvisa…

213 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella borde numera titulera enbart sig svensk influencers istället för entrepenör. Reklampelare som tar alla jobb hon kan få…

      Helt klart! Är det inte lite märkligt att Bella aldrig springer på events såsom alla hennes branschkollegor gör? Övriga influensers verkar springa från morgon till kväll på olika tillställningar där de senare skriver om produkterna. Är Bella för fin för sådant eller vill ingen bjuda in henne?

        Hon blir säkert bjuden till events men jag tror att Isabella inte vill förknippas med influencers. Hon tror att hon är bättre men i mina ögon är hon en misslyckad entreprenör.

        Man får inte betalt för att gå på events väl? Det är väl bara den influencern som ordnar eventet som får betalt, inte gästerna väl?

        Så ser inte varför hon skulle gå på något sånt och låta sin plattform användas av företaget i utbyte mot mingel med andra influensers, lite proffsiga bilder som kan användas som content och en lunch och goodiebag/gratisgrejer.

      Att få kalla sig för entreprenör är den enda vägg som separerar henne från övriga reklampelare.
      Hon skulle nog hellre pumpa in varenda krona hon äger rakt in i ett misslyckat företag hellre än att ge upp den titeln.
      Som för övrigt självanställda nagelteknologer också använder…

      Vi kan brainstorma fram alternativa titlar.
      Vad sägs om ”afffärskvinna”?

      Det roliga var väl att NK inte bara hade öppet för Bella utan för alla deras förmånskunder om jag inte minns fel.

      ”Ibland glömmer jag bort att mitt liv är som en dröm.” ???

        En dröm är ju inte på riktigt och det visade ju sig Bellas glamliv inte vara heller, så det var ju en träffande beskrivning av henne i alla fall….

        …samma här, måste nypa mig i armen. Så

      Vad tycker ni om Griplöövs Ljugkalender??
      Lucka 3: hon flög aldrig privatjets (förutom en gång för samarbete och då betalt av samarbetspartner). ?Men tog många bilder i stående på marken ✈️och låtsades..
      Så inga problem med miljön där ??

        Haha, det var ju många som påpekade det, men en viss försvarare gick ju igång på det med ?

        Bella flög med norrmannens plan tillbaka från Balmain i Paris.
        Vet inte om hon under den perioden kan ha flugit någon mer gång med det planet.
        https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/25/middag-med-balmain/

        Bella har aldrig flugit en meter i ett privatplan som hon själv betalat för, kort och gott. Visst har hon åkt med i andras plan några gånger, men hon ville förstås ge intrycket att det var något hon gjorde relativt ofta, ”ta privatjet för att hämta barnen på dagis” typ. Var dock fejk som allt annat och skulle ge sken av en ”internäääätional biznizwomman”.

          Tack Isaak för svaret! Det är grymt humoristisk och detektivt arbete du gör med Ljugkalendern! Du hade nog hittad din ”genre” ?

        Dessa bilder är i alla fall tagna på marken:
        ”Idag står jag på scen i Oslo och imorgon lanseras Löwengrip på Stockmann i Helsingfors. Och jag hinner med förskolan i alla fall tack vare att vi bokar privatflyg.”
        https://www.isabellalowengrip.se/2019/03/21/time-management-som-smabarnsmamma-och-entreprenor/

          Och försökte provocera stenhårt med ”jag måste ta till privatjet för att både kunna bygga miljardinperium och hämta på dagis i tid” Alltså herre gud vad pinsamma alla sådana uttalanden är nu i efterhand ?

    Jag tror att Bella är väldigt osäker på sin egen identitet och att det är därför hon alltid går in i en roll (den som passar för stunden). Sedan visar hon tecken på rädsla för ensamhet och att bli övergiven (betalar personal för att slippa vara själv på semestern), och antingen ideoliserar eller föraktar personer i nära relationer – kastar sina gamla ex under bussen, uttalar sig nedlåtande. Det luktar lite psykiatri.

      Lite….

      Hur luktar psykiatri?

        Här man växt upp med pengar i en glasburk fbara att ta för att äta middag ute i Vasastan med pappa så sätter det förstås sina spår.

          Förstår noll av denna kommentar.

            Bella har sagt att hennes uppväxt var sådan och sa också vid något tillfälle att hon var maskrosbarn, aldrig haft någon trygg punkt osv.

            Är inte så insatt men något sånt

              Ja maskrosbarnet bodde hos pappa i Vasastan och de gick ut och åt på kvällarna. Samt hon fick äta polarbröd.

                Hon har ingen anining om vad ett maskrosbarn är.

                Lär ju inte ha varit några tior eller så i den glasburken iaf, utan ganska mkt pengar. Speciellt om de bodde i Vasastan också.. antar att de inte bara gick till en korvkiosk?

      mmmm tydligt personlighetsdrag. Från när Emelie svarade på frågor 2010:
      ” Hur Är Bella som person?
      Det varierar kan man säga. Bella kan ofta fÅ fÖr sig att â?nu vill jag vara såhära och sÅ bakar hon lite bullar, försöker städa, färgar håret brunt, slutar med kaffeâ?¦ å sen fattar hon att det inte riktigt var hon och så kommer hon på något nytt! Det jag absolut älskar mest med Bella är att hon är sÃ¥ engagerad och ärlig!”
      Orkade inte fixa allt i texten, men ni fattar.
      https://www.isabellalowengrip.se/2010/02/25/emelie-svarar-2/

        Vilket härligt men omständligt? sätt du skriver på. ?, Hur blev det så.

          Nåt med kodningen i gamla blogginlägg som inte passar med dagens kodning antar jag. Alla å ä ö blir knasiga, jag bytte ut en del.

            Testa att klistra in i ett enkelt textprogram, och sedan kopiera texten därifrån.

              Alltså inte Pages eller Word, för då behålls formateringen.

        Låter som en person som aldrig varit bekväm i sig själv och därför går in i olika roller. Hon lever i en fantasivärld för att hon är missnöjd med sin verklighet. Undrar hur det kommer att sluta.

    Det är sorgligt att se.
    Jag hade nog dragit mig tillbaka och levt ett ”normalt” liv med min mijardärpojkvän.

    Samtidigt förstår jag att en människas levnadsmönster direkt reflekterar ens ekonomi. Nu befinner hon sig i någon typ av kris, enligt egen utsago, och detta reflekteras i samarbeten och levnadsstandard. Själv hade jag hellre dragit mig tillbaka av skam (men drivit mina företag) och sökt tryggheten i min partners ekonomi tills jag hittar ett sätt att ta mig tillbaka. Dock aldrig tillbaka till rampljuset.

    Hellre anonym och framgångsrik än fattig och halvkänd.

    Hennes varumärke är det verktyg som hon änvänder maximalt till att sälja sina krämer. Nu är detta varumärke urtvättat så det vore klokast att hyra in andra frontfigurer och agera i bakgrunden, som de mäktiga män Isabella inspireras av.

    Ps. Någon som minns hennes uttalande om att hon äntligen har en lika stor aktieportfölj som husets värde? Bara för någon månad sedan. Menar hon att hon har flera miljoner i värdepapper? Kan det stämma?

      Tror inte hon är någon position att dra sig undan från arbetslivet och vila mot sin pojkvän.
      Den relationen är knappast huggen i sten än så länge.
      Dessutom har hon ambitioner. Hon skulle inte lägga ner efter ett sånt här nederlag.
      Sälja av och ”pensionera” sig gör man när man är på topp.

        Haha, och han är dessutom känd som ”Snål-Erik”.
        Inte ofta den mannen dragit kortet någonstans om vi säger så… 😉

          En blir ju inte rik på att tjäna mycket utan på att inte spendera något 🙂

      Hon har ju Nordea. Hade stött på henne på något private banking event i så fall.

      Sökt trygghet i din partners ekonomi? Hahaha, så ofräscht på alla sätt.
      De bor ju inte ens ihop än. Vad är det som säger att han skulle tycka att det är okej att hon släpper allt och förväntar sig bli försörjd av honom? Det är få män som accepterar det, om det inte är deras eget förslag från början. Särskilt när Bella verkar ha så höga krav på hur livet ska levas.

      Fast söka trygghet i min partners ekonomi kan man ju göra när man har en viss typ av relation, men om hon fångat in han med en ”göra själv”- persona och varken är gift eller sambo med honom blir det ju svårt att nu plötsligt leva på honom. Då hade han ju insett vem hon är. Tror hon nästlar in sig steg för steg. Genom att leka självständig och entreprenör kommer han att tro att hon inte vill åt hans pengar och hon använder bara den rollen som ett sätt att komma närmare honom. Sen kommer hon antagligen börja prata om ”barnlängtan” då hon älskar honom så mycket och självklart vore det mer praktiska om hon är hemma osv… blondinbella funkar inte som normala människor gör.

        Förstår inte att han är så dum.

          Han är inte dum. Blondinbella befinner sig högst upp i ”kvinnohierarkin” enligt någon kommentator här. För att hon är storbystad och blond. Alltså är hon högre upp än Margot Robbie, Doutzen kroes, Adriana Lima, Megan Fox, Angelina Jolie och till och med Fanny Lyckman ((??)) så det är väl klart man förstår Erik. Så mycket ironi så jag orkar inte. Dock liten tröst för mig som råkar vara storbystad (till naveln) och blond men inte attraktiv nånstans ?

            Vilket skämt? vem tänker ens i form av ”kvinnohierarkier”? Herregud. Finns folk för allt.

            Ja och kissie är snyggare än kenza…? nä skämt åsido men det var det sjukaste jag hört.

            ?? Dagens skratt. Megan och Margot ?

            Storbystad till naveln? Osäker på om taxöron räknas som storbystad 😉

          Men är han verkligen det? Så dum alltså? När han gifte sig med frun han nu skiljer sig från, så hade han ju sett till att det skrevs äktenskapsförord innan, så hon har inte rätt till nånting av hans förmögenhet.

          https://www.expressen.se/dinapengar/aktier-och-bors/fastighetskungen-skiljer-sig-avtalet-som-skyddar-miljarderna/

          Så OM han nu involverar sig på allvar med Bella så gör han väl samma sak med henne?

            Dom gifte dig efter flera år av sammanboende och två barn tillsammans. Han kanske gör en Stordalen och skriver över bolagen på barnen?

            Bella såg ju till att hon och Odd endast hade enskild egendom i äktenskapet.
            Syftet skrev Bella på bloggen och det var att hon inte ville behöva betala 25 miljoner till Odd för hälften av hennes andel i Löwengrip Beauty för den händelse det skulle bli skilsmässa.
            (Att Bella fick för sig att Löwengrip Beauty då var värt 100 miljoner berodde på att Kenza och Aleks resp andelar av IvyRevel plötsligt helt omotiverat värderats till 25 mkr i samband med att H&M köpte in sig i bolaget).
            Sen blev Löwengrip Beauty plötsligt värt 400 mkr men det är en annan historia 🙂

          Hur kunde han tillåta hennes jippo med kamerateam och entroage i fredags vid K fastigheters börsintroduktion är en stor gåta. Så pinsamt! För honom inte minst.

            Han kanske inte märkte? Listigt var det iaf att hon utnyttjade tillfället för att få ihop material till jag vet inte vad.

            Minns ni det här?
            https://bloggbevakning.se/2019/05/29/isabella-lowengrip-vill-fa-fler-att-flyga-privatjet/

            https://bloggbevakning.se/2019/05/11/jag-blir-inte-klok-pa-isabella-lowengrip-och-hennes-pahitt/#comments

            Entroage ?

            … och inte minst övriga anställda på K-Fastigheter…. här kommer en utomstående med filmteammsom inte har ngt att göra med noteringen annat än att hon var + 1 till en av ägarna. Pinsamt är bara förnamnet…

            Funderar på om börsnoteringen gynnas av att den blev omskriven genom att ha henne där. Om det nämns i stora tidningar kanske det drar upp försäljningen, inte upg henne utan för att det blir omnämnt.

        Inlägget och kommentarer är rent spekulationer. Ni pratar som ni känner dessa individer ????

        Tror inte hon kommer få något av hans miljarder.
        Kanske att han bjuder på en middag en lördagkväll på nån fancy restaurang, men inte annat. Hans fd fru fick väl inget heller? De miljarderna är låsta!

      Tror inte hon kan dra sig tillbaka och leva ett normalt liv med honom. De har väl bara varit tillsammans några månader och de bor väl inte ens i samma stad

        Då måste han ha behov av glasögon. Utan där de var på är dessutom liten. Han är dessutom nästan längst av alla som var där. Han visste att hon skulle komma med hovteamet. Kanske för att göra en film om stiftelsens starta eget kurser och avsnittet om börsintroduktion?

        Och varit andra gubbar där mellan… hon väljer sist väl den som låter henne styra pengarna!
        Vänta och se- kanske PS dyker upp??

    https://www.resume.se/alla-nyheter/morgonsvepet/grundades-av-isabella-lowengrip-gar-i-konkurs/
    Resumé ekar Bloggbevakning och Breakits nyhet om Hermine Hold.
    Bella har upprepat det hon gjorde med Bellme alltså lämnade innan det blev kk. Så hon kan säga att hon aldrig konkat med något företag där hon varit aktiv.
    Det där att Bella skulle ha ”kvar” ägande i Hermine Hold undrar jag över.
    Skulle hon ha tagit över aktier i H Hold Fashion AB från Nordic Tech House eller kanske från iDeal of Sweden?
    Vem sköt till riskkapitalet i H Hold Fashion AB?
    De fick ju in åtta miljoner vid nyemissionen 2018. Var det iDeal of Sweden?
    För Nordic Tech House hade väl inga pengar?
    Hur som helst, riskkapitalet har gått åt. Riskkapital var det ju.

      Varför heter det ”Tech House” när de tillverkar tofsar och klämmor?

        Nordic Tofs House?

        Låter väl coolare…

      Hon skrev i bloggen i augusti att hon behöll Hermine Holdaktierna.

        Ja, men hon hade ju inga egna aktier i H Hold Fashion AB så vilka aktier är det då?
        Tog hon över aktier i samband med att hon lämnade NTH?
        Det är ju det frågan gäller. Inte vad Bella skrev i bloggen.
        Om Bella någon enstaka gång kunde förklara sig och inte bara skriva underligheter som direkt ifrågasätts.

        Nej

          Vad menar hon då med:
          ”NTH har jag valt att sälja min del i men kommer istället fortsätta att äga Hermine Hold.”
          https://www.isabellalowengrip.se/2019/08/05/ny-vd/

            Fyra månader senare finns inget av det hon skriver om i inlägget från den 5/8.
            Tänk att hon så benhårt tror på sina egna fantasier. Lika fascinerande att det fortfarande finns följare som blint försvarar hennes påhitt.

              Ö

    Jag tror anledning till att du stör dig så mycket på det är för att du stör dig på henne generellt, du är utifrån sett, besatt av henne.
    Jag köper inte att du ”granskar henne” för det är en enorm skillnad på att granska och på att nitiskt slå ner på varje liten detalj i en annan människas liv.
    Jag är relativt säker på att du har henne att tacka för att du kan leva på den här bloggen tex, och att det är därför du fortsätter med din ”granskning” av henne in I absurdum.

      Vi är många som isåfall är besatta av henne.
      Jag är en av dessa..och det står jag för till 100%.

      Kan inte förstå hur under många år Sverige har låtit duperats av denna dam.
      Det i sig är mer intressant än alla andra influenser tillsammans.

        Instämmer med Anna. Hon har dessutom de 1,5 miljonerna följarna kvar på både bloggens presentationssida och på Linkedin. Hon tog bara bort dig från från Instagram. Det borde granskas igen.
        Dessutom har hon nu under krisens början sagt att hon vill ha det glamorösa livet och strävar tillbaka till det. Senast häromdagen att hon hoppas snart få tillbaka sin mua som även dyker upp kl 4 på morgonen.

        Jag står också för det till 100%, under falskt nickname ?

        Tror anledningen till att hon kunnat hålla på är att folk helt enkelt inte tagit henne på allvar och mer sett henne som ett skämt. Typ ”låt henne leka med sin lilla blogg”. Ingen trodde att influencers skulle börja tjäna så mycket pengar och bli så stora som de är idag, så folk har helt enkelt inte haft tillräcklig koll.

        Kan inte förstå varför och tycker faktiskt tyvärr att ni verkar tröga. Samma kommentarer under varje inlägg. Bella ljuger och hittar på- det vet alla redan. Elaka ovidkommande kommentarer om utseende mm borde raderas snarast, som under inlägg om andra.

        Bella har ju varit otroligt ärlig med att hon hittar på saker för att först provocera, sedan vinna sympatier osv. Ändå reagerar ni som om ni inte förstått varje gång. Precis som hon vill.

        Varför inte sluta läsa hennes blogg och inte lägga mer dyrbar tid på henne? De bellabesatta personerna här står nog för den största delen av hennes inkomster.

      Det är ju som att följa en telenovela, man behöver inte vara besatt för att intressera sig för detta never ending drama.

        Håller med, vad har hon nu hittat på för tokigheter är som att öppna en lucka i en julkalender som har 365 luckor och fortsätter år ut och år in.

          Ah! Julkalender. Måste kolla vad Griplööv har bakom dagens lucka.

      Tror inte Camilla är besatt av henne utan att hon mer lite avskyr och typ småäcklas av henne. Tror de flesta här halvt avskyr blondinbellas beteende, så det är inte konstigt. Sen kan jag tänka mig att cc vet mer än hon får skriva här vilket gör att hon tycker hon ”förtjänar” ännu mer skit. Typ så.

        Ja, självklart vet Camilla mer om IL än hon kan delge bloggläsarna, så det färgar ju såklart hennes inställning till Belladonna…

          Gahh, vilka veta just det, det där om Bella som av någon anledning inte sägs högt? ?

          Det tror inte jag. Camilla är sjukligt fixerad vid Bella och vill göra allt hon kan för att förstöra för henne. Efter 2 år med flera taskiga inlägg per dag framstår Camilla själv som den tokiga.

      Själv är jag lite besatt av Cissi Wallin men hennes lögner och allmänna galenskap får man ju inte läsa någon granskning av här. Mycket lättare att förfölja Löwengrip dagligen, det kostar ingenting.

        Gardet har tappat rejält med patreons, trots rättegången. Så synd.

        Det är inget lyckat grepp att bara kritisera de som inte säger ifrån. Cissi besitter en stor makt och hennes stora mängd lögner och manipulativa beteende är det som verkligen SKA granskas.

        Så fegt av Camilla som i flera år nu bara skrivit positivt om Cissi pga den hållhake Cissi har. Och nu fortsätter det dessutom med det så pinsamt uppenbara fjäskandet. Det blir otroligt oärligt och otrovärdigt och påverkar allt som skrivs av Camilla. Camilla verkar tro att alla hennes läsare är korkade.

    Hon har en kärlek i livet och det är pengar.
    Det enda som styr denna dam sedan barnsben…

      Pengar är ett verktyg. IL drivs av ett bekräftelsebehov som gränsar till besatthet. Blir hon inte översköljd av uppmärksamhet mår hon dåligt. Ingen annan i hennes omgivning tillåts överglänsa henne och allt som inte förstärker hennes egen glans är ointressant för henne.
      De som kan förstärka hennes image eller ge henne fördelar sätter hon upp ett skådespel för, så länge de har ett syfte för henne. När det är kasserat, tack och ut med badvattnet.

      Om man är så kär i pengar passar det ju jättebra om man blir kär i en man som har väldigt mycket pengar.
      Det måste ju vara som en dröm. Pinch me 🙂

    På sin storie säger hon nu att det vänder och går åt ett positivt håll. På engelska, förstås, globalt är man intresserad av hur sexveckorskriser bara vaporiseras. So fun

      Hej, jag har en genuin fråga som inte är ställd på ett snorkigt sätt.
      Jag undrar så hur denna krisen kunde komma över en natt? Från lyxhus i France till denna ”kris”
      Jag undrar också vad Isabella har lyckats med?
      Dvs vilken satsning har gått bra?
      Av allt hon pysslat med måste det väl finnas något? Kanske LCC när det begav sig?
      Hur kan hon bli en sådan erkänd entreprenör med allt detta som bakgrund?
      Hur kan hon en gång i tiden ge ekonomiska råd och släppa böcker i samma ämne?
      Jag förstår inte.
      Någon som har något vettigt svar?

    Vem köper NA-KD kläder? Har bara sett influencers prisa dem. Men, om definitionen av ett drömliv var att ha ett varuhus för sig själv (det hade hon väl inte ens) kanske det är sunt att ha en liten kris.

      De hade för första gången svarta siffror under denna Black week.

      Undrar jag med. Jag beställde där en gång och trodde typ det var ett skämt när jag fick hem kläderna. Jag är ingen kvalitetssnobb men alltså kläderna var som trasor. Asos är typ Max Mara i jämförelse.

      Typ tonåringar, som min 15 åring. ?

      Jag har köpt lite där från andra märken där när det varit rea, de har mer än bara sitt eget märke.

    Tänk vad bra dessa inlägg hade varit utan den tonen du använder.
    Du tar bort all relevans med kommentarer om ekonomin (hennes eller pojkvännens) etc…
    Det säger liksom mer om dig än om henne till slut.

      Håller med. ”(hennes eller pojkvännens) var en så fruktansvärt onödig kommentar.

      Bra skrivet Anonym 09:15! Håller med fullständigt. Tonen, speciellt i Bella-inlägg, har fått mig att gå in här allt mer sällan den senaste månaden.

        Vad bra att du inte här och läser om det är jobbigt för dig.

          Tonen visar mer om Camilla än vad hon själv inser. Folk pratar.

            Hahahahaha ”folk pratar” Vilka folk, och vad pratar dom om?
            Hur dum cc är? Hahahahaha

              Att ge sig på bara en och samma person med 2-3 alltid väldigt negativa eller elaka inlägg varje dag i 2 år, får Camilla att framstå som empatistörd. Ingen person med normalt vett och moral skulle bita sig fast som en rabiessmittad grävling.

              Camilla tror att det hon åstadkommer med inläggen är att ställa Bella i negativ dager, när det i själva verket numera främst är sig själv hon förstör för allra mest.

          Moget svar.

    Hon börjar bli direkt löjlig. Hennes ljugande är så uppenbart nu likdom hennes strategier. Tror hon ställer allt hopp till ES nu och han verkar fint manipulerad osv.

      Ja, det gjorde hon bra. En miljardär på kroken är perfekt att ha när man går igenom sitt ”livs största ekonomiska kris”.

      Ingen journalist som frågar Bella om hon som hon angett i bloggen i augusti har aktier kvar i bolaget? Ingen som frågar varför bolaget är i kk Men ändå inte anger det på hemsidan till konsumenterna? Linus anger att de vill fortsätta med varumärket. Alltså ett sätt att rensa skulder

    Gud vad du rackar på Bella hela tiden.
    Visst, visst. Hon har inte rent mjöl i påsen. Men herregud vad besatt du är av henne.

      Glöm inte de 1500000 andra unika följarna som är besatta och trogna år ut och år in.

        App, app, app, nu när Berith har tröttnat är det bara 1 499 999 unika följare.

          ??

          Och mie

        Ja, men de har inte en blogg där de visar det.

    OM det är ekonomisk kris så är det väl rimligt att steppa ner på alla områden. OM den ekonomiska krisen är ett faktum så är det inte läge att leva som förut, men vad vet en vanlis som jag om den där världen.

    köper inte ”krisen” längre. hon sa att hon tvunget sa upp alla som jobbade med hennes sociala medier, men i veckan när det visades behind-the-scenes från en plåtning var rebecka där som ny ”art director” på löwengrip beauty, istället för kampanjassistent på invest. hon flyttades till andra bolaget bara. sascha är också kvar men skrev på instastories att hon frilansar nu. felicia är också kvar. dom enda två som verkar ha slutat på riktigt är charlotte och louise.

    inget bevisar egentligen att hon sagt upp ida och lovisa (hemassistent/nanny). dom kan lika gärna jobba kvar men inte synas i bild och nämnas i text bara. NÅGOT lurt är det iaf!

    Call me crazy men jag brukar också anpassa mig efter de ekonomiska förutsättningar jag har för tillfället.

      Eh Bella hade inte de ekonomiska förutsättningarna att leva lyxlivet hon körde med.

      Absolut, men jag tror ironin ligger i själva kontrasterna, eller hur fejkade dessa är/var.

    Jag tycker inte att det sätt du skriver detta inlägg på är ok. Jag tycker att din besatthet av att nedvärdera Isabella Löwengrip är något du bör ta i tu med. Jag tror att du är den största förloraren av den.

      Grannflicka, verkar som att du inte riktigt förstår innebörden av inläggen om Isabella. Själv anser jag det bra att Isabella granskas alltigenom, eftersom hon ljuger och braverar något makalöst. Skrämmande är att det kan fortgå år efter år.

        Gränsen för vad som är rimligt har passerats för längesen.

    Under 2017 och 2018 använde hon mycket jeans (dels minns jag att hon var sjukt snygg i mom-jeans och sen var det bara en googling bort).
    När jag ändå sökte hittade jag detta https://www.isabellalowengrip.se/2017/06/27/blus-jeans/
    Ett samarbete med NA-KD. Så uppenbarligen har hon både burit jeans och samarbetat med NA-KD innan krisen.
    Jag fattar att du ogillar hennes sjukt mycket, men detta skapar ju bara ett tråkigt klimat. Och som några kommenterar här ovan, det säger tyvärr mer om dig som stör dig på hennes jeans och dessutom inte kan göra en enkel googling – än om IL.

      Detta var ju året innan Isabella fabricerade en image som en international businesswoman who’s only dressed in designer clothing and only flies bizjet. When she’s not running her beauty empire, you’ll find her mingling with the rich and famous.

        Hennes argument var att man inte kan göra internationella affärer utan dyra kläder,skor och väskor från modehus och att bo i flott lägenhet och bo på flotta hotell var att måste. Tillåt mig gapskratta. Då skulle inte ES kunna göra några affärer alls. Amerikanarna gick inte på hennes bluff.

      Anonym 09:26 – håller med till 100% samt att Camilla låter spekulationer och ”sanningar” härja fritt i kommentarsfältet.
      Det här är ett av de värre inläggen tycker jag: https://bloggbevakning.se/2019/11/19/alt-bryta-mot-folkbokforingslagen/#comments Här har Camilla en ”sätta-dit-approach” i början av inlägget: ”Jag förstår Isabellas känsla kring huset på Lidingö och kan sympatisera med den trots att den är helt självförvållad. Dock vet jag inte om det är så vidare smart att skriva ut i sin blogg att hon ämnar bryta mot folkbokföringslagen.” och i kommentarerna menar man på att Isabella har haft personskydd för att ”hon tror hon är något” och att allt är ”hittepå”. Njaaaa, snabb googling visar att Isabella har haft problem med stalkers väldigt länge: : https://www.isabellalowengrip.se/2016/07/19/panikangest-2/ – samt att en man i början av 2019 blev dömd och fälld för ofredande.
      ”Bevakningen” av Isabella är onyanserad, dåligt research och uppviglar till mobbing i kommentarsfälet. Hemskt att läsa.

        S.: fast varför bosätter man sig då i ett ”glashus” där det bara är att gå rätt in på tomten? Finns ju inte ens staket i dagsläget. Men ja, du har rätt i att hon har haft problem med stalkers men hon har sen inte ändrat sitt beteende för att inte råka ut för fler utan snarare fortsatt att locka dem till sig genom att hela tiden berätta var hon är och vad hon gör. Förstår du nu varför hon granskas?

          Är det granskning Camilla bedriver och ni tar vid med i kommentarerna menar du? Är dina påstående om staket och glashus granskning? Svaret på dina frågor: man har väl rätt att bo hur man vill även om man utsätts för hot. Det finns larm, vem sätter upp ett staket för att skydda sig från stalkers? Gardiner funkar mot insyn. Hon flyttar väl nu för att hon inte har råd med säkerhet på den nivån hon haft och personal som bor i huset (syftar på nannyn som bott tillsammans med henne). Skrämmande hur ni håller på.

    Nu uppmärksammar DI konkursen:

    https://digital.di.se/artikel/lowengrips-haraccessoarbolag-i-konkurs

    Cam får cred.

      Snyggt av DI att ge CamCam kredit.

    Om Isabella vill göra ett relevant samarbete, borde det vara för Adlibris eller Bokus. Göra reklam för kokböcker för nybörjare.

      Såg reklam för dressman och det såg precis ut som om de hade filmat det hos Isabella

      Storsäljaren ”Så kokar du snabbmakaroner”, samt uppföljaren ”Så ställer du in osten i kylskåpet”.

        ???

    ”Ibland glömmer jag bort att mitt liv är som en dröm”
    står det när Bella botaniserar bland designerplaggen på ett vip-öppet NK.
    Ja, livet verkar ha varit som en dröm just då. Kanske var det också bara en dröm?
    När Bella slog i backen på grund av ebb i kassan så vaknade hon upp får man anta.
    ”Nypa-sig-i armen-ögonblick” är mer sällsynta nu. Samarbeten med Na-Kd är inte mycket till dröm.

      Ja hon glömde absolut bort att hennes liv var en dröm. Men så är det när man är inbillningssjuk.

    Och visar upp maxmara kappan på instagram bara för några dagar den och skriver jag älskar min maxmara mrd ett dött djur på dvs pälsen. Äktagoldigger nyrik beteende. ??

    Na-kd samarbetet är sååå dåligt. Fel färger på plaggen, de är klassiskt ljusblåa och inte blågröna. Troligen medvetet för att de ska se exklusivare ut. Så stora skämskudde bar överkropp i flera bilder när hon ska sälja en kjol…
    Sedan felaktiga fakta, hur kan man efter 15 år i branschen vara så opfroffsig?

    Gud vad du är besatt av henne. Sorgligt att se.

      Är du på allvar ledsen över att en annan människa (som du troligtvis inte känner) är (ditt ordval) besatt?

      I så fall tror jag du har problem med att ha alldeles för lätt till känslor, kanske går det rasande fort upp i glädje och platt ner som en pannkaka sorg och ledsamheter.

      Eller så ville du bara skriva lite nedlåtande och kanske inte alls är sorgslig 🙂

    Kommer ni ihåg hennes utlottning av 3 (tre) sjalar ? Man skulle motivera och sedan skulle 3 väljas ut.
    Stor tystnad rådde därefter. Flera frågade på bloggen om vinnare. Ännu större tystnad inträdde.
    Men så plötsligt igår svarar hon på en fråga på bloggen att DEN är utloggad. Men det var 3 som skulle lottas ut och det var de finaste svaren som skulle vinna. Dessutom skulle de tillkännagivas senare i samma vecka.
    De tre vinnande motiveringarna har hon inte skrivit om.
    Lögnens mästarinna i ett nötskal.
    Men just då behövde hon åka antalet engagemang på bloggen och den vinsten fick hon.

      Tävlingen togs upp i det föregående inlägget om Bella.

      Hon lottade inte ut sjalar. Det är som du skriver att hon endast ville få upp engagemanget.

        Men nu har hon svarar att hon lottat ut en. Inget mer.

    Jag ser en kvinna som har fått överge det liv hon kämpat länge för och nu insett att Der liv hon lever nu på många plan faktiskt berikat henne ännu mer. Hon skriver att relationen med barnen och hennes familj är bättre osv.

    Jag tror att hon börjat inse mycket och dragit många lärdomar av det liv hon hade då och den kris hon går igenom idag.

    Jag ser ingen dubbelmoral i de samarbeten hon gör idag. Hon skriver själv att hon måste anpassa sig efter plånboken, precis som vi alla måste.

      ? hjärntvätt deluxe

      Så tänker jag med! Just nu släcker hon bränder, dessutom, och då får man ta det som finns till hands om inte allt ska brinna ner. Jag ger henne fortfarande kudos för att hon kämpar, inte la sig belly up och gav upp. För att hon fortfarande tycks ha passionen kvar och viljan. Hon jobbar oförtrutet på. Det tycker jag är starkt. Eller envist, i alla fall, visar på hårt pannben. Att det sen tilläts gå så här långt innan nån drog i nödbromsen, är ju en gåta som vi aldrig lär få svar på.

        Innan någon drog i nödbromsen? Du menar innan hon som företagets ägare insåg att ljuga och bedra kanske inte är bästa sättet att göra business på 2019? Är man så sjuk att man behöver någon annan som drar i nödbromsen så man ska sluta rollspela sig genom hela sitt liv bör man läggas in, inte kämpa vidare med några stackars samarbeten. Hade blondinbella inte blivit avslöjad hade hon fortsatt förmedla sina vanföreställningar som ett sätt att tjäna pengar. Att någon kan stå bakom en sån person är helt otroligt för mig.

      Haha förlåt men hahaha… Bella lär sig aldrig, hon vill/kan inte lära sig! Så många chanser hon haft att göra om och rätt men brytt sig skvatt.
      Och det respektlösa sättet hon haft mot barnen, att de inte stått längst fram i tävlan mot karriären! Hon är uschlig… och ränderna går aldrig ur..

        Jag tror att hon till viss del ångrat sina tidigare prioriteringar.

        Hennes iver att bli världens mäktigaste kvinna gjorde att hon tappade kontakten med verkligheten. Den ser ut att ha kommit ikapp henne och bra är väl det för alla inblandade?

          Hon skriver ju tydligen idag om att hon vill tillbaka till lyxlivet!

          Varför hittar ni jämt på om hur ni vill att hon ska vara? Hon ångrar inget och kliver över allt och alla för att få sitt.

      Kämpat ..? Snarare lurat till sig…

    På tal om Hermine Hold. De använder sig av kända personer på Instagram. Är väl inte tillåtet utan personens tillstånd? Tror ni att de har betalat Diana Ross ?

      De har gått i konkurs

      Varför skulle det inte vara tillåtet menar du? Klart det är tillåtet, Diana Ross är ju inte direkt en privatperson. Bilder på kända personer får man publicera ganska fritt (även om det såklart finns gränser där också) 🙂

        Fast nej det beror på vem som äger bilden. Inte vem som är på den.

        Skämtar du? Det är inte tillåtet alls utan godkännande från upphovsrättsinnehavaren. Sålänge inte Diana Ross tagit en selfie så är det inte ens hon som ska ge tillåtelse utan fotografen som tagit bilden. Det är inte direkt ovanligt att fotografer, bildbyråer osv. skickar cease and desist-brev eller t.o.m stämmer andra för att olovligt publicera deras foton. Det kan räcka med paparazzibilder på kändisar.

          Dessutom i reklam måste man ha personens tillåtelse. Bella har brutit mot detta många gånger när hon fotat reklam utomhus.

    Det här med att hela tiden ha ett behov av att visa upp, att ha filmteam med sig och folk bakom sig när hon går osv… Hon verkar inte ha fått ta del av den verkligt rika världen för så beter sig inte rika människor i Sthlm. De skyltar inte med det. De skulle aldrig bete sig som Isabella gör. Aldrig skulle de ens komma på tanken att låta sig bli filmade/fotade hela tiden. Hon har ju en bild av framgång som är helt skev.

      Tror inte att det är förmögna/framgångsrika människor i Stockholm som är hennes förebilder eller måttstockar. Snarare Kardashians.

        Då väntar vi på en BBL bara

    Hon skriver på bloggen att drömmen fortfarande är att bli sminkad och fönad varje dag och att nuläget bara är en påtvingad paus. Så hon vill absolut tillbaka till livet på bild 1.

      Ja, klart hon vill. Hade blondinbella inte blivit avslöjad hade hon fortsatt med sin äckliga osympatiska person. Hade den människan varit miljardär på riktigt tror jag folk hade blivit skadade, hon är en sån som skulle gå över lik för att nå sitt mål.

        Den personen hon var under sin fejkade glamlivsperiod är den hon egentligen vill vara. Relaterbara jeansbella är bara en roll hon nu tvingas spela igen för att situationen kräver det, men så fort hon har möjlighet kommer hon återvända till den hon var innan. Hundra procent övertygad om det.

          Exakt! HybrisBella är då nära hennes personlighet man kan komma.

            *så

    Hon skrev häromdagen att hon har som mål att ha en MUA varje dag framöver igen och att hon bara tagit paus nu pga av ekonomin.Lär bli exakt samma sak med kläder och annat.
    Så då åker nog NAKD ut fortfare än kvickt.

    Jag saknar like-knappen!
    Likea om du håller med…

      Jag med

      Från 05:30-inlägget:
      PS. Idag försvinner like-funktionen som ett Instagrammigt test här inne. Vad tror ni? Överlever ni det?

      Nja, njo, nje, tror att man vänjer sig. Lättare att ignorera dumkommentarer, och att man svarar oftare på kommentarer man tycker om?

        De som vill utrycka sig får väl sluta lata sig och skriva en kommentar. Likefuktionen ersätter ju diskussionen som skulle kunna ta plats.
        Tycker det är mycket roligare nu och folk blir mindre otrevliga när de inte jagar likes.

      +1!

        Men sluta, skriv något konkret. Förstör inte detta försöket, vi kan ge det en ärlig chans sen får C besluta om stämningen blivit bättre.

        Synonymer till +1:

        Jag håller med och anser att…

        Helt rätt, har själv tänkt i samma banor efter att….

        Sant, men jag skulle vilja lägga till att…

        Osv.

          Fast det är ju just ett försök. Blir det massa ”+1” och innehållslösa ”precis” att scrolla förbi så säger väl det en hel del om hur försöket gick också?

      Jag också

      Ja.. Vill kunna visa att jag håller med utan att behöva skriva en ”håller med”. Också ett bra sätt att hitta de diskussioner jag deltar i när det är långa kommentarsfält. Då likear jag en där jag vill kunna hitta tillbaka snabbt så lyser det gult när jag scrollar.

        Håller med dig.
        Kunde tryckt på gilla bara men nu får jag skriva istället.

        Det kommer bli MER kommentarer att läsa igenom. Meningslösa kommentarer

        Ja precis, eftersom det blir som ett litet otydligt forum här, den gula tummen gav lite lite struktur. Och jag känner att det egentligen inte behövs ännu fler kommentarer, det är rörigt redan som det är.

      Jag med. Jag vill lajka Busters kommentar 09:29: ”Nordic Tofs House?”

        Haha jag likeade den medan knappen ännu var kvar!

    Nu måste jag kavla upp ärmarna, äta min havregrynsgröt och återgå till att jobba…dvs att inte göra någonting mer än att möjligtvis läsa en utav Gillis sago böcker…har endast hunnit med baksidan, den är så peppande.

      Glöm inte att ställa in osten i kylskåpet! (Det finns ett handtag på utsidan som man drar åt sig, så öppnas kylskåpsdörren.)

    Saknar likesen.

      Ja! Helt omjöligt att skumma igenom när man inte ser vilka som gillats mest. ?

        Tips: läs, bilda dig en uppfattning, svara och för en diskussion.

        Ska ni få kommentarerna serverade också…

          Nä jag kommer inte ha tid att läsa över 300 kommentarer på varje inlägg så då får det va

          Lite sur idag?

      LIKE på 11.27

    Nu har Laila Bagge och hennes kille lanserat en hårvårdsserie…
    1. Behöver vi MER att välja på?
    2. Tycker flaskorna är väldigt lika Victorias Secret.
    3. Laila är bara business… alltså det ska bara håvas in pengar och det gör mig trött ?? Kan ingen stanna den här skenande karusellen snart…?

      Jag hörde att produkterna ska vara veganska, även hårsprayen.

      Härligt med drivna personer som vågar kanske sig ut och starta företag. Ingen tvingar dig att köpa deras produkter.

    Härligt att samarbeta med ett företag som är kända för att utnyttja unga och använda sig av gratis arbetskraft. Stor applåd till den stora entreprenören. (Och alla andra som samarbetar med det skitföretaget.)

      Hon utnyttjar väl också unga och bidragssystemet?

    ännu ett företag att bojkotta då ??‍♀️

    hm att ta bort lajk-knappen är bara ett sätt att få fler att skriva = se ut som fler besökare. Och vi andra måste scrolla så förbannat för att komma vidare.

      Lajk på den

    Bella gjorde ju jättemycket reklam för na-kd för några år sedan. Enda anledningen till att jag visste om det företaget?

    Camilla kan du inte skriva och granska Anitha lite? Hon gillar att håna människor hon anser vara fula? Wtf .. sen vem bekostar hela hennes renovering? Lite granskning är du rar.
    Mobbing på hög nivå ..

      Hon är ju själv ingen skönhet direkt!

    Fast nu anser jag att du tar detta för långt. Ok att granska henne kritiskt MEN att insinuera att hon skulle leva på sin pojkväns ekonomi så fort den tillåter är så…. lågt. Bättre kan du.

      Skulle det vara jättekonstigt om han ville hjälpa sin flickvän på fötter igen?

        Du förstår vad jag menar. Jag tror nog att du tycker du fick till det där men jag tyckte det drog ner hela inlägget.

          Bra skrivet Adlim!

        Nja inte efter en sådan kort tid och dessutom när damen ifråga offentligt anger att hon vill klara dig själv. Möjligen med råd men inte med pengar. Men han kan ha någon typ av komplex och ha behov av att vara fadersfigur.

        För kort tid I bekantskapen för att hjälpa penningmässigt för en normal person men med allmänna råd och psykologiskt stöd ja. Å andra sidan har pojkvännen sagt att han i affärer faller för personligheten hos affärspartnern och personlighet har hon med råge.

        Det vet du INGET om Camilla. Du pratar om hur ditt jobb är att granska, men det du gör är ju att skvallra.

          Nej, klart jag inte gör men de flesta människor i en relation brukar vilja hjälpa sin partner om möjligt, så det är min kvalificerade gissning.

    Jag tycker att Bella är så himla oseriös! Igår på hennes feed, var hon tvungen att ta en kort paus och säga ”this contains eh AHA”! En paus innan syran och hon såg ganska osäker ut. Slutsats för min del: hon vet knappt vad hon håller på med och jag upplever henne som otroligt oseriös! Vet hon ens vad skillnaden är mellan AHA och BHA?

      Med största säkerhet är hon som vanligt clueless

        Förstår inte varför folk köper hennes bs-produkter

          Produkter som svider lätt på nytvättad hud… nej jag vågar aldrig mer styka på hennes produkter på mitt ansikte igen.

          Camilla tyckte ju jättebra om dem iallafall förut, och använde dem själv.

    Jag fattar dock inte jeansen? Hon borde väl ha haft en enorm garderob utav fina designkläder att klä sig i nu under tiden. Varför dra på sig jeans helt plötsligt? Och varför ens be om jeans i ett samarbete, finns ju kostymbyxor eller andra byxor i samma prisklass. Vad är grejen med jeansen, vad vill hon???

      Skapa image! Som alltid!

    Vem fan vill betala för hennes produkter, tillika hennes livsstil till luftslott?

      Camilla till exempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.