Kenza funderar på att sluta blogga

Webbsidan som hanterar likeknappen har gått på julledighet men jag hoppas få igång funktionen asap. 

Kenzas answer: You are right, I don’t feel like blogging anymore with the bad atmosphere that is going on here. It takes too much of my mood and I have way too much on my hands and on my mind to let something like this drag me down. I’m actually thinking about quitting my blog but we’ll see, right now I’m somewhere in between where I can’t decide. Thanks for your feedback though! <3 //Kenza

Kenza svarar på en kommentar på sin blogg om att hon inte vet om hon vill fortsätta bloggen eller om den ska få ett avslut.
Anledningen är den dåliga stämning som hon anser råder och som drar ner hennes humör. Just nu står hon i valet och kvalet med en fot på varje sida om beslutets rand, så inget beslut är ännu fattat.

Jag tror Kenza skulle klara sig bra på att enbart använda sig av Instagram och Youtube då det är där – Instagram primärt – som hon har majoriteten av sina följare. Bloggen känns lite som ett komplement till hennes Instagram och inte tvärtom som det var från början.
Eftersom antalet tecken som tillåts på Instagram är stora och tekniken tillåter flera bilder i varje post så skulle Kenza i princip kunna ”fortsätta blogga” fast på Instagram om hon skulle vilja.

Jag är mest spänd på hur hela regleringen med ”sharenting” kommer påverka innehållet på sociala medier och klimatet bland kommentarerna då många läsare verkar negativt inställda till den bristande integritet som de anser råder mellan förälder och barn i vad som publiceras på sociala medier.
När det regleras, kommer även tonen förändras då?
Vad tror ni?

Tack för tips!

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det beror väl på hur mycket pengar hon drar in på bloggen, om hon kan lägga ner den?

      Bloggen är förmodligen en mindre betydande inkomstkälla för Kenza.
      Det mesta tjänar hon skulle jag tro på samarbeten, reklamjobb och Instagram plus Youtube om hon kan fortsätta att lägga upp något som lockar följarna.
      Kenzas blogg har inte varit särskilt relevant de senaste åren.

        Fler som minns att hennes man Alex gjort en cetnik(symbol) med handen för längesen? Minns att det blev en grej, men inte om det blev stort. Jävligt sjukt när man tänker på de.

          Vad har det med detta inlägget om att Kenza vill sluta blogga – eller ovan kommentar – att göra?

          Svar: Inget.

            Kan hålla med om att det är irrelevant under detta inlägg. Men så är det med många kommentarer här inne. Vet inte varför det skulle vara mer viktigt under inlägg om Kenza?

          Men lägg av, hon ska inte behöva ta ansvar för vad hennes man gör.

            Vem bad henne ta ansvar för det? Det var hennes man som diskuterades i kommentaren 13:34?

        Jag följer henne dock bara på bloggen, orkar inte se henne i mitt dagliga feed på insta, så intresserad är jag liksom inte av bebis och samarbeten. Men möjligt att få är som jag! Men en liten drop i inkomst borde det bli. Ivyrevel blev väl ingen direkt hit, eller? Var väl mest tekniken H&M betalade för?

    Oh nej, hur ska livet gå vidare utan Kenzas blogg?

      Ja men det är ju bara för henne att sluta jag bryr mej inte för fem öre.

        Hört tallas om ironi? ??

          Vem är det menar du som inte fattar ironi?

      Haha vem bryr sig om henne??

    Är Booken tillbaka på ig nu igen??

      Du får väl titta efter?

        Om det vore så lätt, jag är blockad förstår du. Men läste att hon var tillbaka

          Logga ut från kontot och sök via Google så ser du om hon är tillbaka

          Ja, hon har öppnat, men har inte lagt upp nåt nytt.

      Det stämmer!

      Hon är tillbaka ?

    Jag kan förstå det finns kritik mot hennes resor, bilder mm, men avskyn mot henne här i kommentarerna passerar många ggr orden om Bella. Och då protesterar minsann ingen, det verkar alla tycka är ok..

      Tycker överlag att det är väldigt hård ton här inne. Ok att kritisera/ifrågasätta men många går till personangrepp både mot influencers och de som kommenterar under inläggen. Tråkigt.

        Känner likadant. Förr var kommentarerna roligare, ofta med glimten i ögat. Nu handlar det bara om att sätta dit människor och att vara fräck mot andra. Mycket härligare att vara snäll mot varandra ju. Självklart är det bra att kritisera också, men det är jobbigt när det ska hittas fel i allt.

      Och sen bebisbilderna, ja hon sa en annan sak före… men hon är fortfarande överväldigad av honom (speciellt efter kampen att få barn). Tvivlar inte på att hon sätter Nikola först av allt.
      Känns som att hon retar en del med endast sin existens, rätt överdrivet

        Fattar inte varför folk hänger upp sig på vad hon sa innan han föddes. Hon spekulerade ju bara, hur skulle hon kunna veta hur hon kände när föddes? ?

          Alla föräldrar säger saker som de får äta upp när de blir föräldrar. Vet ingen som inte påstått en massa saker innan barnet kommit och som sedan visat sig inte stämma ?
          För nej, man vet inte innan hur det är att ha barn.

            ”jag var världens bästa mamma… tills jag fick egna barn”

            Precis. ”Hen får väl haka på i vagnen” sa jag och trodde jag skulle flänga runt som vanligt.

            ”Jag var expert på barnuppfostran… tills jag fick egna barn.”

          Ja folk går på som hon hade ljugit och bluffat som typ mygelmenti…

            Allt är inte svart vitt. Det betyder ändå inte att Kenza är problematisk och väldigt oskön. Man kan ha fler olika åsikter du vet!

      Inte sett en kommentar om Kenza som är värre än kommentarer om Bella, däremot är det en del hårda kommentarer om Kenza också. Men inte lika många eller lika hemska.
      Tycker inte det är ok varken mot Kenza eller Bella.

        jag håller med. Dock har Bella som strategi att ljuga, provocera och vrida saker så lite är ju faktiskt en konsekvens av det. Men. Jag gillar inte det Bella gör men jag hatar inte henne som person för det.

    Hon klarar sig säkert utmärkt bara genom att finnas på instagram. Bloggar överlag känns som ett utdöende fenomen. Hon känns klok och modern som resonerar som hon gör. Sedan har jag alltid tyckt att hon har verkat vara en tjej med mycket integritet och mån om att hålla sitt privatliv privat. Men sedan hände något i samband med att hon blev gravid. Helt plötsligt skulle allt visas upp, och jag tror att någonstans i henne börjar detta uppvisande om sitt privatliv att skava.

      Förut, när hon var mer personlig men inte privat, fick hon mest kommentarer som var av ytlig karaktär, eftersom att det var det hon mest visade upp. Nu blir det hela mer känsligt, i och med att nu får hon kommentarer som riktar sig mot hennes person. Klart det biter hårdare! Jag tror att hon är en konflikträdd människa i grunden, och nu har hon inte längre kontroll över alla följare som hela tiden tycker och tänker om precis varenda liten detalj av hennes liv. Förut hade hon många som strök henne medhårs, men klimatet har blivit så mycket hårdare.. Bra eller dåligt- jag vet inte! Men om du visar upp hela ditt privatliv på internet inför hundratusentals följare, ja då kan du nog vara säker på att alla inte kommer älska dig.

        Detta kan ju också vara ett försök att fiska sympatier och ryggdunkningar när folk börjar kommentera saker som ”åhneeej sluta inte blogga plz!<3" och "du är bästa bloggaren kmr sakna dig <3" istället för att kritisera henne.
        A diversion, som Legolas säger.

          Som sagt, hon har ett likadant Excel ark likt Bella. Det är genomtänkt.

        Konflikträdd, kanske.
        Men jag tror i första hand att Kenza är ytterst kritikkänslig. Hon har alltid reagerat väldigt aggressivt när hon utsatts för något som helst ifrågasättande. Därav mångas åsikt att Kenza är en riktig bitch.

          Måste man vara en bitch för att man tar åt sig av kritik? Man har väl all rätt att försvara sig mot folks idiotiska kommentarer.

            Självklart ska man ta åt sig av kritik – i synnerhet om den är berättigad.
            Men man kan reagera mer eller mindre aggressivt.
            I Kenzas fall har det ofta varit som att reta en huggorm.
            Verkar som hon betraktar sig själv som någon som står över sådant som att bli ifrågasatt eller kritiserad.
            Likt prinsessan Forni af Fendi…

              Intressant perspektiv. Jag ser Kenza som den totala motsatsen. Uppfattar henne som väldigt jordnära (girl next door typen) och som inte sätter sig över andra. Passar inte hennes personlighet. När det gäller kritik är det något som hon verkar ta ganska personligt. Om hon kände sig överlägsen är det väl logiskt att anta att hon aldrig skulle svarar på negativa/kritiska kommentarer.

                Alltså jag begriper inte hur man kan se henne som jordnära om man lyssnat på podden! Seriöst!

                  Precis. Jag tyckte nog som den övre kommentaren tills jag lyssna på podden och fick sjuk avsmak av henne.

                  Vad sa hon på podden?

                Hon kan aldrig göra eller säga fel, enligt sig själv. Det är bara hon som gäller. Hon är vidrig mot sina vänner. Super självisk och egocentrisk så det finns inte. Är ändå glad att fler och fler börjar se hennes riktiga sidor, hon har allt för länge sett ut som den genuina, oskyldig när hon egentligen är precis likadan om inte värre än de andra influencerna.

              Fast det gör ju många bloggare tycker dom är quenn larvigt! ?

              Okej, inget kenza fan här men vadå ”självklart ska man ta åt sig av kritik” när skiten som skrivs i den här dumma bloggen i 95% av fallen inte alls är konstruktiv och berättigad kritik utan ren skit om personen, hur den pratar, utseendet, medvetna misstolkningar, leta fel som INTE existerar. Varför skulle någon ta åt sig av vad några okända bittra människor sitter och skriver om en, speciellt när de inte känner personen ifråga? Jag håller exempel med om att visst, kritisera bellas statistik, mollimentis bedragarfasoner, kenzas utförsäljning av sitt eget barn i sociala medier och hennes ”göra en grej av allt- metod” för att få klick, men det räcker liksom med att säga det en gång, man behöver inte tjata hundra gånger och trycka ner en människa till den punkt att den inte klarar av att gå in på sina egna kanaler (som Bianca tex).

              Vissa bryr sig inte om t ex miljön, fine, du kan inte tvinga någon att göra det! Om Kenza nu helt enkelt skiter i kritiken och inte vill ha er kritik och helt enkelt inte bryr sig, varför ska hon då ta åt sig av den för att du anser att den är berättigad och bli kallad för bitch om hon inte gör det? Så jävla entitled folk nuförtiden är. Och kör inte det där avdankade argumentet om att influencers är reklampelare och därför ska bli ifrågasatta, ja ifrågasätt deras samarbeten (dubai tex) men låt personen bakom vara. Man är ingen bitch för man inte vill ha folks korkade åsikter.

                Hej Kenza!

      Integritet? Nej, inte alls. Det har hon i och för sig gemensamt med de flesta flunsor. Själva grejen med deras ”yrke” är ju liksom att sälja ut sig själva och göra allt för samarbeten?

        Skojar du? Hon är ju väldigt privat i jämförelse med andra influencers. Ytterst lite från henne som är personligt. Är ju mest ”Det här har jag på mig och det här äter jag” fotat på olika ställen i världen, blandat med nått serietips ibland.

          Privat? Jämfört med vad isåfall? Bara att se på tex bilden till detta inlägg. Skriker av integritet, eller? Nej just det.

          Dessutom, har man integritet så låter man sig inte köpas av tvivelaktiga företag. Ringer Dubai några klockor? Att svänga tvärt i sina åsikter bara för att någon betalar tillräckligt mycket- det är själva motsatsen till integritet.

          Publiceringen av förlossningsvideon skulle jag inte direkt kalla att vara privat…

            Fast står inte att hon är 100% privat. Står privat i jämförelse med andra influencers.

              Förlåt men lägger man upp sin förlossning för allmän beskådan har man förlorat varje procent av ”privat”.

            Det var väl precis det som var poängen i kommentaren, att hon var privat av sig tidigare men sen ändrades något i samband med att hon fick barn.

            Upplevde också hennes blogg som väldigt privat tidigare, se tar ju därför alla tyckte hon var tråkig. Det är inte så intressant att var slösa om lite kläder och lunchtallrikar.

          Privat med förlossningsvideo..

            Såg inte anonym som skrev samma sak, haha

            Hon började bli privat när hennes popularitet började dala. Det säger en del.

      Håller med, just nu är det så! Men tiden svänger och vi med den. Tror att alla samlas på just en webbplats gör just den webbplatsen verkligen mäktig, ja tillochmed övermäktig. Den börjar nog efter en tid ta mer kraft (pengar energi reklam eller vad som helst) än den ger.

      Därför kommer nog en egen webbplats (blogg eller hemsida) alltid att ha sin plats och troligen också växa i framtiden efter en lång sjunkande period.

      Kenza kanske pausar bloggandet en period men kommer troligen att uppta bloggandet igen senare. Det är ett mer personligt uttryck där man kan vara mer sig själv och detta kommer nog aldrig att dö ut helt. Tvärtom.

    As if ….

    Längtar till julafton…

    Barnkonventionen blir lag i Sverige januari 2020, undrar hur det kommer påverka det här med sharenting…

      Tror du?
      Jag misstänker att det inte kommer att göra någon större skillnad. Det kommer att ta flera år innan vi får en praxis för vad domstolarna anser att barnkonventionen innebär och hur den ska tolkas. Man pratar om att det på sikt kanske blir förändringar.

      ”Konventionen förbinder bara staten och den staten delegerat ansvar till att säkerställa rättigheter för barn. Föräldrar blir därför inte direkt bundna av konventionen — Att barnkonventionen blir lag kommer inte per automatik göra olika saker olagliga eller brottsliga — När ett barns rättigheter enligt barnkonventionen har kränkts, finns det ingen övergripande instans att vända sig till” Från Barnombudsmannen

        Jag vet inte om det kommer påverka, var mest en undran och ville höra hur andra tänker kring det..håller med i det du skriver!

          Förlåt Panda, jag ser nu att mitt ”tror du?” kan uppfattas som drygt.
          Men det var faktiskt inte alls menat på ett otrevligt sätt utan mer undrande från min sida också.

          Personligen skulle jag gärna se ett förbud mot att influencers använder barn i marknadsföringssyfte.

    Står om Bella i Expressen idag, där de redovisar hennes besökssiffror i bloggen.
    Skynda att läs innan artikeln blir premium! ?

      Klart antalet besökare ökat eftersom alla vill läsa om ”krisen” och se hur kärleksaffären med Selin utvecklar sig. Inte ett dugg konstigt.

      Men jag tvivlar på att hon tjänar så mycket på det i längden eftersom så många tappat förtroende för henne och inte är intresserade av att köpa några produkter och tjänster hon marknadsför. De är bara där för att gotta sig och nyfiket hoppas få veta mer om vad som händer med miljardären.

        Hoppas att det var hennes sista ryck…

        Tror inte heller hon tjänar så mycket på det i längden, och i expressen låter det som att krisen skulle vara planerad för att få upp antalet läsare när de jämför med att hon tar barnen till biblioteket. Det lär ju vara den sämsta planerade krisen i så fall eftersom fler läsare (under en kort period) inte ger mer flöde i kassan eftersom hon inte har så många samarbeten just nu.

          Nej nu får du läsa en gång till 12.40

      Typiskt kvällspressen att försöka göra nyhet av gamla nyheter. Vi vet att Bellas sifrror är lägre än hon påstått. Vi vet att siffror ökar när man blir omskriven. End of story liksom.

        Vanliga människor läser inte BB dom läser tidningar.

      Facebook: 639 402 följare
      Instagram: 464 000 följare

      Blogg (enligt Google Analytics):
      581 054 användare, november 2019.
      674 394 användare, oktober 2019.
      410 897 användare, september 2019.

      Källa: Löwengrip Invest, Bonnier News Brand Studio

        Facebook?!?
        Är det verkligen någon som kollar på Bella där?

          Hur ofta avföljer du sidor du gillat? Gissar att jag också ”följer” Bella där.

          Bella uppdaterar Facebook väldigt sporadiskt och då är de något som hon också uppdaterat de andra kanalerna med.
          Antalet följare på Facebook hänger väl kvar sedan hon var gravid med Gillis och Sally. Även jag följer Bella på Facebook – helt i onödan. Säkert är det många som är passiva följare just på Facebook.

        Tror att siffrorna kommer att dala drastiskt om hon inte hittepåar några smaskiga sensationer framöver.Vilket helt säkert är fullt möjligt enligt excelarket. Hon är tragiskt överspelad,genomskådad och passé som influäncer och som ”framgångsrik” entrepenör.

          Ser framemot nästa Bellasaga som hon tänker berätta för sina små följare… ?

      Waow Expressen klarade av att skriva om Balleis Gröpenlip utan att länka direkt till hennes blogg en eller flera gånger! Sensationellt.

      Kanske de en dag också ska kunna klara av att skriva vad som ger trafiken och att trafiken ofta kommer från deras direktlänkar? Länkar som är obetalbara och höggradigt värdefulla för varenda bloggare. ..Anledningen till den stora uppblåsta presentationsföljetongen av hennes pseudonyheter.

    Buhu. Fröken självcentrerad som inte tål kritik.

      Exakt så!

    Bra! Då kan vi slippa hennes dryga attityd så fort man inte Stryker henne medhårs. Det värsta hon gjorde för sin karriär var att starta podd och visa sitt riktiga jag. Hon är fruktansvärt full of herself och ALLT är jag jag jag jag jag och mer jag. Jag tror inte att det handlade om graviditeteb, utan att hon är så pass divig och EN JÄVLA BESSERWISSEER! Nej, Kenza is so over och jag tror att de flesta att trötta på alla!

      Wow… Du verkar lika trevlig själv du. Obs ironi.

      Jag håller faktiskt med. Blev väldigt förvånad att hon hade den attityden, även mot sin bästa vän. Men framför allt att hon lät det komma fram så tydligt i en podd.
      Det var många gånger som hennes vän, som jag inte minns namnet på nu, pratade om något från sitt liv och Kenza lät totalt ointresserad. Eller ville bara gå vidare i en ny konversation.
      Jag tror Kenza är van att hon är i första rummet, den som får mest tid att få prata om sig själv osv. Så när de skulle dela på att prata så blev det inte lika kul.

      Umgås Kenza och den kompisen fortfarande? Jag har bara sett Kenza men Ines på senaste…Men så följer jag inte henne lika frekvent längre.

        +1000 ???? folk är blinda som inte fan inser detta!

    Lite retsamt att en så otroligt förmögen person t.o.m. får ballonger och en nalle sponsrade till sig på sonens 6-månadersdag. Tänker på ensamstående föräldrar som får vända på varenda krona även om jag inte på något sätt motsätter mig att arbete ska löna sig, att många har sig själva att skylla o.s.v. Svider illa oavsett, känner jag! (Är inte det minsta radikalvänster ska tilläggas).

    Läste f ö en riktigt hård kommentar i hennes blogg tidigare idag, där en person ifrågasatte vem fasen som brydde sig om hennes ”en i mängden-son” och att Kenza närmast framställer Nikola som nån form av Jesus. Kan nog vara så att en och annan där ute tröttnat nu även om jag personligen skulle ha utryckt mig annorlunda.

    Mvh också nybliven mamma som också har svårt att inte prata om något annat än kärleken till sin son, men som behövde kämpa i 10 hela år med flera missfall inräknat innan det alls blev något, och som dessutom är ensam så i jämförelse känns hennes klagomål en aning löjliga. (Förstår att det alltid finns någon som har det värre, bla bla, ni fattar min poäng).

      Vad vill du säga med din kommentar? Att det är mer synd om dig än om Kenza? Om du slutar jämföra dig med andra blir livet lite lättare. Personligen tycker jag det är sjukt ointressant att läsa om influencerna barn men skulle aldrig få för mig att trycka ned någon av dem för det. Jag läser helt enkelt inte bloggar som handlar för mycket om barn, så har jag löst problemet utan att behöva vara otrevlig mot någon.

        Håller med. Gillar inte ens Kenza, men hur påverkar det dig, på något sätt, att hon fått ballonger och en nalle skickat till sig? Hade du mått bättre om det inte varit så?

          Jag tycker det sänder knepiga signaler och känns osmakligt när influensers får gåvor skickade till sig när de redan lever i överflöd. På Facebook Marketplace var det någon som skänkte bort böcker och spel ”till ensamstående förälder”, vilket i mitt tycke är ett betydligt finare initiativ. Nu har jag själv råd med ballonger och nalle men det finns folk som enligt mig hade förtjänat det bättre än K. Du är inte tvingad att hålla med.

        Vi jämför oss med andra hela dagarna – så även du, Lisa. Blir lite komiskt när folk hävdar annorlunda. Och precis som jag skrev mot slutet finns det givetvis alltid de som har det värre men det hindrar mig inte från att reflektera över vad jag har vs vad jag önskar vore annorlunda. Detta genom att helt sonika jämföra mig med andras livssituationer.

      Du har verkligen rätt i din poäng.

      Jag följer Fridabakar på IG, och där ser man verkligen skillnad i attityder. Frida och hennes make har kämpat i sex år, tror jag, men hon beter sig verkligen inte som om hon är jordens första gravida. HON verkar vara så genuint ödmjuk och snäll. Medans Kenza framställer sig som så otroligt osympatisk.

        Fast om Fridabakar skulle bli en lika stor blogg som Kenzas så skulle det garanterat poppa upp samma typ av kritik mot henne. Är hon inte falst som skriver om varandra recept att det är det godaste hon bakat, trots att hon tydligen inte gillar bakverk? Hon har haft ätstörningar men gör reklam för produkter som räknar kalorier, hade Kenza gjort det skulle det bli ramaskri. Och självklart en del flygande osv som alla andra. Hon gör ju mycket fina intiativ med att skänka till hemlösa osv men jag lovar att folk skulle börja skriva hur det var godhetskomplex osv. Alltså ingen är god nog.

      Jag är ganska vänster, men ändå med på att olika människor har olika förutsättningar under olika perioder i livet. Visst kan man kan tycka det är orättvist, men men det är ju inte Kenza som tar de ensamstående mammornas pengar, de pengarna hade inte tillfallit dig eller mig ändå. Och som mamma är det inget annat än sunt att tycka att ens barn är det bästa som hänt världen oavsett hur länge man kämpat, eller om man haft turen att slippa kämpa.

        Kenza skulle ju för att framstå som en smuuula mer sympatisk tex säga ”jag fattar nu hur knepigt det är att få barn, och därför vill jag inte längre profitera på att företag skickar mig saker, så allt jag får som jag själv har råd med kommer jag nu skänka via exempelvis Marketplace (eller någon organisation som slussar till behövande) istället för att få sjuttioelva barnkläder och femtontusen nappflaskor själv”. Tror knappast att det hade gjort att företagen skickat FÄRRE saker till henne.

      12:38 håller med den. Dom får så mycket saker och resor. Ändå är en del inte nöjda. Ödmjukhet är mycket bra.

      Jag har lite svårt att förstå din poäng faktiskt!

      Det finns de som har det värre än du, och de finns de som har det värre än Kenza, inga av era klagomål är löjliga för det? Är det just Kenzas feritlitetsproblem som du inte tycker hon får klaga på? Det tog ju inte så lång tid för henne att bli gravid, men nog kan man förstå stressen och ångesten i att som så ung få höra att man kan komma i klimakteriet när som helst? Visst ingenting mot att kämpa 10 år för att få ett barn, men samtidigt skulle någon annan kunna kalla dig löjlig som beklagar dig när du nu fick ett barn till sist? (Vilket jag också tycker hade varit ocshysst, det är såklart inte löjligt).

      Eller är det att Kenza inte ska få klaga på att de är besvärligt att vara mamma för att hon har en partner du syftar på? Men det kan upplevas jättejobbigt ändå. Att det finns andra som minsann orkar med mycket mer hjälper inte en själv ett dugg när man är på bristningsgränsen. Det är som att säga att någon som är utmattad att skärpa sig för att man själv minsann orkade mer mycket mer stress utan att gå in i väggen. Det han helt enkelt vara jobbigt ändå, upplevelser går inte att jämföra, och att antyda att man inte har rätt att känna att något är tungt lägger bara sten på bördan.

      Sen det här med att skänka bort lite gosedjur till fattiga familjer…. Brukar mötas av hindra hurrarop om hur fin man är som person men noll föräldrar som är intresserade av att ta emot de där nallarna? Skänk något som inte går att köpa på stadsmissionen för en tia (dvs gosedjur) om man vill skänka något som på riktigt hjälper upp någons ekonomi.

      Att Kenza får massa gratisprylar kan jag förstå känns lite bakvänt, men de är ju inte gratis och det är ju därmed inte gåvor egentligen heller. De skänks bort med hopp om en gentjänst, exponering som företaget vill tjäna mer på en vad den där prylen kostade. Visst är det meningslöst att ge presenter till någon som redan har allt, men har tycker jag faktiskt det är företagen som är ansvariga. Och de gör väl som alla företag, dvs vad de tror att de kommer tjäna mest på ekonomiskt.

      och i en kommentar berättar kenza att hennes enhörning till son har svårt att bajsa. Alltså vad fan är det ens för info? Skäms hon inte över att först lägga upp ett inlägg med hundra bilder på ungen och en tio meter lång text som jag inte ens orkar läsa men som jag antar handlar om hans ”progess”, och sen skriva ut ännu mer privat information. Hon är fan exakt lika skit som alla andra influencers vilket jag också tror är anledningen till att folk ALDRIG kommer ta influencers seriöst. De ses på samma sätt som reality-stjärnor, folk ser liksom ner på dem då de inte är kända för något utan gör allt för att vara kända för ingenting.

    Tycker inte det är en större förlust om hon lägger ner sin/Nikolas blogg. Hennes tid är förbi i influenser världen och hon borde fokusera på Ivyrevel istället.

    Don’t let the door hit you on your way out!

    Det handlar väl om att det finns mer pengar att tjäna genom att göra reklam jobb på Instagram och YouTube, precis som när Bianca la ner sin blogg. Det är inte lika många som läser bloggar nuförtiden så den inkomstkällan är nog inte lika stor och då blir det inte roligt för dom att blogga mer

    Dom skulle dock kunna vara ärlig och säga som det är istället för att skylla på några kritiska kommentarer. Det handlar endast om pengar

    Fine by me. Hennes blogg är väldigt tråkig. Tråkig utveckling. Hennes blogg var ju typ den enda man läste förut. Men det opersonliga är väl ett val hon gjort för sin integritet men för mig är det ointressant att läsa en sån blogg ?‍♀️

    Funderar lite på hur bra alla ’influencers’ kommer vara att följa ’sharenting’ regleringen. Med tanke på att marknadsföringslagen följs lite när det passar …

    Kenza om du läser detta;
    För din unges skull, snälla lägg ned bloggen! Då kanske han inte behöver få utförliga beskrivningar om sina intima och privata angelägenheter publicerat för allmänheten. Bilder kan vara integritetskränkande, ja, men personligen skulle jag tycka det var en mycket värre kränkning om någon utförlig redogjorde för alla mina medicinska angelägenheter (såsom navelbråck, status på avföring och magen) samt varenda liten detalj om mig.
    Ja, han är bara en bebis. Men jag resonerar utifrån barndomssociologi där man anser att barndomen har ett egenvärde i sig, att barns rättigheter (som rätt till skydd och privatliv) bör respekteras OAVSETT om det får konsekvenser i framtiden eller ej (tvärtemot den dominerande attityden ”vadåååå hen kommer ju inte ta skada av det som vuxen så vad spelar det för roll?”). Precis såsom man respekterar andra vuxnas rättigheter bör man se till barnens, oavsett framtida utfall.

      håller med, hon använder ungen för att ”interagera” med andra mammor och därmed ha kvar nån form av aktivitet på sin blogg. vidrigt.

      Haha, säger väl även en del om skötseln i hennes övriga bolag och ja, Pingis kan ta åt sig också.

      Fy satan vad pinsamt!

    Kenza har blivit en total instsgraminfluencer som gör reklam på stories.. tror det går dåligt för Ivy Revel för jag får inte ihop det med att hon gör reklam för Nelly samtidigt som hon har ett konkurrerande bolag.

      så himla konstigt.. okej om hon bara var klädd i ivyrevel för de säljs väl på nelly men att hon gör reklam för nelly visar bara på att det inte går så bra för henne. Synd, för ivyrevel har ju potential men tror de sköt sig själva i foten med sina överpriser och mediokra kläder.

        Överpriser och medioker kläder? vad innebär potential för dig? Vad är positivt menar di? Jag är genuint nyfiken för jag har aldrig köpt där

    Man ser konturen på hennes implantat. Sett henne på Nordiska Kliniken flera gånger, är fan övertygad om att vi har samma kirurg.

      Patrik eller?

        ??

      Men ja det är uppenbart att hon gjort boobjob. Och kommer göra det igen efter barn när tuttarna säckat ihop 🙂

        Hon går till Nordiska för ansiktsbehandlingar. Tuttarna är stora för att de är fyllda av mjölk ?

          Skitsnack. Syns tydligt att hon har små implantat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.