Isabella Löwengrip flyttar närmare sin exman Odd

Obs! Jag behöver kolla igenom inlägget om Resume, då jag kan ha tolkat artikeln helt fel. Därför tog jag ner det och ersatte med det här så länge

Jag är så tacksam över att kunna umgås såhär en fredagskväll med barn och ex-man. Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt. Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren. //Isabella Löwengrip

Jag trodde också att Isabella skulle flytta tillbaka in till stan när huset i Elfvik var sålt, men så blir det alltså inte.
Hon har köpt ett hus i närheten av sin exman, i området Hersby, som ligger betydligt närmare Lidingöbron än hennes gamla hus i Elfvik.
För barnen måste det vara en dröm, att kanske till och med kunna gå mellan mamma och pappas hus om de skulle vilja.

Flyttlasset går om några veckor, och jag avundas henne inte.
Jag har nämligen insett att jag avskyr att flytta, och även om Isabella kanske inte packar och flyttar för egen maskin utan köper in den tjänsten, så är det ändå en jäkla pain in the ass att flytta.
Särskilt om man flyttar till mindre och måste rensa först…
Hatar att rensa, hatar att flytta, hatar att inte hitta i alla lådor som jag givetvis inte märkt upp ordentligt.

Haha…välkommen till CamCams positiva helgkvitter! 🙂

322 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltid tacksam.. Ja hon borde vara tacksam att hon inte åkte dit för all ekonomisk vinning hon åtnjutit genom falska siffror och sin uppblåsta ”verklighet”.

      Håller med! Gäller även Plagiat-Pingis.

        Vad är grejen med att kalla henne Plagiat-Pingis? Ser där här och var, och känner att jag missat nåt ?

          Hon har plagierat en (eller om det var flera) artiklar

            Åhhh ok, så då fastnar du med det? Ja ja, en del kan inte släppa saker.

      Hej Bella bong. ?‍♀️

      Ja alla pengar hon tjänat på det. Vore inte mer än rätt.
      Fattar inte varför så många stöttar en lögnare (som nu också gjort världens snabbaste husaffär tack vare sina läsare. Era lättlurade får..)

        Var skriver hon att hon gjort världens snabbaste husaffär, och det tack vare sina läsare? Hon är inte mer lögnare än andra.

          Läs om. Läs rätt

        Alltså förklara för mig, på vilket sätt var det en snabb husaffär? Antar att du inte bor i Stockholm? Här säljs många hus innan visning, och om de inte gör det så är budgivningen slut 1-2 dagar efter visning

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Hoppas hon kommer trivas i huset och känna sig mindre ensam där. Kanske skönt att slippa de stora tomma utrymmena fyllda med ”samarbeten” och istället få bo i ett personligt och ombonat hem.

      Ja, inte så många som vill samarbeta längre, snarare det.

        Vad händer nu med samarbetsmöblerna?

          Har sett en del grejor från Fogia på Blocket 🙂

            ok ?

      Var väl inte längesen cammen skrev ett helt inlägg om hur hon INTE skulle outa någons adress igen för att hon gjort det misstaget förr och det fått förödande konsekvenser?! Vad hände här nu då, igen?

      Även otippat att bloggbevakning måste undersryka hur hon HATAR något som IL just tagit sig för. Bara för att sätta standarden från start. Inlägg om Bella går under hatkategorin.
      Check!

        Isabella outar själv i sitt inlägg att hon ska flytta till Hersby? Vad jag kan se så har CC endast skrivit det och inte exakt address?

          Jag har ingen aning om vilken adress hon ska flytta till, och skulle inte publicera den även OM jag visste.

          Snälla 12.34 när Isabella flyttar så blir det för henne som för dom flesta, man hittar hennes adress om man Googlar på Hitta.se..
          Hon har ingen hemlig adress.

          Om hon själv skriver ut vilket bostadsområde det gäller är det ingem hemlighet. CamCam har grovt markerat bostadsområdet Hersby.

          Om någon annan stor bloggare säger att de ska flytta till Östermalm,får CamCam inte ringa in det då heller?

          Hon kanske berättar vilket område för att undvika ryktesspridning, för att inte folk ska hitta på och komma med ”nej hon ljuger, hon ska inte bo på Lidingö, hon ska bo i Kista” – folk hittar ju på allt möjligt om henne och kanske är hon trött på det. Eller för att hon var glad och ville berätta helt enkelt. Hon skriver dock inte nära barnens pappa utan att det blir närmre honom nu. Förstår inte varför man visar bild och ringar in området där hon bor nu och ska bo sen, känns ju enbart retsamt, vad är syftet?

        Vart är adressen? Bella själv har ju skrivit ut området helt på egen hand. Sen så vill man ha en exakt adress söker man på ex Ratsit.

        Varför skriver du dessa kommentarer?

        Tyckte det var ett neutralt inlägg faktiskt, till och med positivt då hon tar upp hur det blir bra för barnen. Att det är jobbigt att flytta är inte personligt mot Isabella.

      Måste vara fruktansvärt att bo helt ensam med bara sitt tjänstefolk ute i rikemansghettot Lidingö.
      Jag bor själv i utkanten av en större stad, i en hyresrätt och får lägga halva min nettolön på det, men självklart är det mest synd om Isabella.

        Vad svamlar du om? AnnanA

    Snart är hon en av folket, har tagit råd av läsarna haha..

      Men också lite tragiskt. Gemene man tar tips och råd från vänner och familj, men IL har sina läsare att rådfråga

        Men det där gör ju alla influencers för att generera kommentarer. Frågar om tips hur man pottränar sitt barn, vad läsarna ska äta till middag, osv.

          Det är oftast bara ett säljknep för att öka aktiviteten på kanalen.
          Väldigt tydligt på Youtube att man frågar bara för att få aktiva följare och engagemang. Känns oftast väldigt genomskinligt och strategiskt.

          Fast hon har inte frågat om tips eller råd om var hon ska bo men folk har skrivit till henne att hon inte ska bo i stan för barnens skull, att hon borde bo i hus för barnens skull…. och så påverkas hon av det. Bara att hoppas hon ska trivas.

            Men har hon verkligen påverkats av det tror du? Eller är det något hon bara skriver, som mycket annat.

              Så klart något hon bara skriver. Och det är ju bra, för även om ni inte vet det/förstår det så har hon familj och vänner som är närmare henne än vad okända människor på bloggen är.

        Hon har INTE fattat detta beslut efter vad kommentarsfältets styrkekramskvinnor säger. Fattar ni väl…
        Men hon validerar deras energiska deltagande genom att påstå detta.

        Ännu mer tragiskt isåfall att inte inse det själv. Det är ju det mest logiska med tanken på barnen, det borde ingen annan behöva tala om.

          Det hade varit precis lika logiskt att bo i lägenhet i stan eller kvar på Lidingö eftersom att hon är ensam varannan vecka, hon har bara barnen varannan vecka, men det är väl trevligt och bra för barnen med hus i närheten av deras pappa. Det är precis lika viktigt att hon själv trivs också, har råd osv.

      Finns det Ica- nära på områret?
      Hon kan extrajobba!!
      ?????

        Senaste sålda huset i området gick för 15 miljoner, så BB har nog fortfarande så hon klarar sig och slipper extrajobba på Ica, om hon har råd att köpa sånt dyrt hus.

    Är rädd för stalkers osv men berättar innan man ens har flyttat vart man ska bo framöver ?

      Det är inte så lätt att hålla sitt boende okänt.
      I de flesta fall är hemadressen en sökning bort i offentliga register.
      Och även om man inte skulle finnas i dessa register med sin hemadress finns det andra möjligheter för den som verkligen vill veta var man brukar hålla till.

      Men sånt kan ju folk hitta oavsett. Hon skrev ju inte ut adressen. Det är inte direkt så att folk som stalkar letar sig fram, de tittar upp adressen på nätet.

      Jag tror att vi (eller henens läsare) har blivit den klungan människor hon har att dela med sig nya händelser åt.
      Vi har vänner, familj och kollegor (eller en del av oss iallafall) att dela sånt med, det är en del av lyckan, att få dela med sig av den. Förväntningarna, tankarna, oron, lyckan osv. Allt vill vi få dela med någon.
      Vi är hennes familj, vänkrets och henne kollegor.

        Nu har hon ju vänner och familj också. Inte som att hon är helt ensam.

        Sanna nu blir man lite bedrövad och samtidigt full i skratt av att du tror att det är så.
        Det du läser i bloggen är bara en gnutta av Isabellas liv. Tro inget annat för det är inte hälsosamt.

        Hon är ju som sagt livrädd och var enligt egen utsago tvungen att byta kontor pga säkerheten (??). Hade väll räckt med att säga ngt i stil med ”har beslutat att inte flytta till stan utan närmre barnens pappa”. Men ja, alla hanterar vi ju vår rädsla olika.

      Hon skrev ju inte ut adressen Sb men tänk att man visste att en sån kommentar skulle komma, suck. Tror hon var glad och nöjd och ville berätta att hon köpt hus nära barnens pappa. Härinne visas det upp med en karta var hon ska bo. Alltså…

        Googla Isabellas namn på Hitta.se eller liknande så får du se vad som kommer upp.
        Där står hennes nuvarande adress och där kommer den nya stå när hon flyttat.
        Sb din kommentar visar att du inte förstår det.

        11.58//
        Hon måste salta adressen först se finare ut!?
        Sen kommer det bilder och uppfart på bilder fram ?

        Kartan visar området där hon själv har skrivit att hon ska bo. Det är inte som att huset står markerat.

      Vi bor i Sverige, här är allt offentligt, bara en internetsökning bort. Att skriva i ungefärligt område kan t.o.m. vara bra och en metod att avdramatisera

        Ja, såklart det är enkelt att ta reda på. Men är man rädd så känns det ändå märkligt att skriva ut innan. Jag anser det och hade inte gjort det om jag var så rädd för min säkerhet som hon påstår sig vara ???

          Menar du Sb att hon inte är rädd för sin säkerhet? Det är hon självklart och hon är nog noga med att skaffa larm och säkerhet i nya hemmet, dessutom är det tydligen nära grannar så det känns tryggare. Folk hade ju tagit reda på det oavsett, och att vara hemlig kan snarare triigga mer till nyfikenhet. Hade hon inte berättat så hade det klagats precis lika mycket här, allt vänds till fel. Tröttsamt och galet.

            Hon behöver inte vara orolig över stalkers längre …. en avdankad primadonna är inte så intressant längre !

    Hon lyssnar på läsarna, jo tjena..! Hade hon lyssnat det minsta på dem borde hon ha bromsat skryt- och lyxlivet ca ett-två år innan verkligheten hann ifatt henne.
    Hon är så full av lögner och har ingen aning om vem hon är utan dem, det är sanningen.

      Ja, har man inte alltid lyssnat så får man heller aldrig börja. Eftersom jag inte alltid lyssnade på min mamma i tonåren så lyssnar jag inte på henne nu heller även om jag förstår att hon ganska ofta har rätt. Man måste vara konsekvent!

        Min poäng var snarare att det är BS som vanligt från henne. Hon har skrivit många gånger att hon lyssnat och bett om tips, fast hon sen gjort precis det motsatta.
        Tror du verkligen att det är läsarna som styrt vart hennes boende hamnat??

        Tror du på riktigt att IL sitter och begrundar Beriths goda råd?
        Nej.
        Hon skriver så för att elda på fansen att fortsätta tycka till och styrkekrama.

          Denna gång tror jag hon tog åt sig av vad folk skrev, att hon skulle bo kvar på Lidingö och i hus för barnens skull. Hon hade ju tänkt sig lägenhet i stan innan men ändrade sig, tror hon påverkades av vad folk skriver och tycker, är det inte det ni brukar skriva här att hon påverkas så lätt av andra. Men okej då fick hon den insikten själv då så inte tragiskt att läsare behövde vägleda henne då?

            Får ont i hjärnan av ditt sätt att skriva ? och samma traggel månad efter månad

            Vem skulle ta råd av okända människor huruvida man ska bo för barnens bästa ? borde ju vara föräldrarna till ungarna som bestämmer det ? Halva Sverige i såg att Bellas liv var ett påhittat spektakel och inte fasen lyssnade hon då till alla som varnade henne . Den som gräver en grop …

      Skrev hon ”jag lyssnade på läsarna och har alltid gjort det”? Nej. Ta det för vad det är. Hon skrev att hon lyssnade på läsarnas råd i just denna situationen.

        Gud ni är så naiva… Allt Bella skriver har en baktanke för att få läsarna dit de vill, det har hon själv erkänt.

        Oj, vilken skillnad! ?

        Hon hade inte råd med något finare och påstår nu att hon valde något mer jordnära efter tips från läsarna.

          Jaa, Selin är ju inte kvar heller. Men, hoppas hon trivs oavsett ?

          Spot on!!!

          Fast Nej det var inte vad hon skrev, hon sa inget om jordnära. Och nu kommer ni med snacket om att inte ha råd när hon nu valde att bo kvar på Lidingö och i hus. Ge er nån gång.

          Haha, de senaste villorna där har gått för 11-15 milj, måste nog vara ruckel

    Varför lägger hon ut denna info? Hon har ju tidigare gått ut med att nästa adress ska bli hemlig.

    Det är ju inte rocket science att leta upp sålda hus i detta område.

    Stalkers anländer om 1…2….3.

      ”Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren.”
      Verkar som Bellas nya boende inte ligger lika isolerat som palatset vid Elfviks naturreservat.
      Kanske kan hon etablera grannsamverkan denna gång? Under tiden i Elfvik verkar Bella inte haft någon kontakt med sina grannar. Kanske berodde det på att man från början blev osams eftersom hon skövlade tomten på trän?

        Fast de där gamla tallarna var väl ändå ingen förlust.

          Några av grannarna var i alla fall irriterade och tog kontakt med Lidingö stad i ärendet.

            Okej! Ja, inte det bästa sättet att starta sin relation med de nya grannarna.

              Att hugga ner träd på sin egen tomt?

                Finns faktiskt i vissa kommuner regler som gör att man inte får göra vad man vill på sin tomt.
                Större förändringar av terrängen kräver marklov.
                Ett enstaka träd kan man naturligtvis såga ner utan lov men ibland lönar det sig ändå att stämma av med grannarna. Om man nu är intresserad av att ha någon relation med dem förstås.

      Skulle det vara rocket science att leta reda på hennes hus ifall hon inte namngav området annars menar du?

      Men hon har ju inga stalkers, hon hittade på allt

        Det gjorde hon ju inte..?

          Hon hittade inte på helt och hållet. Hon har haft några stalkers och det räcker att det finns en stalker för att det ska bli jobbigt. Därför förstår jag inte varför hon gör det emklare för stalkers – om det inte handlar om att hon behöver content till bloggen och därför börjar skriva om sin flytt.

          Det Bella behöver göra är att stänga sin blogg för gott då hon tar väldigt konstiga beslut utifrån vad hon tror att bloggen behöver och inte utifrån vad hon/familjen behöver.

        Sluta ljug!
        Har du missat att hon varit i rättegång mot en stalker?!?

      Så komplicerat du gör det. När hon väl äe bokförd där så är det ju skitlätt att googla fram adressen. Man behöver inte sitta och leta upp sålda hus osv ??

        Sluta.. det är ju rocket science det där du babblar om.

      Man säger inte ”om 1-2-3” utan man säger ”om 3-2-1” Alltså att man räknar ner, inte räknar upp like what

      Varför är det inga stalkers hos henne nu då? Det är ju bara att kolla upp adressen och åka dit. Varför vänta tills hon flyttar? Berätta hur du tänker.

      Ingen fara ! En avdankad miljonärska är inte intressant för stalkers !

    Jag är avis på henne!

      ?

      Vad är du avis på?

    Väldigt konstigt att avslöja detta när hon ville bli mer privat samt har sagt att hon har problem med stalkers. Hon verkar fortfarande agera utifrån bloggens behov.

      Mm skrev en kommentar om det men den fastnade i modd 3 gånger… antar att kritiken mot cam är hprt bevakad

        Ok, jag skrev nog väldigt otydligt men att Camcam ändå godkände min kommentar visar att hon inte har problem med kritik mot sig själv. Låt mig förtydliga min förra kommentar:

        Väldigt konstigt av BELLA att avslöja var Bella ska bo när hon tidigare har sagt att hon vill bli mer privat samt att hon påstår sig ha problem med stalkers. Bella verkar fortfarande agera utifrån sin bloggs behov.

        Till er som klagar på att ni hamnar i modd (framför allt till er som hyllar Bella eller vill kritisera Camcam). Jag har hamnat i modd många gånger för min kritik mot Bella eller beröm gällande vissa av Camcams inlägg. Det finns alltså ingen ”konspiration” mot er Bellaförsvarare eller Camcamkritiker. Blir det jobbigt för er borde ni kanske göra något annat med er tid.

        /Anonym 09:29

        ?

          Anonym 09:51 verkar inte förstå att min kritik riktades mot Bella (och inte Camcsm). Antar att vissa ser det de vill se.

          /Anonym 09:29

            Herre Gud, det är ju inget annat än kritik här.

      Fast det är ju offentliga uppgifter och kommer ändå avslöjas. De flestas adresser går att googla fram på 1 sekund.

        Jo, men då är det ju en aktiv handling av någon nyfiken idiot. Nu bjuder hon ju direkt in.

        Jag har haft stalkers och mitt boende hittar du lätt på nätet (tyvärr). Men du hittar inte sådan information om mig längre på mina sociala medier vilket har hjälpt mig få mer ro gällande dessa stalkers. Jag skriver alltså detta utav erfarenhet. Tyvärr tolkar vissa stalkers det som att det är fritt fram att ”besöka” en om man har sådan information ute på vissa sociala kanaler.

        /Anonym 09:29

      09.29//
      Så klart… hon har knappt några följare längre- intresset svalnat ordentligt.

        Ja men eller hur, verkligen svalt intresse… inlägg här om var hon bor och vart hon ska flytta, folk som sitter dagligen på diverse saijter och instakonton och spekulerar, konspirerar och hittar på allt möjligt om henne, media som gör artiklar om allt hon skriver, säger och inte säger och brer på för att sv-rta ner osv osv… men visst verkar vara svalt intresse eeh

    Hoppas att hon verkligen landar och trivs i sitt nya boende.

      Hon hade ff flugit omkring om hon inte blivit påkommen med brallorna nere…

      Favoritcitat mut-Bella;
      ”Ni skulle bara veta hur långt man kommer med några sedlar i sin hand..”

      Var väl inte längesen ca!men skrev ett helt inlägg om hur hon INTE skulle outa någons adress igen för att hon gjort det misstaget förr och det fått förödande konsekvenser?! Vad hände här nu då, igen?
      Även otippat att blo*gbevakning måste undersryka hur hon H*TAR något som IL just ska ta sig för. Bara för att sätta standarden från start. Inlägg om Bell* går under hatkategorin.
      Check!

        Kul att ovan inlägg blev moddat 3 gånger men när jag censurerade vissa ord så gick det bättre. Tänkvärt alla läsare här, tänkvärt!

          Bella själv skriver på sin blogg vart hon ska flytta till så Bella verkar vilja att folk ska veta vart hon ska flytta. Cam har därför inte avslöjat något privat.

          Vill minnas att C*a*m skrivit att kommentarer angående blo*gbevakning alltid moddas så att hon kan bemöta eventuell kritik eller vad det nu kan vara.

            Hej Berit! Även du skulle må bra av att tänka på sånt som gör dig glad istället. Att starta rykten är inte snällt.
            Ha en bra dag.

          Men snälla av med foliehatten, det är en jävla blogg vi pratar om ?

        Bellan har ju för sjutton skrivit samma sak på sin egen blogg. Ge dig!

          Men hon har inte visat bild och ringat in på karta väl?!

            Vad spelar det för roll menar du?

            ??? ja det är ju svårt att hitta ett ” visst område på en karta ? slår man på min adress ( bor i villa ) så kommer det upp foton som går vrida för att se gatan , huset , grannar så tyvärr i den stora cyber världen är allt möjligt och lagligt att visa + kolla upp

        Men snälla ”Ha”, Bella har ju själv skrivit ut vart hon ska bo, då finns det ju inget att outa. Vi är så många som önskar ett trevligare klimat bland kommentarerna, kan du inte bara ta ditt agg någon annanstans. Starta en egen blogg, gör något konstruktivt, gör vad som helst men sluta förpesta för alla andra.

          Fast nu förpestar ju du?

        God morgon solstråle. Ut i friska luften med dig. Det är ohälsosamt att hata så mycket som du verkar göra. Hitta något som gör dig glad istället och fokusera på det.
        Ha en bra dag. ?

          Hehe så passivt aggressiv du är. ”Det är inte hälsosamt för dig”

            Hej anonym 10.50. Hata är inte bra för din hälsa, det finns det forskning på. Passivt aggressiv kan man inte vara när man gör en aktiv handling som i mitt fall var att vara vänlig mot ha och föreslå en bättre handling än den hen valt.
            Gör något bra av din dag istället för att hata, vara dryg och spydig.

              Du bryr dig varken om min eller 9.52s hälsa, eller hur!? ?

                Hur vet du att jag inte gör det?
                Jag tycker det är hemskt att så många människor mår dåligt. Sedan tycker jag att det är trist med människor som sprider dålig stämning istället för att ta tag i sin egen situation.
                Så nu vet du!

                  Är du en coach?

                    Medmänniska som försöker fokusera på bra beteenden.

                      Häng inte här då! ?

                      Yeah right?

                      Anonym 11.54 – du har ingen aning om mina intentioner.
                      Men antagligen är jag artigare, trevligare och mer socialt kompetent jämfört med dig.
                      Din logik; bara för att jag är bitter och förbannad på allt och alla då ska alla andra också vara det, är meningslös.

                      Anonym 12.08 – hänger här för att lära mig känna igen sånna som du.

            Och det tycker du är aggressivt?

        Ha, känns lite som om du försöker få in en fyrkantig kub i det runda hålet med din kommentar…

    Hoppas inga bittra måste komma med sina kommentarer nu 🙂
    Lycka till Isabella !

      Du har humor! ?

    Tror inte det tar allt för lång tid att packa. Hennes hem dryper inte över direkt av personliga prylar, snarare tvärtom. Ett mer opersonligt hem än det hon har nu är svårt att finna.

    Undrar vad Odd tycker om att ha sitt ex i faggorna?

      Förhoppningsvis tänker Odd mer på barnen än att lägga energi på sin X-fru. Och eftersom Bellsan var där en fredag kväll så är det nog inga bekymmer!

        Haha, exakt VAD vet du om det?

          Haha, exakt VAD vet du om vad Odd tycker om någonting alls?

          Sitt ner och va tyst din tråkiga olyckskorp. Sådana som du har aldrig något snällt att säga om någon.

            Det är just det som ör poängen!
            ”Swoooosch”

              Hatar uttrycket ”swooosh”. Speciellt när man använder det i fel sammanhang, så som du gör.

                Ja, fast just vad du anser är inte relevant.

                  Och att du har fel verkar inte röra dig eller?

                    Ingen bryr sig om dina åsikter.

            Olyckskorp hahahahaahah

      Har man barn ihop så har man alltid sitt ex i faggorna mer eller mindre.

        Jobbigt.

        Anonym 11:44 – Vad fan är det där för en kommentar!? Skäms på dig! Så där säger man inte och beter sig inte. Skärp dig.

        Vad menar du?

        Camilla..?

      09.44//
      Han får Ångest bara själva tanken!!
      Stackars odd ??

        Oj vad du inte vet någonting 14.58

    Ni som skriver att det spelar ingen roll om hon skriver om vart hon ska flytta eftersom det ändå inte är svårt att hitta hennes nya adress… Även om det är lätt att hitta dit så behöver hon ju inte förenkla det ännu mer? Nu behöver man ju bara kolla sålda hus om man nu är en stalker.

      Är väl ganska mycket mer komplicerat att kolla sålda hus. Är man stalker och vill besöka henne så söker man nog upp hennes adress hon är folkbokförd på. Sluta skylla på henne.

        Skylla på henne? Ja det är otroligt dumt att lägga ut vart man ska bosätta sig när man haft så mycket problem med stalkers tidigare i livet. Sen skyller jag inte på henne när folk är dumma i huvudet och blir stalkers. Men det förändrar inte att hennes beteende är oförsiktigt med tanke på bakgrunden och hennes tidigare erfarenheter.

          Bra att du informerar ev stallkers hur de kan få tillväga, och bra att det visas karta här… eller inte.

            Alltså, stalkers är ju inte dumma i huvudet om du tror det. De kan alla sådana ”knep” redan, tro mig.

              Men jösses, ”knepet” är att skriva
              ”Isabella Löwngrips adress”
              Då kommer hennes adress upp.
              VEM vet inte det???

            Förklara gärna vad den kartan gör för skillnad.

        Bella har skrivit att hon inte ska vara skriven på sin bostadsadress. Jfr. den före detta p-vännen. Men som sagt ingen rocker science att kolla sålda hus om man nu är intresserad av den informationen.

    En gång när jag flyttade sprack en ledning i badrummet
    och det blev översvämning dagen innan flytten. Måste ringa
    rörmokare som kom och det blev dyrt. Sen skulle vi hämta
    en hyrd skåpbil som var mindre än vi beställt så vi fick inte in
    allt utan fick åka två gånger och det tog tid. ”Statoil” hade
    hyrt ut den stora skåpbilen till nån annan och vi fick ta en
    mindre bil. Man får ha tålamod…

      Vadå ”Statoil”?

        Statoil heter numera Cirkle K. Kanske det personen menade med citationstecknen.

    CamCam jag trodde du skulle uppmärksamma artikeln i Le Monde som hon så glatt länkar till på sin instastory. Den är inte direkt smickrande även om kanske Bella trodde det .Hon såg förmodligen bara bilderna…. Det finns även en artikel i en tysk tidning https://www.nach-welt.com/pracht-und-fall-eines-schwedischen-influencers/
    https://www.lemonde.fr/m-le-mag/article/2020/02/06/splendeur-et-chute-d-une-influenceuse-suedoise_6028701_4500055.html

      Vad stod det i artikeln?

        le mond artikeln handlar om bellas uppgång och fall…framförallt..hur hon har fått säga upp sin personal sälja sitt hus mm misslyckandet i usa
        alltså ingen pos itiv beskrivning av bella .skandalaktig artikel..har bara läst den franska eftersom jag behärskar franska bäst

      Den tyska texten är ju bara en direktöversättning av den franska artikeln, utan kredd till skribenten!

        Den tyska texten finns inte bakom en betalvägg. Ganska viktig skillnad.

      Tror hon fattar att den inte är smickrande då hon skrev att den handlade om hennes kris. Smickrande att få vara med i utländsk media fortsatt, kanske.

    Var väl inte längesen ca!men skrev ett helt inlägg om hur hon INTE skulle outa någons adress igen för att hon gjort det misstaget förr och det fått förödande konsekvenser?! Vad hände här nu då, igen?

    Även otippat att bloggbevakning måste undersryka hur hon HATAR något som IL just tagit sig för. Bara för att sätta standarden från start. Inlägg om Bella går under hatkategorin.
    Check!

    Det blåser i trä’a ida’!

      Vad hände den gången?

      Ok det här var tredje f-ing gången nu du postar samma sak.

    En gång när jag flyttade för massvis med år sedan skulle jag kasta ner hyrbilsnyckel från balkongen till mamma. Missade dock och den flög rakt ner i brunnen framför henne…
    men mamma är inte den som är den så hon lyckades fiska upp den med lite ståltråd genom gallret.

      Haha

      Mammor ?

        Eller hur ❤️

    Stay tuned, folks. Vill ni läsa riktiga dårskaper så kan ni alltid gå in på internetkloaken, där har de en rolig typ som sitter och skriver om Isabella. Bland annat är Isabella fortfarande ihop med Erik Selin, de har bara mörkat det ”för att ingen ska kunna vända sig till Erik Selin och be honom ordna upp Isabellas affärer”. Isabella är även intagen på psykiatrisk ”klinik” – så förmodligen hade hon bara permission i går när hon umgicks med barnen och sin exman.

    Tja, vem är jag att veta! Men med tanke på att den där tossan (eller tossen) också vet de mesta om andra svenska kändisars mest intima liv samt som av en vaninnig slump råkade bo precis där bomben small på Östermalm så känner jag mig ändå lite – host – tveksam.

    Hahaha!!!!

      Gick in där (om det är flashback du menar) och läste lite i tråden om henne. Läste lite inlägg om den där Griploov, vet man vem det är än?

        Griploov = qutm = Hampus J

    Whats up med blondinbellas nya ”gryniga” bilder? Är det en come back ala kim kardashian hon satsar på??

      Va?

      Skillnaden är att Kim ändå hade välfungerande företag och en massa good will när hon blev aktiv igen på IG efter rånet. Bella har förstört hela sitt varumärke, idiotförklarat sina läsare och ljugit om sina företag så hennes gryniga bilder faller mest platt.

        Du kämpar på med sm-utskastningen, hur många kommentarer har du skrivit i detta inlägg?

          Nja, det finns många här som kritiserar Bella, inte bara jag. Det vet du men du kämpar hårt med att försvara Bella, en person som har varit en hemsk arbetsgivare, ljugit för företag, dumförklarat sina målgrupper…

          Det roliga är att Anonym 13:54 tror att hen vet vilka alla andra Anonym är ?

            Ja, vem vet hon kanske är synsk! ?

    Och så har en vanlig kommentar fastnat i limbo igen. Fattar bara inte principerna för det här!

      Inte omöjligt att det är extra minerat nu för tiden så fort en viss I*sa*bell*a kommentar på tal.

        Haha lugn.
        Man kan skriva Isabella Löwengrip.

          Ja, men sen är det många fallgropar och många förbjudna ord.

        Men Berit! ??‍♀️

    Min kommentar blev inte godkänd när jag önskade Bella lycka till o hoppades färre skulle vara så negativa 🙂 kul cam

      Meh! Tror du överlever och om du vill peppa Bella, skriv på hennes blogg ist för här!

      Helt ärligt så verkar du mer spydig mot folk som inte hyllar din idol än något annat.

        Roligt att du tror att det bara är en enda person som ”hyllar” henne och att du anser att det är hylla att önska lycka till, och att det är någons idol för det. Du verkar mer spydig faktiskt.

    Sen länkar hon till en inte så smickrande artikel i Le Monde från sin story. Har hon ingen självinsikt?

      Ja, vad ör grejen med det liksom? Antagligen anser hon att all publicitet är bra publicitet.

      Hon tror att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Hon verkar inte förstå att det är just det samt hennes lögner som förstörde hennes varumärke.

      Hon kan ingen franska, tror att artikeln är positiv.

        Och att en fransk tidning sågar henne längs tånaglarna, det är en bedrift i sig!

          Vilken ära! ?

          Undrar hur många här inne som är ”abonnés” på Le Monde och har kunnat läsa hela artikeln …

        De skriver om hur allt är över för Isabellas del i artikeln.

        Hon har ju skrivit att det är om hennes personliga fall

        Kunde hon inte ens bekostat sig själv med att köra lite google translate… Så oseriöst!

        Nej det tror hon inte.

      Vad skriver de? Kan inte franska…

        Med Google translate kommer man långt.

        Det sammanfattar bra: Voilà, c’est fini.( så! Det är över)

    Vad är Egentligen Gams syfte med att tydliggöra var IL:s nya bostad ligger genom att lägga ut en karta med området utmärkt?

      Kan väl inte vara någon hemlighet var Hersby ligger?

      Men gud.. Isabella skriver ju själv i bloggen. ” istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö”.
      Det är ju enkelt att kolla på en karta för att se var Hersby är. Eller är det nån sorts hemlig del av Sverige?

      Jämförelse med gamla bostaden avseende avståndet till bron.

    Hoppas innerligt att det är huset som sålts på Kämpavägen. ?

      ?

      Varför just det 🙂

        För att det blir kul m adressen eller för att du vill se henne stå o grilla korv ? det är ju inte billigt i hersby.. Stadd vid kassa är hon ju iaf

          Svarar du dig själv nu också? ?

            Tror jag ville förtydliga att jag fattade att det kanske var adressen som var det roliga?

              ok ?

        Komiskt ju!

      Haha, det är snarare Queen way

        I så fall har hon klarat sig ur krisen väldigt bra.
        Verkar som hon snarare blivit mer förmögen sedan all personal fått gå och alla samarbeten upphört.

          Hon har väl inte dejtat en miljardär för intet! ?

          Nja, tror snarare att det nya billigare huset finansieras med pengar som hon får ut från det dyrare huset hon sålt.

            Huset är belånat till 23,5 mkr så det är bara att hoppas på att hon sålt huset en bra bit över lånen.
            Annars så kommer hennes egen insats att krympa om hon inte sålt till 27,5 mkr eller mer.
            Vilket jag betvivlar. Köparen visste att hon var tvungen att sälja.

              Vad sålde hon för? Någon som vet?

                Se vad man kan få på Lidingö för 27,5 mkr.
                Skulle inte tveka om alternativet var ett hus på avlägsna Elfvik.
                Detta hus tycker jag ser mycket trevligare ut:
                https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-kyrkviken-lidingo-kommun-elfviksvagen-68-16550059

                  Bara 89 bilder! Måste nästan vara rekord?

                  det här huset ligger i elvik det är inte bellas gammla hus men ligger väldigt nära det hus hon sålt pris nivån borde var 18 till 22 millar .hon ska flytta till ett hus som ligger i hersby mycket närmare bron och centrum inte så exklusivt fra är det inte är sjönära som alltid kostar mycket¨nivån är där 10 till 15 millar

      Det är i alla fall samma mäklare som sålde huset på Elfvik till henne.

        Har du suttit och kollat upp detta Berit?
        Obehagligt ju!

          Verkar som du hamnat på fel blogg.

            Snarare du som har ett stalkerbeteendelight.

      köper folk påriktigt ett jävla radhus för 10 millar? hahahaha lättlurade

    Det är inte supernära mellan husen så att barnen skulle promenixa mellan dem är en utopi.

      Skönt för Odd!

        Varför är det skönt för honom att inte barnen kan promenera mellan föräldrarna?

          Snarare skönt att inte Bella bara snabbt kan slinka in på en fika eller två! ?

            Är han och Bella ovänner?

              Nej, men skilda!

                Och därför avskyr de varandra som pesten?

                Jag undrar alltså på riktigt varför han inte vill ha med henne att göra, jag känner inte till deras historia och varför de skilde sig. Tycker bara att det verkar sunt att kunna umgås som två vuxna när man har barn ihop.

                  De hänger ju då och då och det är säkert enbart för barnens skull.
                  Förhoppningsvis är Bella sig själv med Odd och inte spelar roller och ljuger som hon brukar göra.

                  Lärt dig ett nytt ord?

                  Camilla, här har du en lämplig kandidat till moddlistan.

                    Håller med, borde personen och ordet.

            Är de ovänner?

              Min gissning är att de är neutrala varandra.

              Troligtvis inte eftersom dom ibland äter middag ihop, firar jul i hop, och som i fredags då dom tydligen hängde.

                Han förbarmar sig över henne över jul och dyl. Var ska hon annars ta vägen? Hon firar ju inte ens med sin familj utan sitter ensam sen på julafton.

        Jag är imponerad över att han bjuder in henne i sitt hus att umgås efter allt hon sagt om honom. Imponerande att han fortsatt hålla sig tyst och inte ge sin version trots allt hon sagt, alla små pikar, antydningar och direkta elakheter.
        Han verkar verkligen agera utifrån barnens bästa, det är stort och fint av honom.

    Tror ni hon tar med alla samarbetes möbler och prylar från gamla huset till det nya? Eller blir det mer shopping framöver?

    Min kommentar kommer inte in xD så försöker igen 🙂

    lYcka till IL 🙂 o synd att vissa bara ger kritik !

    Cam börja godkänna o inte bara ta bort? 🙂

    Nu har hon ju vänner och familj också. Inte som att hon är helt ensam.

      Hmm

        Kommentarer hamnade fel.

    Min teori är att planen var att hon skulle komma över ett förstahandskontrakt till en våning på Östermalm eller i Vasastan genom Eriks kontakter i fastighetsbranschen. När Erik insåg att Bella var mer intresserad av hans förmögenhet och kontakter än honom som person upphörde den möjligheten. När även boendestödjarna fått gå var det enda vettiga att köpa någonting ”lagom” i närheten av barnens skola eftersom hon inte längre har personal som kan skjutsa barnen till och från Lidingö varje skoldag.

      Du verkar inte förstå att ett mindre hus på Lidingö kostar inte mindre än en fyrarummare på Östermalm eller Vasastan, det kostar lika mycket. Och de du kallar boendestödjare hade ju slutat innan hon funderade på lägenhet i stan så hon hade nog tänkt att köra barnen till skolan själv, vilket hon väl oftast gjort själv trots boendestödjare tidigare.

    Hur har hon råd undrar jag? Antar att krisen som vanligt är överdriven för Bella och att de som egentligen fick ta smällen var hennes anställda.

      Krisen var inte överdriven. Hon är slut som bloggare, företagare, influencer, samarbetspartner och arbetsgivare. Det som har hänt är att anställda fick ta smällen (som du skrev) så att hon kunde rädda lite pengar. Men frågan är om hon kommer att ha råd med det i längden.

        Hon har fortfarande som ensamstående mamma råd att köpa en villa på Lidingö själv, så knappast kris i verklig benämning.

          Hon har råd att köpa sig ner men frågan är om hon har råd att behålla huset ilängden. Det finns många ”vanlisar” som har råd med det hon har köpt. I hennes fall är hennes karriär på väg att dö ut och då är frågan om hon fortfarande har råd med det livet hon har bytt ner sig till.

            Minsta hus (radhus inkluderat) på Lidingö kräver att man stoppar in minst två miljoner själv i egen insats och att man har en inkomst som tillåter ränta och amortering på lån på 10-15 miljoner.
            Om dessa kriterier uppfylls av ”vanlisar” så är det i så fall en kategori som har det bra ställt. I synnerhet om man är ensam köpare och låntagare.

              Stämmer inte. Odds radhus tex kostade inte ens fem miljoner.

                Vad har du fått det ifrån?
                Slutpriset var 7070 tkr (dec 2017).

            Ja, vi får se. Spännande oavsett! ?

          Kris handlar inte bara om pengar, kriser handlar om annat. Hon har ju inte lika hög inkomst längre så svårt med ett dyrt hus, men hon är inte pank för det även om inkomster minskat. Kris kan man ha oavsett pengar.

            Jo, fast kris utan pengar är värre än kris med pengar. Med pengar finns möjligheter…

          Fast vänta lite, hur resonerar ni egentligen?
          Krisen handlar ju inte om huruvida hon har råd med ett hus eller inte. Krisen handlar ju om att hennes liv tagit en avgörande vändning och att hon fått strama åt rejält. Att gå från att ha möjlighet att köpa ett hus för 25 miljoner till att endast kunna köpa hus för 10-15 miljoner är en enorm skillnad även om ni inte uppfattar det så.

          Vi vet inte vilka inkomster hon kommer att ha framöver och frågan är om hon själv vet det med tanke på att hon kört sin trovärdighet i botten. Krisen handlar om att hon förlorat pengar och anseende och inte längre kan upprätthålla den livsstil hon vant sig vid.

            hon hade aldrig möjlighet att köpa ett hus för 25miljoner? lån lån lån lån

              Men herregud, i stort sett alla har bolån. Det kallas att ha möjlighet att köpa ett hus.
              Så jo, Bella hade möjlighet att köpa ett hus för 25 miljoner och gjorde det också. Och nu är det sålt.

              77% av svenskarna har bolån. Så det är klart att Bella hade möjlighet att köpa sitt hus – med lån.
              Som de flesta andra husägare!

              Alla har bolån.
              Men lycka till att få banken att gå med på ett husköp för 25 miljoner. Krävs en hel del.

                Och speciellt lycka till nu att få lån, när bubblan spruckit.

              Eeh va, klart hon hade möjlighet annars hade hon ju inte kunnat bo där som hon gjort i över ett år. Hon köpte ju huset så möjlighet hade hon, med lån. Inte många som köper hus utan att ta lån. Hon har inte förnekat att det var med lån, det har hon varit öppen med.

              hahahaha men ni fattar ju inte, hon har ju levt totaaaaaaaalt över sina tillgångar FÖR ATT HON INTE HAFT MÖJLIGHET. har inget med lån i sig att göra. hon säljer för att hon inte har råd, hon har aldrig heller haft råd. det kom bara ikapp först nu.

              Även de som har möjlighet att slanta upp ett dyrt husköp kontakt väljer lån. Därför att det är mycket mer fördelaktigt på alla sätt och vis, särskilt när det är låg ränta.

            Jo vi fattar det, att det är en omställning för fröken Bella. Så tragiskt att inte ha råd med ett 25-niljonershus. Buhu liksom! ?
            Kom igen, Bella är fortfarande mer priviligerad än de flesta, åtminstone materiellt.

            Tack! Det är precis det jag har försökt förmedla här ovan men som du förklarade mycket bättre.

      Hennes anställda fick ta smällen??? Ja dom blev uppsagda, men det är ju inte något konstigt när ett företag inte går bra. Jag jobbar själv på ett av Sveriges största företag som har sagt upp många människor.
      Tror du hon sagt upp folk för att hon vill vara elak eller tycker du att hon ska behålla dom för att vara snäll?

    Så skönt att lyxbubblan till sist sprack! Hon är så old news nu

      Och ändå sitter du här och skriver om henne och är spydig.

    Hoppas hon finner ro i det nya huset. Säkert härligt för barnen att kunna gå mellan föräldrarnas boenden. ? Lidingö är en härlig kommun med fina grönområden, mysigt för barnen att växa upp så än att bo mitt i stan med all trafik och människor. Önskar henne all lycka till!

      Skriv till henne direkt istället för att ta omvägen via Bloggbevakning.

        Oj, är det en lite syrlig underton i din kommentar? Vad menar du EGENTLIGEN med din kommentar?

          Att det är snällt av dig att peppa henne, men tror inte hon läser här.

      Barnen kommer inte kunna gå mellan föräldrarnas hus. Eller jo de kan ju men det blir en rejäl promenad. Odd bor en bra bit bort.

        HUR kan du veta det

          Varför så trist attityd?
          Personen kanske bor på Lidingö och känner till avståndet mellan Hersby och Elfvik. Eller så kanske personen vet var Odd bor och var Bella köpt sitt hus.

          Skvaller sprider sig snabbt. När en ointressant c-kändis skulle flytta in på min gata visste alla om det inom ett par dagar och jag kan tänka mig att Bella är ett ännu mer intressant skvallerämne.

          det är en bra bit mellan Hersby och Brevik..

          Man blir så full i skratt åt folk.
          Googla Hersby Elfvik om du är intresserad av hur långt det är.

      Berätta mer, för en annan som är utanför stan ?

    Så hon köpte huset EFTER att hon frågade läsarna om råd för ett par veckor sedan? Och flyttar om några veckor? Måste vara årets snabbaste husaffär.

      Som vanligt ljuger hon ja. Men vissa vägrar fatta

        Precis! En del verkar ha svårt att Bella ljuger om det mesta hela tiden.

        Men snälla.. vad är det som är ljug med det menar du? NEJ hon frågade inte läsare om råd och det är inget konstigt att flytta några veckor efter att man köpt, det är olika. Vissa ger sig inte, vissa ger aldrig upp. Alltså folk här

          Läs inte den här bloggen då, eftersom du verkar få dåndimpen av kommentarerna!

        12.16 Vissa vägrar fatta? Vet du jag tror att dom flesta människor läser en blogg och tar inte allt så himla allvarligt. En bloggare berättar inte allt. En bloggare lägger till eller drar ifrån om dom vill. Det är inget krav på att allt ska vara på riktigt eller sanning.
        Jag tror att folk som du inte bör läsa bloggar.

          Snacka för dig själv, innan du kommer med dina löjliga tröttsamma förnumstigheter.

      Men snälla.. Hon har INTE frågat läsare om råd, men läsare har skrivit och tryckt på att hon ska bo kvar i hus på Lidingö för barnens skull. Om hon så köpte huset igår eller för flera veckor sedan så är det inte konstigt att flytta om några veckor. Hennes nuvarande hus såldes för tre månader sedan så de nya vill ju flytta in gissar jag.

        Ja, okej?

    Jag hade mitt livs bästa flytt för 3 år sedan.
    Packade bara ner porslin, kläder och tog med säng och tv.
    Resten slängde jag, pga kaos leverne tidigare så ville jag inte ha med dom möblerna och vissa saker.
    Det blev en nystart och aldrig mått så bra.

    Odd bor inte i samma område så att springa mellan husen är nog inte aktuellt.

      Säkert praktiskt osv. att bo nära sitt ex om man har barn tillsammans, men inte lika kul när någon sedan träffat en ny partner.

        Vad har det för betydelse egentligen? Är man på god fot med varandra borde det inte spela någon roll. Och har de nya respektive problem med det borde de inte gett sig in i förhållanden med folk som har barn sedan innan från första början. Jag bor några kilometer från mitt ex och hans nya. De har barn ihop liksom jag och han. Det är väl bara smidigt.

          Ja, så är det säkert för dig, men det betyder i inte att det är så för alla!

            Ja så är det för mig och det är himla sorgligt för barnen där föräldrarnas nya partners sätter stopp för en fungerande relation. Folk borde växa och vara vuxna människor och låta sin svartsjuka stå åt sidan för barnens skull.

    USCH och nej jag är inget ”styrkekramsm”ngo som ni så fint kallar det, Camilla varför godkänner du kommentarer om att IL är en sp”rmahink? Allt annat modereras HÅRT. Många av dessa kommentarer är läskiga, vad har il gjort er så ni har sån frustration? Släpp det å gå vidare. IL har nog också det!

      Tyvärr kommer du bara få svaret att hon inte har tid att sitta och moderera kommentarerna på heltid. Vilket jag förstår. Men eftersom kommentarsfältet alltid brakar lös under inlägg om IL då har jag tre förslag:
      1. Inläggen modereras helt och kommentarer godkänns när de finns tid att gå igenom dem
      2. Inlägg skrivs inte på helgerna eller på kvällen när C inte jobbar
      3. Någon tas in för att alltid rensa under dessa inlägg direkt då de alltid är värst.

        4. Skrolla bara förbi idiotinläggen.
        5. Sluta klaga

          Gnäll? Tycker det är tre rätt konstruktiva förslag.

    Är inte Hersby ett av de flådigaste områdena på Lidingö?

      De flesta områden på Lidingö är ”flådiga”. Åtminstone om man ser till priset för att köpa in sig.
      Sämst rankade är Baggeby, Larsberg, Gångsätra, Högsätra, Käppala…
      Finaste lägen finns i Mölna, Högberga och Brevik men där är priserna också som högst.

        Är folk lika dryga fortfarande som priserna på Liiiiiifingö?

          Inte lika dryga som du i alla fall.

        det beror på läget oxå östra käppala är riktigt lyxigt..men inte västra osv..alla sjönära har högt pris

      Tror det är ganska blandat. Inte bara stora dyra kåkar

    Förstår inte varför flera reagerar på kartan? Isabella skrev ju ”Hersby på Lidingö”.

    Inte direkt närmre Odd nej, han bor ju i Brevik. Snarare närmre från Elfvik genom centrum.

      Över 5 km mellan husen, hur FAN ska barnen orka gå?

    Så blir Isabella och Odd tillsammans igen.. för en tid. Isabella ”hittar äntligen hem” och hon har ”alltid älskat Odd” får vi snart läsa.

    Hur har Odd lyckats få bort sig från Ratsit?

      Hur kunde du missa den sökningen?
      Odd finns visst kvar.

    Löwengrip om lyxkritiken: ”Jag är 28 år – rasar allt är det bara att börja om”

    Ja, nå er det tilbake til fredagsmys, TV og familieliv i fokus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.