Vårens trendfärg

Självlysande neonfärger verkar vara vårens melodi, i alla fall om man ska tro alla modeorakel på sociala medier. Jag som redan genomlevt den här trenden en gång kan nog mer eller mindre garantera att ni inte kommer få se mig i någonting ur den här färgskalan, men man ska aldrig säga aldrig. ?

Jag känner mig liksom på TOK för gammal för neon, trots att Läckberg bär upp sin klänning med bravur.

Neon?
Spontant känsla?
Våga bära eller vägra bära?

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är inte en trend för att t v å personer har på sig det. Och definitivt inte när Camilla Läckberg har något på sig.

      Fast det stämmer att neon är vårens trend enligt modeexperterna. Så hon har inte fel 🙂

        Vilka modeexperter?

          Är bara att googla ”neon trend 2020”, men jag kan säge några exempel: Feminas moderedaktör, Elles moderedaktör, metromode, modette osv

            Okej tack! Det var en genuin fråga, inte sarkastisk.

            Började redan förra året

              Tänker mest att allt som är inne är inte snyggt.
              Våga skippa liksom.

                Helt rätt! Jag älskar dock neon!

              Sååååå förra året!

          Även Anna Wintour sa i en intervju att våren/sommaren 2020 kommer handla
          mycket om starka färger!

        Neon är vårens trend varje år ?

          Håller med. Likaså naturfärger och bruna toner på hösten, leopardmönster lite då och då, blommigt och krispigt vitt på sommaren blablabla. Allt cirkulerar. Dessutom existerar flera trender parallellt eftersom folk har olika smak. Skulle dock påstå att chokers och vita monstersneakers är lite ute nu men så bor jag också i Stockholms innerstad och mer osäkra människor än här får man leta efter!

            Florals, for spring? Groundbreaking.,

      Läckberg är ju riktigt fin i sin klänning

      Finns på typ alla hemsidor som influencers samarbetar/får sponsor med. Speciellt den färgen. Har du ingen koll?

      Men snälla varesig Rebecca Simonsson Elle Camilla Läckberg vet något överhuvdtaget om mode, båda saknar stilkänsla, klass och elegans. Snarare en starkt indikation på vad folk bör undvika om ni ser någon av dessa från PH dyka upp i dessa outfits. Skämdes ihjäl de gånger man såg rebeccas försök till thirst traps med sina outfits på PH. Tur man inte tittar längre

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Men kan du sluta spamma om detta och försöka dra folk till din kanal. NO ONE CARES!

      Jag är inte Rask och att posta en sak 2 gånger är inte spam ?‍♀️ Jag skiter i att det är just Rask som gjort videon, det hör inte hit. Jewels är en sjuk människa som ska bort från sociala medier, att det fortfarande finns folk som följer henne och tror på hennes skit är bedrövligt.

    Neon på kläder på mig – nja. Jag är snudd på genomskinlig i hudtonen så det gör sig inte riktigt. Men kan dock tänka mig att bära det på naglarna som en accessoar som bryter av.

      Neon är no go för mig. Haha. Förresten, visste ni att Rebecka är typ 1.55 cm bara? 🙂 Trodde hon var minst 1.79! Haha.

        Eller hur?! Hamnade bredvid henne på en middag för ett tag sen och blev lite chockad, trodde hon skulle vara ganska lång.

    Själv undrar jag varför Magdalena Graaf har ”betalt reklam ”i varenda inlägg? Som hon har haft det senaste ”året” Är det lathet? Å att man inte hamnar i klorna på konsumentverket? Så för att inte glömma markera reklam så gör man det på ALLA inlägg?
    Eller är hela livet en reklamplats? Menar alltså varför reklamsamarbete? OM; det inte är reklam? Som senaste inläggen bildbomb tex? Det om nått, borde va en bra granskning?

      Kanske man ska anmäla till Reklamombudsmannen för att få veta om det är klandervärt att märka ut något som betald reklam om det inte är det?
      Men då måste man förstås veta att det INTE är betald reklam…

      Är dessa månader i Thailand betalt reklamsammarbete?

    detta har ju dock enligt mig varit en trend i typ nästan 1 år

      Ja! Neon har varit trendigt länge nu

    Camilla, varför skriver du om att två influencers haft på sig neon färger istället för att ta upp hela situationen om Jewels och Oliver/Issy?

      Vad är ens det där för situation? Aldrig hört om ? Jag tror inte camcam pritoetierar bloggen lika mycket och sätter sig in i allt som händer nu när hon har sitt nya hemliga projekt.

        Just därför borde Camilla ta upp det, det är en mamma och dotter(/son) som är youtubers/influencers. Det finns så mycket att berätta om det som hänt, jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag kan hänvisa dig till FB-tråden om dem, det är en lång, rörig, sjuk och tragisk historia.

          Vissa saker är svårare än andra att skriva om utan kommentarsfältet riskerar att snudda vid förtal. Därför får jag ibland slopa helt att skriva om saker som egentligen är relevanta för bloggen och det här är en sådan sak.
          Det är jättetråkigt, men hade jag skrivit om det här så hade jag varit tvungen att stänga det öppna kommentarsfältet för att sedan modda och godkänna alla kommentarer innan de syns.

          Om det är så allvarligt som det verkar så borde det skötas HELT utanför sociala medier.

            ?

            Fast varför inte publicera inlägg och ha avstängda kommentarsfält?

              Vad vore vitsen med det?

          Tycker absolut inte man ska ta upp det, speciellt inte om informationen kommer från en fb-tråd. Räcker nog gott att de är uthängda där. Finns ingen anledning att hänga ut dem här, så förstår att hon väljer att skippa ett sånt inlägg.

            Är rättsliga dokument tråden baseras på så den är en bra utgångspunkt om man vill veta mer.

        Vissa saker är svårare än andra att skriva om utan kommentarsfältet riskerar att snudda vid förtal. Därför får jag ibland slopa helt att skriva om saker som egentligen är relevanta för bloggen.

          Okej, jag kan förstå det. Jag blir bara så jävla upprörd över att hon kan fortsätta härja på sociala medier och manipulera barn

        Det kanske handlar om Big Brother?
        Namnen låter så.

        Rask på youtube har även gjort en bra sammanfattning om det. Tycka vad ni vill om Rask, jag gillar inte heller honom särskilt mycket men just den sammanfattningen var bra.

      fast allvarligt, de två bör inte få mer uppmärksamhet.
      LVU är ganska allvarliga saker och det bör inte slängas ut på en sådan här stor blogg..
      youtube borde helt ta bort deras kanal. dem behöver stöd inte uthängningar i media.

        Jag håller med dig om att de egentligen inte borde få mer uppmärksamhet och tas bort från youtube! Problemet är bara att det fortfarande är massor av framförallt barn som följer Jewels och sväljer alla hennes lögner. Det är nästan som en sekt och jag önskar att den sanna informationen kunde nå dessa barn eller deras föräldrar, och den här bloggen vore kanske ett bra medel för det.

        Nej det känns som ett alldeles för känsligt ämne för den här typen av blogg.

          Detta är en superbra plattform för just det. Når ut till många, både vuxna och barn. Men det är klart att CamCam inte väljer att skriva om dom, vid minsta hot så stoppar hon sanden i huvudet.

            Hot?

            Tycker det är förståndigt att inte ge sig in i det.

            Tycker det är väldigt klokt att inte skriva om dem, helt rätt beslut av Camilla. Om det ens är i närheten av att tolkas som förtal är det bättre att låta bli. Att stoppa huvudet i sanden (och inte sanden i huvudet…) är faktiskt inte rätt uttryck här. Det är skillnad på att vara feg och klok.

            Stoppar sanden i huvudet. ?

              ??

              Lika bra som gravad hund! Hetsjakt. Vad har vi mer för godingar?

            Nä det var just för att Camilla inte böjer sig för hot som jag började läsa denna bloggen 3 mån efter att den hade startats. Jag läste Stoppa pressarna och den bloggen blev hotad av Tyra att hon skulle polisanmäla om det skrevs något alls om henne. Blogg innehavaren på stoppa pressarna vågade då inte längre skriva om Tyra. Men det gjorde Camilla fastän Tyra hotade henne, så skrev C. om Tyra .

      Tänk när vi inte hade internet, då höll sådana där människor på och skrek random på torget eller höll sig hemma i sina hålor. How times have changed…

      Hon har ju aldrig skrivit om dem innan, t.om. raderat kommentarer kring dem med tanke på att de är så små. Så blir nog lite märkligt kanske att försöka sammanfatta situationen nu, speciellt med tanke på att de raderat majoriteten är sina videor.

    Den här bloggen håller verkligen på att dö nu. RIP Bloggbevakning 2016 -2020 you won’t be missed.

      And neither will you 🙂

    Neon är det värsta jag vet. Det spelar ingen roll om det är neongrönt eller neonrosa jag bara hatar det.

    RS och hennes man är ju skitsnygga. Men vem är sonen lik egentligen? Tycker inte han är lik någon av dem!

      Oj, inser nu att min kommentar får det att låta som att sonen inte ser bra ut. Verkligen inte det jag menade. Han är galet söt! Men inte lik någon av föräldrarna:)

        Det finns ju en vettig anledning till att den söta sonen inte liknar sin mor i varje fall.

          Tog mig en stund att förstå din kommentar.. Tydligen ovanligt trög idag för det är ju rätt.. Obvious ?

      Ok.

        Du är alltid så fåordig.

      Lik sin mor innan hon opererade sig

      RS skitsnygg? Zooma in på bilden..

        Jag ska aldrig göra en näsoperation.?

      Han är väldigt lik hans farfar ?

        Sin* rättar mig själv innan någon annan hinner göra det ?

      Håller med han liknar ingen av dem, han har påsar/veck under ögonen som inte ens Rebecca hade innan alla operationer. Han är inte ens lik henne före operationerna vilket är lite skumt i och med att pojkar brukar vara lika sina mammor och döttrar mer lika sina pappor, iaf med första barnet.
      Angående näsan som någon skrev, får mardrömmar om näsoperationer varje gång jag ser henne näsa. Den ser ut som karaktären child catcher i chitty chitty bang bang.

        Källa på det där om likhet, skulle vara skoj att läsa.

          Det finns inga källor, det är ungefär lika sant som att man mår illa när man är gravid med flicka men inte om man ska få pojke. Eller att halsbränna under graviditeten betyder att bebisen kommer ha mycket hår vid födseln.

    Du kan ju alltid visa ditt stöd till ”de gula västarna” i Frankrike genom att bära lite neon-gult? 😉

      Sant! Den enda gången jag bär neongult är när jag är ute med Selma i mörkret. Då rockar jag två olika typen av gula reflexplagg och jag känner mig aldrig så trendig som jag gör just då. =)

    Nej inget för mej. Tycker det är snyggast när man är solbränd. Undrar om PH blir bra detta år. Nu har dom höjt priset på bellas nagellack på myrorna. Jag betalade 5:- men kostar nu 20:-.

    janaheinrici samtidigt som hon befinner sig i Dubai. Vissa är bara köpta helt enkelt. 😛
    ? Fler än jag som kollar nya resor på sin resa?Paradisdestinationen på bilderna ovan är Ocean Cay utanför Bahamas, alltså ser ni vattnet?!? Vi har aldrig varit på kryssning tidigare och det är verkligen något vi funderar på. Älskar verkligen att det finns så mycket att göra på fartygen, samtidigt som man har paradiset precis utanför. Kryssningen passar hela familjen likväl utan den som åker utan barn. MSC Cruises äger Ocean Cay och dit kan man ta sig med bland annat deras fantastiska fartyg MSC Seaside. Fartyget har en boardwalk runt hela fartyget, gym, spa, bra mat och massor av underhållning för hela familjen. En perfekt semester om du frågar mig! Spana in MSC Cruises och läs mer om Ocean Cay via länken i min bio!☀️#msccruises
    1 h

      Shit pomfritt vilken ostrukturerad kommentar.

      Skrev du allt det för att marknadsföra din blogg så var det rätt ogjort.
      Blev inte sugen.

      Testa att läsa igenom dina texter innan och när du själv känner för att andas kan en punkt eller kommatecken vara läge att klämma in.

      Hoppas du tar detta som konstruktiv kritik, det var nämligen avsikten.

        Ser nu att det förmodligen inte berodde av brist på komma eller punkttecken utan snarare avsaknad av indelning i stycken.

        Ber om ursäkt för min osakliga kritik och tipsar om styckesindelning istället.

        ?

      Nej, bara nej.

      Citerar du denna ”janaheinrici”? Eller vad handlar det om?

      Det är faktiskt ännu värre att åka på kryssning än att flyga.Då kan du nog tänka dig hur vansinnigt det är för miljön.

        Tillbaka till neon så är RS klädsel klart snyggast till höger.

      Hon skriver på bloggen idag att hon ”inte sett någon fara illa” och ”inte blivit dåligt bemött” som svar på kritiken över att resa till och göra reklam för Dubai.

        Och vad han hon gjort i så fall? Sagt till? Anmält till polisen? Skrivit ett blogginlägg och framöver bojkottat Dubai? Haha, dessa flunsor alltså

        Det bevisar ju bara hennes IQ. HerreGud…..

      Nej. Kryssningsfartyg är OtroligT nedsmutsande! Och ska du dessutom på kryssning i Karibien så måste du ju flyga till Florida (eller liknande) = ännu större utsläpp! 🙁 Det finns alternativ. Tåg och segelsemester i Medelhavet finns att boka genom flera företag!

    Nu har du ju tagit bort kommentarer igen som för svarar I L. Sakliga som förklarar, reder ut och skrev att hennes hårprodukter är bra… men elakheter och dynga har du inte tagit bort?

      Nej, det har jag inte gjort.

      Varför fortsätter Du att besöka den här bloggen flera gånger om dagen om det mesta här upprör Dig så mycket?

      De är kvar. Titta en gång till. Fast ditt syfte med den här kommentaren var nog endast att smutskasta Camilla så du bryr dig nog egentligen inte om huruvida kommentarerna är kvar eller inte

    Nä, gillade inte på 80-talet och inte nu heller.
    Inte fint alls. Ser ’ billigt ’ ut tycker jag.

    Vad har hänt Anna Book?

      Ja exakt!

      Hon har väl blivit uttråkad av att ligga på soffan och pilla sig i naveln och behöver uppmärksamhet och bekräftelse. Neverending story…

    Linnea Claeson har ändrat inlägget som omnämnde caféet, kanske skriva om det?

    1985 tyckte jag att neon var det finaste som fanns. Kan inte riktigt uppbåda den entusiasmen för det idag. Asymmetriska kjolar hade jag svårt för redan då.

    Passar endast om man är under 15. Förfärliga färger på mig som är något äldre.

    https://www.expressen.se/dinapengar/hochm-och-zalando-overger-ivyrevel/

    Spännande. Hur går det egentligen för Ivyrevel?

      Allt var polyester, då brukar inte kunder komma tillbaka.

        Nu när så många av fabrikerna i Kina har stängt ner kommer vi nog se mindre polyester ett tag framöver…

        Med det sagt, hoppas jag såklart att det går bra för människorna som inte längre kan arbeta där

    Whazzup med Stellas face- ärdet direkt efter plastik?

    Hur jag känner för neon? I vanliga fall känner jag bara lätt obehag och stick i ögonen men nu som gravid känner jag hur det vänder sig i magen på mig av blotta tanken.

    Och nej, jag varken skojar eller överdriver. Livet som känsligt preggo ?‍♀️

    Mm men helt klart alla passar inte i neon . Trend eller ej.

    Åh neon är väl helfestligt säger 38-åringen här! Hon som precis också köpt en roterande discolampa till ehrm… barnen ??.

    Vart hittar man de snyggaste neonplaggen?

    Neon – bara om man får dansa i det!

    Jag gillar neon 🙂 Snyggast som detaljer på kläder dock. Hel-neon får iaf jag vänta med tills man fått lite färg

    Jag undrar. Spegelglaset de står på. Ser man hela alltet fast spegelvänt där under tjålen?

    Känns inte som ett rimligt golv!

    Läckberg har vid två tillfällen senaste dygnen hängt ut två personer på sitt ig. Vid första tillfället visade det sig att personen troligtvis blivit kapad så därav tog hon bort inlägget efter ett tag (men kan bara tänka mig hur stor åverkan detta hade på hens person och företag). Nu har hon återigen hängt ut en människa vars kommentarer hade rätt mycket att önska i hyfs osv men den påverkan hon har genom att hänga ut människor inför 250t personer i hennes okritiska följarskara gör att jag mår illa. Visst man bör verkligen tänka efter innan man postar kommentarer men det har gått överstyr när personer kontaktar vederbörandes arbetsgivare för att få personen avskedad osv. Läckberg bör anmäla dessa personer ist, inte ta det i sitt offentliga utrymme.

    Kommer ni ihåg de neonfärgade, genomskinliga skärmhattarna gjorda i plast? Inget andas 80-talets barndom så mycket som dom ?
    Eller baddräkter a i något slags skrynkligt tyg som var så stretchiga att man kunde rymma 2-3 kompisar i samma baddräkt… Ahh, ungdomens ljuva dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.