Den som gapar efter mycket…

Att influencers ibland gör motstridiga samarbeten som riskerar att skada deras trovärdighet är ingen nyhet.
En hudkräm som utropas som favorit i januari, är i februari utbytt mot en helt annan och vilken det blir, styrs helt av vilket företag som betalar fakturan.
Det kan alltså vara en bra idé att försöka sprida ut dessa samarbeten så gott det går, för att minska det ambivalenta i dem.

Den lektionen verkar Emilia Wahlund (Marcelos nya flickvän) helt ha missat, för hon har nämligen gjort två samarbeten i tät följd som är allt annat än klockrena tillsammans.
I det ena samarbetet marknadsför hon löshår med bilder på sitt blonda svall, för att i nästa hävda att hennes tjocka och friska hår minsann är resultatet ett kosttillskott.

Så vilket är det?
Det kan ju knappast vara båda, eller hur?
Antingen är kosttillskottet så pass bra att hon inte längre behöver använda löshår (då är samarbetet med löshåret en ren lögn), eller så är kosttillskottet så pass värdelöst att hon behöver fortsätta använda löshår (och då är samarbeten med kosttillskottet en bluff).

Tack för tips!

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man kan ju ha tjockt och bra hår och ha hårförlängning.

      Precis vad jag tänkte skriva. Precis som man kan ha typ rena tänder OCH bra andedräkt?

        Där blev det väl en lite krock va?
        Rena tänder och bra andedräkt är ju lite samma sak. Men att ha tjockt hår och sätta i hårförlängning, är ju bara kaka på kaka.
        Vem vill förresten ha ett sånt där fejkhår?

          Är det ju inte? Du fyller ju ut håret med löshår och gör det längre på längden. Kosttillskott påverkar inte längderna i håret utan bara det nya håret.

            Löshåret också ?

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Nu litar jag inte på influencers som får betalt för att kränga saker, men, tycker inte att det är något märkligt om det skulle stämma.
    Du har fortfarande eget hår på huvudet, även om du har löshår isatt märker du av ifall ditt egna hår blir tjockare och får bättre kvalitet.

    ”…då mitt hår är mitt allt”?? Haha va?? ?

      Hår betyder mycket för många. En av de jobbigaste sakerna under cellgifter. Så naket när man behövt raka och känns som ens identitet försvinner.

        Självklart 18.12 ingen håller med dig mer än jag. Men att ha ett sånt löshår istället för sitt egna är så trash.

          Inte för henne? Är ju inte ditt huvud så är skitsamma vad du tycker.

            Jo, det är moraliskt förkastligt vilket som. Tror du att någon kvinna ger upp sitt hår beredvilligt? Tempelindustrin täcker inte på långa vägar upp den efterfrågan som finns.

      Blev tvungen att klippa av mig ca 15 cm en gång då det var så jäkla slitet. Mådde seriöst skit efteråt för kände mig inte alls som mig själv längre. Underskatta inte hur stor del av ens identitet som faktiskt sitter i håret.

        Det är väll ingen som underskattar det så dyrt som det är att sätta ditt mera.

          Konstig kommentar, du verkar fatta noll.

        Och jag kapade av 30 cm utan att grina det minsta. Har haft 3 mm och även ner till arslet. Har aldrig förstått detta med att man mår dåligt av att klippa håret.

        Gör man det dessutom pga att det är slitet kanske man ska tänka på att sköta håret.

          Men jisses, jag sa underskatta inte hur stor del av ens identitet som sitter i håret. Jag sa inte att allas identitet sitter i håret.

          Absolut, nästa gång jag faller tillbaka i ätstörningar är håret det första jag ska prioritera ???

            Oj, ska man tycka synd om dig nu? Men att grina för att man klipper av ett risigt hår är ju bara så knäppt.

        Samma här, jag har dessutom fel färg på det nu eftersom blekningen var det som slet ut det, och då valde jag att färga rött?!? Det var snyggt när det var långt men nu har jag typ nån halvpage och känner mig SÅ ful, jag saknar verkligen mitt hår…

      🙂 🙂 🙂

        Skrattar med 18,05

    Någon borde tala om för henne att hon är en hycklare. För er yngre så betyder det att hon är en lögnare av rang!

      Haha va? Vem är du och vad vet du som inte framgår i detta inlägg?

      Nej, håller faktiskt inte med. Tycker de här två samarbeten går ihop. Är smart att käka kosttillskott om de nu funkar eftersom löshår sliter på håret.

        Sen är hon ju blond också haha

          Vad spelar det för roll? Så mycket snyggare än brunt.

            Tror 18:50 menade att även blonderingen sliter på håret

            Haha lite förolämpad blir jag ändå. Orimligt ? Med vänlig hälsning, brunett

        Fast kosttillskott kan ju inte påverka redan utväxt hår. Men du tänker kanske att håret blir tjockare från början så det finns kraftigare hårstrån att nöta på.

      En hycklare är någon som är skenhelig.

      Varför skulle inte yngre ha koll på vad hycklare betyder?

    Det är väl bra att ha tjockt och starkt hår när man håller på med löshår osv? Det sliter väl en del på håret? Make perfect sense. Camcam, step up your game (lät bättre att skriva de på engelska haha).

      Trodde det var ute med såna där ”peruker”?
      Det är ju så osnyggt.

        Peruk? Sett många människor med extensions där det inte ens syns att det är det. Själv har jag i lite för att få tjockare hår. Inte ett dugg fult och mitt ser naturligt ut skulle jag vilja påstå. Jag har tyvärr misskött mitt egna hår vilket gjort att det blivit tunt. Det har gett mig rätt dåligt självförtroende faktiskt.

        Haha ja så sjukt med LÖSHÅR?!? Ser lika dåligt ut som fillerserna, sminket och naglarna dessa personlighetslösa människor har.

    Stackarn hänger ju med Marcelo… hon har nog svårt att tänka helt klart.

      Det är synd. Jag tycker faktiskt uppriktigt synd. Han har trampat på henne många gångar, men ändå är hon med honom. Jag menar, fler som minns när han påstod att förhållandet var öppet, men det gjorde inte hon? Fler som minns när Nina berättade att Marcelo sa han var singel när de träffades ute? Fler som minns hur hon fick titta på Marcelo med förlåtande blick när hon liveade? Jag tror faktiskt tyvärr att hon är ung, naiv och en som så gärna vill tro på att kärleken är äkta. Hon verkar dock vara en genuint fin människa, så hoppas allting vänder! 🙂

        Vänder? Du menar att han kommer ändra på sig. Det tror inte jag. ?

        Varför tycker ni synd om sånna tjejer? Det är inte synd om någon tjej som är tillsammans med han, jisses, han är ju känd för att inte vara seriös i förhållanden.

          Synd att hon inte förstår bättre.

    Blondinbella kmr inte avslöja ngt på bloggen om hur framtiden ska se ut, hon vill bara kolla oss på halster… snart kmr boken

      *hålla

      Inte särskilt intresserad. Hennes bäst före-datum som bloggare har redan passerats. Kvar är Berith, typ. Och Stollis.

        Ändå är det hon som håvar in mest intresse här inne. Utan henne kommer denna blogg försvinna.

          Nej, finns inget intresse kvar. Cam griper efter halmstrån för att mätta de få haters som finns kvar som bara vill få ut sin avsky. Snacka om att hon höll ett lamm liksom och vrida och vända på vad hon sagt om djur en gång för länge sen. Snark. Hur orkar folk.

            Tycker du är lite konstig…hur kan man gnälla och håna om allt hon skriver?
            Varför går du in där och läser?

              Förlåt förlåt jag missuppfattade ditt inlägg 20.28 Sorry

            Har inte du heller läst inlägget? 🙂

        Konstigt, för det är under inläggen om Isabella som det är flest kommentarer. Så hon är fortfarande intressant för många.

          Tror snarare många är vana att hacka på henne och behöver få ut det någonstans. Bella gör ju absolut ingenting nu, finns inget intressant runt henne.

        Bloggare är väl ute över lag?!

      ??‍♀️

      Är det jobbigt H.L att vara så nyfiken och inte få veta? Naaaw… Men hon är tydligen totalt ute och ointressant eeh ja men eller hur därför som tidningar skriver om henne hela tiden. Varför behöver det letas fel då, vända allt till fel och skvallras, spekuleras och hittas på allt möjligt om henne här då om hon är så ointressant? Hennes blogg är megastor sett till besök, kolla på semilarweb punkt com så ser du det, överlägset större än andra liknande. Hennes sommarprat blev tredje mest lyssnat förra åter och hennes avsnitt av flipside har fler views än alla de andra tillsammans.

        Du glömde h-ckla.

        S*milarweb är en skitsajt som inte är trovärdig som källa öht. Bella har blåst upp siffror vilket avslöjades av Cam och senare av Expressen.

    Hm och zalando lämnar ivyrevel.. hur ska det gå för kenza

      Hon överlever. Har gått dåligt några år för ivy revel.

        Besök deras butik för svaret på varför det går så dåligt. Katastrof är förnamnet för kvaliteten och butiken är så billigt inrett. ??‍♀️ skulle skämmas

        Ja men då har ju haft HM och Zalando i ryggen ??‍♀️

      Tror det kommer läggas ner. Såg att de har en kampanj nu med nån ”black week”, trodde black friday/week brukar vara i november.

    Laila Bagge gör också reklam för hårprodukter trots fastsatt dött hår. Inte heller trovärdigt.

      Och My…..

      Allt hår är väl dött?

        Inte vid roten.

          Ehh. Jo. Läs på.

      Jaha. Hon har väl ett eget hår? Jag som själv använder lite extensions för att få det fylligare använder också produkter för att stärka min egen hårkvalité. Köper inte Ica basics schampo bara för det.

        Och det stör inte ditt samvete att dinar en annan kvinnas hår?

          Nej

    Ja jag såg det här. Först gör hon reklam för löshåret och sedan för tabletterna. Jisses??

    Skönt att följarna inte sväljer allt med hull och hår längre. Kritiska följare är bra följare!

    Fast vadå? Anledningen till att en har löshår är väl för att man kanske vill ha tjockare och längre hår och då är det ju bra att äta tillskott (om de nu funkar) samtidigt. Det ena utesluter ju inte det andra.

      Samtidigt märker man väl inte skillnad med kosttillskott på i alla fall ett år, idk.

        Jo. Ditt hår växer 1-1,5 cm i månaden, ibland mindre ibland mer. Du märker ju ganska omgående när nytt hår kommer, alla baby hår överallt.

    likadant med my martens. löshår och bobbys kapslar.

    Det bästa hårinlägget idag är ändå Dashas före och efter bilder. inget mixande med ljus mm ?

    Vad är det frågan om, den ena är taskigare än den andra hur orkar man bara skriva så mycket kritik ?

      Svårt att ta dig seriöst med den emojin.

    Var köper ni billigast allergipiller?

      Apotea?

      nosneeze.com

      Apotea och Desloretadin ärbåde billig och bra, det är en nyare variant som inte har så mycket biverkningar.

        Tack för vettigt svar du!

      På tal om…?

    Vem åker i Big Brother ikväll?

      Tror inte det är någon av de nominerade iaf, tror det blir en twist.. För många som lämnat osv så vore orättvist om bara de två riskerar att åka ut.

      De åker nog snart allihopa vilken dynga

        Sämsta deltagarna sen Big Brother startade. Och två av programledarna slutar.

          Var det något utöver samis tatueringar som låg till grund för det? De nämnde ju hans högerextremism och sen ytterliggare info som.kommit fram. Vad var det?

    Lina Dawood la ut på sin story en intressant video på att Linn Ahlborg kanske photoshopar sig själv, vad tror du? tyckte det såg ut så iallafall

      Får du många besökare härifrån?

      Har verkligen inte mycket till övers för den där Lina Dawood. Måste vara jobbigt att vilja bli influencer men samtidigt vara så ointressant att det enda man kan bygga sin ”karriär” på är att racka ner på andra. Visst, det är en viktig fråga hon lyfter. Men samtidigt alldeles för uppenbart att hon själv vill bli stor på kuppen.

        Jag gillar Lina Dawood, hon kommer nog inte bli stor kändes som känner miljoner, men ibland tar hon upp viktiga ämnen och verkar inte rädd för att säga sin åsikt och sina tankar

          Profiterar på andra är vad hon gör. Har inget intresse av att lägga min tid på den kanalen.

    Först tänkte jag att de där två samarbeterna inte går ihop. Men så funderade jag lite till och kom fram till att det behöver inte alls vara en motsägelse eller att hon förstör sin trovärdighet. Hennes egna hår kan ju fortfarande bli bättre med hjälp av kosttillskottet även om hon har löshår.

    Hej ni som glor på Big broder. De programledare som nu hoppat av pga Samis högerextremism osv. De nämnde att ytterliggare något kommit fram om honom på senaste, alltså utöver hans tatueringar osv.. någon som vet vad de syftar på?

    Har ni inte råd med marknadsföring?

      Varför ska jag marknadsföra, jag ville veta om nån annan provat dom? Det finns med choklad och valnöt med men ville inte ha något som smakade för mycket som en vanlig chokladbar men nu i efterhand så är jag nyfiken. Men antar att det kanske inte är rätt forum detta. Inte så mycket hälsosamma gymfolk aom hänger här? Mest alkoholiserade betterfettöööör

        Ja helskotta vad hälsosamt det är med bars!

          Haha verkligen! ”Gymmar och äter 4 bars om dagen, fattar inte varför jag inte deffar”

    Öppet spår är bara två kvällar bort. Håll ut.

      Men orka sitta och vänta på öppet spår. De som kan svara gör ju ofta det ändå, ni andra kan ju hålla snattran och scrolla vidare. Svaraknappen är flyttad på nu så det borde ju vara enklare för er losers

        Buhu… Har du missat att ot är undanbett och att ni som promt måste fråga om ditten och datten har fått tre egna inlägg för det varje vecka? Ni är så bortskämda men ska ändå ha mer.

        Sådana här OTs (som inte handlar om influencers) är inte tillåtna enligt Camilla. Hon raderar dem när hon sett dem. Vänta till öppet spår helt enkelt!

      Ja, det var mycket snack och lite verkstad. Utan pengarna från HM och Zalando skulle Ivyrevel ha konkat för flera år sedan.
      Datadriven klänning tillsammans med Google och scanning av kunders ansikten i butik för att lagra deras beteenden och personlighet verkar inte ligga i tiden.
      https://www.breakit.se/artikel/22951/kenzas-google-klanning-blev-en-varldsnyhet-varfor-blev-det-knapptyst

      Kan man få önska ett inlägg om detta? Och även klädkollektion med babyshop? Hade gärna sett fler inlägg om Kenza överlag. Tycker det skrivs lite om henne här inne utifrån hur många följare hon har 🙂

    Men är den nån som på riktigt går på allt influencers försöker sälja in? Jag skulle aldrig köpa nåt som dom gör samarbeten för. Dom är reklampelare och inget annat.

    Det är ju PRECIS samma sak om inte ännu att dra stråt lite längre, att det lobbas för Bobbys super hair i SAMMA inlägg som det sätts in på extensions på exakt hans salong?

    Excelarket lever! Naturnära Bella ska avslöja något stort!

      Haha jodå. Hon förnekar sig aldrig. Att hon fortfarande ändå lyckas lura folk är otroligt.

      Ja, nu har man svaret på naturbilder och mys med lamm.

      Boken ”Min sanning och andra lögner”?

    Ja men idag publiceras Emilia reklam för en annan salong, så hon verkar inte ha varit nöjd med löshåret från fair with hair som hon gjorde reklam för, för bara 2 veckor sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.