Kul med Kuling och Kenza

50 shades of beige skulle kunna vara det inofficiella namnet på det samarbete som Kenzas har med Kuling och som nu säljs på Babyshops hemsida.
Priserna på de olika plaggen ligger mellan 399kr – 599kr och kan säkert falla en och annan bloggläsande förälder i smaken eftersom de nog är relativt lätta att matcha med plagg ur andra kollektioner.

Ps. Är det någon som vet var man kan köpa regnoveraller som den här – fast för vuxna?
Det här är det närmaste jag kommit när jag skannat av nätet och den är ju BARA tråkig!

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu är det tjafs som vanligt bland kommentarerna hos Nellie, har hon all rätt att snäsa av läsarna eller ej. Alltså samma som vanligt, undra hur många av kommentarerna som backar upp henne är hon själv eller familjen.

      Tror det nog är en del. Folk kan ju ha olika åsikter.

        Jag backar Nellie och var väldigt aktiv igår i hennes kommentarfält. Aldrig träffat henne även om vi ridit för samma tränare osv.

        Sitter här nu av en slump och är helt chockad över hur folk skriver här.. Jisses. Vad vinner man på att sitta och trashtalka folk i ett offentligt forum? Jag kan verkligen inte förstå.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    50 shades of beige. Speglar Kenza perfekt! 🙂

      Och greige när hon vill spexa till det…

        Eller grue…

    Riktigt fina kläder ?

    Alla basic Instagram morsor som klär sina barn i bara vitt, svart, grått och beige är nog överlyckliga nu. Äntligen passar kläderna tillsammans med inredningen med ?.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Men zzzzzzzznark vad tråkigt. Herregud. Inte ett uns unikt med denna kollektion. Den ser ju ut precis som allt annat som säljs i butikerna.

      Det är lustigt också att hennes namn+överpris inte sålt väl i hennes senaste företag, när det konkar sätter hon igång ett nytt projekt i samma spår som ska floppa lika hårt. Dvs karaktärslösa kläder som kostar dubbelt som andra butiker som säljer sådana tråkiga kläder. Kanske bör man lära sig av sina misstag?

    Gabjoss lär bli glad över dessa färglösa trasor till sina telningar haha..
    Alla-influsar-som-ser-likadana-ut kommer att tappa bort ungarna i de övrigt färglösa inredningar i influäänzerland.

      Alla ungar ser ju likadana ut så det passar väl bra kanske…

    Inte regnoverall kanske, men kolla norska Snowroller!!!! Dyrt, men dra åt skogen vad jag vill ha en av varje!
    1. Namnet!
    2. 80-talet!

    Min unge passar inte i beige alls, mörkblått, ljusblått och gult är han fin i dock 🙂

      Va? Din unge passar inte i beige?! Är han inte söt nog för dig i den färgen? Märkligt.

        Tjaaa, ungefär som att mitt ena barn inte passar i rosa/röda färger pga han har så mycket rött pigment i håret (och mer ”rosa” i hudtonen)

        Gissar att jennys barn kanske är rätt ljus i sin färgpalett

          Men det är ju just det, barn är inte till för att sitta och vara fina att se på för att de har rätt färger som passar deras hud eller hår.
          Ska man lära barn att de inte kan klä sig i vissa färger pga hud- eller hårfärg?!

            Min unge är 6 månader. Den dagen han vill ha på sig beige, grått, svart, glitter och limegrönt i en enda stor mix så får han SJÄLVKLART det. Men än så länge bestämmer mamma och då blir det marinblått 🙂 …. självklart bestämmer pappa också 😉

              Fast han kommet inte välja de färgerna om han inte fått de valen innan.

                Men snälla, så funkar det väl inte. Om man inte blir en egen person när man blir äldre, med egna preferenser, utan bara klär sig i det man blev påtvingad när man var liten skulle jag gå klädd i sjömanskostym, strumpor med spetskant och rosa mjukisbyxor. Och det gör jag inte.

                  Hahaha ? sant

                  Det är precis så det funkar som 21:24 skriver. Tror du att det är en jävla slump att pojkar ”väljer” svart/grått/blått i sina garderober när de är gamla nog att få ”välja” själva? Genusperspektiv- vi skapar sociala könsroller, genom att ge sitt pojke ”pojk-altervativ” och sina flickor ”flick-alternativ” så lär vi barnen att är du flicka går du dit, är du pojke går du dit. Tror du då på fullaste allvar att om man lägger vägen för grått blått och bilar att barnet när han är 5-6 år kommer ba nej men jag väljer rosa med katter på? Fattar du inte detta så har du inte fattat mycket alls. Men om du däremot ger barnen en variation av färger, visar att det är ok att ha på sig vad man vill, leka med vad man vill så kanske barnet inte känner sig tvingad in i sin gråblåa väg. Däremot är sociala påtryckningar från kompisar/samhälle/skola jävligt svåra att stå emot men man kan i alla fall ha ett öppet förhållningssätt hemma även om du kommer jobba i motvind.

                  Så otroligt tråkigt med alla dessa beige färger på barnkläder!!!
                  Enligt undersökningar är barn med färglada mönstrade kläder gladare bemött och blir sjävla mycket gladare!

                Ska genast köpa Kenzas kollektion och ta på han de kläderna 🙂 Så glad jag inte har sådana som du omkring mig som bara dömmer och ifrågasätter allt en morsa gör, trevlig kväll och hej då ??

                  Hejdå gumman

                    På riktigt – gumman? ?

        Hahaha visste nån skulle reagera. Skulle skrivit ”Så klart älskar jag honom över allt och han är så söt så man dör” också så ingen tror man inte älskar sitt barn ?

          Har någon sagt att du inte älskar dina barn?

            ????

      Vad passar man i om man är vit som snö med becksvart hår och blå ögon? Jag har inget öga för sånt och klär min unge i allt Förutom beige och grått, för tycker det är så tråkigt. ?Barn ska ha starka färger och inget ska matcha. Haha

      Mitt barn passar i de färger hon själv väljer.

    Inspired by the Kim Kardashian house

    Tråkigaste färgen, både till vuxna och barn. Gäsp!

    Alltså så otrolig intetsägande. Kenza är cirka noll procent unik i sitt uttryck. Tvivlar dock på att hon ens designat dessa plagg, snarare mest pekat och haft lite åsikter.

    Tycker också dessa gråa och beiga färgskalor är så tråkiga på barn. Man får ju klä bebisarna hur man vill och dom själva bryr sig väl mest om att kläderna inte irriterar huden oav. Känns dock på något vis mer sympatiskt när barn får vara färggranna.

      Ja särskilt större barn. Typ 3-4-åringar brukar ha väldigt starka åsikter om vilken färg och vilka kläder de gillar.

    Alltså sååååå tråkig kollektion. Tidigare varit fylld av massa fina färger. Nu, beige och newbie stil på allt. Suck….

    Newbie gör det bättre

    What! Tyckte detta va jättefint och gillar att det är könsneutralt ?

      Vaddå könsneutralt? Det är 2020, färger har inget kön. Kom igen nu va!?

        Exakt. När jag var liten klädde min mamma mig i blått så alla trodde jag var kille. In their faces.

          Klär ofta mitt barn i blått, och massa andra färger förutom rosa (för hon passar inte i det). Dagligen blir hon kallad pojke. ?‍♂️

          Min son har mest grått, blått, gult och turkost och ändå kallar alla honom för tjej 🙂

      Alla färger är för alla = alla färger är könsneutrala!

      Ja SJÄLVKLART! Men kan ju lova att om det hade varit stereotypiska pojk/flickfärger så hade folk gått bananas över det.

    Alltså jag tycker det är jättefint med beige. PÅ MIG. Men fan orka ha ett gäng barn som springer runt i livlösa färger. Kan de inte få vara färgsprakande och glittriga? Lovar att 100 av 100 treåringar väljer en regnbågsfärgad skaljacka över en beigedassig.

    Nej nej nej. Så himla tråkiga ”färger” (vill inte ens kalla det färg). Skulle aldrig köpa något till mina barn. Jag och barnen vill ha FÄRG! Inte nog med att hemmet ska vara hotell-stylat i greige och beige – nu ska ungarna vara det med. Suck!

      Och min tvååring vill bara ha svart. Tänk så olika det kan vara.

        Haha min vill helst bara ha vitt. Sjukt opraktisk färg på en unge..

    Zzzzzzz

    Skulle vilja se hur fräsch den där kragen är efter en dag på förskola. Eller hur mysig samma krage är efter lite regn. Blä.
    Skittråkiga kläder.

    Alltså det märks att hon börjar få lite panik över sin framtid. Hon gör allt som hon tidigare ”stod över” och sånt som influencers gör i början av sin karriär. Generisk skitparfym för nordicfeel, filmar plötsligt sin förlossning från att ha varit så stolt över att hon är så privat, tråkiga samarbeten, sponsrad semester (har hon inte ens råd med det?), designsamarbete med babykläder. Varför släppte hon inte en baby kollektion under sitt eget märke? Det hade väl varit mycket bättre och kanske hade tänt gnistan på ivyrevel då det verkar behövas. Så ogenomtänkt alltihop.

      Håller med, fattar inte hur nonchalant hon är i marknadsföringen av sitt eget företag. Hon pratar aldrig om det, gör aldrig någon bra reklam för det vilket gör att det blir bortglömt. Hon frontar ständigt nellys kampanjer och gör nu samarbeten med andra klädföretag, verkligen jätte konstigt och tror att hon hade kunnat lyckas så mycket bättre om hon marknadsfört ivyrevel mer som Bianca gör.

      Jotex…

      Håller helt med. Riktigt märkligt faktiskt!
      Mena tänk Bianca, ska inte hon gå och göra en ny kollektion för Isadora?!?!

    Så inspirerat av newbie. Speciellt lurviga plaggen. Nä, jag håller mig till newbie, dessutom alltid ekologisk bomull och bra priser.

    Inte något jag skulle klä mina barn i. Vill ha färgglatt och lekfullt, som Maxomorra, Småfolk eller Lindex.

      Kan tipsa om VillerValla. Så fina kläder! Och allt ekologiskt.

        Eller Minimarket (tror det är Åhlens egna märke) gå alltid dit å kikar på kläder till mina syskonbarn

          Minimarket är inte Åhléns egna märke.

          Älskar Minimarket!

    Camilla
    Du kan köpa bra regnkläder/regnställ/regnoveraller hos butiker som säljer kläder till seglare.

      Det känns lite så eftersom de nästan tagit över barnavdelningen på Åhléns.

    Lite dubbelmoral av dig Camilla att inte rapportera om att H&M o Zalando säljer alla sina aktier i Kenzas bolag Ivy Revel. Alltid så flitig med att rapportera om Isabella Löwengrips ”misslyckanden”, men tycker alla stora influencers borde granskas på samma nivå?

      Men herregud Anna (och alla andra som är för fuckin lata för att använda scrollfingret): Lär dig att scrolla innan du hoppar på för ”missad rapportering”. För bara 10h sedan skrev Camilla om EXAKT detta.

      Men snälla (som du alltid säger), det har redan skrivits om längre ner. Herregud. Innan du börjar klaga kanske du ska läsa inläggen som skrivs och slippa skämma ut dig själv gång på gång

      Kolla gårdagens blogginlägg.

        More like 09:00-inlägget

      18.48 Tycker det är pinsamt när folk klagar och piper om saker dom inte har koll på.
      Hon skrev om det i morse.

      Sorry, miss av mig!
      Tyckte jag läst alla inlägg från dagen men det hade jag ju inte alls.
      Härligt att Camilla har en armé av förvarare härinne ?

        Kommer från stollis som ska försvara ljugengrip till varje pris. Bra försök dock.

          Lägg ner med de där stollis tjafset är fler än en som tycker ni är galet besatta av att tracka ner på bella

          Börjar bli riktigt tröttsamt med att hävda att var och varannan är stollis. Väx upp och svara på kommentaren som en vuxen människa i stället.

          Tror detta är andra eller tredje gången jag nånsin kommenterar härinne faktiskt. Är inte direkt Bella-dyrkare men tycker bara att tjatet om hennes misslyckanden börjar bli.. Tjatigt? ?
          Såklart Camillas blogg, så givetvis upp till mig att lämna om jag inte gillar det jag läser ??‍♀️

        Vad pinsam du är ? Du är säkert en sån som försvarar Bella.

      Sjukt opraktiska kläder och färger för barn i förskoleåldern.

    Jag tror hon är helt rätt med dessa plagg, kommer nog bli populära även om de dissas här på BB

      Tyckte också dom var fina men dom flesta här verkar klä deras barn som Lady dahmer klär sina barn.

        Som Lady dahmer klär sina barn ?

        Du måste va liiite besatt av Ld ändå om du inte bara kunde skriva ”klä sina barn färgglatt”.. Jag menar att hon va det första som poppade upp i ditt huvud när du tänker färgglada barnkläder. ?

          Färgglatt kan vara fint också. Tog henne som exempel på färgglatt för att hon gör det fult.

            Eller så har hennes ungar klätt på sig själva. Det kan lätt bli lite omatchat och inte så instagramvänligt då.

              Ja säkert. Fult är det iallafall. Det är så folk som dissar influensers greiga stil klär sina barn.

                Källa på den?

                  Du får ta ditt förnuft till fånga och bara lita på mig här va.

                    Men.. Du dissade ju precis en 3-årings klädstil. Är inte det lite fräckt? ?‍♀️

                      Fräckt är inte synonymt med att fara med osanning precis.

                      Nej det är ju sant. Många som inte har något filter anses ju fräcka också.

                      Det är väl vad det är, men det ändrar ingenting.

        Eller är det LD som klär sina barn så som många andra gör?

        Föredrar LD’s yngsta sons vilda klädstil, han är 3(!) och visar intresse för och klä på sig själv och välja sina egna kläder och formar en egen stil redan 🙂

        Föredrar det 1999x gr frmwflr typ hur hon som poddade med kenza klär sitt barn. På riktigt balenciaga sneakers och burberry jacka? She dont need that

          Skrev lite för snabbt sorry för särskrivningen?

    Men snälla (som du alltid säger), det har redan skrivits om längre ner. Herregud. Innan du börjar klaga kanske du ska läsa inläggen som skrivs och slippa skämma ut dig själv gång på gång

    Tyckte det var riktigt tråkiga kläder tyvärr. Gillar kenza och allt hon gjort tidigare förstås men beige kläder på bebisar. Näe.. Hade hoppas på en roligare färgskala!

    Alla dessa 99 kronors priser, 599, 499 när det egentligen kostar 500 och 600 kronor.

      Inte så konstigt. Vi upplever det som billigare, därför.

      Klassiskt knep som används för att sälja det mesta sen decennier tillbaks.

      Ja köper du fyra plagg så tjänar du 4 spänn ?

        Nej, du kan omöjligt tjäna pengar på att köpa någonting.

    Tråkigt, intetsägande,opraktiskt, opersonligt och framför allt så jävla löjligt med folk som ska klä sina barn ”neutraaaaalt” och endast i samma nyanser som allt annat går i i deras färglösa tillvaro!

    Nej fram med MER färg för barn, mer färg för ALLA barn! Inte bara 50 sorts rosa till tjejer/ 50 sorts blå till killar/ eller beige/grå/vit neutralt. ? Barn älskar färg! Låt barnen få ha alla färger och så mycket färg dom vill! Det kommer en dag när dom själv väljer beigea byxor i affären, istället för gula..

    Nu kommer säkerligen någon sucka för sig själv av denna kommentar och baa ”men vadå nuförtiden klär väl alla sina barn i alla färger, whats The big deal?” men jag kan berätta att så är det tyvärr inte i praktiken! Och skrämmande många gånger har jag fått höra vilken söt flicka jag har eller liknande, då min son inte alltid har typiska pojkkläder.
    Jag ger såklart blanka fan i vad andra tror, men det speglar bara så tydligt hur det ännu ser ut i samhället när det gäller den här frågan tycker jag. ?

      Din kommentar får en att inse hur jäkla privilegierade vi är i det här landet. Om färgen på barns kläder stör så mycket menar jag…

        Jasså min kommentar får dig att inse det. Wow snacka om att vara blind för hur världen ser ut. Men tur att du insåg det till sist ??

          Hörrö, ta en kaffe och sluta sitt i soffan och tyck synd om dig själv.

            Den här kommentaren hamnade helt fel!!!!

              Oj.. Sorry för mitt snäsiga svar ?

            Vad är det som får dig att tro det? ? Tog det på en känslig punkt eller.

        Nu insåg jag att jag kanske missuppfattade din kommentar helt ? men är inte ens säker.. Du kanske menade att det är galet att folk inte bara klär sina barn i alla färger utan tänker väldigt mycket uppdelat enligt kön ännu trots 2020 och trots ett av världens mest jämställda länder? Ber om ursäkt isåfall. Är väldigt trött ?

        Oavsett vilket får du ju också tycka att jag är dum i huvudet förstås, om jag förstod dig rätt från början ?

          Hej igen. Det jag menade var att vi i Sverige är fruktansvärt priviligerade att vi har tid att ägna oss åt påhittade ”problem” som andra föräldrars färgval på kläder..

            Tjaa du, det finns väl massor av problem som är påhittade. Så ser det ut. Att killar inte kan ha rosa är ett påhitt t.ex som folk fortfarande köper.

          Snorkfröken, jag vill fråga dig varför du hycklar? I ett inlägg här på bloggen skriver du den 27/1 kl. 22:15 att ”snälla döm inte ut andra mammor”. I din kommentar ikväll skriver du att folk som klär sina barn i neutralt är såååå jääävla löjligt. Du kanske är den sista att döma andra mammor/föräldrar?
          Du kanske skulle leva som du själv lär? Skenheligt!

            Jag menade givetvis ”i en KOMMENTAR till ett inlägg här på bloggen skriver du”

              Bra detektivarbete.

                Det är ju bara att googla på hennes nic så kommer alla hennes kommentarer upp.

                  Ja. Är väl därför många endast skriver under anonym för då får man bara skriva precis vad som helst.

                  Jag var dock seriös. Att du orkade leta upp det är kul. Jag gillar det. Hade kunnat gjort det själv men är lat.

            Wow, vi har en riktig liten detektiv in The house ?️‍♀️

            Antar att du tog åt dig då du själv klär dina barn stereotypiskt. Jag skulle självklart aldrig yttra mig om detta till någons ansikte, eller inte någon som inte delar min åsikt. Jag tycker det är sorgligt att vi har ett samhälle som är så utvecklat och jämställt men ändå klär 95% av alla sina barn bara i vissa kläder.. Varför? Vad är folk rädda för? Varför inte låta barnen utveckla sin egen stil genom att erbjuda alternativ? Minns inte ens vad den där kommentaren du nämnde handlar om, men antar att det var något allvarligare än att jag dömer föräldrar som stylar sina barn som dom vore modeller.. Inte någonstans skrev jag något om mammor heller,det la du själv till.

              You tried iallafall….

                So did you. Guldstjärna ⭐

                  Hihi

              95%? Drog du den siffran ur luften baserat på en känsla du har?

                Ja ja. Det kommer alltid finnas två läger i den här frågan. Ni tycker säkerligen jag är en genustönt och jag tycker ni berövar era barn möjligheter. Dom flesta i min närhet klär dock sina barn rätt stereotypiskt och har jag någonsin kommenterat det? Nej självklart inte, för jag är inte dum i huvudet! Däremot om man kan göra så att någon envis typ kanske ändrar sig lite som läser här t.ex så tycker jag det är värt att vara lite snorkig på nätet. ?

                Dessutom så trött på att alltid när det handlar om genus så kommer någon med argument som ”har ni inget viktigare att tänka pååå” men vi människor är bra på det sättet, vi kan bry oss om hundratals saker samtidigt! Tycker jag att detta är den viktigaste frågan när det gäller barns rätt och välmående ? Självklart inte! Varken här eller någon annanstans i världen! Kan man ändå ha en åsikt om det? Ja, självklart kan och får man ha det! ?

                  Jag är själv en ”genustönt” så mig behöver du inte övertyga ? är bara lite allergisk mot siffror och statistik som dras fram som fakta när de egentligen bara är påhitt. Thats all.

                    Ja nu svarade jag dig som anonym, tänkte att du var samma anonym som ovan. Är inte så lätt att hålla reda på. Och jag tänkte lägga till att 95% var min känsla men trodde det var ganska självklart..

              Du var verkligen snorkig snorfröken!

    Från hennes blogg:
    ”Det var så himla roligt att se att mina vänner också tyckte om kläderna. Blev så glad!!!”

    Ehm, ja. Självklart säger dina influencer-vänner så. 1. De får gratis käk och dryck på eventet 2. De får gratis pressutskick/goodiebags.

    De hade ju inte direkt vräkt ut sig: ”HAHA men guuud Kenza, det där är fan inte #goals. Shit vad fult.”
    (även om det hade varit uppfriskande med en ärlig kommentar i fejk-influencer-världen.

    My?? Är du här?? Ville bara rapportera att op gick bra. Men jisses vad förvirrad jag var när jag vaknade. ?

    Fina kläder, kunde varit lite mer färg men tycker ändå om dem. Jag gillar de flesta kollektioner Kenza gjort för andra, men gillar inte Ivy revels kläder.. Lite märkligt ändå. Jag DOG för Jofama by Kenza. ? Stackars mammas plånbok som fick köpa flera stycken till mig. ?

      Kanske var en designer på Jofama som var riktigt grym helt enkelt.

        Nej, det var Kenza och hennes stil som var riktigt grym. Satan så snygg hon/hennes stil var på den tiden.

    Oj men detta är väl reklam? Det är ju reklam så fort någon annan bloggare visar klädesplagg och länkar till inköpsstället? Då kallas det ju smygreklam?

      Absolut, om det finns ett kommersiellt syfte och utgår ersättning, men det är ju sedan gammalt.

    Jag gillar kulings fodrade regnoveraller, och den där i leo var jättesnygg men vet hur min 3 åring skulle se ut efter några användningar.. tkr om neutrala färger på ytterkläder men annars får de gärna vara lite mer färg.. dock inte mönstrat o färgat helt galet som vissa märken har.. just nu har vi en plommonfärgad från kuling iaf och den är kanon..innan var de en grå ??

    Hur kommer det sig att du vill vara med i expressen nu som du skrivit ner förrut och varit så emot? Senast för någon vecka sedan så skrev du väl en nedlåtande kommentar om expressen för att de anställt Cissi Wallin som krönikör… och nu är du där, igen, DET är väl kanske lite av dubbelmoral? Men antar att du gärna vill synas och bli kändis…

      Om kriteriet för att kunna prata med, förekomma på eller på annat vis ha att göra med en medial plattform är att man håller med till 100% i ALLT som publiceras där så skulle det nog eka tomt i varenda tidning, på varenda hemsida och i varenda radio och tv-sändning.
      Viist låter det kul? 😉

        Nja, ibland får man ta ställning också och stå fast vid sina åsikter, men det är inte riktigt din grej kanske.

          Nej, jag har ju som du säkert märkt vissa svårigheter att uttrycka min åsikt… 🙂
          Jag tror att min exakta kommentar på att Expressen anställt Cissi som krönikör var ”Enjoy your handful”, och så länge jag slipper ha henne i knät när jag är hos Expressen så skiter jag högaktningsfullt i att hon är en av deras många krönikörer.

            Problem att uttrycka din åsikt? Nej. Men du är inte bra på att stå fast vid dem. Du vänder ofta kappan efter vinden.

              Så kan man givetvis se på saken, men jag håller inte riktigt med dig.
              Jag kategoriserar inte influencers i antingen ”100% bra” eller ”100% dåliga” utan ser till varje enskild situation.
              Samma influencer som jag kritiserade för någonting igår, kan jag lyfta för någonting annat idag och om det är vända kappan efter vinden enligt dig så är jag helt okej med det.

              Ser du många andra mediala plattformar agera enligt den här ”allt eller inget-principen”, att om de en gång skrivit någonting negativt om en människa så kan de aldrig skriva någonting positivt om dem i framtiden och vise versa?
              Lyfta det som lyftas bör, och kritisera det som kritiseras bör. För mig är det inte ett dugg konstigt…

              Om det här inte är vad du menade med din kommentar så får du gärna förtydliga den. 🙂

    Mina two cents om kollektionen:
    Får speeeeel på huvtröjor till så små barn! Tänker på den vita teddy-tröjan och overallen. De knölar sig när barnet sitter i vagnen är är bara allmänt i vägen. De utgör dessutom en stryprisk när de är icke-avtagbara om ungen fastnar i något. Förstår inte att det finns så mycket huvtröjor till små barn på marknaden. Undviker det som pesten asså.
    Plagg som däremot typ måste ha (avtagbara) luvor är ju skalkläder, för att kunna skydda mot plötsliga regnskurar. Men neeeej neeej här sätter vi istället dit en sjukt opraktisk VIT teddykrage som kommer bli sunkig och grå efter några dagar på förskolan.
    Leopardmönstret tilltalar mig faktiskt, gillar speciellt vindfleecen i detta mönster, men även regnstället.
    Det beigea regnstället måste det ju blivit något fel i produktionen med? Det kan ju inte ha varit avsiktligt att det ska ha den där daskiga urtvättade färgen? Kan inte tänka mig något mer deprimerande än att se en stackars unge på en regnig lekplats i det där regnstället.
    Slut på rant.

      Men spela roll om kragen blir smutsig? Det är ett barn. Är skitsamma om det är en vit, beige, brun, blå, rosa, grön krage, barnet kommer skita ner kläderna oavsett. Och, hör och häpna, man kan ha en till lek och släng och en man tar på sitt barn när man vill vara lite mer ren tex en dag på stan.

        Klart alla kläder blir smutsiga, men är kläderna funktionella är de ju också designade utifrån att vara lätta att ta hand om och rengöra. Det är INTE dessa skalkläder.

      Hatar också luvtröjor hoppas föräldrar har koll på sina barn om dem ligger ner med dem

      Tyvärr så kanske det blir så när en som inte varit mamma så länge designar barnkläder. Smaken är som baken så huruvida beige och leopard fungerar är ju väldigt subjektivt, men just hur praktiska dom är sitter mer i kunskap och erfarenhet om sin målgrupp.

      Om hon gör en till kollektion om några år när hennes son inte är bäbis och därför mer aktiv så kommer det garanterat bli bättre.

      Skulle inte heller köpa dessa men det är mycket för att jag inte tycker dom är så fina. Dock är det verkligen uppskattat att utbud av badkläder utökas så tummen upp för det!

    Känns inte superkul och inte så nytt. Fast hur många gånger går det att förnya bebiskläder?

    Fint med lite stilrena färger men gladare färger är ganska kul ändå känner jag när jag handlar till min 7 månaders.

    Petra Tungården tydliggör att hon är Fornis bästis med ett vara lika världsfrånvänd.. Om sin förlossning: ”Kanske får be en barnmorska filma lite. ”
    För dom har ju inget annat att göra.

      Precis! Man ska vara glad om man slipper ringa på klockan hela tiden och säg att NU KÄNNS DET VERKLIGEN SOM ATT JAG JAG SKA BAJSA PÅ MIG? Då fick man tillbaka barnmorskan som kollade av.

    Jag blir också tokig på alla luvor. Och mössor som ska tofsar och öron större än ingens huvud. Samt alla ”svansar” på byxor och overall. Mer maskerad än funktionella kläder anpassat efter bebisar och yngre barn. Går knappt att hitta jacka/overall utan luva, som tar upp halva babyskyddet. Önskar att det va utan luva och att det va lite v-format upptill så det finns lite plats vid den obefintliga halsen. Det är så knöligt.

      Men det är ju gulligt.

        Föredrar praktiskt före gulligt. Min unge är ju inte ful för att jag inte klär ut henne till en björn.

        Gulligt är inte prio för mig när en hel vardag ska gå ihop ?. Sen är mitt barn det finaste och härligaste jag vet. Att hon vid 7 månade ska leva upp till att vara gullig men opraktisk är helt stört.

          Fast varför hänga upp sig på att en färg skulle vara opraktisk? Tvätta kläderna bara.

            Allt måste inte alltid vara praktiskt. Och det är inte stört att klä sitt barn gulligt. Vem är du? Herregud.

    Fy vilka tråkiga plagg… Skulle inte köpa detta till mina barn.

    Tycker neutralt kan vara skönt klassiskt och fint ibland. Min dotter får så lätt fläckar på kläderna nu så jag undviker just nu ljusa färger även fast jag gillar det. DOCK så är denna kollektion otroligt intetsägande, jag skulle inte köpa kan gå och få ekologiska billigare plagg som ser likadana ut på dem flesta andra butiker + som några andra tänkte på man vill ha praktiskt, tänker på luva. Krage. M.m någon sa att om de blir smuts spelar ingen roll, fast kan ju va kul om det ser rent ut ett tag iaf =D

      Vill man ha något som ser rent ut bör man nog skaffa något annat än ett barn…

        Oj vad det provocerade dig. Jag har absolut inget emot smuts eller kladd det händer hela tiden, MÅSTE jag köpa en garderob till av neutrala färger och vitt så det blir permanenta fläckar på dem bara för det? Haha. Vilken dum kommentar av dig ärligt talat.

          Förstår inte din reaktion på kommentaren ovan överhuvudtaget. Säker på att det inte är du själv som är lättprovocerad?

            Murderino du är inne på bloggbevakningen konstant. Har du ens barn? Bara gå:)

            Att säga någon inte ska ha barn för dem inte gillar en viss färg är lika dömande som att jag skulle säga man inte ska ha barn om ngn gillar neutrala förger

          Det var sagt med glimten i ögat. Kanske måste jag bli bättre på att använda emojis, jag vet inte.

    Jättefina kläder tycker jag (som delar stil med alla inredningsbloggare…) och kommer säkert slå till, undrar däremot hur det är fatt med Kenzas kompis Dani? Hon förställer sin mun på ett så konstigt sätt på alla bilder som tas på henne. Kan hon inte bara gå och förstora läpparna till sin dubbla size så vi slipper cringekänslor varje gång hon dyker upp på Instagram. (Följer henne inte, men hon dyker upp.)

      Okej

    Var säker på att jag läst någonstans för bara någon vecka sedan att Kenza sa att hon bara skulle visa sonens ansikte på sina egna bilder som hon själv har kontroll över, inte i reklamkampanjer och samarbeten. Men sonens ansikte är ju med på flera bilder i denna kampanj?

      Nej, ansiktet syns inte på någon av bilderna. Bara på hennes egna på bloggen.

    För vuxna med deg: https://stutterheim.com/se/

    Den finns ett begrepp som heter, den lille beige farbrorn. Nu finns det även den lille beige babyn ??

    En influenser som designat barnkläder på riktigt är Claudia Galli Concha.
    PocciPocci heter märket och jag följde hennes blogg för något år sedan när hon lanserade märket.
    Lite annorlunda mönster men visst där finns en del rosa ?.
    Verkar inte snordyra och inte precis något man ser på alla.

    Barn ska ha färglada kläder så de syns ute! Speciellt på vintern. Grå/beiga tråkiga regnkläder är nog inget ett barn vill ha på sig.. Barnkläder borde göras ”fina” för barn och inte för vuxnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.