Joakim Lundell in i Big Brotherhuset

Jag har sett vad Tyra har skrivit men kommer inte att kommentera det offentligt.
Tack för snabb input!

Jag vill inte riktigt påstå att jag ”hade rätt” eftersom det kändes lika uppenbart att ”Guccibrallan” Lundell skulle in i Big Brotherhuset som att jag inte ska det.
Om tittarna beklagade sig över det orättvisa i att Antys alla följare på sociala medier kan hålla henne kvar in huset så kommer det väl bli upplopp och demonstrationer ute i Farsta nu med tanke på mängden följare som Jocke har.

Tror ni Jocke är där inne för att tävla till slutet eller är han bara en joker de slänger in för att höja intresset och tittarsiffrorna eftersom det inte varit någon vidare succé än så länge?
Jag gissar på att han stannar i huset en, max två veckor och sen checkar ut med en fet check i bakfickan.

Borde de låta fler jokrar checka in för att höja temperaturen lite? 
Har ni några förslag? Jag skulle vilja se Lovisa Worge (Bianca Ingrossos assistent) checka in men jag tvivlar på att Bianca skulle överleva mer än tre dagar utan henne, och det är inte pga att Bianca är ditt eller datt utan för att Lovisa visat sig vara en kick ass-assistent som roddar det mesta i Biancas liv och på så vis gjort sig oersättlig.
Bianca skulle behöva följa med Lovisa in i huset i så fall och det är hon nog inte jättesugen på. 🙂

Så förslag, pårfavåååår!

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du bör skriva en kommentar om det inlägg du precis plockade ner.

      Högst upp?

      Nej det bör hon inte göra, det va bra att du tog bort den CC. Hen verkar inte må bra psykiskt och inte gjort det på länge så låt personen va ifred och läka.

        Ni båda har härjat och kastat paj på varandra offentlig nu (spelar ingen roll vem som kastade först)

        Ett mer neutralt svar vore lämpligt, särskilt efter inlägget som togs ner. Typ ”Jag har sett vad Tyra har skrivit men kommer inte att kommentera det offentligt ”.

          Tack!

        Ja alltså T verkar verkligen vara riktigt illa däran. Jag bara fattar inte hur hennes anhöriga inte kan ta tag i det, eller ta ner henne från internet. Hon har ju varit såhär i säkert 7-8 år nu. Och det FINNS visst hjälp att få!!

          Anhöriga kan inte göra så mkt. T måste själv komma till insikt över sin ohälsa.
          Att skylla att andra och hon själv mår dåligt pga CC visar att hon inte är där än.
          Personer som inte är offentliga får oxå utstå skitsnack /mobbning mm men självklart blir det mer om man är offentlig. CC är ju även hon drabbad av skvaller och skit.
          Två fel blir inte rätt heller.

            Du var kanske inte här när drevet var igång mot Tyra. Det var ärligt talat fruktansvärt och hon har verkligen rätt i att skylla på C. Dock märkligt att det tas upp nu.

              Tyra har ju skrivit om hur flera i hennes familj tagit avstånd. På instagram skriver hon till sin ena syster att systern är den ”enda som inte tagit avstånd från sin lillasyster”. Är uppenbart att Tyra fortfarande har problem med missbruk, antingen av adhdläkemedel, tramadol eller båda.

              Det är hemskt att hon mår så dåligt, och jag hoppas verkligen att hon hittar rätt i vården så fort det bara går.

              Det hon nämner om att må dåligt över vad som skrivits på nätet förstår jag, men ännu mer en person som Bella som varit ännu mer utsatt. Man får nog tänka sig för om man har en stor portal, innan man skriver för mycket elakt om en och samma person under flera år. Bella visar inget utåt, men självklart påverkar det henne.

                Vilken av systrarna?

              Jo de var jag och jag har även sett drevet mot CC, T är inte oskyldig i det hela.
              Håller med att vissa saker CC tar upp är elaka men det är svårt att veta hur man ska arbeta när man är ensam i det man gör och jag ser att hon försöker förbättra samt ändrar sig konstant till det bättre vilket de flesta inte klara av pga noll självinsikt.
              Hon har även lyckats få många att se hur vinklade, falska och kassa många influensers är vilket är skitgrymt jobbat.
              Varför skickar ni inte arga mail till redaktörerna samt journalisterna på se& hör, hänt extra, Aftonbladet mm?
              De skriver ju lögner varje dag och ni köper tidningen endå?
              Och vad gör ni inne på den här bloggen som är en skvallerblogg om personen som skriver här är så dum enligt er?

                1. Whataboutism
                2. Jag kanske har mailat dessa redaktioner när jag anser att de har gått för långt, det vet inte du
                3. Vem har påstått att någon köper se&hör av de som kommenterar här?

                Håll fokus

                Varför drar du in annat C gör när det gäller just fallet med hur hon behandlade Tyra? Om du ursäktar hennes och läsarnas beteende mot Tyra så är det något fel på dig. På fullaste allvar, isåfl saknar du något. Det var inte okej överhuvudtaget och borde inte vara någon som kollar tillbaka på det och idag känner att det var okej.

                Det är egentligen helt ovidkommande, jag borde ha stått över det, inte minst med tanke på Tyras mående och storleken på min blogg.

                  [Borttagen kommentar]

                    [Borttagen kommentar]

                    Varför raderar du en kommentar med fullt rimlig kritik mot dig Camilla? Stod ingenting som inte stämde.

              Ditt nick ??? sitter och lyssnar på MFM

              Jag var inte med på den tiden, vad skrevs om Tyra egentligen? Vad gjorde hon egentligen för typ förtjäna det, hon har ju aldrig varit typ någon som ljuger och håller på som Bella vad jag vet..

                Tyra betedde sig väldigt konstigt. En sak jag minns är att hon hängde ut en ung tjej med en funktionsvariation (minns inte exakt vad det var) och hennes föräldrar, där Tyra höjde sig själv till skyarna och totalt trashade den familjen. Den unga tjejen hade praktiserat i hennes stall.

                Tyra fick titt som tätt konstiga utbrott, skrev långa osammanhängande texter där hon själv var väldigt elak mot andra osv. Lite som någon skrev o Tyras tråd på flashback, att gå in på Tyras blogg på den tiden var lite som att öppna ett kinderägg.

                  Detta utnyttjade Camilla fullt ut. Favoriten där ett tag var att anmärka på allt Tyra upplevde med sin skada bara för att Camilla inte upplevde sin liknande skada på samma sätt. Vilket resulterade i ett drev mot Tyra att Tyra ljög om allt rörande sin skada.

                    Vet att jag en gång gick tillbaka i arkivet för att läsa de gamla Tyra-inläggen. Minns att det skrevs en hel del av dem, men det finns inte så många kvar.

                    Har svårt att minnas exakt allt som skrevs. Men det centrala var nog som du skriver, att Tyras skada och mående förminskades på olika sätt och det påstods även att hon kanske bara ljög om allt. Och kommentarsfälten.. Ja, fyfan. Där var det inte nådigt.

                    Och fortfarande är här några som även i detta kommentarsfält sparkat lite på Tyra som uppenbart mår rikgit otroligt dåligt. Lägsta sortens människor. Kräks lite i munnen över att man säkert möter er någon gång i vardagen.

                    Fast mycket av det tyra sa och gjorde var inte okej någonstans. Hon har också betett sig riktigt illa, skada eller ej. Att hon nu verkar vara tillbaka i missbruk är ledsamt men det fråntar en inte ansvar.

                      Rättfärdigar det hur det lät här inne då?

                      Jahaaa, så om någon mår dåligt och är väldigt öppen med det och agerar konstigt, så är det fritt fram att i mobb gå på den personen? ?

                För lång historia för att sammanfattas i en kommentar. Som att försöka sammafatta Bella. Det var så illa som Tyra beskriver det. Gå tillbaka till 2016, fast Camilla har säkert raderat mycket.

                https://bloggbevakning.se/2016/07/21/tyra-och-smartlindringen/

                Här har du ett ganska milt inlägg. Där Camilla av någon anledning tycker att Tyras missbruk är ett vettigt samtalsämne och går på Tyra för att hon inte vill vara öppen med det.

                  Inlägget handlar om att tyra raljerar över sitt tidigare pillermissbruk och att det inte känns vettigt? Är rätt benägen att hålla med. Herregud hur läser du?

                    Hur läser DU???

                    Tyra:

                    En läsare ställer frågan till Tyra om hur hon ser på sin smärtlindrig. Att hon behöver ta den förstår nog de flesta men jag tycker frågan är relevant.
                    Har hon pratat med nuvarande vårdgivare om sitt tidigare missbruk?

                    När hon skadade nacken började hon äta tabletter igen och blev fast igen – hur är detta annorlunda?
                    Att vara medveten om och uppmärksam på detta är ju viktigt – att sticka huvudet i sanden och bara säga att det inte kommer bli ett problem känns barnsligt ignorant.

                    Det kanske inte är någonting hon ens orkar fundera på nu men när nedtrappningen börjar borde hon göra det.

                    När skulle det någonsin vara aktuellt att fritt snacka om någons missbruk här inne? ?

                  Vad är problemet med det inlägget menar du?

          Det är typisk för missbrukare att skylla sina problem på andra, de använder det som en ursäkt för att inte ta tag i det. Hon kommer aldrig bli frisk förrän hon kan erkänna att felet ligger hos henne och att bara hon kan göra jobbet. Därför hjälper det inte vad hennes familj tycker eller säger.

          Vem pratar ni om?
          Plzzz liten vink ?

      Tycker inte det behöver sägas mer. Tur att det plockades bort innan alltför många hann läsa.

      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zG1GPq/joakim-lundells-blasning-i-big-brother-ett-prank

      Allt för att skapa reaktioner och återigen få en anledning att avreagera sig på hur människor tar emot informationen. Detta ständiga sociala experiment han sysslar med börjar gå över styr. Ska han hålla på såhär under hela sin mediala tid?Eller kommer han växa ur denna trigger- passion att iscensätta sjuka spel.
      Samma ältande kommer eka när han kommer åt sina sociala medier – människor är ”avundsjuka och missunnsamma haters”. Löjlig härskarteknik som utövas för egen tillfredställelse. Känns som hans ilska vid detta lager borde vara utagerat och fokus på vart han är idag.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Castingen från helvetet…

      Jag gillar den förutom just jokkiboi! Spännande att se jmf med alla tidigare säsonger. Då mindes man aldrig de första deltagarna. Här är alla så jävla speciella hahha.

      Vem kunde tro att tråkiga killen Martin har med sig kvacksalveri-kristaller t.ex. i huset. Totalt flippat. Förklarar en del xD

      Tycker att dom har castat bra för att visa vilket land Sverige är 2020 ??

        ???

      Är väl rosanna Charles som är ansvarig?

        Kissies kompis?

          Och Linda Piras syster, kompis med Amir, Chrille, Rodney, osv

    Fast Anty bevisade ju att följare faktiskt inte spelar roll om man beter sig på ett sätt som stör tittarna.

      Tänkte precis säga det. Hennes store följarantal hjälpte ju inte henne igår

        Men alltså tyckte hon gjorde bra ifrån sig? Fattar inte vad alla stör sig på? Tror hon klumpas ihop med mergim…

          Nje. Tydligen är det specifika saker hon gjort. Typ himlat med ögonen när folk pratar, snackat skit, lekt med Alex känslor/förlöjligat honom osv. Men tror man måste tittat mycket live för att få en riktig uppfattning. Ser man bara avsnitten/klipp får man nog en helt annan bild av deltagarna än om man följer dem hela tiden.

            Men alltså var det inte ganska uppenbart att hon inte ville gå längre än en flirt med Alex? Om han ville mer eller känner sig dissad så skit i henne då. Känns som att han blir sur för att hon inte vill knulla på första daten typ.

              Inte vet jag. Har inte kollat 24/7, men många har ju tydligen reagerat på hur hon betett sig mot honom. Så de har kanske sett något jag inte sett. Jag har bara sett några få avsnitt.

                Jag har kollat mycket live och det stämmer till viss del att hon varit oskön, dock tycker jag det är extremt överdrivet. Det verkar vara väldigt svårt för många tittarna att se objektivt på deltagarnas beteende utifrån vilken bild man har av dem sedan innan. Har bokstavligen sett hur vissa personer har printat när Anty ser förvånad ut för att visa vilken ”jävla bitch” hon är.
                För att vara en stor mängd tittare som å ena sidan verkar vara väldigt emot mobbning så har de själva ett sätt att vara som påminner ganska mycket om mobbare…

                  Fast hela grejen är väl att det är ett socialt experiment och om tittar tycker man sköter det dåligt så får man lämna 🙂 vilket hon nu gjort.

                    Ja, var skrev jag något emot det? Det enda jag skrev emot var att hon betett sig så dåligt som många tittare vill få det till och att det är helt sjukt hur man vrider och vänder på allt hon gör och säger.

                      Det känns som att alla unga fans av henne har en bild av henne som en perfekt människa och inte en vanlig människa med känslor utan mer som typ en docka dom tycker om och deras värld har ju raserat för att hon inte kunde leva upp till deras förväntningar.

                      Även dom i huset verkade se henne som deras typ kända leksak alla förtjänar att få privat tid med.

                Tillägg: hon har Inte varit särskilt oskön överhuvudtaget emot Alex tycker jag, hon har betett sig som ett fyllo när hon varit full möjligen. Men jag tycker i alla fall det varit ganska tydligt att hon inte är intresserad av honom på det sättet men samtidigt tycker att det är jobbigt att säga nej till honom.

      Fast det är ändå en ganska stor skillnad. Anty har både betydligt mindre följare samt har en annan typ av följare som inte köper exakt allt hon gör bara för att det är hon. Jocke följs av främst barn som bokstavligen avgudar allt han gör oavsett hur han beter sig och som konstant i flera års tid hetsas till att på olika vis stödja honom. Så han har både för stort stöd från början samt sett mycket av programmet sedan innan så han kan välja ut att hänga med exakt de som han vet är populära hos tittarna. Tror fortfarande inte han är en riktigt deltagare men skulle det vara så kan de andra deltagarna lika gärna vandra ur huset direkt.

        Makt!
        Ingen törs ifrågasätta hans beteende för då hamnar de på tur att bli uthängd och få hans lojala arme efter sig.

    Men släpp det. Camcam tog sitt ansvar och tog bort det (även om det inte borde funnits där från början) Därför borde vi inte fortsätta skriva som om det låg kvar.

      Camilla kan radera mitt inlägg här ja, det e ok.

    Lovisa är ju anställd hos Bianca, det är hennes jobb. Klart hon inte bara hade kunnat gå in i bb.

      Så klart, lika lite som Kungen kan vara med i Let’s Dance men man kan ju önska.. =)

      Hon kan väl ta semster/tjänstledigt som alla andra som är anställda kan?

        Alla kan inte bara ta semester/tjänstledigt i över två månader helt plötsligt

          Inte helt plötsligt nej. I förväg med god planering går det mesta att ordna.

            Beror helt på vad du har för jobb och det är absolut inget en chef måste godkänna.

              Nej, det har jag inte sagt heller 🙂 ”det mesta” innefattar inte allt och alla.

            Att man tänkt vara med i big brother 100 dagar eller annan dokusåpa är dåligt inget en chef måste ge tjänstledigt för.

              Absolut* vet inte var dåligt kom ifrån ?

    Hur kan man gå in i huset när man har ett litet barn? Helt jävla sinnessjukt.

      För att?

      Det lilla barnet har väl en mamma

        jag Kan såklart inte tala för alla, men jag hade saknat min pappa om han försvann i 100 dagar som vuxen. Jag hade förmodligen blivit helt knäckt om han försvann i 100 dagar när jag var barn, detta trots att jag har en mamma! Man saknar ju inte en förälder mindre för att man har en till?

          Hans dotter kommer att se honom på en skärm och mamman kommer troligtvis prata om pappa och göra allt för att hon inte ska känna att han övergett henne.
          Min dotter på fyra år har inte träffat sin pappa på snart två år. Det är mycket svårare att förklara för henne att han inte vill ha något att göra med oss… Men jag som mamma finns där och gör allt i min makt för att uppfylla både mamma/papparollen.

            https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zG1GPq/joakim-lundells-blasning-i-big-brother-ett-prank

            Allt för att skapa reaktioner och återigen få en anledning att avreagera sig på hur människor tar emot informationen. Detta ständiga sociala experiment han sysslar med börjar gå över styr. Ska han hålla på såhär under hela sin mediala tid?Eller kommer han växa ur denna trigger- passion att iscensätta sjuka spel.
            Samma ältande kommer eka när han kommer åt sina sociala medier – människor är ”avundsjuka och missunnsamma haters”. Löjlig härskarteknik som utövas för egen tillfredställelse. Känns som hans ilska vid detta lager borde vara utagerat och fokus på vart han är idag.

          Tror lunabelle är lite för liten för att bli knäckt eller ens förstå detta.

            Min sambo reste hem till sitt hemland på begravning när vår dotter var i lunabelles ålder. Han var borta i fem dagar och under de dagarna var det inga problem alls. Hon frågade knappt efter honom. Men när han kom hem så vaktade hon honom något enormt och grät i panik så fort han gick så att hon inte såg honom. Gick över efter någon vecka men jag tror att de påverkas även om de inte alltid förstår allt.

              Vill tillägga att jag inte menar att de påverkas så att de får bestående men av det utan att de kan påverkas nu och här.

                Men såklart. Tyckte också det var konstigt att han skulle vara ifrån henne över två månader. Men tur att så inte var fallet 🙂

            Snacka om att inte haja nåt om anknytning. Har en dotter i samma ålder och det skulle vara helt traumatiskt för henne att inte träffa mig på flera dygn… sin pappa också förstås men jag är hennes primära person.
            Som förälder kan man inte bara ditcha sitt lilla barn..

              Man behöver ju dock inte skamma en förälder för att den är borta några dygn när det finns en till förälder. Fattar dock att man reagerade på att han skulle vara borta flera veckor

                Var det jag menade, att det skulle vara jobbigt för henne med flera dygn men ändå funka.
                Veckor så hade hon ju trott att jag övergett henne

                Det är ju skillnad på att vara borta och att vara borta. Vara med i supartv är väl knappast ett legitimt skäl att vara borta från ett litet barn? Det är bara vidrigt, varför ställer någon upp i liknande program?

              Och vilket trauma har jag som hade en pappa som var sjökapten och var borta i månader?

                Ja, det kan inte varit kul.

                Det har förmodligen påverkat dig. Behöver ju inte vara ett trauma för det.

                Finns mängder av historier där liknande frånfälle skadat anknytningen rejält, människor vars pappor brytt sig mest om jobbet och sällan varit hemma.

                Sen gäller det förstås inte alla, men anknytningproblem och en känsla av otrygghet kan lätt skapas

                Jag tror att det kan finnas barn som inte mår bra av det men som jag har förstått av att jobba på havet är man hemma väldigt mycket med. 6 veckor borta och sedan 6 veckor hemma. Är man då närvarande och bryr sig om sitt barn är det nog inget större problem. Handlar ju om så mycket annat med 🙂

              Mitt barns pappa åker på tjänsteresor väldigt ofta. Han är borta 2 – 3 veckor.
              Det går bra, har gått bra och anknytningen är det inga problem med… Numera underlättar Skype o FaceTime avstånden.

              Nu ska ju inte Joakim Lundell vara inne i huset mer än två dygn, så jag tror inte ens Lunabelle hinner göra en bajsblöja under tiden.

                Bra för er att det funkar.

                Nu framgår det inte ålder på dina barn. Men problem kopplat till anknytning behöver inte dyka upp på en gång utan kan visa sig högre upp i ålder och det är inte ovanligt att man först då inser hur en frånvarande förälder har påverkat en.

                Med det inte sagt att alla påverkas likadant.

                  Nu är inte ens föräldrar speciellt viktiga för anknytning. Anknytningsstörningar uppstår när ett barn inte har anknutit till någon person. Det är en myt att det nödvändigtvis måste vara en förälder. Det ska vara någon som finns där och barnet lär sig känna igen som en trygg person. En person som dels uppfyller Maslows tr och dels har ögonkontakt och ser barnet. Har man en sån person så har man goda förutsättningar att skapa anknytningar resten av livet. Det blir så oerhört löjligt när man antyder att en persons frånvaro ett tag skulle förstöra ett barns anknytning. Anknytningen fortsätter ju med den person som är närvarande hos barnet. Inget stannar upp eller blir förstört. Larv!

                    Jag sa aldrig att en anknytningsperson nödvändigtvis måste vara en förälder. Jag pratade bara om att problem kopplade till anknytning kan märkas av längre fram i livet. Att ett barn inte uppvisar tecken på att det påverkas just nu betyder inte att det inte har någon påverkan på barnet. Det var det enda jag sa och det stämmer oavsett vem som är anknytningsperson.

        Så nu ska hon, liksom mammor i evinnerliga tider, lämnas hemma med barnet medan mannen roar dig/jobbar med sitt ”viktiga ” på annat håll? Som vanligt.

          *roar sig, inte dig (även om det också stämmer…).

          Nej 🙂 de är kvar på hotellet i Stockholm

            Men om Jocke är inlåst i Big Brotherhuset lär de ändå knappast träffa honom – och mamman är ändå i vanlig ordning den som tar hand om lilla barnet. Medan pappan utför nåt ”stort och viktigt”. Och personligen tycker jag inte att Big Brother är speciellt angeläget – förutom att det givetvis drar in pengar. För den familjen finns å andra sidan knappast någon annan inkomst (ja, musiken, möjligtvis).

              Fast Jocke kommer ut imorgonbitti. Jag tror att Jonna kan ta hand om Lunabelle idag utan Jocke. ? det är väl inte hela världen. Om hon tycker det är okej att Jocke går in där tills imorgon och de stannar kvar i Stockholm och väntar så är det väl upp till henne. Hon verkar inte direkt bitter 🙂

                Haha, nää, verkligen inte 🙂 Jag trodde han skulle stanna därinne programserien ut…!

                  Aha, ja då hade det varit lite märkligt faktiskt (även om alla familjer såklart får avgöra själva hur de delar upp sina sysslor osv)

      Av Lundells kan man vänta vad som helst!
      Vilka vidriga människor de är ???
      Pengar ? talar över deras dotter också fyyy

    Jag förstår inte dig. Du har ingen distans till de du bevakar. Tyra upplevde förmodligen att du förtjänade sympatier när du gick igenom din sorg. Kanske trodde hon att det skulle förändra din ton och göra dig mer förstående. När du fortsätter att skriva om Isabella så upplever Tyra förmodligen att du beter dig på samma sätt som när Tyra mådde dåligt. Det om något tyder på integritet från Tyras sida – att den orättvisa hon utsattes för inte kan vara förlåten så länge den fortsätter utövas mot andra. Förstår inte vitsen med att gå i klinch med henne, eller framställa henne som en psykopat som ville passa dina bonusbarn. Bättre att du ser till din egen roll, hur den påverkar klimatet på sociala medier och hålla distans till dem du skriver om, du har väl för länge sedan accepterat att ingen av dem har särskilt mycket kärlek till övers för dig och medvetet tagit ställning till att du inte söker det. Fundera också över vilket ansvar du känner för de personer som utsätts – det är tydligt att när det går åt andra hållet så slår du bakut. På samma sätt som du vill vara fredad från deras offentliga kritik så vill dem vara fredade från din, särskilt i de fall som handlar om psykisk ohälsa (jämfört med så kallad granskning).

      Men alltså Tyra är helt ostabil, man kan inte ta något hon säger på allvar alls. Allt hon skyller på t ex Camilla och vården och allt är bara bortförklaringar. Hennes öde ligger i hennes egna händer. Men sen ska man nog ignorera henne så gott det går och inte göra ”svar på tal”

        En del av det hon sa var dock sant och relevant.

          Ja men man får ha i åtanke att Tyra har levt på internet (och livnärt sig på det) då får man fan ta att man får skit.

          Man får skit och kan bli mobbad på en helt vanlig arbetsplats också….

            Men gud människa. Tyra fick inte ta lite skit. Tyra trycktes ner till fotknölarna, när hon låg ner helt fortsatte folk att sparka på henne. När hon tuppade av spottade folk på henne. Fattar du?
            Du behöver inte gilla Tyra, men ta iallafall reda på hur situationen såg ut. Tror inte någon som var med då är speciellt stolt över det idag. Jag deltog aldrig, men jag sa heller inte ifrån och jag skäms fan över det idag. Det är bland det vidrigaste jag sett någon på nätet råka ut för.

              Håller fullständigt med!

              Har inte alls samma bild. Absolut att tyra fick ”skit” men hon var väldigt bra på att kasta skit också. Alla hennes inlägg handlar i princip om hur felbehandlad hon är av alla, absolut att man kan möta människor som inte är bra på sina jobb men alla? Nej. Hon har en så uppenbar missbrukarpersonlighet och skyller alla sina fel och brister på andra. Senaste inlägget på IG har hon garanterat tagit ngt innan hon skrev.

                ”skit”. Hur kan du med? Det hon utsattes för är så långt ifrån lite ”skit” man kan komma.

              Under den här perioden skrev jag min första kommentar (under ett inlägg som gick hårt åt Tyra) på den här bloggen, något i stil med ”Men herregud, låt Tyra va hon mår ju uppenbarligen inte bra”. Efter den enda kommentaren kunde jag inte längre kommentera fritt, alla mina kommentarer skulle godkännas innan publicering. Tvivlar på att det var för att jag missbrukade herrens namn?

            Jo men det är inte, under inga som helst omständigheter, något man ska behöva bli utsatt för.

            Var du med här inne under tiden som det skrevs om tyra? Det som sades här inne hoppas jag att ingen accepterar som ”skit” man får ta på en arbetsplats heller.

              Nej, det märks på kommentaren att hen var inte med då C slaktade Tyra.

                Vi kan hoppas att hen inte var med då.

                Eller…. så var hen en av de drivande på den tiden och vägrar att ta sitt ansvar utan vill rättfärdiga sitt beteende.

              Kan någon upplysa mig om detta drevet lite? Jag är hyfsat ny här inne på Bloggbevakning, har hängt med på Isabella löwengrip senaste året men har ingen aning om hur det egentligen utspelade sig.. vill någon berätta?

            Vänta, tror du att det tillhör det normala att få skit och bli mobbad på sin arbetsplats? Det ska ALDRIG accepteras.

        Jag minns dock Tyra inläggen och har full förståelse för hur Tyra känner över dem. Både inläggen och drevet C tillät här inne var HEMSKT. Finns ingen ursäkt.

        Instabil. Det heter instabil.

          Jag trodde att det hette labil. Vad är skillnaden på instabil och labil? Eller är de rena synonymer och helt utbytbara?

          Språkpoliser. Komsi komsi.

      Tyra har ju rätt? Så som Camilla förlöjligade och hånade Tyra på en stor plattform bara för att Camilla hade blivit bortvald som vän visar ju bara på att hon inte vet hur man skriver utan att ta det personligt. Precis som hon hånade Gabriella men lät henne vara efter att Gabriella ville vara hennes vän, eller hur hon spottade Cissi i ansiktet för att hon fick bekräftelse från de som hatade henne i kommentarerna. Hybris.

      Happy saken är den att Camilla vill ha kärlek från alla och när hon inte får det river hon istället ner dom. Får hon kärlek som från Foki och Gabban är hon snäll. När Cissi ville vara kompis var hon snäll. När Elaine tog en fika med henne blev hon snäll. Och när dom inte vill vara kompis längre vänder hon kappan igen. Fattar du?

        Okej så det är bara C i det här som gör fel? Herregud läst ditt eget inlägg. C har väl sina fel och brister som alla andra, och hon har säkert bidragit till en del också men denna vinkel är ju bara skev.

    Ett tips Camilla, om du inte vill ha diskussion om inlägg du publicerar bör du tänka efter längre innan du trycker på knappen. När du väl lagt upp något som dina läsare inte håller med om så kommer diskussionen fortgå trots att du tar ner inlägget. Att du sedan tar bort kommentarer om inlägget hjälper inte till att höja din trovärdighet.

    Varför skrivs det ingenting om att gabjoss ska resa utomlands på Lördag med barnen. Med tanke på att ungarna inte är vaccinerade och Corona härjar runt så undrar man ju hur hon tänker

      Beror väl på var hon ska. Corona finns i Sverige med så lika korkat att härja runt här också isåfall. Man kan inte plötsligt sluta leva.

      Men även om man är vaccinerad sedan innan så kommer de ju inte hjälpa en mot corona? Sen är ju risken att få corona som barn (0-18 år) betydligt mindre än risken att få det som gammal. Folk bör inte sluta leva och ska inte skammas för att de reser.

        Hennes minsta är väl hjärtsjuk eller är det helt bra nu? För övrigt har hon väl vaccinerat barnen nu men det hjälper ju inte mot Corona.

      Vad tycker du om folk som går runt i Stockholm när viruset finns där?

      Men va är hennes barn inte vaccinerade?! Har hon tagit beslutet i samråd med en läkare eller har hon lekt hobbydoktor och bara skitit i att göra det för hon har läst på forum hur dååååligt det är? ??‍♀️ sorry för ot men blev lite irriterad

        Vaccinerade mot vad? Det finns inget Corona-vaccin och kommer inte att finnas än på mycket länge.

          Nu pratar jag inte om Corona utan de vaccin man får via bvc när barnen är små

            ”Med tanke på att de inte är vaccinerade och att Corona härjar… så undrar man ju hur hon tänker”

            Jag undrar mer hur du tänker med kopplingen vaccin – Corona.

              Skulle till ts

            Är hennes barn helt ovaccinerade mot allt??? Jisses… Isåfall….

              Vaccinerade hon inte båda barnen när dottern föddes med hjärtfel?

                Bra om de gjorde det! (Lite ironiskt dock att det då passar när man själv får ett sjukt barn och inser allvaret) Men, men huvuddaken är att barnen fått bli vaccinerade ?

      Hon läser ju enligt henne själv inte nyheterna så hon kanske har missat att Corona finns ?‍♀️

      Men överdriv mer…

    Vad skrev Tyra?

      Kolla på hennes insta

        men det är väl borta? hon tog väl bort inlägget?

          Nej.

            Hittade det inte heller.

              Inte jag heller

              I sista inlägget på henne instagram. Texten fortsätter bland kommentarer. Man får scrolla lite.

                Ok. Ska kolla på datorn istället.

          Hon skrev det som kommentarer på sitt egna inlägg

      Och vad skrevs här? Synd man missade det.

    Obs! Jocke lämnar huset imorgon: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zG1GPq/joakim-lundells-blasning-i-big-brother-ett-prank

    Ett prank tydligen.
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH GUUUUUD SÅ ROLIGT!!!! HAN ÄR SÅ JÄDRANS SKÖN DEN DÄR JOCKIBOY!!!
    Said no one ever.

      Är ju inte han som försöker vara rolig ? är ju TV4 som ville lura tittarna/deltagarna lite och röra om i grytan.

        Läs artikeln. Detta var tydligen Jockes idé.

        ”Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4, säger att det var roligt att få med Joakim Lundell i programmet.
        – Joakim hörde av sig med en rolig idé som vi nappade på.”

          Såg det nu. Men det funkade ju 🙂 tittare/deltagare gick på det samt slog bb tittarrekord. Så både TV4 och Jocke tjänade nog på det.

            Plank innebär ju inte att man säger e vitsigt skämt liksom. Lyckas man lura folk så funkade pranket.

              Fast syftet med ett prank är att det ska vara roligt. Vad är det roliga i detta?

                Alla kan ju inte tycka allt är roligt 🙂
                jag brukar inte tycka några prank är direkt skoj, mest kul och se hur folk reagerar när det avslöjas ?

      Fast det förstod man ju, att han bara skulle vara där i några dagar el en vecka, att det var förbestämt och att han skulle få betalt för det. Man fattade ju att ha inte skulle vara tävlande och försöka stanna till slutet, men att han/de låtsade det för att röra om i grytan.

    Tydligen var detta bara ett prank. Han är ingen riktig deltagare ?

    Det var inga nådiga ord från Tyra, shit ??

      Vilka ord. Hittar inte dem??

        Bland kommentarerna till sista posten på Instagram.

          Åhh herregud! Någon borde ta ifrån henne internet.

            Det är någon som borde tas bort från internet, men det är inte Tyra.

            Många som inte borde ha internet ?

              Tycker synd om tjejen för det märks så väl på sättet hon skriver hur psykiskt instabil hon är (och verkar ärligt talat även påverkad av något). Jag råkade ut för ett trauma för några år sedan och befann mig i stor chock, jag trodde dock att min hjärna fungerade normalt och jag använde Internet som en ventil. Tack gode gud pågick det inte länge innan mina närstående stoppade min framfart och sedan när chocken klingat av och hjärnan återgick i ordinarie tjänst höll jag på att skämmas ihjäl över vad jag öst ur mig till allas beskådan.

                Jaha…

                  Ja jag antar du har frågor på det eftersom du tog dig tid att skriva ett så givande svar…

    Varför måste vi prata nedvärderande om folks figurer öht? Har vi inte kommit längre 2020?

    Vi har väl inte kommit så långt alls gällande förväntningar och synen på kvinnor och kvinnors kroppar. Vi lever ju mitt i det. Kommer inte förändras märkbart på några år heller.

    Vem är Tyra?
    Den enda jag känner till är min kompis hund

      Haha, och min grannes pudel heter också Tyra! Undrar om det är mer hundnamn än människonamn?

      Var väldigt stor förr, modell, bloggar… Hade en web tv show med Kenza, sen med Bella. Eller om det var tvärtom.

    Herregud, kan Tyra ta och inse att hon inte kan skylla allt på andra? Men så har det alltid varit med Tyra, det är aldrig hon som gör fel, hon kan inte ta ansvar för sina egna handlingar eller misstag.

    Det är så äckligt att hon skriver så om cc, att hon skulle vara ansvarig fall Tyra tog sitt liv. Så sjukt. Hon behöver hjälp.

      Tycker det är full förståeligt att hon skriver så. Även om det är barnsligt att dra ”ta livet av sig” kortet. När det gäller just drevet mot Tyra så är det Camilla och vi som antingen var med i det eller såg på men inte sa ifrån som ska skämmas, inte Tyra.

        Vad skrev cc som gör det okej att hota med självmord? Särskilt när det gått så lång tid.

          Hur kunde du få det till att det var det jag menade? Hon hotade inte med självmord heller. Har du ens läst? Hon skriver att en dag kommer det sluta med att någon drivs till det.

          Och vad spelar tiden för roll egentligen? ?

            Ja jag har läst och jo hon hotar med självmord. Ett hot behöver inte vara ”om du inte gör si eller så så kommer detta hända”. Det kan vara mer subtilt, så som Tyra gör.

            Vad tiden har att göra med allt är att man måste gå vidare. Tyra fick mycket skit, absolut, men man kan inte älta det hur länge som helst.

            Folk verkar även glömma hur jävla äcklig Tyra va mot sina anställda. IL behandlade sina anställda som kungligheter om man jämför med Tyra.

          Tyra kanske syftar på IL också, kanske var hon självmordsbenägen och därför fick ECT. Kanske Tyra också varit. Bella är väl ännu värre utsatt och inte bara här. Hemskt är det.

          Förstår inte hur det kan ses som ”hot” när någon uppenbarligen mår så dåligt. Vem är det synd om? Borde väl vara den som mår så dåligt att han eller hon vill dö. Eller?

          Nu hotar hon inte med självmord. Utan påpekar det som nog är det allra viktigaste här; att en stor mängd med elaka (eller vad många här kallar för ”kritiska”) kommentarer om en enskild individ under lång tid, kan få personen att må så pass dåligt att den inte orkar leva längre. Speciellt om det är en person som redan mår dåligt och lider av psykiskt ohälsa. Och att det är något man bör fundera över innan man skriver om eller pratar om andra människor öppet så att de kan läsa eller höra.

        Det var dock fyra år sedan (och Tyra hade varit rätt elak mot Camilla). Camilla har också bett om ursäkt (redan 2018) men Tyra fortsätter att älta. Tyra skyller allt som hänt henne de senaste fyra åren på den här bloggen och resten av samhället. Hon visar ingen vilja att gå vidare eller ta ansvar för sitt eget handlande. Att hon nu plötsligt far ut mot Camilla offentligt och taggar Bloggbevakning på Instagram föera gånger säger milsvitt mer om Tyra idag (jag tycker också att Camillas inlägg i morse och hur hon hanterade det säger rätt mycket om hur illa Camilla driver den här bloggen).

          Men det är ingen nyhet att Tyra mår dåligt, så inte förvånande att hon upplevs som hon ältar eller att det kommer från ingenstans.

          Jag hade själv aldrig kommit över en sån grej. Fyfan att bli utsatt på det sättet. Är 100% på Tyras sida i det här.

          Intressant hur man kan uppfatta saker olika. Uppfattar det verkligen inte som att Tyra skyller allt på andra. Snarare uppfattar jag en person som är otroligt uppgiven, känner sig hjälplös och ensam och inte vet hur denne ska lösa sin situation. Någon som skriker efter hjälp då denne själv inte vet hur den ska göra eller orkar börja nysta i det.
          Jag uppfattar det också som så att Tyra upplever en stor besvikelse över vården. Ingen av oss vet hur Tyra har blivit bemött och vilken hjälp hon har fått, så ingen kan uttala sig om det. Det vi är många som vet är däremot att vården verkligen inte alltid fungerar opimalt. Folk hamnar mellan stolarna mer än ofta och får inte den hjälp de behöver. Det är inget som Tyra har fabulerat, utan det är verkligheten för väldigt väldigt många människor. Utifrån empati för någon som mår uppenbart fruktansvärt dåligt, väljer jag att tro att Tyra kan var en av dem också.

          Att folk sen har sparkat på Tyra medan hon har legat ner är inte heller påhittat, utan 100% sanning. Om man redan mår förjävligt så borde man inte bli utsatt för sån behandling av en stor skara människor, så som Tyra blev. Man sparkar inte på någon som ligger ner och uppgivet ropar efter hjälp.

            Om folk mår så pass dåligt som Tyra verkar göra så känner ju iaf jag att man låter dem vara om man inte är nära, insatt och agerar efter vad som är bäst för den som mår dåligt.
            Jag ser ju i hennes texter någon som lider väldigt och inte ser en väg ur det. Fruktansvärt sorgligt vem det än är!

            Och jag kan förstå att det måste varit fruktansvärt att utsättas för vad Tyra gjorde då det skrevs om henne här för några år sedan. Lägger man sedan på olyckan där hon fick kronisk och svår värk. Och sen att det tog slut med killen. Att företagen behövde läggas ner. Att hon fick sälja sina kompisar, hästarna. Att hon fick sluta rida.
            Och sen då också att hon nu är väldigt ensam öht. Och vården tar inget ansvar.

            Man undrar ju vad hon lever på. Det kan ju inte komma in något från blogg, insta, försäljning av hästprylar etc. Det kan väl också vara otroligt jobbigt!

            Jag förstår att man i ett sånt läge som nu också dragits ut under flera år mår så dåligt att man kanske till slut knäcks och ev blir otrevlig mot andra.
            Jättesorgligt!
            Men fortfarande får man ju känna någon form av empati och förståelse för det iom läget.
            Att spekulera i ev missbruksproblem, familjeproblem etc känns ju inte så respektfullt och som något en som redan ligger kan bli än mer knäckt av.

    Förstod väl att de var bestämt att Jocke bara skulle vara där i några dagar och att han skulle låtsas vara tävlande, och att han skulle få betalt för att bara där. Tänkte att han kommer säga om några dagar att han längtar hem till Lunabella och Jonna för mycket så jag lämnar – men att det var bestämt att han bara skulle vara där kort tid och låsas att det var på obestämd tid. Men nu har han tydligen redan berättat att han bara gästspelar ett par dagar.

    Det var ett prank, han åker hem imorgon. Så ni alla kan lugna ner er ?

      Något som redan nämts flera gånger. Kanske ska läsa igenom kommentarerna innan du skriver något?

        Gillar att du tar dej tid att ryta ifrån ”läs kommentarerna för tusan” och där med basta!!
        Hur ska samhället fortgå med ordning och reda om ingen läser kommentarerna!!!!

          Fast lite engagemang kan man väl begära?

            Exakt

    Inget 12-inlägg?

      Sista inläggen kommer kl 18, första vid 9 och nu inget 12 inlägg? Märks att bloggen är på väg åt fel håll, engagemanget är inte här iaf

        Äsch räcker inte det? Hellre det är en massa utfyllnadsinlägg om ingenting tycker jag.

        Starta en egen blogg.

        Är väl skönt, kunna få lite tid till annat. Finns annat att läsa och se på också. Bra med en paus. Kanske är hon avstängd eller får lite skäll eller åthutningar av sina chefer efter vad Tyra skrev och gjorde dem uppmärksamma.

          Jag håller på att skriva en bok, det är den hela anledningen. ?

          Och… fuckade upp tidsinställningen så kl 12-inlägget kom nu. ?

              Nä, det låter inte som min bok.

        Sen Bella pensionerade sig finns det innehåll här till max tre dagliga inlägg måndag-fredag och ett om dagen på helgen.
        Det går utför med många influencers nu. Lika bra så för de är ganska onyttiga egentligen.

        Det är ju ett raderat inlägg mellan inläggen, så tidsinställningarna funkade nog inte.
        Frågan är varför inlägget om My togs ner och varför inte det finns ett inlägg om Tyras anklagelser?
        Camilla brukar ha ryggrad nog att ge svar på tal. Men det kan ju handla om förtal eller något annat som kan bli anmält?

          Camilla gav ett rätt klantigt svar på tal som gjorde mer skada än nytta. Det kom upp kl 9 men togs bort 20 minuter senare efter rätt massiv kritik mot tonen och innehållet. Därav texten högst upp i det här inlägget.

    Jag följer Tyra.
    Hon väljer att aktivt lägga ut sitt mående på display där hela världen är åskådare.

    Jag läser in väldigt mycket ohälsa, självmedicinering och oförmåga att bli frisk just på grund av avsaknad av sjukdomsinsikt. Då menar kag den sjukdom som behöver behandlas först för att resterande åkommor skall kunna bli lättare att hantera alltså.

    Oavsett vilket så får man också läsa hennes text med visst filter. Låt henne hållas, oavsett om det hjälper henne eller ej, ingen kan stoppa henne. Skuldbelägg inte anhöriga, de har nog jobbigt som det är.

      Självmedicinerar hon? Följer ej henne. Och vad?

    Asså ett inlägg om dagen räcker väl?
    Finns ju inte hur mycket som helst att skriva om…

    [Borttagen kommentar]

      På tal om….?

      Whataboutism.

    Nu har de gått ut med att det bara var en bluff och att han stannar till imorgon!

    Kopierar kommentaren från 12:39:

    Något som redan nämts flera gånger. Kanske ska läsa igenom kommentarerna innan du skriver något?

      Gäsp ?

    Grattis camcam, du har blivit prankad av tv4! ??
    Jockes medverkan i big brother var tydligen bara en bluff, Enl expressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.