Inbrott hos Anis Don Demina

https://www.instagram.com/p/B9Y2du5JcHe/

Bara dagar innan Anis Don Demina ställer sig på Melodifestivalens stora finalscen för första gången så är det någon som bryter sig in i hans lägenhet.
Som tur väl är så har Anis bott på hotell inför finalen och var inte hemma när tjuvarna tog sig in och enligt Aftonbladet ska ett ögonvittne uppgivit att en stege ha använts.
Till Aftonbladet uppger Anis att han hade missade samtal från larmcentralen. Han hade inte svarat för att han låg och sov. Polisen hade då sökt en kompis till Anis som också försökt att nå honom upprepade gånger på telefon.

Stödet för Anis fullkomligt strömmar in under hans instagrambild och även hans konkurrenter i finalen, Mohombi och Hanna Ferm återfinns bland kommentarerna.


75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ok

      Åh nej… du tyckte inte det var kul med ”stjärn-anis”?
      Jag fnissar fortfarande när jag tänker på det… ???

        Vad är det roliga? Att han heter som en krydda?

          Skillnaden i/u.

          I ett annat inlägg hade skämtet kanske gått hem, men känns sådär i samma inlägg där du berättar att han blivit utsatt för ett inbrott

          Nej! Att det finns anis och stjärnanis. Här byter CC ut bilden på stjärnanis till STJÄRN-ANIS??

        Har ett liknande (utländskt) namn där byte av en vokal bildar ett ”lustigt” svenskt ord. Är så obeskrivligt less på folk som när de får höra mitt namn gör sig lustiga med den ordvitsen. Värst är det när det sker i jobbsammanhang eller andra situationer där man skulle förvänta sig ett professionellt bemötande.

          Heter du Anus?

          Aino?

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Surt :/ Äckliga människor som sysslar med sånt.

    Buset kollar sociala medier.

    Anis DONDENIMA************

      Konstigt att han stavat fel i sitt eget instagramnick?

        Så jobbigt med folk som inte kan stava sitt eget namn ??? liksom lite kan man väl anstränga sig

      ??? Du fick förnamnet rätt i alla fall

    Det är aldrig rätt att stjäla men idag vet vi ju att man riskerar att utsättas för brott om man skyltar med sina dyra prylar.
    Vilket väger tyngst, att få visa upp sina dyra prylar eller få ha dom ifred?

    Lite som Jocke som visar upp alla dyra inköp och tvingas förvandla hemmet till ett fängelse för att inte riskera inbrott. Är det värt det bara man får visa upp det?

      Som om din dotter går i parken och hon har en sensuell tajt kjol på sig då får hon alltså skylla sig själv ifall hon blir antastad?

        Jag lämnade min cykel vid busshållplatsen, glömde låset hemma, glömde att jag hade tagit cykeln till bussen, och när jag kom på det och gick det för att hämta den va den stulen.

        – trööökigt…. men jag får skylla mig själv.

        När jag blev våldtagen va det inte mitt fel.

        Egentligen borde inte min cykel blivit stulen heller, man tar inte saker som man inte äger, även fast dom är tillgängliga. Men, att ställa en olåst cykel någonstans, ja då får man nog skylla sig själv.

        Nja nu sa jag inte att någon fick skylla sig själv, läs igen.
        Jag skrev att vi idag känner till riskerna med att visa upp lyxprylar offentligt. De sker massor av inbrott och rån efter att folk skrutit med bilar, klockor mm. Ingen kan ha undgått det.
        Det jag frågar är också att är det verkligen så viktigt att man får visa upp skrytprylarna trots att det maximerar risken att man utsätts för brott?

        Idag vet vi ju att det är jävligt riskabelt att gå ensam genom stans mörka gränder om nätterna. Ändå gör en del det eftersom vi har rätt att göra det och därför sker fortfarande rån och överfall på platser vi ”vet” att vi borde undvika.

        Så att jag lade skulden på någon är något ni fått om bakfoten. Jag undrade om det var värt risken för att få skryta.

        En sensuell tajt kjol?

      Lägg skulden på gärningsmannen, inte offret. Att ge dåligt samvete till den som blivit utsatt för ett brott är bara skevt.

    ”Folk vet jag gillar dyra grejor” har han nu sagt några ggr. och ”Allt materiellt kan ersättas”. Skönt för honom..
    Men de kanske bara ville åt den lila velourdräkten… ? Hoppas.

    Vilka as som sysslar med inbrott, det är värre än tex ekobrott, fast dumt att jämföra brott Men hoppas att han inte påverkas negativt av det här.

    Och somliga i bloggmaffian i Åre rapporterar gärna att hemmet står tomt.

    Det är INTE nytt att kriminella har koll på socialamedier.

    ÄNDÅ har jag kollegor som vitt och brett utannonserat att ”Hej, huset är tomt 14 dagar, varmt här i Thailand ”

    Skedhuvuden

    Antagligen skedde inbrottet just nu för att han är med i mello och därför bor på hotell. Va jag kriminell hade jag också passat på, man vet ju förfan hela layouten på lägenheten och vad man kan tänkas hitta och vart. Va jag influenser hade jag inte varit så öppen eller gjort min lägenhet till fort knox när jag skulle iväg. Jag säger inte skyll dig själv bara att det va ganska väntat… Dock trodde jag det skulle hända Alexandra Nilsson och inte anis… Varför vet jag inte

      Han köper väl fler dyra lyxprylar än henne?!

        Ja men hon är utomlands så ofta… Äääh jag vet inte är nog bara att jag kollat på något klipp med henne och tänkt ”det där skulle va lätt att sno”

          Ja kanske det… men hennes Sambo är väl oftare hemma?! Vet inte riktigt vart Anis bor heller och hur olika ”inbrottssäkra” deras lägenheter är.
          Trist att det skall behöva hända iaf… men som sagt en klar risk att visa så öppet alla lyx man köper och vart den finns

            Ingen aning tror på min skumma-tanke-teori, får lätt sånna, typ ska jag hoppa från bron, kan jag ta på mig dom där sneakersen och springa längst ”spåret” ut från stadium?
            I mitt fall händer det inte men det finns nog de utan den spärren.

        Har hans ens så mycket lyxprylar? Lite hoodies för några tusenlappar här och där… hade hellre siktat in mig på att sno konst i Djursholm.

    Värdo? Fy fan för vuxna som pratar som barn!

    Det där ser inte ut som inbrott. Visserligen visar han inte alla rum.
    Det ser mer ut som nån som kommit hem och rivit ut grejer ur resväskan. Sen kofoten fint placerat.
    Sett inbrott och allt är utrivet på golvet inte lite kläder, kartong och strumpor.
    Jag har bara baserat det utifrån bilden.

      Tillägg:
      Inte ens balkongen ser skadad ut men svårt att se ordentligt, tänkte på att de ska tagit stege bör de varit via balkongen.

      Har sett måååååånga inbrott. Tro det eller ej, men i de flesta fallen är det mycket systematiskt och noggrant sökande som INTE resulterar i någon kakafoni av kläder utkastade till er och buller.

        Trivs du att jobba som polis? Är det intressant? Hyser jättestor respekt för er 🙂

        Du kan inte jobbat länge då eller är ett troll. Hos vissa ser det upp och ner ut, vissa tjuvar tillåme häller matvaror, kladdar omkring beroende på tjuvtyp.
        Visst förekommer det proffs som vet vart de ska leta men nu har ju nån råddat runt i hans ovikta strumplåda eller är det smutsvätten kanske.
        Sen brukar ni inte ens göra nått vid inbrott mer än att skriva papper på att anmälaren anmält inbrott, fota lite sen hänvisa till hemförsäkring.
        Bilden ser inte ut som inbrott.

      Håller med. Vem tar ens en bild på sig själv sådär när man fått inbrott? Med kofoten övertydligt i bild. Dessutom att han början inlägget med ”Till er som frågar, ja det stämmer, jag har haft inbrott” Eh vadå ni som frågar? Varför skulle någon fråga eller veta att han haft inbrott innan han gått ut med?

        Brukar tjuvar lämna kvar kofoten?

        Vilken låååååång kofot. Inte särskilt diskret.

      Såg först inte att det var en kofot. Om det är syfte att man ska tro att den kofoten användes vid inbrottet är det korkat, det går inte att röra sig runt diskret med den kofoten, ska man göra inbott tar man ju en normalstor kofot, den kan man gömma under en lång jacka om man vill

      Inbrottet ska ha skett runt 03 fredagnatt/morgon.
      Han fick alltså reda på inbrottet fredag morgon.
      Det första han gör är att ringa aftonbladet, som hinner skriva klart och publicera intervjun kl 10:29. Han säger till AB att han inte vet vad de gjort eller vad som är borta för att han inte varit där.

      Ca en halvtimme senare publicerar han ett inlägg på instagram där han visar sig i bild i röran inklusive den långa kofoten. Han har alltså tagit sig hem till lägenheten och det första han kommer att tänka på att göra när han kommer hem är alltså att ta den bilden och snabbt som attan publicera?

      Lägligt.

        Tycker helt ärligt att det här rätt märkligt… känns som en PR-grej, tyvärr och så får han väl lite försäkrinspengar om han låtsas att lite saker försvunnit…

    Flexa inte med dyra grejer

      Jag tänker att dom inte skulle köpa alla dessa dyra grejer om dom inte kunde ”flexa” med det. Inget kul då liksom.

    Eller så var det riggat för att få publicitet innan mello….? Kan det va så?? bara en tanke…

      Skulle inte förvåna mig, tanken slog mig också. Speciellt när han verkar ta så otroligt lätt på det..
      Får skumma vibbar av allt det här.

      Exakt vad jag tänkte direkt, och när jag läste kommentaren 19:26. Kanske PR-kupp, påhitt alltså för extra uppmärksamhet och sympatier inför mello och ett försökt att få fler röster. Rädd att han vinner pga detta och för att alla stora influensers uppmanar till att rösta på honom, och så är han sist ut. Visst bra låt på ett sätt, men Anna Bergendahl eller Mamas bör vinna. Alla barn och ungdomar lär rösta på Anis tänker jag och de andra konkurrerar om samma röster, finns ju en internationell jury också förstås men befarar att Anis kommer vinna. Kul för honom i så fall men betvivlar att låten har en chans i ESC. Kul om Anna Bergendahl får en andra chans till revanch, jag tror på hennes låt.

      Men tror du på allvar att folk röstar på honom för att han har haft inbrott?

        Ja, hans 100 000-tals fans som är 8-14 år och tycker synd om honom.

      Samma här, jag fick en märklig känsla. Något som inte stämmer.

    Kan du inte kolla upp damerna som är med Tanja Fylking i fjällen. Dessa små minisemestrar som hon bjuder med folk på och som nästan aldrig reklammarkeras av någon deltagare.

      Tanja Fylking reklammarkerar aldrig.
      Konstigt hur My som är så sänkt av sjukdom att hon inte kunnat arbeta på flera veckor, tillsammans med stackars Anna Book, sänkt av , enligt henne, all uppmärksamhet kring Hall of Fame. Vi som följt Anna vet att sonen dömts för våldtäkt på minderårig, att äldsta dottern stulit smycken från en äldre dam, men p g a intyg från läkare lyckats skjuta fram rättegången. Så patetiskt ! Ge inte dessa personer någon uppmärksamhet!

        Myggan kanske coachar Mirka i att få ihop livspusslet 😀 Tips från en expert som är sååå bra på att inspirera andra. Vet allt, men kan inget.

          Och Jonas är kattvakt förstår jag . Eller inte?

        Hahahaha vad har Booken sagt om sin egen medverkan förra helgen?

    Kanske inte jätte förvånande, han är ju öppen med alla dyra saker han har, och han postade säkert på sina sociala medier att han var på hotell. Så då visste tjuvarna att det var fritt fram.
    Stackars honom, så obehagligt med att någon bryter sig in i ens hem, det som ska vara ens privata och trygga plats 🙁
    Tyvärr börjar detta bli vanliga och vanligare bland tjuvar, nu när allt ska visas på nätet vet dem när folk är utomlands, mm…

    Det var jag som larmade, jag bor precis under honom. Vaknade av att en man klättrade upp för en stege från min uteplats och bröt sig in hos honom :O det var ett jäkla liv och larmet gick jag ringde såklart polisen direkt men va så rädd!

      Du kan ju dock vara vem som helst som skriver det, som hittar på, du skulle kunna vara Anis själv t.ex. Han läser definitivt härinne. Säger inte att det är så men skulle kunna vara så. Men inbrott är vanligt nuförtiden tyvärr, många som råkar ut för det.

        Jag bor i Hammarby sjöstad med min katt och min sambo. jag bor på bottenvåningen och han bor ovanför mig. Han hade larm och två polismän och en hund var här 5-10 min efter att vi ringde. Visste inte att det var han som bodde där då vi aldrig träffats. Mest irriterad då det alltid är fimpar på vår uteplats som kommer från hans balkong. Men ja, det var en otäck natt

          Hur vet du att fimparna kommer från honom?
          Är det inga fler som bor där?

          Du kan trots att du skriver att du bor med katt och sambo och irriterar dig på fimpar vara vem som helst, det är inget bevis. Men om nu polisen kom så snabbt så togs tjuvarna fast eller? Läste en kommentar längre upp och verkar ligga något av en hund begraven. Togs tjuvarna fast av polisen?

            Han har enligt hitta.se ingen granne som heter Ida och bor dessutom på markplan.. så förstår inte varför de behövde en stege ? Så skumt

              Ida jonasson Hammarby allé 11 bor jag och min kille på allafall 🙂 vi bor på markplan och han en halv våning upp! De bröt upp altandörren med en kofot som det såg ut när vi tittade ut på morgonen. Men vi tycker också det är väldigt skumt då de gjorde mycket ljud och väsen av sig..

            Menade bara att det är det enda jag sett av honom är fimpar som slängts ner från hans balkong, men visste inte att det var han som bodde där. Vad jag vet är det ingen som tagits fast, men vi har inte fått någon info heller. Vi pratade med polisen snabbt när de gick runt med hund utanför oss men som jag förstår så lämnade dom genom ytterdörren och inte stegen.

      Mm tjena

      Men då kan ju tjuven inte hunnit sno nått. Eller tog polisen kafferast innan de åkte ut när du ringde, antar att du ringde redan när du såg stegen. Larm i lägenhet är oxå avskräckande då fler vittnen kan kolla ut ur sina fönster.
      Nä, ju mer jag får höra så låter det som försäkringsbedrägeri eller röstningsfiske.

        Larmet gick till Securitas som också var här, de klättrade in men gick ut genom dörren så stegen stod kvar. Lät som att de rev runt och hade sönder saker där uppe. Som sagt visste vi inte vem grannen var utan jag såg det som er dagen efter på Aftonbladet osv. Vi tror också det är ngt skumt eftersom de va så sjukt högljudda och klumpiga. Men i stunden var det läskigt!

      Varför vaknade du menade du? Placera en stege gör man nog så diskret och tyst som möjligt om man är en inbrottstjuv? Men tur att polisen kom 5-10 min efter, då måste tjuven garanterat blivit fasttagen? Inte hinner man klättra upp, bryta sig in, leta efter dyrbarheter, klättra ner och fly iväg på den korta tiden. Är stegen kvar? Inte kan man heller springa iväg med en stor stege i näven

        Ida jonasson Hammarby allé 11 kan ni kolla på som inte tror mig xD eftersom jag sett hur det kastas ner fimpar från balkongen ovanför. Stegen ställdes dit från vår uteplats och det var ett högt jävla oljud samt hans larm som gick! De tog sig ut för dörren så ja, stegen står kvar. Vi tror dock som ni att det är planerat på något sätt eftersom de gjorde ett sånt jävla liv och det lät som att de rev runt och förstörde saker där uppe. Kanske försäkringspengar inblandade .. vem vet! Men vi larmade allafall och när polisen kom så hade dom redan stuckit

    Jag tyckte Anis verkade lite vettigare än många andra ista- och youtube-folk. Men sista tiden har det ju varit extremt mkt videos och snack om hur dyrt allt han äger och gör är. Det blir liksom pinsamt känner jag.
    Och är väl en del i varför någon försökt råna.

    Ni alla är så fucking efterblivna, ni tror anis gör detta för PR? Kollar ni på hans youtube och vet hur han är som person?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.