61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar inte frågan

      Känns inte som en ok kommentar att skriva.

        Det är ju hon själv som sagt det innan?

          Hon dricker väl inte?

            Nej, hon dricker inte, innehavaren av denna blogg. Om man som läsare kämpar med läsförståelse tycker jag man kan träna upp sig. Googla, finns massor på nätet.

          När har hon påstått att det är något hon brukar göra? det är en sak att tycka inlägget var oförståeligt, men det där var bara respektlöst sagt.

      Låter mer som att du gjort det

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Jag fattar ingenting… VA? Vad handlar det här inlägget om?

      Vad är det ni inte förstår?
      Hon gör reklam för två olika företag med samma bilder. Är det inte sexistiskt att göra reklam för sminket i bh då de tidigare blivit fällda?

        Så man får inte ha läppstift när man har fina underkläder?

          Jag förklarade bara frågan. Svaret sitter jag inte inne på.

          Men alltså swosh.

          Vad är syftet med att visa underkläder i sminkreklam?

            Sälj grej med tjej.

        Haha tack. Här är en som läste inlägget fram och tillbaka flera gånger utan att fatta.

        Lite trött idag tror jag ?

      Samma bilder används för att göra reklam för två olika företag, dock seperat. Frågan är väl om samma bilder kan användas för att marknadsföra båda företagen (men inte samtidigt) eller om det per default då blir smygreklam för det ena eller andra företaget. Frågan gäller också om det anses som smygreklam när hon använder bilderna utan att det är ett samarbete (alltså bara för att de är fina) utan att reklammarkera. Var går gränsen, är frågan? Sedan kom en bonusfråga i form av om även Caia kan fällas för sexistisk reklam när de använder underklädesbilden för att sälja ett läppstift.

    Osexigt att försöka sex sig ut, det ska komma naturligt

    Hon är så otroligt vacker. Och jag tycker tvärtom, hon är sexig utan att ens försöka att vara det, spelar ingen roll hur hon ens är klädd. Mår dåligt ibland när jag jämför mig med henne haha.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

            Hon, EC, är ju vrålsnygg??? Håller helt med. Och Kate Moss och Monica Belucci in their heyday.

          [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        Förstår du eller förstår du inte andra som tycker kenza är vacker?

          Personen ovan säger att hon inte förstår att folk tycker Bianca är vacker, jag tänkte länge så om kenza att jag inte fattt vad folk ser i henne, men samtidigt måste ju jag förstå att det finna folk som inte tycker beyonce är snygg medan jag tycker hon är skitsnygg. Så trots att man inte förstår så får man väl förstå ändå. Bianca är objektivt snygg, sen kan man ha olika smak.

        Kenza = smug face. Klarar inte av hela hennes uppsyn alltså, och har aldrig tyckt hon är något speciellt vacker. Adriana Lima som nån annan sa däremot ✋?

      Smaken är som baken! 🙂 Vilket är underbart, att alla har så olika smak. Man behöver för den delen inte förstå något för den sakens skull. Min kompis tyckte Angelina Jolie var det vackraste som gått på denna planeten när hon var yngre, medan vår andra kompis tyckte hon såg elak ut. Jag tycker Alan Rickman som Severus Snape är en het 10:a haha.

      Men… vad det är som är vackert? Tja du, stora fina ögon. Allmänt fint utseende, lite speciellt. Sen tycker jag personligen hon var finare innan hon började fixa sig. Nu börjar hon mer likna alla andra massproducerade, perfekta tjejer hehe

        Åh herregud Angelina!!!!! ?? vackraste ansiktet på jorden

      [Borttagen kommentar]

      Men bara för du inte tycker hon är vacker betyder inte att andra inte kan tycka det? Så trött på det här med ”jag förstår inte att folk tycker hon är snygg”. Verkligen konstig kommentar.

        Vad är det som är konstigt med en uppriktig fråga ställd till de som nu tycker att hon är superhacker??

          Det är ingen uppriktig fråga, det är ett sätt för dig att säga att du inte tycker att hon är snygg med linda in det i en fråga.

      Hennes ögon och hennes mörka drag tycker jag är vad som gör henne vacker.

      Hm, ångrar mitt svar efter att ha läst igenom era kommenterar. Fyfan vad ofräscht kommentarsfält. Kommentera vem som är fin och inte?

    jag tänker väl att så länge hon inte skriver ut att underkläderna kommer från intimissimi (i reklamen för caia) så borde det väl inte spela någon roll. Det går ju inte att se vilket märke det är utifrån bilden

    Hej CamCam,
    Gudars vad svårt det är att läsa med den texten du lägger till denna typ av inlägg. Förstår du vilken text jag menar? Den som är lite snirklig ovan och under bilderna som tex till detta inlägg. Kan du inte ha ditt vanliga typsnitt?
    Må gott och tack för en bra blogg/bevakning
    Hälsar Mia

    Med en twofer får man två till priset av en. Är detta istället en halffer för samarbetspartnern?

    Hon är väl lite lat? Ids inte byta om mellan reklamfotograferingarna utan kör samma – två flugor i en smäll! Ka-chingggg!

    Hon är jätte snygg och skitrolig

      Jätte- särskrivs inte heller

    Höna av en fjäder

    Har vi exakt samma supersnygg tjej-smak? Let’s see: Adriana Lima, Emilia Clarke (höll nämligen helt med en som skrev dem), Kate Moss & Monica Belucci (kanske på topp för 15-20 år sedan), Parisa Amiri, Beyoncé… Spretigt men vore kul om nån tyckte precis likadant! ?

      Ta bort parisa amiri o kate Moss och Emilia Clark

      Kate Hudson, Jennifer Lawrence, Emma Watson, Megan Fox och typ jättemånga fler

      Typ totalt annorlunda ”smak”. Min girl crush nr1 när det kommer till ansikte, Jessica Alba! Men hade velat ha en kropp som typ en mix av Ashley Graham och Christina Hendricks om jag hade fått drömma.

    Nej, det är lika lite smygreklam som om man har på sig en tröja från kappahl när man gör reklam för jeansen man har på sig från Lindex.
    Tycker heller inte att dessa bilder var sexistiska. Går inte likställas med deras rent osmakliga reklambilder som jag är glad att de fällts för!
    Men nä, detta är bara så oerhört långsökt…

    Bianca bara ”VAD JAG GÖR I KARANTÄN” :))?? Sen när sitter hon i karantän och har det gått förbi samtliga influensers att Sverige INTE är i karantän när dem ”quarentine day 7” återigen, VI SITTER EJ I KARANTÄN? Snälla säg att jag inte är den enda som tänkt på detta? Helt jävla verklighetsfrånvarande? Eller bara dramaqueens?

      De sitter kanske i självkarantän? Jag är själv inne på dag 11. Jag träffar numera bara min sambo och är ute i skogen och går. Har handlat mat två ggr dock. Men ändå.

        Fast man sitter ju inte i karantän om man ändå går ut o äter o gör saker utanför hemmet då o då…? Det är ju det jag inte förstår

          Jo det gör man.
          När karantän kommer införas i Stockholm kommer det att innebära att man måste vara inomhus om man inte är på väg till jobbet eller mataffären.
          Det är precis så de gör i länder där det är karantän.

    Oij vad bra Wahlgrens värld har blivit när Bianca syns väldigt lite! Äldre Pernilla men fy fasen med Bianca!

      Själv stängde jag av WV nu i veckan då Bianca aldrig var med.

    Intressanta spaningar att bygga vidare på i bloggen hade kunnat vara bl.a: 1. Alexandra Nilsson som spelat in yt om hur det påverkar henne när det kommenteras om hennes vikt och hur hon försöker hålla en balanserad tankegång angående det. 2. Kenza som berättar att det går väldigt dåligt för hennes bolag just nu mitt i corona-krisen due to en redan dålig period. 3. Hur corona kommer att påverka influencers jobb överlag om vi fortsätter såhär ett par veckor till, då efterfrågan nästan stannat upp helt i alla branscher.

    Bara jag som vill tipsa henne om Valtrex som man kan få mot munsår? Tyvärr så gick det inte att sminka över. Eller är det någon ny injektion hon fått i överläppen?

    Framförallt är det väl väldigt märkligt att göra reklam gör ett underklädesbolag när man gång på gång påtalat att man aldrig använder bh?

    Tycker det är skrämmande att kalla det sexistigt När en kvinna poserar i bh. Ser aldrig sånna kommentar er om en man i kalsonger. Vad vill ni ha? Heltäckta kvinnokroppar som bara får visas avklädda för deras män? Isf finns det redan x antal länder som lever med den kvinnosynen och vill man stödja det är det bättre att flytta dit än att ta det hit

      Jag tror nog att hela grejen är att det är bilder på henne i BH, men det hon gör reklam för är….. LÄPPENNAN! Det är den delen som är sexistisk.

    Jag tycker inlägg med screenshots från instagram blir så förvirrande då bilderna är för små. Jag stannar liksom inte upp och kollar utan bläddrar förbi tillslut. Vore toppen om bilderna kunde bli större och tydligare!

    Tänk om hon bara kunde uttala sina egna produkters namn rätt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.