Kenza slutar blogga?

Hej kära läsare!

Jag vet att ni är många som undrat senaste tiden om jag tröttnat på att blogga pga min dåliga uppdatering här och nu ska jag vara helt ärlig med er. Jag har bloggat sedan jag var 15 år gammal. Jag blir 30 nästa år. Jag har älskat att blogga, jag har älskat att ha kontakten med er som hängt med under så många många år och jag har älskat att dela med mig av både toppar och dalar med er genom halva (!) mitt liv. Och såklart allt gott som bloggen fört med sig. Inte bara för min karriär utan även för mig privat (utan bloggen hade jag kanske aldrig träffat Aleks?! <3)

Jag kommer alltid se tillbaka på min blogg och mina läsare med stor tacksamhet och kärlek. Allt började liksom här. Men det senaste året har jag fått känslan av att jag endast gör det av vana “för att jag alltid har gjort det”, jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre. Och jag har alltid lovat mig själv att jag bara kommer fortsätta blogga så länge jag tycker att det är kul. //Kenza

En efter en slutar blogga och helt ärligt är det inte så konstigt.
Jämfört med hur stor Kenza är på Instagram jämför med sin blogg så finns förmodligen de stora pengarna för henne att tjäna DÄR och inte här på bloggen.
Det som tidigare var ett komplement till hennes blogg är numera förmodligen hennes huvudsakliga plattform, så att helt gå över dit känns naturligt.

Kenza skrev tidigare att hon inte tjänar pengar på Ivyrevel utan enbart på sina sociala medier och dit hör givetvis hennes blogg, men det är nog inte där den stora inkomsten kommer ifrån.
Så länge hon finns kvar på Instagram och Youtube så kommer det inte förändra särskilt mycket, förutom för henne kanske.
Det är inte lika enkelt att skriva anonyma trollkommentarer på Instagram utan kräver en smula mer jobb – skaffa nytt konto mm – medan på bloggen det bara är att slänga iväg dem med minimal ansträngning.

Om bloggen ger Kenza (eller någon annan ångest) så ska hon inte fortsätta av gammal vana.
Satsa allt krut på de andra plattformarna istället, det tror jag är bra för både henne och följarna.
På Instagram idag går det ju praktiskt taget att göra samma saker som på en blogg förutom möjligtvis blålänkar (att länka ett ord eller en mening till en annan url som man skickas till om man klickar på länken) så abstinensen kommer bli minimal.

Än så länge kallar hon det för en paus på obestämd tid då hon inte vill göra något överilat, så vi får helt enkelt se vad framtiden utvisar…

Tankar om Kenzas potentiella bloggbeslut?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra beslut. Hon har definitivt gett bloggen typ noll kärlek på senaste tiden. Hoppas hon börjar plugga el ngt annat vettigt. Jag upplever så många influensers obildade (framförallt i poddar). Alla bloggare borde ni säkra upp sin framtid med ngt. Blogg ger bra inkomst, men de blir inte förmögna som vissa sportstjärnor exempelvis blir.

      Tvivlar starkt på att hon kommer att börja plugga istället, det tror jag inte att många av dagens influencers kommer att göra. Tror dock inte att alla behöver det då jag är av tanken att plugga inte är för alla, influencer eller inte, så länge du har en annan plan/dröm/mål och inte bara skrotar runt inkomstlös och deppar över det. De flesta entreprenörer har idag ingen utbildning bakom sig. Så länge instagram, youtube och/eller tiktok finns kvar så kommer dom att klara sig fint och tyvärr(?) så kommer det nog alltid att finnas, alternativt moderniseras men social media försvinner nog aldrig.

      I övrigt, ja! Bra att hon slutar blogga. Jag gillar hennes sätt att skriva men har rent allmänt tröttnat på livsstilsbloggar, det har varit på gränsen till utdött rätt länge nu känner jag och jag tror att de kommer att börja droppa av en efter en nu.

        Tror det kommer dö ut. Några kommer klara sig på det men inte lika många. Kommer bli en lågkonjuktur och företag kommer inte vilja lägga så mkt pengar på reklam.

          Reklam är vad som får företag att synas, bli upptäckta och få kunder. Hur ska de klara sig utan reklam? Idag läser inte många tidningar så att betala samma summa för en annons i tidningen vore waste of money. Så länge influencers finns så kommer dom att vara de största reklampelarna och dra in flest nya köpare (så länge de inte dör ut då som du siar), och företagen kommer att fortsätta betala dom sjuka summor för lite reklam.

        Finns väldigt få jobb idag som ger bra betalt som inte kräver en kort yh-utbildning åtminstone. Även om hon gick PR eller liknande. Tror inte hon har ngt unikt att sälja om hennes popularitet dör ut.

      Enligt egen utsago så hade väll Kenza väldigt bra betyg när hon tog studenten. Så hon är nog inte helt tappad men förstår att det kan ha känts omotiverande när man kan tjäna så stora pengar ugn utbildning som hon gjort…
      Kenza är nog en som en dag kommer behöva skaffa annat arbete.

        Vilken chock det måste vara att efter att aldrig jobbat en dag i sitt liv tills man är 30 plötsligt behöva ta ett riktigt jobb. Dock tror jag att hon antagligen kommer starta något mer företag och fortsätta vara egen.

          Egen inom vad? Hennes klädesmärke går dåligt, om hennes popularitet försvinner, vad är det hon ska sälja? Hon kan ju inget unikt.

            Hon löser nog det 🙂

              Jag tvivlar på det.

      Haha, när man lyssnar på Alexandra Bring och Victoria Törnegren. Victoria är verkligen inte smart, men vill gärna framstå som det.

        Har de någon koppling till transportföretaget bring?

          Nej ingen koppling till företaget ?

          Nej! De heter egentligen Törnegren i efternamn, Alex bytte till Bring i tonåren har jag för mig.

        Kan du ge exempel? Lyssnar inte på deras podd….

    Jag hoppas också hon börjar plugga. Jag tror hon skulle må bra av det.. Fatta vilken ångest att veta att man ska låtsas gilla gina tricos kläder tills man är 45 och sedan hoppas på viktväktarna vill samarbeta med än (hon behöver det verkligenn inte ?men vad gör gamla personer reklam för?)

    Jag hoppas hon blir lycklig

      Ja det är väldigt få personer som lever sina liv offentligt som ger intrycket av att vara lyckliga på riktigt
      … Kommer inte på nån faktiskt.

        Tänkte att ”Jo men gud, jag kan komma på flera st!” … Kom inte på en enda heller när jag verkligen tänkte efter om hen genuint känns lycklig. Vad ledsamt.

          Jag tror hon har här mycket pengar sparade på sitt bank konto. Sen tror jag hon tjänar en del på Instagram och vi snackar inte 10tusenkr i månaden. Hon tjänar minst 60 tusen kr i månaden och det räcker ju, hon har bara ett barn att försörja medan det finns familjer som har 10 barn och kanske lever på bidrag.

        Jag kan. Pernilla

          Pernilla Wahlgren som knappt har något hår kvar pga drar av hårtussar vid stress, sömnbrist etc? Som konstant klagar på hur ”tjock” hon har blivit och är livrädd för kärleken? (Allt detta har hon själv uttryckt plus mer)

          Är inte så säker på att hon är lycklig.

            Att man drar av hårtussar betyder ju inte att hon inte är lycklig haha? Hon har ju tics

              Hon har själv sagt flera gånger att hon gör det när hon är stressad eller har sovit dåligt en längre tid, det betyder såklart inte att man direkt är olycklig men samtidigt så är det inte heller ett tecken på en sund och lycklig relation till sig själv att en tar på sig så mycket jobb etc att man börjar dra av sig sitt eget hår. Att ofta trycka ner sig själv och sin kropp visar inte heller på lycka. Väldigt vanligt idag, och hon kanske visst är lycklig, vad vet jag?! Men jag tänker inte på en lycklig person när jag tänker på Pernilla, that’s all 🙂

                Fast vem av oss ”vanliga” är helt lyckliga? Känner ingen som aldrig aldrig har sämre perioder med stress, dåligt mående osv. Det händer dom flesta ibland.

                  Fast det handlade ju inte om det? Grundkommentaren var att hen inte kunde komma på någon som verkade genuint lycklig, en svarade PW och jag höll inte med. Jag är inte heller lycklig 24/7 årets alla dagar, men jag känner rent spontant att jag är lyckligare rent generellt än JAG(!) får känslan av att Pernilla är. Sen kan jag ha helt fel! 🙂

              Har aldrig hört henne trycka ner sig själv eller sin kropp, vet inte vart du får allt det här ifrån. Om man analyserar en människas beteende (som man inte känner) och börjar dra i halmstrån för att hitta något finns det ju risk för att det inte finns något där. Sen är det skillnad på olycklig, lycklig och tillfreds. Pernilla kanske inte är perfekt lycklig men vem är det liksom? Olycklig? Verkligen inte. Att hon drar av sitt hår är tics och att hon skämtar om att hon gått upp nån gång då och då är inte att vara olycklig, det är att ha självdistans. Sen säger hon heller aldrig att hon är direkt tjock. Konstigt att vilja få någon att verka olycklig.

                Menar såklart gripA efter halmstrån ?

                  Det finns flertal scener ur Wahlgrens värld, nämnt det i poddar etc.
                  Nu tycker jag att du överdriver lite dock och behöver läsa vad jag har skrivit igen 🙂 Jag analyserar inte Pernillas beteende, jag går endast på vad jag har sett på tv och vad hon SJÄLV har uttalat. Jag svarade med min(!) åsikt att jag(!) inte tänker på en lycklig människa när jag tänker på Pernilla, men som jag redan har sagt så vad vet jag?! Jag känner inte Pernilla och kan ha helt fel, att inte ha en känsla av någon är nästintill omöjligt men jag är alltid öppen för att ändra mig om motsatsen visas. Jag vill absolut inte få någon att verka olycklig, då har du missförstått mig/jag har uttryckt mig fel. Jag har heller aldrig påstått att någon annan perfekt och lycklig 24/7 årets alla dagar, vad jag vet? Jag tycker att det är viktigt och roligt att kunna diskutera 🙂

            Ursäkta? Är du konstig eller? Att dra sig i håret och vara rädd för kärlen betyder att man är olycklig? Herregud. Tycker hon verkar väldigt glad i livet och verkar ha mycket kärlek runt om sig.

              Jag är rädd för att åka hiss, allt annat är bra, men jag är så rädd så jag undviker det så jag MÅSTE vara extremt olycklig. Jag har också en dålig vana som gör att jag tvingar mig själv att träna några dagar i veckan, oj vad olycklig jag måste vara.? fattar ingenting

              Beror på vad som är konstig och vad som är normal? 🙂 Jag tror att du har läst in för mycket i vad jag sa alternativt att jag uttryckte mig fel i text. Tycker att det spårar lite nu så let’s leave it 😉

      Honey, if you think you are old at 45 … most people are barely halfway in life at this point. Wake up and smell the coffee. You are going this way too. Ageism is stupid af. Pissing against the wind.

    Vad händer med Bellas bolag?

      Kan du precisera frågan?

      Verkar som om det förbereds för likvidation av Löwengrip Social relations AB (numera Ventrikel 2 Consulting AB).

        Japp, ansökan ska ha lämnats in 2:a april till Bolagsverket.

      Det undrar jag med. Verkar som att det bolaget var till för hennes influencersamarbeten och -föreläsningar. Likvideringen av bolaget är det sista slutgiltiga tecknet på att Bellas karriär som influencer är dött.

        En till fundering: tidigare har hon lämnat bolag precis innan de konkar men denna gång likviderar hon bolaget trots att hon är kvar i bolaget. Varför kör hon detta upplägg denna gång?

          Detta bör det grävas lite i

            Jag undrar varför inte styrelsen i Löwengrip Beauty har ändrats. De har ju sålt bolaget.

              Det är på gång. Ärendet kom in 2020-02-20 men tydligen har man bara anmält styrelseledamöter bosatta utomlands. Ärendet har fastnat eftersom man inte anmält någon särskild delgivningsmottagare bosatt i Sverige.

        Inget konstigt att likvidera ett bolag. Det är en avveckling under ordnade former alltså man kallar okända borgenärer, inkasserar fordringar, betalar alla skulder och när likvidationen är avslutad upplöses bolaget och ägaren får de tillgångar i form av kontanta medel som eventuellt finns kvar.
        En frivillig likvidation tar minst sju månader, ofta ett år. Det är alltså inte det snabbaste sättet att avveckla ett bolag. Därför ska man inte anta att det är något ”skumt” med att just detta bolag likvideras. Hade bolaget snabbavvecklats genom försäljning hade det kanske varit annorlunda.
        Stämningen från Nordic Tech House är riktad mot Löwengrip Invest som nu är dotterbolag till Blonde Capital. Skulle Löwengrip Invest bli föremål för ansökan om frivillig likvidation så vore det annorlunda. Det bolaget kan inte likvideras genom ägarbeslut innan rättsprocessen fått mala färdigt. Det kan dock tvångslikvideras genom konkurs eller beslut av tingsrätt eller Bolagsverket.

          Tack för svar! Min fundering handlar om varför hon likviderar detta bolag på ordnade sätt när hon har lämnat bolag precis innan. Min frågeställning är därför inte varför det är ”skumt” utan varför hon väljer en vanlig likvidering just denna gång.

            Har det inte alltid funnits med andra ägare i tidigare fall, hon är väl ensam ägare i det här fallet?

          Kanske är det för att gå ut pengarna från försäljningen av Löwengrip beauty direkt?

            Så du tror att de pengarna hamnade i Löwengrip Social Relations AB ?
            Inte vet jag. Tror dock att de finns i Blonde Capital.
            Vill minnas att Bella svarade i bloggen att hon och Pingis delade upp aktierna som låg i ISPI Holding mellan hennes och Pingis resp holdingbolag.

              Det hon skrev var:
              ”Vi sålde aktierna i ISPI till respektive holdingbolag.”
              Antingen betyder det att Blonde Capital och Villanelle Ventures nu äger aktierna 50/50 i ISPI eller också menar Bella att aktierna som fanns i ISPI Holding (Löwengrip Beauty, Flattered, Brandbassador, Guldkula och Wavy) delades upp mellan resp holdingbolag.
              Det har betydelse för var vinsten vid försäljning av Löwengrip Beauty hamnade – antingen i sin helhet i ISPI Holding eller 50/50 mellan Pingis och Bellas holdingbolag.
              Skulle tro att det första alternativet är det som gäller. Det andra verkar krångligt.

        Ingenting är dött för reinkarnationsexpertens belliga pormask

    Håller med.
    Tror dock (lite fördomsfullt) att plugg skrämmer många påverkare/influencer då det kräver en hel del jobb och tålamod/hängivenhet. Någon helt annan än en snabb haul och vidare till nästa..
    Även om dom skulle plugga på halvfart, innebär det mer jobb för dom att plugga och hålla Instagram vid liv än vad dom behöver lägga ner på sina kanaler i nuläget.

      Och de kommer gå ned i lön, garanterat.

    Kenza var allas favoriter i början.. svenska folket .. alla tjejer pratade bara om kenza.. nu har de kommit fler influencers.. och kenza har förlorat populariteten .. hon är inte intressant längre

      Ja, det ligger mycket i det du skriver. Hon har blivit utkonkurrerad, vilket är helt normalt när det blir allt fler populära influensers som trängs i rampljuset. Hon har kunnat vara ensam på drottningtronen länge, men nu är andra tider.

        Bianca har sopat mattan med varenda kvinnlig influencer som någonsin funnits i Sverige

          Bianca är en klass för sig. Beyoncé-status på henne!

            Haha det är fan sant alltså?

            Förstår inte hur. Människan tror att stadshuset är en kyrka!

          Ja men hon är ju inte self made som Kenza. Bianca är ju infödd i det livet, inget fel med det men det finns nog ingen annan i Sverige som har haft en sån gräddfil till att lyckas.

        Hon har nästan två miljoner följare på insta, har aldrig sett henne på någon drottningtron men hon är mer poppis än många andra och det var intressant att följa hennes ivf-resa mm (där hade hon över en miljon views vissa videos).
        Tror vissa gärna vill se henne som ”ute”.

          Men då bara 24% av följarna var svenska följare är det inte så många egentligen för att marknadsföra svenska företag och tjänster. Drygt 430.000.

            Sant, hon har bättre förutsättningar internationellt och har ju tidigare bjudits till modeshower utomlands (dvs, hon bjöds in personligen och inte som någon annans +1). Hon passar mer i instagramformatet.

      Föredrar dock henne än många av de nya som poppar upp som svampar och har noll seriositet

        Inte jag. Efter hennes egoistiska tänkande och hur hon missunnar sina vänner lycka. Nej tack, ingen bra influencer enligt mig.

      Jo men det enda Kenza skriver om numera är hennes son… Jättekul att hon har ett barn som hon så länge önskat sig, men totalt ointressant att läsa inlägg om barnet på stranden, barnet på restaurang, barnet på mattan.

      = barn..

      Så fort någon får barn så blir personen genast ointressant

    Lycka till Kenza. Bra beslut, tycker jag. Man ska göra det man mår bra av, dessutom tror jag att all kritik har tagit hårt på henne. Är hon inte en ganska konflikträdd människa i grunden? Har för mig att hon skrivit det någonstans. Ja, ja.
    Tror inte hon kommer återgå till att blogga.

    Kenzas blogg (och denna) har faktiskt varit den enda jag läst nu på slutet. Tråkigt! Jag hat börjat lessna på instagram, känns som att det är noll substans. Bara massa reklam eller skryt.

    Tror hon känner att hon lessnat p.g.a. all kritik också. Tycker många är onödigt hårda mot henne i jämförelse…
    Hon försöker iaf ändå alltid försvara sig, till skillnad mot de som flitigt raderar kommentarer och bara skickar fjantiga hjärtan till alla som hejar på..
    Sen det här med allt gnäll om sonen och exponeringen av honom (och han är fortfarande bebis). Det hon visat upp är ju ingenting mot t.ex. Margaux (eller dasha mfl) som använder sin son som en liten ciruksapa och kommer undan med det, då verkar alla tycka det är så charmigt (eller så raderar M den kritiken också).

      Fast jag tror inte direkt hon blev kritiserad så som du beskriver det. Margaux började sin karriär med en förlossningsvideo, hon visade allt från början. Kenza här däremot varit väldigt privat och tjatat om det tidigare, men så fort hennes popularitet började dala körde hon på samma spår som andra influencers. Förlossningsvideo, fläka ut ungen (jo det gör hon), göra en ”grej” av amning som en form av goodwill när allt egentligen handlar om publicitet för henne själv, stoppa huvudet i sanden när hon gjorde reklam för en resa till Dubai (hon kunde betalt själv så hade hon absolut kunna stoppa huvudet i sanden), och nu ”rädda mitt företag… och Stureplansgruppen”(?). Tror folk helt enkelt vuxit upp och insett att hon är precis som alla andra bloggare, men man kanske tidigare följt henne just eftersom hon aldrig var som andra. Sen gjorde den där podden inget vidare gott heller.

        Exakt!

        +1

        Precis. Hon är exakt likadan som alla andra.

      Enligt mig har Kenza alltid varit skonad från all hård kritik fram tills när hon blev gravid/började podda, det märktes väldigt tydligt i kommentarsfältet här också. Före hennes graviditet var det sällan några kritiska kommentarer om henne, men efter att hon blev gravid och började podda så började kritiken visa sig mer och mer.

        Det är för att en del mammor är väldigt bra på att trycka ner andra mammor om de gör något som de inte gillar eller stämmer överens med deras egen uppfattning av hur man ska bete sig som mamma. Tyvärr. Mamma mobben på internet som kommer med sina pikar och ”välmenande råd” är fan skrämmande.

          Nej det är det verkligen inte ? många, många har problem med fröken K och inte bara mammor. Mom shaming är ett totalt ickeproblem och mer urvattnat som begrepp än typ rasism.
          Mammor är fan internets stora töntar, sluta lipa för allt nån himla gång

            Finns många mammor på internet som inte borde få ha tillgång till internet, för de kan inte hantera det. Jag är inte mamma själv men har märkt detta och kommer vara väldigt väldigt tacksam över att jag inte är influencer om jag får barn.

          Nja, mångas åsikter var att de började se vilken sorts person hon är när hon uttalade sig i podden om diverse saker, samt hennes dubbelmoral. När hon själv inte blev gravid så var det hemskt av andra att visa att de var gravida och lyckliga på instagram, så fort hon blev gravid började hon med precis samma sak själv, bland annat

          Nej nej och nej.. Det handlar inte om mammor överhuvudtaget. Det handlar om hurdan person kenza är och folk börjar märka det, äntligen. Podden gjorde succé, folk fick se hennes riktiga jag efter år av att vara ”privat”.

    Jag hoppas hon har en annan inkomstplan då för enligt denna tabell tappar hon ju bara följare på instagram och har gjort det under lång tid nu: https://socialblade.com/instagram/user/kenzas

      nja, hon förlorar ungefär 3500 följare i månaden. I den takten kommer det ta minst 20 år innan hon hamnar under 1 mille strecket. Jag tror Kenza har en stark fanbase och behöver inte oroa sig för sin sociala medier framtid och inkomst. Men, jag har tröttnat på henne totalt. När hon började blogga var hon som ens kompis, man kunde relatera till henne och jag tyckte att hon verkade ha sunda värderingar. Men nu (då få ggr jag tittar in hos henne), har hon en helt annan livsstil och det handlar verkligen BARA om pengar, det finns ingen trovärdighet längre. I synnerhet när hon ska köra snacket om att hon inte har pengar och låtsats lajva arbetarklass. Stör mig som fan, för det var längesen Kenza var fattig. Hon är säkert god för 10 mille, pengar som många av oss kan bara drömma om. Ok. End of rant.

        Fast det är ju inte säkert att det fortsätter i den ”lilla takten”. Om 10 år är hon närmare 40, kanske inte lika snygg längre och hur intressant är hon att följa då för dom flesta?! Har alltid trott att det här skulle hända henne. Typ hon borde ha en annan plan för hon kan inte leva på sin utsida för alltid. Tex Carolina Gynning som har sin konst eller Margaux sitt samhällsengagemang. Båda dom ökar sitt antal följare. Och vart vill jag som egna företagare helst annonsera. Hos någon som tappar sina följare (även om det är lite just nu) eller får fler följare!? Svaret är enkelt.

          Jag tycker verkligen inte att Margaux plan är samjällsengagemanget… Snarare att hennes plan är att exponera hennes son och få in pengar via det. Tycker hon är den som exponerar sitt barn mest i hela influencervärlden. Han är som ett litet experiment. Han kommer vara som Jim Carrey I filmen the Truman show…. Stackars barn, sen födseln har han blivit exponerad, inte bara av sin mor utan andra i i fluencer också (han frisk-killen som jag ej minns namnet på)

    Jag tror att bloggarna (de som vänder sig mot en yngre ”publik”) kommer att försvinna mer och mer. Inga unga tonpåringar orkar sitta och läsa texter – de vill ha tik tok och möjligtvis youtube (om det är tillräckligt intressant) och de aningen äldre följer instagram. Bloggar är lite som att sätta en roman i händerna på en rastlös 14-åring och tro att hon ska läsa (ja, det är väl främst tjejer som följer influencarna).

    Då är det knappast så inspirerande att lägga ner tid på att skriva blogginläggen heller. Dessutom krävs väl lite mer av skribenten än av t.ex. tjejen som mimar till en låt på tik tok och blir världskändis…..

      Läsning är viktigt, oavsett vad man läser.

    Jag har för mig att Kenza svarat en kommentar i hennes blogg (i något inlägg de senaste 1-2 veckorna) att hennes blogg är den enda inkomstkällan som hon har?

      Nä det där tror jag inte på, tror hon tjänar alla pengar på Instagram genom all reklam och samarbeten hon gör där 🙂

        Ja, det har du nog rätt i. Men konstigt, jag har verkligen för mig att hon skrivit det.

          Hon skrev att det är hennes största inkomstkälla, inte enda

            Ja, så var det ja! Tack 🙂

        Fast hon tjänar en hel del pengar på hennes blogg eftersom hon gör många samarbeten och reklam även där.

      Frågan gällde bloggen och sociala medier https://bloggbevakning.se/2020/03/30/triss-i-instagramsnack/

    Oft- Elaine Eksvärd har gjort en ”blogg-comeback”, vart förvånad att läsa att hon börjat blogga igen.
    Kanske blir mycket tid över nu när hon inte kan föreläsa, kanske också behövs den inkomstkällan från bloggen.
    Kenza kommer säkert också tillbaka sen.

      Tänkte också att det var desperation. Älskade hennes blogg länge i början, men sen steg det henne åt huvudet. Hon bråkade med folk offentligt, och skällde ut folk i kommentarsfältet mm. Tyckte hon var smart som stängde ner bloggen, men sen fortsatte hon bara på insta. Känns som att Elaine är en extrem dramaqueen som törstar ihjäl om hon inte får uppmärksamhet. Inte ett fan längre, dock stödjer jag hennes kamp för idrottsbrev och liknande.

        Japp, kände också att hon var bra i början.

        Jag upplever att hon är lite av en ”knowitall”. Ger sig in i varenda samhällsdebatt osv. Dock så pratade hon ett tag om att hon hade insett det själv att hon gärna går in i konflikter osv och ville sluta med det och fokusera på det hon kan. Dock så har jag slutat följa henne men jag tyckte hon hade bra tankar ang. Barns integritet osv. men det andra vart för mycket

    Undrar vilket avsnitt av podden som gjorde att folk ändrade uppfattning av Kenza. Orkar inte lyssna igenom alla och det lilla jag lyssnat så tycker jag visst att Dani får ta plats..

      Nån som vet???

      Tror folk menar det avsnittet när de diskuterar att K tycker det var jobbigt och hade svårt att glädjas med andras graviditeter (innan hon själv var gravid), samt att gravida skulle tänka sig för i vilka situationer de berättar om att de är gravida, för det kan skapa typ jobbiga känslor om det berättas på en släktmiddag osv. Genomgående i podden var det välsigt mycket fokus på K och sina upplevelser och Dani blev mer som intervjuaren i podden. Jättetråkigt!

        Eller nu blev jag lite osäker om det där med att inte berätta om sin graviditet på tex släktmiddagar verkligen var från deras podd ? det är ju ett år sen de poddade så kan ha blandat ihop med någon annan pod!

        Men vilket avsnitt var det? Alltså namnet

    Nu har jag inte läst igenom alla kommenterar så vet inte om orden ’jag stör mig på henne’ har dykt upp här med men jag vill bara högt undra hur gamla ni är som följer tex just Kenzas blogg och stör sig på henne och varför ni då fortsätter följa henne? Undrar också hur ni mår själva och om det kanske är så att ni projicerar ert eget dåliga mående på andra?

    Hörni… låt oss skicka mer kärlek till världen och varandra istället för att störa oss på det ena och andra. Var rädda om er själva och ta hand om er ❤️❤️❤️❤️

      Kenza ? ?

        Nä, jag heter Johanna och sprider gärna glädje och kärlek än hat och bitterhet ☺️❤️

        Inget annat att tillföra, Jenni ?
        Jag håller helt med Johanna och jag är Kenza ”in my dreams”. Är särskilt intressant att läsa inläggen från folk som uttrycker sig på ett sådant sätt som de verkligen känner henne (eller andra influencer). Tycker nog att det är dags för folk att göra en brain-check. Finns ingen anledning att hänga upp sig på, läsa om eller följa en person som triggar en så hårt. Uppenbart har alltför många människor för mycket tid att hänga på nätet – oavsett en Corona-kris.
        /Linda

          Nej faktiskt inte 🙂

      Har inte följt Kenza men det finns andra bloggare och YouTubers som jag gillade mycket i början som jag sedan tröttnade på. Svårt att säga om det var de som förändrades, om det bara blev för mycket (överexponering), om det blir så desto mer man vet om någon, om det har att göra med något jag själv går igenom, osv. Tänker t.ex. på Kelsey Impicciches Sims 100 Baby Challenge som jag tyckte var kul att följa i början men kändes allt mer skrikigt, typ påtvingat entusiasm för att hon tröttnade eller var det jag som tröttnade, who knows. Så tog en paus. Kan dock vara svårt att låta bli att kolla när man har följt någon i många år, som många har gjort med Kenza, då går det säkert på rutin.

    Det känns som om jag är den enda som fortfarande gillar Kenza. Tycker hon är otroligt genuin med fötterna på jorden! Började följa henne väldigt tidigt och hon är den enda (plus Alexandra Bring) vars bloggar och instagram jag följer.

    Jag tycker det kommer bli tråkigt med pausen. Absolut hennes blogg är inte som förr men gillar fortf hennes innehåll (för d ett mesta). Kommer också ihåg när hon och Dani släppte podden, tyckte inte den var så rolig. En av de sämre saker hon gjort. Dock tycker jag inte att hon var så dryg som många påstår här i kommentarsfältet? Beror väl lite på hur mkt man väljer att analysera eller ej.. Kort och gott, hoppas hon börjar blogga igen!

      du tycker inte det är konstigt att man vill ta avstånd från en vän som blivit gravid och inte kan glädjas åt denna för att man själv vill ha barn? Vill gärna ha en miljon men har inte de, har dock vänner som många miljoner, jag gläds åt dem. När hon sedan själv blev gravid fanns det noll känsla kvar för alla de andra som också har svårt att få barn. de är bara jag, mitt barn, jag, mitt barn, jag mitt barn, jag, mitt barn, jag, mitt barn, jag. om och om och om och om igen, och juste, en jävla massa reklam med.

      Håller med. Men har folk åsikter så har dem, men håller inte heller med om att hon var dryg på podden. Och tycker det är löjligt att folk hakar upp sig på hur hon kände när hon inte kunde bli gravid och hade svårt för gravida vänner då. Jag själv har noll längtan att bli gravid men kan förstå att det är tusen gånger mer känslor kopplat till det än till pengar, som var anonyms jämförelse ovan. Det är väl upp till Kenzas vänner att bestämma hur bra eller dåligt Kenza betedde sig.

    Jag tror hon har mycket pengar sparade på sitt bank konto. Sen tror jag hon tjänar en del på Instagram och vi snackar inte 10tusenkr i månaden. Hon tjänar minst 60 tusen kr i månaden och det räcker ju, hon har bara ett barn att försörja medan det finns familjer som har 10 barn och kanske lever på bidrag.

    Jag tror hon har mycket pengar sparade på sitt bank konto. Sen tror jag hon tjänar en del på Instagram och vi snackar inte 10tusenkr i månaden. Hon tjänar minst 60 tusen kr i månaden och det räcker ju, hon har bara ett barn att försörja medan det finns familjer som har 8 barn och kanske lever på bidrag.

      Då kanske det inte var så genomtänkt att skaffa sig 8 barn till en början och inte direkt Kenzas fel att det är så. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.