The struggle is real – Celebrity style

https://www.instagram.com/p/B-TJFHfnyiD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B-FzjMqncqN/

Att hålla sig hemma kan vara nog så påfrestande, men kanske inte när man har ett hus i samma storlek som halva Hälsingland att leka ”Floor is Lava” i eller spela i små TikTok-videos i.
Det är nämligen vad Justin Bieber och hans fru bland annat roat sig med sedan corona-krisen bröt ut.

Han och Hailey bor i ett stort hus i Beverly Hills, fyllt med små gosedjur och andra smått märkliga detaljer men för ett tränat öga så går det även att snappa upp en och annan detalj som återfinns hos svenska influencers.
Kanske hos en, kanske hos flera, kanske är det en trend, kanske inte….

Hur många kan DU hitta i bilderna här under?
En bild innehåller även en sak jag helt ärligt inte tror att du kan hitta hemma hos en enda svensk influencer.
Hittar du även den?

https://www.instagram.com/p/B3eTI2eHowQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B3eP1TZHiBI/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9vL0SBHw_H/

https://www.instagram.com/p/B3iiCONHYEJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9sIg7KHace/

Hur gick det?
Kanske hittade ni fler saker än de jag noterat?

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Wtf, relevans ?

    Men alltså, ska vi bara gissa helt randomly över saker du tycker brukar finnas? Med tanke på att dina funderingar ofta hamnar långt borta från många andras känns det rätt irrelevant.

      Är du alltid såhär otrevlig eller bara mot folk du inte känner men vars tjänster du nyttjar gratis?

        Alla är otrevliga ibland ? men tycker inte den kommentaren var så farlig.

        Du menar lika otrevlig som Camilla kan vara mot vissa hon inte gillar fastän hon nyttjar deras tjänster gratis? Typ Maggan, Booken, Elsa osv.

          Som jag säger till mina sjundeklassare – att andra beter sig illa är inte anledning för dig att bete dig illa. Alla tar ansvar för sitt eget beteende.

          09,22 Ursäkta mig men vad i helsike har booken att erbjuda? Om du ogillar Camilla och BB så kan du väl bara dra härifrån.

        Rent tekniskt utnyttjar jag den inte gratis då annonsintäkterna finns. Och om du tycker det var otrevligt så är du nog rätt känslig

          Att läsa bloggen är gratis för dig eftersom du inte betalar någonting. Du var otrevlig, stå för det istället.

            Fel, internet åtkomst krävs, vilket inte är gratis 😉

              Du behöver också kläder på dig när du går till jobbet. Som inte är gratis.
              Du behöver säkerligen ta dig till jobbet på något sätt med bil/buss/tåg/cykel, vilket garanterat inte är gratis.
              Men du skulle inte hävda att din arbetsplats tar betalt av dig för att vara där, eller hur?

                Jo, i form av tid.

                  Vad är det som pågår i ditt huvud egentligen?
                  Nej, företaget tar inte betalt av dig i form av tid. Företaget betalar dig för dina resurser. Om dina arbetsuppgifter bara går ut på att sitta av tiden så får du betalt för din tid.

                    Läs på om opportunity cost.

                      Som sagt, det skulle vara intressant att få vara i ditt huvud en stund. För nu är det bara så extremt pinsamt uppenbart att du försöker provocera med flit.

            Skickar ett handhjärta till dig. Råder dig att ta kontakt med Mindler, du behöver professionell hjälp med din lättkränkthet.

            Jobbigt det måste vara att behöva leka riddare varje gång du tycker att någon är otrevlig för att du läser in det.

              Tycker det verkar vara betydligt jobbigare att vara otrevlig och klaga på diverse olika saker för att de inte är exakt som man själv skulle vilja ha dom 🙂

      Hahaha orka bli arg

        Hahaha kul att du tror jag är arg bara för att det inte är en smiley med. Det är nog du som tolkar det så!

          Du låter arg

            Internet är nog inte en plats för dig

              Det är ju du som blir sur över ett blogginlägg

                Jag är inte första anonym, konstaterar bara att internet inte verkar vara en plats för dig

                  Eller så är internet inte en plats för er som inte kan hantera möjligheten att kommunicera anonymt med andra människor utan att bete sig som ett gudsförgätet mähä?

                    Fast det är ju det som är grejen med internet, alla är anonyma och det går inte att sätta regler för hur folk ska bete sig. Därför är kanske inte internet en plats för er som tar det anonyma randoms skriver personligt.

            det är din tolkning, den enda som vet faktum är jag och jag är långt ifrån arg!

              Okej!

    Marmorbord, boken om louis vuitton och den platsbyggda bokhyllan känns ju givna i många svenska influencerhem. En takfläkt och massa synliga plastbackar däremot, kanske inte?

      Bra spanat Kattis! Jag är inne på ditt spår!

      En såndär vas med rosor i också! Klong eller vad det heter

      Såg också såna Bear Bricks som bland annat Lovisa Alcén och Emilia de Poret har!

      Jag tänker också att man inte kommer att kunna hitta plasthyllan som plastbackarna står i, brun skinnsoffa, ett möblerat garage, flipperspel, ett stort kristet kors, blomkrans ovanför öppen spis, en inglasad nallebjörn på en piedestal och ett schackspel.

      Vad man kan hitta är sammetssoffa, soffbordsfoten i spegelglas, sammetspuff, och den där golvlampan man kan se på två bilder.

      Savannahkatterna.

    Ooooooerhört låg kvalité på inlägg. Om jag vill se Biebers instagramflöde så följer jag väl honom där, inte den här bloggen.

      Det är rätt enkelt att scrolla vidare eller gå in på andra bloggar. Du borde prova det istället för att lägga tid på att gnälla.

        Äsch det är ju det jag gör i de flesta fall, bara scrollar vidare. Har läst den här bloggen aktivt i flera år (pga svårt besatt av bloggar) men märkt själv att jag allt mer sällan går in här. När jag väl gör det blir jag lite för ofta besviken – saknar ju vad bloggen gav mig tidigare! Och just det här inlägget blev droppen som fick kommentaren att rinna ur mig 🙂 Jag som läsare vill ju inte ha en blogg som jag bara scrollar vidare i ju. Jag VILL tycka att den är bra och att den ger mig något. Men kommer nog inte sluta gå in här förrän det finns en annan blogg som bättre uppfyller det jag vill ha (precis som att BB fick mig att läsa Bloggkommentatorerna allt mer sällan när den kom).

          Alla har rätt till sin åsikt men det jag inte förstår är vad ni gnäller på.
          När jag började läsa här så var det pga Catrin. Det ebbade ju ut av förklarliga skäl och sen avlöste de dramatiska händelserna varandra. Det var det jag, tyvärr, tyckte var roligast att läsa om.
          Att det nu inte finns liknande draman att läsa om är kanske för att 1: influensorna inte hamnat i samma sits som Catrin, IL, AB osv.2: för att alldeles för många har klagat på exakt allt Camilla gör och därför har allt hon skriver förändrats.

          Inget hon gör kan bli rätt i allas ögon och en klick människor verkar inte ha något annat att göra än att sitta här och på Flashback och gnälla över att Camilla ens existerar. Hur kul blir bloggen med kommentarer då????

          Bidra med något eller sluta gnäll. Allt har bara blivit tråkigare sen ni kom in i bilden.

        Jag tycker faktiskt att det kan vara bra med konstruktiv kritik. Den här bloggen är ju inget utan läsare, är väl bra att man kommenterar om innehållet faktiskt inte håller lika hög kvalité längre, vilket jag nog inte är ensam om att tycka.

          Jag tror det är rätt svårt att skriva inlägg som alla gillar. Camcam har skrivit många inlägg genom åren som inte tilltalat mig överhuvudtaget men inte gnäller jag över det. Jag vet ju att det finns andra som uppskattar just dom inläggen. Hade jag mot all förmodan fått för mig att lämna en kommentar om hur dåligt ett inlägg är hade jag föreslagit vad jag skulle vilja se mer av istället för att endast gnälla över vilket tråkigt inlägg hon skrivit.

      Läs ej bloggen om du tycker den är kass?

      Går väl att säga om alla andra bloggare också? Då kan du lika gärna följa kenzas insta istället för att läsa här liksom. Varför läser du ens den här bloggen? För att läsa om camcams hund?

        Jag läser i alla fall här för bevakning av svenska influencers och bloggar, inte för att sitta och räkna vad Justin Bieber har i sitt hus och diskutera vilka personer jag helst vill vara instängd med ? Men men, antar att den här bloggen tagit en helt annan riktning nu och det är dags att sluta läsa då.

          Come and join our Swedish fika… 😉 🙂

          Men det är väl inte upp till dig att diktera vilka influencers som ska bevakas? Då får du ju starta en egen blogg.

            Sa jag det eller? Du verkar läsa in saker som inte stämmer Kattis, dags att se över och ta ansvar för ditt egna beteende kanske?

              Vad var poängen med att säga att du kommer hit för svenska influencers då? 🙂

                För att det är det jag förväntar mig att läsa om här, eftersom det är det Bloggbevakning alltid har handlat om tidigare..?

                  Fast lite då och då har det faktiskt ploppat upp inlägg om andra influencers utomlands.
                  Det jag kan komma och tänka på såhär på rak arm är den här festivalen i USA som megastora stjärnor gjorde reklam för. Den som kostade apmycket och när alla kom fram fanns det i princip ingenting.

                  Men ibland, faktiskt ganska ofta genom åren, skrivs det om internationella influencers också. Varför måste du berätta vad du kommer hit för om det inte är För att du vill försöka diktera vad det ska skrivas om? Du kan lätt scrolla förbi det du inte är intresserad av. Det gör jag, jag berättar inte hur ointresserad jag är av x och y, helt enkelt för att det såklart är ännu mer ointressant. För alla.

            Argumentet ”starta en egen blogg då” bara för att man är kritisk håller inte. Borde du som lärare inte veta bättre? Om en förälder är kritisk mot dig i din yrkesroll säger du åt dem ”Bli lärare själv då”?

            Ditt argument ”starta en egen blogg då” håller inte. Borde du som lärare inte veta bättre? Eller säger du till en förälder som är kritisk mot dig i din roll som lärare att ”bli lärare själv då”?

              Nja, inte riktigt jämförbart va? Men däremot om föräldrar kritiserar mitt val av skönlitteratur, bara baserat på deras egna personliga tycke och smak, kan jag absolut uppmuntra föräldrarna att tillhandahålla egen litteratur till sina barn 🙂

              Och om någon bjuder på chokladbollar säger jag inte ”nästa gång får du bjuda på kladdkaka, det gillar jag bättre”. Utan då bjuder jag på kladdkaka vid passande tillfälle. Det blir nämligen väldigt konstigt om jag skulle försöka diktera vad andra ska göra och bjuda på.

        Det jag menade var att inläggen bara var rakt av länkade, utan några vidare kommentarer. Då kan man ju lika gärna följa honom själv på instagram eftersom inlägget inte ger något. Hade det funnits någon substans och ett inlägg runt bilderna hade det ju varit bättre (men jag tycker inte Justin Bieber är relevant för den här bloggen ändå).

      Ooooooerhört tråkigt för dig att du då lade tid på, att inte bara läsa, utan ÄVEN skriva en kommentar.
      Är så ledsen för din skull.
      Nä, det är jag inte, jag var ironisk

        Tack för klargörandet, inget hade fattat det annars.

      Får jag fråga varför du följer den här bloggen överhuvudtaget?
      Här skriver jag ju bara om andra influencers med egna sociala medierflöden så med din logik borde du ju följa dem där och aldrig ens klicka dig in här. Eller?

        Så intressant att de flesta bloggare går in, besvarar den ytterst lilla mängd med negativa kommentarer men i princip aldrig fina och relevanta kommentarer – varför är det så?!
        Känner du en sådan drivkraft att försvara dig? Ge svar på tal eller vad handlar det om?

          Va? Läste du ens kommentaren jag besvarade?

            Det är lite svårt att se i mobilen hur kommentarstråden ser ut men jag gissar att du svarade ”Linnea” – eller?
            Förstod du inte min fråga?! Konstigt svar iaf du förstod vad jag menade…?
            Den handlade om att du väljer att besvara den enda (eller typ) negativa kommentaren isf för positiva- jag frågar igen! Varför fokus på det?

        Som jag svarade ovan har jag följt bloggen sen start i princip, men främst sen Bloggkommentatorerna la av, eftersom jag själv läser extremt många bloggar/följer på instagram och uppskattar ett forum där dom diskuteras. Så därför läser jag inte bara deras flöden utan går in här för att få det lite extra meta 🙂 Min kommentar om att jag skulle följa Bieber på instagram om jag ville se honom var en passning till att jag uppfattar Bieber vara totalt irrelevant för den här bloggen. Ok att bloggen ska handla om sociala medier och influencers – men att bara länka hans inlägg känns så slappt. Dessutom, detta är ju inte uttalat, men bloggens framtoning är att den handlar om personer eller händelser som är relevanta i eller för Sverige. Jag uppskattar nationellt fokus, annars blir det så jädra spretigt! Kollar Perez Hilton för den typen av inlägg istället.
        Jag såg att någon annan skrivit att dom började följa bloggen på grund av skandaler och sen fortsatt, men att den blivit tråkig nu när det inte längre händer något (typ Bella). Men det håller jag inte med om. Eller jo, bloggen har blivit sämre, men det tycker jag beror på att du är för bred. Istället för menlösa inlägg om ex Bieber som i det här fallet eller utläggningar om dina husdjur skulle jag uppskatta betraktelser och kommentarer om bloggarna. Kanske om hur Beijer är en av få som sköter sitt ”jobb” med bravur med tidsinställda inlägg varje dag och alltid fantastiska bilder? Eller Underbara Claras sätt att kurera och använda redaktör till bloggen. Eller hur Dasha verkar strunta i allt och inte ha någon form av kontinuitet eller kvalité på sina flöden. Alltså kontentan är, för mig behöver det inte ha hänt något särskilt, utan den här bloggen kan kommentera ändå! Den dagen en sån blogg dyker upp kommer jag försvinna härifrån, men tills dess behöver man ju sin dagliga dos av förströelse. Jag märker hur jag går in här allt mer sällan, men så är det väl – bloggar kommer och bloggar går.

      Gäller inte det alla bloggar som det skrivs om här…?

    Snark….

    Savannakatter! ❤️

    Förhoppningsvis skaffar inga svenska influencers två stycken serval-korsningar… biebers katter är av rasen Savannah och är första generationens, sk f1.

    I Sverige är det inte lagligt att ha Savannah-katter med mindre än fyra generationer från serval – och vid sidan av lagstiftning är det moraliskt jävligt att hålla sig med vildkatter som husdjur.

      Reagerade också på katterna. Endast domesticerade djurraser och -arter bör bo hos människor som husdjur.

      En av grejerna som är sjukt galet i USA. Den fria rätten att göra vad man vill innebär också att man får ha vilket djur som husdjur man vill.

      Han är rätt tam (pun intended) jämfört med Joe Exotic… 😉

        Haha alltså jag började titta på tiger king igår, hur sjukt?! Vilka dårar alltså.

          SJUKASTE jag sett! Du måste se alla avsnitt! Det blir bara mer och mer galet. 😀

    Takfläkt

      Jag vill ha takfläkt!!!! De är underbara.

        Fantastisk på sommaren. Tyvärr en utdöende ras

    Hörreni! Nu får ni skärpa er. Byt blogg eller scrolla vidare om det inte passar er – ni drar ner stämningen oerhört mycket!

    Eftersom läget är som det är, så vill väl Camilla lätta upp stämningen och ge oss lite kluriga inlägg. Brukar aldrig kalla nån bitterfitta men nu börjar många liknas vid det.

    Tack Camilla för att du iaf försöker lätta upp stämningen! ?

      [Borttagen kommentar]

        Det här är en del av hennes jobb. Uppenbarligen. Hon väljer naturligtvis själv vad hon vill lägga upp. Ibland kommer innehållet passa dig och ibland inte.

        Men ge oss tre exempel på vem och vad hon skulle kunna skriva inlägg om nu då som skulle duga i dina ögon.

        Mig veterligen sitter de flesta influensor hemma och bölar över att de inte får några samarbeten, inte kan resa eller gå ut och skapa ”content”. Det händer inget i den världen just nu. Ska C hellre låta bloggen stå tom? Då gnäller ni ju för det istället.

          Jag tycker faktiskt att det hade varit mycket bättre om Camilla la ner tid på välgjorda och seriösa inlägg och då lät bloggen stå tom där i mellan istället, det är inget jag hade klagat över i alla fall.

            Det tycker inte jag, jag tycker dessa är underhållande! Vi tycker alla olika, väldigt dumt och onödigt att hålla på att tjafsa om sånthär..

            Men någon annan hade klagat över att bloggen stod ouppdaterad i väntan på passande inlägg. I era ögon kan hon aldrig göra rätt. Så varför fortsätter ni klaga?

    Jag tycker att Camilla gör ett bra jobb med tanke på situationen som råder i Sverige och resten av världen just nu. Kan inte vara mycket att skriva om när alla influencers sitter hemma pga covid19. Camilla gör det bästa hon kan i en dålig situation, passar det inte så läs något annat!

    Vem går in på en blogg bara för att skriva att ett inlägg är sopigt? Ta ett djupt andetag och läs någon annans blogg istället

      Fast man går väl in på bloggen och hoppas på bra inlägg? Och blir besviken liksom?

        Buhu..

        Och när man blir besviken så MÅSTE man uttrycka det? Som vuxen bör man väl kunna kontrollera sig…?

        Jag blir lite nyfiken. Du tittar säkert på en TV-serie du tycker är bra, eller hur?
        Du kan säkert hålla med om att även fast serien är bra så finns det vissa avsnitt som inte håller samma nivå som helheten? De som bara känns som en utfyllnad och transportsträcka liksom.

        Gör man samma sak då? Klagar över hur värdelös serien är??

    Suck va trista kommentarer, möe gnäll nu.

      Ja. Ett gäng kommentarer som gnäller på bloggen och sen lika många som gnäller på de som gnäller. The circle of gnäll.

        Ja men inte konstigt att man reagerar.

          Ni matar gnällspikarna.

      Å jag som, igår, tyckte att alla surf*ttor hade försvunnit från kommentarsfältet. Men nej, de hade tydligen en dags ledigt bara. ?
      Det är alldeles för mkt gnäll.

      Jag vill verkligen se en identifikation innan man kan kommentera. Tror hälften av gnällisarna skulle tappa orken innan de ens fyllt i sin e-mailadress och försvinna.

        Tror bloggbevakning hade tappat 80% av alla kommentarer om man införde identifikation

    Ok har det varit såhär ett tag nu och att jag är lite sen att upptäcka? Gilla-knappen är tillbaka på höger sida?

      Den var väl på vänster sida förut, för alla klagade ju på att man kom åt svarsknappen när man scrollade.

        Ja…. du har helt rätt. Dags att dricka kaffe?

        *gråter som vänsterhänt*

    Beverly Hills? Trodde dom bodde i Canada eller nåt. Är inte så insatt i kändisar men..

      Tror han är född i Kanada bara ☺️

      99% av alla kändisar bor i Hollywood.

      Han är född i Kanada, bor i L.A som resten

      Jag tycker LA verkar så… Tillgjort och fejk? Vad är det som lockar alla dit? Såg Zara Larsson på Skavlan prata om att hon vill köpa lägenhet där. Whyyyy? Alltså, visst, spendera några veckor där och spana in Beverly Hills okej, men bo där…? Lockar mig inte. :/

        Antagligen för att alla bor där. Det är nära till allt branschfolk och alla jobb osv.
        Vill du lyckas som modedesigner flyttar du inte till Östersund direkt, då vill du vara nära andra designers. Spelar du i Frölunda är det ganska knäppt att bo i Stockholm liksom.

          Ja, men någon som Justin Bieber… Han är liksom redan popstjärna över hela världen.

            Tror du att han jobbar helt själv??
            Så länge han inte tar ett längre break måste han fortfarande träffa folk, för jag gissar på att han gärna vill fortsätta vara popstjärna över hela världen så länge som möjligt.
            Musik produceras och distribueras inte av sig själv och om man är stor är det omöjligt att göra det själv.

              Haha gud förlåt. <3 Drar mig tillbaka till fullt karantän-läge. Folk är på hugget här. 😉 Det var bara en tanke om LA som känns så plastigt och trist för mig, men du har säker helt rätt.

      inte så säker på att det är snö i beverly hills just nu.

    Justin ??

    Kul ju! 🙂
    Y-stolarna på terassen, Floslampan på sideboarden, LV-bok på bordet, marmor/mässingsbord hittar jag i alla fall som återkommande saker i svenska hem/designade hem.

    KORSET ! Justin är en believer. Intressant att följa hans resa med sin tro. Hailey också och Kanye West , Kardashians, Selena Gomez och en massa andra kändisar som nu berättar om sin tro.

      Många är väl lite åt new age hållet i kändisvärlden med? Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham, Adele, Kary Perry, Adriana Lima m.m…. Kul att se att de söker lite djup i tillvaron med. 🙂

      Vore konstigt om nån i usa inte var troende.

        Precis, det är typ ett svenskt fenomen.

          Nja, det vet jag inte. Sverige ligger ”bara” på typ 7:e plats över världens mest sekundäriserade länder. Bland annat Tjeckien, Vietnam, Danmark och Estland har högre antal icke troende än vad vi har.

            Sekulariserade menar du väl? Det är dock skillnad på sekularism och ateism.

      Mer än 85% i USA är troende..

      På tal om?

      Ingen bryr sig vad Norge tycker.

    Spontant tänker jag att Justin själv är vad som är högst osannolikt att vi skulle hitta hemma hos en svensk influenser.

    En statyett av Lilla My.

    En känsla av att huset är inrett efter personerna som bor i det? Svenska influencerhem är ju med få undantag som kataloger över vad som är trendigt just nu. Såg igår ett instagraminlägg av en person (ej stor influencer) som var såååå nöjd över sitt nya badrum och blev så full i skratt över meningen ”glad att vi lagt ner så mycket möda över varje val så att vi fick det precis som VI vill ha det” Och så såg det ut exakt som varenda badrum som renoveras av trendkänsliga personer just nu. Man hade kunnat säga till hantverkarna ”välj det som alla andra väljer just nu så blir det bra” så hade man sluppit lägga ner så mycket tid på att välja. Det här är inte elakt menat, utan fick mig att fundera över vad svårt det är att göra verkligt personliga val i ett samhälle som vårt, där det är sååå viktigt att det ska vara trendigt och absolut inte får hamna utanför fåran för vad majoriteten tycker är snyggt. Just nu. För jäklar vad folk kommer att svära över marmor och mässing i varenda kök och badrum om sisådär 10-20 år.

    Måste vara takfläkten!

      +1 precis det jag tänkte skriva!

    Dom är i sitt hus i Kanada, inte L.A.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.