Ni är fantastiska!!!

Stämningen i kommentarsfältet har haft en del att önska den senaste tiden, och det är nästan så jag börjar undra om det inte kan vara så att en och annan läsare blev utan påskägg?
Grinigt som efter en misslyckad sovstund på förskolan har det i alla fall varit här i kommentarsfältet och man har inte tvekat att hugga på precis allt som dyker upp. Har man någon gång spelat Fiskespelet så har man en KLAR fördel när det gäller att få så många firrar huggande influencers som möjligt på kroken.
Men som sagt är det grisfest 2000 nu. .

Sen fick jag syn på den här tråden. (som du hittar, längst ner i inlägget)
Ni var så himla fina mot den kvinna som hotats av sin sambo och som hotat att han ska göra henne illa om han inte får 50% av de 50% som är hennes andel på den lägenhet de bor i. Han säger även att han kommer ta med sig hälften av alla hennes möbler, hur han nu tänkt att det skulle gå till. Gissningsvis ringer hon en låssmed som på nolltid kan komma och sätta ett nytt lås på ytterdörren, en dörr som sambon nu inte längre kan komma in genom.

I den här långa tråden, från onsdagens Öppet Spår har jag inte behövt radera en enda kommentar vilket gör mig SÅ glad.
Tack för att ni fyllde kommentarsfältet med kärlek och för att ingen fick för sig att döma kvinnan på något ”tjuvnypigt” sätt.
Det var precis som på den gamla goda tiden när bloggen inte hade så många läsare och stämningen fortfarande gick att hålla på en gemytlig nivå, med några vänner som sitter vid ett köksbord och pratar om livet. Nu för tiden hade jag behövt hyra Globen för att få plats med er alla, och då hade det varit snudd på anmärkningsvärt om samma gemytliga stämning, som den i köket, hade gått att återskapa.

Mycket tack vare er och att ni peppade henne som ni gjorde, ledde fram till att hon äntligen vågade äntligen skriva ut ett samboavtal som sedan hon tvingade sitt ”soon to be ex” att skriva på.
Så en gång till – TACK!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Främlingar som hjälper främlingar är bland det finaste vi har ❤️

      ”Främlingar är vänner som du ännu inte känner.”

      Javisst. Vi ska stötta varandra. Tycker dom som vill förstöra den bra stämningen på ÖS inte ska få vara där. Kärlek till er andra. ❤ och tack camilla för du haft ÖS hela påsken.

    Så fina svar allihop! ❤ Och jag är lika tacksam för alla svar jag fick när jag var orolig över hur jag måste vara för att få en kille. Ingen gav mig nedvärderande svar utan sade att jag ska bara vara mig själv för jag är unik. De orden kanske inte är något speciellt för vissa men för en med extremt dåligt självförtroende så är det ord som verkligen behövs ibland. Så tack för att ni finns när jag behöver er som mest ❤❤

      ❤️

    Jag blev varm i hjärtat och glad på riktigt, (alltså inte sådär internet-fake-glad) när hon skrev vad hon lyckats göra och att hon lämnar honom. Så bra gjort av henne ??

      Samma här. Genuin glädje verkligen!

    Älskar alla fina som hjälper och peppar varandra i Öppet Spår varje vecka och att bloggbevakning finns och skapar det rummet åt oss?

    För tre år sedan, när min dotter var alldeles nyfödd, skrev jag om min sambos oförståelse kring min ork att fixa till mig. Vågade inte skriva under mitt vanliga nick för jag var rädd för att jag skulle få två typer av svar; 1)Dumpa aset och bränn hans lik. 2)Skärp till dig och sluta klaga.
    Men folk var så himla snälla och förstående, och gav mig råd hur jag skulle nå fram till honom. Och det funkade. Jag var så himla glad över att det fanns så snälla främlingar. <3
    Jag glömmer inte heller insamlingen till barnet "Kattungen" och barnets mamma.

    Så fint! Blir också glad i hjärtat av det här. Att vara positiv (oavsett om det är när man levererar kritik eller komplimanger) kostar så lite och lättar upp stämningen vart man än går. Mer sånt ❤️??

    Tycker generellt att de senaste ÖS varit betydligt trevligare på sistone. Så skönt!

    Jag vill be om ursäkt till personen som tog illa vid sig i gårdagens öppet spår, i frågan om bäst träningstights. Jag skrev ”det var seriöst den här veckan ?” och jag menade det som ”det är verkligen samma saker om och om igen, precis som en släktträff”, alltså inget illa menat. Flera personer verkade i tråden ta illa vid sig, jag ber om ursäkt för det.

      Åh vad fint av dig att skriva vad du menade. Det är så svårt att förstå en persons ton i skrift ibland, om det är lite på skämt med glimten i ögat eller seriöst spydigt och drygt.

      Det var nog ingen fara, tyckte det skämtsamma gick fram och att det var kul ?

    Känns som att en del här till och med blir arga över positiva/neutrala inlägg; ”Jaha va ska vi tycka om detta, va äre för intressant med det här??!”.
    Men allt måste väl inte vara en debatt heller..

      Fast, förlåt. Men den första negativa kommentaren jag läser är din ?

    Det är så mycket roligare att vara snäll och hjälpsam. Får mig att tänka på ett par rader av Morrissey & The Smiths:

    It’s so easy to laugh, it’s so easy to hate
    It takes guts to be gentle and kind.

    Glad påsk!

      Ååh fina Morrissey❤️

        Jag förstår att man har sina idoler men Morissey är inte en trevlig man. Hans politiska åsikter har blivit allt mer extrema och han uttalanden allt svårare att bortse från. Jag gillar hans musik fortfarande men kan inte bortse från hans personlighet.

          Bara för att man inte vill att ens land inte ska vara socialbyrå åt hela världen så betyder det inte att man är ond.

            Han har åsikter om mer än invandringspolitiken… han är fascist och tycker Hitler är ”vänster”. Han avvfärdade dessutom anklagelserna mot Weinstein med att säga att kvinnorna som anklagade honom för våldtäkt nog bara var ”missnöjda”. Men visst, vill man ha sådana idoler så är det ett fritt land. Men jag kommer alltid säga emot.

              Snark. Ingen bryr sig om ditt tråkiga gnäll.

                Du är den enda som gnäller här…

          Ja det är helt sjukt! Hur kan man vända så?

            Han vände aldrig. Han flörtade med fascistisk symbolik redan på 90-talet.

    Det var fint. Men det är du som ofta sätter ribban här inne för raljerande och rent av eleka inlägg, inte konstigt att kommentera även blir elaka. Jag anser att du måste ta mer ansvar för ditt kommentarsfält.

      Så tråkigt att det inte kan finnas 1 i lägg utan det ska hackas på Camilla. Jag är jätteglad över att denna bloggen finns.
      Kunne inte du Gnällflickan var tyst 1 enda gång och låta det vara 1 trevligt kommentarsfält än att förstöra för alla andra?!

        Idun, du var inte jättetrevlig själv. Kommentaren ovan var ju ändå konstruktivt skriven och innehöll inga personangrepp. Medan du gav ett väldigt otrevligt svar tillbaka.

          Anonym du tycker att det ska hackas på Camilla i varje kommentars fält och därför har hon rätt i sin kommentar medans jag är väldigt otrevlig när jag berättar min stora besvikelse för att det aldrig , inte ens under detta inlägget kan var utan elakheter.
          Jag ber om att det ska få finnas kommentarsfällt utan att det hela tiden klagas på någon dvs Camilla skriver så dåligt. Jag är så trött på att folk tror att Camilla är deras personliga bloggskrivare och förväntar sig att allt hon skriver ska vara intressant och skrivit precis i deras smak. Att skriva att Camilla skrivit elaka inlägg fastän hon inte gjort det , att säga att ett inläg är elakt fastän det var ingen kritik inlägget för att man vill så gärna kritisera på Camilla. Så finns det inget att klaga på så hittar man på att inlägget är elakt, vrider om det så att man kan skriva fy vad elak Camilla är fast det inte var det hon skrev.
          Precis som när man läser en tidning eller pratar med en kompis allting kommer du inte tycka är jätteintressant, men varför hela tiden tala om det i kommentarsfältet.
          Jag är så trött på detta eviga gnäll i kommentarsfältet. Varför är det så roligt att kritisera och gnälla hela tiden ? Jag tycker att det förstör hela kommentarsfältet , att det tar bort glädjen med att läsa de andra trevliga, vanliga kommentarerna. Kan inte ni som bara vill gnälla och förstöra för oss andra gå in på astrixias ( tror att hon kallar sig så) blogg ?

          Precis som flera andra har skrivit tidigare , så tröttnar man på att komma in och läsa kommentarerna pga några spyr ut sin negativitet, sitt eviga gnäll . Om ni inte gillar bloggen var inte här och läs då, det är ingen som tvingar er !!

            Tack Idun! Så trött på detta jävla tjat. Ser ut som att Camilla gjort nåt brått så som vissa skriver! Helt galet.

        Nej jag tänker inte vara tyst. Camilla har stort ansvar för klimatet här inne hon har lovat bättring om ett bättre klimat så många gånger men blir det bättring? Senaste dagarna har hon fortsatt raljera och kommentarsfältet blir ju därefter.

          Det är sådana som du ”Grannflicka” som trissar upp i kommentarsfältet.
          Bara för att några tycker Camilla skriver ”elakt”behöver kommentarerna inte vara så.
          Det är i slutändan de som kommenterar som har ett ansvar.

            Var har Grannflickan trissat upp? Har sett henne säga ifrån då och då i flera år.

          Vad du anser vara elakt, ses som med glimten i ögat och med humor hos andra. Ta inte allt på blodigt allvar.

    Det var jag som skrev, och denna responsen var så värdefull! Jag var med om mycket i den relationen och jag har upplevt att mina vänner blev trötta på att ge mig råd när jag hela tiden stannade kvar trots allt han gjorde. När denna situationen uppstod så skämdes jag för mycket över att jag fortfarande var kvar trots deras uppmaningar till att lämna. Ni var dem enda jag pratade med, och det är definitivt tack vare den peppen och stödet jag fick av er som gav mig mod till att göra något åt situationen. Så TACK! ♥️

      ❤❤❤❤!!!!!

      Så glad för din skull! All styrka och lycka till dig!

    Läste med den tråden så fina människor man får verkligen hopp på mänskligheten igen ❤

    Ibland är det så fint. För typ ett år sedan satt jag och grät över att min sambo bara tyckte att jag överreagerade när han gjorde mig ledsen på vår resa. Och jag fick så fina svar. En skrev typ ”Du har rätt till din upplevelse och dina känslor. Även om han uppfattar det helt annorlunda så är din upplevelse verklig och viktig.”
    Jag behövde höra det så mycket. De orden hjälpte mig att tro på min egen upplevelse och inte backa.
    Jag orkade aldrig tacka då, men nu, tack Anonym för att du gav mig en smula av din tid för att stötta mig.

    ”Det var precis som på den gamla goda tiden när bloggen inte hade så många läsare och stämningen fortfarande gick att hålla på en gemytlig nivå, med några vänner som sitter vid ett köksbord och pratar om livet.”

    Det finns en ny blogg som är som på gamla den goda tiden och alla kan ta en fika på.

      Sluta spamma om din pinsamma blogg, Trh.

        Och där kom stämningen tillbaka som BB är bättre känd för.

      Nej tack! ?

      Aldrig i livet. Den bloggen kommer aldrig slå denna blogg! Ni kan glatt hållas där borta.

    Känner ni till ”lilla hjärtat”?
    Lillflickan som dog hemma hos biologiska föräldrar efter att ha återförs till dem trots missförhållanden i form av våld och missbruk.

    Nu finns risk att det händer igen. Snälla alla ni! Skriv på..

    https://www.mittskifte.org/petitions/upphav-beslutet-om-att-ta-3-5-aringen-fran-sin-familj?bucket=&source=whatsapp-share-button&utm_campaign=&utm_source=whatsapp&share=5991f00f-8df5-4bc6-9a85-5739f74f8ad2

      Och innan henne hade vi lilla Yara. Tjänstemannaansvaret måste återinföras.

      Man undrar verkligen hur tankarna går när de tar ett sånt beslut. Vilka är dessa människor? Vem kan tycka att det här är en bra idé? Helt jävla tappat på alla sätt.

      Och så får man inte glömma Bobbt. Så tragiskt.

        Bobby.

        Det tillsattes ju en Lex-Bobby för att sådant inte skulle kunna hända igen. Man kan säga att det inte gav ngt resultat direkt. Skam och skandal är det.

    Skriv om della q

      Berätta mer

        De lägger ner podden

          Det är väl inte längre någon som lyssnar när Bianca inte är med

      Vad håller Anna på med?

        tror ändå det hon skriver är sant, alltså biancas respektive moas beteenden, och då känns det som det finns mycket mer skit hon hade kunnat skriva men inte skriver? dock att hon raderar de kommentarer som påstår att ksvensson hade det lite kul på annat håll med ’småtjejer’ säger ju också någonting…

      Så kul med kristna som tror på god moral till den mån att de ifrågasätter abort (från hennes intervju med Simon Gärdenfors). Men att outa sina vänners psykiska mående och eventuella graviditeter gör inget i Annas lilla värld? 🙂 Lite Cissi Wallin-varning att göra sig osams med alla sina vänner gång på gång…..

    Titta det var inte många kommentarer i detta inlägg. Jag tror att folk uppskattar när du är osnäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.