Bianca Ingrosso på LADbible

LADbible, med drygt 40 miljoner följare på Facebook har uppmärksammat Bianca Ingrossos Youtubevideo där hon pratar om att man kan korta ner sin mens genom att dricka sitt eget mensblod.
Kort och gott kan man väl säga att de flesta av de 7000 kommentarerna är negativa, förutom några få som är skrivna av Biancas fans som vill försvara henne med näbbar och klor.

Slöseri med energi, om ni frågar mig för den kampen är mer ojämn än den mellan David och Goliath och i det här fallet har Biancas fans (Davidarna) varken sten eller slunga.

Har ni missat Biancas video eller hennes uttalande så hittar ni det HÄR.

00Tack för tips!

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om man har järn eller blodbrist vid mens är det lättare att äta mer järn än att dricka sitt eget blod, det känns väldigt ohygieniskt.

      Ja, men Bianca har inte tagit upp det som ett riktigt förslag. Hon drev för att hon stör sig på alla som blir provocerade, syns ju på henne näe hon säger det att hon skämtar.

      Nu är inte blod ohygieniskt i sig. Och så länge man dricker sitt eget finns ingen risk för smittspridning.
      Däremot känns det otroligt äckligt…

        Men mens är ju inte bara blod. Fyyyy folk som gör sånt måste vara störda i skallen .

          11.09//
          Man kräkas bara tanken…?
          Kanske hon känner att det behövs flera följare, så att provocera är ett knep!
          Pengar styr hennes liv oavsett vad hon säger ???

        Det där har du inget belägg för öht. Tvärtom kan man få i sig vaginalflorabakterier som kan orsaka infektioner i mag-tarmkanalen.

        🙂

      Men urk! Dricka direkt ur ”menskoppen”, låter väl inte så trevligt direkt. Håller med dig ovanför, känns inte så hygieniskt. Hur länge har man i en menskopp? Det är väl flera timmar?

        Nu menade jag att jag håller med dig som skrev ”högst uppe” ?

      Och var finns en det vetenskapliga i att man får kortare mens av att dricka sin egen?

    Allt det som kroppen inte vill ha längre känns totalt omotiverat att käka opp igen
    njursten- mumma!
    snor – yes!
    var – jippi!

    Och. Så. Vidare.

      B*js

      Fast mensblod stöts inte bort för att det är dåligt och otjänligt utan för att det är en del av en cykel.

        Det har spelat ut sin roll, därför stöts det bort.
        Precis som bajs, kiss och sårskorpor.

          Fast, kommer inte blodet på grund av att det blöder när kroppen ”river bort” livmoderslemhinnan? I detta fallet är det livmoderslemhinnan som har spelat ut sin roll, blodet kommer väl bara för att det så att säga blir sår efter detta?

            Nja? ”Efter 10-14 dagar är slemhinnorna färdigutvecklade och äggstocken släpper i väg ett ägg som vandrar ner till livmodern genom äggledarna samtidigt som progesteronfasen inleds och livmoderslemhinnan förbereds för en eventuell graviditet så att ett befruktat ägg ska kunna implanteras i livmoderväggen. Om så inte sker, stöter livmodern bort slemhinnan och en ny menscykel börjar. Bortstötandet av slemhinnan kallas menstruation eller bara mens, och ger upphov till mensblodet. Detta består av livmoderslemhinnan och blodrester, och består alltså inte av blod av samma sammansättning som i blodådrorna.”

          Man kan väl dricka kiss o man hamnar i en krissituation? Tror att det var beargrylls som gjorde det på tv ?

            Japp, kiss är sterilt och går att drickas en gång, andra gången du kissar ut det går det inte att dricka längre.. Har jag läst någonstans men kommer inte ihåg varför.

              För att kiss blir sjuukt koncentrerat och innehåller eller bildar ammoniak. Eller nåt sånt. Det blir rentav giftigt. Jag har hört att två gånger kan man dricka det men en kanske är säkrare ?. Sterilt är det hursomhelst och annars hade man haft ett stoort problem med alla kiddies som dricker badvatten ?

                Tror du att badvatten är sterilt?

            Bear gjorde det för att det ser coolt ut på TV. Man ska egentligen inte dricka urinet. Visst, det består till 95% av vatten, men de andra 5% är riktigt dåliga för dina njurar.

            Om du dricker ditt urin i situationer där det handlar om överlevnad kommer du enbart att överleva en extra dag eller två. Istället för att dö av uttorkning kommer dina organ att lägga av pga att njurarna slutar att fungera.

      Omg, verkligen. Såg en man klämma och äta finnar en gång på en konferens. Det ni! Fifan

        Wtf

        Nej alltså jag mår illa PÅ riktigt nu. Vilket äckel.

        Vidrigt.

    Skulle verkligen vilja veta var hon fått detta ifrån och om hon gör det själv? Har sett klippet men har för mig att hon bara sa det, inte berättade om hon gjorde det?

    Fruktansvärt vidrigt för övrigt.?

      Hon säger att hon inte testat själv

      Hon sa bara att det finns folk som gör det, hon påstod aldrig att hon testat/ska testa ?

      Hon har fått det från tantrakursen hon var på

        Den Maxinne anordnade

        Hälsoboost!!? Har My Martens sett detta?? Ring henne, pronto! En ny ingrediens i morgonsmoooooothiesen ??

      Maxinne Björk är det som står bakom detta!

    Vad nöjd hon måste vara nu att bli omskriven i LA. Gör nog mycket för hennes ego.

      Kan någon tala om för mig huruvida Bianca är en smart tjej som bara spelar korkad för att det går hem i tv-rutan eller är hon som sin mamma…totalt clueless men en härlig oförarglig person?

        Tycker inte hon spelar korkad.. Tycker hon framstår som ganska normal, charmen med henne är ju att hon inte försöker dölja sina ibland otroligt omogna utspel mot sin mamma tex, har ibland barnsligt dålig attityd mot sin mamma osv. Hela serien känns ganska ofiltrerad och speglar ganska bra hur det är att ha tonårsdöttar. = a pain in the ass. Men ibland väldigt bra också.

          Dock inte helt normalt att ens 25-åriga dotter beter sig som en tonåring.

        Tror på det sistnämnda.

        Korkad helt klart. Hon kan knappt få ihop sammanhängande meningar när hon blir intervjuad. Har hon ens gått ut gymnasiet med fullständiga betyg?

          Nej, för gymnasiet avgör ju verkligen hur intelligenta människor är. Finns många orsaker till varför folk har hoppat av gymnasiet.

            Korkad är en. 😉

              Korkad för att man hoppat av gymnasiet? Finns säkert människor som hoppat av gymnasiet pga olika anledningar. Dock gissar jag på underliggande faktorer bland annat psykisk ohälsa. Om gymnasiet hade varit obligatorisk så hade kanske inte ungdomar valt att hoppa av utan kanske fått bättre hjälp. Men vad vet jag, tycker bara det är synd med såna för fördomar

    Hon drev ju. Det är ju så tydligt i videon att hon skämtar, jag förstår inte ens att det här har blivit en grej.

      Har inte sett videon, så jag vet inte hur hon sa det, men många nuförtiden verkar ha väldigt svårt att förstå skämt och ironi och tar allt som sägs eller skrivs bokstavligt.

        Som att alla helt plötsligt drabbats av asperger

      Svensk (och ibland Brittisk) humor fungerar inte alltid i andra länder.

        Hahaha instämmer. Svenskar driver alldeles för mycket och ingen fattar. Drygt.

      Men nej hon skämtar inte. Vi var på samma tantrakurs som Maxinne anordnade. Det är ren stor del av workshopen.

        Hon sa inte det på ett seriöst sätt ?

        Vad kul, jag vill också gå på tantrakurs men har inte gett mig in i det området än. Var den bra?

        Fick ni lära er sola rumphålet också?

      Nej, det var inte ett skämt. Såg videon. Hon nämnde en massa som kan hjälpa och att dricka mensblod var ett seriöst tips. Hon har det från galna maxine såklart. Till er som inte fattat det så är mensblod inte alls det samma som att dricka blod från en ådra. Det är gammalt blod och slemhinnor, absolut inget som ska tillbaka i kroppen igen! Det är lika idiotisk som att äta sin egen avföring, och det hjälper givetvis inte mot något som helst.

        Hon sa det inte på ett seriöst sätt ? lät inte heller som att hon var supersugen på att testa.

      Alltså hur kunde hon säja detta? Snälla nån, hon behöver någon som kan leda henne så det inte blir sånt här onödigt tjafs.

    Skriv om att Blondinbella redan fallit in i gamla vanor och anställer ett nytt ”home team” som ska sköta trädgård och pool. Hon säger att hon inte vill ha kock vilket alltså betyder att hon kommer att ha kock inom en månad.

      Är hon inte fattig längre?

        Säkert samarbete.

        Man är väl inte fattig om köper ett hus för 15 750 000:-?

          15 miljoner?! Jävlar. Någon som vet vilket hus det är? Finns det bilder nånstans?

        Hon har aldrig någonsin varit fattig. Aldrig någonsin

        Alltså snälla 06:56 marvin hur besatt är du? Avundsjuk? Fallit in i gamla vanor? Att köpa pool-skötsel och trädgårdshjälp är inte att ha ett hometeam, det är inte att anställa ett team söta du.
        Det är inget konstigt eller märkvärdigt att köpa in hjälp med pool – och trädgårds-skötsel det gör många men man förstod att det skulle reta vissa TROTS att de flesta skrev och rådde henne till det, till att köpa in hjälp. Varför skulle hon ha kock när hon nu är ledig och har tid till att laga mat, det hade hon ju för att spara tid till jobbet tidigare, mer tid över till barn och företag. Men du får spana och hålla koll och se om du får rätt, spännande för dig. Tycker dock du borde skaffa dig annat intresse och sluta tjata om henne här.

          Dude.

      Varför du har ju redan berättat det räcker.

      Det är helt ofattbart hur handlingsförlamad hon är. Jag förstår inte hur svårt det kan vara att bara göra en snabb googling eller åka tlll en butik och fråga? Gällande pool och gräsmatta alltså.

        Hon tigger spons och samarbeten förstår ni väl! Hon hoppas att någon ska erbjuda henne det hon vill ha gratis. Tiggaren framför Konsum har mer värdighet än blondinbella, de är åtminstone ärliga med sina avsikter och behov.

          Fast är det någon som är ärlig så är det ju IL som varit ärligt med sina strategier och vad hon är dålig på och behöver hjälp med – det är ju därför ni klagar på henne så mycket och avskyr henne ju, för att hon berättat om strategier, det är ju det ni brukar tjata om och håna. Och hon delar med sig av det och är ärlig med sina behov och svagheter OCH om något är samarbete – så kom inte och säg att hon inte är ärlig.

            Bara för att hon skriver en sak betyder det inte att det är sant.

        Varför skulle hon inte kunna göra det för att hon skriver att det är mycket att fixa med, som det ju är vid flytt och att ha hus med pool o trädgård. Vad får/kan hon skriva om i sin blogg utan att folk ska klaga och förvrida det hon skriver och få allt till något dåligt. Vad får hon skriva om? Det är ju fel på allt? Varför är det jobbigt om hon får spons som alla andra influencers? M Graaf har hjälp med sin pool och trädgård och hon har ändå man och flera andra som typ en assistent och barnhjälp.

      Haha men gud, att ha någon till trädgården är väl inget märkvärdigt? Visst, sann blondinbellaanda att kalla det för home team, men i övrigt helt omärkvärdigt. Kanske skaffar hon en robotgräsklippare ?? med installation ??

        Fast hon har INTE kallat det för hometeam det är det den besatta Bella-tjataren här som gör 06:56
        Inget konstigt eller märkvärdigt att köpa in hjälp med pool-skötsel och trädgårds-skötsel det gör många men man förstod att det skulle reta vissa TROTS att de flesta skrev och rådde henne till det, till att köpa in hjälp.. men det är ju fel på allt hon gör, någon vänder allt hon gör till fel och något dåligt och klagar och hånar. Sjukt är det.

      Hon har väl pengar nu igen när de sålt bolagen osv

      Alltså hon borde verkligen inte få utrymme, hon andas ju på att folk pratar, oavsett om det är bra eller dåligt. Sjukt nog verkar hon tycka mest om när någon pratar dåligt om henne, så jag hoppas hennes medieperson bara självdör.

    Jag tycker det är fascinerande att hon fortfarande äter barnmatsburkar ? Jag kommer ihåg när kissie drev det långt

      Fast kissie gick ju på diet och åt bara det påstod hon. Jag äter också barnmat ibland för det är såå gott ? (äter dock massa annat med)

        Jag använder barnmatburkarna med fruktpuré på gröt mm. 🙂

        Hur kan man tycka att barnmat är gott? Det smakar ju ingenting!

          Tycker det finns vissa som är riktigt goda ? speciellt efterrätterna. Men det är ju dock inte min favoritmat, haha.

            Fyfan, säg inte att det är slottsgrytan eller goda grytan du är såld på. Den lukten kommer för alltid förfölja mig.

            Vilka är bäst?

        Hatar du salt och all form av kryddor och konsistens?

          Nej 😮

    Men har ingen sett videon och hört de exakta orden hon säger? Hon uppmanar inte folk, hon säger att hon har HÖRT att folk gör så men att hon inte gör det själv.. Fattar inte denna spridning som är en ren lögn, vart uppmanar hon folk att göra det?

      Fattar du inte att lögner sprids till sanningar på internet? Var har du varit alla dessa år? Är ju mer vanligt än ovanligt att det man läser nuförtiden inte stämmer överens helt med sanningen, och folk går på det varje gång…

        Ursäkta mig men jag har vart väldigt närvarande online och att vara källkritisk är väl ändå en ganska basic kunskap, Lisa! Att folk hoppar på Bianca UTAN att ens se videon är väl ganska korkat och även om det är ”vanligt” så betyder det inte att det är det minsta okej!

          Är ju det jag menar, folk på internet fattar inte att det man läser på internet många många gånger inte stämmer och skriver kommentarer utan att faktiskt tänka efter om det är sant eller ej och vips så blir det en sanning som sprids vidare. Det är inte ok, och det har jag inte sagt heller.

            Som jag skrev, Lisa så är källkritik en basic kunskap och även om du nu anser att det finns folk som inte fattar det, vilket stämmer, så kan du ju skriva det och endast det? Varför hoppar du på mig och ifrågasätter om jag inte ”fattar att lögner sprids” och undrar ”vart jag har vart alla dessa år”.
            Du skriver att det inte är okej men du skrev ju precis en kommentar där du försvarade dom med att det är ”vanligt”. Okej, men bara för att en sak är vanligt skall vi sluta sätta krav på att folk är källkritiska? Jag hänger inte riktigt med vad det är du vill ha ut utav dina kommentarer?

    Fast mensblod stöts inte bort för att det är dåligt och otjänligt utan för att det är en del av en cykel.

      Det är äckligt oavsett.

      Tänk om folk skulle tycka att blöda i munnen och näsblod skulle vara lika äckligt.

        Jag tycker iofs att det är väldigt snuskigt med tanken av att dricka näsblod också..

        Allt blod är äckligt. Svimmar av blod☹

      Fast det är rätt så dåligt om livmoderslemhinnan stannar kvar i kroppen. Den behöver stötas ut och byggas upp igen. Om inte ett befruktat ägg fastnar på hinnan är den otjänlig.

    Jag är inget ”fan som försvarar henne med näbbar och klor”, men tjejen som kommenterat i första stapeln längst ner har ju helt rätt. Bianca hade hört om att det finns människor som dricker sitt mensblod, skojade om det och drev lite. Media har sedan förstorat upp det. ??‍♀️

    Men fy usch.

    Bianca har ju talat om det i sin podd med Alice redan för jätte länge sen. Det var efter hon varit på någon tantrakurs där det togs upp.

    Helt OT men gjorde en tabbe i trafiken idag, skulle köra av vid avfart men hade buss jämnsides och försökte bromsa in/gasa på utan att kunna komma förbi bussen för att komma av. Fick då lätt panik och körde liksom av en bit framför bussen vilket inte alls blev bra och chaffisen tutade såklart argt. Blinkade inte då jag var fullt fokuserad på att få en lucka och det hela blev så dumt. Ingen skada eller nåt men sjukt skamsen och hade velat be chaffisen om sorry… kan en bli polisanmäld för sånt här?

      Allt OT (som inte har med sociala medier att göra) skriver du i öppet spår. Du kan skriva i senaste öppet spår från i onsdags annars är nästa ikväll 20.00 ?

      Om man skulle polisanmäla varje idiot man stöter på i trafiken skulle man inte göra något annat om dagarna. Ingen blev skadad så släpp det och gå vidare.

        Tack och hoppas du har rätt! Läxan är lärd, såg mig tidigare som en rätt bra förare men den föreställningen är rätt off nu. Hoppas skammen blir enda straffet…

          Och skammen för att posta OT i ett vanligt inlägg får också bli ett straff.

            Hahahaha, okej skammens maxdos är nog nådd.

      Ja man kan bli polisanmäld, för vårdslöshet i trafik. I och med att du gjorde så mot en buss finns det dessutom massa eventuella vittnen. Dock krävs det att busschauffören i sig tog ditt registreringsnummer och identifierar att det var du som körde bilen.
      Högst sannolikt har du bara förstört någon timme i busschaufförens liv.

      Det viktiga är att du lärt dig av situationen och aldrig kör så farligt igen. För din egna skull är det mycket säkrare att bara köra vidare till nästa avfart om du missar den på det sättet. Att bli påkörd av en buss bakifrån är inget man vill vara med om alls överhuvudtaget.

        Tro mig, läxan lärd! Minns inte sist en var såhär skamsen. Tack för att du tog dig tiden att svara..

      Han kommer nog inte polisanmäla dig. Hade du blinkat hade han förmodligen släppt fram dig.

    Men detta är la PR bara, inget konstigt alls.

    FÖRLÅT FÖR OT, men jag undrar om någon har sett en kändis lägga upp en bild på Adam Alsing (?) där Anitha Clemens INTE likeat och skrivit hjärtan? Hon provocerar mig.
    Ps. Jag har inte sett en enda.

    Så sjukt, såg en artikel om det i tidningen här i Australien också.. hade redan sett Biancas youtube-video så visste att hon sa det på skämt, och sen att läsa om det i tidningen här som att hon är en galen svensk haha. Hör förövrigt Benjamins låtar på radion här lite då och då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.