Delad kennel kring Calle Schulmans pudel

Råbiff/peka finger-inlägget verkar ha lett till så pass många och långa diskussioner och reaktioner att huvudrollsinnehavaren själv – En Mr Schulman – ser sig nödgad att ta till Instagram än en gång för att den här gången, istället försöka förklara sig.
Han ber alla som är arga att maila honom istället för att skriva kommentarer, en uppmaning som verkar ha skett inför döva öron.
Följarna är nämligen argare än någonsin. Nästan lika arga, skulle jag säga, som över att jag jämförde råbiff med corona på ett mycket raljant sätt.
Är man fortfarande arg över det så rekommenderar jag att man klickar här. Jag rekommenderar faktiskt ALLA som är arga att klicka på länken.

Men moving on…
Så här ser det ut i kommentarsfältet under Calles inlägg.
Jag undrar om man fått några mail alls eller om uppmaningen ignorerades helt.
Vad tror ni?

 

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra att han förklarar sig. Hans tidigare inlägg var bra märkligt.

      You can´t polish a turd…

      Men förstår inte hans ursäkt. Han var respektlös i flera kommentarer mot nån inom vården och sa att skit ska skit ha. Sen kommenterade en annan inom vården och målade upp bilden av hans familj i kylrum. Varför får han det att framatå som att han började bete sig som en idiot först efter kylrumskommentaren? Snacka om att vinkla det. Hans beteende under uteserveringsbilden var under all kritik, både före och efter kylrumskommentaren och hade egentligen ingenting med den kommentaren att göra. Men nu har han en smidig, plausibel ursäkt!

        Ja jo, kanske. Men han verkar ju åtminstone ha insett hur han framstod.

          Men att ni bara går på de här människorna gång på gång på gång på gång……Förstår ni inte att de bara provocerar? Särskilt nu är de ju säkert ganska illa ute, det blir inte så många annonsörer kvar när ekonomin går i stå.

          Skit i dem. Så försvinner de på några månader.

            Pratar du med mig? Jag är rätt obrydd, har aldrig följt eller engagerat mig i Calle Schulman.

        Exakt, nu gör han om historien. Han var skitotrevlig innan de kommentarerna ens kom.
        Allt kommer finnas för hans barn att läsa sen, så pinsamt.

      Hellre hatad än bortglömd verkar vara hans devis. Och hans svägerska verkar inte ha problem med att permittera personal och få statliga bidrag under krisen men samtidigt shoppa skor för 10 lax och bo på Grand Hôtel. Och detta dessutom när hon jagas av konkursförvaltaren. Inga dåliga nerver måstw jag säga och vad det nu är som ger henne ångesten som ständigt ältas så är det inte pengar iaf…

      Nej!!! Han har handlat dåligt och kan inte låtsas nu efter att vi missförstått honom. Tröttsamt.

        … men inte förvånande ??‍♀️

    Haha köper inte det där det minsta. Antingen fortsätter han bara med sin lilla lek och garvar bakom skärmen…. eller så fick skiten så mycket skit att det till och med blev lite pinsamt för honom.

    Ingen normal människa/förälder uttrycker sig öppet så arogant som han gjorde (och det var en väldigt oskyldig och endast oroad kommentar som direkt fick igång hans fula sidor)

      Exakt.

    Varför begär man inte mer av en 40+ människa att han ska låta bli att hålla på så från början? Ursäkten är värdig en 13-åring, inte mer

      Ja, när man påminner sig om hur gammal denna Calle är blir man beklämd.
      Denna person fostrar barn och har rösträtt….ryser.

      Jag tycker ärligt talat att vi ska sluta begära att Calle S beter sig rationellt och sakligt.

      Han har visat att han är verklighetsfrånvänd, en riktig lögnare, ologisk i sina resonemang, och ett mobbare som gråter om någon påpekar hans övertramp.

      Calle S kommer aldrig att ändras, ingen ska förvänta sig att han ska bete sig trevligt eller moget. Ingen kan räkna med att han plötsligt ska bli en ärlig och rättsskaffens person.

        Detsamma gäller hans bror Alex Schulman.

    Men hur fungerar logiktänket egentligen? Han skriver en provocerande text i dessa tider till en bild där Alex också pekar fingret.
    Och så blir han förvånad att folk brinner av?
    Absolut att folk skriver vidriga grejer men ska han verkligen säga nåt?

      Jag hade då varit spydig tillbaka om jag fick såna kommentarer som calle. Jag är bara människa, det är han med även fast han är känd. Kända människor är inte per automatik helgon.

        Det var ingen spydig kommentar från början, det var Calle som direkt blev otrevlig.
        En normal reaktion från en sund individ hade varit att iaf visa någon slags empati och förståelse för deras upplevelse om sjukvården och samhället (även om han inte skulle hålla med om restriktionerna).

          Nämen han fick ju massa otrevliga kommentarer, inte bara en precis. Då blir man ju less. Jag blir det iallafall och utgår ifrån det. Tror inte du hade varit på bra humör heller. Men du kanske är perfekt.

            Åh Calle, dra nåt gammalt över dig.

              Lol.

            Läs om, läs rätt.. Calle.

        Han gick över gränsen anser nog många. Men det är ju bra han försöker pudla.

        Idiot. Tror man kan gömma sig bakom ”men jag är bara människa”. Du hade alltså varit lika patetisk, grattis.

    Fast han la ut en bild där hans bror pekar finger, bara för att provocera. Människor blir provocerade och Calle skriver till vårdpersonal att det är tack vare hans skattepengar som dom har ett jobb. Och nu har folk missförstått honom för att skapa konflikt? Han sökte konflikt, fick det och betedde sig extremt illa.

      Vidrigt beteende av honom!

    Calle är desperat nu. Han förlorade för många följare. Tycker det är märkligt hur Calle som får en massa gratissaker samtidigt förlöjligar sig över influenseryrket. Han är ju influenser fast inkognito. Den värsta sortens enligt mig. Näe. Tycker inte om Calles beteende.

    Nä du Alex, du har nu cementerat bilden av dig som ett praktarsel. Brorsan din är inte mycket bättre.

    Förstår faktiskt inte vad han ska pudla för. Man får ju besöka restauranger, om man är frisk och håller avstånd till andra förstår jag inte vad problemet är. Min kille jobbar inom vården så vi går inte ut och äter just nu. Men det är den bedömningen vi gör. Har förståelse för att andra som inte träffar gamla/sjuka personer väljer att göra annorlunda.

      Det handlade ju mest inte om utebesöket, utan hur han betedde sig i kommentarsfältet!

    Jag trodde att vi var överens om att det inte var en råbiff.

    Och så kör han en bild på barnen …

      Att ursäkta sig med barnen som förevändning är patetiskt och genomskinligt.
      En man hade bett om ursäkt utan omsvep.
      Men Calle är inte en man han är en mus. Pip.

      Var det han som censurerade deras ansikten? Efter att ha skapat ett insta-konto för sin 4-åring, och sedan ändrat sig, och därefter ändrat sig igen?

        Han skulle ju sluta med insta, för baaaaaaarnens skull…

          Haha ja vad fan hände med det? Jäkla hycklare.

    Det var ingen som önskade livet ur hans barn.
    Någon skrev att han kanske inte skulle vara så nonchalant om någon i hans familj låg i ett kylrum om ett tag pga Coronan.
    Detta är väl ett fullt rimligt antagande.
    Jag önskar att hela denna meningslösa och talanglösa familj drabbas av det värsta de kan tänka sig, faller i glömska!

      Precis!

    Men lol….

    De är milt nyrika med intellektuella pretentioner som bara imponerar på svagsinta.

      Milt nyrik. Vilket roligt uttryck. Fast vad betyder det ens.

        Att han har tillräckligt med pengar för att leva nån slags halvstekig Stureplanstillvaro och åka på ett par flotta semestrar per år.
        Men inte tillräckligt för att äga en bostadsrätt i de fina kvarteren eller någonsin bli respekterad av de gamla pengarna.
        Hans desperata försök att bli ”kompis” med hovet genom att ge pengar till Prinsessan Sofias Project playground gav honom visserligen en inbjudan till hennes bröllop men det ledde inte någon sanslös social klättring. Därav ordet milt.
        Sad.

          Aha ”inte såå rik” typ. Nån sorts medelklasstillvaro med medelklasspengar?

            Fint med klassförakt ändå.

              Du vet ingenting om min klasstillhörighet eller vad/hur/om jag värderar begreppet öht 🙂 Jag försöker uppriktigt förstå vad uttrycket ”milt nyrik” betyder..

                Ok….

          Fast han är adlig.

      Ok sitter du bra där uppe på hästen eller?

        Ja, tackar som frågar!

          Mmmmmmmmmmmmmmm juste ja.

    Det är ju inte ens råbiff på tallriken?

      Vad är det då?
      Fladdermus kanske?

        Fladdermus ??

        Ja det hade varit provocerande på en ny nivå!

    Känns som Alex iaf insåg att han var hatisk och elak och la ner det om någon minns. Han hade ju en sjukt hatisk blogg som han sen la ner och beskrev sig själv som att han hade blivit ett monster. Calle verkar fortfarande inte ha nått dit. Helt otroligt. Och om han nu förlorat vänner, ja… desto större anledning att sköta sig då om du vet hur ont det gör?

    När är öppet spår??£

      Onsdag, fredag och lördag 20:00.

      Det är torsdag

    Jag kan inte påstå att jag gillar Calle S. Tycker han är dryg, arrogant och otrevlig. Men i detta fall kan jag faktiskt förstå honom. Även om jag tycker han kunde skött det snyggare.

    Det är inte ok att prata om någons barn i kylrum bara för att någon äter ute med sina syskon. Det är inte förbjudet att äta ute så länge man följer rekommendationerna. . Det är inte ok att gå på någons barn – även om man råkar vara undersköterska. Att vara undersköterska är inte ett personlighetsdrag, det är ett yrke. Det finns alla sorters undersköterskor.

      Men det var en större bild hen försökte få Calle att begripa! För tänk OM det sker, borde han inte ha mer respekt för sjukvården då istället?

      Att folk inte fattar detta.

        Några inlägg tidigare hyllar han ju faktiskt sjukvårdspersonal genom sin vän ambulansföraren.

        Som sagt – han borde ha skött det snyggare. Men det är inte ok att skriva kommentarer som läsare hursomhelt heller.

      Men herregud, det var ju för att någon ledsnade rejält på hans pissiga, elaka attityd och försökte förklara för honom att corona kan drabba dem också, det var inte ett dödshot liksom.

      Du missade poängen med flera mil.

      Det är helt sjukt att skriva en sådan kommentar om någons barn. Tycker inte att CS ska be om ursäkt efter en sådan kommentar.

    Både Calle och Alex verkar uppfuckade och komplexfyllda. De använder mobbning och konflikter som ett sätt att själva känna sig bättre än andra. Tror förklaringen (men ingen ursäkt) ligger i deras barndom. Alla som läst Alex böcker om sona föräldrar förstår.

      Finns inga ursäkter!!!

        Personen skrev ju inom parantes att det inte är en ursäkt ? Var mer en analys.

    Fast han är adlig.

      Vad blir kopplingen…?

        Det fanns en tidigare kommentarer som är borttagen som jag svarade på.

      De är inte adliga. Vad har du fått det ifrån?

        Schulman är en finlands-svensk lågadlig ätt av balttysk härkomst. Inte mycket att skryta med. Knapadel sa man förr.

          Eh att vara adlig pga nån gammal förfader är väl aldrig nåt att skryta med, det är ju inget man åstadkommit själv. Men det är väl kul kuriosa mer.

            Det är precis det som innebär att ”vara adlig”, man har adliga förfäder ? Stay in school kids!

              …?

        Bröderna Schulman tillhör den adliga ätten Schulman (riddarhusets ätt nr 176)

      Och jag är släkt med Mannerheim.

        Och jag är släkt med von der Wettering. Tror att både du och jag har all vår framgång att tacka en avlägsen släkting. Men om man kan skylla alla dumma uttalande på adligt släktskap så är det finfina mojänger

      Jag trodde Schulman var ett judiskt namn?

        Ingen expert på judiska namn men tror inte det även om jag fattar varför du trodde det. Stavas lite tokigt för att vara judiskt också.

          Trodde det för att jag känner folk från judisk släkt som heter så, så tog för givet att deras namn var judiskt men det behöver det ju inte vara.

            Nu får nån judisk person gärna rätta mig men jag tror det ska vara shulman för att vara judiskt. Det är ju väldigt likt iaf.

              Ja det är möjligt, jag vet inte stavningen, bara hur det uttalas.
              Såhär skriver Wikipedia:
              ” Många med namnet tillhör en finländsk-svensk adelsätt av balttysk härkomst, men namnet bärs också bland annat av svenskar med judiskt ursprung.”

                Som t ex läkaren och jiddisch-kännaren Salomon Schulman:
                https://sv.wikipedia.org/wiki/Salomon_Schulman

        Stämmer. KZ också.

      Vem tog bilden ?

    Ja att nån är attraherade av dessa män är ju ett under.

      Money talks.

        Har Calle verkligen så mycket pengar? Visst dom ärvde säkert en del men tror knappast han tjänar så bra på sin ”karriär”?

      Jag tycker att båda ser bra ut. Men de är framförallt väldigt intelligenta, allmänbildade och roliga! Det kommer man långt med ☺️

        Trots att man är ett rövhål?

        Hahahahhahaha, ibland är det fan riktigt komiskt att läsa här inne….

    Minns när jag lyssnade på någon av Lady dahmers poddar för länge sen och hon sa rörande Calle typ ”han har gjort så sjuka saker, ni skulle bara veta….”. Då antog jag att hon fått insideinfo av Cissi Wallin (som i sin tur hade en podd ihop med Calles ex Anitha). Alltid undrat vad detta hemska va som han gjort. Man ska inte lita på alla rykten, men något känns väldigt fel med honom:/

      Kan du känna efter när vaccin kommer? Skulle va praktiskt med svar.

      Något känns väldigt fel med dig ?

    Calle är den största tönten någonsin.

      Tillsammans med dig då ?

    Men han ber ju inte om ursäkt! Kan man ens kalla detta för att pudla? Hoppas alla avföljer den här människan. Och som någon skrev här ovan så nämnde man inte hans barn. Det är det ju han själv som gör. ”Det är mycket hat därute just nu” oj oj lär ju va ett bekant klimat för honom att vistas i…

    Nu har han fått en notis i aftonblaskan oxå..

    Känns fortfarande helt oklart varför Alex o Amanda åker till Sthlm nu när läget är som värst? Peaken har ju inte ens kommit än, och det är väl därför smittskyddsläkare vill stänga ner allt city trodde jag?

      Antagligen är de uttråkade på Gotland och nu behöver Amanda lyxen hos Grand Hotell. Inte svårare än så! ?

        Det är jobbigt när det går bra för andra, eller hur?

    Frågan är väl varför han pudlar, trots att de har en spaniel i familjen 😉 nämen ärligt, han fyllesvarade förmodligen på kommentarerna enligt den kvällens och kanske hans egen logik. Då det blev en fråga så, vad har han att välja på?

    Herregud vad folk är ängsliga. Love you Calle!

      Lol

    Bröderna fladderläpp, ingen bryr sig om er.

      Jag gör! Älskar bröderna Schulman!

        Du verkar tragisk.

          Varför so salty??

    De lättkränkta bröderna utan moralisk kompass!

    Suck det vore att göra honom (inkl. alla) en tjänst att bara få hans konto nedstängt.

    HELT ärligt, jag vet att han jobbar med Erika som verkar vara en stöttepelare på Good Enough media. Men vad gör Sahandhra? hans sambo? jag ser henne bra trycka upp sitt ansikte i sin mobil och visar en halvbild på något annat. Jag började följa henne eftersom hon byggde en salong, men vad hände med den och hennes karriär?

      Sahandhra ?

    Han har stängt av kommentarerna på dem 3 senaste inläggen nu. Jävla pajas.

      Ganska förståeligt! Det gör ju alla andra influensers så varför kan inte han få göra det?
      Kryp tillbaka till Flashback, troll

        ?

    Fast han ber ju inte om ursäkt för sitt minst sagt ruttna bemötande av andra. Som han avslutar sitt lilla svamliga pudlande, ska försöka sluta med att inte ge skit till skit. En ursäkt i min värld är något man uppriktigt menar och innefattar ingen ursäkt till sitt beteende och dessutom inte fortsätter kalla folk för skit. Men, vad vet jag.

    Mörk läsning här inne. Dubbelmoralen är på topp när ni sitter hemma och pillar naveln och hatar era stackars barn ?

    Jasså, då har Amanda tröttnat på att sin karantän på Gotland. Kan det vara en orosanmälan som kommit in då barnen inte har varit i skolan? Varför bor dom på Grand Hotel? Måste dom kompensera för att dom varit bosatta på landsbygden några veckor?

      Någon borde göra en orosanmälan om dig

    Har du hittat nya offer nu Camilla?

      ??

    Hela klanen Schulman är ju sånna jävla TÖNTAR!! Är det någon som förstår HUR och VARFÖR vissa människor kan se upp till dessa rikemansbarn?!

    Vad är ens ”pudla”? Undrar genuint då jag aldrig hört det här nere i söder ?

      Säga förlåt och att man gjorde fel typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.