Therese Lindgrens kanin bjuder på en ”överraskning”

När jag först läste om att ”Elsa flyttar in hos Therese Lindgren” så insåg jag efter ett tag att min hjärna registrerat det som att Elsa Billgren flyttat in hos henne, kanske som kompensation för att det inte blev någon påskresa till Gotland?
Märkligt det där men den mänskliga hjärnan…

Men så var det alltså inte, utan Therese Lindgren har tagit hand om den vita kaninen Elsa som fått en tid inbokad för att kastreras.
Det var ju bara det att Elsa gjort som kaniner i alla tiden lyckats med – att smygpara sig utan någons vetskap.
Nu hittades ju Elsa ute så hon kan ju ha parat sig för öppen ridå, men det var ingen som kände till att hon var dräktig.
Tyvärr hade alla ungarna dött i magen, och helt plötsligt så födde/fick Elsa missfall hemma hos Therese, som inte hade en aning om att det var på gång.
Slutligen fick Elsa hjälp hos veterinären med att få ut de sista ungarna genom ett kejsarsnitt och var nära att stryka med, men är nu tillbaka hemma hos Therese, nykastrerad och utan hemligheter i magen.

Kaniner och möss alltså.
Är det NÅGON som haft mer än ett sådant djur hemma i en bur – som enligt djuraffären är av samma kön – som INTE en morgon överraskat med att under natten ha gjort en massa nya kaniner eller möss trots att det tekniskt sätt inte skulle vara möjligt?

Att sedan deras oro för inavel ligger på ungefär samma nivå som den som Karl den II av Spaniens släkt ägnade sig åt på 1500 och 1600-talet underlättar ju inte direkt….

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså den där kaninen är så jäääkla gullig. Blir så glad av henne och också hur avslappnad hon verkar hemma hos Therese <3

      håller med! så fint att se 🙂 therese är typ den enda influencern jag gillar! rolig, smart och seriös.<3

        Therese och Jonna Jinton är dom enda jag fortfarande tycker är schyssta och goda människor. Blir så glad att se hur fint hon tar hand om Elsa. ❤️

    Jag verkar vara den enda som har svårt för Therese? Hon ska låta så jäkla hurtig och glad jämt och allt känns bara onaturligt. Vet att hon varit öppen med psykisk ohälsa, men allt känns ändå bara oäkta. Förstår inte hur hon blivit så otrolig populär. Kanske är jag som har kollat för lite på hennes videos ?‍♀️

      Oj vad olika man kan tycka, haha. Jag tycker inte hon känns onaturlig utan gillar att hon verkar må bra. Det var ju för inte så längesen t.ex som hon berättade om nån ångestattack hon fick i sin sommarstuga.

      Gillar henne. Tycker hon både visar sina glada samt ledsna sidor regelbundet 🙂 hon känns mänsklig. Jag mår själv dåligt ibland och när jag har en bra dag så blir jag typ sådär överglad som Therese, så kanske gillar den sidan av henne just för att jag känner igen mig själv i det.

        Jag får känslan att hon betyder mycket för många på ett helt annat sätt än vad mer ytliga influencers gör. Hon är öppen med sin psykiska ohälsa (och den känns äkta och inte som vanligt sympatifiske) och jag tror att hon lyckas med konststycket att vara som ”en riktig vän” till många unga tittare. Till skillnad från t ex Biancas ”åhhh jag ääääälskar er såååå mycket, köp Caia, köp mina datafodral, köp min parfym, köp köp köp eftersom jag älskar er såååå mycket”.

        Therese kränger också saker, men gör det åtminstone något mer anständigt.

      Jag gillar henne, mycket på grund av hennes introverta sidor. Däremot har jag betydligt svårare för alla dessa konstiga videor hon gör. Hon sminkar sig i 10 timmar, äter enbart genomskinlig mat under en dag, tillbringar 24 timmar i garderoben och så vidare. Barnsligt. Hon är visserligen inte ensam om att göra liknande videor men jag kan mer köpa att en 15-åring gör det. Videorna där hon filmar sin vardag med Anders, kaninen och hundarna tycker jag är desto mer intressant. Eller när hon gör samarbeten med exempelvis katthem och annat viktigt.

        Tycker det är härligt med vuxna människor som vågar vara barnsliga och göra det dem tycker är skoj ?

          Tror du hon hade gjort detta om hon inte haft youtube och barn som följer henne?

            Inte just dom idéerna, det är ju idéer som funkar till videos. Men tror säkert hon kan vara barnslig och rolig privat också 🙂 hon verkar ha den persobpogveten. Men det är bara en gissning.

              Personligheten*

          När Elsa lägger sig till ro vid 14:22 ? Hon kan inte ha det bättre!

            *Menade inte att svara på någons kommentar.

          Jag vet inte om jag tror hon tycker det är så skoj att sitta i en garderob 24 timmar? Barnslig får man gärna vara, även om jag kanske inte riktigt ser Therese som barnslig rent personlighetsmässigt. Där passar andra in mer. Nej, hon borde fortsätta mer med djur-samarbeten och vanliga vloggar.

            Nej men hon tyckte kanske det var en kul videoidé. Har inte påstått att hon hade skoj när hon gjorde det ?

        Jag har aldrig förstått det där med att folk verkar titta på alla videor som deras favorityoutubers lägger ut? Eller youtubers överhuvudtaget. Jag tittar bara på det innehåll som verkligen intresserar mig. En kul vlogg eller som i det här fallet, den födande kaninen. Jag är noll intresserad av genomskinlig mat eller 24 h i garderoben, så det gallras bort direkt.

        Och jag har tappat räkningen på alla videor jag påbörjat men stängt ner efter ett par minuter, en tredjedel eller hälften. Om innehållet inte roar mig, om det visar sig vara samarbeten osv.

          Dom måste tyvärr göra samarbeten så dom får pengar och få ett fult fungerade liv

            Jo jag vet. Men min kommentar var ett svar till personen ovan som skrev att hon har svårt för ”alla dessa konstiga videos” som Therese gör. Har ju inte sett videon men tvivlar på att sitta i en garderob i 24 h är ett samarbete med något företag. Eller bara äta genomskinlig mat, låter inte heller som ett samarbete.

            Men visst, själv stänger jag alltid ner när det är samarbeten. Orkar inte se oäkta krystad reklam för något jag ändå inte är intresserad av.

            Det är inte vackert, men det funkar! ?

      Man kan ju inte passa alla

      Jag har åxå lite svårt för henne, men kan inte riktigt sätta fingret på varför. Har i allmänhet svårt för folk som är överdrivet positiva o hurtiga. Men det sägs att det säger mer om mig än om henne så…
      Men på riktigt, en kanin?

        oj vad olika man kan tycka! jag upplever nästan motsatsen, att hon är väldigt äkta och sig själv – även om hon varierar sitt innehåll med att hitta på knäppa saker ibland eller prata om djupa och viktiga saker. Och överdrivet positiv och hurtig tycker jag inte heller hon är, Therese är ju typ den enda influensern som inte bara visar att allt är ”rosa fluff fluff i hennes perfekta liv”, utan hon visar öppet och ärligt när hon mår dåligt, berättar om komplex, jobbiga stunder, personliga problem och sjukdomar och visar att hon är mänsklig. till skillnad från måååånga andra som bara visar en perfekt fasad/yta och bidrar till utseendefixering, skönhetskomplex och köphets osv

    Tips: mkt ärligt inlägg av M Forni om hur hon har ångest att inte hinna med sitt jobb, rädd att bli av med det och uppdrag och rädd för de ekonomiska följderna.

      Däremot är folk ganska osmarta i kommentarerna? Uppmuntrar henne att ta en paus från blogg och sociala medier. ”Vi läsare kommer förstå!”. Men det är väl snarare uppdragsgivarna som inte kommer förstå va…

      Vad är Fornis jobb?
      Är hon ännu en av alla överskattade tråkiga influencers?

        precis det jag undrar, förutom att driva sina sociala medier och göra samarbeten och typ svara på mail (typ en av alla influensers huvuduppgift?!), vad gör hon som kräver SÅ mycket tid och är SÅ jobbigt? när hon skrev sina veckoplaneringar innan Corona bestod ju typ hälften av luncher, events, manikyr/massage och sånt. men nu hinner hon inte få gjort saker hemifrån

      Meeen varför klagar hon? Varför vill hon inte vara mammaledig? Tycker inte det var ärligt, bara konstigt. Trodde hon att hon skulle kunna jobba heltid och ha bebis? Hon som har allt så perfekt, varför har hon och Damon inte planerat sin föräldraledighet bättre? Sluta klaga.

    Så göllig kanin!!!

    Älskar att Therese lyfter fram vad en kanin behöver ?
    Och vad de definitivt inte behöver: sitta bortglömda och understimulerade i en för liten bur.

    Kaniner måste få skutta omkring. Jag har haft frigående rumsrena kaniner och de blir så tama, keliga och mysiga. Verkligen ett underskattat husdjur!

      Jag har alltid tänkt att kaniner är rätt meningslösa husdjur… Men sen bodde jag inneboende hos en vän och hennes man, de hade en kanin inne (och fyra ute) vilket totalt ändrade min syn på kaniner. Så mysiga och roliga ❤️ även om hon var en riktig mattjuv som saknade urskiljningsförmåga. Satt man och åt vid det låga soffbordet t.ex. så fick man se upp så man inte blev av med grejerna. Särskilt chipspåsar var intressanta…

        Så underbart Kattis! Jag förstår precis för så var det hos oss också. Folk blev helt förälskade i vår kanin. Särskilt sådana som inte hade träffat en riktigt social tamkanin tidigare. Vanligaste kommentaren var ett förvånat ”Åh, han är ju precis som en liten hund eller katt” och varje gång fick man förklara att nej, han är inte som en hund eller katt. Han är som en kanin som får vara med och vara social ❤️

    Aldrig följt Therese men tittade på videon. Jösses vilken behaglig röst hon har! Supermysig. Kommer titta på mer från henne

    Har inte Therese tappat det helt med mumbo-jumbo, kvacksalveri och andra ovetenskapliga saker?

      Jag får också den känslan. Känns liksom som att hon är så djupt olycklig att hon ständigt söker svar i något hokuspokus

        Men herregud, man behöver inte vara djupt olycklig för att man intresserar sig för ikke mainstream grejer. Snarare är det hälsosamt att vilja lära sig nåt nytt. Dom mest olyckliga personerna är nog dom som lever sitt liv i hamsterhjulet som dom alltid gjort utan att ifrågasätta något och vilja förändras.

          @ 21:23 hahahahah 110% du är inte äldre än 18 år

            Jag är 33 och håller med Anonyms svar. Vad har ålder med det att göra? Att intressera sig för andlighet och filosofi istället för mode och konsumtion känns otroligt sunt för mig, men men vi är alla olika..

    Vad sjukt.. Har aldrig sätt henne innan, bara läst om henne här. Hon verkar jätte mysig MEN vad hon påminner mycket om Helena Bergström. Eller är det bara min åsikt? I sitt sätt att prata på, inte utseende mässigt menar jag!!

    Vi köpte två marsvin en gång. Tre dagar senare hade vi helt plötsligt en morgon fem marsvin.

    Underbart att du rensat bland kommentarerna ??

    Kan någon snälla förklara varför Kenza går på födelsedagsfest dessa tider?! Vill gärna inte kalla folk idioter i onödan men nu är det befogat.

      Och hur hade du tänkt dig att någon här skulle kunna förklara det? Du kan ju alltid fråga henne själv vetja.

      Men snälla

        Nä. Det är helt rimligt att ifrågasätta varför folk inte fattar att det här är en kris och inte nåt på skoj.

          Den enda som kan svara på det är Kenza själv, ingen annan.

            Jag killgissar på att hon inte fattar

    Förlåt men hur kan man ha så små pupiller som Anna B på hennes senaste instagrambild?? Inte ens knappnålshuvuden, nästan osynliga!! Det kan ju inte vara photoshoppat för man brukar väl snarare vilja ha stora pupiller på foton? Eller?? Är det nåt nytt inne??

      Motljus?

    Julia frändfors la ut en instagram story där hon skrev att några från PD blivit permitterade medan hon blivit sparkad och att hon hade rekryterat 3st som var kvar på kontoret medan hon blivit sparkad pga brist av kompetens.

      Julia ❤ känner för henne och hon verkar må totalt jävla p.

    I feel very thankful that I could read that awesome article. Thanks for sharing. Keep posting.
    We also provide yahoo and hotline customer care services in USA & Canada. Feel free to contact us:
    Yahoo Helpline Email
    Hotmail Helpline Email

    Skulle få en hamster när jag var liten , pappa o jag åkte till en djuraffär, jag ville ha en gullig liten silvrig men pappa sa ”att den där guldiga ser ju rund och snäll ut” , den tar vi ? jaja vi kom hem med bur,alla tillbehör & en tjock hamster (efter den bitit honom fingret & han fick ta stelkrampspruta.. nästa morgon satt min mamma & drack kaffe , när hon hörde nått som pep högt.. Hon gick in o såg att hamstern åt på något , sin unge.. den hade fått typ 10 ungar..och verkade ha ihjäl några.. morsan höll på att svimma.. på em var hamster , ungarna & bur återlämnande.. jag fick akvarium med fiskar ist..

      Varför ser du hamstern som ett objekt? Kan du inte tänka dig dramatiken den stackars lilla hamstern gick igenom när den födde sina ungar, varför inte känna lite empati för mamma hamster och hjälpa henne få ett bra liv istället?

    GET YOUR BLANK ATM CREDIT CARD AT AFFORDABLE PRICE
    *They sell this cards to all customers and interested buyers worldwide,the card has a daily withdrawal limit of $2000 to $5000 and up to $50,000 spending limit in stores and unlimited on POS.*

    *email: int.hackers002@gmail.com

    Hej, jag träffade en uppriktig läkare som köpte min njure till en total summa av 420 000,00 dollar efter att ha sålt mina njurar, jag kunde köpa ett hus och startade en ny verksamhet. Nu kan mina barn äta så bra och allt är precis som jag ville ha det vara, jag är så tacksam att jag kunde ändra historien om min familj. Du kan kontakta läkaren för mer information.
    E-post: doktor.michaellarry@gmail.com

    Thanks for sharing this useful information with us .I am looking for this from a long time and I really very happy to say That I also deals with this service contact verizon support verizon client assistance number verizon client service verizon bolster number verizon help number

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.