Smått och gott från helgen som gått

 

Försöker Calle Schulman fortfarande slå i oss att det här INTE är ett samarbete?
🙂

Youtubeparet Gustav och Johanna går skilda vägar.

Trots hård kritik förra året så är influencerna tillbaka ute bland böndernas grödor.

Det ser lite tomt ut hemma hos Jacob. Kanske kan Margaux styra upp ett litet samarbete med något av influencernas favoritföretag – Jotex eller Royal Design?

Penny Parnevik åkte ur Let’s Dance.

Stål-Dagny fyllde hela 108 år.
Grattis på födelsedagen!!!!

Isabella Löwengrips intervju med SvD kom ut. Jag är inte intresserad av ATT hon förlorade en miljon kr i månaden, jag är intresserad av VARFÖR! Hur tusan kunde det gå så långt?

Och som en sista grej som jag hittade i en av mina många skrollningar…
Håller man alltså fast barnet till det lär sig att sova själv? Det ser inte superimponerat ut…

Gör man så här i Sverige också?

167 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dagny ??????

      Coolaste tanten ever! ?

    Angående att Isabella förlorade så mycket varje månad, så många saker som hon har leasat, bilar, kontor, resor och löner, 1 miljon i månaden låter då rimligt så som hon höll på.
    Hon hade väl minst 2 bilar leasade under den perioden.

      Varför utgår ni från att det är sant? Det blir en bra headline och jag utgår att det är en överdrift i vanlig Blondibella anda. Jag tror hon bygger en ny bild av hur nära ruinens kant hon var för att kunna få trovärdighet kring den nya boken.

      Jag förstår inte hur folk läser intervjuer med henne och tror på vad hon säger! Hon är expert på att manipulera läsarens åsikter och flera av de uttalande hon gjorde i SvD är uppenbara provokationer så att hon inte faller i glömska. Är ni så jävla naiva?!

        Så fort det passar folks uppfattning om vad de vill vara sant är det hon säger sant, allt annat är lögner. Har uppmärksammat att när hon berättar om hur det år dåligt nappar de första här inne och tar det för sanning.

        Det kan lika gärna varit 100 000 men hon ”avrundar uppåt” och drar till med en nolla till ? Lätt hänt!

      ”Varje månad försvann en miljon kronor”
      Expressens artikel kom 25 september. Om en miljon rullat ut varje månad under tiden före artikeln så berodde det i alla fall inte på att kunder bokat av. Intäkterna var ju tydligen på topp när Bella hyrde hus i Frankrike under sommaren.
      Så miljonrullningen var självförvållad genom för allmänt för höga kostnader, för många anställda och slöseri med bolagets pengar för privat bruk. Att VD-Gustav ”drog i handbromsen” (enl bloggen 4 oktober) var i första hand för att få stopp på Bellas Kardashian-fasoner.
      Sen blev det förstås än värre under hösten eftersom samarbeten bokades av och Bella blev sjuk.

        Fast du vet inte, det är ju bara spekulationer. Affärsvärlden är mer komplicerad än så.

          Nej jag spekulerar inte, det är vad Bella själv berättat i olika sammanhang.

            Tror annars att de flesta företag har en miljonrullning varje månad haha men då har de förhoppningsvis inkomster också, pengar som kommer in så då är det ju okej MEN om pengar sen slutar komma in ja då blir det ju bara höga utgifter istället. Inget konstigt. Men du ska nog inte säga att hon slösat bolagets pengar för privat bruk – att/om hennes eget företag betalat för hennes nanny och anställda är inte fel eller konstigt då det var för att hon skulle vara effektiv som företagsledare och det skulle dra in pengar. Så gör många företag och företagsledare, det är det vanliga och hon bestämmer över pengarna i sitt eget bolag.

              Nej anonym det finns lagar och regler för vilka avdrag du får göra i ditt eget bolag. Det är tack och lov inte ägaren som godtyckligt bestämmer.

                Löwengrip Invest har brutet räkenskapsår så det som hänt fr o m 1 juli 2019 har ännu inte resulterat i varken årsredovisning, revisionsberättelse eller inkomstdeklaration.
                Däremot bör Isabella själv ha upprättat sin deklaration (antagligen med hjälp) och där ska i så fall alla förmåner från bolag(en) finnas med 🙂

                  Vad har företagets fiskala år att göra med de lagar och regler som reglerar vilka avdrag som får göras i bolaget? Det du kanske menar är att hon försöker göra avdrag som ännu inte godkänts pga att årsbokslut ej gjort för fy20? Kanske det men oavsett kan du inte dra av vad som helst i bolaget.

                    Det finns säkert en hel del att fundera över för redovisningsbyrån och revisorn 🙂

        Har Bella varit sjuk? Det måste jag ha missat

          Bara lite lätt ?

            Bara när hon är vaken.

          Det var en lögn.

            Det var ingen lögn. Sluta sprida lögner själv.

          Ja det har ju varit ETC och inläggning tydligen… Vad som nu är sant…

        Fast det är ju inget konstigt att pengar rullar och att en miljon försvann varje månad – slutar pengar komma in så blir det bara utgifter och en miljon varje månad låter väl rimligt till personalkostnader, hyra för lägenhet i usa, diverse kostnader och utgifter. Det är väl inte så svårt att förstå, är lite förvånad över ditt VARFÖR för som sagt är ju inget konstigt eller svårt att förstå.

        Tror annars att de flesta företag har en miljonrullning varje månad haha men då har de förhoppningsvis inkomster också, pengar som kommer in så då är det ju okej MEN om pengar sen slutar komma in i samma flöde ja då blir det ju bara höga utgifter istället. Inget konstigt. Men du ska nog inte säga att hon slösat bolagets pengar för privat bruk – att/om hennes eget företag betalat för hennes nanny och anställda är inte fel eller konstigt då det var för att hon skulle vara effektiv som företagsledare och det skulle dra in pengar. Så gör många företag och företagsledare, det är det vanliga och hon bestämmer över pengarna i sitt eget bolag.

          Det enda jag kan tänka på när jag ser videon är att hon inte verkar vara helt frisk i huvudet. När hon säger att hon ville bli världens mäktigaste kvinna och inte alls verkar förstå hur sjukt det låter blir det nästan lite läskigt. Hon har uppenbart problem och lider av någon sorts extrem makttörst.

            +1000

      Jag tänker att hon i miljonen som gick ut varje månad även räknar in utgifter som hon påstår sig ha betalat för själv via företaget/privat, även om alla fattar att det antagligen inte är sant. Jag tänker främst på sommarhuset i Frankrike som Erik betalade och någon påhittad summa för privatgeten när hon egentligen fick åka med gratis när den som ägde/chartrade planet ändå skulle ut och åka.

        Men sluta påstå att erik betalade sommarhuset – det betalade hon antagligen långt innan de blev ihop iaf så bokades det långt tidigare för det skrev hon om i bloggen – hon hyrde ut sitt hur för en filminspelning och fick in mycket pengar då som gick till semesterhuset. Gällande privatjet så hyrde hon själv vissa resor, men det var bara ett fåtal ggr och det tjänades det ju in till då – vid den tiden så kom pengar fortfarande in i samma flöde. Gör hon en föreläsning i Norge och tjänar 150 000 så kan hon lägga 30 000 på resan med privatflyg. Hoppas du förstår.

          Hoppas du förstår att jag inte tror att det du skriver stämmer.

            Fast det är sanningen och inget hemligt, det är kända uppgifter. Hon hyrde ut sitt hus och fick flera hundra tusen för det. Huset i Frankrike skrev hon om långt långt innan hon träffade erik, och varför skulle han betalat det. Hon hyrde privatjet när hon skulle jobba/föreläsa i Norge och Finland och då tjänar hon mycket pengar och resor inom norden kostar inte så mycket. Det var även privatjet till Frankrike i arbetet. Men okej då hade hon inga utgifter enligt dig då och ändå tog pengar slut? Visst fick hon vid något tillfälle åka med i någon annans jet det har du rätt i men inte varje gång, nu var det inte många ggr utan ett fåtal.

              Enligt intervjun säger Bella åtminstone som jag tolkar det att det var Löwengrip Invest som betalade för huset i Frankrike. Det hyrdes för att ”plåta samarbeten”.
              Vill minnas att det var reklam för några resväskor…
              ”När jag var i Frankrike och hyrde ett dyrt hus under sommaren för att plåta samarbeten slog vår försäljning i taket.”

                Hon säger inte och det står inte att det hyrdes för att plåta samarbeten men det var väl en del av tanken och syftet även om det också var semester. Hon är Löwengrip invest liksom. Just under den tiden så hade de ju försäljning och intäkter ja. Väldigt vad snabb du är med att motsvara hehe

                  Kan du inte läsa?
                  Det är precis vad det står i intervjun som du hävdar att det INTE står!
                  ”När jag var i Frankrike och hyrde ett dyrt hus under sommaren för att plåta samarbeten…”

                  Oj stollis. Att du fan orkar. Man ser direkt när du är i farten ”hehe”.

              Jag sitter inte på någon insideinfo och kan därför bara hänvisa till det hon själv har sagt – att hennes liv har varit kulisser och påhitt och där väljer jag faktiskt att tro på henne. Därför tar jag allt hon skriver och säger med en rejäl nypa salt. Vi som inte är släkt/vän/anställd av Bella kan tyvärr inte veta vad som är sant och vad som är påhitt och det får du som står Bella nära förstå. Du får också ha förståelse för att vi som inte känner henne personligen kanske inte riktigt tror på att hon bokade och betalade huset själv innan hon började dejta Erik. Jag är t.ex. övertygad om att Erik krävde att förhållandet skulle hållas hemligt så länge som möjligt och detta gav henne en chans att visa sig förmögen i media när det i själva verket var någon annan som stod för kalaset.

                Håller helt med! Bella säger själv att hennes liv är en lögn och så blir folk sura när man säger att hon ljuger… ?

          Bara en idiot skulle dejta en miljadär men stå för hela notan själv för en semesterbostad man delar tillsammans…
          alltså visst svenska killar är snåla men det vore en heeeeelt ny nivå. Alltså han borde betalat för hela semesterhuset något annat vore ju konstigt.

            Fast de delade ju inte det, han var kanske där vid något tillfälle, kanske några dagar eller max en vecka. Hon bokade det huset lååångt innan hon blev ihop med erik. Hon skrev om det huset och att det bokats många många månader tidigare. Men med facit i hand så blev det ju för dyrt för henne så hon skulle väl sparat de pengarna istället och hyrt något billigare, men en miljon som någon tidning påstår att det kostade stämmer ju inte, hälften möjligtvis.

              Fast vad vet vi om när de började ses? Det var väl antagligen ett bra tag innan de syntes ute offentligt?

                Enligt vad jag hört så planerade de semester i st maxine tillsammans för att slippa synas offentligt i Stockholm. De började ses strax efter årsskiftet och började synas ihop först i april.

    Tror bara bebisbilden ska vara ”gullig”, eller hur tolkar du att det skulle vara ett av tipsen? Vad stod det i bloggen då?

      Jag tror att om man zoomar ut eller ser hela bilden bildar föräldrarnas armar ett hjärta. Bebisen ser väldigt ny ut, inga fem månader där inte.

    ”Jag är inte intresserad av ATT hon förlorade en miljon kr i månaden, jag är intresserad av VARFÖR! Hur tusan kunde det gå så långt?”
    Hon säger att det är Expressens fel. Efter vad som stod i den artikeln så bokades alla samarbeten av. Utan intäkter hade bolaget bara kostnader.
    Men visst, frågan är varför det behövdes en VD-Gustav som ”drog i handbromsen” för att miljonutflödet skulle uppdagas.
    Att utflödet pågått ett halvår genom Bellas slöseri och extravaganser framkommer förstås inte.

      Såklart inte.
      Avsaknad av självinsikt är så påtaglig.

      Det är synd om henne för att någon i hennes tycke var dum mot henne. För hon har inte gjort fel.

      Sen att den som var ”dum” endast påtalade ett fel IL gjort är totalt ointressant, det blir ett moment 22 att informerar henne om det, eftersom hon ju INTE GÖR FEL.

        Hon är helt enkelt FELFRI! ?

      Jo fast utflödet blir ju mer märkbart och ohållbart när pengar slutar komma in – utgifter kräver intäkter annars blir det till slut ohållbart och det blöder pengar förstås. Innan dess kom ju pengar in i samma flöde, klart en sån artikel får kunder att försvinna och därmed försvann inkomster. Det är väl inget svårt att förstå VARFÖR det blev stora utgifter och att hon sen förlorade en miljon av sina egna pengar varje månad. Var ju kostnader för personal, hyran för NY-lägenhet, huset med mera. Gissningsvis så kollade vd Gustav upp ekonomin och kostnaderna och räknade på allt, är väl inget konstigt. Hon förnekar ju inte extravaganser.

    Calle Schulmans konstruerade anekdot är förstås ett ovanligt sätt att linda in ett samarbete.
    Det kan han få en pluspoäng på. Men han får tre minuspoäng för smygreklam.
    Och Anderna ser man knappast om man flyger mellan Rio de Janeiro och Sao Paulo.
    Det är en kort flygtur på 50 minuter och Anderna ligger väldigt mycket längre västerut.

    Varför är Adrian i karantän? Eller är hon ännu en som inte förstår skillnaden mellan karantän och social distansering. Instagram svämmar över av ”bryter karaktären för en fika på stan” eller ”för en stund hos frissan” NI ÄR INTE i karantän då!

      Det låter väl mer mindre osmart att säga så (bjuder på den krångliga negationen :-)) …

      lite mer typ ”synd om dej som är i karantän klart att du skall få en paus från det”, snarare än ”nu skiter jag i de här direktiven som vi skall följa och umgås och är nära främmande människor i alla fall”

      Ta reda på det först, innan du dömer ut henne.

        Hen ställde ju en fråga. ”Varför är Adrian i karantän?” Du kanske kan berätta då, om Du vet något mer.

      Hon bor väl i USA periodvis? Det kan ju vara där hon är nu, och då sitter hon mest troligt i karantän.

      Många säger karatän när de menar själv isolering. Detta då det är karatän utomlands i de flesta länder, alltså man får inte röra sig i samhället det är olagligt. Medans självisolering är som en frivillig karatän.

      Adrian är i karantän för att det pågår en pandemi.

        ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

          Ja, det räcker väl som svar?

            Vi har inte karantän i Sverige om man är frisk. Social distansering har vi däremot.

              Vi har fortfarande något som heter självvald karantän.

              Prercis. Sätts t.ex. en importerad hund i karantän för att utesluta rabiessmitta, släpps den inte ut på stan då och då för en mysig promenad till nåt cafe´…..

              Kompisar till oss skickades hem från Australien nyligen. Först fick de sitta i verklig karantän 14 dagar på ett hotell på flygplatsen, mat etc serverat på rummet, de fick inte gå ut. Sen 14 dagar i Sverige, själva i ett sommarhus. I vart fall så räknar jag Australienhotellet som riktig karantän.

                Precis, inte prercis…..

    Jag kan bara tänka på hur Pennys trossvett måste lukta upp i ansiktet på danspartnern.

      Jag hoppas att hon har rena trosor på sig, och att det inte har utvecklats så mycket rumpsvett eller i alla fall lukt under det ett par minuter långa dansnumret. Fast vem vet, han kanske gillar det!

      Är väl inte säkert hon ens börjar lukta efter det korta lilla dansnumret

        Det är inte säkert att hon ens hade trosor under.
        Inget är säkert nu för tiden…

      Haha tänkte samma sak

        Samma här ?

    Vem är MG?

      Mikael Granlund, spelar hockey i NHL. De har ju inte haft matcher nu under hela våren, och så har de en bebis hemma, så klart det blir lite frustration och fnurror kan förekomma.

        Haha. Har aldrig fattar varför folk envisas med endast initialer när det är OT.

          Särskilt när initialerna gäller folk som inte är några som diskuteras dagligen här.

        ??‍♀️

        Gissa fel en bloggare

    De flesta företag blöder pengar nu så plötsligt blev det ok att prata om det och samtidigt verka vara en seriös företagare. Smart att kontakta SvD för en intervju.

      I Bellas fall är det ju dock helt självförvållat pga hybris och egoism samt att man gamblat med sin personal och inte brytt sig ett skit om deras säkerhet och framtid i företaget.

    Hur var det möjligt att som IL ens ha så många miljoner. På att vimsa runt och kasta med håret och flabba. Hon som inte ens kan sköta sig själv lyckades lura sig så rik. Det är för mig det konstiga inte att förlora miljonerna.

      Hon hade en period med många samarbeten och dessutom ett längre samarbete med ellos. När det går bra är det inte ovanligt att tro att det kommer flyta på i all oändlighet.
      Eftersom IL är junior och saknar grundläggande kunskaper i företagande så tror jag faktiskt att hon anser att det är expressens fel att hon tappade sina samarbeten. Hon har inte insikten att förstå att det hon anser är galet.
      Det som är intressant är att hon nu verkar tro att hon kan bli styrelseproffs. Det kanske hon kan bli men inte åt de företag som betalar henne det hon drömmer om. Nej IL är och förblir en opportunist. Nu dessutom på egna ben i och med separationen med Pingis.

      Känns standard för de stora att dra in 250 000 per samarbete

        Det är sjukt mycket pengar. Hoppas influenserran tar slut nu samtidigt som corona.

          Helt sjukt.

          Missunnsam??? Det är väl helt rimligt om man har en stor plattform typ Therese Lindgren och har jobbat stenhårt för det????
          Varför ska företag betala mindre för att de gör reklam på youtube än i reklampausen till ett tv-program som har 1/10 tittare….
          Dessutom har ju de flesta större influencers massa utgifter också. Så de TJÄNAR inte 250.000 på samarbetet eftersom fotograf, stylist, assistent, osv ska betalas och de har massa kostnader också. Säger inte att influencers inte tjänar bra MEN vad man omsätter och vad man tjänar är två helt olika saker!!!!

          Jättevanligt att vissa influencers som drar in MASSOR med pengar men tar ut en låg lön säger att de tjänar ”normalt” just för att de valt att göra det och vill verka som ”precis som alla andra” samtidigt som vissa andra influencers vill få det att låta som de tjänar MASSOR när deras företag fått ett antal större intäkter pga samarbeten men som i slutändan inte blir så mkt lön när man slår ut det på 12månader, kostnader osv 🙂

            Men influenser bidrar ju med just ingenting mer än köphets. De flesta saknar dessutom helt utbildning, så svårt att tycka de är värda 250.000:- för just nada. Hoppas influensertiden är på snabbt utdöende så att vi slipper fler som Bella och Bianca i framtiden.

              Det kanske skulle gå att influera till en hållbar livsstil också.

    Läste på Flashback för några månader sedan att Dagny antagligen har peruk på sig – pga vilka över 100 har ett hårstrå kvar på huvudet?! Tänker nu på det varje gång jag ser en bild på henne. Lägger ingen värdering men visst har Flashbackaren rätt? Ser ju väldigt onaturligt ut.

      Bullshit.

      De flesta kvinnor över 100 har hår kvar. /jobbat inom äldrevården

        Min mormor närmade sig 100 innan hon dog och hon hade mycket hår kvar då och det var fortfarande brunfärgat. Kvinnor tappar inte hår som män.

      Varför skulle håret ramla av bara för att man är över 100?

      Har sett flera 100-åringar med hår på hjässan. Det är bara att googla.

      Spelar det någon roll?

      Det är definitivt en peruk. Syns ju klart och tydligt?

      Min farmor fyller 99 nästa år och har ett rejält svall kvar som hon får lagt på rullar varje vecka av frisören. Tror inte det helt plötsligt ramlar av bara för att hon fyller 100…

        Åh ❤️

      Haha så upprörda kommentarer av en nyfiken fråga. Internet ❤ Dagny är likväl bäst!

        Jaa, det är väl fint att hon vid 108 fortfarande vill vara fin i håret? OM dert nu är så att hon blivit väldigt tunnhårig på äldre dar. Jag tycker också att det liknar en snygg peruk men säger bara -Go, Dagny! Du är jättefin!

      En släkting till våra familj bar peruk, vet ej om det var pga åldern (90+) eller varför hon hade peruk, men endel blir ju tunnhåriga när dem blir äldre, så kan absolut vara peruk, eller så är det hennes egna hår 🙂

      Hahaha wow vilket ”skvaller” ???

      Makens farmor gick bort i vintras 99 1/2 år och hon hade hår.

        Ja vissa har håret kvar, andra inte, och då har de kanske peruk, eller inte. Frågan var väl inget att bli upprörd över, även om det är helt onödigt att spekulera i. Dagny är ju som vi nog alla är överens om superfin, peruk eller inte! Hoppas hon hade en fantastisk födelsedag trots omständigheterna! ????

      Haha va då? Nä.. Min mormor på 95 bast har allt sitt hår kvar. Är inte ens gråhårig och färgar inte håret eller så heller utan är typ fortfarande blond? Så klart man kan ha allt sitt hår kvar fast man är gammal!

    Han & hans fru fick ett dödfött barn för ca två månader sen. Kanske därför du upplever lite förändringar hos han & hans fru?

    https://www.expressen.se/sport/hockey/nhl/nhl-stjarnans-sorg-forlorade-sin-dotter/

    Camilla, har du skrivit någon text om hur ad-links funkar? Jag läser bara Flora och Sandra Beijers bloggar och har tänkt på att de inte har samarbeten längre, utan enbart ad-links till massa kläder. Detta måste väl ha att göra med coronakrisen och att företag dragit sig ut? För visst är det så att det är bloggaren själv som kontaktar företaget och ber om ad-link? Eller har jag missuppfattat?

      Sandra Beijer har skrivit ett väldigt utförligt inlägg om hur hon hämtar adlinks och vad det
      är.
      En adlink kan vem som helst hämta hem ? Angående Sandra Beijer tycker jag det inte är så konstigt att det blivit färra samarbeten. Jag kan tänka mig att det är svårt att hitta vettiga samarbeten nu men också att Sandra nu arbetar halvtid med annat skrivprojekt (manusförfattare tro jag?).
      https://sandrabeijer.elle.se/vad-ar-en-adlink/

      Adlinks finns tillgängliga för alla på olika sidor som bara är att signa upp sig på.
      Man behöver ingen kontakt med företaget för dem.

      Angående att de inte har så många samarbeten. Sandra är ju vanligtvis ganska selektiv med vilka samarbeten hon tackar ja till. Såg att hon hade ett samarbete nyligen med BookBeat, men det var på instagram.

    Klart Calle S hittar på och gör smygreklam. En lustig liten anekdot 🙂
    Sen har han knappast kunnat se Anderna under den flygturen.
    Jag ser inte Alperna från min balkong här vid Mälaren 🙂

      Näeeee…tror du?

    Är ens konto nere på noll har man inte råd att köpa ett nytt hus.

      Eller hur!
      Hon ljuger bara på som vanligt.

        Banken som äger 85 procent av huset. IL äger större delen av radonkällaren.

          ?

          Så himla kul att kommentera om radon varje gång hennes hus kommer på tal. Kul och väldigt unikt me radon.

          Typ alla byggnader i Sverige har halter av radon. Eftersom den främsta källan till radon är marken är det enda man kan göra att täta till och försöka förhindra att radonet tränger in. Hela vår bostadsförening har mätt och saneras för radon. Knappat unikt i Sverige…

        Hon sålde ju sitt gamla hus och sitt företag. Att hon hade 0 på kontot innan dessa affärer kan mkt väl stämma.

          Precis, hon menar ju just innan det och sen säger hon nere på -nästan- noll, hon säger att hon var nere på endast ha 10 – 15 000 på kontot ett tag. Varför skulle det vara ljug och det är väl inte svårt att förstå att en miljon förvann varje månad – var ju kostnader till anställda, hyra för lägenhet med mera… kommer inte pengar in så blir det ju bara utgifter.

            Varför skulle det vara ljug? För att bygga bilden av en affärskvinna som på grund av Expressens elaka och felaktiga titel blev driven till ruinens brant (barnens julklappar!!!!) men som på grund av sitt affärsinne nu har miljoner på banken och kan ta ledigt i några år, kolla vilken superkvinna hon är!! Läs allt om resan i nya boken! Bokrelease på Bokmässan 2020!

            Därför är det ljug…

            Det är väl där många ligger när det gäller sparpengar.
            Alla har inte möjlighet att Spears ihop en årslön i buffert.
            Nej nej… sluta. Börja inte tjafsa om alla kan spara lite.!
            Öh öh
            Stop sa jag!
            Fatta. Alla har inte möjlighet
            Shhhyyyyysshh.

              jo alla har visst möjlighet, kanske inte i samma takt, men alla har möjlighet till det.

    Tror Maggan ska separera från sambon…

    På Bingo Rimers instastory syns det hur han tränar i grupp ute i en skog utan distans. Folk flåsar och springer i led efter varandra så att de riktigt kan andas in varandras andedräkt. Ida heter hon som håller i träningen och både Bingo och Ida stoltserar med en gruppbild på runt 35 pers som sitter i princip på varandra som avslutning. Vad är det för fel på folk?

    Bingo hade även en bild igår på story där de står runt 10 pers på en gruppbild och myser. Han åkte från lång karantän i Jämtland för att jobba i Göteborg och har med råge brutit alla rekommendationer nu. Snart är han på väg till Stockholm och Katrin. Heja! Framstår som oerhört korkad.

      Han är väl lika korkad som Katrin.

      Man får umgås i grupp max 50 pers

        Vilket är superkorkat, titta själv på bilden så ser det inte särskilt säkert ut. Man får tänka lite själv också.

        Men man BÖR inte.

        Man får umgås 50 pers men med distans, inte sitta i knät på varandra.

          Precis, man ska väl även då hålla avståndet.

    För en gångs skull gillar jag en influencers svar på kritik. Köper Isabel Adrians svar ? trevligt när de inte går till motattack utan bara svarar.

      Eller hur! Andra bör ta efter!

    Har ingen anmält Calle för smygreklam än???

      Alltså inte bara för det här samarbetet utan för alla tidigare smygsamarbeten.

        Du kanske?

        Tidningen Resumés journalister Yasmin Winberg och Julia Lundberg inte bara anmäler utan granskar även influencers hantering av reklammarkering samt domar från både KO och RO. Jag kan rekommendera att läsa Resumés artiklar, många är gratis och både välskrivna och relevanta.

    Sista bilden gör fan ont i mig att se. Hoppas den inte relaterar till texten pga självklart kan man inte lära ett nyfött barn att sova själv och ”self soothe”. Upp till tre månader måste bebisen kontinuerligt övertygas om sin överlevnad genom att få mat, mer mat och ännu mera mat vid minsta pip innan det är aktuellt att börja jobba på att förlänga den sammanhängande nattsömnen.

      Såna små barn har dessutom alldeles för små magsäckar för att må bra av att sova 8h utan att äta. Märkligt att föräldrar inte orkar se sitt barns bästa ens i en månad innan de ska börja anpassas efter vuxnas behov.

      Tror inte tre mån är nån magisk gräns över huvud taget?

      Men det stod ju efter 5 månader? Läs om läs rätt!

        vill tillägga att forskning säger att barn inte lär sig ”self soothing” innan 2. hjärnan är inte utvecklad för det innan. det som händer med såhär små barn, är att de lär sig att ingen kommer när de skriker och ger upp. inte att de tröstar sig själva.

    Jag har en fråga till dig.
    Om man skriver nåt ”ofördelaktigt” om nån bloggare / artist/känd person här och de skulle höra av sig till dig.
    Lämnar du då ut deras Mail-adresser och ip nummer?
    Om så är, varför och i vilka fall.
    Tacksam för svar.

      Adresser och ip nummer om den som skrivit alltså

      Absolut inte! Det är ett lagbrott och enbart polisen kan be om den infon om det gäller en utredning för ett brott med minst 2 år i straffskalan.

      Kan tänka mig att det kliar i fingrarna på Cissi Wallin.

        Det kan jag också tänka mig. Hon drar dig inte för så mycket. Lätt och vara kaxig när man man har försörjningen tryggad.

    Fast var i texten står det att man håller fast barnet? Bilden är nog menar att bara vara gullig fastän det såklart kan tolkas fel.
    Det handlar ju om att barnet ska sova hela natten, vilket är typ det enda folk pratar om med nyfödda bebisar.

      Men, vem kan tro att en nyfödd ska sova hela natten? De behöver ju äta var 3:de timme när de är så små.
      En del borde inte bli föräldrar helt enkelt.

        Jag tror egentligen inte att de nödvändigtvis behöver vara olämpligt föräldramaterial, men de har liksom matats med fel uppfattning om hur en bebis fungerar och vad som är rimligt att förvänta sig som förälder.

        Men liksom? Dramaqueen much?
        Bara för att man vill att sin bebis ska sova bra på natten så borde man inte bli förälder? ?
        Min vaknade en gång för mat efter en månad så omöjligt är det inte. Jag gjorde inget gör att påverka det. Barn är olika och sover olika från start.

    Någon som läst Svd:s artikel med Bella?
    Får hon överhuvudtaget några skarpa frågor eller följdfrågor, eller är det som vanligt bara Bella som går lägga ut texten och ljuga på som vanligt?
    Så pinsamt att hon själv kontaktade Svd för en intervju, som att hon tänkt ut nya strategier och provokationer ett tag och nu var färdig och ville snabbt förmedla ut det till ”pöbeln” igen. ?

      Såg nu att hon lagt ut den själv för beskådan på sin egen blogg.
      Fullt med ljug och noll ansvarskänsla som vanligt.
      Bilden från fredagen när hon hade middag med en vän. Hur kommer det sig då att det bara är vin i ett av glasen? Tror hon helt enkelt ställde fram ett glas till sin vän Mollgan nu igen. ?☁️?

        Hm undrar vad SvD gillar att Bellsan lägger ut hela intervjun som hos SvD ligger bakom betalvägg.
        Hjärndöd eller fräck det är frågan.

          Är väl varken hjärndöd eller fräckt. Det är ju hennes intervju. Och hon har säkert betalkonto på den, så hon kan ju lägga upp det om hon vill.
          Du kan va hjärndöd själv som kallar någon så!

    thanks for information.

    Hur anmäler man smygreklam?

    Shit glad att höra att det är slut mellan Johanna och Gustav! Följde dem ett tag på Youtube där det började med att jag såg en video om hur gustav pmade med massa andra tjejer.. Sen följde jag dem för att se deras relation och jag tror Johannas liv blir rikare från och med nu! Heja!

    Är det inte fascinerande att hon inte lyckades skapa mer fame av att bränna en miljon i månaden? Alltså, tom jag hade nog kunnat skapa en del snack om jag kom från ingenstans och mest bara skröt och var allmänt vräkig?

    är mest nyfiken hur mycket de gav henne för intervjun

    Discover the latest trends in Women Clothing , footwear, and accessories. Shop the best Baby Clothes for this season at our Clothing Store Online.
    Discover the latest trends in [url=https://www.hivexi.com/]Women Clothing[/url] , footwear, and accessories. Shop the best Baby Clothes for this season at our Clothing Store Online.

    Making it easy to choose the best soundbar for you. Best Soundbar Reviews after strong research. Top Rated Soundbars

    Tarhini is the original Fashion Outlet online who ship Men’s and Women’s Clothing and Accessroies from Italy to all Europe for FREE at discounted prices.

    Explore the Portable Humidifier on
    H2O Humidifier which improves your health and skin. It is an easy and effective way to help you combat the effects of exposure to harsh, dry air.

    Looking for Natural Stimulants for ADHD? Vayazoom provides the best ADHD Supplements for better treatment for ADHD, and they’re effective for 80% of kids with the disorder.

    Find your Easton Press and Franklin Library Edition leather Books here! It is our goal to provide you with a clear description of books and to make sure it is delivered and received by you.
    Easton Press

    Jana Ann Couture showcase’s a high level of artistry, passion and attention to detail, that comes together in creating Designer Custom Wedding Dresses and evening wear.

    Shop Custom T-Shirts at SouthernHearth that is dedicated to providing the best Custom Apparel with a focus on outstanding customer service and unique products at low prices.

    VVISIT offers interactive 360 Virtual Tours Photography that allows your potential clients to virtually walk through your space and explore every detail, instilling a sense of familiarity and trust.

    Scootable is an Edinburgh based company stocking only the Best Electric Scooters from brands such as Xiaomi, Kugoo and Segway Ninebot. Enjoy free Nationwide Delivery and a Full UK Warranty.

    Want to help stop plastic pollution and aid the environment? Check out Eco Friendly and Sustainable Products at Simple Eco Shop. These are safe for you and the environment.

    Honest Delivery brings the Fresh Wild Fish, High Welfare Meat and Fresh Vegetables around North London with next day delivery. Our fish is sourced from Scotland’s coastlines.
    Fresh Fish Delivery UK
    [url=https://www.honesteverything.co.uk/]Fresh Fish Delivery UK[/url]

    Meta Grips focuses on delivering superior console Gaming Controller Grips to give our customers a competitive edge. Established in 2020 with the simple aim of creating high-end controller grips and devices without compromise.
    [url=https://metagrips.com/]Gaming Controller Grips Online[/url]
    Gaming Controller Grips Online

    Gring House Coffees have the perfect combination for coffee lovers tailored to meet your needs and taste buds. At Carlan’s Premium House of Coffee, we provide our clients with an excellent shop…
    [url=https://grindhousecoffees.com/]Carlan’s Premium House of Coffee[/url]
    Carlan’s Premium House of Coffee

    Dm Print House offers Modern Printing Services and a complete copy shop with self-service on site and flexible 24-hour emergency service. Students can order all kinds of theses in our online shop.
    [url=https://dm-printhouse.com/]Moderne Druckdienste[/url]
    Moderne Druckdienste

    Eye Click Lashes brings the Best Magnetic Lashes that is a ground-breaking multi-magnet technology, which utilizes virtually invisible magnets. It’s waterproof, windproof and doesn’t fade as well.
    [url=https://www.eyeclicklashes.com/]Best Magnetic Lashes Online[/url]
    Best Magnetic Lashes Online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.