Det händer på Instagram

Sjukt obehaglig sminkning.=)

Enligt Wikipedia har Monaco under 40 000 invånare.

Bästa tatueringstället i Stockholm? Go!

Någon mer som vill vara en emoji på ett skal?

SOOOM jag väntat på hennes nästa bok!

Kom igen nu, syrrorna! Step up!

Vad är grejen med alla före/efterbilder?

204 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Våningen i Spanien… herregud. Det är en lägenhet.

      Som dessutom ägs av svärfar

      Jag följer henne inte så har ingen aning. Men vet man att det inte är en våning (lägenhet med rum på rad)?

        Svar ja

        Är inte benämningen ”våning” om man har tillgång till ett helt våningsplan i en fastighet?

          Ja, från början menade man precis det alltså att lägenheten omfattade ett helt våningsplan vilket innebar en huvudingång och en enklare köksingång med eget trapphus.
          Sådana våningar hade oftast många rum kanske 12-15 rum. Ytan kunde vara 400-500 kvm. Mot gatan låg tre eller fyra rum i fil medan sovrum, kök, badrum och jungfrukammare låg åt gården.
          Idag är sådana stora våningar ofta uppdelade i mindre men ska man kalla en lägenhet för våning idag ska den vara ganska stor kanske 200-250 kvm och ha några rum i fil mot gatan som minimum.

      Vad är ens skillnaden på lägenhet och våning? (obs genuin fråga, är uppvuxen i nån norrländsk skog så sånt är för fancy för mig)

        Jag undrar också!

        En våning är väl en lägenhet som sträcker sig över ett helt våningsplan? Alltså min lägenhet är ingen våning för det finns en till lägenhet på den här våningen. Hade våra lägenheter varit ihopslagna hade det varit en våning.

        En våning är egentligen när lägenheten utgör ett helt våningsplan i en byggnad. Alltså, inga andra bostäder på samma plan. Finns inte särskilt många förstår man då. Däremot har många börjat kalla en ”lite större” lägenhet för våning, helt felaktigt. Även mäklare svänger sig med ordet våning lite hur som helst nu för tiden. Många tycker väl det låter ”flottare”.

          Uppskattar ändå hur mycket nytt jag alltid lär mig på Bloggbevakning ?

          Så var det väl från början men idag är det väl mer en lägenhet med flera rum på rad. Finns ju ”mindre våning” och ”paradvåning” också.

          Är det inte falsk marknadsföring av mäklaren?

          Mäklare använder ju inte ens korrekt definition av fastighet ??

            Mäklare har dålig koll på byggnadsvokabulär generellt, vad som helst benämns ’funkis’, ’sekelskifte’, whatever.

              För att inte tala om det missbrukade ordet ”stilrent” som används av mäcklare för modern minimalism.
              Du kan ha en stilren 50-tals stil. Ordet stilren betyder bara att du håller dig till en stil.

        Det är samma sak. Tidigare sade man alltid våning om lägenhet. Våningsplanet omnämndes som antal trappor upp i fastigheten. Ex – vår nya våning på tre trappor.

          Ja, om det var en större lägenhet på åtminstone 5-6 rum.
          Man kallade inte smålägenheter för våning.

          Just nu när jag läst alla kommentarer i den här tråden känns ordet ”våning” som ett hittepåord. Alltså, jag har läst det för många gånger att det inte känns som ett riktigt ord. Typ som Nalle Puhs honing.
          Våning, våning, våning, våning, våning och våning, någon mer som känner sig lite rubbad av ordet nu?

          Nej FA där har du fel.

        oki here goes
        Vad är det för skillnad mellan en våning och en lägenhet?
        ”En liten tvåa kallas lägenhet medan en sjua med rum i fil kallas våning. Varför då? Här är svaret.
        Vi börjar med ordet våning. Det betyder i grunden ”avstånd mellan två bjälklag i en byggnad” (…)
        En våning kan ju också vara detsamma som en bostadslägenhet. Det beror på att ordet från början användes om bostäder som upptog ett helt våningsplan – alltså just stora, ståtliga våningar med flera rum i fil (…)
        Begreppet våning lever kvar om just sådana bostäder som klassas som ”större lägenheter”. Men i dag upptar de sällan ett helt våningsplan.”

    ”..Och att vaccin snart blir framtaget, så att alla som fortfarande är sjuka kan få bli friska.”

    Vaccinet kommer ju dock inte bota nån.

      Vågar man ta vaccinet med tanke på vad som hände sist vi skulle ta ett vaccin som tagits fram fort. Folk fick narkolepsi.

        5,3 miljoner svenskar vaccinerade sig mot svininfluensan för sex år sedan. 470 anmälde att de fick narkolepsi av sprutan.
        Det är knappt nio personer per 100 000 vaccinerade.
        Hade vaccineringen med Pandemrix visat sig nödvändigare än den med facit i hand blev och svininfluensan betydligt allvarligare än den till slut blev, så hade man säkert tyckt att biverkningarna var acceptabla även om de innebär lidande för de drabbade. Nu är narkolepsin tyvärr det bestående intrycket av massvaccineringen.

          Jag skulle inte vilja vara en av dessa 470. Få livet förstört redan i tonåren.

          Fast..6 år sen? Måste vara typ 11-12 år sen? ??

            Och jag är glad att jag inte vaccinerade mig. Kommer heller inte att spruta in något för covid-19. Nix nope ?

            Det var 2009.

            10 år sedan för jag var gravid minns jag och det kändes inte bra med vaccinet. Tid det ändå.

          9 personer av 100 000. Det känns mycket. Som att i varje mellanstor stad så blev det 5 – 9 personer som fick narkolepsi. Inte kul.

        Snälla snälla läs på lite innan man sprider rädsla för vaccin.

        Visst det var några som fick narkolepsi av vaccinet, men dessa personer skulle ha fått det ialla fall om de blev smittade med svininfluensan. Man använde försvagade virus i vaccinet som gav upphov till narkolepsin, och eftersom detta var en mycket smittosam sjukdom också skulle de först ha fått influensan och därefter narkolepsi utan ett existerande vaccin. Endast personer med genetisk benägenhet fick narkolepsin, inga andra. På samma sätt som allvarliga virus infektioner kan trigga igång diabetes typ 1 eller andra autoimmuna sjukdomar om man har benägenhet för dem.

        Nu räddade man istället livet på väldigt många människor genom att faktist framställa ett vaccin så snabbt som man gjorde.

          Menar du att det var godtagbara biverkningar och att vaccinet ändå hade godkänts om detta var känt? Obs, seriös och saklig debatt! Är inte antivaxxer men är det inte av yttersta vikt att detta inte stressas igenom och framförallt, att de som vaccinerar sig kan göra ett informativt val?

            Om de personerna hade fått svininfluensan är risken stor att de utvecklat narkolepsi. Så för de individerna var varken sjukdom eller vaccin fördelaktigt men för de som inte fick biverkningar så var vaccinet väldigt positivt. Bla för att skydda riskgrupper och äldre.
            Alla vaccin och mediciner har ju biverkningar, mer eller mindre kända. Speciellt när de ska tas fram så snabbt.

            Det beräknas vara mer än en kvarts miljon människor som dog av svininfluensan. Region Skåne planerade att skicka intensivvårdspatienter till Danmark. Utan vaccin hade vi haft precis lika jävligt som vi har nu, med skillnaden att medelåldern på de döda hade varit betydligt yngre. I den bästa av världar hade väl de med genetiskt anlag för narkolepsi inte tagit det, utan förlitat på flockimmunitet. Men utan vaccin hade det kunnat bli en katastrof.

            Även om det inte hade ”stressats igenom” så sker biverkningen så sällan att man inte kan förvänta sig att det skulle ha upptäckts genom kliniska prövningar.

              Så sa Tegnell i radio, jag hörde också intervjun. Men den karln har haft fel förut. Många gånger. Han är rätt bra på att ”killgissa” så att det låter seriöst.

              Skämt åsido. Jag är Team Tegnell, all the way.

          Nja inte riktigt va? Det var ju adjuvanset i vaccinet som i efterföljande utredning av narkolepsifallen visade sig vara boven. Adjuvans ( stavning?) tillsätts för att ge antikroppsbildandet en ”skjuts” och har egentligen inget med det verksamma ämnet i vaccinet att göra. Håller med om att det inte är 0 stycken av de 470 som inte hade utvecklat narkolepsi även om de ej tagit sprutan utan en viss del hade förmodligen det. Men helt oskyldigt var ju faktiskt inte vaccinet ( eller adjuvansen då)

          Håller med i allt annat Steffi.

        Svar JA

          Jag kommer inte vaccinera mig nu, först om några år när man utvärderat riskerna med detta vaccin. Dessa djurmarknader borde förbjudas då slapp vi använda människor som kanonmat i osäkra vaccinationsprogramm.

            Ja men om folk ändå inte vaccinerar sig finns det ju ingen poäng med att försöka stoppa viruset känner jag. Jag kommer ju med största sannolikhet klara det bra, varför ska jag hålla mig inne, låta bli att äta på restaurang eller ta cykeln istället för bussen? Om vi trots vaccin ändå får räkna med att ha kvar Coronan i fem år till pallar inte jag slösa bort mina bästa år.

              Om vi får vaccin kommer ju inte Corona finnas kvar i 5 år? och alla som tar vaccinet kommer ju kunna leva som vanligt igen, det är ju dem som väljer att inte vaccinera sig som riskerar att dö om dem går ut och lever sitt liv som vanligt.

              Att du troligen kommer överleva det är det ingen som bryr sig om, anledningen att du inte ska röra sig ute mer än nödvändigt bland människor är för att du inte ska hjälpa till att sprida smittan vidare, för då riskerar du att sprida smittan till någon som kan dö av den

                Men det gäller ju att folk faktiskt tar vaccinet för att corona inte ska finnas kvar. Om folk vill vänta på att det ska utvärderas hit och dit så vi ändå inte blir av med skiten ser jag ingen anledning till att låta bli att sprida smittan.

            Om du och din familj lever om några år och inte har dött i Corona eftersom ni väntade med att ta vaccinet

              Vad är det för kommentar? Jävla idiot.

        Det där är en liten sanning med modifikation. Ett av symptomen för svininfluensan är just narkolepsi.

    Martin Melin. Jovisst, han kan klippa sig, det tycker jag nog.
    Anna Book. Tja, vad ska man säga.
    Hon är ju lite mindre nu, i alla fall ansiktet.
    Men vad är det med att skryta om sig själv hela tiden. Att hon snart fyller 50.
    Skulle tro vid en närmare granskning och utan filter att det sitter en del kråksparkar även i det ansiktet.
    Men det är ju fullt naturligt i så fall.
    Vad är det med att hela tiden framhärda med att hon ser så ung ut?
    Är det nåt fel i att bli äldre ?
    Är det nåt fel i att det syns?
    Tyvärr har ju hennes skeva självbild gått i arv till hennes döttrar.
    Säger inte mer så har jag ingenting sagt.
    Men eget skryt luktar illa.

      Men börjar inte Martin Melin se lite gubbig ut?Säga vad man vill om Anna men hon har en fin hy och hud.

        Hade jag också haft om jag använde mig av ”snygg filter” på varje bild samt live sändning.
        Det GÅR bara inte att ta Booken seriöst.

          Men hallå, det är ju kameran som är sönder ?

            Viiiist jaaaaa…

        Men 10.54 du ser ju inte hennes hy. Hon lägger ju på ett filte som gör att hon ser slät ut.
        Och menar hon att hon inte ser ut som hon är 50???

          Jo jag vet att Anna använder ”snyggfilter”, men jag har utgått från bilder och klipp där det inte varit fråga om något filter. I och för sig kan det vara svårt att bedöma huden på bild, man måste göra den bedömningen i verkligheten.

            När hon inte har filter ser hon inte yngre ut än 50.

          Lägger på en filt – funkar alltid!

        Jag vill bara att Martin Melin ska tvätta håret lite oftare…..

      Tyckte det var lite märkligt på Bookens story häromdagen att hon och döttrarna var taggade på att dra och sola solarium. Vill man att ens barn och en själv ska utsätta sig för det? :/

        Viiiist jaaaaa…

        Hon förstår inte att solarium är farligt.

        Ja, vem solar solarium 2020?!

          Jag gör någon gång på våren och någon gång på hösten för min acnebenägen hud blir bättre. Inte direkt stolt över det, nej.

          Och ja, jag tänker givetvis på hur stört det är att patriarkatet lärt mig att jag känner mig fräschare som solbränd och att det är så viktigt att leva upp till sjuka normer att jag väljer att medvetet att utsätta mig för riskerna.

          Men! Framförallt tänker jag på att det är en nice försenad revolt mot min samhällsklass uppväxt, genom att sola kan jag nämligen leva upp till en av alls tusen white trash-regler som sätts i detta kommentarsfält och därmed gör revolt på alla fina fasaders töntiga regler jag är uppvuxen med.

          Solade igår och tänkte på att jag borde köpt en Red Bull (inte sockerfri är det va?) och cigg, iklädd mjukisbyxor, så att jag på riktigt kan leva upp till den wt-bild Bloggbevaknings kommentarsfält cementerat (äger dock inga iittala-glas men väl nästan hela seriens alla olika glastyper av Chateau från Kosta Boda, inga lappar kvar såklart. Vet ej om det bara är iittala sånt gäller iofs? Skönt det, man vill ju inte va hur white trashig som helst i de ängsliga ögon som bryr sig om detta alt. förklarar sitt klassförakt genom att definiera sånt genom etiketter ??)

          Svar ja, det finns vi som solar och vi är rätt dumma i huvudet som gör det. Men håller mig i skuggan med SPF 50 resten av sommarn ?‍♀️

            Va!!!! SPF 50!!!! Rena rama giftet. Skulle aldrig utsätta mig för det.

              Varför är det giftigt? 😮

                Läs innehållsförteckningen och Googla sedan på ingredienserna.

                Nej det är inte giftigt om du väljer rätt produkter. Fattar inte varför flera av er överallt på nätet ska skriva att fps är farligt och giftigt. Men ni fattar väl själva att allt handlar om vad produkterna innehåller. Jisses. Kolla upp fakta själv.

          Bookfamiljen

    Jag älskar ordningen på Annas tacksamhetslista. Huset i Odensala, sen barnen.

      [Borttagen kommentar]

        Oj. Känner du att du själv har någon del i det eller har det varit helt utanför din kontroll? Vil du berätta om du är mamma eller pappa?

          Nu fick du till det.

          Z menar Annas barn..

        Hahaha?

        Men vafan Cam! Varför är min kommentar borta?

    Jag vet inte vilka Jon och Janni är, är det Janni som är mest känd i Sverige? Influencers? Hur har de råd att bo i Monaco, gamla pengar?

      Har för mig att Jon har något riktigt bra sponsoravtal med Redbull som han tjänat (ev tjänar fortf??) massor av pengar på

      Jon är en av Sveriges kändaste skidåkare. Haft en lång elitkarriär. Av den anledningen har han, liksom många andra alpina stjärnor, valt att ha sin bas i Monaco av praktiska/skattetekniska skäl. Janni flyttade dit när de blev ett par.

        Han har varit friåkare.

          Precis – en skidåkare. Han har haft karriärer såväl inom de ”vanliga” slalomgrenarna, sedan friåkning och därefter en halvdan slalomsatsning igen.

      De lever av Jons pengar både gamla och nya plus det Janni får in på sociala medier.
      Tar pengarna slut kan Janni säkert fråga pappa Rickard som är vid kassa sedan han sålt sitt företag i Sverige och dessutom gör fastighetsaffärer i Marbella.

      Som ett tillägg till de andra svaren, så har Jon Olsson en youtubekanal med nästan 1,5 miljoner prenumeranter.

        Ja, men han uppdaterar sällan nu för tiden.
        Hans prenumeranter kom under den tid då Benni redigerade och Jon och Janni gjorde resor över hela världen.
        Idag skulle han ha kanske 100 000 prenumeranter som max om inte folk vore passiva och låg kvar i väntan på bättre uppdateringar.

    Varför är det där bokomslaget en ripoff på Silence of the Lambs??!

      Exakt!! Så pinsamt – och så fantasilöst!! Som författare hade jag aldrig gått med på det omslaget.

      Precis det jag tänkte skriva. Alldeles för likt. Vems idé var det?

      Så sant. Jag stör mig mest på att ordet mytomanen är uppdelat i två. Tycker av oklar anledning att det ser sjukt fult ut?

        Får det till Mytomannen i mitt huvud.

          Läste My Tomanen först. Som ett finskt namn

            Ingen av er vet att det är helt ok att avstava ett ord?

              Då använder man bindestreck.

                Det ÄR ju bindestreck på boken. Läs om, läs rätt.

      Otroligt pinsamt och oproffsigt.

      Exakt det jag tänkte på!

      Jag undrar också men det kanske finns en förklaring om man läser boken? Annars känns det oerhört märkligt och oklart.

    Tova har gått ut med att bilden var ett (dåligt) prank.

      Vilken bild, ser inte?

        Scrolla ner bloggen så finns det ett inlägg.
        Om det ligger kvar 🙂

    OT men antingen har sandra Beijer missat reklammarkera eller så är det Elles bloggplattform som strular. Gissar på det senare, verkar vara sjukt mycket buggar på Elle.

    Som dessutom ägs av svärfar

    Monaco hade 2019 en befolkning bestående av 38100 ”résidents” alltså bofasta med medborgarskap eller utlänningar med uppehållstillstånd. Av dessa var 9300 monegasker och lika många med fransk nationalitet.
    Resterande 50% utgörs av en blandning av 140 nationaliteter. Det som är gemensamt för dessa är att de har goda ekonomiska resurser eftersom uppehållstillstånd i Monaco kräver att man har både bostad och tillräcklig ekonomi för att inte ligga till last.
    De som har ”vanliga jobb” i Monaco pendlar oftast in från Italien och Frankrike eftersom de inte har råd och möjlighet att bo i furstendömet.

      Vi borde ha likadana regler här gällande uppehållstillstånd för att inte ligga till last :/

    Ditte Svanfeldt reklammarkerar ALDRIG det egna företaget där hon och maken säljer kaffe.

      Anmäl då 🙂

    Anna är för rolig – hon har med före och efterbild i ett inlägg som egentligen handlar om något annat, hon försöker rättfärdiga det med de första meningarna men det går sådär. Hon fiskar uppenbarligen efter komplimanger om hur fantastiskt hon ser ut idag.

    Och Melins bild är också löjlig, han tar en bild där han ska se lite skönt busig ut där han hoppas att kvinnorna ska gå bananas. Finns hundra andra bilder han kunde valt, men nej – bekräftelsebehovet är för stort.

    Såg igår att Linda Lindorff också kör filter a la Anna Book på sin insta. Bra förebild för hennes unga döttrar att hon tar bort alla rynkor på varje bild, mamma duger inte som hon är. Jag som tyckt hon varit bra på att vara naturlig och inte hamna i fillersträsket, tydligen har hon hamnat i filterträsket istället.

    F-n vad många ytliga, osäkra och bekräftelsetörstande människor det finns. Det är som en kollektiv psykos.

      Och ALLA ska skriva om positiva affekter av träning. Det är såå sekundärt för dom att få bättre sömn osv, ABSOLUT största anledningen till att kändisar bantar är för att bli snyggare = få fler följare = få mer bekräftelse osv. Jag köper inte hälsoskälen bara.. hade typ haft mer respekt om booken ba ”alltså jag ville bli snygg bara ??‍♀️” men MM långa hår däremot ommmgggg så jävla snyggt ??

      Verkligen. Det är så jävla pinsamt. Och detta är medelålders män och kvinnor…

    Amir är ju ”ambassadör” för Lohilo. Behöver man inte reklammarkera sådana samarbeten?

      Lohilo känns så himla B. My sabbade det… samma med I can I will:(

    Vad har hänt Victor Frisk?

      Vad menar du?

        Kolla hans instastory ?

          Jag använder inte insta, men hittar ledtråd på fb… dom och böter?

            Han skrev:- Angående min klocka..
            Jag har den inte kvar och det hände en sak inatt och jag är sjukt skärrad. Vet inte vad det går för rykten på stan men klockan finns inte mer! Jag har lämnat ifrån mig den och mina värdesaker.

            Tycker det här är riktigt obehagligt

              Nu har han gjort ett inlägg där han skriver:- Jag är okej. Jag mår okej. Jag viker mig aldrig. Det vet ni ? Hintar om det här för att vissa människor ska förstå, det finns inget att hämta.

              Min tanke är att hans kod läckt till lägenheten och han blivit av med saker? Men måste man vara så kryptisk? Tröttsamt ?

      Vad menar du?

      Är han sjuk? 🙂

      Till er som frågar vad som hänt – han skrev på Instagram story att han inte har kvar sin klocka och något sjukt hände inatt. Oklart vad han menar ?

        Låter som han blev rånad?

          Inbrottsförsök kanske så måste han skriva att han inte har någon dyr klocka och inga värdesaker hemma. Eller så vill han ha uppmärksamhet kanske.

        Varför vara så otydlig? Vill Viktor få hundratals oroliga kommentarer? För det kommer han få…

          Men eller hur! Så jävla uträknat.

          Fast han skriver ju det för att en del idioter verkar tro att han har en dyr klocka och har försökt råna honom på något han inte har.

            Härligt att han är så säker på att rånarna följer honom på Instagram!!

              Han vet ju uppenbarligen det. Varför håna?

    Spännande formulering av Annas första mening: ”Bilden […] är tagen i år för någon dag sedan för att vara exakt 2020…”

      Hon är inte direkt känd för hennes kunskaper inom det svenska språket

        Vems kunskaper i svenska språket syftar du till? Hur kan Anna ha någon annans språkkunskaper?
        Eller är det dina språkkunskaper som inte är helt på topp, Fil?

        Men Fil…. Om man skriver en sån kommentar måste man själv vara bra på det svenska språket.
        För SINA kunskaper, heter det.

        Haha!!

    Jag drar fram skämskudden de gånger jag är inne på Martins insta. Hans försök till att se sexig ut….. stör mig även på att han försöker göra sin dotter till en influencer.

    Hade dessutom en kollega som var tonåring på 90talet och hennes erfarenhet av polisen Melin var inte goda.

      Berätta mer

      ??‍♀️

      MM kämpar på. Kolla vad sexig jag är som polis, kolla min tonårsdotter, kolla vad sexig jag är när jag är knasigt morgonrufsig i håret, kolla vad vet jag är när jag steker pannkakor med bar överkropp, kolla vilken snygg dotter jag har, kolla vad underbart het jag var på 90-talet, kolla min dotter igen ooooch så vidare. Skäms ihjäl.

        Håller med!

      Han börjar bli till åren och klänger sig envist kvar med sitt extrema bekräftelsebehov, allt ska läggas ut. Se mig bekräfta mig!
      Dessutom tog han inte aktivt avstånd och avföljde Paolo vilken är märkligt pga hand yrke..
      Han njuter nog av alla kvinnor som följer han.

        Mmmm njutning hehe

      Gick på samma gymnasium som Martin och han var skolans mest populära kille, dessutom var han elevordförande. Ville med andra ord gärna stå i centrum redan då! ?

        Detta stämmer inte. Varken det ena eller det andra påståendet, men det spelar väl inte så stor roll såhär 35 år senare. Med reservation för att han var elevrådsordförande redan i ettan då jag inte gick där då, men det tvivlar jag mycket starkt på.

      Jag går på det, jag följer honom och tycker att han är väldigt sexig. ? Hade jag inte varit gift hade jag definitivt försökt fånga honom. Dock håller jag verkligen med er som skriver att han behöver klippa sig.

    Fattar inte heller alla dessa före och efter-bilder. Speciellt Anna som skriver att utseendet inte är viktigt, men varför lägga upp bilderna om det int där för att fiska en massa kommentarer om sitt utseende?!

      Vad är det som är svårt att fatta med före- och efter bilder? Det är för att man vill visa skillnaden i något. Hur jävla tröga är ni?

        Ja, men många gånger är efterbilden inte bättre än förebilden.
        Många gånger när man går ner i vikt ser man mer härjad och insjunken ut. Fast smacka på med filter och smink så tror de att allt ser sjysst ut.

        [Borttagen kommentar]

          Jo, det är väl just det hon gjort! ?

    Fahrmans badkläder märks aldrig med reklam i deras Inlägg på blogg och insta, dålig!

      Fahrmans? Finns det några mer ointressanta? ?

      Det är ju inte baddräktsreklam utan handlar ju om att de älskar havet!

    Sminkade män är alltid obehagliga.

    Ang. semester hörde jag just att svenskar inte är välkomna till Cypern. Blir det samma sak i resten av Europa?

      Vem fan vill åka till Cypern?

        Rätt så många skulle jag tro

          Cypern är jättefint.

            Tills man blir gruppvåldtagen och åtalad för mened om man anmäler… Kommer att bojkotta Cypern efter det.

      Var ju fler länder som svenskar inte är välkomna till så det är nog inte omöjligt. Minns inte om det var Grekland eller Spanien det stod om höromdagen, kanske båda, som inte tar in svenskar förrän efter nåt visst datum.

        Nu ska vi ju inte ut och resa ändå i sommar, så det spelar ju mindre roll. Det kommer garanterat komma en ny coronavåg i höst, när länderna sätter turismen före att stoppa smittan.

          Nej jag vet?

          Kan garantera dig att så fort UD säger ok så är det många som åker iväg.

            Då kan dom Stanna kvar där sen

        Grekland vill inte släppa in svenskar. De har en lista över olika länder vars invånare de släpper in (i juni tror jag), Sverige var inte med på den listan. Grekland ska hålla koll på läget och eventuellt uppdatera listan juli.

        I det första skedet. Nya länder kommer till vart efter.
        Läser ni aldrig en hel artikel? Eller är det bara kul att dra upp det som är negativt?

      Kan tänkas att Spanien följer efter.
      I alla fall delar av Spanien och de som inte är spaniensvenskar med egna boenden i landet.

      Jag tror att vi svenskar inte kommer att vara välkomna någonstans

    Anna Book ser ut att vara 50 år. Känns som att hon försöker få det att det ska vara chockerande på något sätt, att hon strax fyller 50 år? Att det vore svårt att tro.
    Nej, det är inte svårt att tro. Hon ser inte ut som en dag under 50 år ärligt talat.

      ? ah, så elakt!

      Ja jag fattar inte heller. Det är 10år mellan bilderna och det syns, även om hon är större på den gamla bilden så ser hon mycket yngre ut där (vilket inte är konstigt)

      Ja eller hur, dock är hon en snygg 50 åring som verkar ha bra hy och fint hår, smink etc, men det är untr direkt som du säger att man blir chockad över att höra att hon är 50!

        Men snälla 11.26
        Hon har filter på sina bilder så du ser inte ens hur hennes hy ser ut.
        Håret är ju löshår.
        ”Hon har snyggt smink”? Där vet jag inte riktigt vad det har med åldern att göra?
        Dessutom nagelförstärkning och lösögonfransar.
        Så hur fin själva Anna Book är det vet man inte.

          Eh, jo tack jag vet att hon har filter på sina sociala kanaler, men man har ju sett henne på tv eller i andras inlägg och absolut det är stor skillnad men tycker fortfarande hon har åldrats bra! Ja men jag tycker hon är fin med löshår, naglar etc etc. Tycker som sagt hon ser ut som en fräsch 50 åring.

          Sen att hennes personlighet verkar otroligt skev och är en allmänt märklig människa i övrigt är en annan femma. ?

          Dessutom har Anna vita fina tänder. Knappt man sina ögon tror att hon är 50 år, mycket finare nu än från ABC tiden.

      [Borttagen kommentar]

        Du verkar ha en märklig bild sv 50-åringar. Hur gamla tror du att de ser ut egentligen?!? Många ser ut att vara 40

          Mycket möjligt. Men Anna ser definitivt ut som 50.

            Ja, det gör hon. Tycker hursom att hon har fin hy!

          Jag är själv 52 och jag blir ofta tagen för 35-40, bra gener. Men jag ser hur mina jämnåriga ser ut och ja, jag tycker att Anna Book ser ut att vara en bra bit över 50 med sin hy. Hon ser irl mycket mycket äldre ut än mina vänner som är 50

          För att svara på din fråga, hur gamla jag tror de ser ut? Jag tror inte, jag ser att de ser ut som 50. Minst.

            Så du som 50-åring ser ut som 35 år och alla andra 50-åringar som 50 minst?!?
            Jo visst! Tjena! ?

              It’s for me to know osv…
              Jag vet att det är svårt att ta för vissa, tro mig, jag har varit med ett tag 😀

                Vem har inte det…

                Det är nått som väldigt många tror. JAG ser inte ut som min ålder, men alla mina gamla klasskamrater gör…??‍♀️

            Varför denna eviga jävla strävan med att inte se ut som sin ålder? Oftast blir de bara värre när folk ska försöka göra sig yngre. Kolla gynning tex… ser ut som en snart 50 årig kvinna som önskar hon såg ut som 30.

              Åh eller Paula som vill se ut som 18. Herregud det är ju inte normalt

    Kan man bygga såna muskler på bara fem veckor? Jag undrar uppriktigt. Räcker de manliga könshormonerna eller behöver man lite extra? Jag kan ha fel, absolut, men fem veckor låter snabbt för en sån förändring.

      Ja, det är möjligt med strikt träning och diet. Plus att han ser ut att ha bra grundfysik sedan innan. Men men, man ska ju såklart vara kritisk mot det mesta man ser på internet! 😛

      Män kan säkert det, vi kvinnor har lite mer uppförsbacke ?

      [Borttagen kommentar]

      När det gäller muskeldefinitioner är det främst underhudsfettet som är avgörande. Ben ser ut att ha ett bra utgångsläge till att börja med, man ser tydligt att han har muskler så det är inte allsomjligt att han har upp åt de resultaten på 5 veckor

    Tycker Anna Book är så sjukt underhållande! ?
    Så snarstucken och med ett väldigt pendlande mellan hybris och martyrskap. Alltid ett offer och såklart helt felfri själv.

      Det är riktigt roligt att kolla på hennes live som egentligen är helt oitressanta men hon lyckas snacka om ingenting i en timme. Sen ser man hela tiden hur hon tar skärmdumpar på bilden. Sen skäller hon på vissa lite random och kastar ut dem. Det är underhållning det!!

    Mina fd svärföräldrar kallade min etta på Östermalm för våning. ”Din våning på Östermalm”. Pfff…!
    Jag sa lägenhet eller lya. Våning är för mej en större lägenhet.
    Men föredettingarna var av fancy sort, jävligt rika och umgicks bara med andra rika. Spelade golf på Liiidingö GK, hade hus i Spanien och lägenhet i Rom.
    Tror inte dom ville säga lägenhet eller lya för såna är för fattiga jävlar.

    Min man och jag hade inget äktenskapsförord, så nu har jag egen villa och lite annat smått och gott! ??

      Ok ?

        Man hittar inte många på Östermalm som kallar sin bostad för lya.
        Eller som skriver ”mej”. Så jag förstår kulturkrocken.

        Däremot har jag under alla mina år på Östermalm aldrig träffat någon som kallat en etta för våning.

          Nu skrev jag inte att föredettingarna bodde på Östermalm… det var jag som gjorde det.

          Jag skriver som jag vill när jag skriver privat, ibland ser det ännu värre ut. Men om du gillar det så håll dig till mig, sig, dig åssåvidare! Okki? 🙂

      Så funkar inte svensk lagstiftning vid skilsmässa. Du har sett för många amerikanska serier.

        Svensk lagstiftning funkar som så att samtliga skulder och samtliga tillgångar delas lika om inget äktenskapsförord finns. TS fick sannolikt hälften av fd makes tillgångar vid skilsmässan…kanske villan eller kanske en rejäl summa pengar som villan köpts för.

      Fattar inte, du skryter om att du skinnade din exman?

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        Men hon är väldigt underhållande, det får man ändå ge henne!

          [Borttagen kommentar]

    Någon behöver en gång för alla klargöra för Tooken att ”??” inte är händer som ber eller är tacksamma utan att det är en high-five-emoji…

      Nej det gör den inte. Testa att söka på ”praying” bland emojis i t.ex WhatsApp och se vilken som kommer upp.
      Also: ”the folded hands emoji emerged from earlier designs of the emoji which featured a person in a pose with their hands folded, head bowed, and eyes closed.”

      Fast du ser ju att lillfingrarna är mot dig, som när man ber. Hade det varit en high five så hade man ju sett ena handens tumme.

      Skriver man ”tack” på andra språk dyker ? upp eftersom att det är programmerat att betyda det. Vet ingen människa som tror det är en high-five.

      High-five skulle väl vara ? om något.

    Linn Ahlborg ska bli faster i november

    Tjejen har tatuerat in en judisk davidsstjärna i tron om att det var en buddhistisk symbol, som hon inte heller visste vad den betydde utan hittade på en innebörd till.

    Åh bokens långa texter med 150 emojis är så pinsamma…

    Online logistics research paper writing help has become very popular among students seeking Logistics Writing Services Online and logistics and supply management essay writing services.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.