Danny Saucedo är ute och bryter mot lagen

Han tar på sig glajjorna med spegelglas, sätter sig i bilen med mobilen i högsta hugg och har en dubbel-live på Instagram med sina vänner, medan han kör på – vad som ser ut att vara – en flerfilig väg.

Jag vet nästan inte vad som är mer idiotiskt?
Att göra det eller att bära glasögon med spegelglas när man gör det?

(Givetvis att göra det!!! Lugn nu…)

Tack för tips!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Play stupid games, win stupid prizes.

      Sluta lek i trafiken!

    Snark

      Zzzzz kan du ju säga tills du eller någon du älskar möter en sån iqbefriad människa i trafiken.
      Ta körkortet ifrån honom tills han är mogen nog att förstå.

    Snälla skriv ett inlägg om de fruktansvärda rasistiska kommentarer som Jonna Jinton fått på sin Instagram.
    Jag kanske varit naiv och inte ens tänkt tanken att folk kan ha följt henne pga de sett henne som nån slags blond förkämpe för deras åsikter. Men så kan man tydligen tänka också.
    Så sjukt.

      Tråkigare ”influencer” får man dock leta efter.. ?
      Jag trodde det mest var latinamerikaner och tyskar som följer henne och som tror på bilden av Sverige hon säljer till dem.

        Hon är en underbar influencer. Hon sprider både kunskap om naturen men förmedlar även ett härligt sätt att leva på

          Kunskap om naturen..? Hur då?
          Och ett ”härligt sätt att leva på” är ju knappast objektivt..

      Jag håller med en del av kommentarerna hon har fått. Det jag inte förstår är dock varför jag bara sett att hon fått såna kommentarer när varenda influencer lagt upp samma svarta bilder utan att få liknande kommentarer, hur kommer det sig?

      Wow, anade inte! Har hon alltså haft följare som idoliserar hennes ariska uppenbarelse, kulande och naturvurmande ur ett högerextremt perspektiv?

        Sjukt ju

        Ja, hon var ju öppet tacksam när SD röstade nej till vindkraftverk i kommunen där hon bor, så..

          Men herregud skärp dig!

            Hon gjorde ju det!
            Gå och titta i hennes blogg själv.

              Att hon är emot ett lokalt vindkraftverk och är glad över hur SD röstade i sakfrågan betyder väl för guds skull inte att hon sympatiserar med SD:s partiprogram? Låg nivå! (Är en annan än 10:08 och nej, jag röstar inte på SD)

              Är du så jävla dum i huvudet att du tror att jag ifrågasätter det? Att det är vad jag reagerar på? Herregud man baxnar. ?‍♀️

                Lev i din lilla korkade bubbla då, mupp.

                  Det är ju du som lever i en bubbla.

                Vilken trevlig jävel du verkar vara!

          Det är klart att hon var. Jag skulle också varit det om kommunen hotade att sätta upp vindkraftverk precis där jag bodde. Då får de vara SD eller Sverigepartiet eller Nynazisternas riksförbund som röstade ner förslaget, jag nog ändå varit glad över att slippa kraftverken.

            Om något av dom partierna var de enda som i ett val DREV frågan att hindra vindkraftverk i din kommun, skulle du då kunna rösta på dom?

              Rätt stor skillnad mellan att vara glad över hur ett parti röstat i en specifik fråga och att rösta på det partiet?

          Förmodar att det fanns andra partier som också röstade nej. Var hon också tacksam mot dem?

      Visst är det hemskt! Det kryllar av kränkta rasister som tycker att hon på något sätt förrått dem. Hur de kan ha trott att hon var en white supremacist är ju vansinne. Men tendenser har länge funnits på hennes youtubekanal. Många som hyllar henne på heeeeelt fel grunder.

      Tycker för övrigt att hon är fantastiskt. Vill helst inte kalla henne influencer pga så negativa konnotationer dock.

        ”Vill helst inte kalla henne influencer pga så negativa konnotationer dock.”
        ?
        Vad är hon enligt dig då?

          ”Misstagen för att vara nazist, ok – men kalla mig INTE influencer!”

            Hahahah!! How dare you?! xD

            Herregud människor. Det är så uppenbart hur många vill söka konflikter hela tiden, även där inga finns.

            Inte någonstans har jag skrivit att det är okej att folk trott att hon är nazist?! Vad f*n snackar ni om?

            Eftersom hon sjunger, målar, spelar instrument och skapar smycken mm tycker jag inte att hon klassas som influencer. Det osynliggör hennes huvudsakliga arbete och det har negativa konnotationer. Vad i h*lvete har det med nazisterna att göra?

        Håller med dig.
        Jag tycker inte heller att hon borde sållas in i influencerträsket, eller så är det influencerträsket med stockholmspastrasken i spetsen som inte borde tillhöra samma kategori. Hon är en inspirationskälla på riktigt. En inspiratör som går ner på djupet. Hon är naturlig och jag älskar det med henne.

          Jösses vad lättköpta ni är.
          Nåja, whatever floats your goat. 🙂

            Vi gillar olika helt enkelt ? och tur är ju det!

          Men verkligen! Tycker också det är fascinerande med det här snacket om hur feeeeeeejk hon är. Det känns som att hon väcker nånting hos vissa? Finns en irritation och ilska som inte känns proportionerlig liksom…

            Lika fascinerande som snacket om hur natuuuurlig och äktaaaa hon är antar jag..?

              Hm, det är nog inte vad jag tänker på som lyfts fram hos henne. Snarare att hon visar ett liv på den norrländska landsbygden med allt som hör till. Nånting annat än flashiga tillställningar liksom. Och det är ju ändå rätt ovanligt. Men klart att det hon gör är genomtänkt, som för alla andra liksom.

          ”patrask”

          ?

    Herre gud. Hur kan man våga riskera andras liv sådär

    Oj, trodde faktiskt han var vettigare än så.

      Hahaha finns väl ingen som trodde att han var vettigare än så? Är ungefär 0% förvånad. Danny är väldigt bra på sitt jobb som artist men låååångt ifrån den vassaste kniven i lådan. Även om han allt som oftast försöker… Med blandade resultat.

        ? håller med! Ingen kan bli förvånad av det här!

    Tips, ”hätsk” stämning på Petra Tungårdens senaste bild. Kommenterar raderas också.

      Gillar att Dasha lägger sig i också ?

      Men vad är det för fel på folk? Är inget Petra-fan men SNÄLLA hur kan man bli arg på någon för att den försöker stötta? Nä gör man inte 100% korrekt (enligt angry mobs) så bör man kastas skit på istället. Blir så matt.

      Även trött på alla som trycker på att ALLA måste dela något för att visa sitt stöd, även privatpersoner. Låt folk dela vad fan de vill i sina sociala kanaler. Det betyder INTE att man inte visar sitt stöd eller deltar i viktiga kamper på andra sätt.

        Håller med om det du säger men jag måste säga att tondövheten hos Blondinbella att just i går lägga upp ett klipp på Instastories där hon beklagar sig över att det är så tröttsamt att bli fotad hela dagen är monumental.

          Så många influencers som är tysta, Gabriella Joss som är jävligt ivrig på att dela allting annat? Varför så tyst nu?

            Sluta hetsa. Det betyder inte att hon inte sympatiserar.

              Vad betyder det då? Hon arbetar med att influera? Det duger gott att influera till att köpa massa jävla skit men inte till att stoppa rasismen?

                Varför ska du betstämma vad hon ska dela? Jag brinner för att stoppa human trafficking, inte lackar jag för att folk inte delar information om det?

                  Så om en stor influenser, under en dag vigd åt att lyfta kampen mot human trafficking, gör ett tonlöst inlägg om att hon, exempelvis, är trött på att se tiggare utanför ica så är det ok?

                    Va

              Var ser du att någon säger att hon sympatiserar?

        Jag tycker ändå att man kan förvänta sig att OM man nu väljer att ”stötta” för att typ all andra verkar göra det, för att det verkar vara en trend, så kan man anstränga sig lite mer än så. Dela petitions, donationssidor, läs på om hashtaggen och dess initiativ, använd rätt bild osv. Om man nu ändå väljer att delta, tänker jag?

      Ser inte ens vad det föreställer??

        en vit och en svart som kramas

      Det är helt galet! Folk blir hatiska och letar minsta lilla fel.
      Hoppar på folk som tar fel hashtag och blir allmänt obehagliga.

      Nu är det svårt att hänga med eftersom kommentarer uppenbarligen raderats. Men låg kritiken framför allt i att hon valde en bild som inte var svart?

      Obs. frågar pga är intresserad, inte för att jag har en åsikt om huruvida en sådan kritik skulle vara befogad eller ej.

        Ja, kritiken låg i att hon:

        1, inte använde den bild som symboliserade solidaritet just denna gång, utan en ”snyggare” bild. För att inte paja estetiken i sitt flöde, antog folk. Samma med Elsa Billgren.
        2, hon använde hashtaggen #blacklivesmatter vilket starkt undanbetts då den används för information etc, och inte bör översköljas av svarta bilder som i sig inte gör någon nytta.
        3, hon hade samma dag lagt upp selfies och annat material kring henne klädmärke, när blackouttuesday (som var den rätta taggen till en svart, tom bild) handlade om att pausa sitt eget material och istället lyfta svarta kreatörer, debattörer, entreprenörer och röster.
        4, att bara lägga upp en svart bild blir fjuttigt på en så stor plattform, när det finns oändligt med initiativ att lyfta om man ändå väljer att visa solidaritet och ansluta till kampen för svartas rätt till frihet och jämlikhet.

    Blir så jävla lack. Minst hälften av gångerna jag nästan blivit påkörd av bilar eller bilar kört vingligt har det varit för att nån sitter med telefonen. Spyr faktiskt på sånt beteende. Höjden av att tro sig själv vara så jävla viktig att man inte ens kan låta bli sin telefon när man kör bil

      Mer än hälften av gångerna jag har varit nära att bli påkörd har det varit av bilister som bara struntar i att se sig för eller har noll koll på trafikreglerna.
      Och det är fan ännu värre tycker jag. Dessa har inte haft någon distraktion alls att skylla på liksom. Det är stört läskigt hur dåliga folk i allmänhet är på att framföra ett fordon.

        Eller hur! Det är alldeles för lätt att få körkort!

          Nej det är det inte. Det är enkelt att få körkort i länder där man kan köpa ett.

            Det betyder inte att det är svårt i Sverige.

          Tveksam till om det skulle hjälpa med högre krav för att få körkort, det handlar ju om attityden att man skiter i det.

          Kunde gärna få vara lite lättare att bli av med det dock.

            Klart att det skulle inträffa färre olyckor om fler kunde tillämpa grundläggande trafikregler, t.ex. högerregeln, eller hade en större kunskap om vilka risker de tar av att vara ouppmärksamma.

              Oups blandade ihop de två kommentarerna ovan, det är kring beteendet att använda mobilen jag inte tror det skulle hjälpa med högre krav för att få körkort.

              Jag tror dock iofs även ang regler att de flesta följer dem på sin uppkörning och svarar rätt på teoriprovet men sen låter dem falla i glömska. Kanske man skulle ha uppkörning är var 5 år. Visst att en erfaren förare kör bättre än en ny, men kanske skulle skapa incitament att hålla kunskapen om regler lite mer ajour….

          Stella Luna
          Man kör som man ska när man kör upp. Efteråt är man ju själv ansvarig för sin körning. Och då finns det 2 läger. Dom som vet hur man ska köra bil och dom som är alldeles för omogna att sitta bakom ratten. Det visar sig snabbt.

        Ja visst, det är också lika illa! Kanske just de personerna som snackar i telefon med? ? Tycker dock det är lika illa, speciellt som de i telefon gör ett ”aktivt” val att vara rövhål

      I hear you. Här om dagen kom jag körandes i en rondell, alltså var det jag som hade företräde. Fick ändå bromsa hårt för Lars som höll telefonen tryckt mot örat och som körde ut två meter framför mig och uppenbarligen inte hade tid att vänta, eller än värre, så såg han mig inte pga telefonen.

    Han sitter väl i passagerarsätet?

      Du ser ratten speglas i glasen på en av bilderna.

      iPhone spegelvänder bilden när du tar selfies, både eftersom det känns mer naturligt för de flesta att se sig själva i spegeln och eftersom det blir så mycket lättare att komponera bilden.

      Jag trodde också det först men bilderna är spegelvända. Och som kommentaren ovan sa, man ser till och med att han håller i ratten på en av bilderna.

    OAVSETT
    Om han sitter i en stillastående bil eller om han sitter i en radiobil på Liseberg, så är det DUMT att filma/fotografera etc så att det framstår som att han kör.

    ATT han kör är såklart det allra dummaste, men hela grejen är så superduper dum, för när skall då alla loppiloppor fatta att de INTE ska använda telefonen när de kör bil, nä, inte ens sitta och hålla i den som en knäckemacka under hakan och prata.

      ?

      Ok Karen.

        Nej det står ”Korkonen”, inte Karen

          Det var ett sånt där skämt du vet, som ungdomarna håller på med

            Den svenska versionen är Britt-Marie.

    Våga vägra Chimi
    (och Daniel Wellington och DeoDoc)

      och protein.se

        …och Ideal of Sweden.

          Snacka inte skit om dem!
          Har just fått mitt nya skal därifrån och det är superfint.
          Skiter fullständigt om de är ute eller pga överhopning av influensers som gör reklam m.m.

            Fult å plastigt krimskrams. ?

              Nej, du har helt fel!

                ?

            Du är väl medveten om att du betalat minst 300 kr för en kinesisk plastbit som kostar 10-15 spänn att köpa in för Ideal of Sweden?

              Nämn en grej du äger som inte på något sätt har med kinesisk produktion att göra.

                Exakt!
                Precis som om Ideal of Sweden skulle vara det enda som produceras i Kina ?

      Och Twistshake!!

      Och Stronger ?

    Sluta lek i trafiken!

      Gammal skåpmat.

      Jag har haft koll på deras sida sedan Paolo fuckade upp för har anat att produkterna skulle säljas där. I natt när jag inte kunde sova surfade jag runt och såg att de fått in massa varor så jag beställde drygt 15 kg pasta, krodsade tomater, pastasås, olivolja o s.v för en väldigt liten peng. Är sjukt nöjd och skiter högaktningsfullt i vad som står på paketen! Nu går det inte ens att komma in på sidan 🙂

    Men anmäl honom till polisen

    Såå… My Martens son har plötsligt hög feber igen och måste åka till akuten efter att ha varit frisk i några veckor? Stackars barn…

      Vill väl slippa skolan… eller så är det mamma som vill få lite mer likes, klick och sympatier nu är det sjunkit.

      Undrar vart valpen är?

      Hon skrev så konstigt om att han har varit/är så sjuk. Att han haft feber i typ 5 veckor och att det är farligt för inre organ. Dom svullnar…?
      Har aldrig hört något sånt. Finns det någon här som är sjukvårdskunnig som vet???

    Så länge han inte håller i telefonen är det inte olagligt.

      Så är det. Just i det här fallet ser man dock att han håller i telefonen 🙂

      Finns mycket som inte är olagligt men ändå dumt.
      Nu ser man förvisso att han håller i telefonen själv.

    Bingo filmar hela tiden när han kör bil, både när han är ensam och när han har sina barn och deras kompisar i bilen.

      Bingo körde moped rattfull för att han ansåg att det var kulturellt.

      Bingo är en vuxen människa som behöver se över sitt liv och sina prioriteringar.

      Jag har svårt att se upp till honom.

        Han är dock mycket lätt att se ner på. Tyvärr

        Bara idag har han lagt ut typ fem stories när han filmar och kör bil.

      Men Bingo fungerar inte som vanligt normalt folk gör. Betänk att han har 2 barn med Katrin. Det säger väl allt!

    Kolla PBs instagram. Usch.

      Vem fan är PB?

        Paolo

          Hahah nej var fick jag B ifrån?! PR menade jag såklart..

            Paolo Boberto

              ?

            Menar du att det är hemskt att han försöker hitta ett sätt att försörja sig?

              Nej men kolla videon han la ut när han pratar, omöjligt att se på honom på något annat sätt än med avsky ärligt talat

                Nej, varför skulle jag vilja titta på honom?

                Blir också så störigt provocerad av att han stängt av kommentarsfunktionen. Så kan han lalla på och låtsas som att allt är som vanligt och oj så bra han får ju inget hat alls längre :)))

                Sluta följa honom om det nu är så hemskt. Lätt avhjälpt.

              Ja han borde sitta ner i båten och skämmas ögonen ur sig ett bra tag till!

        Paolo Berto 😉

          [Borttagen kommentar]

      Vem är PB?

        En gubbe

      Fattar inte grejen med att inte orka skriva ut namn när det är OT?

        Vem är OT?

    Har alltid själv varit väldigt noga med att aldrig använda telefonen när jag kör, vill inte ens ha den på sätet bredvid mig när jag kör för att man lätt blir distraherad av ett sms som man bara ska kolla på osv. Om jag åker med andra som bara ska kolla GPSen eller svara på ett sms säger jag alltid till och folk tycker att jag är löjligt nitisk med det.
    Och nu i måndags blev min pojkvän påkörd bakifrån av en lastbil när han körde hem från jobbet, och det har visat sig att chauffören höll på med mobilen samtidigt :)))))))))) han är tack och lov i princip helt oskadd men bilen är helt kvaddad, hade någon suttit i baksätet hade hen aldrig överlevt. Så nu kommer jag bli ÄNNU mer nitisk med det slentrianmässiga mobiltittandet under körning. Alla tror att dom har kontroll men det har dom INTE! Hur jävla svårt ska det vara att inte utsätta sig själv eller andra för så onödiga risker????

    Finna få saker som gör mig så irriterad som mindre smarta individer som tar selfies eller vloggar osv när de kör. Har de levt under en sten eller? Hoppas innerligt polisen ger böter när bevis finns på hur de bryter mot lagen.

      Danny är to cool for school! ?

        Too*

          ?

    Lite som New York polisen och influensern @dayslayerhimself som ständigt filmar sig själv medan han kör bil!!! IQ fiskmås. Danny ja no Words…

    @gervide
    Tips att skriva om att paow hävdar att hon aldrig har röstat på SD, vilket hon har skrivit om att hon har röstat på ”Sveriges 3:e största parti” 2013 och att hon har aktivt lagt upp bilder med SD promotion.
    Hon känner press från följare att ställa sig bakom #blackouttuesday enbart för att följare kallar henne rasist. Svenskabloggare har mer sammanfattande text om detta.

    Också tips att sandra Beijer med en stor plattform inte visar sitt stöd under denna kamp
    (if you are neutral in situations of injustice you have chosen the side of the oppressor)
    och även är ute i Göteborg och roar sig under pandemin och denna kamp.

    På bild nr 2 ser Danny ut som Red i Blacklist?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.