Jenny Strömstedt svimmar i direktsändning men är okej enligt sin Instagram

Otäcka bilder på Jenny Strömstedt när benen plötsligt gav vika i direktsändning, men som tur väl är skriver hon att det ”endast” verkar röra sig om ett blodtrycksfall.
Det är på Instagram hon nu berättar att hon mår bra och att det inte är någon fara med henne.

https://www.instagram.com/p/CBREb4UjfDs/

Tv4 bröt sändningen omedelbart efter Jennys fall igår och direkt började oroliga inlägg fylla sociala medier, där människor ville veta om hon var okej.
Hon har även fått över 5000 kommentarer på sitt Instagraminlägg där kärleken flödar och människor visar sin omtanke.

Hon skriver att det är lite skämmigt att svimma i direktsändning, men det håller jag verkligen inte med om!
Det är inte skämmigt, det är mänskligt!
Det kan hända oss alla men det är få som gör det i direktsändning. Huvudsaken är att det gick bra och att Jenny inte skadade sig i fallet!
Slutet gott, allting gott!

Ps. THK hälsar att han fått en liten crush på Kerstin Strömstedt och ska omedelbart börja följa henne på Instagram. (Slajda in i DMs kanske?)

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gud det så obehagligt ut, som att kroppen bara ger upp:( Tur att hon mår bra!❤

      Världen höll andan?

    Ta upp den där bitchiga kommentaren från Carolina Neurath, det var ju halva grejen!

      Verkligen. Vad menade hon? Skämt kan man knappast kalla det. Jag förstod ingenting ??‍♀️

        Vad sa hon?

          ”Vissa svimmar inte i sändning. Eller efter” – kan vara nåt ord fel. Hon skrev det i sina stories, tillsammans med en bild på henne och en vän och där hon höll ett glas vin i handen.

            Jag fattar verkligen inte! Kan någon förklara skämtet som om det var till en ettåring!? 🙂

            Hon själv hade varit programledare innan eller? Hon kanske menade att hon själv lyckades vara det utan att svimma. Det var dock inte roligt.

              Har hon en biff med Jenny eller? Varför skulle det skämtas just om Jenny? Fattar NOLL!

                En biff? ??

                  Sojabiff

                    Såja, såja!

              Vet ej vem hon är och fattar inte skämtet om det var ett skämt.

        Hon är programledare i SVT och körde själv över 6 timmar direktsändning igår med anledning av presskonferensen igår. Gissar att hon anspelar på att SVT konkurrerar med TV4 om publiken och ville vara lite vass, i kombination med att hon tagit sig ett par glas vin och var lite i gasen efter lyckad sändning. Tror inte hon menade något illa gentemot Jenny egentligen. Carolina har lite ”hård” humor och allmän jargong.

          Fortfarande osmakligt dock

          Dessutom så känner dom väl varann. Alla blir inte kränkta av ett skämt.

      Internt skämt kanske men osmakligt.
      Och lite vin också då…

      Fattar inte hur fan man kan skriva nåt sånt direkt efter, när man har noll aning om varför hon svimmade. Visst, oftast svimmar man bara pga blodtrycksfall eller liknade men man kan svimma pga typ en hjärntumör också. Bitch.

        Och sitter på krogen tätt tätt med SVT kollegorna och skämtar om social distansering efter att dom rapporterat om pandemin, kul!????‍♀️

        Vilken bitch hon är!!! Spyyyr ????

          +100

          Åhhh vad härligt, fick ni en till att hata nu?

      CN verkar jäkligt skum. Inte första gången hon lägger ut konstiga grejer.

        Vet från en säker källa att hon dricker för mycket. Hoppas att hon kan ta hjälp nu, hennes inlägg var så osmakligt.

          Ah det förklarar mycket. Ja dags för AA!

      Neurath skrev ordagrannt ””Text jag kommer radera snabbt: vissa svimmar inte i sändning. Eller efter” så hon var ju väl medveten om att det var en dum kommentar när hon la ut den. Sedan stängde hon av kommentarsfältet på sin insta.

      Neurath har haft många märkliga inlägg på Instagram som hon fått ta bort. Bland annat om att hon med kollegor inte brytt sig om Coronaavstånd när de varit ute på krogen. Hon har fortfarande flera bilder där de sitter för tätt. Hon verkar ha fått hybris.

    Händer det verkligen oss alla?

      Kan bara svara för mig själv att jag fått otaliga blodtrycksfall, och alla på offentliga platser! Lika pinigt varje gång ?
      Bästa var när jag som höggravid gick på massage och höll på att svimma, haha stackars massören trodde att hon satt igång förlossningen ?

        På bröllop i kyrkan utomlands, efter ett bastubad utomlands och på Posten som gravid. Rakt i backen tre gånger.

          … när jag reste mig från gynstolen… innan jag fått på mig underkläder… efter att jag vaknat till fick barnmorskan hjälpa mig på med trosorna… svimmar hellre i direktsändningen 1000 gånger.

            Förlåt men jag skrattade så mycket åt det här, jag känner smärtan som egot tar, men sjukt kul story såhär i efterhand! ?❤️

            När man rör livmodertappen utlöses en reflex som ger blodtrycksfall. Du är extra känslig. Säg till BM nästa gång att du behöver ligga kvar en stund.

            Åh precis samma har hänt mig!

            Samma höll på att hända mig! Men jag fick hjälp att lägga mig ner med böjda ben. Fick då också berättat om en nerv man kan komma åt hos vissa som leder till det här! Men pinsamt var det ?

        Jag får sänkt blodtryck av mina antidepp och får blodtrycksfall var och varannan dag. Har svimmat på tåget, på apoteket, mataffären, köpcentrum, bussen, värst var nog dock när jag jobbade (är servitris) och svimmade när jag skulle servera några gäster ???

          Bussen och köpcentrum här också! Väldigt pinigt men också sjukt obehagligt. För mig blir det att allt blir väldigt ljust när jag svimmar, alltså inte att det blir svart utan att jag ser ett vitt skimmer i ögonvrån som växer och växer tills jag vara ser vitt och det ringer i öronen. Någon annan som har det så?

            Exakt så för mig också!

      Jag har som ovan kommentator också svimmat när jag rest mig ur gynstolen. En annan höjdare var inne på en resturang med ansiktet ner i maten. Har också svimmat på ett spårvagnsspår.

      Jag har aldrig svimmat. Får svimningskänslor i slutet av blodgivning (typ ser fläckar, känner mig svag, kallsvettig) men aldrig faktiskt svimmat.

      Asså förlåt, det är ju inte roligt egentligen men kan inte låta bli att fnissa. Ansiktet ner i maten ?. Och efter gynstolen. Hoppas ni alla är ok dock annars är jag en fruktansvärd människa.

      Var 14 år, lite blyg och nervös andra dagen på en praktikplats när jag svimmade. Kände ingen där och det blev ett väldigt hallå när de på praktikplatsen fick härja runt för att hitta ett telefonnummer till mina föräldrar. Jag skämdes ihjäl ? Visade sig att jag fått någon förkylning/infektion som var orsaken..

      Jag svimmade i luciatåget när jag gick i nian. Stod längst fram också… Troligen pga syrebrist av att sjunga övrestämman och alla levandeljus runt mig och ett i min egen hand. Det var jäv**gt skämmigt kan jag meddela. ???

      Eller när jag ramlade i en karusell och fick hjärnskakning. Vaknade på grusplanen nedanför karusellen, tittar upp och ser typ 200 per (kändes det som) och några väktare stå böjda över mig glo. Tydligen hade min tröja åkt upp när dom bar/släpade mig ut karusellen, så jag hade visat brösten för alla. Nån snäll person hade dock tydligen dragit ner tröjan åt mig.

        Luciatåget är en klassiker, var ju alltid någon som började svaja eller bara störtdök/välte där – du är inte ensam!

        Det där minns jag från alla luciatåg med kören, men fick ABSOLUT inte hålla ljuset nära ansiktet för då kunde man svimma. Hände som tur är aldrig när jag var med, men det är ju inte helt ovanligt.

          Men jösses vad hände? Har alla behov av att berätta sin svimmningshistoria? Varför?

            Dryg.

      Min lillebror reste sig för snabbt, svimmade och ramlade med huvudet i vår braskamin. Glaset sprack! Som tur var så hände det mitt i sommaren så ingen som eldade ?

      Jag svimmade när jag var förkyld en gång, skulle gå från soffan till matbordet. Var nära att slå i huvudet i tröskeln in till badrummet. Sen har jag blodtrycksfall nästan varje dag, oftast så står jag bara och skakar, ser myrkrig, hör inget och så men har aldrig svimmat.

      Svimmat i en operationssal… Två gånger! Tack och lov aldrig ner i såret. Pinsamt much!

        Svimmade i en matbutik i kassan när det var min tur att betala?

      Nej men det KAN hända oss alla.
      Jag har aldrig svimmat, men samtidigt vet jag att det inte är ovanligt, finns massor med vanliga orsaker, stress, för lite vätska, blodtrycksfall, lågt blodsocker, mm.

    Men jo visst kan det kännas skämmigt att tuppa av och alla glor på en med fasa.
    Jag svimmade inne på en Zarabutik en gång. Skämdes som fan.

    Fast jag såg sändningen och missade helt att man såg henne ramla. Hörde bara att ljudet blev lite konstigt och att det blev ett kortare uppehåll innan reklamen. Syntes hon faktiskt ramla? Å andra sidan var det väl ngn stackare som spydde i direktsändning i ett ringprogram.

      Ja, hon spydde av mensvärk. Men det har ju hänt flera såna konstiga grejer, en kille som började skratta och absolut inte kunde sluta tex när ett dagisbarn skrek i en direktsändning.

        Tror dock det kom fram långt senare att hon var bakis…

          Nä hon har endometrios 🙂

            Och då kan man inte vara bakis?

      Det finns hela klipp att se på bland annat Youtube när hon svimmar. Eller tror du det är påhitt?

      Ja man såg henne ramla och ligga på golvet, en kollega som kom springande och böjde sig ned vid henne syntes med sen byttes bild och man hörde kollegan säga Jennys namn upprepade ggr. Jag såg det själv under direktsändningen.

    Verkligen inget skämmigt med det. Vi pressar våra sinnen och kroppar konstant och ibland signalerar kroppen stopp. Nu säger jag inte att det är så för Jenny men det borde inte vara förenat med skam. Redan i skolan borde barn lära sig om stress och återhämtning istället för att endast lära sig att prestera.

      ❤ det va en bra idé

      Finns väl redan i idrott och hälsa-undervisningen? Sen hur mycket man tar åt sig som odödlig tonåring är väl en annan fråga 🙂

        Jo samtidigt är elitidrotten baserad på militärens strategier dvs pusha sig och känn inte efter. Det jag menade var att det borde vara ett genomgående tema redan från förskolan och uppåt och inte bara på idrotten utan borde genomsyra hela skolväsendet så det blir naturligt att tänka att pushar jag mig så behöver jag även återhämtning och det finns många sätt att återhämta sig på. Det vore också bra om man lärde ut vad som händer i kroppen när man marinerar hjärnan i stress under längre tid. Tror vi skulle få ett mer hållbart samhälle

          Absolut, menar bara att skolan är inte blind för det. Även biologin diskuterar stress, tror samt att ett av det centrala innehållen i idrott är just detta kopplat till hälsa och prestation. Finns många genomgående teman man önskar vi i skolan kunde ta oss ann, önskar det fanns mer tid! Men tycker redan nu det diskuteras i skolan, sen om det skulle behövas mer? Absolut, mer om det och väldigt mycket mer 🙂 men förstår din tanke, den är god.

          jo, men elitidrotten är väl inte direkt skolgympan… kanske är olika men när jag gick i skolan var det nog ingen som pushade sig.

      Fast att man har problem med att man svimmar av lågt blodtryck är inte farligt och inte ett tecken på att man pressar sig för mycket eller stressar. En del människor har det så bara, och det är betydligt bättre än högt blodtryck.

      Det ser dramatiskt ut, men det är inte tecken på dålig hälsa eller stress (sen kan det såklart bli farligt med själva svimmandet om det kommer fort och är på fel ställe).

        Ja, och råkar man få lågt blodtryck där blodet inte riktigt hinner upp till skallen innan man tuppar av så behöver man bara göra en framåtfällning! Det löser blodtrycksfall och man slipper svimma. Luta dig fram och vips, däcka inte i golvet. Enda gången jag höll på och svimma var pga det och man får panik först av att det svartnar, men ta tag i nåt och luta dig framåt så blodet med syret kommer till hjärnan!

      Hörde nyligen att över hälften av 11-åringarna ’redan’ börjat andas fel och förlorat barns naturliga djupandning, troligen på grund av fel kroppsställning (mycket stillasittande där lungorna inte kan användas rätt), för åtsittande kläder (i midjan, så att barnen böjar andas för ’högt upp’) och kanske generell stress.
      Sorgligt.

      Jag har samma kroppsbyggnad som Jenny, det vill säga närmare 180 lång och naturligt slank, och läkare har berättat för mig att vi med den här kroppstypen har större risk för att få blodtrycksfall när vi ställer oss upp snabbt eller när vi stått stilla länge.

      För mig kan blodtrycksfall komma helt utan anledning när jag är utvilad, ätit och inte är det minsta stressad, men det kommer mer sällan nu när jag har ett bmi på 20 jämfört med när jag låg på 18.

        Legat på 16-17 hela livet och trott det är helt vanligt att det är svart de första 2-3 sekunderna efter att man ställer sig, att det är så för alla.

    Otäckt. Skönt att hon mår bra igen.

    Tur att allt gick bra med Jenny. ❤️

    I Mimi Höglins senaste vlogg (Vlogg 278 – Bänkskivan är här), så står alltså hennes sambo och pappa till hennes snart 3 barn och skriker på henne för att hon spiller saft? (Ca 7:56). Inte första gången han gör så, vet att det var en del diskussioner i hennes kommentarsfält om när han slängde ut ett vitrinskåp hon målat under minst en veckas tid och hon fick inte säga till om något. (Vlogg 221 – Vad är det som händer, ca 19:47).

    Känner bara rent spontant att han beter sig som en stor jäkla manbebis. Hon lagar ALL mat, städar, tvättar, möblerar om, driver salong, kör Youtube osv. Han har sitt företag och pillar med huset (alltid barnfritt för att hon tar barnen). Usch.

    & ser att vissa skriver ”hon hade inte tagit med det om hon brytt sig”. Säger väl ännu mer om situationen att hon är van att han skriker så på henne? Jag hade inte tyckt om det i mitt eget förhållande och tycker hon ser märkbart nedstämd ut när hon torkar upp efter sig och sambon gått därifrån. Hon är dessutom gravid med hormoner och känslor på utsidan. Svinigt gjort.

      Obehagligt att han skriker på henne och obehagligt att hon fläker ut sitt liv på det där sättet.

      Är du Mimi? Eller rättare sagt vem är hon ens?

        Mimi är en ganska ”stor” mammainfluencer, över 40k följare på instagram och närmre 50k prenumeranter på youtube. Hon (samt hennes kille) har diskuterats här inne förut.

        Tycker att det är skönt att hon kör ofiltrerat. Hon ansvarar själv för vad hon lägger ut, tror många par/småbarnsföräldrar kan känna igen sig i sånna onödiga bråk. Skönt att någon visar upp verkligheten och att allt inte alltid är perfekt.

          Fast det är ju alltid hennes sambo som skriker och hon som får ta allting. Hur är det normalt? Snarare obehagligt och härskarteknik. Han är inte snäll han.

      Såg precis detta och reagerade också på det som hände. Fanns ju absolut ingen anledning för honom att bli så upprörd över lite spilld sagt när det ändå var Mimi som städade upp efter sig? Märkligt beteende av honom, och jag tyckte det kändes märkligt att hon ens tog med det vloggen.

        Saft inte sagt

    Jag svimmar också ibland och tycker det är svinpinsamt i offentliga miljöer just för att det blir sån dramatik och uppståndelse, och folk vill ringa ambulans och köpa vatten och gud vet vad, trots att man vet att man mår bra, att det är helt ofarligt och inget man behöver söka vård för (om man kollar upp det förut och vet att det bara är blodtrycket). Man känner liksom att man får mycket mer uppmärksamhet än man förtjänar, det är fint att folk är så snälla men 10 personer behöver faktiskt inte komma sent till jobbet för att jag fick lite lågt blodtryck och behöver sitta ner en stund. Lider med Jenny som får detta gånger tuuuusen miljoner inför halva Sverige :p

      Tycker det är fint att folk bryr sig ❤️

    Peppar och Cummin hälsar att de måste leta upp tjockahätsätarkattens Instagram så de kan följa

    @kryddkatter

    Håller med många här, kommentaren från hon som jobbar på svt var verkligen inte OK, riktigt osmaklig faktiskt.

    Så skönt att höra att Jenny mår bra. Såg det på TV, blev skitskraj för det ser så otäckt ut och för att man inte vet vad som händer, npgit allvarligare än svimning t ec

    Jag höll på att svimma på tunnelbanan här i London. Jag lyssnade på ett äckligt avsnitt av creepypodden som triggade igång det. Började skaka, allt snurrade, tappade mobilen pga detta och när jag försökte hasa mig ner för att plocka upp den tuppade jag av i en sekund. Många som hjälpte till och förde mig till ett säte och gav mig vatten. Folk är snälla när det gäller. Men visst fan är det pinsamt.

      Nu blev jag nyfiken på vilket avsnitt det var..

      Underbart med snälla människor som hjälper till. ❤️

        Gud om jag bara mindes! Tror det var 2017 detta hände. Det jag minns var hur dom beskrev en man på ett sjukhus med glasbitar som tänder typ. Minns att det beskrevs väldigt grafiskt hur glas kördes in i kött. Men som sagt jag svimmade så jag minns väldigt lite. ?

          Känner igen det från något avsnitt! Började tänka på avsnitten Anstaltsserien i Creepypodden, från 2019, men någon annan kanske vet bättre?

    Många vet inte att man kan köra lite tricks för att förbättra sitt låga blodtryck. Salta maten mer, dricka mer vatten, och alltid se till att resa sig lite långsamt underlättar. Min sambo gnäller konstant på att han känner sig svimfärdig när han reser sig från soffan men vägrar försöka göra saken bättre, ”är ju jobbigt att dricka och kissa ofta” nej man fall ner med fejset i golvet då. Suck.

      Motion och regelbundna måltider är det enda som hjälper.

        Måltider har mer att göra med blodsockret. Men visst, ett generellt hälsosamt leverne hjälper ju de flesta besvär.

        Det är njurarna som reglerar blodtrycket

    Haft epilepsi och blodtrycksfall sen jag var tonåring (40+ nu) och det känns skämmigt, jag vet att det är mänskligt och inget jag kan hjälpa men är sjukt jobbigt ändå… Föredrar att vakna upp på sjukhus eller ambulans än att massa folk står och glor.

    Man ser verkligen att hon kämpar från första sekunden i klippet.

      Håller med, nu när man vet att hon kommer svimma och kollar så ser man att hon inte ser ut att må helt okej redan i början av klippet.

    Svimmade i duschen när jag fick Corona viruset
    Allt blev svart, kvicknade till av schampo smak som rann längst mungipan.
    Tog några sekunder att inse vad som hänt.

    Har nog aldrig känt mig svagare, fick krypa dyngblöt på alla fyra in i sängen.
    Läskigt att svimma.

      Oj, stackare! Tur att du inte slog dig i badkaret!

    Jag har svimmat på posten, på toa, på jobbet och tyvärr alltid valt fel golv att falla med huvudet före, så pinsamt också när man ligger där och alla tittar på en när man vaknar.
    Är man lång och smal tror jag det är lättare, och jag har svårt att gå mellan sol och värme in i svala rum, då kan jag bli yr?

    Jag svimmade en gång under en stor folksamling i Stockholm, sommartid. Vet inte hur många som samlades i ring runt omkring mig men många var det. På ett sätt fint gjort, men att vakna upp och se många människor ovanför en känns lite … speciellt.

      Nuförtiden kan man väl även räkna med att det står ett antal och filmar med sina mobiler? Mindre kul! ?

        Jag kan muntra upp dig med folk även nu för tiden hjälper en när man svimmar offentligt. Svimmade på tunnelbanan och fick till sist nästan smita iväg från alla som ville hjälpa mig överdrivet mycket. Samma sak varje gång jag svimmar bland folk. Gulligt men pinigt.

        (Tror inte det blivit något särskilt spännande film av det heller )

    Hehe, gjorde samma på en pressträff arrangerad av Bindefeldt en gång. Stod vid ett ståbord längre bak och lyssnade på nån kändis som gjort nån kollektion och så bara pirrade det till på ett konstigt sätt i kroppen och allt svartnade. Hade aldrig varit med om det innan, och inte heller efter.

    Svimmade i duschen i badhuset en gång. Kändes lite pinsamt att vakna upp, naken, i en ring av andra nakna kvinnor och 10 bröst hängandes framför ögonen på en. Reste mig väääldigt snabbt och gick in i omklädningsrummet utan att ens ha sköljt ur mitt balsam, samtidigt som jag försäkrade alla om att allt var bara bra, haha! Var ingen fara, hade bara ätit/druckit för dåligt och sedan bastat för länge, så nu kan man ju bara garva åt det.

      Hahaha! Alltså förlåt, inte svimningen utan alla bröst. Och ja, den kombinationen av bastubad och för lite vatten är vansklig!

    Jag svimmade inne på NK för några veckor sen, när jag kollade på diamantringar. Mådde först jätteilla och började svettas som en tok och tänkte ”Nejnejnej, snälla låt mig inte spy över glasdisken”. Sen svartnade det och när jag vaknade till satt jag på en mjuk pall och butiksbiträdena kollade oroligt på mig. Jag fick lite vatten och sitta där en stund. Minns att jag råkade kolla upp på en övervakningskamera och blev skitnojig att det hela såg suspekt ut, att jag typ fejkade svimningen för att kunna vara själv vid smyckena och sno nåt, haha.

      Något jag undrat länge nu är. Vad betyder som ”tur väl” som camcam skriver så ofta

        ”som tur väl är”? Är det något småländskt uttryck?
        Jag menar typ ”turligt nog” om det är ett mer utbrett uttryck? Vad säger ni?
        Jag har ju några småländska uttryck som framstått som rena rappakaljan här inne, trots att de varit rättstavade och allt, så kanske är detta ett sådant? 😉

          Nej, det är helt vanlig svenska. Förstår inte vad som är svårt att förstå med det. Som tur väl är fattar nog de flesta utan problem.

            Jag har bara hört ”som tur är”.

          Som tur är tror jag är det vanligaste. Trodde du skrev fel bara.

    Tyckte det nästan såg fejkat ut? Hon håller ju ändå upp huvudet när hon ramlar i golvet.

      En svimning vid medvetande?

        ”Kulturell svimning”

      Du tänker att Jenny S känner att hon behöver mer uppmärksamhet och ser till att få det på detta vis?

      Hur svimmar man på ett äkta sätt?
      Allt beror ju på hur man ramlar, hon ramlar snett bakåt = huvudet åker ner sist, sedan rullar hon så hon hamnar på sidan = ligger på axeln, beroende på kroppsform så är det vissa som kan ligga på sidan utan att huvudet nuddar golvet. Så förstår inte din kommentar. Sedan vet jag inte hur musklerna reagerar beroende på orsaken till svimningen, om dem kan bli liksom spända/hårda?

      Fejkat? Varför? Bara för att hon inte ramlar och slår i huvudet? Vet du om att alla faller olika?

      Har panikattacker och svimmar ofta, vissa gånger är jag vid medvetande tills jag slår i marken typ, jävligt svårt att förklara. Har flera gånger lyckats skydda huvudet, och vissa gånger är huvudsmällen det första man minns. Det enda som händer varje gång är svettningar och att jag tappar färg i ansiktet.

    Blev inte medvetslös men det svartnade för ögonen och jag fick lägga mig ner på operationsrumsgolvet efter att ha stått med som student under ett kejsarsnitt. Skämdes över att några av sköterskorna fokuserade på mig istället för patienten.

    I Finland har vi en programledare som både fallit av stolen i nyheterna och svimmat i Let’s Dance. https://www.youtube.com/watch?v=JgcLbQKGGUs https://www.youtube.com/watch?v=F-t3ck0E29k

    Jag svimmade när vi var på studiebesök i Ullareds Ge-Kås med gymnasiet. ?
    Tyckte nog det var lite pinsamt där och då, men det var fler än mig som kände av att det var dålig luft inne på lagret. Jag och kompisen fick sitta och fika under resten av rundturen. ☺️

    Tänkte mycket på dom stackarna som stod där och jobbade då. Har aldrig svimmat varken innan eller efter detta som tur är.

    Inte lika illa som tjejen som spyr i direktsändning.

    Har svimmat överallt, män framkallar panikattacker hos mig. Den värsta gången va i centrum framför ett ungdomsgäng.

    Covid19 säger jag. Hon behöver testa sig.

    Min mamma är expert på att svimma. Hon svimmar vid varje läkarbesök hon är på. Senaste gången var det liggandes på mage när läkaren skulle undersöka (peta litegrann) på ett märke på hennes ben. De fick mata henne med några sockerbitar och låta henne vila i en halvtimme.

    Hon svimmar även varje gång hon är med oss ”barn” till olika sjukhusbesök. Nu får hon dock aldrig följa med längre då det bara slutar med att man får ta hand om henne istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.