Har Bellas telefon gått samma öde till mötes som Anna Books?

Jag tror nästan det för hennes bild/film ser exakt ut som den där gången då Anna Books telefon gått sönder och gjort hennes bilder lika utsmetade som en hundbajs under skon. (Obs! Liknelsen gäller mängden utsmetning, inte att Anna Book jämförs med en hundbajs)

Minns ni händelsen?
Händelsen som skulle kunna ha varit utagerad för längesedan om det inte var så att Anna biter sig fast vid den som en grävling om man inte har knäckebröd i gummistövlarna.
(Obs! Liknelsen…… skojar bara, ni börjar Hajja nu va?)

Varför vill man ha ett filter som gör att man ser ut som att man har en nylonstrumpa neddragen över ansiktet och hur åstadkommer man ovan nämnda effekt i video?
Och var tar man vägen sedan när man vant sig vid det här filtret och inte längre tycker att det duger eller är tillräckligt smetigt?
Dubbla nylonstrumpor och imma på kameralinsen?

Vill du se klippet så finns det här under:

https://youtu.be/0fO4BwWzm2Y

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så himla onödigt inlägg; Isabella har väl inte sagt att hon kör utan filter? Swipea åt höger en gång på Instagram Story så kommer du åt det filtret.

      Jag tror inte filterfritt med Isabella löwengrip syftade till att påstå att IL förnekar att hon använder filter, utan mer en ironisk rubrik då filterna är så väldigt tydliga överlag att det nästan blir komiskt

        Exakt.

        De flesta offentliga använder filter/Photoshop. Till och med Camilla på sina bilder här på bloggen. I fallen Anna och IL ser man åtminstone att det är filter, man blir inte lurad, man fattar.

          Sen att Anna förnekar är en helt annan femma.

            Och kallar människor som frågar om hon har filter för bitterkärringar.

      snacka om att vara helt humorlös?

      Haha prövade nu och till och med jag blir ju någorlunda snygg! Lustig grej.

    Jag har provat att lägga på filter på mig själv (tar mindre och mindre selfies ju äldre jag blir), men det känns fel för att när folk sen ser mig i verkligheten (alltså den RIKTIGA verkligheten), så stämmer det ju inte.

    Jag vet killar som helt ratar tjejer på tex Tinder som har mycket filter på sina bilder, för att man vill ju ha en ärlig partner. Blir då lite avigt om man går in med ett ansikte som är på låtsas.

    Ibland undrar jag om mina linser torkat igen och blivit suddiga när jag är på Instagram och allas bilder är dimmiga…

    Haha bra liknelse med nylonstrumpa över huvudet faktiskt.
    Men ja, alla verkar ha filterfeber på sociala medier. Börjar bli lite too much känner jag. Och hur sjukt är det inte att man typ tror/tycker det är GOALZ med hud utan struktur? Utsmetad, suddig hud? Herregud vi är inte animationer. Ingen ser ut så, haha. Eller tror kanske folk att bilder på modeller man fått upptryckta i sitt ansikte från tidig ålder, är sanningsenliga? Där kan vi ju snacka Photoshop deluxe

      Allt är fake och ska verka PERFEKT.
      Sen att fler och fler blir vrak psykiskt… det kan väl inte ha något samband – eller…?

      Finns några slitna ord som fortfarande är väldigt aktuella… att insidan är viktigast ❤

    Löjligt

    Det ser ju så fejk ut ser de inte det själva. Eller så har de ngt på linsen som är suddigt ?

    Trams. Just filter finns ju många skäl till att man vill använda, såsom att man har komplex för ojämn hud eller rynkor. Även kända kvinnor kan ha komplex. Blondinbella har ju varit öppen med sin kamp mot väldigt kraftig acne och Anna Book tycker uppenbart det är en känslig fråga eftersom hon vägrar erkänna.

      Då tycker jag att man som vuxen har ett ansvar att ta tag i sina komplex med tex terapi och inte pådyvlar detta dåliga mående på minderåriga också. Va en bra förebild helt enkelt. Gäller inte bara kändisar utan alla vuxna.

        Då vill jag kontra med att den som följer Blondinbella eller Anna Book också har ett ansvar för sig själva och vad de tittar på i sociala medier. Det är knappast barn som följer dessa två kvinnor.

          Det vet du inte.

          Jag kan utvidga det till att man som vuxen alltid har ett ansvar för ens egna beteende emot andra vuxna och barn.

          Det finns många som bara rycker på axlarna åt sånt här, men så finns det dom som får ännu mer ångest och ännu mer dåliga tankar om att man inte duger.
          Idealet som är inne nu är ju inte ens på riktigt = omöjligt att uppnå utan kosmetiska ingrepp. Med andra ord så duger ingen längre.

            Läser man här så lär man sig iaf hur man ska uttrycka sig för att skada andra på en psykisk nivå…
            Tragiskt att vuxna människor inte kan lära sig att snälla eller ge positiv kritik som inte sårar!

            Exakt Ida! Hear hear

        Det va inte för att skamma jag skrev så. Det va välmemat för jag tror många skulle må bättre om vi alla släppte fasaden.

        ’Men tänk på barnen!1!’ kan vara det tröttaste argumentet någonsin. Används nästan alltid av folk som vill förbjuda något som de själva tar illa upp av.

      Det är ändå en intressant frågeställning om influensers som använder filter medans de marknadsför produkter.
      Är det falsk marknadsföring om en influenser använder ett filter som gör hudtonen jämnare, tar bort blemishes osv på en bild eller film medans hen marknadsför hudvårdsprodukter?

        Har också tänkt på detta! Samma med Bianca och IL bilder på smink och hudvård så är ju bilderna väldigt mycket redigerade för att se bättre ut.

          Men så har det ju alltid varit i alla skönhetsreklamer långt innan Instagram och filter.

      Kan man inte bara strunta i att lägga ut foton om man inte klarar av hur man ser ut? Det blir ju bara löjligt. Dom blir fotade av andra, man ser dom i verkligheten osv. Bort med alla filter.

    Pancake makeup och filter har väl samma syfte?

      Mjaa, med skillnaden att filter mer effektivt suddar ut alla kråksparkar och andra rynkor.

      Bara in och titta på Bookens insta så syns skrynklet väldigt tydligt på vissa bilder, på andra så har alla porer försvunnit, och hela fejset är i exakt samma onaturliga färgton.

    Eftersom jag jobbat hemifrån i typ en evighet nu och automatiskt börjat hänga på TikTok med dom andra oldiesarna, så va min första reaktion ”i don’t understand, i don’t understand b**ch, don’t understand…” ??‍♀️

      Hahah saaame! Tiktok är överraskande roligt.

    Pratar hon engelska i videon? Tycker mig skåda den engelska minen / käken.

    Känner mig elak men förstår inte helt hur munnen och ansiktet kan se ut på ett visst sätt när man pratar ett annat språk, hmm.

      Hon pratar numera alltid svenska och har börjat med minen även på svenska.

        Alltså dendär minen!

          Men lägg av. Va fan, hur ser du själv ut?

            Skitsnygg, tackar som frågar!

        Alltså, det där att hon skjuter fram underkäken så att hon får underbett… jag fattar det inte!!! ? Tycker hon det är snyggt? Människor som har så på riktigt får ju tandreglering…..

          Percy Nilegård var också en aantreprenöör.

      Alltså varför gör hon sådär med munnen? Hon ser ju helt störd ut.

    Roligast är ju när hon säger typ ”idag är jag osminkad”, ”såhär ser mitt trött-ansikte” eller ”migrän-ansikte” ut. Och så är det filter. 😀

      Om man lägger ut ”det här är mitt migränansikte” då har man fan inte migrän.

        Hon sa i och för sig att hela måndagen hade hon haft migrän men att det nu i princip var över , syftade kanske på att det fortfarande syntes. Tja, vad vet jag.

    Förlåt men är inte C helt fel person att klaga på andras överdrivna användning av filter?

      Har inte sett många bilder på henne som det används sånahär suddiga filter på faktiskt. Isåfall har det varit på skämt.

    Använde filter i mina ungdomsår, men det blev bara så jobbigt när jag träffade folk i verkligheten som kunde säga något i stil med ”kände inte igen dig, du ser inte ut som på bilderna”. J ä v l i g t pinsamt.

      Hahah åh påminner mig om när jag skulle lägga till en ny bekant på insta! Hon stod bredvid och det fanns fler med hennes namn men hittade inte henne bland profilerna. Till sist hon ba ”där är jag ju”, jag hade bläddrat förbi henne flera gånger för jag kände inte igen henne på profilbilden, såg helt annurlunda ut ?

        Hahaha oj vad var det som var annorlunda? Mycket filter eller? ?

        Hade en gammal klasskompis som la till mig på Facebook och jag tänkte wow vad snygg hon har blivit, alltså hon såg ut som en ny människa. Eftersom vi gick i samma klass på högstadiet så tänkte jag ju att det bara var en naturlig utveckling. Såg henne på tunnelbanan någon dag efter jag hade sett hennes nya utseende och fick en chock. Där satt hon, och såg ut precis som hon gjort några år tidigare och inte i närheten av sin fb-bild. Skämdes typ för hennes skull. Hade jag inte träffat henne tidigare och bara sett hennes profilbild och sedan live hade jag nog svimmat av pga fejkeriet.

    [Borttagen kommentar]

      Fy fan va hemsk kommentar du kläcker ur dig!
      Hoppas C tar bort denna!

      Hahaha ha ha ha ?

    Bloggtorka? Detta är ju bara löjligt.
    Alla använder filter ibland. Inget konstigt.
    I morse var jag en söt kanin. Jösses alltså!

      Och?? Varför gnälla? Allt måste inte va blodigt allvar med super djupa inlägg..

      Ja jösses på dig 12:36

        Mmm jösses på mig! Ska jag smiska mig själv på fingrarna också?

    Skrattar lite för mig själv, eftersom ni hävdar att IL är en patologisk lögnare, så om hon skulle säga att hon använder filter så skulle det bli ramaskri ”hon ljuger som vanligt, inget filter där”.?

      Ja hihi, gud va kul…

    Michaela Forni är stressad för hon var tvungen att hantera sitt barn (ETT barn), göra sig iordning på morgonen med allt det innebär för att komma hemifrån och vara på jobbet…klockan 10. Jag känner stressen ända hit, shit hon har det inte lätt 🙂

      Men såna här kommentarer är bara löjliga. Det ÄR stressigt att komma iväg med barn, oavsett om du har ett eller sju. Speciellt när man är helt själv om det. Hennes unge är väl väldigt liten också?

        Haha ja det är svårt för mig att komma hemifrån i tid med NOLL barn

      När får man beklaga sig tänker du? När man har 2, 3, 4, 5, 6, 7 barn…?

        Eller är det tiden på dygnet som är avgörande? Är det bara om man börjar innan klockan 8 man får känna sig stressad?

          Min treåriga ”kattunge” slår alla rekord! Jag har två timmar flextid, kattfan smiter VARENDA gång jag ska till jobbet. Stressen!

            Förlåt ?

    Tänkte på att hon använder sjukt mycket filter och att hon skriver och pratar svenska igen. Kanske hon gjort ett tag nu, går inte in på hennes insta så ofta.

    Hon är definitivt i klass med A Book nu när det gäller filter.

      Och nu alla hennes desperata försök till samarbeten! Alla korta klipp med ”detta har jag på mig idag”, och ”detta är bra till ansiktet” tilika som hon visar upp en produkt. Skämskudde ×1000.

    OT: Inget med filter att göra, surfade på Youtube sent i går kväll och kollade Biancas blogg ”känner mig ensam”, det var så äkta att jag trodde på henne och riktigt kände med henne. Hon har nog trots all kändisskap och framgång riktiga dippar ibland.

      Tycker hon verkar vara en fin å vettig tjej som tyvärr haft en rätt jobbig uppväxt. Att hon känt det varit mycke bråk mm, inte fått vad hon behövt av sin mamma 🙁 Klart det märks att hon är ung ibland men tycker hon känns klok

        Hon har tydligen inte fått det hon behövt av sin pappa. Jag tycker det är hemskt orättvist mot mamman som kämpat hårt för att försörja familjen ensam. SAMT ta allt övrigt angående (de tre äldsta) barnen själv. När allt jobb var klart orkade hon kanske inte med mer. Inte ens försöka hitta professionell hjälp mot dåligt mående.

        Pappan kunde inte ens för en helg sköta alla barnen samtidigt…

        Jag anser att Pernilla får allt för mycket skit av Bianca, när hon fan kämpat dag och natt ensam med alla barn. Hon får oförtjänt mycket skit.. Och pappan är en ängel enligt alla barn. Usch!

          Ja fy stackars Pernilla, finns inga perfekta föräldrar och hon har säkert haft det tufft när barnen var små, vet Bianca pratat i deras serie om att Pernilla tog alla möjliga jobb när barnen var små som typ sjunga i köpcentrum osv för få in pengar och att nu på senare år har hon mer kunnat välja göra det hon vill för hon tjänar bättre nu och är mer framgångsrik. Men Emilio som däremot alla barnen verkar höja till skyarna stack och tog inget ansvar alls förens nu på senare år när han glider in som värsta super pappan. Haha

            Exakt! Så sjukt.. Skulle va så jävla sårad och ledsen om jag var Pernilla.

              Ja och lets be fair tror knappast Bianca eller Benjamin skulle va där dom är idag om de inte vore för Pernilla. Dom har mycket att tacka henne för.

                Verkar varken vara mycket glädje eller trygghet i deras liv – och hade jag haft en dotter med ätstörningar hade jag inte tyckt att ett ytligt kändisliv hade varit en bra idé alls.

                  Så ska Pernillas liv stanna upp då eller vad menar du? Det är väl helt upp till Bianca om hon ville bli en offentlig person starta youtube/öppen Instagram, kolla hennes storebror Oliver så lever han mycket mer ”ifred” än Bianca och Benjamin som valt att rida ut på offentligheten och göra karriär på att synas överallt. Hur kan du lägga det ansvaret på Pernilla, det är hennes jobb och inte direkt som hon bara kan sluta.
                  Jag tycker det verkar va mycket glädje, dom umgås mycket, stor familj, gillar man ej varann skulle man väl inte ses och umgås?

                  Detdär var fan det dumaste jag hört! Pernilla har inte annat än gett trygghet. Och att hennes dotter har ätstörningar kan inte läggas på P!

          Typiskt dysfunktionell familj. Det handlar så mycket om skuld och att ta parti – båda föräldrarna kan vara riktiga skitstövlar, men det blir övermäktigt för barnen att processa. Även mamman som „minsann aldrig lämnade barnen i sticket“ kan vara manipulativ och utsätta barnen för psykisk misshandel. Och ur barnens perspektiv är den manipulative föräldern de levt med värre än den de (tack och lov) slapp utsättas för.

            Är du påriktigt?!

      Menade vlogg

      Du skrev väl samma här igår kväll? Samma sak pratade ju IL om i sin podd att hon känner sig ensam. Verkar som att Bianca och IL är ganska lika och känner på samma sätt. Båda har pratat om att de har svårt för att hålla liv i vänskapsrelationer och är dåliga på att höra av sig. Kan tänka mig att IL har svårt för att lita på folk i o m att hon blivit sviken och hur vissa betett sig, skvaller och snack osv.. och Bianca kanske blir lite bortglömd av vänner för de tror att hon inte har tid osv. Kan tänka mig att de båda känner sig lite utanför vilket de sagt. Både verkar ju också ha lite samma uppfattning av sin barndom/uppväxt, båda är skilsmässobarn och levt länge i offentligheten.

        Jämför inte B med I, på tok för står klasskillnad dem emellan, till B:s fördel såklart!

        Inte för att det har någon betydelse men har icke skrivit om Bianca i går kväll. Andra har tydligen också reagerat på bloggen med sympati.

        Ehh sorry men jämför inte Bianca och blondinbella. Den sistnämnda är en psykopat av rang som säger det som passar hennes tillfälliga image och ljuger och hittar på för att ens ha en karriär. Bianca däremot är väldigt ärlig och äkta, så det är klart att man känner med henne. Sen kastar inte Bianca hela sin familj under bussen heller och grinar sedan för att hon är ensam så bye blondinbella, ingen empati för henne.

        IL ljuger konstant och gör sig till, B gör iaf inte det. IL vet inte vem hon själv är och det det spelar ingen roll för mig för jag orkar inte höra på att hennes historia ändras ännu en gång. Hon är som de där galningarna man träffade i lågstadiet som ljög om allt, från att de kunde äta 50 köttbullar till frukost, till att de hade osynliga husdjur till att de hade haft två, för alla andra okända, systrar som dog i en trafikolycka igår. Jag orkar liksom inte höra, det känns helt meningslöst.

    Att skriva en elak liknelse och sen skriva ”jag menar inte elakt”, negerar inte det elaka.

      Gud vad ni orkar läsa in i vissa meningar C skriver!! Och tar det på så sjukt stort allvar! Snälla.

    I morse tog min man ett foto av mig vid frukostbordet. Jag hade gärna haft ett filter. Chocken var bedövande. Verkligen. På fullaste allvar.

      Får vi se? ?

        Nej!!

      Försök se på dig själv som han ser på dig ❤

        Han skrattade ganska rått….

      Om det är någon tröst så är du inte ensam. ?

    Känga mot TRH och känga mot Anna Book. Igen. Epstein, arg grävling, bajs under skon. Du är överdrivet elak mot Anna Book precis som du var mot Tyra. Och du håller dig inte professionell när det gäller IL och CW.

      Din åsikt är ointressant.

        Skönt att jag bryr mig lika lite om din då ?

      Vi vet vid det här laget att du är TRHs fan girl. ?

        Och jag är Burgschkis fan-girl! ??

          Och jag är din! ❤

          #blirblockadnu

            ??

    De här filtret hon använder, gör det dessutom ansiktet smalare och hakan spetsig?
    Bilder på Bella i t ex Expressen som är ofiltrerade är inte särskilt lika bilderna hon väljer att lägg upp.

    Varför inte köra helt utan filter? Man ser väl ut som man gör. När man sedan ev. träffar någon IRL måste det ju se väldigt konstig ut.

    Så länge man sminkar sig så är man inte bättre än de som kör med filter.
    Jag fick kritik av en polare när jag använde filter. Skillnaden mellan oss är att jag sminkar mig ungefär två gånger om året och då minimalt medan hon kör allt från foundation till highlight och kletar dit fejkbryn och limmar fast fransar vareviga dag.
    Vem av oss fejkar mest?

    Låt folk använda filter för fan. Det finns värre saker att gnälla om.

      Fast det beror lite på. Hon med smink går ju runt och ser ut så. Du ser ju inte ut så. Sen finns ju filter där folk förstorar ögon hakor och gud vet vad, det är liksom inte ens att jämföra med smink.

    Hennes bilder matchar hennes personlighet —–> fejk

    På något vis kan jag ändå förstå att man använder filter för att försköna sitt utseende. Det jag däremot inte kan förstå är folk som använder filter till ALLT, alltså även när det inte är ansikten. Så tråkigt att inget ser likadant ut som i verkligheten? Och varför har man ett behov av att lägga på ett filter när man exempelvis ska visa sin nya soffa? Eller som Daniel Paris filmar omgivningen men väljer ett filter som förvränger alla färger? Vad ville han ens visa med klippet ??‍♀️

    Men varför skjuter hon fram underkäken? Bäst att hon har paraply när det regnar.

    Var inne på en mammablogg, där bloggaren lagt upp en bild på sig och barnet som snart är tre år. Var en fotograf som tagit bilden så ganska stylad, där ser det precis ut som det filtret som Bella och Booken använder. Barnet har större ögon än vanligt och ser så annorlunda ut mot andra bilder. Varför vill man ha en sönderredigerad bild på sitt barn? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.