Provocera med barnens liv som insats?

Det är fan bara idioter som försvarar Isabella när hon håller på med den här typen av excel-provokationer.
Det är tur att var och en får skämmas för sig själv, för annars hade vi andra behövt sekundärskämmas å era vägnar och det finns fan inte på kartan.
(That’s right, I said it!)

222 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tydligt att Isabella Löwengrip försöker med vad som helst för att skapa intresse. Sorry, det är tämligen kört, hon har med råge passerat sitt bäst före-datum som influencer.

      Vill inte var den som är den men hon är ju relevant som satan, speciellt på denna blogg.

        Haha, touché!

        Öhhh, klicken och penningflödet från Bloggbevaknings läsare till Isabella Löwengrip torde vara tämligen litet. Här är hon tragikomisk underhållning, inget annat.

          Många som går in på hennes kanaler efter att ha läst här.

            Är det? Är det verkligen många??

            Det tror jag inte

            Fast jag undrar om det verkligen är det?
            Jag brukade klicka in på både blogg och insta förut men nu tycker jag att Camilla sammanfattar allt från hennes scharader tillräckligt mycket för att faktiskt inte behöva se det i originalform? Kan väl känna lite att om hon inte har skrivits om här idag, så har hon inte gjort något märkvärdigt idag haha. Jag kan faktiskt inte minnas när jag senast var inne på hennes egna medier.

            Läser alltid här, har inte klickat Bella på ca ett halvår : )

              Jag måste erkänna att jag inte hade följt Bella på fem år, började läsa här och är inne hos henne varje vecka nu.

        Dock är det väl allt hon har kvar, förut var det ju ett helt imperium med karriär i USA å grejer.

          Hon tar en paus från arbete, hon har råd.

          På tal om båtbilden, självklart ska barn ha flytväst på däck.

          Det var ju aldrig något imperium, allt var hittepå.

            Nej det var inget hittepå, skönhetsbolaget är ganska stort och hon hade flera bolag, de hade kontor i usa och tänkte satsa där så det var inget hittepå men satsningen lades ner. Hon är fortfarande delägare i bolag.

              Du vill att Bella ska frikännas helt?
              Eller hoppas du på villkorlig dom för det som är bevisat i form av hennes lögner och överdrifter?

                Frikännas? Villkorlig dom? Du får gärna utveckla!

                  Metafor.

              Men snälla, Bella har ju själv erkänt att det var ett luftslott. Att de skaffade lägenhet i NY utan att ha några kunder alls eller några konkreta idéer om exakt vad de skulle göra där, innan hon ens fått visum. Hon pratar ju om detta i ”dokumentären” om henne på Youtube.

        Ja, relevant genom att vara dum i huvudet och smutskastas. Knappast som influencer med ”coola” reklamsamarbeten och it-girl-status.

          Haha exakt, hon har ju bara sumpat allt. Från att bli ”världens mäktigaste kvinna” i sitt huvud, till en enbart förbli en provokatör på en blogg.

        Tydligt att vissa försöker med allt för att s ä n k a henne, och tydligt att vissa andra följer sitt excelark och det är inte IL som gör det utan hon ville nog bara lägga upp en bild som var väldigt fin som hon fotat helt enkelt.

          Har du inget liv?

      Vill hon skapa intresse genom att utmålas som dålig mamma och massa negativt? Vad tjänar hon på det? Det kan inte vara så helt enkelt att hon ville lägga upp en fin bild tror du? Tydligt att vissa försöker med allt för att s ä n k a henne.

        Ja, det är märkligt hur Bella offrar inte bara sina föräldrar och syskon utan även sina egna barn för uppmärksamhet på sociala medier. Skrämmande bild av hur perspektivet kan förryckas.

          Vissa människor ska inte ha barn och förtjänar inte sin familj. Blondinbella är en sådan person. Jag tycker verkligen synd om alla i hennes närhet som tvingas dras men henne. En självisk idiot, det är vad hon är.

        Svårt att få fram kommentarer, går ej att svara på detta.. men det är någon här som följer sitt ecxelark till punkt och pricka, och nej det är inte IL som gör det. Ja det är tydligt. Usch… Klok kommentar iaf 09:48.

          Du förstår att om mindre än 10 år är bellas barn i den ålder där de kommer att ifrågasätta sina föräldrar. Det är en naturlig del i utvecklingen. Jag är redan nu mycket nyfiken på hur du kommer att hantera om en av hennes barn öppet kritiserar sin mamma i sociala media. Kommer du att som du alltid gör att blint hylla din idol och fördöma alla som vågar ifrågasätta henne?

          Kul att du svarar på din egen kommentar… ?

    Kan nästan garantera att en av IL´s försvarare på IG är största Bella försvararen här inne.

    ” Barn, nu sitter ni här och sitter stilla. Så får jag ta en provocerande bild för lite klick”

      Och försvararen heter Marisol förmodligen…

        Marisol undercover… Kul jobb! 🙂

        Yes!! Tror 100 procent det är Marisol

    Lika dumt som att Nellie säljer sin favorithäst för att byta upp sig från splitter ny Audi till splitterny Porsche

    Yta yta yta

    (Nej jag är inte avundsjuk, kör en gammal Renault som ger mig orimligt mycket glädje och tar mig och minna vänner på massa äventyr)

      Hon har ett företag som säljer hästar, hur ska man få snurr på det om man behåller alla tänker du?

        Hon måste ju hålla sig relevant på tävlingsbanorna med och visa att hon KAN rida om hon ska kunna få pröjs för hästarna hon tränar/säljer

          Svårt att hålla sig ”relevant” på tävlingar när det inte varit några på månader. Hon har uppenbarligen fått in tillräckligt med stålars för att kunna köpa en Porsche – good for her!

      Fast hela poängen är väl att sälja?

      Audin var inte ens i närheten av splitter ny, tydligt på bilderna från insidan och att hon medvetet inte tog bilder på lyktorna osv på utsidan.

        ?

      Varför skulle hon inte sälja sin häst?
      Hästar säljs och köps ju hela tiden.

      Är vi ens säkra på att det unga paret Nellie/Olav verkligen pröjsat hela Porschen själv? Jag tycker det verkar orimligt och inte bara det utan också mindre intelligent att i detta läget, dels i deras karriärer men också med allt vad Coronakris heter, lägga åtskilliga hundratusentals kronor på en bil…

      Kanske Olav har pengar i ryggen hemma i Norge, kanske var det nån dold spons inblandat i detta???

      Begriper annars inte varför de köpte en så pass dyr bil, klart den är kul men det är ett kul att ha lite pengar kvar på banken också.

        Ja hon bevisar gång på gång hur oansvarig och materialgalen hon är. Nya tuttar, ny bil. Allt är bara yta. Yta. Yta.
        Skulle aldrig lämna eller köpa häst hos henne.

          You must be fun at parties.

            Som du menar du?

      Fast det var rätt tid att sälja honom, dem matchade inge bra ihop, när han kom hoppade han fantastiskt, men ju längre Nellie hade honom ju sämre hoppade han, så bäst att sälja honom när han fortfarande hoppar bra, och hoppas nya ägaren blir en bättre match. För den där hästen har verkligen kapacitet och är helt otroligt fin, och med rätt ryttare kan den gå långt.

        Kanske bäst att sälja innan han får förslitningsskador, för det är förvånande om han inte skulle få det med tanke på hur enormt mycket hennes hästar hoppas. Och inte låga, gymnastikövningar heller utan fullhöjdsbanor. Har aldrig fattat det med henne.

          Hoppning eller inte så brukar hennes hästar vara hela. Inte Tornado då men hon hade haft gått om tid att rida sönder sina hästar. Cornelia Rylén däremot…

            Ja vadå? Vad vet du som ingen annan vet?

              Men när Laissa såldes var hon en vandringspokal och det var världens undergång.. Medan Nellie har hästarna någon månad och säljer direkt

                Fast Nellie har ett försäljningsstall, hon är beroende av att sälja hästar för att få pengar till hyra, mat, räkningar, mm. Så det är inget konstigt alls, det är så hennes företag funkar.
                Laissa är en speciellt häst som inte mår bra av att säljas och köpas, så som dem andra av Nellies hästar gör, därför såldes hon med dealen att Laissa inte skulle säljas. Så jag förstår Nellies besvikelse, däremot oproffsigt av Nellie att hänga ut Laissas ägare offentligt och agera som hon gjorde.

            Fast förslitningsskador kommer inte på 1 månad, är hästen helt frisk vid köpet kan det ta ett par år av felaktig ridning för att ge förslitningsskador, och Nellie har sällan hästarna mer än 2-3 år innan dem säljs.

      De köpte aldrig Audin, skriver hon på Instagram iallafall. De leasade nog.

        Fast när de skaffade den, så skrev hon ”köpte” men det är väl Nellie i ett nötskal. Men jag tror också på leasing.

    Det är nog inte för att proovocera, hon lägger upp bilder på barnen som hon tycker är fina helt enkelt tror jag. De hade väl tagit av flytvästar när de lagt till i hamnen, de har ju flytvästar på vid färd. De som klagar värst på detta på hennes insta är ju de vanliga h a tarna som klagar på henne hela tiden, de behöver ju inte låtsas att de bryr sig om barnen för hade de gjort det så hade de inte kastat snmuts på deras mamma hela tiden.

      Men just flytväst, bilbälte och cykelhjälm är liksom så bevisat att det är sånt som ska användas och speciellt av oskyldiga barn. Det är ingen småsak.

        Barnen kanske har en uppblåsbar flytväst under kläderna, godmorgon förresten?

          Ja ja, då är det bara att pausa tiden och blåsa upp flytvästarna om barnen skulle råka vara på väg i plurret.

            .. de blåser upp sig automatiskt när man hamnar i vatten. ??‍♀️

        nja. Jag har inte bilbälte på kidsen när bilen står stilla och vi tar en fika…

          Fast det är ju inte så att flytvästen är båtens bilbälte. En flytväst fyller en annan funktion så din jämförelse haltar något.

          Men går barnen ur bilen så står de på marken. ”Går” barnen ur båten plumsar de i sjön.

          En stillastående bil på parkering är inte farlig. En stillastående båt i en hamn kan man fortfarande drunkna från.

          Barn kan drunkna i vatten som är några decimeter djupt. Så onödigt att chansa med barnens liv! Det sker olyckor hela tiden!

          Men om bilen står på en klippa med öppna bildörrar och fallhöjd på 50m precis utanför de öppna bildörrarna – hade du inte föredragit att ha kvar bältena på barnen då? Utifall de skulle klättra vid den öppna bildörren och trilla rakt ner för klippan?

            Men om om du har glömt att lägga i handbromsen och bilen börjar rulla ned för klippan, så sitter barnen är med bilbältena på och lyckas inte ta sig loss?! Livsfarligt!

      Håller helt med! Troligen ligger de för ankar. Undrar om alla som kastar pekpinnar har flytväst på ungarna när de är på badbryggan?

        Vad spelar det för roll om båten ligger stilla? (Man ser ju att de är ute på vattnet och inte vid någon brygga dessutom) barn kan ramla i även om båten ligger stilla utan att föräldrarna märker det. När man är på en båt ska man ha flytväst, punkt.

          De märker nog om ungarna försvinner ur bild. Jaja, jag tror bara att de som gapar o skriker att barnens liv är i fara kanske får lugna sig lite. Och kanske fundera själva på om de gör allt rätt i alla lägen själva samt har flytväst på barnen när de är på badbryggan 🙂

            Barn drunknar tyst och snabbt.

              Ja och det värsta är att de ändå inte försvinner ur bild. Och att det inte låter när de ramlar i.

                Men snälla sluta försvara att barn ute på öppet vatten inte har flytväst på sig. Finns liksom ingen förklaring som gör det okej

                Det går fort om de ramlar i från en båt i mörkt vatten.

                  Givetvis. Det är ju argumentet, inte att barn drunknar tyst. I övrigt tänker inte jag spekulera kring en ögonblicksbild.

              Men gud det vet väl alla? Hur vet du att barnen sitter på båten utan att någon vuxen är med? Då har du flytväst på barnen när de är på bryggan också?

                Jenny håll dig borta från allt vatten och har du småbarn låt dem aldrig bada i badkaret. Du verkar sakna basalt säkerhetstänk.

                Ja självklart har barn som inte kan simma flytväst eller puffar på bryggan!?

              Ja det gör dom och det är viktigt att veta men vet vi att barnen inte kan simma?

            ”de märker nog”, själv tycker jag ”nog” är inte tillräckligt säkert. De kan också vara så att de inte märker alls. Men om du tycker det är värt att chansa med ett barns liv så får det stå för dig. Jag personligen tycker det är en sjukt onödig grej att chansa med, det räcker liksom inte med att man ”nog” märker om de trillar i. En flytväst hade då varit en billig och säker försäkring ifall man inte märker det.

        Här hänger ju alla prettomorsor som har flytväst på ungarna i plaskpool.

          ?‍♀️

            ?‍♀️ tittut!

              Nä, den föll lite platt va…

          Uppenbarligen många idioter också.

          Inte säkert att flytväst i plaskpoolen hjälper. Här är problemet istället att man hamnar med ansiktet neråt och inte kan vända. Resten kan nog till och med du lista ut. Så då får man hoppas att man som barn har en prettomorsa och inte en morsa som sitter med mobilen i handen och försvarar sina hjärndöda influenseridoler.

            Va, är det sant att barnen inte ska ha flytväst i plaskpoolen?! Helt galet, här har jag gått runt och trott att flytväst är optimalt för 10cm vatten och så kommer du med en sån här revolutionerande information? Och att man ska hålla koll på ungarna när de badar, jag tror jag smäller av!

              Japp och här simmade en firre in i nätet. ?

          Seriöst, fattar inte att ni orkar. psykobruden provocerar som vanligt och ni faller för det gång på gång.

        Eeeh ja. Barn ska ha flytväst på bryggan eller sekundövervakning med en vuxen bredvid.

        Förlåt men jag skrattade orimligt mycket åt ”kasta pekpinnar”. Tack för det. Nu känns dagen lite bättre. ?

        Dagens mest korkade kommentar,idiot. Även om båten ligger still kan barnen trilla i vattnet. Hur tänkte du nu? Solsting?

        Tro fan att ungarna ska ha flytväst på bryggor! Hur dum är du?!

      Fast detta är ju inte första gången hon använder barnen så här.

      Vill man undvika att göra bort sig (och då hon redan visat hur pinsamt kass hon är på att ta ansvar) så skärper ju en normal förälder till sig, ist för tvärtom.
      Hon vet precis vad hon gör.

      Du tror inte att barn kan trilla i vattnet när båten ligger i hamn alltså? Det är som en magisk spärr på vattnet då som inte gör att de drunknar? Jag har seglat sen jag var 2 mnd gammal och vi hade alltid flytväst på om vi var ute, spelade ingen roll om vi var mitt ute på havet eller vid en brygga. Dessutom säkerhetslinor på under färd. Jag har gjort det samma med mina barn och det är i högsta grad standard practice bland alla båtfolk. En enda svallvåg är allt som krävs på en såpass liten båt för att Bellas båda barn ska drunkna. Att plocka upp någon från vattnet är jättesvårt och tar tid, kan de inte simma och inte har flytväst på så finns inte en chans att rädda dem. Även en duktig och stark simmare får snabbt problem om det är vågor eller strömt. Att inte ha på barnen västar är så korkat och oansvarigt att jag saknar ord. Så gör man bara inte. Antingen är hon världens dummaste människa eller så skiter hon i om barnen drunknar.

        Håller helt med! Förstår inte hur många misstag man ska få göra och avfärda det med att man sen är lite förvirrad och menar väl?!

        Det brukar ju låta så hos Bella…

        Undrar om deras pappa tycker detta är ok.

      Snacka om att Cam dessutom la ribban till tyckandet med sitt inlägg med. Man är ju idiot om man ens överväger att inte spy galla på det här. Suck. Besattheten av att till alla odds tycka illa om en person… Hade säkert funnits 10 andra skäl att skriva strunt om ungarna HAFT västar på

        Du missar som vanligt budskapet. Är du på riktigt korkad eller bara grälsjuk?

      Naiv!

      Folk drunknar även i hamnar!

      Alla turister och övermodiga/dumdristiga ö-bor som man ser varje sommar i skärgården som inte har ”båtvett” som man får hjälpa för t.o.m. deras hundar lyckas de ibland på något sätt klanta ner i vattnet.

      Vet inte hur många småbarn genom åren som man har fått dra upp ur hamnbassänger för föräldrarna ”skulle bara” fixa med något snabbt och ville inte slösa tid med att ta två minuter för att hjälpa barnen på med flytvästar för den där glassen i värmen är viktigare än barnens liv. Det tar inte mer än 1 sekund för folk att tappa balansen och falla handlöst ner i vattnet. Väl i vattnet får folk oftast panik för de har inte koll på var man kan klättra upp och skrovet kan du inte klättra upp på (eller hålla i), och lägg sedan till att om du har riktig otur så ska någon lägga an och klämma ihjäl personen eller skapa svallvågor som personen dras ned av. Underskatta heller aldrig chocken som kan få den mest simkunniga att te sig som en icke simkunnig. Lägg sedan till att folk tenderar att höja händerna över huvudet för att få hjälp vilket är positionen som gör att kroppen sjunker och sedermera drunknar personen.

      Alla ska ha flytväst vid vatten/båtfärd, och det ska vara lika självklart som att använda bilbälte!

      Hur har du tänkt dig att I.L. skulle fiska upp sina barn i en hamnbassäng utan flytvästar? Två stycken dessutom! Det räcker med ett andetag av vatten så har det tragiska inträffat! Det finns inte tid att ropa på hjälp när någon fått panik i vattnet! Min fördom säger mig även att I.L. inte har ordentligt simkunniga barn för det kräver ett engagemang jag inte tror hon har lagt på sina barn med tanke på systerns utsaga så tycks I.L. göra minsta möjliga för sina barn sorgligt nog om det inte är för ett fototillfälle för hennes publik på sociala medier.

      Om du bara visste hur många som drunknar varje år av exakt den anledningen du uttryckte ”de hade väl säkert…”! Det är tankar som ”skulle bara/tänkte säkert” som gör att folk drunknar p.ga. oaktsamt beteende! Vatten är vatten oavsett om båten är i rörelse eller inte, och hamnbassänger är djupa inte ens vuxna bottnar!

      Man blir ledsen när man inser hur många drunkningsolyckor som hade kunnat undvikas om personer lagt tid på att utbilda sig bara lite i säkerhet och att inte ta för givet att det löser sig säkert.

    Hon lyckas ALLTID med att få dig på kroken.

      Jag tror att C vet att det är vi som suktar efter mer. Många hade nog upplevt ett tomrum om hon slutade blogga. Vad har denna blogg att erbjuda för smaskiga kommentarer och diskussioner om Bella försvinner? Ös är ok men vi flockas knappast till ”anmäl reklaminlägget” eller C personliga reflektioner. Detta är en Bellablogg med utfyllnadsinlägg, och det är ok

        Fast det gör vi ju inte? Alla är inte besatta av IL. De flesta av oss är tvärtom trötta på de här upprepande inläggen+kommentarsfält och vill gå vidare…

        Vad hände med Molimenti?
        Ingen kommentar om Maxidas CA?
        Listan kan göras lång på varierade inlägg men vi får hålla till godo med det färdigtuggade innehållet?

        Tror nog jag tar en glass och går ut i solen
        Det här känns ju döfött.

          Håller med helt. Det är sorgligt. Dessa människor vill se blondinbella försvinna (jag med) men ändå lyckas de alltid falla för minsta lilla provokation och gör en grej av det.

    Som sagt, människan är tragiskt obildad och ego, då blir det så här… Minns hur hon älskade att provocera om hur hon tryckte i barnen socker/godis från bebisåldern, struntade i bilbältet och allmän säkerhet mm.

    Verkar varit Odd som tog iaf en del av det ansvar som behövdes, eftersom Bella beter sig som en femåring själv.
    Synd att barnen kan råka illa ut p.g.a. hennes ovilja att lära sig nåt eller bry sig.

      Tyvärr ganska vanligt

    OT: Lovette (@action4humanity_se) la igår upp en story där hängde ut en kille som uppenbart såg ut att vara under 18 för sina 120 000 följare. Hon skrev att hon skulle ringa föräldrarna och det tycker jag är en rimligt grej att göra, men ska man verkligen publicera ett icke-offentligt barns insta för alla att se? Upplever annars Lovette som väldigt klok och gillar verkligen hon lägger upp, men detta var lite :/

      Antar att ”barnet” i fråga hade gjort något oerhört korkat och provocerande?

        och? man hänger inte ut minderåriga, oavsett.

      Varför skulle det vara rimligt att ringa föräldrarna bara för att killen lagt ut en bild på ett skojbråk? Snacka om att göra en höna av en fjäder.

      Tycker dessutom att hon överreagerar kolossalt alternativt letar efter anledningar att gå på folk. Bilden föreställer en ung kille som sitter över en annan kille. Ser ut som två ungdomar som skojar. Ingen märklig text till. Hur man kan få det till att de hånar Floyd kan man bara se om man verkligen VILL se det och verkar lida av vaneföreställningar.

    OT: min telefon blev överhettad när jag läste öppet spår i typ 10min igår. Hört att fler haft samma problem. Går det att åtgärda? Kan ju såklart sluta läsa haha men tänkte så det inte händer för fler eftersom det kan ge permanenta skador på batteriet.

      ???

        Jaa jättekul kan tyckas men mindre kul att få mobilen förstörd 🙂

      Brukar inte hänga på ÖS men när de värsta Bellatrådarna var igång hände det hela tiden. Helt värdelöst.

      Min telefon hänger sig nästan alltid när jag går in här och läser, aldrig annars när jag surfar. Jag måste sen rensa historik för annars går telefonen knappt att surfa på överhuvudtaget.

      Varje gång jag läser öppet spår ?

      Samma problem här. Kan läsa en stund men måste alltid avbryta för att telefonen blir för varm.

      camilla gervide kan ni fixa detta?

    Jag börjar undra över graden av distansering från andra. Hur mår man om man medvetet agerar förkastligt när man vet vilken kritik och vrede man kommersat mötas av? Hur känns det när kritikerstormen kommer, och man dessutom vet att alla kritiker har rätt i sak? Och hur balanserar man upp det negativa, genom att shoppa, halvljuga och helfejka ett liv som inte finns på riktigt?

      Man mår nog bra men är psykiskt störd

    Vet inte om jag direkt går igång på detta. Ser ut som att båten ligger still och att barnen bara sitter där. Sen behöver man ju inte lägga ut just den bilden när barnen inte har flytvästarna på sig (vilket dom väl övrig tid hade?), speciellt med så många följare. Men just därför gör hon väl det. För att provocera.

      Hur kan man se om båten ligger still eller inte ?

        Spelar väl ingen roll om båten rör sig, ligger för ankar eller vid bryggan.
        Det är vatten i närheten och barnen ska ha flytväst på.
        Varför är det så många hör som hela tiden letar ursäkter att inte ha flytväst på barn?

          För att de är djupt okunniga. De förstår inte hur det går till när barn drunknar.

      Det är ju just den slutledningsförmågan som så många verkar sakna i sitt tänk.
      VET man att man inte har det bästa ryktet gör man väl allt för att skärpa sig, vilja visa sig från sin bästa sida. Men Bella gör precis tvärtemot hela tiden med alla sina eget skapade skandaler, konstiga uttalanden, bilder och tramsbeteende.

      Hon gör det utan en tanke på att det kan gå ut över barnen på olika sätt (nu eller senare), det är sorgligt och visar på hennes ego-persona.

      Det är oftast vid just sådana tillfällen som barn drunknar. De tultar runt på däck och snavar/halkar/sträcker sig efter något och så ligger de i vattnet innan någon vuxen har hunnit reagera. Tragiskt också med alla barn som drunknar för någon vuxen inte har bemödat sig med att stänga flytvästen utan lägger på den barnets axlar som om den vore en kofta.

      Tiden det tar att reagera, hoppa i och sedan få kontroll över situationen gör att många både barn och vuxna faktiskt drunknar. Det är inte som under en bilfärd. Människans lungor är inte gjorda för vatten! Barn har även drunknat i vattenpölar!

        Jag håller med dig men alltså ”barn har drunknat i vattenpölar”?! Jag höll på skratta ihjäl mig haha, överdrivet much?

          Du kan sluta skratta nu.
          ”20 procent av de barn som drunknar gör det nära hemmet och ofta i grunt vatten, som en liten pool eller ett vattendrag. Många barn drunknar i vatten så grunt som 20 centimeter.”
          Källa: https://familjen.trygghansa.se/vara-foralder/forebygg-olycka/okunskap-ar-farligt-inte-vatten/

          Wow, what a douche.

    Det är ju mest du som följer excelark, för att knäcka och sennka IL, man undrar varför och vad som driver dig. De som klagar som mest på hennes insta är ju de vanliga h a t a r n a som klagar för allt, som letar fel, hittar fel i allt och vänder allt till fel, som m obbar, d.revar och kreänker henne ständigt. Vi är nog många som skääms för deras och ditt beteende.

      Ta din medicin.

      ??‍♀️??‍♀️

      Sennka, d.revar och kreänker?

        Hen (hon?) stavar så för att inte fastna i mod.

        Det är säkert IL som försöker ha litet roligt. Det går så där.

          Men jag kan hålla med. Ska man hårddra det så är det tydligt att även den här bloggen har ett sk excelark att gå efter!

      Snälla!!!!!! Logga ut och gör något vettigare än att försvara din idol.

        På vilket sätt är du vettigare anonym med litet a? Ska du logga ut också då? Är det någon som borde det så är det du.

          Hehe, tar du åt dig? Väck med dig.

    Nu tog du väl i, med livet som insats är väl ingen här dom var med och såg hur det gick till.

    Ombord på vår båt är det en självklarhet att alla, vuxna och barn, alltid har flytväst på sig under färd.

      Under färd. Men båten ser ju ut att ligga ankrad?

        Ramlar ett barn i på djupt vatten drunknar det på några ögonblick, och det sker ofta tyst.

          Nähä, det visste jag inte?

            Lät inte som du hade koll nej.

          Dom drunknar även om dom kan simma menar du?

        Jenny, varför i helvete försöker du förminska detta och hitta anledningar till att inte ha flytväst? Tycker du att säkerhet för barn är något som ska kompromissas med överhuvudtaget?

        Och? ?‍♀️

      Men det här var väl inte din båt?

    Kolla Emil Ingemarssons instastories!

      Viktor som varit tredje hjulet då.. trodde inte jag.

      Ja där ser man! Kul för henne

      Har de låtsas-förlovat sig..?

      Ganska elakt att spekulera i att det var därför hon lämnade Jakob.

    Älskar verkligen hur alla som anser att Bella är passé går igång på ALLT som har med Isabella att göra ? bara undvik henne, om hon nu är så jobbig att hantera.

      Jag besöker aldrig hennes sociala media, läser bara om henne här. Räcker bra som underhållning.

        Fast då ska du inte uttala dig om henne eftersom det mesta här är omvridet och folk här hittar på saker och vränger.

          Det är Bellsan som vrider, vränger, ljuger och hittar på saker.

          Det är din falska idol som vrider, vränger, ljuger och hittar på saker.

            [borttagen kommentar]

      Nej, hon är rolig att följa, men absolut passé som influencer – samarbetena sinar och hon springer mest efter gubbar.

    Har tre barn. Vi bor på båten periodvis. De har inte flytväst dygnet runt på båten. Om den som vill ha flytväst på sina ungar så fort en båt nämns har det så kan vi andra göra på annat sätt. Luuuuuugn gott folk. Lugn ☀️

    (Är faktiskt ingen som upprörts över bilder på mina barn på båt utan flytväst ?)

      Du behöver ett Excel-ark. Finns en kunnig person på Lidingö som kan ställa upp.

      Tänka sig ?‍♀️

      Hur vet du att ingen har upprörts över det?

      Ja, det är lite knöligt att sova, laga mat och gå på toa med flytvästen på.

        Den enda med arket är väl Camilla.

        Ingen har upprörts för att vi är båtfolk. Flytvästen är superviktig vid vissa moment. Varje sekund är inte vissa moment ?

          Tycker dock att bellas bild visar en sekund där flytvästen borde vara på… knappast som att de sitter på toa eller ska sova.

            Haha. De sitter stilla på en båt. Det går att göra utan flytväst.

    Glöm inte att djur ska ha flytväst med. Min syster har hundar och dom älskar båtturerna men absolut med västen på.

    Varför kan vi inte enas kring att barn ska ha flytväst på båtar och bryggor?
    Sen kan den som vill diskutera om Bella lagt upp bilden som provokation eller bara för att hon inte begriper vad som är fel.
    Verkar som vissa här till varje pris letar förmildrande omständigheter och förklaringar till att Bella brister i sina plikter som förälder när barnen inte har flytväst när de är på båten. Den må ligga still eller röra sig.

    Nämen Camcam… Är Margaux och Emil tillsammans? Se Emils Instastory

      Säger inte att du har fel, men kan inte se vad som fick dig att dra den slutsatsen från hennes story..?

        Hans instastory, inte hennes.

        Sorry, läste fel och tittade på Margan! You’re prob right.

      Äsch, de sitter och pussar varandra. No biggie!!

        Jag skulle kalla de en biggie att sitta och pussa någon så? Hade min man gjort det med någon annan hade jag kallat det början till att vara otrogen. Pussas på så sätt gör man inte om man inte är ihop/gift etc.

    Sverige -trygghetsnarkomanernas land

      Ja, och bilbälte är överskattat, liksom risken med att röka.

      Och ändå var det en tioårig flicka som druknade här i Sverige typ igår, så tydligen behövs trygghet och säkerhet ännu mer.

        Japp, tycker det är helt självklart att alla barn måste ha flytväst när de går till badstranden.

          Men hur lär dom sig att simma om dom alltid måste ha på västen?

            Tror det var en ironisk kommentar.
            Tror inte heller att de alltid behöver ha på sig flytväst, men självklart ute vid båtfärd, vid djupa pooler när man inte är simkunnig, på bryggor och vid vatten där det finns en risk att uppsikten tryter.

            Mina barn har givetvis badat utan flytväst (2 och 6 år), i grunt vatten och med en vuxen som är med.
            Beror på situation.

            På båt och bryggor är det inget att tala om, flytväst ska vara på HELA tiden.

        Men den ungen var väl och badade utan uppsyn?

        En genuin frågan, flickan som drunknade i går, kunde hon simma?

      När jag var liten drunknade en tjejkompis. Det gick väldigt fort och det var under uppsikt. Efter alla dessa år kan den synen fortfarande hemsöka mig.
      Värt att veta är även att man kan faktiskt ”efterdrunkna”

    Kanske tog av flytvästarna när dom skulle ta bilden – sen fick dom på sig flytvästarna igen? ??‍♀️ (vet inte, gissar att ingen av oss var där.)

      Skulle du bli gladare om det var så?
      Har du svårt att leva med tanken på att Bella gjort fel som lagt upp bilden med barnen utan flytvästar?

        10.35 Nej men man har lite svårt att leva med tanken att det hatas något så grönjävligt på Isabella.
        Hade det inte varit flytvästar så hade det varit något annat.
        Jag har otroligt svårt att förstå att man kan hata en människa man inte känner enda inifrån märgen.

      De kanske satt på en båt på land med en greenscreen som bakgrund, och sen lade de till bakgrunden med vattnet. Vet inte, gissar att att ingen av oss var där.

        Då var de dumt att välja vatten som bakgrund.
        Hade hon valt en annan bakgrund hade vi sluppit detta tjafs.

          Tror du att hon bryr sig om att det tjafsas här inne?

          Ja tänk om folk hade annat för sig än att hetsa upp sig för allt som skrivs här ? detta tjafs är helt frivilligt!

    Jag tycker ändå att hon får oförtjänt kritik på sin blogg för att hon är ute och reser i Sverige med bil. Hon och hennes sällskap verkar inte umgås med lokalbefolkningen, och de trängs knappast i matbutiker. De äter på finare restauranger, där det säkert går att hålla avstånd.

      Du yrkar alltså på frikännande?

      Gå in o gnäll på Pernilla W blogg, på Hanna o Magdalenas blogg.
      Där träffar dom massor av folk och fotas med huvudena ihop hela tiden.

    Jag har en väldig respekt för havet, likaså min pappa som jobbat till havs halva sitt liv. Som barn fick jag ALDRIG vara på hans båt eller någon annans för den delen – utan flytväst. Aldrig.
    När jag blev äldre (tonåren) fick jag aldrig åka med några vänner på deras båtar heller. Jag gjorde det en gång när han var iväg med sitt jobb, så jag frågade hans fru. Jag behandlade allt med lika respekt som jag lärt mig av min far. Jag är idag jätte glad för att min pappa varit stenhård med det! ?

      Joanna: precis, så arbetar proffs, de som vet hur hav/sjö fungerar och att det gäller att ha respekt. Mycket bra pappa du har, han förtjänar beröm.

      Bra av din pappa och bra av dig att du följer det än idag ??

      Varför fick du inte åka med dina vänners båtar?

    Ojojoj.

      Tycker det är lite överdrivet, självklart ska alla ha flytväst på båt och speciellt barn, men om dom nu vill kika upp lite och sitta där med benen ner i fönsteröppningen så tror jag nog vilken mamma som helst inte hade app app app på med flytvästar först! Utan hade låtit dom sitta där och bara gett dom klara instruktioner om att bara sitta där och inte släppt blicken från dom. Barnen har ju flytvästar på dom andra bilderna.

    Tror inte detta är en del av excelarket, jag tror helt enkelt inte att hon tänker på att dom bör ha flytvästar även om båten ligger stilla. Illa det med dock.

      Jag tror att barnen satt där nere i båten (heter det under däck?) Utan flytväst och gick upp för att ta en snabb bild.

        Barn ska ändå ha på sig flytväst.

    De kanske tog av sig skyddsvästarna för ett fint foto bara? Är allt svart och vitt?
    // Inte S…

      1. Det gäller flytvästar (skyddsvästar är sådana man har när man vill synas i trafiken t ex)
      2. Flytvästar ska vara på när barn är i en båt eller på en brygga. Bilden blir finare om barnen har flytvästar.

      Fint foto för insta när barnen inte ens tittar i bild?

      Finare med flytvästar eftersom det annars kan se rätt korkat ut

    Ja kanske inte hängt med, me vem är hennes nya kille hon reser/åker båt med?

      Det vill hon att vi alla ska vara nyfikna på så outandet lär nog dröja ett tag….

      P.M, musikproducent från Cheironstudion

    Herr Guldkula har väl råd med massor av flytvästar till sina nya bonusbarn ….

    Borde inte även alla vuxna bära flytväst på båt?!

    Men hon är ju dum. Isabella Löwengrip alltså, jag tror faktiskt inte att hon förstår hur snabbt och tyst barn drunknar och hur svårt det är att försöka få upp ett barn som ramlat i vattnet utan flytväst. Att Isabella Löwengrips följare är om möjligt ännu mer korkade visste vi redan. I alla fall de som verkligen finns.

      De sitter på en båt. Med minst två vuxna som tittar på dem…. Alla drunknar tyst. Men att de ska drunkna medan Bella tar en bild är väl lite väl dumt tänkt.

    Men nej, det är inte Guldkula! Gör bättre research! 😀

    Men herregud, hur orkar ni? Tror ni en person som varit offentlig i typ 10 år inte skulle tänka på sånt? Är helt 100 på att Bella har koll och att detta är 1) en fin bild eller 2) en provocerande bild. Vare sig 1 eller 2 är jag helt övertygad om att hon har stenkoll och har flera vuxna med sig. Kan ni helt ärligt säga att era barn har flytvästar på sig så fort de tar ett steg i närheten av vattnet? Ska man stanna där så absolut, men de kanske bara tog en bild? Har man noll uppsikt så fort man blir förälder?

      ”I närheten av vattnet”? De är liksom ombord på en båt, serru….

      Är du en av Isabella Löwengrips följare?

        Som de kanske klev på för 1 sekund Sen, kanske ligger flytvästarna i båten och de helt enkelt inte hunnit dit ännu? Antar att dina barn har flytvästar på sig så fort ni svänger in på en väg som går mot vatten? Alternativt så fort ni går 1 meter i närheten av en å? Men troligtvis har du aldrig varit i närheten av en båt då du inte verkar kunna sätta dig in hur det kan se ut.

    Det här excelarket… vart omnämndes det första gången? Var det i skavlan..?

    Någon som har en länk?

    Tack!

    Skulle nog säga att det är idioter som lägger sig i för mycket om hur andra föräldrar för och inte gör. Finns säkert i kommentarerna som INTE gjort efter regelboken med sina eller andras barn. Alla är så perfekta hela tiden. Försvara tänker jag inte men inte heller hålla på som moralkärringen på internet. Isf hade jag fyllt ganska många bilder med kommentarer där vuxna inte har flytväst, hjälm, bilbälte mm på barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.