Same, same but different

Instagram är som att lägga ett litet, litet Ibiza-pussel.
😉

 

199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar inte din poäng. Att du vill påpeka att Eric är på semester med en annan tjej eller vad är grejen? Hade varit en annan sak om alla bilder var postade av fyra olika personer, då hade jag fattat ”pussel tänket”.

      Pusslet är att influenserna hintar om var de är på semester tillsammans genom att fota samma miljöer från lite olika vinklar.

      Jag tycker att det är idiotiskt och löjligt. Jag är glad att jag inte följer någon av dem ?

        Han är ingen influencer, han är en artist.

          Han är primärt en tönt.

      ??‍♀️??‍♀️

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

        Haha. Haha. Komiskt.

        Wow. K omiskt. Haha

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

    Nicole är glömd nu.

      Han gjorde ju slut för att han inte ville vara tillsammans med henne mer. Så är väl inte konstigt om han inte längre tänker på henne på samma sätt som man tänker på sitt ex när man själv är den dumpade.

        Fan, vad mitt hjärta brister för Nicole. De som skulle ha varit nygifta och lyckligare än någonsin nu, men killen drog sig ut i allra sista sekund (vem vet – hade bröllopet blivit av om det inte vore för corona? Hade Nicole varit ovetande om hans icke-befintliga känslor?) och så är han redan över henne och hintar om att han redan gått vidare med en ny. Nej, oavsett vad man tycker om dessa två, så är det tufft att se eller behöva uppleva sitt livs största kärlek lämna dig vid altaret, för att sedan hitta en ny någon månad efter.

          Eller så kom det fram sidor av henne under bröllopsplaneringen eller Corona som han inte gillade och det fällde ett avgörande.
          Men jo man undrar ju om de hade varit gifta nu om inte Corona kommit. Men då borde det ju inte blivit långvarigt isf.

            Undrar hur länge de var tillsammans och efter hur länge de förlovade sig. Tar ju ett antal år att hinna se sin partner i olika situationer och sinnesstämningar. Gå igenom en redig kris tillsammans kanske borde vara obligatoriskt innan någon förlovning kommer på tal ?

              Samtidigt är det ju ingen jättegrej att gifta sig, det är ju reversibelt. Tråkigt att slösa massa pengar på en fest som inte kommer bli av, och taskigt att ge någon förhoppningar om något som inte kommer ske, men det är ju inte som att något förändras i grunden bara för att man gifter sig.

                Det är det väl? Jag förstår hur du tänker men ett äktenskap ska väl inte slarvas bort bara för att man kan skilja sig igen? Det är väl synd om det går mot det motsatta. Att folk som egentligen inte varit tillsammans så länge gifter sig bara för att de (båda två eller bara en av dem) har den här stora drömmen om ett bröllop. När unga människor gifter sig verkar det mest vara för att det ses som lite häftigt att gifta sig ung. Eller vad tror ni? Jag själv har aldrig haft en dröm om att gifta sig. Jag vet inte om det fortfarande är det men ett tag var det vanligt att 16-åringar förlovade sig. Jag tror få av dem tror att relationen kommer hålla. Det är som vanligt bara något man kan skylta med i sociala medier.

                  Haha ja minns det, när jag gick i gymnasiet (är 38 nu) förlovade sig folk på löpande band ?

                    Det gör folk än idag på löpande band…

                Så tänkte jag också, innan jag gifte mig. Vi hade varit tillsammans i 10 år innan vi gifte oss, barn hade vi också hunnit få. Så man kan ju tänka sig att vi liksom redan nått djupaste djup i relationen.
                Men redan tiden innan bröllopet, när vi bestämt datum osv, gjorde det tydligt att ett äktenskap är så mycket mer än ”bara” ett långt och stadigt förhållande. Jag är ändå inte typen som är känslosam, ”lovet, dovey” och liknande. Men ett äktenskap är något annat. Jag kan bara tänka mig hur marken måste ha skakat för Nicole av att bli lämnad i en stund hon kanske kände som jag, innan bröllopet.

          Det är väl lika bra att göra slut innan man gifter sig om man nu går med sådana tankar. Skönt för dem att de inte hann gifta sig!

          Kan säga att ditt hjärta inte behöver brista för henne. Hon har också gått vidare. ??

          Fast han backade väl inte precis vid altaret…? Inne i kyrkan inför hela församlingen? Ok att han kunde bromsat liiite tidigare än han gjorde, men det var väl ändå bra att avsluta förhållandet INNAN de gift sig? Vi har ju dessutom ingen aning om hur deras förhållande såg ut.

            Tror att de flesta förstår vad som menas, inte fysiskt vid altaret men samma vecka de skulle gift sig.

              Skulle ja… men det var ju dock inte planen längre

      Tycker det är ganska solklart att han blev förälskad i den här andra tjejen och därför dumpade Nicole.

    Nicole har ju gått ut med att hon varit med andra killar sen det tog slut. Känns som Eric ger igen lite…

      Fast den videon la hon ju ut typ härom dagen bara, tror ju inte Eric bokade resan pga det.

        Nej det låter ju lite långsökt. Dock borde väl inte resan varit planerad så länge heller eftersom det inte vart fritt och resa så länge

      Konstigt grej att berätta för världen kanske

        Hon gav tips på hur man ska gå vidare efter ett heartbreak, hon gick inte in på några detaljer.

          Och ser verkligen inte varför det skulle vara tabu att vara öppen med att man dejtat någon ny. Hon ville ju vara med Eric men blev dumpad, så hon har ju liksom inget annat val än att gå vidare.

            Man är inte sjukt heartbroken om man varit ”med killar” när det gått ett par månader.

              Jo det kan man vara.

              Haha va? Varför skulle man inte kunna vara det?
              Det är väl ett ganska vanligt sätt för vissa att döva sin ensamhet och krossade hjärta att få känna närhet och någon form utav bekräftelse?

      Nicole sa väll ändå inte att hon varit med flera killar, verkar väll ändå vara EN kille. Tror det var han som var med i hennes senaste vlogg, kanske att de dejtar eller liknande?

        Vilket är ”värst”: Med flera killar varsin gång eller med en kille flera gånger?

          Inget. Man får göra som man vill.

            ??? This! Anonym 19.14.

          Finns väl inget värst av dessa alternativ. Bara man gör det som passar en bäst.

        Det var ju dessutom Eric som gjorde slut med Nicole så det är väl ändå ”mer okej” för henne att hålla på med andra direkt efter eftersom Eric inte vill vara med henne ändå medan Nicole är hjärtekrossad och försöker gå vidare

          Det är väl okej för båda att hitta en ny. Saker händer, inte alltid man kan styra över det. Så länge det inte visar sig att det hände grejer innan de var slut

            Självklart, men jag tycker faktiskt att det känns respektlöst att träffa någon annan 2 sekunder efter. Det kan man oftast styra över. Men det är bara jag, förstår att andra tycker annorlunda 🙂

      Det ryktas om att Eric och Hanna redan hade något innan han tog sitt avgörande beslut om att gå isär. Hur vida det är sant eller inte återstår och se.

        Eller att fullständigt strunta i eftersom vi inte har något med saken att göra.

        Han raggade på min kompis och bad henne komma till hans hotellrum bara någon vecka efter att han och Nicoles uppbrott blev officiell

          Han kanske bara ville spela lite musik för din kompis, eller ha någon att spela super smash bros med. Behöver inte betyda så mycket.

            Men är du seriös ?

          Jaha, han var ju singel.

            Jo, men det var ett svar på kommentaren som syftade på att Hanna var avgörande för Eric att göra slut med Nicole.

          Efter är ju det viktiga ordet här…

    Så här fortf träffar man väl inte en ny om inte det hsr hållt på under relationen….

      Mitt förhållande tog slut ungefär samtidigt som Erics och Nicoles, och jag har redan gått på nya dejter. Det behöver ju inte vara något seriöst eller så är de bara vänner.

      En nära väns förhållande tog också slut ungefär samtidigt, de har träffat andra ett tag redan. Helt bra att inte bara deppa tänker jag.

      Däremot, om de åker till Ibiza tillsammans känns det ju inte som en av de första dejterna precis.

        Det är ett helt gäng där ju.

      Bästa sättet att komma över en man är att lägga sig under en annan.

        Nej, över.

      Varför inte, har man gjort slut är det slut och man gör vad man vill.

        Jo,men jag kan tänka mig att det kan verka suspekt att han gått vidare redan, eftersom e och n var ganska involverade, planerade bröllop och allt ? kanske därav tanken att det pågått tidigare.

    Så här fortf träffar man väl inte en ny? Kanske en flört. Men någon man reser utomlands med? om inte det har hållt på under relationen….

      Beror väl på vem man är. För vissa är det ingen big deal att åka utomlands, vet många som åkt iväg med helt nya vänskaper. Är väl inte konstigare än att man hänger i Sverige.

        En tjej och en kille som setts tillsammans mycket även i Sverige och som dessutom åker ensamma utomlands till någon lyxvilla känns ju inte bara som två nya vänner.

        Tycker jag.

          De är inte där ensamma. Det är fler personer i samma hus. Molly Rustas och hennes kille bland andra.

      I fluencers resorr inte som våra andras. Vi sparar och väljer vad vi vill uppleva innan vardagen drar igång igen.

      Influencers får mycket billigare eller gratis resor mot att de gör reklam för resmålet, dessutom får de content till sina mediekanaler.

      Om de kan spinna in att två personer hintar om att de är på samma resa tillsammans kan de generera intresse och få fler följare.

      Så tröttsamt…

        Tänk vilket uppdämt behov det finns nu efter dessa månader av obefintligt resande?
        Jag bävar inför allt sponsrat content som kommer att sköljas över oss i sommar och i höst.
        Nästan så man hoppas Sverige snart inför 10 eller 14 dagars karantän för alla som återkommer från en utlandsresa.
        Kanske rentav blir så med tanke på hur smittan utvecklas i många länder just nu…

    Men ni vet att man kan ha vänner av motsatt kön eller?

      Jo, men då tar man väl en bild tillsammans och taggar den andra personen?

      Det är bara löjligt att fota samma föremål, för om de ville dölja att de var tillsammans så är det inte svårt att flytta kameran lite i sidled…

      Nu är de bara barnsliga!

        Nu verkar det vara ett helt gäng där i samma hus.

          Ormgrop? Säkert som Paradise Hotel med guppande lakan om nätterna 🙂

        Nej! Alla taggar inte sina vänner på foton när de är ute och reser ihop!!

      Man kan inte va vän med någon från det motsatta könet. Förr eller senare vill man alltid ha sex med varandra.

      //Ben och Gunnar

        Ja, allt här i världen handlar om sex – utom sex som handlar om makt.

        Skriver under på det! Omöjligt. Leder alltid till sex.

    Kan ju vara fler med på resan, ett gäng kompisar? På hennes story häller de upp vin i typ sex glas…

      Ser ut att vara samma hus som Molly Rustas och hennes kille är i?

    Förstår ingenting av det här inlägget. Vill någon förklara ??

      tror camcam insunierar/vill ha spekulationer kring om de har något på g, samt eventuell otrohet tidigare

        Märks också att hon är på Nicoles sida övh. CamCam har inte skrivit angående ”bröllopslåten” som Nicole sa. Men enligt Eric var det inte deras bröllopslåt, men hans sida tar hon ju inte upp. Så det förvånar mig inte om hon vill få oss att spekulera i detta.

          Ehhh, är det inte att läsa in lite väl mycket och dra helt egna slutsatser?

          Att CamCam Skulle insinuera otrohet genom detta inlägg? Och att hon tar Erics sida? Så ser jag det inte alls…

          Hade jag varit CamCam hade jag sett detta som förtal. Men hon är säkert mer hårdhudad än jag.

            Haha, hade du sett detta som förtal? Åh herregud, dagens skratt. Vad är det med människor idag….

            Vart skrev jag att hon tar Erics sida? Jag skrev att hon INTE tar upp HANS sida av historien. Ska du komma med pekpinnar och skrika förtal så får du gärna läsa korrekt först.

            Jag tycker att detta inlägget om något får folk att spekulera hårt….

        Det gör hon ju inte alls? Dom gör ju det helt själva ju? Shit vad ni läser in grejer för att få kasta skit på C..

          Ja riddaren ??

            Åh du är så jävla tröttsam. Du vet att jag ger C kritik också ibland? Nej just det, det vet du ju inte.

        Vem pratar om otrohet?

    Hanna har dock pojkvän såattee

      Nej de har gjort slut för ca 5 veckor sedan.

        Vaaa ofta? Vem gjorde slut av dem?

          Ofta? Jag förstår inte hur du menar med frågan ”ofta”. Om dem gjorde slut ofta?

            Du verkar inte förstå slang

              Det är inte slang. Det är ett utryck. Dessutom ett dåligt sådant.

                Vad innebär ”slang”. Man använder väl slangar när det kommer till vatten. Alltså vattenslangar?

                    Hehe tack 😉

                *uttryck

                  Ja, telefonen var för snabb, lilla du.

                    Lilla du….???

                      Mått bättre om det stått ”Stora du”?

            De*

          Hon.

            Hur vet du det?

              Har hon bett om en annan pronomen?
              Annars är det nog bara att utgå ifrån ”hon”. Eller vet du något vi andra inte vet? ?

    Måste ändå vara jobbigt för N att det är (om det nu är så) en tjej i samma bransch och kretsar.

      Håller med. Måste erkänna att jag tycker att det är fult av Hanna att ge ledtrådar till att hon dejtar Eric när han verkligen var ett svin mot Nicole. En tjej i samma bransch liksom… Hade aldrig kommit på tanken att dejta honom, men om man hade det så kan man väll låta Nicoles hjärta läka ihop lite mer innan det trycks i ansiktet på henne…

        Ärlighet varar längst, framförallt om man inte har något att dölja!

          Om du menar att det är bättre att berätta än att hinta och lägga ut ledtrådar, så håller jag med dig ?

        Hur var han ett svin? Han fick kalla fötter och gjorde slut.

          Kan tycka att det är ett lite svinit beteende att fria, planera ett stort bröllop osv om man inte är säker på att man vill vara tillsammans med personen och vänta till samma vecka som bröllopet skulle ägt rum med att berätta det.

            Verkligen! Dessutom får jag känslan av att han gjorde slut och så var allt över på en timme. Känns knappast som att Nicole ens hann smälta att allt var över innan han flyttade ut, släpper en låt, dejtar en ny.

              Den som gör slut är ju oftast längre i göra slut-processen redan innan själva dumpningen jämfört med den som blir dumpad. Inte så konstigt.

            Han var förhoppningsvis säker när han friade….

          Han insåg att han inte ville leva sitt liv med henne. Om det är det du kallar för kalla fötter.

    Var det inte du som sa att här inte ska spekuleras kring folks nya relationer och man ska inte sprida skvaller??

      Hon kastar ofta sten i glashus, vänder kappan efter vinden… Dubbelmoralen här, hyckleriet har inga gränser.

        Du verkar gilla det ändå.

        Bättre att kasta kappan i glashuset så håller glaset.
        Och så kan man vända stenen efter vinden så stenen torkar upp.
        https://cadsnewsletter.files.wordpress.com/2012/02/forecasting-stone.jpg

        Åh stollan ?

    Jag tänker att cam säkert vet något och att pusslet bara bekräftade detta. Tyckte dessutom inlägget var roligt. Även om kanske inte bakgrunden till historien är kul så gillade jag cams lilla vinkel av det hela.

      Jag tycker denna hannahs insta var rent av läskig…. mycket fokus på kropp

    Eric Saade är så motsägelsefull. Han vill bygga en image av att vara lite mystisk, vilket han inte är. Han verkar, som någon skrev i ett tidigare inlägg, vilja befinna sig i ett fack som han inte tillhör. Han påstår också att han inte vill kommentera det medier skriver. Ändå gör han det och säger i samma veva ”jag vill egentligen inte kommentera”. Men gör inte det då! Han vill att det ska vara fokus på hans artisteri, ändå lägger han upp bilder som han vet att det kan komma att spekuleras om. Han har självklart rätt att lägga upp vilka bilder han vill, men han borde kunna räkna ut vad som isåfall väntar. I synnerhet när han även lägger upp en bild på honom tillsammans med en tjej. Samtidigt är hans sångröst så medioker. Det irriterar mig att det räcker att som kille ha en helt okej sångröst medan man som tjej måste ha en röst som står ut. Okej, inget nytt men ändå. Jämför hans röst med hans ex Molly Sandén. Kort sagt. Det har alltid spekulerats i artisters kärleksaffärer men så fånigt att låtsas som att han inte vill spä på det (eller jävlas med Nicole).

      Läste du intervjun i Aftonbladet (Eller Expressen?)? 🙂 Oroligt pinsam. Han beskriver hur han alltid varit familjens svarta får, av helt oklar anledning. Och att han är såå privat av sig så vill inte kommentera att förhållandet tagit slut MEN ”den senaste låten handlar om förhållandet”… vilken hycklare.

        Haha tror mer att han VILL se sig själv som det svarta fåret, så speciell och unik… Alltså han är typ allt det en fin, genuin idealkille INTE är enligt mig. Hela mitt underliv blir typ torrt som en öken när jag hör honom skryta.

      Minns när han vann Mello med Popular, jag förstod inte vitsen ?

      Trodde nästan han var mer en föredetta artist? Som liksom inte förvaltade flickidolarvet o mellogrejen och inte kom vidare ur det (med betoning på flickor det var väl mest småtjejer). Fast han typ tror att han gjort det. Vem lyssnar på honom? Haft några stora turneer? Eller iofs, nåt försörjer han sig väl på..

    Brukar du inte vara försiktig med att avslöja folks partners?

      Fast det är ju dom själva som avslöjar.

        Nej varken H eller E har gått ut med att de är ett par. Det är C som insinuerar det

    Det går fort i hockey!

    Anna Book har fått totalt frispel idag i sina stories, att bli anklagad för smygreklam verkar ha puttat henne över kanten.

      Oj jäklar. Alltså jag kan fatta ändå att hon till sist tappar det, hon får nog ta mycket skit…

      MEN hon borde verkligen ta en paus från sociala medier och kanske försöka få en liten dos självinsikt. Det är ju hon själv som skapar dessa mönster.

        Booken säger i sina story-rants att vi som läser Bloggbevakning är rubbade i huvudet. ?

          AB läser ju uppenbarligen BB.

            Klart hon gör ? hon måste älska denna uppmärksamhet hon får här!

        Fast helt ärligt så får hon väl inte mer skit än andra, man ser inte så mycket iaf och jag tror inte hon får mer än andra (t ex IL) däremot tror jag hon överdriver och hittar på en del för uppmärksamhet och sympatier, och hon verkar väldigt känslig, försvarar inte elakheter men som hon beter sig själv. Håller med om att hon borde ta en paus, hon verkar tappa det helt.

          Många som försvarar henne här dessutom. Nä hon skulle behöva en Time out..

            Hon har tagit time out och pauser, men det fungerar inte. Hon blir inte annorlunda efter en paus. Anna är så här. Hon kommer fortsätta vara så här.

      Skrattade högt åt hennes utläggning om bilolyckor. Många skriver ju ofta att AB är som en bilolycka som man inte kan titta bort från. AB säger att hon minsann tittar bort och kör vidare vid bilolyckor så att räddningstjänsten kan göra sitt jobb. Vänta….sa hon precis att vi ska ignorera henne och låta räddningstjänsten ta hand om henne? ?

        Älskar det här!!

    Alltså, har man gjort slut har man ingen skyldighet mot varandra längre (nu pratar vi barnlösa). Man får skaffa en ny en timme efter uppbrottet om man man så vill. Dock så lider jag oehört med Nicole då deras relation var i ett väldigt speciellt stadie och hon fick den käftsmällen och nu verkar de bara komma regnande mot henne, en efter en…
    Usch hoppas hon har stöd och får spy ur sig all skit till någon.

      Hon är inte guds bästa barn själv.

        Det säger jag ingenting om. Men när livet ger en fingret så kan jag ändå känna med att det gör ont i den specifika situationen.

        Haha vafan vet du ?

      ”Komma regnande”- lyssnat på Lady Gaga och ariana grande på sistone hehe 😉

        Faktiskt inte!! Nu måste jag lyssna

          Skämt åsido: Bra beslut, handlar om depression och ”rain on me” är metafor flr hyr en depression regnar över en. Så ganska känslosam låt. Hoppas du gillar den! ❤️

    Varför skulle det vara så synd om Nicole? Hon var ute på sitt håll bara några dagar efter uppbrottet och roade sig. Inte bara med sina tjejkompisar. Så att hon skulle vara något ”offer” det håller inte.

      Men snälla, när min första kärlek dumpade mig så låg jag med en annan kille dagen efter. Varför – jag var så jävla hjärtekrossad att jag desperat ville få ut honom ur mitt system och samtidigt vara lite ”destruktiv”.

      Hon har fått sitt livs chock och gör väl ALLT för att inte sitta hemma och må mer skit än vad hon redan gör. Han har skött detta uselt i och med att han lät allt gå så långt men samtidigt fått processa allt i lung och ro utan henne vetskap om att något ens var fel.

        Laddade ner Tinder samma kväll. Chocken får en att göra knasiga saker. Å andra sidan, vad spelar det för roll?

        Same. Jag låg med en kille samma kväll (visserligen när jag var yngre, nu orkar jag inte raka mig och lämna hemmet) som min då på-g-kille valde att gå hem med en annan tjej framför mig. Hämnden är ljuv även när man gör den för sig själv.

    Kan du skriva om Anna Bey? Hon är fascinerande.

      Hahhaa aldrig hört talas om! Vad stor hon var trots tråkig instagram??? Vem är hon?

        Nä snälla. Hon är en rysk eskort trots alla sina år av ”expertis” inte lyckats få en ring

          Hon gick ut med nyligen att hon har varit förlovad under en längre tid, men har valt att inte skylta med det på Instagram 🙂

          1) Hon är svensk.
          2) Hon är gift.

            Hon är inte gift. Men förlovad.

        Youtube -> School of Affluence

    Hanna har väl ändå en pojkvän? 🙂 hon är dessutom på Ibiza med Molly Rustas

    Ganska fascinerande att läsa inlägg och kommentarer om människor som jag inte har en aning om vilka de är bara för att få skriva en ot-kommentar; att titta på Anna Books live ikväll var som att se en tågolycka i extrem slowmotion. Plågsamt men ändå inte eftersom hon inte har någon som helst självkännedom. Vet fan inte om jag ska tycka synd om henne eller inte.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

    Hej polis Melin i sädesfältet med dottern för att skapa lite content???

      Om du läser ordentligt så står det : tack till familjen Adolfsson för lånet av marken

      Det är inte så att säden förstörs för att man kliver in bland stråna…

        Hur tänker nu nu? Eller är det just det att du inte tänker som får dig att skriva en sån urbota korkad kommentar?

    Jag kan bara inte fatta att det är så många som reser utomlands nu! Varför är de inte rädda? Jag skulle vara rädd för att bli smittad, framförallt på flyget och andra trånga miljöer typ gaten, bussen, taxin etc. Sedan skulle jag också vara orolig för att landet jag rest till plötsligt skulle stänga ner så man hamnade i karantän på hotellet på obestämd tid och inte fick flyga hem. Eller att man blir sjuk/skadad etc och inte får vård och försäkringarna gäller inte.
    Det är obegripligt att de vågar chansa såhär. Såg att Sandra Beijer är i Frankrike, Isabella ska ner till Italien igen en andra vända, och så alla dessa som är i Marbella/andra spanska orter. Ibland önskar jag att jag var helt naiv, brylös och aldrig läste nyheter och tog allt med en klackspark. Det verkar ju ändå aldrig vara nån som fastnar eller blir sjuk av dessa influensers. Så det är väl jag som har fel och missar en massa av livet.

      Hoppas dom får sitta kvar där utan hjälp hem från UD.

      Man kan bara hoppas att de blir smittade eller åtminstone att Sverige inför karantän för utlandsresande. Så dessa egoistiska idioter lär sig något.

        Det är ju Sverige som har högst smittspridning. Vi är mer säkra utomlands än här.

          Ja, kanske när man väl är på plats! Men vägen dit känns som ett jäkla högriskbeteende för att blir smittad.

          Läs en tidning om vad som händer i bl a Spanien nu när man öppnar upp efter lockdown. Det är inte så att smittan mirakulöst försvunnit.

            Läser inga tidningar, välkommen in i 2000-talet.

              Aha, det är därför du är så illa informerad. Välkommen till 2000-talets e-tidningar.

      Hade den diskussionen med pojkvännen igår. Håller med dig. Skulle aldrig åka utomlands nu. De verkar ha inbillat sig att allt är över. Så sjukt många influencers utomlands nu, som att de inte kan bli sjuka och har mer rätt. Ingen jag känner i min krets har åkt någonstans.

        Lite som influensers som håller hov på Gotland. Bjuder in släkt å vänner i en strid ström. Fast man bara ska umgås med folk man BRUKAR träffa titt som tätt. Typ sin närmaste familj man bor med. Hur korkat?

    Men vad händer bloggbevakning? Inget inlägg sedan 16 igår??

      Hon skrev här om dagen att inläggen inte kommer att komma ut som vanligt på ett par dagar.

        Varför???

          Möte i intresseföreningen.

          För att även mamma Bloggbevakning behöver få ledigt någon gång, om än bara för ett par dagar:) Men ni kan vara. lugna, hon kommer tillbaka inom kort. //Pappa Bloggbevakning

            Är hon sjuk? Är det något allvarligt? Ska hon opereras?
            Har det med första årsdagen för hennes pappa att göra?
            Vad är det som händer?

              Jag gissar att mamma bloggbevakning = Camcam, pappa bloggbevakning: Camcams sambo. 🙂

              Hört talas om semester?

                Det borde hon väl ha tillsammans med pappa bloggbevakning i sådana fall?

                  Varför?

    Men på riktigt såg anna books live på insta igår, allt började helt normalt. Gick från lugnt till att Anna var hysterisk och gapade på sina följare. Blir lite beklämd över hennes sett, nåt sorligt är det tycker jag när hon inte själv förstår sin gränslöshet. Gör bort sig totalt

    OT kan Isabella säga fler gånger att hon är färdig före Paul och att hon sitter och väntar på honom? Skulle nästan sätta en peng på att det blir anledningen till ett framtida uppbrott.

      Ja, sånt som är charmigt för stunden men sedan driver en till vansinne…

      Ja, det är så löjligt att hon ska nämna det heeela tiden. Vad får hon ut av det? Att hon igen är bättre än sin partner som tar sån tid på sig? Att hon orkar.

      Men om det stör dig så jävligt så avfölj

        Du tycker inte man ska få uppmärksamma vissa saker hos influencerers, för att direkt behöva avfölja? ?

    Ja precis du verkar störa dig till den grad att du borde avfölja ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.