Det händer på Instagram

Vad som är en bra sak med augusti är att svampsäsongen kan inledas. 🙂

Sara Songbird färgar håret i regnbågens färger för att uppmärksamma Pride.

 

Mimi Höglin med familj har fått ett litet tillskott i form av en baby Lara.
Stort grattis!!!

Vad tror ni om Wahlgrens världs chanser i år? Storslam? Igen?

Jaha, och vad händer här? Inte är väl Ida Warg ute och trampar ner böndernas grödar för lite content?

Systrarna Delér kapar håret och har nu varsin skitsnygg page. Slut på meddelande.  

Inte nog med att de här skorna ser så pass obekväma ut att jag börjar misstänka att de skapast av någon som med passion hatar fötter. Zoomar man inte så ser man att det är genomskinlig plast på vissa ställen, men de ser fortfarande lika obekväma ut. Stackars lilltån.

Are you guys twinning, eller vadå?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kristallen-tävlingen, i vilka kategorier tippas ”Anna Books universum” vinna?

    Det var fan riktigt snygg outfit Margaux har ändå.

      Nej! ?

      Jag håller med! ?

      Superfint! Passar henne som handen i handsken. Hon ser otroligt gullig ut, alltid.

    Tröttsamma Ebba, som alltid ska kränga kläder och överföra sin överklassattityd på sina följare.

      Ojj. Lite ditt eget prejudice om henne som talar tror jag? Ett helt vanligt foto med text annars…

      I nästa inlägg står det garanterat: ”det var såååå många som frågade varifrån min kjol kommer! Härifrån – och nu råkar de ha rea också, 10 procent bort från 2500 kronor!”

      Har alltid svårt för henne från Aftonbladet-tiden, eller var det Expressen?

        Det var expressens nöjesbilaga, Fredag tror jag den hette.

      Och hennes grinande i podden när bloggläsare ifrågasätter om hon verkligen måste ha tusen aktiviteter för barnen när de är på semester och allt jobb hon ska göra vilken dag. Jag har full respekt för att hon måste jobba men så fort inte alla håller med så ska det grinas och vara martyr. Skriv inte ut hela din vecka om du inte tål att få frågor och kommentarer. Och det är ju bara bullshit att upplistandet av veckan är för hennes egen skull. Hade det varit bara för hennes egen skull kunde hon ju lika gärna skriva det på ett papper och hänga på kylskåpet. Men då ser ju inte hela internet hur duktig man är…

        Att Ebba lider av frökenduktig-komlex är vi alka medvetna om och även hon själv, det har hon aldrig stuckit under stolen med.
        Det jag tycker är sorgligt är att hon inte kan vara ledig en endast eller ett par dagar, helt och hållet utan att göra något arbetsrelaterat alls. Det är många som är egen företagare men nog kan de vara helt ledig under några sammanhängande dagar.

          Det är tydligt att hon sätter enormt höga krav på sig själv, samt värdesätter effektivitet och leveransförmåga högt. Hon kan inte nämna sin mamma eller syster utan att få med hur oerhört effektiva, ”fixiga” samt multitaskande de är (gärna få med att bägge två är läkare också). Jag får intrycket att hon ständigt försöker passa in i samma omänskliga roll, där det alltid ska planeras in 150 % men med det givna resultatet att man misslyckas.

          Det måste vara oerhört slitsamt att leva upp till det, framförallt när man är en offentlig person som har en karriär som är helt och håller knutet till henne och hennes privatliv.

            Och än värre blir det när man bor på Östermalm och hetsen där att småbarnsmammor ska vara både hemmafruar al’a 50-tal med bakning efter dagishämtningen OCH att de ska sköta sitt heltidsarbete, samt ha en fullspäckad fritid med tennis m.m.
            Inte undra på att hon får små prestationsbryt och gråter då och då av ren utmattning.
            Just det, du ska vara snygg också och klädd i dyra moderiktiga plagg också.

          Ebba verkar dock ganska borta i vissa avseenden. Kommer ihåg en av sändningarna på tv från ett kunglig dop eller bröllop då hon avslöjade stora luckor i ganska elementär historia.
          Minns nu inte exakt vad det gällde men det var i en diskussion med Magdalena Ribbing eller Roger Lundgren som Ebba inte visste typ vem Lovisa Ulrika var eller något annat som hon borde kunnat. Då viftade Ebba bort okunskapen med att hon var ”journalist och inte historiker”. Som om en journalist som kommenterar i tv inte ska veta något om ämnet!

      Oj, så upplever jag Inte alls henne. Jag gillar Ebba, även om jag är ointresserad av det hon säljer.

      Gillar Ebba! Tycker faktiskt att hon är rätt jordnära! Även om hon så klart har massor av pengar!

      Sen har hon blivit såååå smal, snygg och vältränad! Inspiration tycker jag ?

        Tyvärr håller det knappast i sig särskilt länge, merparten av dem som går ner går upp igen (95%), och det är ganska uppenbart att det hon gör nu kommer att sluta i en krasch… hon borde ta modell av t.ex. Underbaraklara, där hittar man vettiga tankar om hållbar livsstil

        Gillar också Ebba, tycker hon känns genuin och relaterbar trots att hon kommer från pengar (i guess) och är extremt framgångsrik. Dock blir jag stundtals alldeles trött av att bara läsa om hennes hektiska schema. Jag hade aldrig pallat. Hennes poddkollega Emilia har jag dock svårt att inspireras av trots att jag i övrigt gillar deras podd. Hon vet säkert en massa om mode och klär sig snyggt. Men känns så verklighetsfrånvänt för mig att köpa chanelsandaler för en halv månadslön. Men kul för henne säkert! ?

          Hur har barnen det. Vem tar hand om dom

      Ebba är en trist historia. Tips till dig Ebba: klipp håret.

      Är Ebba gravid på bilden?

      Älskar Ebba!

    Bianca, som hon såg ut förr innan alla fillers m.m

      Inte mitt problem men hoppas hon slutar, sjukt vacker tjej naturligt.

      Tragiskt att se en ung människa göra så med sitt utseende. Finns ju dessutom äldre, varnande exempel bland influensor, Johanna T t ex.

      Bianca är fin, men mamman är en sur gammal hagga. Precis som undertecknad ?

    När ska vi fatta det orimliga i att använda klädesplagg man får ont av?! Skor inte gjorda för fötter, underkläder som skaver överallt, krans som skär in, toppar i material som hånskrattar åt en. Slut på meddelandet.

      Jeans som skär in.

        De behöver väl inte skära in nu för tiden om man väljer rätt modell men stretchtyg har en benägenhet att dra ihop sig så man får hissa upp jeansen i tid och otid. Det är irriterande ?

          Menar du inte töja ut sig?

      Vadå ”vi”?
      Det är väl upp till var och en vad de vill ha på sig. Ingen tvingar dig att ha samma kläder som alla andra.
      Men det ligger mycket i det gamla talesättet vill man vara fin får man lida pin…

        Men dom skorna var ju råfula. Sen att tån bryts av visar ju bara att den som använder dom inte har alla hästar hemma.

      Äsch, tror det är skillnad på vilka kläder som används en hel dag och vilka som används för att fotas i.

      Själv har jag noll stil och kör 100% bekvämt. Önskar att jag orkade klä upp mig ibland.

      Du är ju fri att klä dig i vad du vill.

        Är inte ts, men jag tycker ändå man måste kunna påpeka det absurda i att ha kläder som gör ont att ha på sig utan att bli reducerad till ”du är ju fri att klä dig i det du vill”. I Sverige är vi fria att klä oss hur vi vill, så varför väljer så många av oss kläder som är både obekväma och extremt ömtåliga? Det kan ju knappast vara så att många av oss bara älskar skor som klämmer stenhårt på tårna och orsakar hallux valgus eller byxor så tighta att de inte går att röra sig ordentligt och orsakar svamp.

      Fast vad säger att hon får ont av skorna? Jag har liknande skor men där det är ett genomskinligt band endast över typ mitten av tårna och stilettklackar. Tvekade länge att köpa de för tänkte att jag kan omöjligt ha dem en hel kväll, men det var faktiskt inte alls obekvämt. Sen går jag inte och vandrar i dem eller har på rave, men middag och uteställe funkar de perfekt för.

        Om du tittar på bilden så ser du.

    Tycker den längden på hår är så smickrande på alla. Vad fina de var!

      Jag tycker tvärtom, det är en tråkig frisyr som får Janni att plötsligt se 10 år äldre ut. Hon hade fantastiskt fint hår, långt och riktigt tjockt. Det är ju inte fult nu heller, men nu är hon bara en i mängden av alla småbarnsmammor med axellångt hår. Det är så alldagligt. Typ som att byta från Ferrari till Volvo.

    Jag fattar inte, menar Ebba att augusti är en trist/dålig månad? Det är ju en sommarmånad? Kidsen är lediga typ 18 dagar till innan skolan börjar, enl väderleksrapporten ska det bli pangväder (där jag bor) och jag har semester i 27 dagar till. Whats not to like?

      Jag hade semester i juni. Känns som att sommaren är över sedan länge.

        Jag jobbar hela juli augusti och det är helt värdelöst. Inte för att jag själv längtar efter ledighet men alla man behöver få tag i för jobb är lediga och allt står still. Sjukt störigt.

          Samma här, mitt jobb är delvis beroende på att alla andra gör sitt och inom en viss tid och under semestern skiter det sig totalt och jag blir så grinig då.

        Jag började min semester innan midsommar och hade fem veckor. Semestern är över sedan länge, men det är ju massor sommar kvar ändå. Augusti brukar vara riktigt härlig och bor man i södra Sverige kan ju hela september vara sommarvarm också.
        Sommar är en årstid och inte slut för att du inte är ledig, precis som att vintern inte är slut på annandag jul.

          Det är ju ändå skillnad på att ha semester och hela familjen är ledig, eller att ha vardag med jobb förskola mm mm

        Jag hade 2,5 veckors semester runt midsommar och slutet på juni när det var pangväder. På måndag börjar min andra omgång semester dom är två första veckorna i augusti. Hoppas på pangväder även nu ☀️

        Bästa tipset jag har är att dela upp semestern om man kan. Då slipper man ångesten när man ska börja jobba igen i juli och alla andra går på semester helt plötsligt.

          Skulle aldrig funka för mig, det tar minst två veckor för kroppen att gå ner i varv och att då börja jobba igen när man precis börjat koppla av skulle vara rena katastrofen för mig.

            Håller med! Dessutom rekommenderas det att man tar sammanhängande ledighet i minst 3 veckor, gärna fler om möjligt då det tar tid för kroppen att varva ner.

      Du får höra av dig till Ebba så hon beaktar även din situation ?

      Finns inget bra med augusti. Semestern tar slut (har hittills alltid haft semester 29-32), i år tillbaka till ett jobb jag är så trött på men måste stå ut, det är svåra tider.

        Åhh jo, för mig som har barn är det som att det är ett helt nytt år då vi lever efter läsår. ☺️

          Så tror jag nog att många ser det, jag gör det i alla fall och vet fler som också gör det, och vi har inga barn.

      Javisst. Augusti är en härlig sommarmånad.

      I augusti har man det mesta av sommaren bakom sig trots allt.
      Sen kan det vara fint hela september om man har tur.

        Ehh. Glaset är halvtomt för dig alltid va? I början på augusti har man 1/3 av sommarmånaderna kvar. Ja, visserligen är 2/3 passerade, men inte är det slut.

          Jag är en av de som gärna ser glaset som halvfullt, men sommaren tar slut när skolorna börjar känner jag, trots att det är augusti.

    Jag trodde på riktigt att Molly inte satt på sig skorna utan hade fötterna ovanpå skon, medan hon bara knutit banden ?

      Haha trodde precis samma!

        Jag med!

          Samma här, jag måste kolla på bilden en gång till!

    Vems lilla rumpa syns i ILs Instagram? En Zorn kanske?

      Ser ej?

        Den tycks vara väldigt liten. Kanske en rumpnisse då?

    Är inte skorna dessutom för små? Om det skulle vara 1-2 storlekar större på dem skulle ju tårna inte sticka ut.

      Spetsiga smala dojjor…blir strlk 48 om inget ska sticka ut…

      Tårna sticker inte ut. Tådelen av skon är helt i plast.

        Du får ta och titta på lilltån…

    Systrarna Delers frisyrer ??

    OT
    Är det slut mellan Moa Mattsson och killen?
    Hon har ju bilder kvar på honom…

      Är det här nya ”vad har hänt mellan Maja och Sanna?”

        Glöm inte Margaux och Emil

        Har det hänt båtnad mellan sanna och maja?

      Måste man ta bort alla bilder på killen när det tar slut?

        Ja. Var dramatisk.

        Måste och måste… Det är ju kutym åtminstone.

          Eh, nej. I vilket universum kutym vara barnslig & melodramatisk?

            Jag skulle säga vårt universum.
            Eller menar du att alla uppbrott, ffa mellan influencers går lugnt och obemärkt förbi..?

              Beror väl på personerna? Om du är god vän med ditt ex, why on earth skulle du låtsas hen aldrig existerat & deleta alla foton…?

                Både jag och min nuvarande kille har foton kvar av våra ex på insta. Aldrig tänkt på att det skulle vara något konstigt. Det är iof ”vanliga” bilder och inga bilder med kärleksförklaringar osv till exet, kanske hade känts annorlunda då.

                  Kluven till det där med bilder på ex. En kille jag dejtade hade bilder på sitt ex, ibland bara en bild på henne och så hennes namn med ett hjärta eller pussbilder. De var inte vänner efter uppbrottet.

                    Märkligt.

          Kotym? Vem har bestämt det?

            Skriver du på franska? Då heter det ”coutume” men det stavas inte ”kotym”.

            Om det är kutym är det ju ingen som har bestämt det.

        Jag skulle få hålla på hela natten om jag skulle radera bilder på mitt ex.

          Ingen tid att förlora! Sätt igång!

    Passerade Smögenbryggan igår, men lämnade snabbt. Helt galet, man kan tro det aldrig funnits någon pandemi som folk trängdes.

      Fan är det så illa? Jag som vill dit…när var du där, på dygnet alltså?

      Nä håller inte med. Var där förra måndagen vid lunch, hur lugnt som helst. Tror dock folk börjar droppa in strax efter lunch, men vill man ha mycket space så skulle jag säga åk dit tidigt på dagen.

        Inte på kvällen då? För min erfarenhet från tidigare år är att det varit lugnare på kvällarna. Eller det kanske du inte vet om du var där tidigt, haha, men någon annan kanske vet. Tänkte eventuellt åka dit på torsdag, nu börjar ju semestern ta slut för många också och då har jag också märkt från tidigare år att det blir lugnare. Men tidigare år har folk väl inte riktigt semestrat i Sverige på samma vis.

      Var också där igår och det var omöjligt att få parkering vilket jag aldrig har varit med om tidigare. En restaurang hade 17 personer före i kön för att få bord så boka bord om ni vill äta. Vid 19 tiden var det lugnare men fortfarande mycket folk. Omöjligt att hålla avstånd.

        Inte? Det har jag varit med om många gånger, parkeringsproblemet alltså. Ibland har vi fått stå på nån trång smal gata, halvt uppe i nåt grönt och lite snårigt mm. Dock aldrig behövt knö på själva bryggan.

    Hanapee efterfrågar tips på instastory. Om hur lång tid kommer hon skälla ut folk som tipsat tror ni?

      Hade aldrig vågat svara henne. Så otrevlig!

        Men på riktigt, blir du rädd om en galen bloggare blir arg?

        Hon verkar vara väldigt krävande och oskön

      Haha men alltså folk skriver ju helt sjuka tips?? Om hon som är GRAVID vill ha tips kring kliande hud på magen, var får folk ut av att skriva ”klåda kan ju vara leversjukdom :))”. Alltså det ÄR ju ett sjukt beteende. Som om du skriver typ: ”jag är förkyld, tips på att motverka heshet?” O nån ba ”hallå heshet kan faktiskt vara CANCER!! Hahah vem gör så? Man får väl känna efter lite om ens tips är rimligt och relevant eller om det hör hemma i soporna

        Nej det är inte ett galet beteende för det kan mycket väl vara så att levern påverkas under graviditeten, och då får man klåda.
        Sluta håna när du inte har koll.

          ^ point proven

          Skulle tro att det mest sannolikt är bristningar eller annat som kliar, har man fel på levern så märks det tydligt.

          Hahah koll är just vad jag har, nyss tagit examen från läkarutbildning. Men kämpa på! Dessutom var Hanna inne på förlossningen för undersökning häromdagen, då hade man märkt ifall levern var såpass påverkad. Dessutom skulle det knappast ge klåda enbart på magen och noll andra symptom. En del i att ”ha koll” är att kunna göra avvägningen vad som är troligt i fallet man har framför sig, och inte börja utreda för varenda dianos man hört talas om.

          Dessutom: Hanna är väl kapabel att googla och se att klåda KAN vara ett tecken på ex leversjukdom. Men det hon efterfrågade var tips på att bli av med klåda, inte info om alla orsaker bakom klåda. Så vidhåller att det är ett galet beteende.

        En läkare använder inte det språk du har unga dam.

        Är du läkare är jag astronaut.

          Hahah är du ett skämt? Så för att man pluggat till läkare kan man inte skriva slarvigt i ett kommentarsfält på internet? Fint att du försöker trycka ner mig med ”unga dam” också. Det förtar inte det faktum att denna unga dam ÄR läkare (och du är…??)

            ”Och du är”. Really? Så för att du är läkare är du bättre än alla andra? Med den inställningen tror jag inte heller på att du är det läkare.

            ÖL

      Vad är grejen med hennes namn? Varför vill man heta pee? Gissar att personen heter något i stil med Peterson kanske och det ska vara ”lite kul” med p:et, men ändå!

        Persson va namnet

        Min gissning är att Hanna, hannapersson, Hannap och Hannape var upptaget. HannaPer låter ju inte så bra, så det blev Hannapee

          Nej, allt är bättre än Hanna urin.

      Hon är faktiskt väldigt på hugget, svår att pleasa känns det som!

        ja, kan hon bara sluta försöka göra frändfors-humor av sina humörsvängningar DET ÄR INTE ROLIGT!!!!

    också instagram (postat för tre dagar sedan) https://www.instagram.com/p/CDPHt7RnS_W/

    Man (jag) tror ju i sin stora enfald att just poliser borde vara personer som vet vad som är rätt och fel, istället verkar det vara tvärtom.

    Min röst kommer läggas på top gear om det går att rösta på serien. Adam förtjänar vinna ?

      ❤️

    Varför startar sidan om helt plötsligt?? Irriterande när man scrollar bland kommentarer 🙁

      Har samma problem, så störande!

        Jag uppskattar verkligen att ni hojtar om sådant här för jag är ju sällan ute i bloggen på samma sätt som ni är, utan sköter det mesta inifrån WP och då riskerar att missa det helt.

        Jag mailade teknikerna direkt, men ALLA är på semester verkar det som. ?
        Jag ska ringa N24 på måndag och se vem som är TF för det måste ju givetvis tittas på och förhoppningsvis även lösa.

          Ioaku har fått in sjukt fina diadem enligt Mona, hon måste köpa förstås.
          Kostar 600:-……
          Är de från Ali? Typ 10:-???

      Samma här och hänger sig ofta när det börjar bli många kommentarer..

    Alltså Ida Warg.. no words needed.

      ALLT hon gör irriterar mig haha, men det här var faktiskt så dumt och taktlöst att klockorna stannar

        Ida Kwarg?

    Nej det är inte regnbågsfärgat hår, det är färgerna från den bisexuella flaggan, dvs rosa, lila, blått.

    Ser ut som Bingo åkte dit för rattfylla

      Var ser det ut som det?

    https://www.instagram.com/p/CDO2_8jD2W5/?hl=sv så otroligt respektlöst mot bönderna och deras levebröd. Att klampa in med en stol. ??‍♀️

    dåligt regigerad bild på Ida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.