O-omskurna snoppar är slajmiga enligt Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso skulle inte kunna tänka sig att sex med en kille som inte är omskuren.

Det känns jättefräscht, jag blir lite äcklad av slajmiga snoppar, skrattar Bianca Ingrosso i ”Måndagsvibe”, enligt Expressen.

Hur löser man det?
Ställer man frågan tidigt på kvällen så man inte riskerar att slösa tid på någon som visar sig bära ”polokrage” när brallorna åker av, eller satsar man  bara på killar i tillräckligt tighta byxor att man kan se med blotta ögat om de är omskurna genom en snabbt blick på skrevet?
Och vad gör man om man misstagit sig och det visar sig att det är en liten blyg kille som kikar fram likt en sköldpadda? Satsat hela kvällen och alla pengarna på fel häst? Orättvist!

Jag önskar dock mest att Bianca hade utvecklat det där med ”slajmiga snoppar” lite mer.
På samma sätt som det finns tvål och vatten som gör att majoriteten av alla snoppar med intakt förhud varken är smutsiga eller ofräscha så är de heller inte konstant slajmiga.
Slajmiga? Efter man haft sex kan de kanske se lite ”slajmiga” ut men jag undrar verkligen vad det är för snoppar Bianca fått se som varit konstant slajmiga?
Det låter mer som att de behövt ett besök till närmaste gynmottagning än någonting annat…

Kanske kan Bianca tipsa sin samarbetspartner ”Deo Doc” om att behovet för en hårdparfymerad satsning mot slajmiga snoppar är både stort och akut? 

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, det är ju inte omöjligt att anledningen till att hon stannar hos den där vidriga killen är pga hans snopp.

    Jag är inte privat insatt i deras förhållande men i t ex senaste YT videon kan man ta på spänningen och de vibear verkligen inte. Han verkar bara vara sur. Och hon mår ju uppenbart jättedåligt. Varför hålla fast vid det.

    Lämna skiten och gå i terapi Bianca!

      Har inte sett hennes YT, men man skall nog inte tror att en person är precis som de är där. Helst när det kommer till partnern till den som filmar. Han kanske inte tycker det är kul att jämnt behöva vara med på film helt enkelt. Är ganska många Youtubers partners som blir utpekade som sura personer.
      Dock känns det ju som han borde inte orka med Bianca i längden om han inte orkar med hennes ”fame”.
      Eller så hoppas man på att hon inser att hon inte behöver visa allt i sitt liv, och tjäna pengar ändå

        Ja men jag tror det handlar om att Bianca gillar den livsstilen. Hela familjen showar och gillar det. Hennes sätt att göra det är genom YT och sociala medier, och hon tycker om det. Titta hur hon beter sig i videon ”oh wow vilken mat” etc på restaurangerna. Hon tycker om att vara så, och det ska hon få vara. Men hon behöver vara med någon som kan hänga med på hennes livsstil, är min tanke.

      Jag får nåt slags storasyster-komplex när jag tänker på Bianca. Vill oftast bara krama om henne och typ försöka ”hjälpa henne”. När man läser/tittar/lyssnar på avtrycken hon gjort i diverse medier är det så tydligt att hon inte mått bra och grubblar över en massa olika saker. Ätstörning, kärleksproblem, ångest. Senast häromveckan pratade hon i en video om att hon kände sig väldigt ensam (och avskärmade sig från kompisar samtidigt). Det låter som att hon fortfarande återupplever sin barndom väldigt ofta också. Känns lite som att hon upplever sig själv som utanför och kanske också oälskad. Tänker ibland på det där vidriga avsnittet av deras podd där Alice och assistenten hånar sönder Bianca. Fyfan ❤️

      [Borttagen kommentar]

        Ja fast hon har råd att söka hjälp. Tusentals kvinnor som inte har råd när dom råkar illa ut. Dom är det fruktansvärt synd om.

          Eh? Ställer Du tusentals kvinnor mot en? De är ju dock inte emot varandra, men visst ?‍♀️ Nu är det ju inte ? som löser denna typ av problematik. Typ aldrig. Att inte kunna ta sig ur sin förövares klor… Sen… Alla liv har perioder av nåt… Bianca inser o är för naiv att inse att idioterna runt henne Själva väljer att just vara idioter. Vill hon inte kämpa med idioter så-lämna dem!

            [Borttagen kommentar]

              Får jag fråga varför min kommentar togs bort?

              Det var kanske ett missförstånd, frågade ”Är P en förövare?” och det var retoriskt menat, som svar på att han pekas ut som just ”förövare” i inlägget ovan.

              En person som kanske inte är snäll (vet inget om detta då jag inte följer varken B eller P) är inte per automatik en förövare. Men vet förstås inte om han utsatt henne för något så uttalar mig inte heller i sak, utan ifrågasätter ett kanske ogrundat ordval av personen ovan som kallar sig ”/”.

      Fast hon vill väll ha det så när hon är med honom.

        Rätt många av oss fattar rätt irrationella beslut…

      snoppen ska vara naturlig
      omskärelse är sjuka religion grejjer som ska skrotas det är 2021 nu
      inte 800 talet

    Så länge hon inte tvingar någon att omskära sig så har hon har rätt att ha preferenser, och att endast ha sex med omskurna om hon så vill.

      Ja man har ju rätt att välja bort sexpartners på exakt vilka grunder man vill.

        Men varför prata om så intima detaljer ur sitt privata sexliv? Hon fattar inte att hon inte behöver göra det. När hon gör det är hon så pinsam.

          Det sa jag väl ingenting om? Tycker jag att hon pratar om pinsamma saker så behöver jag ju inte lyssna.

      Absolut 🙂 men ställer hon frågan innan?!
      Eller så säger hon så för att slippa massa inviter från Karlar om hon blir singel igen 😉

    Fräscht att prata så om mäns könsorgan. Hade en man sagt samma om att kvinnors könsorgan är ”slajmiga” hade det blivit ett jävla liv.

      Håller verkligen med

      Ja för män har ju aldrig haft en åsikt om kvinnors kroppar. Sluta med det där ”om män hade sagt….”
      De säger det hela tiden. Allt från hur fittan ska lukta till hur stora bröst eller rumpa en kvinna ska ha.

        Ja, och när de säger det får de ett helvete. Men uppenbarligen får inte en kvinna det ?

          Jag ser flera som ifrågasätter det här tex.

      Håller med trots att män gör detta mot kvinnor hela tiden.

      Kvinnliga könsorgan är dessutom mer slajmiga än männens. Rent naturligt.

      Tycker ofta det pratas negativt om det kvinnliga könsorganet, jämfört med det manliga. Eller om kvinnor och sex överlag. Har alltid hängt mycket med killar och fått höra deras omklädningsrumsprat. Inte så bra att växa upp till

        Om du påveterkas-säg ifrån! Upphör det inte-säg ifrån högre. Annars låt dem vara. De är ju i slutändan förlorarna om de verkligen är så dömande. Ofräscht beteende. Sen är ju biancas tyckande exkluderande, synd! – för henne!

      Precis det jag tänkte på medan jag läste. Tänk om en man (än värre en influenser) hade öppet sagt att han inte vill ha sex med fittor som har hängande blygdläppar pga att han tycker det är äckligt, ojojoj.

        Menar du att det är ett stort problem här i världen att män tystas och att deras sexuella preferenser inte beaktas? En man som yppat åsikterna du beskriver hade troligen på sin höjd blivit ifrågasatt. Precis som Bianca tycks bli.

      Varför är det värre att föredra en man med omskuren penis än en man med skägg, över 180 cm, blond eller muskulös? Eller när en man föredrar en tjej med stora bröst, rakade ben/underliv, tight kropp eller brunett?

        Varför är det bättre menar du? För ingen vågar ju öppet claima dessa önskemål heller

          Eller varför inte hudfärg/ursprung? Man kan ju typ inte säga att man föredrar vita killar t.ex

            Det kan man. Likaväl som man kan säga att man föredrar thailändska tjejer eller britter, sydeuropeer osv.. Det gör ju folk. Jag ser i alla fall på dejtingsidor att många skriver att de vill ha nordiskt ursprung.

            Va? Det klart man kan. Jag attraheras inte av alla sorters utseenden.

          Inte? Du har aldrig varit på tinder tex?

          Tycker att både män och kvinnor gärna talar om vilka preferenser de har när det kommer till utseende. Både i offentliga och privata sammanhang. Ser inte varför kön skulle vara undantaget.

            Har då aldrig sett att folk föredrar vita eller icke på tinder , att de skriver ut det

    Deo doc, genvägen till obalans i underlivet.

    Hon verkar gilla att ligga men blir ibland äcklad av – som hon uttryckte det – snopp-i-fiffi grejen. Jag fattar inte.

      Vad är det för fel på människan?

      Man kan ju gilla de andra aspekterna in liggandet än just det…

      Finns ju mer än kuk-i-fitta när det kommer till sex.

        Oralsex är lite skillnad.

    Trist när hon har så mycket komplex över sitt eget könsorgan att det går ut över även andras könsorgan.

    Men herregud. Ja hon tycker väl att allt man kan spruta in eller skära bort för att få ett finare utseende är bra.
    Sunt.

    Så härligt när dagens ungdom lär sig att fiffi ska vara helt hårfri och lukta parfym och snoppar som inte är omskurna är äckliga?
    Så jäkla sorgligt!!

      Glöm inte att intimkirurgi snyggar till fladdriga blygdläppar så att allt är tight och inte ens kan anas under leggings och yogabyxor 🙂

      Ska lugna dig lite: sambons snopp är inte omskuren och omgivande vävnader är ganska håriga. Jag gillar den ändå.

        Tillhör du ”dagens ungdom”?

          Jag är strax över 20, så jag gör väl det i alla fall lika mycket som Bianca. Kan inte minnas att jag någonsin tyckt något annat under tiden jag sett snoppar i någon form av sexuella sammanhang.

      Men det här med hårfritt, är det en svensk grej? För jag har varit med killar från USA, Frankrike och så Sverige och det är bara de svenska killarna som varit rakade.

      Eller så har jag bara stött på utländska killar som helt enkelt föredrar att vara håriga, så kan det ju också vara.

        De jag träffat när jag bott i UK har i alla fall varit rakade oftast.

        Trimmat brukar det ju vara i alla fall.

    Har bara sett/hört det i amerikanska filmer/serier. Har det alltså blivit en grej här också?
    Trodde bara killar i Sverige omskars pga religion.

      Vet flera svenska killar som är omskurna pga medicinska skäl.

        Min man är omskuren enbart av estetiska skäl. Han gillade inte sin förhud.
        Han är svensk och ingreppet hade ingen som helst koppling till någon religion. Och eftersom han gjorde det som vuxen vet hans föräldrar och syskon inte om det.

          Kan bli många komplikationer som vuxen, vad bra att han mår bra och inte tog skada

            Tack, inga komplikationer som tur är ?
            Är inte så insatt i ämnet så riskerna kände jag inte ens till men jag utgår från att han informerades ordentligt innan (vill liksom inte ringa nu när han sitter i möte på jobbet bara för att fråga om det).

            Men snorren mår prima, vårt sexliv fungerar fint och vi har tillsammans lyckats få två rara avkommor så jag drar en lättnadens suck ?

            Nej. Sluta sprida skit. Det är ett enkelt ingrepp med få komplikationer. Du vet att USA och Mellanöstern har omskuren penis som standard? Så om det var så jäkla farligt så hade vi vetat.

              Ändå inte ok att göra på
              barn.

                Låtit omskära alla mina 3 söner när de varit max en månad gamla, då är det ett mycket enkelt ingrepp. Är svensk och min man svenskfödd med tyskt påbrå, ingen religion inblandad. Men alla föräldrar gör vi val åt våra barn som de kommer att påverkas av resten av sitt liv. Tror aldrig att de kommer växa upp och tänka, fan vad najs det hade varit med förhud! (Eller så gör de det, men jag kommer berätta för dem varför vi valde att göra som vi gjorde och hoppas att de förstår att det var pga vad vi trodde och tyckte var för deras bästa)

                  Varför gjorde ni det då?

                  Sjukt. Varför skära i friska barn?

                  Finns ju en anledning till att förhuden finns där från början!

                  GreenB hej. Nu är det att förhuden har ett flertal funktioner. Var av en är att den är mannens största erogena zon., beroende på att i förhuden finns ett stort antal nervceller ( Meisners corpuscler som känner av lätt beröring. De ger intensiv sexuellnjutning. De finns också i fingerblomman och läpparna. Tänk dig en kyss utan läpparnas känslighet. Givetvis går det att njuta av sex utan förhud men den ger en möjlighet till att variera njutningen. Så risken är ganska stor dina söner kommer att ogilla vad ni har gjort med dem. Skulle du vilja att man skurit bort din förhud ( klitoriskappan ) när du var liten. Kvinnan förhud, preputium glans clitoris och mannens förhud preputium glans penis är embryologiskt homologa och det betyder att de är i stort identiska trots det lite olika utseendet.

            Ingreppet e väldigt enkelt o går fort

            Mvh operationssystern

      Ja det görs pga religion men det kommer väl bli en grej här nu när killar får höra och läsa sånt här offentligt. Stackars killar som får höra att de bör vara omskurna och ha stora för att duga. Kända kvinnor som säger om att icke-omskurna är typ äkliga och att det ska vara stora k*kar och inga små sn*ppar. Killar får komplex. Storleken har ingen betydelse, mindre kan funka bättre än en stor, just saying.

        För mig har storleken betydelse men jag antar att det fungerar som med storlek på bröst, man har olika preferenser.
        Jag tänder både psykiskt och fysiskt mer på en stor ?. Har aldrig upplevt att en mindre kan funka bättre, tvärtom! Men det är ju vad JAG tycker och vad jag njuter av.

        Jag har c-kupa och hamnar liksom mitt emellan killarna som föredrar bröst som ser ut som två små fasta äppelhalvor eller de som vill ha rejäla jättemeloner. That’s life och de allra flesta lyckas trots allt hitta någon som tycker att man är fin precis som man är. Eftersom alla gillar olika.

          Håller med – gillar oxå stora ?! Tycker inte det känns så mycket med små.
          Jag är petite både till kropp och därnere så egentligen borde jag gillar mindre men nope. Vill att det ska ”kännas”.

            Aj, jag får ont av stora ?, över medel går inte för mig som har en smal vagina.

              Får också ont av för stora kukar. Så föredrar små, tycker att killar med mindre snoppar är bättre på att använda dem också så att de träffar rätt. Penetration som inte träffar g-punkten är enligt min mening inte särskilt skönt.

              Det här med stor eller liten vagina är ju en myt. Den är oerhört elastisk och anpassar sig. Den kan till och med tänjas ut till nästan sin dubbla storlek. För att tala klarspråk skulle egentligen alla kunna fistas (om man nu går igång på sådant, jag skulle själv aldrig vilja testa det).

              Faktum är att graden av upphetsning också avgör hur djup slidan blir. Men det är klart att man i början av sexakten känner om det är ett lillfinger eller en ? som åker in. Sedan tänjer slidan sig gradvis.

                Bäckenet är skelett och skelett vidgas inte av upphetsning.

                  Nej men slidan gör det.

                    Slidvägarna trycks mot bäckenet. Du behöver googla så du får se en bild på hur det ser ut. En del har smalare bäckene och en del har bredare. Vid förlossning har man foglossning det innebär att skelettet mjukas upp. 50 -30 % får inkontinens problem efter förlossning. 5 kvinnor i Sverige dör varje år av förlossning. Varför jämför du sex med en förlossning ? Tror du att 50-30% får inkontinens problem effer ett samlag?

                      Att man får inkontinensproblem vid graviditet har ingenting att göra med hur mycket slidan tänjs ut under förlossningen.

                  Ett normalbyggt bäcken kan hantera vilken snopp som helst vid tillräcklig upphetsning etc, ha i åtanke att ett barn ska kunna klämmas ut där igenom också.

            Uppenbarligen är du inte petit där nere eftersom du klarar av att ta stora snoppar utan att få ont.

          Ja en större kuk är skönare tycker jag. En liten kan vara skön ändå (trots att en stor är skönare) så det är inget krav jag har på en partner. Men enligt mig spelar storleken roll.

            Skönt att man kan ha flera

              Ja, det håller jag med om. Gärna samtidigt också!

          Fast har man inte preferenser tills man träffar någon man älskar? Alltså helt ärligt jag gillar också det större alternativet men mitt ex hade en lite mindre och jag brydde mig aldrig för att jag tände på han som person och så var han jävligt snygg också. Man kan ju inte få allt liksom. Jaga perfektion rent utseendemässigt för att kunna dejta någon känns väl bara skevt.

            Beror väl på.. njuter man inte av små och tycker att sex är viktigt så…

              Är väl bara jag som inte förstår då. Gillar sex men är inte speciellt kukfixerad eller utseendefixerad. Det viktigaste är personkemin men vi alla är väl olika i guess.

                Och för en del är det ett no-no om den andra har barn eller bor långt bort. För andra spelar inte det någon roll.

        Jaa usch, stackars stackars män! De har ju inte klankat ner på kvinnors kroppar sedan urminnes tider och fått oss att gå så långt att operera både rumpor, bröst och blygdläppar för deras skull! Men snoppen får man inte klaga på, då blir det ett jävla liv!

          ? är ju helig förstår väl du också

          Inte ett dugg synd om män.

          Haha nä, för minsta lilla åsikt så grinas det om att storlek inte har betydelse. Men tydligen är det jävligt betydande när det kommer till storlek på bröst och rumpor på tjejer. Sen har de mage att klaga på att en fitta luktar fitta. Men satsen ska tjejen älska att gurgla runt med.

            Enda anledningen till att det luktar fisk är ju om det hamnat sperma där. Så det ska man gilla men man får inte lukta äckligt? Jävla dubbel bestraffning hela tiden.

        Tycker å andra sidan inte att det är så jättehemskt om män för en gångs skull behöver leva med ETT komplex.

          Å ja har du inte hört hur JÄTTESVÅRT korta män har det? Hur de är de mest förtryckta människorna någonsin ?

            Ja… HUR kan kvinnor tillåtas att föredra långa män?????????

          Män har lika mycket komplex som kvinnor. Lägg av!

            Haha

          Tror du verkligen att killar lever utan komplex?

            Undrar ju jag med. Skillnaden kanske ligger i att de inte får erkänna dem. Komplexet ska konserveras hos dem…

            Jag som växte upp med en relativt jämngammal bror kan intyga att det var han som hade mer komplex och verkade känna mer pressad att se bra ut. Dels var det hyn, dels var det att han var för smal och inte hade tillräckligt med muskler, dels var det håret som måste se ut på ett visst sätt. Och säkert mycket annat också som inte märktes utåt lika tydligt. Men behövde man olika skönhetsprodukter i tonåren var det honom man skulle låna av, inte av mig.

        Storleken har betydelse och omskuret är fräschare.

          Men omskuren har ju så mycket sämre känsel, så jobbigt när man suger ? ,det tar sån tid innan de kommer.

            Pinsamt att skriva kuk, penis eller snopp?

              Troligtvis rädd för modd

                Verkar inte vara moddade ord.

              Är inte 14.41 men jag tänkte det kanske är ett moddat ord så var lättare köra på ?

            Kanske tekniken det beror på? Upplever inte alls att det tar längre tid för någon som är omskuren att komma, utan det är nog individuellt som det mesta när det kommer till sex och njutning.

              Jag kör naturligtvis samma teknik på en omskuren som på en icke omskuren. Annars kan jag ju inte jämföra

            +1 på den.
            Jag tycker det är jättejobbigt med omskuret…

            Myt. Olika från omskuren till omskuren. Inte alla omskurna som tappar känsel !
            Jag valde att bli omskuren 5 år sedan. Gillade inte min förhud. Inte alls mindre känslig

          Ja det är jättefräscht att könsstympa barn.

        Instämmer! Bara för att den är stor betyder inte det att den är bra.
        Har haft en flirt sen i julas typ, han skäms så över att hans är ”liten”, den är inte det, helt normal, men han skäms fortfarande och har jättekomplex.

      Nu kanske jag är helt ute o cyklar men Philippe har väl judiskt påbrå?

        Det stämmer.

      Nej nej han är jude. Därav omskuren.

      Jag har aldrig stött på en omskuren penis!

    Men allt jag vill veta är vem den där offentliga/kända killen är som hon hade sex med som efter sexet bara pratade om sig själv…någon som vet?

      Någon sångare tydligen. Spelade sin egen musik.

      Hon låg med en känd dj när hon var arton som var typ tjugofem år äldre än henne, det har hon berättat om offentligt, är det kanske honom du menar. Sedan finns det ju en känd J*han som hon också berättat om. Och en typ rappare också har det ju skvallrats om, nej menar inte asap utan en svensk som jag inte minns namnet på nu men ser han framför mig.

        Mwuana

        Tiesto

          Var inte dom kk:s!

    Knappast!
    En oren är snuskigt, då det fastnar äckel-päckel under förhuden.
    En renlig kille har inte dessa problem.

    F.ö tappar en omskuren en del av känselförmågan på ollonet som förhuden är till för att skydda.

    Tycker inte om omskuret, men har såklart överseende om det handlar om att förhuden är borttagen av medicinska anledningar.

        Från din länk….

        For example, many studies were surveys, and the recruitment process for them is not described. It could be the case that men who have a satisfying sex life may be more willing to participate and answer questions on sexual performance and satisfaction that those who aren’t.

        Also, most of the responses in the study are subjective, and what one person considers to be a sexual problem or sexual satisfaction, another might not. There may also be differences in the culture and ethnicity of the participants of certain studies, meaning that their findings cannot be so easily transferred elsewhere.

        Det finns andra studier som gått ut på fysiska undersökningar som hävdar motsatsen framförallt om man bär byxor och kalsongerna dagligen. I traditionella tex muslimska kläder blir skillnaden mindre.

          Trodde att du var blockad här. Är listan rensad?

          Mvh inte hängt med på sista tiden.

            ?Mer lite i limbo. Sitter på förmodderering.

            [Borttagen kommentar]

            Hon är välkommen tillbaka.

              Visst hade du ett inlägg om att eventuellt rensa listan eller har jag drömt?

                Helt sjukt att TRH får komma från blocklistan men inte jag? Fan vad störd du är

                  Du är ju uppenbarligen här?

              Är du säker på att det är en ”HON” CamCam?

                Det har THR berättat själv att det är en hon.

          Mellersta stycket gäller ju dock även för de som upplever skillnad i känseln.

          I och med att det finns känselnerver i förhudens insida så påverkas givetvis penisens känsel när den tas bort.
          sök pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17378847/

        Det gör det visst det, män som av någon anledning fått omskära sig i vuxen ålder har gång efter annan beskrivit skillnaden och att de inte har samma känselförmåga som tidigare, även om det finns dem som har ’klarat sig’.

        Att omskära små pojkar är könsstympning – inget annat.

          Min man som är omskuren i vuxen ålder är jättenöjd och upplever ingen skillnad i känsel.
          Anekdotisk bevisföring absolut, men har inga fler personliga fallstudier att dela ?

            Min partner lät omskära sig som ung vuxen och har inte upplevt försämrad känsel. Han gjorde det av estetiska skäl, innan han piercade sig.

            Det är i stort sett betydelselöst för mig, hans kvinnliga partner, men min absoluta preferens är för hygieniskt välskött kuk med förhuden intakt.

              När man blir äldre brukar känseln i ollonet minska och det märks mer hos omskurna. Men det beror en hel del på hur ingreppet är gjort. om all hud är borta och frenelum så är penisen nog ganska säkert minder känslig.

        Man kan fortfarande njuta av sex men ollonet förlorar i känsel, blir lätt torrt om man inte smörjer in det varje dag samt att det är lite svårare att onanera samt tar lite längre tid att få utlösning.

          Ren och skär snicksnack.

          Nej det är inte svårare att onanera. Däremot krävs en annan teknik än att dra förhuden upp och ned bara (av förklarliga skäl). Men det är inte svårare, man upptäcker ju bara vad som i stället gör det skönt.

            Jag drar inte någons förhud upp och ner! Har jag missat något ?! Nu blev jag nervös, jag som ska på dejt.

              Vad gör du då??

                Vad jag gör på bloggbevakning? Jag läser och kommenterar . Vad gör du på bloggbevakning?

                Förlåt , nu förstår jag ,du menar min runteknik naturligtvis ! Jag drar ner förhuden så att den stannar nere vid ollonets slut, sen börjar jag runka av honom.

                  Aj!

              Ja du har missat hur de flesta killar onanerar.

            Med en förhud kan du variera onanin betydligt mer. Jag kan få orgasm med sädesutlösning genom att bara stimulera insidan på förhuden. Det kan man inte om man inte har någon förhud. Så låt barns förhud om de som vuxna inte vill ha den kan de då ta bort den.

        Om du hade sugit av några omskurna och några icke omskurna hade du märkt skillnaden. Precis som du är inte lika känslig på utsidan av dina yttreblygdläppar som ligger emot dina trosor hela tiden , du är mycket känsligare på dina inrre blygdläppar för de är skyddade .

          De som har inte blygdläppar som hänger utanför de yttre, har de mindre känsel där då? Uppriktig fråga.

          Jag har sugit av omskurna. Har inte tagit längre för dom att komma än de icke omskurna jag sugit. Alltså visst, en del kommer ju snabbt men de har varit både omskurna och inte.

            +1

            Intresseklubben antecknar!
            Jag undrar bara var jag ska använda denna ”nyttiga” information till?!
            Nej, nej – berätta inte mer! Jag är så nöjd med det jag fått veta om dina kunskaper och känsligheten hos dina manliga bekanta. Jag känner att jag inte behöver veta mer än jag redan ofrivilligt fått höra…

          Jag har haft förhud, nu har jag inte förhud. Jag är inte mindre känslig. Men bra att du vet hur det ligger till för oss alla.

      Får väl vara lite renlig av sig då och tvätta varje dag/flera ggr om dagen, inte mer med det?

    Tror mer det var en klumpig beskrivning i stundens ögonblick. Hon är väl van med en omskuren så det har väl blivit en form om ”preferens”. Vi människor håller oss gärna inom det vi är cana vid så därmed har hon väl kanske byggt upp den blockeringen att hon bara kan/vill vara med omskurna män.

      Klumpig? Ja det är väl Biancas mellannamn. Som en ångvält vräker hon ur sig saker som dom flesta vettiga människor förstår att man kan vara tyst om.

        Det kallas väl att skapa content och buzz?
        Vi snackar ju om det så det fungerar säkert 🙂

    Haft sex med både och, helt ärligt ingen skillnad. Det har varit både pga medicinska skäl och religiösa. Och de icke omskurna har varit fräscha, aldrig någon slajmig ?

    Vad har hon vart med för orena typer om en helt vanlig snopp är slajmig?

      Bianca har nog funderat på vad som kan dölja sig under förhuden om den är kvar.
      Tänk om det är slajm där under!

        Vad döljer sig i vulvans all skrymslen och vrår. En smutsig penis är smutsig med eller utan förhud. Både vaginan och penisen producerar slem oavsett om man har skurit bort förhuden eller ej. Hos mannen produceras slemmet i prostatan. Slem bildas både hos kvinnor och män när de är kåta, detta för att fungera som glidmedel under samlaget.

    Bianca verkar ju tycka att allt med kön (hennes överdrivna användande av intimprodukter lär ge henne svamp om det inte redan har gjort det) är äckligt så det förvånar mig inte. För övrigt har jag läst att omskurna lättare får bakterieangrepp osv. eftersom allt är såpass ”oskyddat”. För tusan, tvättar man den varje dag så är det noll problem och det gäller väl alla underliv?

    Jag dejtade en kille med en sjukt konstig snorre. den var liten (okej inte så konstig egenskap kanske) men den var även böj neråt vid erektion samtidigt som han fick slemningar när han blev kåt. Alltså han försåg sexet med mer glid än en själv gjorde… och så vägrade han tro mig när jag påstod att det inte var norm att alla k#kar var blöta som fiffor…

      Önskar att jag inte läst det där (!!). I am so sorry for you. Hade ett ligg som bet i mina blygdläppar en gång för han trodde det var en grej vi gick igång på.

        Låg med en tjej som bet mig i klittan. Aj.

        Börjar hans namn på G hahah?

      Men urrrrrkkkkkkkk ?

      Haha det låter som en kille jag dejtade ??

        Hette han Eric?

      Men herregud, hoppas han inte fick men för livet. Det är ju olika med alla, precis som med tjejer. Pust….

      Det är snarare onormalt om slem inte kommer ut ur penisen vid kåthet. Slem bildas i prostata det är vad prostatan är till för. Vid orgasm blandas prostatans slem med spermierna. Men även innan dess kommer mycket slem ut och gör att penisen glider mjukare mot vaginans slemhinna.

    Bianca gillar nog i första hand orgasmer.
    Och det klarar man förstås bäst på egen hand (!)

    Äcklad av snopp i fiffig grejen, kroppsvätskor och tycker inte killar ska stöna under sex.

    Föredrar en stund på ”egen hand” framför sex med personn med en sådan tråkig inställning till sex.

      Varför har hon då sex kan man fråga sig.

      Gillar hon inte penetrerande sex så finns det ju ingen anledning för henne att ha det. Hon får nog lära sig att tala om för killen vilken typ av sex hon i stället föredrar och träffa en kille som också gillar det.

        Hon har ju en kille redan så det är väl honom det är fel på isf.
        Kanske därför de har perioder då de har gjort slut och kan testa andra 🙂

          Att hon ens kan hitta någon att ligga med som faktiskt inte gillar något av det ovan, är fan imponerande.

    Möjligheten att slippa träffa på ”slajmiga snoppar” är stor i USA:
    ”En klar majoritet (cirka 70-80 procent) av den manliga amerikanska befolkningen är omskuren.
    I USA är det i det närmaste rutin att omskära pojkar direkt efter födelsen, 1999 omskars 65,3
    procent av alla nyfödda i USA, men det varierar stort beroende på var i landet man bor.”
    https://www.rfsu.se/globalassets/praktikor/omskarelse-av-pojkar-och-man.pdf

      Vaffö gö dom på dette viset?

    ”Förhudsförträngning (även fimos, fimosis, phimosis, av klassisk grekiska φῑμός, phimos, ”grimma”, ”tillsnörning”) avser en förträngning av förhuden så att den inte går att dra tillbaka över ollonet. Förhudsförträngning åtgärdas genom ett kirurgiskt ingrepp, då man antingen helt avlägsnar förhuden eller försöker att vidga den.”
    Enl Wikipedia

      Nästan alla nyfödda har en förhud som inte går att dra tillbaka, då den är fastväxt vid ollonet. Denna i hopp växtning försvinner under barnaåren, oftast. Om förhuden har dragits bakåt med våld kan det bli ärr som gör att oförmågan att dra tillbaka förhuden blir permanent. Går oftast att fixa med olika salvor. En total omskärelse behövs aldrig för att bota en phemosis.

    jag är lite less på att läsa om Biancas sexliv. Det känns liksom inte som något ”sexpositivt”, bara ordbajseri. Klart hon fortsätter när det ger rubriker och uppmärksamhet, men varenda dag står det något om hennes sexuella preferenser. Känns som att man är mer insatt i hennes sexliv än sitt eget vid det här laget.

      Varför vill man att massor av människor ska tycka att man är mindre intelligent? Varför vräker man ur sig saker som får folk att himla med ögonen?

        ”Biancas fitterier” ger klick och uppmärksamhet.

    Ingen som tycker som jag att det är ett övergrepp?
    Man skär alltså bort delar av könsorganet som bebisen föds med ?
    Man gör detta på bebisar /små pojkar .
    Glöm inte att renast / fräschast är det när det får se ut som det är skapt .
    Helt sjukt och vidrigt att hon förespråkar ett sånt här övergrepp

      Jag håller med dig och har skrivit om det högre upp.

      Det är inte bara ett övergrepp, könstympning, det är misshandel att göra dessa ingrepp på små barn utan en medicinsk bakomliggande orsak.

      Att tjejer hyllar det här är rent bedrövligt.

      Man behöver inte ens tycka något. Könsstympning är ett övergrepp, det är ren fakta.

      Håller helt med!!

    Något jag inte förstår är varför det är ok för kvinnor att diskutera om varför förhuden är äcklig och att det är bättre om den är borta.
    Det är EXAKT samma sak med kvinnlig könstympning. När barnet blir omskuren och sedan sys ihop pga traditioner.
    Om en man sade att han bara vill ha omskurna tjejer så hade det blivit liv i luckan.

    Är det så stor skillnad på pojkar och flickor när de är barn? En pojke som omskärs får en publik som sedan festar för att fira. En flicka som omskärs ska vara tyst och lyda.
    För mig är båda lika illa!!

      Jag skulle aldrig omskära(?) min son. Aldrig någonsin och jag tar det absolut inte i försvar. Men en omskuren snopp går inte att jämföra med en könsstympad snippa.

        Anonym 13:15
        Det är fortfarande ett övergrepp som inte något av barnen väljer. Både pojken och flickan har inget att säga till om. Båda två görs pga religion och tradition. Föräldrarna är dem som godkänner ingreppen då det är tradition.

          Ja och jag säger ju att jag inte tar omskärelse i försvar. Jag tycker att det är oförståeligt hur man vill skära i en frisk bebis kropp. Men könsstympning är en annan sak där flickan får leva med fysiska men resten av sitt liv. Det är inte en ’kvinnlig omskärelse’ utan en stympning. Därför tycker jag inte att man ska likställa dessa två även om inte omskärelse för den sakens skull är något att hylla.

            Man kan visst likställa dessa stympningar även om det inte ger lika radikala skador hos män.

            Anonym 13:25
            Det är vuxna som bestämmer över barnens könsorgan. Och då killar och tjejer har olika anatomi, så är det självklart att tjejerna blir mer utsatta.

              Ja det förstår väl jag också, att det inte är bebisarna själva som avgör om ingreppet ska utföras. Det är liksom inte min poäng. Jag tycker inte att föräldrar ska göra hål i bebisars öron heller men jag likställer inte det med stympning för det. Förstår du? Jag är också emot omskärelse av friska barns snoppar. Jag tycker bara inte att det är att jämföra med könsstympning som är något annat (och att kalla det för kvinnlig omskärelse är att förminska det enligt mig).

              Jag säger alltså inte att jag är för omskärelse eller att jag inte tycker att det är hemskt.

              Men jag vet inte om jag uttrycker mig svamligt kanske.

        Det beror på vilken typ av könsstympning du menar det finns ett flertal enligt WHO, en är förhudsamputation och är förbjuden om det görs på en kvinna, flicka men inte på en pojke. Även att göra en liten rispa på en flickas vulva räknas som könsstympning enligt lag, alltså ett mycket mindre ingrepp än att ta bort förhuden på en pojke.

      Det är alltid så, kvinnor får uttrycka sig hur som helst om män och deras attribut, privatliv och privata kroppsdelar, utan represalier.

      Men skulle en man göra likadant kokar feminismaffian över och går bärsärkargång.

        Precis som alla incels som går i taket för att kvinnor får ha preferenser som inte inkluderar dom.

        Hört talas om incels och deras ”bärsärkargångar”?

        Manshat skapar på sin höjd nån obekväm stämning nånstans.

        Kvinnohat våldtar, misshandlar, dödar.

        Men visst okej.

          Men det är ändå värst när feminister ”går bärsärkargång”.

        Kränkta män brukar låta så där.

          Vi kvinnor som skäms å kvinnors hat mot män kan också låta såhär.

          Skäms över de kvinnor med noll självinsikt, utan minsta förmåga att resonera Och reflektera över hur ni själva låter, med en töntig offerkofta och som har mage att uttrycka sig ’vi kvinnor som har det så hemskt’. Vadå ’vi kvinnor’? Jär kvinna och skäms över er och ingår inte i ert ’vi’.

            Jag har inte sagt något om ”oss”.

            Låter lite som du har offerkoftan på ändå.

      Jag tror det hänger ihop med att det är så vanligt i USA (på grund av de har en stor judisk befolkning) som påverkat även vår syn på manlig omskärelse genom film och tv. Tänker på avsnittet i Vänner där Joey, som kommer från en katolsk familj och egentligen inte ska vara omskuren, får problem med en roll i en film eftersom han är omskuren. Omskuren framställs som normen i USA i de flesta filmer och tv-serier.

        Omskärning i USA har inget med den judiska befolkningen att göra, utan det är norm här och i stort sett alla killbebisar blir omskurna. Min man är omskuren och har inget som helst judiskt ursprung, likaså vår son. Nu på senare tid så har det minskat lite, men som sagt så är det norm.

        Det var ju gubben som uppfann Kelloggs flingor som propsade hårt för omskärning i usa. Inte pga stor judisk befolkning. Han menade väl på att det skulle få män att sluta runka typ. Sen blev det ”man är oren utan omskärelse” propaganda och nu tror de flesta så här bara. Min man tillhör ingen religon men blev omskuren som bebis. Tycker det ät sjukt att frivilligt göra detta på ett litet barn.

      Flundra även om båda är övergrepp är det en stor skillnad. Manlig omskärelse är för renlighet och en man kan fungera som vanligt i vuxen ålder. Kvinnlig omskärelse är könsstympning där en kvinna aldrig igen kan känna någon njutning sexuellt samt högsT sannolikt måste leva med vidriga smärtor resten av livet. Stor jävla skillnad

        Girlgang
        Om man drar saken till sin spets så är båda fallen ett övergrepp. Det är barn som inte har något att säga till om. Besluten tas över deras huvud och de kan inte säga nej.

        Säger en förälder nej så får de problem med resten av familjen och släkten. I många länder är kvinnlig könsstympning numera förbjuden och folk pratar mer om det. Men mörkertalet är stort då det fortfarande sker på en del ställen.
        Många byar får en utbildning om den kvinnliga anatomin och lär sig varför det är fel. Fler och fler flickor lär sig om sina rättigheter och har mycket lättare att få hjälp i dag.

        Det är på väg åt rätt håll även om det tar lång tid.
        Hur skulle det se ut och låta om man säger att den manliga könsstympningen måste sluta? Präster, församlingar och människor kommer att gå man ur huse för att försvara detta. Spädbarnet är oftast bara några dagar gammal och vet inte om sina rättigheter och kan på så vis inte söka hjälp

        Hej du har fel könsstympning av kvinnor finns av olika typer enligt WHO en av dessa är förhudsamputation som är likvärdig med en omskärelse av en pojke. Kvinnans förhud är klitoriskappan som är identisk med penisens förhud. Kvinnor som ” bara ” fått sin förhud bort tagen eller bitar av blygdläpparna Som vid intimkirurgi kan mycket väl njuta sexuellt och få orgasm.

      Sluta kalla könsstympning för omskärelse av flickor.

        Att skära bort förhuden ( klitoriskappan) på en flicka är samma sak som att skära bort förhuden på en pojke, oavsett om man kallar det, könsstympning eller ej. Förhuden ät inte bara en skin bit utan mannens största erogena zon.

      Att skära bort klitoris och blygdläppar jämför du med att skära bort lite hud ? !

        Hade man skurit bort ollonet på pojkarna så hade det varit jämförbart.

        Förhuden är inte bara lite hud utan mannens största erogena zon.

    Men nej sluta vi behöver inte mer övergrepp på försvarslösa barn. Enda anledningen som är okej är om det behövs av medicinska skäl.

    Nej, men sluta nu.. tröttsam är hon, pinsam är hon när hon pratar om sitt sexliv. Någon måste prata med henne, hennes kollega, manager Vanessa verkar vettig, men här har hon har gjort fel som inte styrt upp det, att få Bianca sluta snacka om sitt sexliv i media (hon kanske har uppmuntrat till det för att få fler klick). Bianca tar inte hänsyn till sin omgivning, hon säjer att hon bara är sån, att hon är öppen om sitt sexliv, men kan hon inte ändra på det? Gå i terapi.

      Men vadå, varför ska Vanessa ta ansvar för en vuxen kvinna på det sättet? Nä, det är helt Biancas eget problem.

        För att hon är hennes manager kanske?

    Jag har läst (nej, har ej källa till hands nu) att man genom omskärelsen tar bort en bit av den hud som ? växer i vid stånd. Och det gör att omskurna ? är kortare än vad de hade kunnat vara om de var icke-omskurna.

      Nej stämmer icke. Huden som tas bor är den lösa förhuden som täcker ollonet.

    Jag tycker att alla vuxna får göra vad faan de vill med sitt underliv men ge faaan i barnen!
    De stackars försvarslösa barnen ska slippa vad vuxna bestämmer pga religion, traditioner etc…

    Men vafan, varför skall man behöva SKÄRA av en naturlig del av kroppen, fattar ej detta? Och är inte majoriteten av männen i Sverige inte omskurna? Blir svårt att bara ligga med omskurna män då tänker jag.

    [Borttagen kommentar]

    Hon verkar minst sagt lite speciell den tjejen.

    Sorgligt att man ska behöva skära i sin kropp för att behaga andra könet oavsett kvinna eller man.

    Sjukt.

    Rent hygieniskt och estetiskt är omskurna kukar trevligare enligt mig. Sen är jag emot att man gör det på barn. Vad varje vuxen man gör med sina könsdelar vid myndig ålder bryr jag mig inte om, tycker man ska ha friheten att välja själv.

      Rent hygieniskt och estetiskt är opererade knappt synliga blygdläppar trevligare enligt mig. Sen är jag emot att man gör det på barn. Vad varje vuxen kvinna gör med sina blygdläppar vid myndig ålder bryr jag mig inte om, tycker man ska ha friheten att välja själv.

        Hygienskt med opererade blygdläppar ?

          Fråga pojkarna om dom tycker det är mer hygieniskt med opererade blygdläppar. Väntar med spänning att läsa deras åsikter ifråga?

        Ja det finns ju kvinnor som opererar blygdläpparna i vuxen ålder. Fritt fram. Kör!

          Man får inte operera på en kvinnas blygdläppar om det gör av religiösa eller kulturella orsaker, även om kvinna själv vill så, men om det en kvinna som vill förändra sian blygdläppar äe det fritt fram. även om ingreppet är det samma?.

    Vem är Bianca att mästra över vilka som ska avgå från sina arbeten och uppdrag. Senast kräver hon Amanda Linds avgång. Bättre att Bianca ägnar sin tid att diskutera snoppar.

    Är det inte konstigt att Bianca inte sover hos sin pappa som har en enorm lägenhet utan istället är på ett hotell i två veckor?

      Alla vill inte vara omringad av människor 24/7. Det är skönt att kunna vara helt själv om man vill dra sig undan.

      Kanske inte finns gästrum? Ska hon sova på soffan i två veckor?

        Finns tydligen minst ett rum för fru Ingrosso kläder, skor, väskor. Ett rum för Emilios piano, men finns det gästrum för barnen när de hälsar på?

      Varför då, hans frus dotter är där oxå, kanske inte får plats och B och hennes kille kanske vill ha lite privatliv oxå, inte konstigt alls!

    Jag tycker det här med omskärelse av småpojkar vid köksbordet borde diskuteras istället för vad Bianca tycker. Tänk alla dessa småpojkar som får växa upp med deformerade könsorgan pga att någon köksbordskirurg karvar i snoppen. Landstingen är hårt belastade redan och sedan ska dom behöva hålla på att omskära eller korrigera könsorgan på pojkar som kommit hit från något land i mellanöstern. Och varför kan inte judarna praktisera sin religion med en förhud är för mig en gåta.

    Sån idiotisk kommentar, förstår hon inte att många är omskurna mot sin vilja ?
    Min sambo är omskuren och är ledsen för att han är det pga eventuell minskad känsel, han vet ju inte, han har inte haft en förhud.
    Vidrigt religiöst påfund att bestämma över små pojkars könsorgan.

      Fast vadå, så kan man ju inte säga!? Då får man inte ha några preferenser alls för att det finns folk som är så emot sin vilja.

        Det är alltid mot deras vilja om det görs när de är barn, och det görs på grund av helt fel anledningar —> sjukt att normalisera och uttala en preferens över utan att ens bemöda sig att reflektera och läsa på om saken och se sig själv med kritiska ögon.

    Hur vanligt är det med omskurna män? Jag har aldrig träffat på nån- varken privat eller i jobbet där jag satt hundratals urinkatetrar genom åren. Är det nått som är ”på modet” nu? När allt ska vara så rent och kliniskt (och svampinfektionerna blommar istället)

      Utöver judar och muslimer är det nog inte så många män i Sverige som är omskurna.
      Ett antal på grund av trång förhud när de var små redan plus en del som gjort det av ”estetiska” och ”personliga” skäl senare i livet.
      I USA lär 70-80% av männen vara omskurna åtminstone i mer progressiva miljöer som New York och Kalifornien.

        Och ungefär 30% i hela världen. Jag försöker hitta en siffra för Sverige men har inte lyckats.
        För mig känns det helt sjukt främmande med en omskuren kuk, men hoppas jag träffar på nån nångång, det hade varit spännande att se. Tror dock inte jag skulle gilla det? Gillar momentet med förhuden ?

        Mellan 20 och 40% av män i Sverige är det. Det beror väldigt mycket på vart man bor dock och i vilken åldersgrupp man är i. Finns vissa ställen där det är mer och mindre än det såklart men det är ett genomsnitt.

      3 st omskurna av 25 snoppar för mig

      Du har lite rätt att det är på modet nu då fler och fler vuxna män gör det. Det beror helt på vart du bor men det är som vanligast i storstäderna och blir vanligare ju längre söder ut i landet du kommer. Någonstans mellan 20 och 40% av män är omskurna. Fler och fler kvinnor som får barn gör det också då det ses som mer och mer normalt. Detta kan vara pga porr och att man då blir van vid ett blottat ollon.

    Minns ni kvinnan på Öppet spår för någon vecka sedan som beklagade sig över att hennes styvdotter ville komma med några kompisar och bo några veckor med pappan och styvmamman? De hade ett hus i utlandet (Spanien?) Och bodde där mestadels under året. Bara jag som i efterhand tänker på Åsa Ingrosso?

      Haha, intressant. Men jag tycker det känns som att Åsa njuter av att få synas lite i Biancas kanaler, rida lite hennes kändisskap och kanske ha turen att dra fördel av det. Får den känslan i alla fall.

      Såg för övrigt Biancas vlogg från pappans och Åsas nya lägenhet i Spanien. Noterade de iskalla blickarna Åsas dotter Lina gav Bianca. Ojoj. De var inte nådiga.

        Haha tänkte faktiskt oxå på det. Kändes som Lins typ tyckte B var dum i huvudet eller galen… bjöd inte till för fem öre.

        Märks att Bianca ständigt söker sin pappas uppmärksamhet. På bara några minuter i videon har hon kallat på Emilio, berömt terassen, maten och kommentera prosecco. Sedan satt de bredvid varandra (Lina, Bianca och pappa Emilio) och även då ville hon liksom vara pappa flicka.

        Det är väl fint tycker jag men pappans o biancas relation är nog bra, men känns ändå något krävande från dotterns håll. Tror hon vill känna sig mer som ett barn, som när hon var liten att pappan självmant ska ta taktpinnen och prata mer med Bianca och skoja.
        Känns som Bianca själv känner att hon har ett ansvar/intresse att hålla igång showen och prata loss.

        Ibland är hon faktiskt lite vulgär och för mycket. Som snacket med Lina. Sa att Lika skulle få kuk, sökte jobb och lägenhet. Och var singel.
        Lina såg inte jätteglad ut mår Bianca (kanske) outade att Lina verkar vara både hemlös samt arbetslös.
        Kanske är det så att Lina bos hos Emilio och Åsa?

        Japp, håller med att Åsa gillar att synas i kanalerna.
        Tror jag gillar henne helt ok, men hon verkar ändå lite hmmmmm hal?? Svår? Bättre än alla andra? Något.
        Jag vet inte….

    Asbra med omskuren för kvinnor. De blir uthålligare vid penetrationssex. Omskuren innebär också lägre risk för hpv=mindre risk för livmoderhalscancer. Ser bara fördelar.

      Jag ser nog större fördelar med att killar vaccinerar sig mot HPV innan första samlaget, istället för att de som barn, utan rätten att själv ska få bestämma, ska få sitt könsorgan stympat.

      Mm fördelarna med könsstympade bebisar!

        Haha fast det är ju astråkigt/jobbigt att ha penetrerade sex länge. Efter 30min blir det ju lite långrandigt. Hade älskat att kunna ta en snabbis liksom.

      Jag förstår inte grejen alls?! Detta att det skulle minska risken för cancer låter som totalt nonsens! Skulle detta vara en sanning borde det först och främst vara något vården informerar samtliga om och också vara något som de förespråkar ännu mer än vaccinationen de började med för några år sedan. Den åtgärden borde dessutom vara betydligt billigare för vården och bättre för alla kvinnor om inget annat…

      Vikten av att kolla sina källor och sprida rätt information är både viktig och relevant!

      Men jag undrar på allvar hur många män som verkligen är omskurna?! När och var sker detta och vem är ansvarig för att det sker?
      Jag har verkligen många frågor om just detta och jag inser att signaturen ”Cancerfritt” inte har svaren – det jag läser i din kommentar låter ju 100% fel så det känns inte som om detta är en speciellt trovärdig källa.

        I Sverige är inte detta så känt, men faktum är att det har undersökts utomlands hur många omskurna och oomskurna som burit på HPV i en försökspopulation och andelen omskurna där som hade det var lägre än andelen oomskurna. Det tycks som att skillnaden är att hos omskurna läker en HPV-infektion statistiskt ut snabbare av immunförsvaret än hos oomskurna, och om då en omskuren och en oomskuren som smittats samtidigt senare har sex, och infektionen har hunnit läka ut hos den omskurne, men ej den oomskurne, så blir det den oomskurne som kan tänkas smitta den kvinnliga partnern. Det blir en annan kemisk/fysikalisk miljö på/i penis utan förhud. MEN samma/liknande effekt verkar det kunna bli hos oss män som ”är naturligt utan förhud”, En del av oss män har ju i vuxen ålder naturligt så pass kort förhud att vi kan förväxlas med omskurna, och det tycks som att även vi har mindre tendens att bära på HPV. En faktor har jag för mig kan vara om toppen med urinrörsmynningen är täckt eller bar, där bar alltså tycks innebära statistiskt mindre HPV-risk. Jag är INTE för rutinomskärelse av barn utan fysiska fel.

        MEN det finns andra sätt att skydda kvinnor mot livmoderhalscancer (och båda mot t.ex cancer i svalget orsakad av HPV o munsex) än manligomskärelse. Det är (utan inbördes ordning men ändå numrerat) 1) att inte röka då rökning starkt ökar HPV:s cancertriggaande effekt 2) att inte ha många sexpartners genom livet 3) att inte ha sex med högriskpartners (som själva haft sex med många 4) Gå på cellprovtagningarna 5) Vacciner, MEN dessa tar inte alla farliga HPV_former, bara vissa av de vanligaste, och ca 100 HPV-former är kända, + att jag tror inte de är allmänt tillgängliga för t.ex män och pojkar 6) Att inte vara överviktig-vilket påverkar hormonbalansen, och den i sin tur har jag för mig påverkar risken för cervixcancer 7) Kondomer, MEN dessa tycks inte skydda lika bra mot HPV som mot vissa andra köns-smittor. HPV lär till o med kunna smitta via huden nära könsorganen.8) Faktiskt, om kvinnan har en partner som är ”naturligt omskuren”, dvs som vuxen har en naturligt kort förhud tror jag att det också innebär statistiskt mindre risk att mannen bär å HPV. Jag skulle själv inte vilja ha en längre hud än jag har 9) Vegetarisk eller vegansk kost. Det verkar som att HPV kan läka ut snabbare hos kvinnor då, kanske innan viruset hinner trigga en cancer. (Är själv vegan).

        Jag är EMOT rutinomskärelse av barn utan fysiska fel på penis, både religiös, då jag är kristen och tror på en Gud som inte kräver religiös omskärelse av oss, och sekulär som är vanlig i USA. Där har det hävdats att kanske ca 100-200 barn dör om årligen i samband med omskärelse.

    Är det verkligen så många killar i Sverige som är omskurna?
    Känns som majoriteten av Svensk födda killar har förhuden kvar, eller?

    Sedan, vill hennes killer verkligen att hela Sverige ska veta om han är omskuren eller ej? är inte det lita privat som man själv väljer om man vill berätta för alla eller ej?

      Ja det är förvånansvärt vanligt. Det är faktiskt den operationen som utförs mest i Sverige och det är inte ens nära. Det beror helt på vart man bor men är generellt mer vanligt i storstäderna och blir mer vanligt ju längre ner i landet som man kommer. Någonstans mellan 20 och 40 procent av svenska män är omskurna och det stiger väldigt snabbt.

    Omskärelse (utan medicinska skäl) på minderåriga borde förbjudas i Sverige. Inte lika allvarligt som på tjejer men ändå, barnet har inget val och kan få komplikationer senare i livet. Och att ta bort en frisk kroppsdel bara för att? Får jag välja andra grejer att skära bort på mina barn eller? Örsnibbar t.ex, de behöver man inte. Sjukt är vad det är.

      Amen ?

    Vad Biana Ingrosso ”tycker” är inte intressant. Däremot är det faktiskt så att en omskuren penis innebär en mindre risk för kvinnan att utveckla cervixcancer. För det första därför att inte alla män med förhud sköter sin hygien samtidigt som vissa ju har oplanerat sex, gärna alkoholpåverkade och de personerna har kanske inte som främsta fokus att börja diskutera tvål och vatten. För det andra därför att hur noga en man med förhud än sköter sin hygien blir det svårt att bli lika ren som en man utan förhud – förutsatt att mannen utan förhud tvättar sig lika noga. ”Osvuret är bäst”, brukar man ju säga men det stämmer inte här där man i stället utan vidare kan påstå att omskuret är bäst.

      Låt då vuxna män få ta det beslutet om de vill. (Och kvinnor ta beslutet att endast ligga med såna män om det känns viktigt). Låt barns snoppar va ifred och intakta!

      Var har du fått denna informationen från? Minska risken för Cervixcancer??? Om detta verkligen skulle innehålla någon sanning hade vården knappast satt igång med att erbjuda vaccinationer till tjejer. Då hade de istället förespråkat – ja, förmodligen redan när pojkar föds i fortsättningen – omskurit samtliga killar i en viss ålder. Men eftersom detta varken är aktuellt eller har diskuterats offentligt så är jag oerhört skeptisk till att det skulle ligga någon som helst sanning i påståendet!

      Men har du möjlighet att komma med någon form av vetenskaplig text eller ”bevis” så är jag givetvis villig att ändra mig och be om ursäkt för min trångsynthet!

      Detta är en lögn. Faktiskt.

    Vidrig inställning till ett faktiskt integritetskränkande ingrepp. Dina barn har inte haft möjlighet att ge samtycke. Ok om det finns medicinska skäl. Hur motiverar man en stympning som inte är medicinskt motiverat? Nyfiken på ditt svar. Sorgligt att höra hur lätt du jämför det med andra beslut varje förälder dagligen gör. Min man är omskuren och hans mor har långt senare ångrat det djupt, just för att han aldrig har gett sitt samtycke. Rent sexuellt är det svårare för honom att komma då ollonet är mindre känsligt.

    Varför är Philippe omskuren?

    Jag har aldrig råkat på någon som är det, har iofs bara varit med svenska killar.

      Två av mina ex är omskyrna. Helsvenskar båda två och sa att det var pga hygieniska skäl.

        Stackare, som haft så svårt att hålla hygienen med förhuden kvar. Tack och lov kan de flesta andra killar göra det alldeles utmärkt.

      Han är väl jude?

    Antar att dom flesta svenskar, inkl Bianca, vet hur en omskärelse går till. Den judiska omskärelsen består av att släkten står runt och festar när barnet blir torterat med att bli omskuren. Förhuden sitter dessutom fast på ollonet som barn, som en nagel. Tänk er att få bort nageln utan bedövning och sen skärs huden runt om bort också. Detta är vad amerikaner anser normalt. På judiskt vis suger även den som omskär bort blodet på snoppen. Ja, han suger på snoppen… Inför alla. Och ingen reagerar. Bebisar har dessutom fått herpes pga detta, och dött.

    200 bebisar dör varje år i USA efter komplikationer av omskärelse. Och det är ytterst vanligt med missformade snoppar efter det. Bara att googla….

    Amerikaner anser att förhud bara är ”extra skin”, det är samma med läkarna. Dom vet ingenting om förhud. Dom är nitriska med att dra tillbaks förhuden på små barn och bebisar och hetsar föräldrar att göra det, om dom inte omskär. Vilket leder till infektioner och smärta och tadaa, föräldrar väljer att omskära för ”det var så jobbigt med en intakt snopp att sköta!”.

    Rekommenderar Bloodstained men and their friends på Facebook. Mycket att lära för oss alla!! …vad som pågår i USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.