Triss i Instagram

https://www.instagram.com/p/CD8_PxHBv0C/

Alltså, jag blir SÅ full i skratt av Molly Rustas videos där hon svassar runt framför kameran och egentligen inte gör någonting alls.
Det ser ungefär lika avslappnat och naturligt ut som en stor, svart katt i klackskor.

https://www.instagram.com/p/CD8hwVkHslf/

Daniel Regdert för lite smygreklam för tjänsten Memmo som hans företag marknadsför, och han gör det med hjälp av Tiger Kings egen Carol ”Hey you all cool cats and kittens” Baskin och en rejäl ego trip! 

https://www.instagram.com/p/CD9S438gUfD/

https://www.instagram.com/p/CD9S3hmDE8v/

Restaurant Frantzéns har insett att det enklaste sättet att imponera på kändisar som Camilla Läckberg (och få lite gratisreklam) är genom allas (och då särskilt Anna Books) favoritsätt att uttrycka sig på – emojis!!!
Även Benji och Pernilla Wahlgren har varit där, och på hans post ser man underläggen in action.

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men vem ÄR denna Molly? Har hon varit med i nån dokusåpa? Modell är hon väl ändå inte? Varför denna fuzz kring henne?
    Jag fattar ingenting…

      Nä inte modell.
      Bloggare, en i gänget av Hannalicious, Lovisa Wallin, Lovisa Barkman och Moa Mattsson.
      Blev tsm med miljonär och reser nu runt, bjuder in vänner och familj till Marbella etc mitt i pandemin??

        Alltså Mollys video ????? varför

          Känns så narcissitiskt att svassa runt sådär framför kameran. Hur kul är det med ett klipp som bara ska visa upp hur snygg man är? Eller vad är syftet liksom?

            Ja, glöm inte att visa alla sidor…

            Ja, alltså, det är ju så att man börjar undra hur man skulle bete sig om man hade en sån där snygg kropp. Jag skulle aldrig svassa omkring sådär nu då jag hatar min kropp, men hade jag haft hennes så vette fan, då kanske jag skulle förvandlas till en riktig showoffare.

              Av genuint intresse – Vad är det med Mollys kropp som är så snyggt? Hon är väldigt petite (kort och liten benstomme), men hon ser ju ut som ett barn?

              (Ja, nej, man ska inte kommentera andras kroppar, jag är en bad person!)

                För min del så tycker jag att hon ser smal och vältränad ut, hon är inget benrangel utan är väldigt slank med både rumpa och bröst.

                  Okej! Ja, man ser väldigt olika då helt enkelt 🙂

                    Ja 🙂

                  Hon har varken rumpa eller bröst dock. Sorry not sorry

              Alltså förlåt nu men hur ser ni ut egentligen om ni inte vet hur ni skulle bete er om ni hade mollys kropp? Wtf liksom? Jag hade verkligen inte velat ha en sån kropp… j,lo eller Beyonce ja, men vem skulle ens gå runt och skryta med en kropp som mollys? Finns inget att skryta med liksom.

                Tänka sig att man tycker olika! Jag hade absolut inte velat se ut som Beyonce eller J.Lo i kroppen.

                  Fast du är nog ett undantag. Tror de flesta i världen just nu helst vill se ut som j.lo i kroppen vs Molly utan minsta lilla kvinnliga kurva. Tycker bara det är så komiskt att någon ”inte hade vetat hur de hade betett sig” om de haft hennes kropp medan de flesta antagligen ser ut så och inte trivs med det pga okvinnligt.

                    Jaha, då är jag väl ett undantag då. Men jag tycker att det är onödigt att kalla Mollys kropp för okvinnlig och påstå att merparten av Sveriges kvinnor bör känna sig missnöjda med sina kroppar om de ser ut som henne.

                    17:07 Antar att du kommer från någon kultur där stora kurvor traditionellt är önskvärt, traditionellt i Norden är lång och slank åtråvärda drag. Stora bakdelsfanatismen kommer från Afrika och möjligen Mellanöstern, i Sverige och övriga nordiska länder har det alltid ansetts ”tantigt” snarare än sexigt.

                      Tycker alla tre kvinnor du nämner är vackra och kvinnliga på sina egna sätt, men rent kroppsligt (och ansikte med förvisso) hade jag valt att se ut som Molly om jag hade varit tvungen att välja en. Mitt val är kanske kulturellt betingat.

                      Och nej jag är helsvensk, så jag har koll på det europeiska skönhetsidealet. Men det är skillnad mellan slank med kvinnliga normala kurvor och kort, stubbig, med helt rak kropp som Molly. Hon passar liksom inte in i det europeiska idealet (förutom ansiktet då) så jag vet inte vad ni försöker komma fram till att hon hör till för ideal

                    Jag känner ingen kvinna som någonsin gett vibbar om att avundas varken JLo eller Bee. Tror det där är etniskt betingat. Latinas ser ju upp till sina förebilder osv.

                      Så varför opererar sig hela världen? Och ja, idealet är lång och smal i större delen av världen, men Molly är ju varken lång eller slank för den delen. Hon har en kort hals, ingen midja, inga höfter, inga långa ben, så vart är idealet?

          Meh … vad GÖR människan?!? Så cringe.

            För en gångs skull har hon i alla fall kläder på sig 🙂

            Jag ville nästan hålla för ögonen när hon hängde sig ”sexigt” över fönsterväggen och låtsades som att hon inte alls visste om att hon blev filmad, så brutalt onaturligt och stelt. Kan vara top 3 mest skäms-åt-annan-person jag har sett…!

      Den videon representerar så mycket av det jag avskyr med sociala medier och influencers. HUR kan man lägga upp något dyl på allvar och inte skämmas ihjäl?
      Hon är skitsnygg, det ser vem som helst. Jag hoppas hon lever sitt liv fullt ut och mår bra såklart!

      Men åh, vad ÄR detta? ? Jag skäms å deras vägnar när jag ser sådant här svassande och uppvisande som ser såååå tillgjort och töntigt ut.?

        Men det var ju lazy days, till skillnad från de vanliga… hektiska.

    Jag älskar Anty, men ibland gör hon storys där hon tittar in i kameran och bara posar. Vet inte varför, men blir så obekväm ? Hon la ut en senast igår. Skitsnygg! Men det känns ”cringe” haha

      ..alltså med tanke på den där Molly då haha

      Jag får typ Britney Spears-vibbar när folk posar obekvämt och åmar sig.

      Klarar inte av hennes postande. Och den hon alltid gör med blundar med ena ögat och sträcker ut tungan. Pinsamt!

    Äntligen någon som tar upp detta. Det är mitt guilty pleasure att titta på Mollys videos för jag tycker dom är helt absurt stela. Nästan som vore dom parodier. Denna var ju extra kul med håret som bitch-slappar henne i ansiktet med hon spelar obrydd. ?

    Frantzens måste köra en ”influenserkampanj ”nu. Charlotte Perrelli, Camilla,Läckberg och nu Wahlgrens… och säkert har jag missat några. Gratis mat och dryck i utbyte mot omarkerad reklam på instagram?.

      Kanske. Eller så lyckas folk bara få bord nu pga inte lika mkt gäster och lång väntelista.

        Jag tror på denna förklaring. Enklare att få bord.

      Tänkte samma. Så många kändisar råkar ha bokat samma vecka. Nja, skulle inte tro det.

      Förmodligen har de en särskild influencermeny med pasta, pizza, hamburgare, vegetariskt osv.
      Knappast att dessa gratisätare får ordinarie meny för 3500 kr (plus dryck).

      Men vad har Pernilla på sig?
      Hon har använt sina ”clownklänningar” som hon tydligen köpt i alla dess färger. Men denna? Vad är det?

        ? Håller med! Mycket konstig klänning till en ganska kort vuxen kvinna.

          Till vem som helst.

        Nattlinne?

        Förstår inte varför denna klänning skulle vara konstig på något sätt? Helt vanlig sommarklänning, ser ut som modet gör just nu med lite volanger och grejs, och den är ju jättesöt. Funkar väl på någon som är 15 likaväl som 65, och så länge hon inte snubblar på den ser jag inte varför hennes längd skulle vara ett problem?

    Vad har Pernilla på sig?!? ?

      Kläder? ?‍♀️

        No shit Sherlock?

      En superfin klänning ju! ?

        Allvarligt? ?

          Jaaa, jag älskar volangklänningar med fina mönster ? För en gångs skull känner jag mig fin i klänningar. Så dessa är verkligen en favorit hos mig ?

            Babydoll mode? ?

    När livet är ens privata catwalk så ser det ut såhär. Tomma blick fokuserade på exakt ingenting för att visa upp sig i hundra olika vinklar för…jag för vem egentligen? Märkligt är det hur som helst.
    Undra hur det ser ut när hon går över vägen… Två steg fram, ett steg bak, snurr på 180 grader, göra lite bensprätt, händerna mot himlen, händerna på skon, heeeey macarena…

      Heeey macarena, hahaha! Klockren 😀

      Underbart! Någon måste skapa ett IG-konto där man i hemlighet filmar influensers i vardagsmiljö typ gå över ett övergångsställe som du nämner och sedan matcha det med inlägg a la terrassdansen.

        Finns redan, @influencersinthewild

        Finns redan, Influencersinthewild

    Kan inte låta bli att undra vad Molly gjort just nu om hon inte träffat miljonären. Ingen våning på Östermalm, hus i Marbella etc. Fast de har ju köpt allt tillsammans är hon noga med att poängtera, dock inte hur fördelningen ser ut. Tippar att hon äger max 1% av 20-miljonerslägenheten. Så komiskt att Expressen intervjuade henne i någon serie de hade om hur folk lever på Östermalm. Hon kommer från Dalarna och har bott på Östermalm i fem minuter! Men de kunde väl inte hitta några riktiga lokalbor som var villiga att ställa upp. Regel 1 på Östermalm – man pratar inte med pressen ?

      Östermalmare är ju inte direkt kända som de mest empatiska personerna.

        Inte nyinflyttade i alla fall. De som bott på Östermalm i många generationer kan ha förbättrats genom naturligt urval 🙂

          Så sant! ?

          Snarare blivit alltför inavlade då de inte helst befinner sig längre än till Gamla Stan söder om Stockholm. ?

      Svenska avundsjukan ??? Hon är redan miljonär själv så vad är problemet – vad ha ändrats i hennes liv menar du förutom att dom ska bo utomlands halva året? Ryck upp dig och glädjs åt andra 🙂

      Dom som missat hur kära dom är måste ha bott under en sten!

    ”Idioter borde inte få föröka sig 2.0

    maj 24, 2009 / 38 Comments

    Vi gick till lekparken så ungarna skulle få springa av sig. I parken satt tre feta morsor vid en parkpänk/bord och rökte. R Ö K T E. Äckliga jävla tjocka kärringar, mitt i lekparken, mitt bland barn som lekte. Vem fan gör det egentligen?? Fuck hänsyn liksom. Fuck vara en förebild. Fuck barnens hälsa.

    Och deras ungar? (i 3 – 6års ålder) Fula och ogenerösa. MIN!!! MIN!!! vrålade de så fort Ninja eller Vincent ville titta (dockvagn, dockor och sandlådeleksaker.) medans de armbågade sig fram.

    En unge knuffade undan Ninja när hon klättrade in i sandlådan och en annan sparkade på Vincent när han försökte klättra i trappen på klätterställningen. Maken till ouppfostrade ungar har jag inte sett på länge. Och jag har aldrig träffat barn i den åldern som INTE tycker om småpluttar.

    Dessutom verkade morsorna helt oengagerade i sina barns lek och samspel. De satt med ryggarna till och sket fullständigt i att deras avkommor betedde sig som en flock apor. (med varsin cigg i mungipan)

    Jag skulle skämmas ihjäl om Ninja betedde sig illa. Om hon var självisk och elak.

    Barn behöver vuxenstöd i sin lek. Man behöver inte röjja runt som en supermorsa med femton olika aktiviteter i bakfickan, men det skadar inte att vara lite närvarande. Sätt dig ner i sandlådan för fan! Du kan dricka ditt kaffe och skvallra med polarn ändå. Eller sätt dig åtminstone så du ser dem.  Var där och hjälp barnen vid konflikt, lär dem att dela med sig och att finna glädje i att leka tillsammans.

    Uppfostra ditt barn!

    By Natashja // Lady Dahmer”

    Utsäkta att det här inte har med inlägget att göra, men kunde inte låta bli. Det här uttalandet var förstås ett tag sedan.

     

      Oj vilken skillnad på åsikter! När var denna text ifrån? Btw tjafsar hon nu med följare om att hon är utbränd.

        Oj såg nu att det var från 2009.

        Ja vet att det var ett tag sedan och man måste givetvis få ändra åsikter, men det här är ändå en väldig kontrast till hur hon är nu.

        Såg också det där med hennes påstådda utbrändhet.

        Fast sen i en story så skrev hon att hon skojade om att vara utbränd. Högst oklart vad hon håller på med.

        Och att röka runt sina barn var det sista jag trodde hons kulle göra. Dock så är hon inte den första att vara högljudd kring hur andra ska leva för att sedan göra samma sak själv bara för att det passar in i deras liv just då.

          Hon röker inte runt sina barn.

            Jo både hon och fayme röker kring barnen, dom pratade om det i podden.

          ”Fast sen i en story så skrev hon att hon skojade om att vara utbränd. ”

          Ja och vägrar sedan att be om urtsäkt till folk som tog illa vid sig. Hon skulle kunna släcka så många bränder om hon lärde sig att erkänna när hon har fel och ha förståelse för att människor kan bli sårade.

          Allt är faktiskt inte lättkänkthet!

      Röker inte LD också?

      Hon är motsägelsefullhetens mamma. 98% av det hon gör enbart är att få uppmärksamhet och för att provocera. Ingen vid sina sinnens fulla bruk lär väl fatta att rökning och att vara så överviktig som hon är, är bra för vare sig sin egen eller barnets hälsa? Hatar hennes stories när hon med sin viktigaste röst ska avfärda vetenskap och fakta med ”fettförakt” etc. Orkar fan inte. Kan man inte bara cancella henne för gott

        ????

        Men om du hatar hennes stories behöver du väl inte titta på dem?
        Vem är för övrigt denna diffusa ”man” som ska cancella henne? Staten? Instagram? Du?

      Ganska tydligt att hon i detta gamla inlägg är irriterad på vuxna som röker bland barn, och att de inte verkar ha uppfostrat sina barn. Förstår inte riktigt vad som skulle vara motsägelsefullt? Jag tror inte att hon röker bland sina barn i dagens läge, på bilder är det ju alltid bara hon och väninnan som tar en cigg för sig själva.

        På bilder ja!

      Mja, men måste det vara så motsägelsefullt? Detta är över 10 år sedan och folk förändras. För det första kan man vara rökare men ändå emot att röka på vissa plaster, bland barn o.s.v. För det andra har hon själv öppet sagt att hon när hon var smalare hade ett förakt mot överviktiga/personer med fetma och att har gjort henne till en mycket bättre person att faktiskt bli överviktig och se världen från den vinkeln.

        Hur orkar man ens kalla barn för fula?

    Never forget när Molly Rustas var typ 17-18, fortfarande bodde hemma på landet i Dalarna och la upp bilder på sin shabby chiq-inredning och outfits i Odd Molly och Primeboots

      Vafan, chic******* haha

      Hahaha ?

    Hoppas inte Frantzén slösade sin 18 rätters meny på Pernilla och grabben.
    Hade räckt att ställa fram en skål med pasta och lite topping. Kanske fricadelli?
    Hörde förresten att ett sällskap som redan betalat 5000 kr per person för mat och vin rycktes på ytterligare en 50-lapp för en kopp kaffe efter maten. En så snål och ogin restaurang borde man inte gynna över huvud taget.

      Håller med! De borde fan bjuda på en kopp kaffe, allt annat är bara pinsamt snålt.

      Hahaha, på en 3stjärna i Paris gick en kopp kaffe på 160 spänn

    Hahhaha Molly, jaaa det är skämskudde där, ser också så himla stel ut i allt hon gör i den här rullen hahhaha. Nä, som jag skrivit, låt flunsorna utgå 😉

      Hon kanske drömmer om att bli upptäckt som fotomodell? Kanske lite för kort för modelljobb. Men de brukar åma sig så där.

    Även paret Perrelli har gjort en hel del reklam för denna faaasntaaastiska restaurang.

    Mycket kritik i House of Philias kommentarsfält.

    Har inget med inlägget att göra.. Men herregud vilket dåligt poddavsnitt Isabella och Sheila hade denna veckan ?? var tvungen att kolla om det var reklam när de pratade om skönhetsprodukter i ca 20 min.. (spolade fram för att se om det faktiskt kunde stämma att de fortsatte prata om det) ?

      Ja, de är ju inga intellektuella giganter direkt. ?

      Riktigt dåligt, och avsnitten är verkligen inte långa, bara lite över 40 minuter. Man märker att Isabella och Sheila lever lite i en fantasivärld, känns som att lyssna på två fjortisar, Jisses så innehållslöst!

    Använder Rustas någonsin sin hjärna

    Tusen tack för det här inlägget, skrattade högt när jag såg videon tidigare idag. Finns det någon instagramprofil som skriver captions till alla dessa influensers bilder? Man undrar ibland vad de vill få ut av att posta sina bilder. Hur de tänker när de tar ett sånt beslut. Typ ”Älskling kan du ta ett foto på min bikini-stringtrosa så att jag kan lägga ut en närbild på min rumpa på instagram och fylla mitt bekräftelsebehov? Tack!”

    Gällande Franzén var Perrelli där för någon vecka. Sedan Läckberg och nu Wahlgren. Är det smygreklam eller ”Åh nu måste jag också gå dit och fota”? Maten är supergod men det vet ni redan efter alla bilder och stories som lagts ut på insta av dessa influensers ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.