Var lite mer nytänkande, Bianca Ingrosso!!!

I en intervju med Aftonbladets Tobbe Ek avslöjar Bianca Ingrosso att hon har ett stort mål – att Wahlgrens Världs kameror ska med när hon föder barn.
Är det verkligen ett stort och unikt mål? Har inte det redan gjorts? Hur skiljer det sig från alla influenciska förlossningar som redan filmats och som lagt ut på Youtube?
Det kommer visats som del av ett tv-program istället för på Youtube men annars?

Vill hon ha ett riktigt stort, unikt och banbrytande mål så borde hon istället bjuda in kamerateamet när bebisen ska tillverkas.
DET har jag inte sett någon influencer göra – i alla fall inte på Yotube.
Flera olika kameravinklar och varför inte varsin pulsklocka på deltagarna? Avslutande klippbilder på en Bianca som ligger med fötterna mot taket för att hjälpa simmarna lite på traven?

Visst hade ni tittat?

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tolkade det hon sa som att det är ett mål för henne iom hennes medverkan i Wahlgrens värld. Inte att hon på något sätt anser det vara unikt i sig.

    Det går ju helt i linje med deras mål att vara den svenska motsvarigheten till familjen Kardashian.

      Jag känner bara avsmak, hur länge ska Wahlgrens värld egentligen visas på TV. Hon lär väl inte skaffa barn de närmsta åren.

        21:56 Det visas så länge folk tittar, viket kan tyckas är konstigt för så intressanta är de inte.
        Skulle heller se en långkörare hur folk lever i utanförskapsområdena, och varför barnen blir kriminella.

        Jag hoppas verkligen det.

    Men blä, vilket osmakligt förslag

      Camcam har verkligen inte den humoristiska ådran naturligt

    Usch nej, verkligen inte.

    Först borde hon hitta en man som vill ha barn med henne ?‍♀️

      Ja eller så behöver hon inte hitta en till värdelös karl utan kan skaffa barn helt på egen hand via inseminering. Män är inte så jävla nödvändiga.

        Förutom mannen som ska producera spermierna då

        Det är knappast det som är bäst för barnet så det är inte att rekommendera nej.

          Det vet väl du ingenting om

        Dessutom är väl inte Bianca den som kan ta hand ens om sig själv. Så man kanske ska vänta med barn tills man är mogen?

          Hon har väl inte påstått att hon ska skaffa barn nu?

        Fast när man har en nyfödd bebis är det väldigt hjälpsamt att vara två.

      Någon som klarar av att leva med henne kanske. Det kommer inte bli lätt.

    Det skulle nästan vara det sista jag skulle önska. Att främmande såg min förlossning. Tänk vad olika vi människor tycker om saker och ting. ?

    I så fall ska det vara helt ocensurerat i utbildningssyfte.

      Det gjorde Gudrun Schyman redan på 1970 eller 1960talet. Filmen visades i alla skolor.

        Kan vara intressant att se skillnaden mellan Gudrun och den bortskämda Bianka när verkligheten
        slår till.

          Vad vet du om/ifall Bianca är bortskämd eller ej?

            ?? du driver va??

            Vad vi vet om det? Det är ju hennes mellannamn. Bianca Bortskämd Ingrosso.

        I undervisningssyfte ja..men att tjäna pengar på ännu ofött barn/ förlossning i pengasyfte .. exploatera ett litet barn är oerhört sjukt.Wahlgrensfamiljen tycks inte ha några gränser.

    Verkar ju inte ens som hennes kille vill följa med… Hon hade gjort någon intervju om att hon planerat bröllop och grät ihop med PW för det var så fint, medan killen skrattade. Och sen hennes uttalande ”han har inget att säga till om”.

    Blir nog bra det här.

      Har man följt Bianca så förstår man hennes jargong och humor. Ta det inte så allvarligt som det kanske låter ?

        Med tanke på deras tidigare off and on relation så underlättar nog inte sån humor? Lite mer smidig då vore nog bra, lyssna in varandra på riktigt.

          Humorn uttrycktes i en intervju där han inte var med. Alla tänker olika ??‍♀️

          Dom klarar inte av det. Det finns ingen kärlek och ingen respekt mellan dom. Möjligtvis så gillar dom varandras utseende.

    Tror Bianca skulle behöva umgås mer med sina vänner, resa och göra “tjejgrejer”. Inte alltid vara med familjen.

      Det är väl inget fel med att alltid vara med sin familj? Och tror dessutom hon har sagt att hon typ inte har några vänner.

        Det är ju självklart bra att hon har bra kontakt med sin familj, men tror det är viktigt för en tjej I 25-årsåldern att också ha ett självständigt liv. På så sätt kan hon skapa sig en egen uppfattning om världen som inte är färgad av vad hennes familj tycker.

          Äh fucking why??? Tror man blir tryggare i sig själv att umgås med familjen än att flänga omkring med människor som man inte bryr sig om och som inte bryr sig om en själv.

            Tryggare blir man när man lär sig att man klarar av saker på egen hand, utan stödet av familjen som barn behöver.

            Dessutom kan människor bry sig om sina vänner lika mycket som sin familj. Bianca verkade t. ex vara mycket tryggare och mer självsäker när hon umgicks mycket med Alice.

            Det är nog inte så sunt att umgås så mycket med samma personer att man konstant bråkar och dessutom slänger offentliga gliringar om varandra.

            Exemplet resa tog jag upp eftersom Bianca utomlands kan vara anonym och slipper fans med konstanta frågor om bilder etc. Hade hon t. ex åkt till L.A med Alice och Lovisa hade det nog varit en heelt annan upplevelse än med sin mamma i hasorna.

          Dummaste jag läst på evigheter. Starka familjeband är fan a och o i mitt liv. Jag och min sambo är alltid över hos våra familjer.. vi har inga barn än och förhoppningsvis ändras det inte.
          Sen är det förstås ingen självklarhet i allas liv men jag är tacksam för dem <3

            Det är inte lika för alla. Varken jag eller min sambo umgås med våra respektive familjer förutom vid jul. Vill verkligen inte ha det annorlunda. Vännerna har jag valt själv, familjen har jag blivit påtvingad.

              Ja så är det ju rent praktiskt, och förstår att vissa känner som du, beroende på vad man har för relation med familj vs. vänner.

              I mitt liv är det familjen som funnits där i vått och torrt, med ovillkorlig kärlek, medan vänner kommit och gått. Finns inget som känns påtvingade i vår familjerelation. Tycker förstås om de få vänner jag har med, det är jättefina personer som jag värdesätter och gärna har i mitt liv, men det går inte att jämföra med hur viktig min familj är för mig och den trygghet och kärlek jag genom hela livet fått från mina föräldrar.

            Man kan ha jättebra kontakt med sin familj och ha många vänner också.
            Att bara hänga hos mamma o pappa all ledig tid är inte sunt.

      Varför då? Var och en väljer själv vem den umgås med och när. Family first, o.s.v.

      Tycker att det är fint att de har en nära relation i familjen. Kan tänka mig att det är svårt med vänner om man är såpass känd/rik som Bianca blivit, känns som en jävligt ytligt värld de rör sig i. Så det är ju jättebra att hon åtminstone har sin familj att hänga med!

        Då ingår ju också Phillips pappa i det familjepaketet

      Hon är bästa vän och umgås hela tiden med mamma och reser hon så reser hon till pappa.

    Men vad i all världen har Tobbe Ek på sig?!

      Skjorta och keps

      Blir galen av den där jävla kepsen ? Så fruktansvärt ful, ta av den för i helvete!!!!

        Oj, varför fick du för dig att du kunde bestämma det?

    Självklart! Tycker Bianca är typ den skönaste människa som finns. Hoppas de fortsätter med Wahlgrens värld 10 år till ?

      ???

      Hahahahahahaha

    Gudrun var väl först ? Äsch, varför inte. Den som inte vill titta kan byta kanal. Det är ju spännande med förlossningar.

      Dagens Instagramföljare vet nog inte vem Gudrun är. Kan vara nyttigt med en nyinspelning.

    Tror hon bör skaffa sig en bättre kille först, en som verkligen vill gifta sig och skaffa barn med henne. Men tror hon har en hangup på din nuvarande tyvärr.

      * sin nuvarande såklart! ?

      Tror också hon skulle behöva hitta en kille som älskar henne för henne och inte då det passar honom eller hennes beröm .. tror hon skulle vara mer lugn i sig själv om hon skulle ha en ordentlig kille

      Jag blir inte klok på alla dessa kommentarer om att hon borde välja en bättre kille på grund av det ena eller det andra. Kanske håller det, kanske håller det inte. Sannolikheten är lik hög eller låg åt endera håll oavsett om det gäller Bianca eller någon av oss andra människor. Det är lika olämpligt att tycka till om eller döma andras relationer som det är att kommentera andras utseende. Sluta upp genast, det är inte upp till någon annan än personerna i relationen.

    Tycker dina inlägg om Isabella ständigt går över gränsen, du verkar verkligen brinna för att hitta vad som helst för att håna henne.

    Har inte sett detta konto men tycker gruplöv-kontot verkligen påminner om Camillas stil. Samma dåliga ”skämt”, snurriga resonemang och allmänt ointelligenta ”vassheter” som blir plumpa och konstiga. Och det är så fruktansvärt tråkigt.

    Men oavsett om du har trollkonton för att mobba Isabella och hetsa mot allt som hon tar sig för eller inte, så var detta inlägg väldigt konstigt och osympatiskt, och handlar ju uppenbart mest om att du vill belysa detta trollkonto och ge det massa uppmärksamhet.

      Isabella har inget annat värde än driftkucku längre. Kan hon inte bara sluta.

      Ja. Vi har fattat att du tycker det!

      Så du klagar över inlägg om Bella… I ett inlägg om Bianca ??

    Sista stycket. Paul ska ta skit ifrån trollkonton, så pass allvarlig (?) skit så du väljer att sätta en ruta för det, bara för att Bella eventuellt kan hitta på mer skit om han när det tar slut? Paul ska alltså ignorera hot han får nu, för att det kan bli värre sen? Är det ett råd du skulle ge andra också, eller bara de som är runt Bella?

      Fast var det inte en ruta för det Paul hade skrivit?

        Han hade tagit en print screen på vad trollkontot hade kommenterat på en av Pauls inlägg

    Fast vad bevakas här? Detta är ju något som Paul skrivit privat till ett trollkonto om jag förstått det rätt. Oavsett vad han skrivit så har inte vi med det att göra.
    Det känns som du går trollkontots ärenden här, varför?

    Så du får bevis på att trollet har gått över gränsen ändå ger du dig på Pauls reaktion? Wtf?

    Varför tar du och uppmärksammar det här trollet?

    Vänta nu, tar rutan och täcker en kommentar som trollkontot har skrivit, som PS har klistrat in en bild på och som du tycker är över gränsen för att publicera?
    Varför i helskotta tar du och uppmärksammar en person som så uppenbart mår väldigt dåligt?

    Varför publicerar du vad ett trollkonto skriver? Tycker du att det är okej med konton vars enda syfte är att trakassera och förlöjliga någon? Låter helt befängt att uppmuntra till. Nästa gång är det kanske inte Bella det skapas ett konto om.

      ”Nästa gång är det kanske inte Bella det skapas ett konto om”

      :O

    Nu såg jag alla kommentarer och känner bara ett stort ? C vart är felet här? Var det inte du som hejade på att ett troll dömdes för trakasserier mot en offentlig person. Varför hamnar nu skit på Paul (och på något ännu mer obegripligt sätt IL) för att han ryter ifrån mot en liknande person.? Hur kan du på överhuvudtaget legitimera trakasserier genom att gå dennes vägar. Blir faktiskt chockad

    Camilla skriver bokstavligen i sista rutan att Paul ska ignorera hot och kränkningar från trollkonton och istället oroa sig för vad Bella kan säga när det tar slut. När, någonsin, säger man till någon att ignorera hot?

      Fantasier ska ignoreras.

        Trollkontot är inte fantasier. Griplööv är inte fantasier. Det är mycket som inte är fantasier

    [Borttagen kommentar]

    Du borde inte ha skrivit detta inlägg alls. Så konstigt att ge troll det utrymmet och ställa sig på trollets sida bara för att du avskyr IL. Och vad har IL med saken att göra?

      hur många kommentarer ska du skriva om bella under det här inlägget som handlar om bianca?! räcker inte typ 15 kommentarer på raken?

        Camilla har ju inte bemödat sig att svara på någon av dem

          Men jösses hon sitter väl inte beredd att svara på kommentarer som trillar in. Sluta spamma eller skriv under rätt inlägg. Camilla ser dina kommentarer där också.

          Men släpp det! Det är lördagkväll. Sätt dig och andas en stund

    Var någonstans i artikeln säger Bianca att detta är unikt eller nyskapande?

    ”en Bianca som ligger med fötterna mot taket för att hjälpa simmarna lite på traven?”
    Vad har du för sjuka fantasier kvinna?

      Det är väl det vanligaste sättet, eller? ??‍♀️

      Men alltså, det är vanligt att folk gör det, eller iaf förr. Tror det är bevisat att det är en myt nu.

      Men det är väl något som går genom rutan? Och ser bra ut i TV?

    Det skulle vara väldigt intressant att se ett svar från Camilla på de här frågorna.

    Jag gissar på att sannolikheten för det är i princip noll.

      Ok

    Men alltså vad är detta för inlägg??? Snacka om att förminska och förlöjliga hela tiden..

      Och du fortsätter..

      Du tycker inte att Bianca förlöjligar sig själv då, typ heeeela tiden?

    Så.. blir det bebis snart då, eller räknar hon med att WV skall fortsätta sändas många år till?!
    Som sagt är det ju inget nytt att föda i tv. Finns ju tom tv-program från BB

      Ja, hon kan ju söka till något av de programmen ?

    Ska hon föda i TV så får hon visa befruktningstillfället i TV också. Annars kan man hålla det privat.

    Hur sjutton kan du posta ngt som ett trollkonto skickar till dig?!
    Snacka om att lägga mer bränsle i brasan

      SLUUUUTAAAAA

      Har du panik där hemma stollan?

      Oj när du skriver dina kommentarer under fel inlägg, blir det verkligen tydligt hur många kommentarer som kommer från dig och hur oerhört arg du är. Jag tror fortfarande att du skulle vinna mer gehör om du ändrade tonen ditt språk. Mer saklig kritik och mindre ilska.

    Var skriver Bianca att det är ett unikt mål?

      Hur många andra har som mål att få sända sin förlossning i Wahlgrens värld? Det är väl tämligen rätt så unikt?

        Hon menade ju att det blir det sista hon gör i programmet, typ som att hon kan lägga ned sen.

      Hon gör nog inte det.

    Alltså vilket jäkla skitinlägg. Ärligt. Vad har du egentligen för rätt att sitta och fabricera grejer om folks privatliv på din blogg så här?

    Du hävdar gång på gång att du inte spekulerar, att du ”bevakar” influencerbranschen och går på ”varumärken” – men det här framstår bara småsint, elakt och osunt. Och sista meningen är verkligen fruktansvärd. Hur mår du egentligen?

    Nej jag är inte Stollis.

      +1000
      Håller med varje ord du skriver!! Helt mållös över hur inläggen kan fortsätta på detta vis.
      Hur sorglig kan man vara att man behöver skriva på detta sätt..

        Om du 19.50 blir mållös av detta inlägg så tycker jag att du ska söka upp en annan blogg. Nåt gulligt och fint som inte stör någon. Typ hos Hanna Graaf? ”God morgon vacker”…det blir nog bättre för dig.

      Så kommer en arg influencer in..

      Det var väl ändå BI som först gjorde sitt privatliv offentligt.

      Håller med till 100%! Detta inlägg är fruktansvärt osmakligt och har inget med att bevaka influensers att göra.

    Hon menar ju inte att målet är att göra något unikt, att föda i tv. Målet är ju att hålla på med serien länge, i flera år, så länge att hon hinner skaffa barn.

    Jag förstår inte om det är meningen att inlägget ska vara roligt eller om det är menat som en pik eller vad?

    Varför måste alla drömmar och mål vara unika???

    Jag tror hon kanske ska ta reda på om hon kan bli gravid först. Med tanke på hur länge Kenza kämpade och alla vet att det kan ta flera månader upp till år om man nu kan bli gravid. Känns lite naivt av folk att ha inställningen att alla bara kan bli gravida så där.

      Vem säger att hon inte gjort det?

      Har för mig att hon uppgett i intervjuer att hon gjort abort flera gånger. Därmed borde hon kunna bli gravid igen.

      Håller med i det du skriver förövrigt!

        Det är väl större risk att man får svårt att bli gravid om man gjort fler aborter?

          Nope, det är en myt

    Tror inte hon är 100% seriös med sitt förslag liksom… är väl mer ett sätt att visa att hon tycker WV är ”här för att stanna” samt hypa upp det. Menar, det är ju ändå hennes o familjens levebröd så cashen måste fortsätta flöda in. Hon är ju inte ens i den situationen nu att hon ska ha barn så.. tror nog hon får återkomma!

      Vad säger/tycker Phillip ?

    Ja lätt tittat iallafall i utdrivningsfasen och helst om det var ocensurerat.

    Följer inte bianca eller WV men känns mer som att det är ett mål som handlar om att serien ska vara igång tills den dagen hon föder barn och hon inte har tänkt föda barn inom en snar framtid. Lite mer så tolkar jag det… men hey vad vet jag.. Artiklar från Aftonbladet får väl tolkas hur som helst då ingen är sanning där.

      Jo det känns som ett sätt att locka tittare för en lång tid framöver.

        Och därför håller jag med CG, det krävs nog mer än en förlossning för att garantera tid i etern. Men det säger mer om samtiden än om BI ?

    Förstår inte humorn men big brother på 00 (har inte sett sen) visade väll mkt väl själva akten.

    Hon säger detta bra för att dra Tv-tittare till W-värld som börjar sändas snart, folk går på vad som helst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.