Paul Sundvik är den senaste pojkvännen att gå Isabella Löwengrips ärenden.


Kontot det gäller. ??????

Skärmdumpar från Paul Sundviks meddelanden till kontoinnehavaren. Det är alltså inte JAG som fått dessa meddelanden utan ett annat, anonymt konto.

Jag trodde att Isabella Löwengrip lärt sig något av att bli avslöjad med att fabricera hot mot sig själv, men icke!
Först har vi den här stagade hotlappen som vid det här laget inte behöver någon närmare presentation än att den användes som en distraktion och för sympatifiske när jag avslöjade hennes faktiska statistik som var ljusår från den hon själv hävdade.
Och sen då, när hon – på Expressens löpsedlar – påstod att hon och hennes familj var hotade av tungt kriminella människor som sökt upp henne i hennes hem för att hennes dåvarande pojkvän lånat och förlorat en massa svarta pengar av dem.
När dimridån lättade så visade det sig att inget av detta stämde utan att det mest var ett sätt för att Isabella att inte behöva tappa ansiktet av pojkvännens dåliga beslut. 
Både Isabellas fd livvakt och de juridiska dokumenten från ex-pojkvännens personliga konkurs visar enhälligt att det inte fanns några hot att tala om, men nu är det dags igen.

Är Isabella Löwengrip inte kapabel till att vara i ett förhållande utan att vara ett stackars jagat villebråd som det är SÅ synd om?
Den nya pojkvännen är nämligen ute och svingar åt alla håll å sin stackars flickväns vägnar, vars utsago om hot och annat han verkar sluka med hull och håll, trots den gedigna listan på avslöjade lögner som kommit från henne genom åren.
Varför ska alla andra ta hennes ”fighter” innan de knappt känner henne? Är det så hon behåller pojkvänner? Jag fattar inte?
Det här är ju bara så jäkla pinsamt för henne men framför allt för de män (primärt) som gång på gång sväljer hennes lögner likt tvångsmatade fois gras-gåsar.

Det finns bara ett ex som inte dragits i smutsen av Isabella Löwengrip och det är miljadären Erik Selin.
Anlednigen till det är sannolikt att han är den enda av hennes ex som på riktigt kunnat pulvrisera henne värre än hon gjort mot något av sina ex, genom ett enda knäpp med fingrarna.
Honom skulle hon inte våga skriva ett ont ord om, men alla andra har (med risk för att låta som ”the artist formelly known as Stollis) både hängts ut och smutskastats på alla hennes sociala medier under lång tid och när hon behövt manipulera följarna till att tycka synd om henne (och bli köpglada).
Ni vet, inför lanseringar och så…
Sin egen familj däremot, går även den, hur bra som helst att kasta till vargarna så fort det behöver vara synd om Isabella. Senaste intervjun med henne i P1 var ett så grovt övertramp att hennes egen mamma anmälde den till Granskningsnämnden. 

Om jag var hennes nya snubbe så hade jag varit mer orolig och på min vakt för vad hon skulle kunna fabricera ihop om mig när det tar slut istället för att vara ute på nätet och veva likt kärleksbarnet ev en väderkvarn och en ettrig, dreglande jakthund med älg-abstinens.

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår inte va inlägget handlar om? Är inte rupaulsundvikart är trollkonto?

      Jo? Ett trollkonto som fått meddelanden av Bellas pojkvän Paul Sundvik.

        -Hur fick Camilla tag på trollkontot?
        -Vilken blogg avser Paul Sundvik när han skriver ”samt en viss blogg”?
        -Vad menar paul med ”vi har ögonen på dig on&offline?”
        Försöker förstå det hela…

          Jag fick det på DM från Trollkontot.

            Men varför publicerar du vilken skit som helst som skickas på DM till dig???

              ? åh, blev det jobbigt?

                Näe, inte ett dugg. Hur så? Är du genuint orolig eller?

              Antagligen löftet till trollkontoinnehavaren att sprida info att kontot finns.

                ?

            Vet ingen annan än Il som på något outgrundligt sätt alltid har sån ”timing” mellan. Ops dax för krishantering och nu är någon/några elakingar ute efter mig….. Kanske är hon Sveriges nästa Saida

            Hur sjutton kan du posta ngt som ett trollkonto skickar till dig?!
            Snacka om att lägga mer bränsle i brasan

        Det är ju uppenbart att Griploov har en bricka med i spelet, då hen kommenterat första bilden som det nya trollkontot laddat upp..

          Ja, det är ju samma person, hen har många konton.

          Bara att hitta kontot utan att veta att det finns är ju en presentation så ja. Det är samma skapare.

            Har inte trollkontot kommenterat lite här och där, bla hos Griploov? Jag hittade till trollkontot för ett tag sedan via ett kommentarsfält iaf och fler kanske har gjort det.

              Även pojkvännen har roat sig att kommentera på satirkontot vilket satir kontot tyckt vara kul. Det var innan detta trollkonto skapades. Där anger pojkvännen ”tänk om jag inte existerar” och liknande uttryck som triggar kommentarer i sociala media. De var väl på resa i Italien när pojkvännen roade sig på instagram.

        Tur i oturen att de iaf verkar ha att göra med universums osmartaste troll ? som
        1, inte ens använder VPN
        2, ”skapar” ett konto från sin hemadress,
        3, Internett trollar personer endast (10 min! ?) ifrån dem i irl
        Lär vara en enkel avsändare för polisen att få tag på iaf

          Hur kan man se varifrån ett instakonto skapats?

          Bor inte monsieur ca 10 minuters bilväg från Bella? Och hur kommer det sig att han kan påstå att han vet loaction när kontot skapades? För att han gissar på den person han tror det är. IG lämnar inte ut sådana uppgifter.

            IG behöver inte lämna ut. Alla går att spåra.

              Alla går att spåra…
              Är du född bakom en sten?

                Det går absolut att spåra. Europol kan liksom lokalisera barn-**rr inspelat i en djungel på andra sidan jorden. Allt går att spåra. Tror dock inte vår polis gör det för en sånhär ”skitsak”

                  Jo men det förutsätter väl att IG lämnar ut information? Och det förutsätter i sin tur en polisanmälan? IG sitter på datan och har hög säkerhet så Paul måste väl ha ”hackat” IG i så fall…

          M 19:08: Läste du ens?

      ja

      Jag fattar fortfarande inte?! Vad har IL och P gjort för fel. Det ser ut som att P har skapat ett konto för att kontakta en person som har trollkonto som har trakasserat dom båda. Eller fattar jag totalt fel ??

        Nu såg jag alla kommentarer och känner bara ett stort ? C vart är felet här? Var det inte du som hejade på att ett troll dömdes för trakasserier mot en offentlig person. Varför hamnar nu skit på Paul (och på något ännu mer obegripligt sätt IL) för att han ryter ifrån mot en liknande person.? Hur kan du på överhuvudtaget legitimera trakasserier genom att gå dennes vägar. Blir faktiskt chockad

          Jag instämmer faktiskt, det blir så oerhört tydligt att Camilla inte kan vara objektiv när det gäller Isabella.

            Snark

              Det brukar låta så när man har slut på sakliga argument

              Camilla skriver bokstavligen i sista rutan att Paul ska ignorera hot och kränkningar från trollkonton och istället oroa sig för vad Bella kan säga när det tar slut. När, någonsin, säger man till någon att ignorera hot?

          Det skulle vara väldigt intressant att se ett svar från Camilla på de här frågorna.

          Jag gissar på att sannolikheten för det är i princip noll.

          Allt som rör Bella är fel enligt denna blogg!

      Jag har hela tiden haft känslan av att trollkontot och fotografens konto är samma person! Går ju utmärkt att skapa uppmärksamhet och hot(?) mot och med sitt andra jag.

        Han kanske lurar IL med ett trollkonto, för att kunna verka vara en riktigt manlig försvarare av sin kvinna?

        Har svårt att tänka mig, han får väl tillräckligt med uppmärksamhet pga sitt förhållande med IL, säkert uppmärksamhet som han förmodligen inte önskar sig.

        Jag har sedan Robert (Pauls) intåg på IG haft ”känslan” baserat på tidsangivelserna och språket att Isabellas och Pauls konto har samma admin och/eller ägare

    Jag har tyckt allt galet som hänt Bella varit väldigt underhållande, men nu orkar jag inte bry mig mer. Det får räcka nu. Hon ska inte va i det offentliga. Det är liksom inte roligt mer.

      Roligt har det nästan aldrig varit, mest tragiskt å barnens vägnar

        Ja framförallt när vuxna människor skriver sånt skit som dom gör

        Alltid det där synd om barnen kortet inte bara hos il men hos många känd eller inte. Är inte speciellt synd om il’s barn dem har rena kläder två föräldrar leksaker mat verkar ha bott lyxigare än många barn någonsin gör. Sedan kanske Isabella emotionellt gör dumma val som påverkar barnen på lång sikt, det kan väl inte vi svara på? Men det är ändå löjligt att dra det kortet. Är inte speciellt synd om dem, nej.

          Det är klart att det är synd om barnen. Att ha en mamma som beter sig som Isabella, nya män hit och dit, sätter alltid sig själv först osv osv osv….vägs knappast upp av att bo lyxigt.

            Framför allt sprider hon massa skit om deras familj på nätet ?

      För mig blev det som en freakshow jag bara inte kunde vända mig ifrån. På något sätt är det tragiskt men ändå underhållande. Helt ärligt så är jag en person som har svårt att bestämma mig och bara sluta så jag blockade henne på Instagram för att inte kunna få upp det som förslag och även gå in och kolla och nu har jag även blockat hennes blogg så jag inte kommer in på den heller på mobil eller surfplatta.

        Ja samma här, det var som att sitta framför bord dukat med massa godsaker och försöka låta bli att äta. Jag ser att det låter helt galet! Men så var det. Blev också tvungen att försvåra för mig själv att gå in och titta, för jag tycker inte om att gotta mig i en sådan freak show.

        Jag tycker det (inte hon, utan själva fenomenet) är underhållande, men jag läser bara om henne här. Hennes Insta eller blogg lockar mig faktiskt inte.

    Riddare S., väntar på din genomtänkta och som alltid logiskt underbyggda kommentar, enbart baserat på fakta. Bring it!

      Men vad har Isabella gjort här egentligen? Är det ok att skapa trollkonton för att håna folk? Lägg ner. Patetiskt att hålla på som denna kontoinnehavare gör. Anar att det är c själv

        ?

        Tror du jag har tid att ha en massa trollkonton?

          Tittar in här sällan numera och får se att du fortfarande ältar samma sak om Isabella. Jag skulle iallafall tro att du har gott om tid att skapa innehåll om henne.

            Isabella löwengrip vill väl att det skrivs om Isabella Löwengrip? Det är så de flesta känner Isabella Löwengrip. Att sedan alla inte skriver om Isabella Löwengrip som isabella löwengrip behagar som bäst ligger väl i sakens natur.

            Isabella Löwengrip förefaller väldigt fylld av Isabella Löwengrip, är det andra skribenters fel?

        Korrekt! De är C själv som skrivit det här inlägget. Och den här kommentaren.

          Skriver du om dig själv i tredje person?

        Jag förstår inte riktigt heller, il är alltså inte i blandade i trollkontot, men saken gäller här att hennes pojkvän går in på kontot och försvarar il? Först uppfattade jag att hon/pojkvännen även hade med kontots uppkomst att göra, såsom med ”hotlappen”.

    Nej Canmilla, det här är pinsamt för dig! Vad fn håller du på med?! Hoppas verkligen de sätter dit även dig, för det du gör är trakasserier och fortal!! Och du själv går ju andras ärenden. Sen sluta påstå saker du inte vet något om! Bra gjort av Paul att agera!

      Ha, ha, ha! Du är då för rolig.

      Nja, fast budskapet är väl att om man som rutin ”ropar varg”, är det troligt att det inte rör sig om en varg den hundrade gången heller?

      Men du vet antar jag ?

        Till Stollis 15.09

      Åh.. du är förjävla rolig

    Det var ju ett (ganska labilt) inlägg på Bellas blogg häromdagen om att Pauls CV är lögn, d v s att nämnda examina och lärosäten inte ens existerar. Är det något du grävt vidare i, Cam? Eller någon annan som har koll?

      Han har reviderat sitt cv straxt efter han blev ihop med IL.

        Har han lagt till eller tagit bort?
        Det är för övrigt mycket fake på LinkedIn.
        Paul är inte ensam om att ha hitte-på CV.
        Bella t ex har engelska som ett av sina modersmål på LinkedIn 🙂

        Är det okej att påminna om en annan person som ändrade allt i sin Wiki när det visade sig att allt var påhittat.

          Allt som stod på min wikipedia stämmer. ??‍♀️

            Sluta försvara sådana här löjligheter och förklara istället vad som bevakas här. Förklara varför du publicerar något som Paul skrivit privat till ett trollkonto. Och förklara varför du går trollkontots ärenden.

              Jag tycker det är riktigt intressant att Isabella återigen är ”hotad” och att ytterligare en pojkvän går hennes ärenden baserat på Isabellas utsago som mer än ofta är rena lögner, SÄRSKILT när det kommer till saker som hot och säkerhet. Hon har mer än en gång blivit påkommen med att fabricera hela situationer som det gynnar henne. DET är jävligt anmärkningsvärt, oavsett vem det kommer ifrån.

                Men i det här fallet är ju trollkontot inriktat mot Paul själv så det är ju inte att han bara går hennes ärenden? Han har ju också fått ett obehagligt meddelande av trollet som du inte vill visa?

                  Plus att det inte är någon som ens gått ut med att Bella blir hotad.

                Men om det visar sig att även Paul är en sån som överdriver och lever i en liten fantasivärld kanske de verkligen är en match made in heaven. Eller så blir det tvärtom katastrof.

        Det är många som fått revidera efter att blivit påkomna.

    Jag förstår inte? Är bevisen för att de hot som Paul refererar till är fabricerade att Bella ropat varg för många gånger tidigare eller vadå? Han skriver väl till ett trollkonto vars syfte verkar vara att håna honom?

    Ska hon aldrig få vara i fred

      Bella vill inte vara i fred.

        Hade hon velat vara i fred skulle hon väl passat på nu när hon bytte bostad.
        Hon hade kunnat flytta till en stuga i skogen och hålla tyst om det.
        Men icke. Tvärtom har hon blivit mer offentlig än hon varit på länge.

          Bella vill ha rubriker, hon vill bli omskriven. Så mycket vet vi!

        Precis! Hon vill I N T E vara ifred.
        Hon vill kränga saker så att hon har råd att leva sitt fake-lyxliv.

      Bella vill inte vara ifred. Hon vill inte ha ett normalt liv och skapar därför kaos genom alla sina dåliga val

      Hon vill inte vara ifred. Vill hon det kan hon stänga blogg instagram och Pod så är hon ifred inom 2 veckor.
      Glömd och osaknad.

        Samt podden. Hon har utökat sin närvaro i sociala media och utökat antalet spektakulära uttalanden. Plus hon fortsätter att kontakta pressen. Svenska dagbladet, Sveriges radio, Expressen och Aftonbladet. Plus hon visar upp sitt nya hus, berättar vart hon ska, visar upp var hon är, visar allt mer av barnen och påstår märkliga saker om ETC behandling under helgerna med mera. Hon älskar och skapar uppmärksamhet.

    Hade gärna sett det osmakliga meddelandet faktiskt! Hade nog många andra också?

      Det visas inte eftersom Camilla vill försöka hålla sympatierna på trollkontots sida.

        ??‍♀️

      Är troligen något om pojkvännens tidigare leverne. Hade det varit hot hade Camilla anmält.

    124 kommentarer på Isabella Löwengrips blogg under inlägget om golfresan. Många är kritiska och en del försvarar henne, men jag såg ingen som visade intresse för att själv åka med.

      Resan kommer säkert bli inställd pga bristande intresse men Bella kommer att skylla på covid-19 och att de tar hänsyn till rådande omständigheter.

        Och ingen återbetalning.

          Ingen fara, det är säkert ändå ingen som bokat upp sig.

          Hoppas ingen betalar in ens anmälningsavgiften.
          Resan är nog inte tänkt att bli av.
          Den är bara till för att skapa buzz.
          För Bella själv och de där researrangörerna som inte verkar bedriva någon egentlig verksamhet.

        Håller med någon som skrev förut: det är ändå bara för att sälja att hon inte har någon att bjuda på 30-årsfest.

          *dölja

    Jag fattar inte… Är konversationen på Pauls konto? Under vilket inlägg i så fall?

    Jag orkar inte ens peka på alla galenheter i det här inlägget.
    Så jag nöjer mig kort och gott med ett: Jag förstår honom, jag skulle ha gjort likadant och de som inte har förståelse är alldeles för färgade av sina egna värderingar de har av Bella.

      Om han och Bella verkligen har hotats borde han anmäla det polisen istället för att trigga detta trollkonto ännu mer.

        Han kunde ju börja med att blocka kontot.

          Jag var inne i tre minuter på Instagram och hittade minst tre konton till som enbart är till för att håna honom och Bella (förutom griplöv då). Tror inte att det gör någon skillnad då sådana här galningar bara skapar nya konton hela tiden.

          Om han gör det så kan han ju inte ha koll på kontot, och han vill väl ha koll på det.

        Fast jag tror han polisanmält det.

          Var syns det? Vilka hot skulle det gälla?

            Måste de synas för offentligheten för att de ska gälla?

              Jag undrar varför personen misstänker det. Låter som att hen gissar lite hejvilt och gissningar är onödiga när det gäller potentiellt allvarliga hot.

            Kanske det C valt att sätta en ruta för?

          Pojkvännen skrev att polisen är upplyst. Det är ett mycket märkligt ordval. Det betyder att han inte har anmält. Eller att polisen förklarat att det som de påstår inte är ett brott. Kan mycket väl vara att pojkvännen inte tål att få kritik. Han har ett jobbkonto på instagram. Att man blir nervös om man tillbringar 24/7 med henne kan man förstå. Hon har angett att de pratat hela nätterna. Då har hon säkerligen berättat om hotlappar och annat.

            Kan understryka att han inte tål kritik. Och att det är han som haft IL att skriva blogginlägg om Bloggbevakning för att han fan inte tål att det skrivs om framförallt honom här i kommentarerna. Stackars liten känner jag bara.. Jobbigt när saker kommer fram!

              Jag upplever också att han absolut inte tål kritik, syns i hans svar i en del inlägg etc. Han verkar t.o.m. aggressiv i vissa svar. Vet inte vad han förväntar sig…han dyker upp som gubben i lådan på grund av Bella och vid 52 års ålder har han INGET förflutet, verkar aldrig haft ett jobb, inga barn, inge x-fru, har bytt både för-och efternamn. Det är ju inte konstigt att folk vill veta vem han är. Vet ens Bella vem han är?

      Bella skapar själv ca 99 procent av allt drama. Hon behövde inte ta hela sin ”kärleksrelation” offentligt

        Så bara för att hon tagit relationen offentlig så är det fritt fram att börja håna honom också?
        Vad är det där för rutten logik??

          Men herregud efter allt kaos som varit, där hon hävdat att hon varit tvungen att fly utomlands med barnen, jagad av någon slags maffia, varför klarar inte människan ens av att ha lite integritet ett par minuter??? Det är ju nåt rejält fel, ingen tänkande individ skulle handla som hon, om man ville slippa allt drama hela tiden.

          Det är tidningsartiklar varje dag om henne, som hon själv skapar med avslöjande påståenden att hon gjort olika behandlingar, att hon och Paul ska skaffa barn efter tre sekunder och gud vet vad hon hittar på i morgon…

            Du svarade inte på något sätt på min fråga

              Alltså jag tror att Paul, Bellsan och de sk trollen är minst lika goda kålsupare allihopa. Att skapa sus & dus är deras livsluft.

                Jag försöker igen då: Så bara för att hon tagit relationen offentlig så är det fritt fram att börja håna honom också?
                Vad är det där för rutten logik??

                  Du kanske borde tagit det som en hint när ingen svarade på din första fråga

                    Då kan man låta bli att faktiskt svara på kommentaren om man inte vill svara på frågan.
                    Att bara svamla på om något annat funkar inte.

                      Hon svarade visst. Kan du inte läsa Paul?

                      Det gjorde inte personen alls

    Vad har hoten bestått i?

      Det finns inga hot.

        Vad vet du om det? Jag har iaf sett diverse på instagram, sjukt är det, obehagligt.

          Vad är det för hot då? Berätta för oss

          Om nån är obehaglig så är det du S. Så faktaresistent så det finns inte.

        Varför har Camilla censurerat i meddelanden då?

    Skulle CG kunna förklara inlägget. Undertecknad förstår det som att CG insinuerar att IL fabricerat hot mot sig själv från ett trollkonto.

    Kom i sådana fall med bevis för påståendet.

      Bilderna föreställer meddelanden som Paul Sundvok skickat till det han kallar trollkonto. Jag har fått bilderna via dm av trollkontot.
      Jag insinuerar att Isabella berättat fabricerande hothistorier för Paul Sundvik vilka är de han refererar till i sina meddelanden med trollkontot.

        Jaha! Så dom är borttagna nu? Det kunde du ju nämnt?

          Ingen aning…

        Du vet med andra ord ingenting.

          Inte vad gäller vad Paul Sundvik raderar på sitt konto, nej..

        Varför publicerar du vad ett trollkonto skriver? Tycker du att det är okej med konton vars enda syfte är att trakassera och förlöjliga någon? Låter helt befängt att uppmuntra till. Nästa gång är det kanske inte Bella det skapas ett konto om.

          Detta är högst relevant! När IL inte får den uppmärksamhet hon vill, då drar man till med hot. Och blandar in pojkvännen i det.

            Fast om detta stämde i denna situation hade väl P eller IL skrivit om detta för att få publicitet? Nu är det ju trollkontot som förser Bloggbevakning med denna info. Och dessutom inte visar hela konversationen. Så hur cc kan säga att det är fejk är lite magstarkt.

    Det heter gäss, inte gåsar

      En smörgås, flera smörgäss.

        Gåsar och gäss är inte samma sak. Gåsar är flytande smörklumpar som guppar på ytan i mjölken i halvkärnad grädde.
        Gäss är ett djur med näbb, vingar och simhud på fötterna.

          Nu hänger jag inte med. Kan du förklara?

            Smörgås heter så pga namnet på smörklicken man kladdar på bröd. De heter gåsar i plural.
            Syftar man på djuret gås heter de gäss i plural.

              Tack, nu är jag med.

              Jag förstår fortfarande inte, orkar du ta det en gång till?

                Du tror att jag går på den eller?
                https://www.youtube.com/watch?v=x5Q6-wMx-K8

          I inlägget avses gäss, inte gåsar. Foi gras har ingenting med mackor att göra!

            Nähä, säger du det?!

              Lägg av

          Nyfiken fråga eftersom du verkar insatt i mackor och gäss. Om gås är flytande smörklumpar, varför kallas det då för sirapsgås om det är sirap på mackan?

            Vem i helvete har sirap på mackan?????

            Jag har aldrig hört talas om sirapsgås. Det måste vara något väldigt lokalt och ett väldigt mycket nyare påfund än en smörgås.
            Den som tyckte att det var lämpligt att hälla sirap på ett bröd tänkte väl att sirapsgås var ett fiffigt ord då man använt sirap istället för smör?

      Och det heter mäss inte måsar!?

    Var såg du hoten? På Paul Sundvik Arts två senaste inlägg har rupaulsundvikart kommenterat. Personen har inte blivit blockad, vilket kan tyckas märkligt.

      Ja, det är ju lite konstigt. Trollkonton blockar man väl? Här verkar han gilla uppmärksamheten?

        Exakt. Därför är det bra att det kommer fram också.

      Paul svarar på kommentarerna på ett ”coolt” sätt, han vill visa omvärlden att han är mogen och inte bryr sig. Sen skickar han DM som visar något helt annat.

        Du menar att det är Paul som skulle ha startat ett trollkonto, hånat sig själv för att sedan skicka print screens där han pratar med sig själv till Camilla?

        I vilket färg vill du ha foliehatten i?

          Fast nu missförstod du. Anonym menar att han svarar kaxigt i kommentarerna men uppenbarligen skickar dm’s privat till dessa konton där tonen är lite annorlunda. Han vill alltså verka obrydd men är det inte.

            Precis så, tack!

            Den där väldigt olämpliga kommentaren kanske blev droppen?

    Så osmakligt. Vem gör såhär?!? Så lågt.

      Menar du trollkontot eller Paul?

        Ja inte Paul i alla fall.

          Isabella?

    Fast vänta, varför skulle trollkontot skicka sina meddelanden till dig? Det är väl i sådana fall ditt eget konto.

      Jag har inga trollkonton, tackar som frågar. Du anar inte vad jag får för grejer skickade till mig…

        Snälla kan du inte under en hel vecka lägga ut allt folk skickar till dig och så kallar vi det för popcornveckan ?

          Yes! ? Allas Quilty Pleasure och Popcornveckan!!!

        Varför tar du då ett trollkonto i försvar? Om du vet hur det är att få massa skit skickad till sig. Kan ju inte vara värst trevligt.

          Var ser du nåt försvar?

    Paul skriver alltså:
    ”Isabella har du dessutom utpressat och skadat både fysiskt och psykiskt.”

    Allvarlig anklagelse om det inte finns bevis bakom det han skriver. Drama och popcorn.

      Eller hur. Skadats fysiskt låter ju otrevligt! Det borde ju nästan hamnat på löpet om någon sulat ner Bella på stan! Den artikeln hade jag gärna läst… gratis på Flashback ?

      Vem är det som Paul verkar tro ligger bakom trollkontot? Vem är det som bor på Lidingö, ca 10 min bilväg från Paul? O eller H?

        Det kanske är en gammal granne som surnat till ?

        Oj, det vore en väldigt smaskig historia om det visade sig vara H som är ägare till alla trollkonton och att han som hotat och skadat fysiskt och psykiskt.

          Jag trodde just det var den allmänna teorin? ?

    Rätta mig om jag har fel men PS anklagar via IG det trollkonto som han konverserar med att trollet ska ha hotat och trakasserat Isabella. Samt ha utpressar henne och dragit in hennes familj. Samt gjort inlägg på en blogg? Trollet ska ha skadat henne både fysiskt och psykiskt. Samt indirekt hotat pojkvännen.
    Den svarta rutan är gjord så för att maskera ett otäckt meddelande från PS till kontot. Pojkvännen anger att de har ögonen på detta sk troll både online och offline! Låter som otillåten avlyssning eller stalking av trollet.
    OM någon har skadat henne fysiskt borde hon ha polisanmält samt besökt läkare. Dessutom uppmanar alltid polisen att man blockerar troll och särskilt om man blir utsatt för hot. Pojkvännen skriver på sådant sätt att det verkar som han vet vem personen är men av detta blogginlägg kan man utläsa att Camilla vet vem det är och att denna inte har träffat varken Isabella eller pojkvännen. Har jag uppfattat det rätt?

      Nä, rutan täcker en kommentar som PS klistrat in och som trollet skickat som jag tycker är över gränsen att visa upp.

        Vänta nu, tar rutan och täcker en kommentar som trollkontot har skrivit, som PS har klistrat in en bild på och som du tycker är över gränsen för att publicera?
        Varför i helskotta tar du och uppmärksammar en person som så uppenbart mår väldigt dåligt?

          Fattar du inte att det är Paul som skrivit det som inte visas?

            Det är ju inte vad Cam precis skrev

            Haha men fattar du inte vad Camilla skriver i kommentaren ovan? Hon skriver att hon täckte över en av Paul inklistrad bild på en obehaglig kommentar som trollet hade skrivit på Pauls konto.

            Tyvärr har ju Camilla skrivit det så otydligt i själva inlägget att det verkar som att det är PS som skrivit en olämplig kommentar, men så var det tydligen inte.

              Jag har förtydligat det nu i bilden.

                Varför tar du och uppmärksammar det här trollet?

                  För att hon vill ge Bella ännu en känga så klart.

                Du borde inte ha skrivit detta inlägg alls. Så konstigt att ge troll det utrymmet och ställa sig på trollets sida bara för att du avskyr IL. Och vad har IL med saken att göra?

                  Att du orkar.. detta är relevant!!!

        Men då blir ju ditt blogginlägg ännu konstigare? Nu framstår det ju som att rutan innehåller ett obehagligt meddelande som Paul skickat till trollen men egentligen är det alltså tvärtom?

          Ja det är faktiskt totalt missvisande när det står att det är från PS konto, gör om gör rätt!

          Jag har förtydligat det nu.

        Så du får bevis på att trollet har gått över gränsen ändå ger du dig på Pauls reaktion? Wtf?

        Oj, jag förstod det som att det var PS som skrivit något som var över gränsen, men det var alltså trollkontot. Borde du inte ta avstånd från trollkontot som skriver sådana vidrigheter att du inte vill återge dem?

        Den vill vi se!

      Det HAN skriver är ju ett uppenbart hot, reagerade också på det

    Jag tolkar Pauls kommentarer som att han och Isabella _verkar tro_ att det är Camilla som ligger bakom trollkontot och Griploow-kontot.

      Så tolkar inte jag det…
      Utan snarare att trollet brukar lämna kommentarer här inne.

        Men här finns väl inga allvarliga kommentarer som hot. Att många har synpunkter och är kritiska till vad Isabella har för sig får alla offentliga personer tåla. Dessutom lever hon på drama vilket hon flera gånger själv har sagt i intervjuer. Skrev hon inte också att trafiken från denna blogg till hennes ger henne 20 lakan per månad?

          +100000

    Hur gammal var det nu han var sa han? 52 på det fjortonde.

    Mjae, jag vet inte precis om man kan säga att Selin klarade sig helskinnad ur förhållandet med Isabella Löwengrip. Och under alla omständigheter gjorde hans fru och barn det inte. Det är knappast en slump att frun och barnen flyttade utomlands, i alla fall för ett tag. Huruvida det sedan har med saken att göra att både Selin odh den FÖRE DETTA frun vid det här laget lever under skyddad identitet, fingerad personlighet eller sekretessmarkering (ingen av dem är sökbar i folkbokföringen) undandrar sig min bedöminng, men det är ett lite märkligt sammanträffande om så inte skulle vara fallet eftersom de försvann från radarn i samband med att Selin och Löwengrip ”gjorde slut”. Att jag vet detta beror inte på att jag är en galen stalker eller dylikt som ligger och pejlar på Selin & Co, det har med andra saker att göra.

    Med det här vill jag säga att det definitivt inte bara var att ”knäppa med fingrarna” för Selin, om han nu hade velat göra det. I dagens samhälle är det viktigaste verktyg du kan ha om du vill skada en annan människa just ett stort antal följare på nätet. Det beror på att den stora massan människor tror på vad de läser utan att reflektera, det är bara den lilla klick som syns längst till höger på Stanford-Binet-skalan som tänker själva och naturligtvis inte går på lögner, resten är sanlöst lätta att styra, de har en ring i nosen och den som tar tag i den ringen kan leda flocken vart som helst.

    Nu har inte Löwengrip den spännvidden längre, jämförelsevis och därför är hon ofarlig. Det ska bland andra du har ett erkännande för, Camilla.

      Tack för en redig kommentar!

      IL går väl inte på Selin av det enkla skälet att hon kan ha nytta av honom i framtiden, affärsmässigt eller på annat sätt. Inte en person som hon vill göra sig ovän med, tänker jag.

      IL lade väl upp bilder på hans bostad både på bloggen och sociala media? Det är big no no. Dessutom var hans familj tidigare skriven på en icke bostadsadress.

        De var skrivna på Selins företagsadress, det är korrekt. Därefter var de ett kort tag skrivna på sina riktiga adresser för att sedan försvinna helt.

      Men snälla. Erik S. har vara talat väl om IL sen uppbrottet och hon om honom. Ta av dig foliehatten.

        Ja? Varför skulle de inte göra det och vad har det med vad jag skrev att göra? Har du öht läst min kommentar?

          Det är stollis du pratar med. Allt är bara obehagligt och drev enligt henne. Hennes stackars IL får tåla såå mycket..

            Det är inte alls S. Har du inga argument att komma med så knip bara.

        Jag skrev: ”Ja? Varför skulle de inte göra det och vad har det med vad jag skrev att göra? Har du öht läst min kommentar?” men skulle vilja göra ett tillägg för jag tycker att mitt svar blev otydligt:

        För det första har i alla fall Selin (Löwengrip kan jag inte bedöma och dessutom vet ju ingen levande varelse vad av det hon skriver eller säger som har med verkligheten att göra) inte omtalat Löwengrip i några särsklt fantastiska ordalag. Han har bara varit hövlig någon enstaka gång när skvallerpress hört av sig och i de flesta fall avböjt att kommentera. Erik Selin är en intelligent person, han skulle aldrig hålla på med smutskastning à la idioter och dessutom har han viktigare saker för sig. För att sammanfatta – det du verkar tro betyder något betyder ingenting. Det kallas vanlig artighet och brukas i mer välutbildade kretsar.

    Fast vad bevakas här? Detta är ju något som Paul skrivit privat till ett trollkonto om jag förstått det rätt. Oavsett vad han skrivit så har inte vi med det att göra.
    Det känns som du går trollkontots ärenden här, varför?

      Exakt detta!

      Undrar också varför du samarbetar med ett troll.

    Jag vet inte vilket trollkonto detta handlar om, men kan nog tycka att det mest kända av dem är direkt osmakligt och har gått överstyr för länge sen. Men har någon faktiskt HOTAT henne där? Eller skadat henne fysiskt och psykiskt?
    För övrigt har hon ett flertal gånger sagt att hon inte bryr sig ett smack om vad som skrivs om henne. Men det verkar bero på stunden för när hon behövt sympati har hon läst och tagit åt sig av allt.
    Jag var en av de som tyckte att vi skulle låta bli att håna honom då han inte valt att vara offentlig, men han verkar ställa sig till raden av män som njuter av att vara med på hela spektaklet och hjälper henne med att regissera draman på samma sätt som hajen.

      Ingen hävdar ju att det hotats på insta. Det kan lika gärna ha kommit in hot via mail, DM, PM, post, telefonsamtal, sms eller vad som helst.

        Klart att Isabella fått och får mottaga en massa hot, det får tyvärr alla kvinnor som sticker ut hakan i offentligheten ☹️

          Ja, jag ifrågasätter såklart inte att hon fått hot, men hur vet de – om det inte utspelat sig på IG – att det kommer från denna person? Och återigen, på vilket sätt har hon skadats fysiskt?

        Men fysiskt våld? Hur förklarar du det?

          Det styrker ju bara ytterligare att detta inte bara utspelar sig på insta.

            Det finns väl inga bevis på att trollet skulle ha pucklat på Bella rent fysiskt. I så fall skulle vi nog fått se dramatiska bilder från akuten. Råkade dessutom se datum på Pauls inlägg, 4 och 5 augusti. Det här satt alltså paret och kokade ihop under sin kärlekssemester i Italien.

              Hon har ju knappt vart hemma så att hon har fått stryk känns långsökt

                Är det någon som sagt att det hänt nu?

                  Har hon någonsin vart hemma ensam?

                    Men sluta larva dig

                      Jag larvar inte! Har hon inte haft pojkvänner så har hon haft livvakter/barnflicka/släkt boende hos sig

                      Jag är helt seriös. Hon har haft pojkvänner/livvakter/barnflicka/släkt hos sig hela tiden. Det är hon ju öppen med.

              Man behöver inte puckla på någon för att skada någon fysiskt och man behöver verkligen inte åka in till akuten för varje gång man gör sig illa.
              Top of my mind så kan man göra fysisk skada på någon bara genom att använda dennes brevlåda.

              Varken du eller jag eller någon här inne vet ju vad som egentligen hänt. Med ganska långvarig erfarenhet av Bellas sociala medier finner jag det dock mindre troligt att hon fått fysiskt på pälsen. Möjligen (och det är bara en gissning) så refererar P. Till Bellas återkommande panikångestattacker.

          Hur förklarar du att det inte hänt dock? Nu tror inte jag det då det 100% skulle blivit ett blogginlägg på Bellas blogg. Men din kommentar är ju ganska korkad? Så vitt jag vet har vi sekretess inom sjukvården, om det nu har varit fysisk skada hon behövt söka för.

            För att det finns inte en chans att hon inte skulle mjölkat det och ringt tidningarna

              Jo, om det har hänt för flera år sedan och varit en grej som skulle ha förstört hennes fasad.
              Som ett destruktivt förhållande

                Fast all publicitet är väl bra publicitet? ??‍♀️

                  Kanske inte när man fortfarande är tillsammans med någon som misshandlat en?

                    Men nu ger jag upp. Läs, läs läs! Hur kan du få det här till att det är Paul som har skadat henne fysiskt. Suck!

                      Hon har väl ändå varit tillsammans med fler än Paul genom åren!?!

                      Vem är Paul? Hon är väl ändå sambo med en som heter Robert…

    Det här inlägget är så otroligt rörigt!

    Förstår jag dig rätt att du försöker säga att det finns ett trollkonto som Paul DM:at och säger att hen ska sluta trakassera och hota Bella.

    Du förstår inte varför Paul gör detta eftersom du inte tror att det finns hot med i bilden baserat på Bellas tidigare lögner.
    Stämmer det?

      Samtidigt som C väljer att censurera en print på vad trollkontot faktiskt skrivit till Paul.

      Typ så. Och att nya partners till IL, utifrån hennes ständiga draman tidigare, kanske borde dra öronen åt sig och inte blanda sig i, risken är stor att det slår tillbaka på dem själva.

      Ganska obehagligt drag av C att lägga sig i och gå ett okänt trollkontos ärenden. kan bara föreställa mig hur mycket hot någon som Bella får. Det var ju en obehaglig och hotfull kommentar bara för någon dag sedan av en obehaglig man. Det var inte heller länge sedan hon hade stalker utanför huset. Ingen vet väl vad hon går igenom förutom henne själv och de närmsta. Kanske finns flera anledningar till att hon vill vara sambo.

        Ok stollis

    Sista stycket. Paul ska ta skit ifrån trollkonton, så pass allvarlig (?) skit så du väljer att sätta en ruta för det, bara för att Bella eventuellt kan hitta på mer skit om han när det tar slut? Paul ska alltså ignorera hot han får nu, för att det kan bli värre sen? Är det ett råd du skulle ge andra också, eller bara de som är runt Bella?

      Om Bella blivit fysiskt och psykiskt skadad samt utpressad så bör han naturligtvis stödja henne i att polisanmäla händelserna. Det räcker så. Och att finns där för henne. Är hon utsatt på det sättet så lär en utredning redan vara igång och är det riktigt illa så lär hon även få beskydd.

    Camcam. Jobba med disposition i sådana här inlägg. Bara för att saker är ”glasklara” för dig så blir det alldeles för långa tankehopp för (vissa av) oss läsare. Börja inte med en bild som inte säger någonting utan sammanhang, hjälp läsaren. Vi har inte hela bakgrunden och sammanhanget, de måste komma från dig.
    Antalet kommentarer som visar på att din mening med inlägget inte gått fram är bevis på att dispositionen kanske borde ses över?

      ??

      Men du, det där är väl ändå en märklig kommentar? Vi som fattar vad camilla menar har inga problem och har därför inte kommenterat. Hur ni andra inte fattar förstår man inte, så enkelt.

        Det var inte alls en märklig kommentar tycker jag. Inlägget är oerhört rörigt. Och det är ju självklart att de som fattade vad Camilla menade inte hade några problem att förstå!
        Dock så vittnar ju kommentarerna att väldigt många hade svårt att få grepp om vad hon pratade om, även fast de var insatta i personer osv.

        Borde det inte ligga i Camillas intresse att alla förstår? Tycker snarare att det är märkligt att inte förvissa sig om att budskapet går fram till absoluta majoriteten av läsarna. Det är inte bara det här inlägget som fått kritik på senare tid heller, så tycker inte att min kommentar är märkligt på något sätt.

    Hej!
    Kan någon vänlig själ förklara för mig som känner mig oinsatt.
    Vem är stollis? Sen är det en till, Griplöv?

      Stolliga är en anonym person som brukar kommentera här inne och försvarar Isabella och smutskastar CamCam. Griplöv är ett satirkonto på Instagram ?

        Tack! ☺️

        Det är inte ett satirkonto. Det drivs av en person som är besatt endast av IL och har till syfte att förlöjliga och trakassera IL.

          Ok stollis

            Ok griploov

              Stollis…
              Älskade älskade folie ?
              Gripis & vi andra tackar dig såååå
              (Anna fucking ???????????????❤️Bok ??mycket)
              Tack, tack, tack. Tack….
              Vi kan nu leva trots covid-19 pandemi och allt annat livet häller över oss
              Tack!
              Du, THR, My, Maggan, JT, Åsa med z och Författaraspiranten Melin borde starta en egen egopodd ????‍???=(alla hål fyllda)

    oj, här är man borta en dag och missar allt drama..? fast inget förvånar mig längre!

    blir paul en hajen 2.0?

    JAG FATTAR INGENTING AV DET HÄR INLÄGGET!

    Tycker dina inlägg om Isabella ständigt går över gränsen, du verkar verkligen brinna för att hitta vad som helst för att håna henne.

    Har inte sett detta konto men tycker gruplöv-kontot verkligen påminner om Camillas stil. Samma dåliga ”skämt”, snurriga resonemang och allmänt ointelligenta ”vassheter” som blir plumpa och konstiga. Och det är så fruktansvärt tråkigt.

    Men oavsett om du har trollkonton för att mobba Isabella och hetsa mot allt som hon tar sig för eller inte, så var detta inlägg väldigt konstigt och osympatiskt, och handlar ju uppenbart mest om att du vill belysa detta trollkonto och ge det massa uppmärksamhet.

      Ok stollis. Kämpa!!!

        Det är inte bara en person som försvarat Isabella och detta öknamnet påminner om skolgårdsmobbning, Isabella har gjort fel med största säkerhet kolla. Bara vad hennes egen syster sa om henne. Med det sagt så kan man ogilla drevet mot Bella

    Har detta något att göra med kommentaren på Bellas blogg av sign Jan Berglund 20 aug ???
    Kommentaren som börjar ”Om du Isabella skulle använda din smarta hjärna..googla då Pauls utbildningar och de degrees han beskrivit på Linkedin.”
    Kommentaren har återgetts här på denna BB-blogg 20 aug under inlägget om golfresan.
    Tonen i den kommentaren är verkligen obehaglig och hotfull.

      Den kommentaren finns kvar. Hotfull är den dock inte däremot är personen uppenbart oroad för Bella och hennes barn. Verkar vara skriven under natten typ vid 2. Bella och Sheila har i deras podd sagt att Bella tidigare har blivit utnyttjad av män hon dejtat. Sheila har även i podden nämnt att de kanske ska ta det lite lugnare Bella och Paul Robert. Ganska anmärkningsvärda kommentarer kan man tycka. Många tycker nog att Bella själv utnyttjar människor.

    Alltså vilket jäkla skitinlägg. Ärligt. Vad har du egentligen för rätt att sitta och fabricera grejer om folks privatliv på din blogg så här?

    Du hävdar gång på gång att du inte spekulerar, att du ”bevakar” influencerbranschen och går på ”varumärken” – men det här framstår bara småsint, elakt och osunt. Och sista meningen är verkligen fruktansvärd. Hur mår du egentligen?

    Nej jag är inte Stollis.

    Tycker det är lite roligt att så många här framställer sig som några perfekta mönsterelever. Nog är det så att man inte ska ge troll uppmärksamhet. Men med hunden på hjärtat nu, hur många av er kan ärligt säga att ni ALDRIG skulle lacka ur om någon trakasserade er?
    Det är en fullkomligt normal relation, även om det kanske inte är det bästa att göra. Kan man inte förstå det så har man ju nån slags empatistörning.

    Att ”skribenten” på den här bloggen har just en empatistörning har man ju varit medveten om ett tag nu. Det här inlägget är ju bara… konstigt. Det är bara ett långt inlägg om C’s personliga agg mot Isabella.

      ?❤

    Internets största Troll är IL själv. LJuger som Donald Trump. Dessutom om man nu lider av så allvarlig psykisk ohälsa så
    man måste elektrifiera hjärnan så borde hon lämna det offentliga livet. Media borde dessutom sluta skriva om henne med
    hänvisning till hennes allvarliga psykiska ohälsa allt annat bör vara pressetiskt fel.

      Ljuger som Donald Trump? Dessa liknelser mellan Donald Trump och IL är ???
      Dom har inget gemensamt förutom att dom befinner sig på samma planet. Personligen hade jag hellre tagit en runda golf med Trump än med IL, mera att prata om med honom än med henne. Vad man än tycker om Trump (jag vet att han inte är populär här på BB) så kan han vara riktigt underhållande.

        Både Ljuger som en häst travar.

      Så hon ska försvinna på grund av psykisk ohälsa som troligtvis orsakats av mobbare och drev som startats gentemot henne från denna blogg? Jag tycker snarare att mibbarbloggen och den som mobbar borde försvinna eller bara sluta upp med sitt besatta beteende.

        Ohälsan har väl mer med luftslottet som sprängdes eller upp som en sol och ner som en pannkaka att göra.

    Förstår inte vad du vill få ut av detta inlägg? Och dessutom går du ett trollkontos ärende. Att någon skapar trollkonton i avsikt av att såra någon eller att vara elak är alltså något du stöttar? Intressant också att griploov följer detta konto och typ är den enda som verkar gilla bilderna. Rätt uppenbart samma person och det är rätt uppenbart att den personen har någon form av psykisk störning. Tycker det är lite läskigt.
    Och tycker det är rätt hemskt att du stöttar detta beteende.

    Eller så är det någon av alla 1744 personer som följer gripblabla som blivit inspirerad…

    HUR kan det kontot ha så många följare?
    Merparten av dessa sympatiska människor hänger högst troligt här så nu förstår man ju varför kommentarsfälten ser ut som de gör.

    Men sen när är det lämpligt att göra konton skapade för att håna, driva och hota andra stora? Varför ens lyfta detta? Så en snubbe lackar på nån som sannolikt gett sig på honom mer än en gång. Vilket scoop. Grattis? Eller? ??‍♀️

    Hej, tror d är första gången jag någonsin kommenterat på en blogg. Följde Isabella o hela den skaran när ja va väldigt ung, började läsa din blogg för ett par månader sen. Har en ok aning om allt som hänt pga Aftonbladet etc. Är inte speciellt förtjust i löwengrip o hennes sätt MEN tycker du inte att du bashar henne lite för mkt? Du verkar ha något personligt emot henne o är extremt elak i dina inlägg. Hon har ju gått igenom mkt nedfall senaste året, absolut hennes eget fel, men det hon gått igenom måste vara TUFFT! kan du inte bara låta tjejen va o låta henne försöka bygga upp sin plattform igen. Fattar att du heter bloggbevakning, men jag tycker detta är mer mobbing än något annat. Inte bara gentemot henne, även andra du skriver om. Men främst mot henne. blir illa till mods. Hur sover du lixom om nätterna. Tror jag e färdig med din blogg, jag supportar inte mobbing och uppmuntrar andra läsare detsamma.

      + 1 på den kommentaren.

    Precis som många andra förstår jag inte syftet med inlägget. Om du nu ska bevaka influensers och bloggar varför gör du inte det fullt ut och även bevakar Isabellas podd som hon har med Sheila?

    Tog det nya killen över TVÅ MÅNADER att upptäcka att denna profil…som inte é reggad i hans namn…ironiserat likt hela den del av Sveriges befolkning, som varit totalt pandemisktuttråkade, som fick följa den mest surrealistiska sommar LIVE-REALITY i Svensk historia???
    Att dessa två – mötts.
    Är nog meningen.
    Två totalt GRÄNSLÖSA individer.

    Att Paul ens SKRIVER DETTA.
    Efter ALLT BELLISIMA OFFRAT OFFENTLIGT- mest då tänker jag på Odds barn.
    För INGEN MAMMA, som ÖVERDOSERAT tabletter, varit på psyket den tid hon var, genomgått ECD,EDC eller vad fan det heter. En modern form av LOBOTOMI..
    Som hängt ut sitt liv till ALLMÄN BESKÅDAN.
    ERKÄNT ATT HON FABRICERAT ETT LIV.

    Skulle kunna ha vårdnad av två stackars barn. Det HJÄLPER FÖGA…om hon inte visar deras ansikten på bild.

    Denne 52 årige bubbelpojke..med tydligt bevisat liv utan kvinna…

    Har BANNEMIG, sällat sig till SKARAN AV MÄN SOM KÖPER HENNES BLUFF!!

    Helt JÄVLA SOC ANMÄLNINGSBART!

    Låt Odd få ensam vårdnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.