Isabella Löwengrip lyxar till det med privatshopping för att förnya garderoben

Principiella Isabella Löwengrip fortsätter på sitt inkörda spår med köpstopp genom att besöka Nathalie Schuterman innan öppning för att införskaffa en ny garderob.
Kan någon (inte du “Stollis”) förklara för mig varför hon är där före öppning?
Hon är varken någon superkändis som inte kan shoppa med “vanlisarna” eller superupptagen med affärsmöten och liknande då hon enligt egen utsago inte arbetar med mer än att skriva två blogginlägg i veckan.

Kanske funkar det inte att hennes stylist kommer dit och i förväg hänger in kläderna till Isabella i provhytten om butiken samtidigt är öppen för allmänheten?
Det finns kanske inga röda sammetsrep att spärra av Isabellas provrum med för att förhindra att någon ur pöbeln går fel och entrar Isabellas provrum, fyllt med noga utvalda plagg?
Det gjorde i alla fall stylisten förra gången och jag kan inte TÄNKA mig att Isabella själv skulle välja ut sina kläder den här gången. Det får ju finnas måtta på enkelheten.
Har man en gång varit “världens mäktigaste in the making” så har man ju en viss standard att leva upp till.

Det är ändå skönt att se att hon inte låter hybrisen stiga henne åt huvudet, för i den sista bilden går att skymta att det de facto är Isabella själv som bär shoppingkassarna på det där jordnära sättet som hon en gång gjorde sig känd för.

Vad gör man om kläderna som stylisten hängt in är i fel storlek och man behöver prova en annan?
Om hon inte är kvar, menar jag…
Givetvis får hon sparken med omedelbar verkan, men med kläderna menar jag?
Hur får man tag på en annan storlek?
Ska man behöva hämta den SJÄLV eller kan man få butikspersonalen att passa upp på en?
Det vore ju smutt!

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tja, det är ju ganska corona-säkert tänkt av henne. ☺️

      Haha ?

      haha jo hon är ju känd för att leva sitt liv ”coronasäkert” … 😀

        Hon är väl inte den som är värst. Hon har munnskydd på sig när hon reser, åker mest bil och går inte på stora fester.

          Munskydd har alla på sig som reser (det är ett krav, inget val). Hon har rest i södra Europa när pandemin redan var väldigt dålig i den regionen och reste även till olika delar av Sverige utan munskydd trots att rekommendationen att folk inte skulle resa tvärs över Sverige i onödan.

            Den var värst i Sverige då. Inte in Italien. Där var det lungt.

              Ansvarsfullt av en svensk att åka dit då…

      Exakt, framförallt är det ju bra tänkt av butiken att erbjuda det för att få sälja mer och få marknadsföring. Oerhört nedlåtande inlägg som tydligt visar C s bitterhet och avsky mot IL. Fjantigt. Varför försöka få det att låta som, och få folk att tro, att hon skulle ha gett stylist sparken för att ha h ängt in fel storlek, och vi har många ggr sett IL bära sina shoppingkassar själv. Pinsamt inlägg.

        Pinsamt är det, att du gillar det du själv skriver.

        Fast… hennes beteende är ju inte ok. Så mkt lögner och historier. Hon har ju dessutom sagt att hon hittar på och gör saker för att folk ska bli irriterade. Så detta är absolut inget konstigt inlägg

          Vet vi ens med säkerhet att det faktiskt stämmer att hon är där fastän butiken är stängd? Ser ju folk i bakgrunden på nån bild som inte alls behöver vara personal ?‍♀️

          Det är mest här det hittas på historier om henne, mycket löngner här. Jo inlägget är ganska konstigt och nedlåtande, fånigt. Finns andra som har värre beteende, vissa andras beteende är inte ok. Inte ovanligt att butiker låter stamkunder shoppa innan öppning för andra, och det kan vara flera andra där också då men inte många så det är inget hittepå.

            Oh gud att du orkar!

    Det är väl inte svårare än så än att hon spenderar pengar och det öppnade väl dörren?

      Och gjorde grov reklam?

        Ja?

      Tänk om det hade varit gullgrisen Annica whatever hennes efternamn är som man inte får skriva det minsta kritiskt om för då publiceras inte kommentaren men tänk om det hade varit hon. Då hade vi fått läsa här om hur SYND det är om henne.

    Schuttis borde ha långt mer kända personer än Isabella. Väldigt märkligt.

      Ja men hon handlar ju? Och allt hamnar inte på Instagram – en del har den goda smaken att låta bli att lägga ut precis allt…

        Vad kan det kosta butiken att ha ett butiksbiträde där någon timme eller två innan öppning? Tror inte det skulle vara supersvårt för någon att komma in tidigare till den här typen av butiker (alltså inte ett varuhus) om denne ska spendera mycket pengar. Kunden spenderar säkerligen mer vid en sån här session också, vore ju pinsamt + skulle nog inte få erbjudande igen om hon handlat för några hundralappar. Och visad allt dessutom upp på sociala medier så är det ju kanon för dem.

      De kanske är jättemånga som får komma dit innan öppning men de kanske inte känner ett behov av att tala om det?

        Dessa personer är då säkert inte influencers vilket IL är.

        Exakt, det är visst väldigt viktigt att påtala att man är där innan öppning. Eller det kanske är en överenskommelse att hon skriver så för att göra reklam och samtidigt få rabatt??

    Det är ett smart sätt för butiken att få kunden att känna sig betydelsefull. Dessutom är det svårare för kunden att smita ut utan att ha köpt något. IL köper sig uppmärksamhet. Var det till Tällberg de skulle fritidsklädda?

      Fritidskläder från Schuttis? Gud vilket asgarv! Ha ha ha!

        Blommig snäv kjol och skjorta knuten runt midjan måste nog enligt IL kunna definieras som fritidskläder.

      Hon lämnar ju barnen Med påklistrat. Kunde hon inte ha shoppat nästa vecka istället ? Då har hon inga barn hos sig!

        Med Paul…

        Damn autocorrect

        Ja, barn brukar börja brinna när de lämnas en stund med någon annan än föräldrarna. Katastrof!

        Fast de kanske inte erbjöd henne att shoppa där innan öppning nästa vecka utan just idag. Barnen far nog inte il la av att vara ifrån sin mamma en timme eller två. Varför leta fel och klaga på allt allt?

          Precis fast det var inte idag hon var där utan troligtvis igår eller tidigare i veckan men lade upp det idag, för igår åkte de iväg till Tällberg skriver hon nu. Inte alltid storys läggs upp i nuet, inte att bilder är tagna samma dag eller ens samma vecka heller och det är ju helt okej.

    Principiella? Köpstopp? När har hon sagt att hon ska ha köpstopp? Det har hon aldrig sagt men det har blivit till en ”sanning” här som så mycket annat. Att hon får shoppa före öppning är väl antagligen för att hon ska få hjälp av personalen på bästa sätt, hon blir kanske erbjuden det för att hon ska komma dit och då får butiken pr, är nog inget märkvärdigare än så.

      Googla Isabella Löwengrip och köpstopp om du orkar. Där hittar du.

        Hittar inte när jag googlar. Länka gärna.

        Nej hon har inte sagt att hon ska ha köpstopp, det är vissa belackare som myntat det här, däremot så skrev hon en gång nu blir det inte mer shopping när hon flyttade och upptäckte en massa kläder och skor i mängder men köpstopp sa hon inget om. Otroligt löjligt och h ånfullt inlägg i vanlig ordning. Ingen blir lidande för att hon får shoppa innan öppning liksom.

          Är du seriös? Det är ju samma sak som köpstopp, ju.

          Inte mer shopping = köpstopp.

          Fan va du är tröttsam 15.19. Tror du verkligen Isabella bryr sig om att du försvarar henne här? Seriöst ?

          Och vad är skillnaden mellan ’nu blir det inte mera shopping” och köpstopp? Är inte det precis samma sak?

            Poängen för anonym är att Bella inte skrivit ordet köpstopp. Båda parter har rätt liksom. Anonym 15:19 påminner om en vän med asperger. Blir helt låst på just ett ord eller påstående.

          Hon sa att hon inte skulle köpa mer kläder på ett år för att hon hade så mycket kläder och kände sig äcklad av det. Veckan efter anställde hon en stylist och sen dess har hon köpt många nya dyra plagg. Så.är.det, oavsett vad du säger.

      Om det är sant som du skriver borde det vara på sin plats att det länkas till när IL skriver om köpstoppet.

        Eller så googlar du kära snöflinga.

          Haha kära du, jag hittar inte…..

          Vad betyder snöflinga f.ö? Att jag ömtålig? Eller dum? Vill uppriktigt veta.

            Den senaste generationen ömtåliga curlade som räknar med att andra gör allt åt dom? Väl?

              Plus blir sjukskrivna för utbrändhet vid minsta lilla krav.

                Nja. jämför man hur kraven ser ut med tidigare generationen så är ”minsta” lilla krav inte direkt sant. Jag förstår att sjukskrivningar ökar. Personer födda från 90, eller kanske mer mitten av 90, och framåt har haft betydligt svårare redan från början än tidigare generationer. Kraven i skolan var högre redan i tidig ålder, att sluta efter 9an och ändå kunna få jobb som man kunde tidigare är helt omöjligt. att gå ur gymnasiet som tidigare sågs som något bra är idag ingenting då det krävs högre utbildning för att få bra jobb. Samtidigt är det bostadsbrist och svårt att få jobb, vilket gör att de har svårare att starta sina liv.

                  Är född 1982, gick inte att få jobb efter 9:an gick inte när jag gick ut heller.

                  Är det med all din avancerade historieläsning du har lärt dig detta? Jag kan lova dig att folk i tidigare generationer hade minst lika svår skolgång, (kanske även svårare) som barn födda på nittiotalet hade. Det jag kan se som lärare är att elever kommer upp till gymnasiet med undermåliga förkunskaper och färdigheter. Skriva? Jobbigt och petigt att göra rätt. Läsa? ”Har aldrig läst en bok”. Räkna? ”Jag har fobi”. Idrott? Får panikångest. Göra analyser? Mamma ringer och informerar om att gulleplutten inte kan göra analyser pga en superovanlig diagnos. Bete sig? ”Jag har trotssyndrom”. Sen går man ändå ut en dag i juni med vit mössa och skumpa runt halsen. Trots det VILL INGEN ANSTÄLLA MIG ens på okvalificerade yrken! Det har inget att göra med att jag inte kan stava eller bygga enkla meningar, för jag har faktiskt andra kvalitéer jue! Varför ser ingen det? ❄️
                  Bostadsmarknaden är en annan sak, den ÄR erkänt svårare, men det finns lite lättare geografiska positioner och lite svårare …

                    Bästa jag har läst på länge här. Det här är ett allt större problem på universitet och högskolor där man numera inte kan räkna med att studenterna har de kunskaper i till exempel matematik som egentligen ska kunna förutsättas. Än så länge håller de av tradition allra bästa högre utbildningarna emot genom att inte släppa igenom studenter som inte klarar de krav som finns men mindre avancerade utbildningar som ändå klassas som ”högre” har sänkt sina krav i takt med att kompetensen hos studenterna minskar.

                    Problemet är att det i landet av förnekelse och narcissism, Sverige, inte går att säga som det är: bara en liten del av befolkningen SKA platsa på de högsta utbildningarna. Börjar man släppa på det får man snart den situation Sverige alltså redan har där kraven måste sänkas för att inte alltför många studenter ska kuggas och där det går inflation i ”högre utbildning” så att det snart inte betyder någonting. Det kan verka hårt men inte minst för att hålla en forskning värd namnet i gång måste man våga erkänna det som egentligen är självklart:

                    Nej, alla är inte lika intelligenta och ja, det är bara toppbegåvningarna som ska höra hemma på den högsta utbildningsnivå ett land har.

                    Haha så sant!

                    / en annan lärare

                    Det är inte konstigt det går åt helvete i skolan med lärare som uttrycker sig så om sina elever som ni två här ovan. Om ni inte kan se att det är något som är på tok med den läroplan som gäller nu, som inte har med ungdomarna själva att göra, så är det ju något som är allvarligt fel. Tretton procent (13!) av ungdomarna i skolan har en begåvning klart under genomsnittet men över särskolegränsen. Ändå ser samhället ut så att de måste försöka klara av skolan. Som har lärandemål som de är ytterst dåligt rustade att klara av. Det är inte hela förklaringen, men en stor del av den. Men man ser det man vill se och är det bortskämda ungdomar man vill se så ser man det. Men jag äcklas lite av att barnen ska behöva möta sådana som er i skolmiljön, som i hemlighet ser ned på dem.

              Tack för svar. Känner mig inte jätteträffad direkt men då vet jag åtminstone vad förolämpningingen handlade om ?

        Du borde väl minnas det ? Hon skrev i vintras att hon kände sig illamående över sitt tidigare spenderade?

        https://www.isabellalowengrip.se/2020/04/06/dagarna-hemma/
        ”I helgen har det också hittas gamla leksaker som plötsligt känns som nya. Det är faktiskt en fördel med att flytta. Åh har jag dessa par skor, inte visste jag att jag hade denna parfym hemma. Jag insåg också att jag säkert har hundra kjolar. Det och skor har blivit min last de senare åren. Jag ville egentligen kräkas av all konsumtion när jag packade upp. Men jag har liksom inte märkt att allt har blivit mer och mer.
        Nu blir det inte mer shopping på ett år.”

          Isabellas år har tydligen inte 12 månader… ?

            Tja när hon flyttade hemifrån blir åldern också lägre och lägre, snart var hon 8.

              Fast nej hon har ju inte ändrat på den åldern, har inte blivit lägre. Finns en annan bloggare som gjort det däremot.

                Kämpaaa stollis!

          Och ett inlägg om att hon hade så många par skor bara på kontoret.
          ”Oavsett så klarar jag mig utan en större skobudget nästa år och det är ju alldeles strålande i alla fall.”
          https://www.isabellalowengrip.se/2019/11/18/alla-dessa-skor/

    Om annan kvinnas kläder, Charlotte Perelli så lägger hon fortfarande inte ut reklammärkning på Instagram! På bloggen finns den märkliga texten som togs upp här häromdagen. På Instagram nada. Hennes blogg är så felstavad.

      Men den där självhävdande Camilla Läckberg – hennes inlägg om hennes böcker med omslag på ryska och italienska och fan vet – ska dom också reklammarkeras?

        Ja, om det är på hennes privata blogg/insta där privata inlägg blandas med kommersiella.

    Fattas bara att hon snart lägger ut kvittot också. Allt för att visa att hon har råd. Osäkerheten i ett nötskal.

      Den varianten har Bella redan testat t ex här
      https://www.isabellalowengrip.se/2013/02/05/jag-gillar-att-hylla/
      Men ett kvitto bevisar ingenting – allra minst att någon betalat fullt pris för en vara.
      Som i detta fall där man inte ser beloppet efter eventuell rabatt.
      Dessutom kan ett kvitto direkt annulleras som retur om butiken vill bjuda på varan som tack för reklamen 🙂

        Det visar på ett nyyrikt beteende som saknar stil.

    Är det bara jag som har synfel.. eller ser alla hennes kläder ungefär likadana ut och i samma färger?!

      Precis. Vit skjorta och kjol. Har hon inte hundra sådana sedan förrut?

        Fast vadå, ser din garderob helt olik ut? Min ser likadan ut. Köper tröjor som liknar varandra, hittar jag byxor jag trivs i köper jag liknande och i liknande färger. Nu gnäller ni ju bara för att få gnälla ?

          Nej, har jag redan tjugo liknande plagg nöjer jag mig.

            För stunden ja, men har man haft dem i några år tröttnar man ju och vill köpa nytt.

              Kram!

        Beige!!

        Fast man har ju sin stil? Jag har samma jeans i tre olika tvättningar, har tröjor och blusar som är snarlika osv.

    Hon ville väl ha personlig hjälp av personalen, vilket kanske är svårare när de måste serva andra kunder samtidigt.
    Sedan brukar hon väl shoppa en hel del där, så de vet att det är värt att ge henne denna personliga service.

    Vissa anlitar personal shoppers, det är ju typ samma sak fast exklusivare. Finns säkert fler storshoppare på shuterman som gör likadant.

    Fascineras mest över Isabellas damiga stil och med tanke på att hon inte är så gammal. Jag antar att det är hennes syn på hur en seriös buisnesswoman ska se ut. Förlegat är förnamnet, töntigt är efternamnet.

      Först bli spyfördig över att ha så mycket kläder och utropa köpstopp, sedan handla mer, inte ens varierande och annorlunda utan precis likadana kläder.

        Hon har INTE utropat något köpstopp. Hon får handla precis vad hon vill om hon så vill ha likadana kläder och inget annorlunda. Kläder kan bli slitna, bli för stora eller för små så att det kan behövas nytt så låt henne. Låt henne unna sig lite inför 30-årsdagen. Butiken kanske erbjöd henne att komma dit och shoppa innan öppning så de ska sälja mer.

          Jo hon har visst sagt att hon inte ska shoppa mer på ett år. Det är samma sak som köpstopp, vad är det du inte fattar?

          Ja. Och dom kanske till och med gav henne kläderna gratis!

            Tror jag inte men dom ger henne säkert en del rabatt. Tror många av oss slängt ur oss att nu ska jag inte shoppa mer i år utan att mena det och vara där snart igen, det betyder inte att man utlovat ett köpstopp.

    Den svarta klänningen var väldigt fin på henne.

    Sen vet jag inte var du shoppar men i många affärer i Asien tar biträdet kläderna du valt ut o hänger in dem i hytten åt dig medan du fortsätter titta. Och de hjälper självklart att hitta en annan storlek….detta är alltså inte Prada utan typ Zara.

      Hänger in i hytten? Är du lam?

        Det kallas för service samt det skyddar kläderna eftersom kunder när de själva asar runt på dem har en tendens att släpa dem i golvet, tappa dem etc och sedan så kan ingen köpa dem pga förstörda.

        Du kan välja att se det som en miljömedveten handling om det får dig att må bättre. ?

          Den servicen finns på Zara i Sverige tror du? Hur fan blev Asien inblandat? Och nej, det får mig inte att må bättre för för miljömedvetenhet du yrar om förstår jag inte.

            Hur det blev så? Jag gissar på att det tagit efter hur man gör och gjort i USA och (men också i tex Frankrike i Europa) sedan nästan 100 år. De gör det bara lite mer konsekvent i alla butiker och inte enbart i den finare även om du kan gå till en Basic Mall i US och få samma service.

            Fördomar du har om Asien much!

            Förstörda kläder säljer inte, de slängs = dåligt för miljön. Blev det klarare nu?

              Är ju jättebra för kunden, för kläderna och skapar arbetstillfällen. Hoppas att det blir vanligare. Vad är poängen med att handla i fysisk butik om man inte får någon service? Tror det här är rätta vägen att gå om fysiska butiker ska överleva och miljöaspekten en bonus!

            Hade väl varit jätteskönt om den servicen fanns? Underlättar ju jättemycket om man slipper släpa omkring på allt man vill prova.

        Det är del av deras jobb. Precis som att de tankar åt en i flertalet länder. Håller upp dörrar, gate guards.

          Hoppas på dricks menar du?

          Jo men det är meningen att du ska dricksa för det. Dom gör det inte gratis ?

            Fast de får ju betalt, det är nog ingen som är där gratis

              Nu vet jag inte hur det ser ut i de länder som nämndes men nej, det är inte alltid servicepersonal får betalt utan lever på sin dricks.

                I vilket land då? I en butik? Nä du, nu hittar du på.

                  Men skojar du? Såklart det finns länder där du lever på din dricks, det finns till och med länder som betalar sin personal i varor och mat istället för pengar. Och, håll i dig nu, men det finns till och med länder som inte betalar sin personal ALLS! Tror du att alla har det så bra som vi i Sverige? Kollektivavtal är inte en självklarhet.

                  Får du lite dåligt samvete nu när du insett att du aldrig dricksar utomlands? ??

                    Inte den anonym du svarade, men nej, jag dricksar inte personen som håller mina kläder åt mig, om de inte bär dem till bilen eller budar hem dem.

        Folk är inte lama men får ändå sin mat serverad till bordet på restaurang. Och så vidare.

        Men herregud vilken reaktion det blev. Jag syftade på Zara i Bangkok bland annat dvs ingen high end butik utan vanlig affär.. Har även upplevt detta i Sydafrika och Italien. Och tack TRH precis det du säger. Jag tycker bara det är intressant hur när Camilla spyr galla över Isabella visar hon samtidigt hur liten hennes egen värld är.

        Jag har också fått shoppa själv nyligen. Jag skrev till affären på Messenger och undrade om de hade öppet och de sa ja de kunde öppna för mig (stängt pga corona) för det är flexibelt och folk vill tjäna pengar.

          Kan det vara för att personalen lever på dricksen där?

            Nej! Dom lever inte på dricks i butikerna USA eller Europa heller.

              Jag vet att restaurangpersonal i USA lever på sin dricks eftersom jag har vänner som jobbar just så.

              Sen kan vissa tjäna 50-70 kr i timman och det kommer du inte speciellt långt med. I Sverige tjänar restaurangpersonal en lön mellan typ 125-160kr/h och är inte i samma behov av dricks, dock hör det till att man dricksar ändå. På stora butikskedjor och företag kan det dock vara ”förbjudet” för personal att ta emot dricks.

                Anonym skrev i butiker i USA. Varför blandar du in restaurangpersonal?

                När såg du sist någon få dricks i en butik och i vilket land var det?

                  Personligen har jag aldrig sett det men det behöver inte betyda att det inte händer, eller hur?

                  Jag kan försöka googla mig fram men jag tror inte jag kommer hitta fakta på just det! Däremot kan jag nog hitta info på vilka yrkesgrupper man BÖR dricksa när man är utomlands, beroende på land osv

                  I USA vill ofta personal som hjälpt dig att du nämner deras namn i kassan för att de får någon slags provision.

              Och med servicepersonal syftar jag på kassapersonal som packar varor, städare på hotell, taxichaufförer, frisörer, restaurangpersonal, de som parkerar din bil, de som bär dina väskor…

                Ja precis. Och inga av dom jobbar i en butik. Blanda inte in äpplen med päron.

                  Kassapersonal som packar varor jobbar väl ändå i butik? Servicepersonal är servicepersonal, oavsett du vill eller inte ?

            Ingen lever på dricks i butik vad jag vet. Vi har en säkerhetsvakt vid ingången till vår byggnad. Han öppnar gaten. Har jag mycket att bära hjälper han mig. Jag dricksar inte men det blir förmodligen en nyårspresent eller liknande. Iom tjänster är så dyra i Sverige har service försvunnit lite (på gott och ont). I länder där arbetskraft är billigt finns mer folk på plats och servicen är bättre…

      Så är det ju i varenda vanlig svensk butik med någorlunda vettig personal! De letar fram plaggen du frågar efter, ger råd om vad som passar ihop och hämtar andra storlekar om den du provar inte passar.

        Ja. Jag får samma hjälp på en vanlig Lindex om jag ber om det. Vet inte var Camilla går och handlar.

          Isabella tycker att det är tillräckligt märkvärdigt att skriva i sin blogg att hennes stylist ser till att kläderna hänger i provrummet när Isabella kommer dit, och det skulle hon aldrig göra om hon trodde att alla andra också handlar på det viset. Isabella är alltid lite mer speciell och exklusiv än oss andra, vanliga dödliga.
          Eller brukar du också ha ett preppat provrum innan du ens klivit in i butiken?

          Det brukar inte jag, men så är jag en vanlis också… 😉

            Jag blir inbjuden till medlemskvällar då och då, och då har jag faktiskt haft valet att innan be dem hänga in vad jag vill testa. 🙂

              Not the same… 😉

            Komen det var ju något oerhört raljerande här. 90% av inlägget kom från saker du enbart tänkt i ditt huvud. Som en spin-off från ett årsgammalt inlägg.

            Men snälla du, det är väl klart att inte alla andra handlar på det viset. Klart att inte alla har stylist eller personal shopper men att dom gör så, servar och plockar ihop kläder är ju så det går till så det är inget konstigt, det är deras arbetsuppgift liksom. Se det positivt att stylisten fick ett uppdrag, dock så var nog ingen stylist med på N.S.

              fortsättning… Du kan ju också anlita en stylist el personal shopper om du vill, trots att du är ”vanlis” som du säger, så får du också ett provrum preppat om du vill ha det. Sedan så är det ju du som kallar henne exklusiv och inte hon själv. Nej din ilska och besatthet av henne är märklig, att du inte förstår det själv…

                Ja att hon inte förstår att det är hennes eget beteende som anses konstigt och inte I L s. Många ifrågasätter ofta hennes ständiga raljerande, ilska och besatthet av I och det upplevs som mobbning men ändå så fortsätter hon. Hon gör bort sig själv mer o mer och framstår som konstig och obehaglig.

                  vill tillägga också att jag tror fler sekundär s k ä m s för dig än för I L eller Perelli men du fortsätter på ditt inkörda spår.. och verkar ha fått lite hybris och verkar inte se det andra ser, och inte förstå.. aj aj.. och så råkade du av slöja att du ibland kallar dig för Anna också hehe

                    4 kommentarer av tok stollis på raken

      Jag jobbar på ett skruttigt XXL i Sverige och om jag har tiden så följer jag med mina kunder till en provhytt, hänger in kläderna och håller upp dörren åt dem. Är väl bara god service, liksom det viktigaste i mitt yrke.

    Fast det var fler som var där innan öppning, inte bara IL. Det här är precis som när hon försökte få det till att hon hade ”hela NK för sig själv”. Det var en inbjudan till flera personer.

      Fast hon sa inte att hon hade hela NK för sig själv heller väl utan att hon var där och shoppade innan öppning, precis som nu på N.S. Ingenstans säger hon att hon har stället för sig själv utan att hon är där och shoppar innan öppning.

        Och fick det att låta som om hon var ensam där. Gud…

        Hur är fet möjligt att shoppa innan öppning? Det är ju trots allt öppet, men gör vissa.
        Löjligt oavsett! Men många med narcissistisk personlighet vill gärna känna sig extra ”upphöjda” så att deras egon göds på. Dessa personer är nästan alltid osympatiska dessutom. Verkligen inget att avundas.

          *det

          Hon övernattade i butiken? Hon bröt sig in?

    Ofta i Tyskland med. Dock inte HM och Zara el. liknande.

      Samma i USA.

    Princibella! ?
    Jo jag minns när hon flyttade och packade upp och ”nästan spydde” över att hon hade så många skjolar och ”nu blir det köpstopp i ett år ”.

      Med all välmening, det stavas kjol.

      Hon har INTE sagt att hon ska ha köpstopp!

        Men jo din nöt

          Nej det har hon inte, faktiskt inte.

            Jo!

              Nöt som en nötkreatur eller nöt som en hasselnöt?

                Hasselnöt

          När? Googlade utan resultat och gjorde en sökning på hennes blogg med noll resultat på ordet köpstopp. Har hon sagt något annat kanske?

            https://www.isabellalowengrip.se/2020/04/06/dagarna-hemma/
            ”I helgen har det också hittas gamla leksaker som plötsligt känns som nya. Det är faktiskt en fördel med att flytta. Åh har jag dessa par skor, inte visste jag att jag hade denna parfym hemma. Jag insåg också att jag säkert har hundra kjolar. Det och skor har blivit min last de senare åren. Jag ville egentligen kräkas av all konsumtion när jag packade upp. Men jag har liksom inte märkt att allt har blivit mer och mer.
            Nu blir det inte mer shopping på ett år.”

              Jo men ordet köpstopp, vilket är vad den andra personen hävdar att hon inte skrivit.

                ”Nu blir det inte mer shopping på ett år” =köpstopp i ett år.

                Du har helt rätt i att hon aldrig har skrivit ordet men innebörden är det samma. Eller håller du inte med? Hur tolkar du hennes mening?

                  Jag håller med, men personen du argumenterar med hävdar att hon inte använt ordet köpstopp. Oavsett vad Bella sagt om shopping. Och personen har inte fel, ordet köpstopp nämns inte.

                    Jo jag har förstått vad personen menar men jag tycker att det är lite roligt att jiddra. Men man ska inte skämta om/med andras psykiska funktionsnedsättningar och det ber jag om ursäkt för!

                    *funktionsvariation, sry

                  Hur många gånger efter att man shoppat mycket har man inte sagt ”nu blir det inte mer shopping i år”. Fler som gjort? Tror många sagt det och ofta gör det, betyder inte att man utlovar något köpstopp.

                    Jag har haft köpstopp, fungerade utmärkt. Finns nog många som gör så.

                    Det handlar väl oftast då inte om de summor med så många nollor som IG spenderar?
                    Köpstopp och leva ett enkelt liv vs. och det liv hon levt de senaste 4 månaderna gav mig en Flashback till Imelda Marcos.

                    https://www.google.com/amp/s/amp.thenational.ae/lifestyle/travel/in-her-shoes-former-filipino-first-lady-imelda-marcos-s-life-of-excess-is-uncovered-in-marikina-1.904631

              Well spoken!

    Texten säger mer om hur mycket camilla hatar isabella, än något annat faktiskt. För, handen på hjärtat, vem bryr sig egentligen om vad isabella gör eller hur hon ?

      Jag bryr mig!! ??‍♀️
      Bellainläggen är de bästa, tätt följt av Booken.

      Cissi W och diverse feministnazis och kroppsaktivister är det jag minst pallar läsa om.

        Jag håller med!!!

    Hur många länge har hon sagt nu att det är tre månader sen de träffades?

      Inte längre än när det var tre månader sen de träffades vilket bör ha varit den 6 sept eftersom de träffades, tror jag, den sjätte juni. Så snart är det fyra månader och då lär hon nog säga det istället. Lustig kommentar Lina.

        Men gud vad trist du verkar!

    Ja , varför är hon där innan öppning ?
    Varför måste hon tvångsmässigt ljuga om allt och inget ?
    Isabella lider av en s******* .
    Hon ser sig själv som en mkt speciell person , ytterst beundrad och omtalad av andra ,en kändis med riktig “ star quality “ ? i hennes värld är hon även övertygad om att alla andra ser på henne exakt så.
    Hennes tik tok konto speglar hennes person alldeles utmärkt !! ??

      Förlåt om jag inte hänger med men vad var det hon ljög om här?

      Hon behöver ju inlägg till Instagram och att visa upp sig.
      Man hoppas och önskar att hon skänker kläder och leksaker till läkarmissiionen. Det är heller inga inlägg alls om hjälp arbetet i Afrika. Det är väl helt enkelt en vana hon har att det skall visas upp två/ tre inlägg per dag och att hon vet att det retar Galla på folk. Det är för att få uppmärksamhet. Camilla hänger på. Det ena föder det andra så att säga. Tällberg ser inte så jätteflaschigt ut och golfkarriaren är över för säsongen. Det är väl för att fylla tiden med händelser. Att stå och nypa i kläderna var ju lite löjligt! Hon verkar må bra och det är ju huvudsaken!

      Varför måste du tvångsmässigt raljera negativt om I L hela tiden? Vad lider du av? Märkligt att du kan veta vad hon själv känner, tror och tycker. Tik tok har hon miss uppfattat vilket hon berättat om i sin p o d. Hon var väl där innan öppning för att hon fick och kunde, och för att få bättre hjälp av personalen, kanske var inbjuden för finns en chans att en kund köper mer om de får vip-treat.

        Vad syftar du på?
        Du skriver MISS UPPFATTAT
        Menar du att IG är Fröken Upofattat?
        Eller har vi MISSAT ATT UPPFATTA?
        Eller missuppfattat?

        Lär dig särskrivningsreglerna innan du kommenterar nästa gång.

        SÄ R SKR I VN I NG AR – gör att det är mkt svårt att ta denne på allvar!?

        http://skrivihop.nu/exempel/

    Vad har det för betydelse? Man har rätt att ändra sig. Du själv är inte heller så principsak kan jag tycka.

    https://stoppapressarna.se/svenskt/blondinbellas-nasta-drag-med-paul-52

    Verkligen skillnad på Bellas egna bilder och de andra tar på henne, skulle nog inte ens känt igen henne om jag sett henne på stan.

      Jo, man känner igen henne. Men självklart slås man av hur annorlunda hon ser ut.
      Särskilt hyn skulle jag säga.

        Jag tycker att hon är väldigt vacker på bild och kan till och med tycka att hennes stil är snygg men när man ser andras bilder på henne så ser det ”eleganta” bara konstigt ut. Som på bilderna i länken, hon passar inte in i bland vägskyltar och ”vanliga” människor ?

      Tyckte inte alls det var någon skillnad mer än att det är en uppenbart ”oforcerad” bild?

      Tycker inte det är så stor skillnad man ser alltid annorlunda ut när någon smygfotograferar, undrar hur du ser ut själv? Tyckte hon var söt där

      Så trött på denna typen av kommentarer. Klart som korvspad man ser annorlunda ut när man inte är beredd på att någon tar en bild kontra när man själv får bestämma. När jag själv hade en blogg så brukade en gammal ovän leta upp de fulaste bilderna på mig och länka till dem i mitt kommentarsfält och skriva ”såhär ser hon ut på riktigt”. Man ba tack

        Fy vad taskigt!

      Men vem har smygfotat dem? ?

      Reagerade mest på att det i artikeln genomgående skrivs de istället för dem. Sverige är förlorat.

    Ingen kan klandra henne för att byta klädstil särskilt ofta iallafall…
    Hur många vita blusar och beiga pennkjolar kan en människa behöva?

    Objektiv granskning.

    Brukar oftast be personalen hämta kläderna i en annan storlek om jag står i provhytten och det råkar finnas någon till hands, i de fall jag fått med mig fel storlek från början. Trodde det var en del av arbetsuppgifterna med att arbeta i klädbutik?

      klart det är

      Samma här. Varför skulle jag vilja springa ut i butiken när jag håller på att prova kläder :S

    Gud vad löjliga ni är som kommenterar att Isabella klär sig som en ”tant” jag vill gärna se hur ni klär er, säkert väldigt hippt och coolt.

      Ja, faktiskt! Vem vill se ut som en beige Östermalmstant innan man ens fyllt 30 år?

        Om Isabella vill det eller andra vill det, vad skadar det dig? Jag misstänker du kanske inte själv är någon modell

    OT men vad har hänt med Kenzas hund? Har hon kvar den?

      Ja det har hon. Men Mani måste vara gammal nu.

        Ja han dyker upp med jämna mellanrum! Han ser riktigt gammal ut nu. Ser hellre bilder på honom än bebisen ?

    I alla butiker jag provat kläder i hämtar personal ny storlek om man ber dem. Hm, Lindex, New yorker… Är ju bara att be om hjälp så hjälper de till. Den delen i inlägget var bara konstigt.

    Hur många gånger ska du fråga samma fråga? Kolla på lexbase.

      Det är första gången jag frågar, såg att något frågade om hennes brottsdomar i ett tidigare inlägg men det kom ingen info kring vad de andra domarna gällde utöver henne narkotikadom. Är inte medlem i Lexbase och vill inte bli medlem där heller för den delen så därav ställer jag frågan om någon som är medlem i Lexbase kan kolla upp vad de andra brotten hon begått är.

        Nej det är inte första gången du frågar.

          Haha classic internet mentality ”I know everything”, komiskt.

            Nja, snarare genomskinligt att försöka hävda att man inte frågat samma sak flera gånger innan när alla vet att du har det. Ingen annan bryr sig nämnligen, isåfl hade vi redan grävt upp svaret åt dig.

        Man är inte medlem i lexbase utan man köper domen. Vill du veta så får du köpa, svårare än så är det inte? ??‍♀️

          Man måste visst bli medlem i Lexbase för att sedan kunna köpa domarna.

    Men hur fjantigt att skriva ”innan öppning”. Att skryta är verkligen att sänka sin status så jävulskt.

      Shoppingprovokation.
      Bella vet att det kommer att bli reaktioner.

    Hon försöker väl bara förtränga alla sina misslyckanden genom lite tröstshopping. Omslaget till Forbes har aldrig känts mer avlägset.

    janaheinrici har en tävling där man kan vinna Matteus porslin sån som alla tydligen vill ha. Ok än så länge men hon vill att många tävlar och måste förstås följa henne och företaget ett bra pr för de båda. Tävligen pågår tom nästa vecka på fredag då en vinnare dras. Hon skriver även på sina stories att hon fixat en kod till alla som gäller på allt förutom Matteus porslinen. Där undviker hon att skriva i samarbete med. Hon har också visar upp varor var allt kommer ifrån för pr men såklart får hon allt detta Gratis.
    Undra hur många avföljer henne när tävlingen är slut? 😛 😀 😉

      Menar du Mateus?

    Oj mitt inlägg blev visst raderad när jag ifrågasatte hur principfast C är… inte så principfast enligt mig. Och vad har det för betydelse om I shoppat man har rätt att ändra sig. Tillhör ni alla här dem som aldrig ändrar sig?

      För att ingen vill läsa ännu en irriterande kommentar från dig. Du inser väl att du får folk att ogilla Bella ännu mer?

      Vad pratar du om? Din kommentar har inte blivit raderad? ? ? ?

      Ingen vill läsa din skit

    Bellis kommer att lämna tillbaka kläderna så fort hon visat upp dem på bloggen

    Undrar hur stor hennes rabattsats är på schuttis? 2-5% ?
    Klart är iaf att bytiken lägger på minst 50% på inköpspriset.

      Men IG tar ju fett betalt per inlägg. Läste någonstans (obs! Inte någon källa!!) att det kostar 160 000 per inlägg..

    Fattar inte, det är väl klart att det är mycket skönare att shoppa själv än utan en massa andra i närheten? Vad är problemet?

      Inget problem, förutom att Bella noga påpekar att hon får handla där INNAN öppning och därmed blir lite extra fint behandlad och således är hon liiite bättre än oss alls andra!

    Camilla jag vill ge dig en eloge för senaste tidens inlägg. Du har utvecklat ett skrivsätt som både är befriande ”rakt på sak” kryddat med en stor portion ironisk och underfundig humor??
    Så stort tack för dagliga leveranser av hicka och skrattattacker

    Trodde SCHUTERMAN hade mer klass än att låta en IG med köpstopp vandra fram till en ”spontan” rail där majoriteten av de plagg IG köper. Eller du stylist som tagit jobbet (tips..skriv inte IG på ditt CV).

    IG jojkar ut inlägg högre än vad Jojkar Jon någonsin gjort!!
    https://youtu.be/i-T1ZhRmTzM

    Det kan vara et önskemål från butiken att hon är där ensam för att undvika att hon tar bilder på andra kunder som sedan publiceras på internet. De vill ha exponering som butik, men värnar om sina kunders integritet.

      Haha. Ja det kan ju bara så att hon får vara ensam för att hålla henne från andra, inte tvärtom ?

      Jag kan tänka att de andra överklasskärringarna satte kaffet i halsen när dom hörde att Blondinbella skulle shoppa idag, hon som flängt runt i diverse länder. Snoriga ungar har hon också. Stäng butiken och sanera efteråt!

    Var det där flera veckor sen,då hon köpte en kappa,stövlar och två par svarta byxor(och kanske nåt annat )..
    Dagen innan hade hon köpt 4 par sommarsandaler i dyrare märken.
    Spelar ingen roll alls men tycker bara det är ett tag sedan så varför gräva i det nu.har skrivits många inlägg efter det i bloggen.

    Jag var på den butiken efter att jag läste detta o var tvungen att fråga, jag sa jag behöver en ny garderob o jag behöver handla i lugn o ro med min syster. De erbjöd mig en timma innan öppning dagen efter. Jag bokade aldrig tiden men det är bra o veta i framtiden ifall jag skulle vilja ? det var iofs lite pinsamt då det var ganska lugn i butiken när jag frågade.

    Isabella tror att Mickan i Solsidan är någon att eftersträva hahahaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.