Influencisk trendspaning

Hand upp, alla som tänker gå till jobbet i morgon med en stickad tröja instoppad i en tubtopp!
Funky Friday, Favoriter!!!!!!!!

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den är inte instoppad. Känns som du lågger noll energi på inläggen numera.

      Lågger? Noll energi på kommentarerna..

        Får vi betalt för att skriva kommentarer?

          C får väl sämre betalt om vi slutar skriva kommentarer..

        Hoppas det blir en pandemi snart där bara folk som påpekar när någon råkat trycka på fel bokstav dör. Finns fan inget som är så snark som alla rättstavnings muppar som fyller alla kommentarsfält överallt.

          rättstavnings-muppar

            Inget bindestreck

        språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
        det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

          Det här var inte språkpolis för att vara språkpolis, det var ett svar på kommentaren som kritiserade inlägget, typ alla kan göra misstag. Så uppfattar jag det.

      Om den inte är instoppad hur stannar den då sådär?

        Till Anonym 21.02

          Det är verkligen ovanligt fult. Och nördigt. Man sätter på sig kläder som är liksom hittepå.
          Så urbota fånigt.

    Vad är det här för konstigt inlägg?

      Camilla hånar en ung tjejs kläder för hon har tröttnat på att skriva bra inlägg.

        Ser inget hånande i text/bild, däremot påstår du att Camilla hånar vilket är ett påstående som enligt min mamma ligger närmare ärekränkning. Hade texten varit skriven av en man så hade du nog inte uttryckt dig på ditte vise.

      Fäshön. Heard of it?

      Hannalicious brukar få en känga av Camcam

    Skulle bli hemskickad direkt…

    Billigt och tacky! ?

      Snyggt men kanske inte så bekvämt på kontoret.

        Var skulle det alls vara bekvämt menar du?

    Var hon påväg till jobbet då?

      Artikeln är låst. Började tänka på en annan sak…
      ”Jag köper allt hunden nosar på” har ju pågått ett tag. Det som inte visas är när de gör retur på samtliga varor, dagen därpå.
      Vi i handeln har ju öppet köp som en service till kunderna men att den utnyttjas så här, är ett jävla sätt och inte speciellt ärligt mot följarna heller.

    Du menar väl en ”tub top” Cami

      Svenska, tubtopp
      Engelska, tube top

    OT
    Alltså… Jag blir så full i skratt av att Paula alltid pratar om ålder. Å ena sidan känner hon sig såå gammal och grå och å andra sidan säger hon hela tiden att alla tror hon är 17,18 år. Att någon frågat om hennes pappa är hemma, alltså Hugo.
    Men alltså ja är SÅ ledsen. Hon ser verkligen inte ut som 17. Kolla senaste bilden på IG. Lätt 35 eller så. Fräsch 35åring. Precis som sin man!

      Nja, utan smink skulle hon kunna vara vad som helst mellan 18 och 25, med smink runt 30.

        Haha nej verkligen inte… Då behöver du glasögon. Möjligtvis på långt håll med sin omogna klädstil. Men har aldrig sett en 18 åring med så mycket rynkor. Ingen 25åring heller.

          Hon har inte mycket rynkor. Du kanske är för påverkad av alla med fillers och botox och därför tror att 25åringar ska se ut som 3åringar i facet.

            Hon har rätt mycket rynkor runt ögonen tycker jag.
            Kanske är sen hon gick ner i vikt.
            Sak samma hon ser absolut inte ut att vara under 30 enl mig.

              Ahhh, du menar att ansiktet rör sig när hon skrattar eller ler?
              Det är så det ska göra.

                Så du tycker på allvar att Paula ser ut att vara Hugos dotter? ? Sån förolämpning mot sin egen man dessutom.

          Hur gammal är hon då?

            Tror hon e typ 31,32?

            Har för mig att hon skrivit att hon fyller 30 nästa år, 29 dvs

      Tycker hon ser ut som sin ålder dvs 29. Varken äldre eller yngre.

      Alltså folk som jämnt ska säga att de ser yngre ut än sin ålder måste ju vara vårt mest ”accepterade” humble brag. Oftast stämmer det knappt heller. Det är väl bara jävligt svårt för utomstående att säga exakt hur gammal en kvinna mellan typ 18 och 35 är helt enkelt. Man är ju liksom ”en ung kvinna”. När man är 50 + kan man möjligen se yngre ut än man är. Men oftast tycker jag nog det syns ändå, även om man kan vara mer eller mindre ”fräsch”. Känner mest suck för 33-åringar som ska klargöra ”att folk minsann alltid tror att de är 19 och blir så chockade över att de har barn”. Snark! Och jag är inte bitter, jag får också höra ofta att jag ser yngre ut, men det gäller ju 90% av mina kompisar också. Har typ en kompis som fått höra hela livet att hon ser äldre ut, men det är antagligen för att hon alltid varit längre och överlag större än oss andra.

        Sitter nog också i lite hur man är som person. Folk jag lär känna, typ på nya arbetsplatser och så, blir ofta förvånade när jag säger hur gammal jag är (36 för övrigt) men jag tror att det är för att jag inte har det vanliga 36årslivet. Jag är särbo, hyresetta, inga barn, tycker om att flaxa jorden runt så ofta jag kan osv. Alla mina jämnåriga har hus, barn och är gifta. Som man ”ska” ha det när man är i min ålder.

          Om folk på allvar blir förvånade över din ålder skulle jag se över hur jag beter mig och klär mig. Du kanske inte bete dig moget och vuxet. Varför tar folk alltid det som en komplimang?

            Jag tar det inte som en komplimang, jag bryr mig ärligt inte alls om jag ser ut som 26 eller 56. Det jag menade med mitt inlägg var snarare att folk inte bara värderar ålder utefter hur man ser ut. Jag ser absolut ut som min egentliga ålder, och både beter och klär mig därefter skulle jag vilja påstå, men när man som jag är över 35 så förväntas man enligt normer ha uppnått vissa saker. Och eftersom jag inte har det som anses vara norm, man och barn och hus, så antar folk ofta att jag är yngre. Så alltså, inget humble brag här om hur rynkfri jag är utan mer en reflektion över att man lägger in annat än bara fysiskt utseende när man antar någons ålder.

            Jag får höra samma sak. Jag är med 36, har inga barn, har bott utomlands och jobbat med allt möjligt, olika yrkesbanor osv. Har hoppat på en utb. Så nu pluggar jag och jobbar timmar inom livsmedelsproduktion och alla andra i min ålder har jobbat där +12 år och har barn, (om de inte är obotliga singlar pga aspberger) alla verkar hata sitt jobb och kollegerna mer eller mindre men ingen verkar ha vett eller mod att söka sig vidare. Tragiskt mer än något annat. Men ja, jag chockar folk med min ålder tydligen tror de att jag är max 27 eller nåt. Då har jag ändå begynnande kråksparkar och vissa gråa hår (har hårnät på jobb så syns inte dock)

              Folk med aspergers har långa förhållanden, lär dig stava till asperger också

            Ujj, är du en av de som alltid fått höra att du ser ut att vara äldre?

              Nej tvärtom. Och jag tar det inte som en komplimang. Klär mig moget och vuxet och anser själv att jag beter mig moget men får ändå höra att jag ser yngre ut. Det vill jag inte, därför blir jag så full i skratt över att människor på allvar skryter och blir glada. Sen är det nog få 36-40 åringar som faktiskt ser yngre ut. Tror många säger så för att vara snälla. Det är inget fel i att bli äldre, tycker det är vackert och en del av människans liv. Att sträva efter att se ut som 20-25 hela livet är patetiskt.

        Ja suck så jäkla löjligt. Är det nå fel liksom att vara 30-40 år? Så trött på att alla alltid försöker se yngre ut antingen genom att klä sig som en tonåring eller genom massa botox/fillers. Måste bli en ändring på detta!!!

          Nä, jag älskar botox ju. Men ärligt talat, man ser inte yngre ut av botox, bara bättre ut för sin ålder liksom. Jag menar, näsan växer, textur på hy och hår, tänder ja allt skvallrar om ålder, inte bara några rynkor här och där och det är ok!

            Håller med! Använder botox selektivt men inte för att se yngre ut ( för det gör man inte) utan jag ser piggare och fräschare ut, vid en viss tid i livet slutar det synas i ansiktet att man sover mycket och dricker mycket vatten tyvärr.
            Tänker att det här med att många tror många kvinnor mellan 30-40 är yngre mest beror på ens (dens) egna fördomar om hur en kvinna som är 30-40 ser ut.

              Precis.?

      Alltså tycker däremot Hugo ser ganska ung ut? Skulle inte ifrågasätta om han sa att han är 23 liksom.

        Tycker han ser ut som sin ålder. Alltså inte som en pappa till Paula.

      Jag trodde länge att Paula och Mogi var ungefär 30-35 (för kanske 4-5 år sedan), de ser väl kanske inte direkt gamla ut men det var något med deras stil som gav mig det intrycket.

      Varför retar det dig?

    Och nu över till något helt annat: Gardet är nere i 59 patreons. Slut på meddelandet.

      Allt Cissi rör vid blir s-k-i-t.

    Bingo är
    Alltid där unga tjejer är, och typ stolt över att tjejer vill vara i hans närvaro
    Har ju bara med status och göra (känd profil) så förstår inte hur man kan uppskatta det då

    Camilla, kan du inte skriva om “influencern” Hamid Zafar?

      Vad finns det mer att skriva än vad alla nyhetssidor redan skrivit idag?

        Alla lâsares kommentarer givetvis.

      Mycket är han – en idiot framförallt men någon influenser är han då fan inte.

        Minst lika mycket influencer som Annie Lööf.

    Sådär gör jag med långa tröjor när jag går på toa, bara för att dom inte ska vara i vägen. Hon kanske gör samma sak men har glömt ta ner den igen?

      Hoppas för allt i världen att det är så. Influensernas kläder blir allt mer märkliga och då växte jag ändå upp på 80/90-talet.

    Camilla du verkar bara svartsjuk , jag tycker inget speciellt om tjejen på bilden. Men hackar du någonsin på en man? Lägg upp en bild på en kille o skratta åt hans tröja 🙂

    Känns som att den här bloggen behöver ta med lite podd också. Det som sägs i poddar är ofta mer intressant än det som skrivs i inlägg. Tror att du har missat ”en blöt fitta” från Mannheimer o Skäringer samt Sigge Eklunds fundering över just det …. bara ett exempel ?

    Men så har vi Bingo Rimér. När ska han växa upp? Får äckelvibbar av honom när han kommenterar unga tjejers instagram.

      Han har grav åldersnoja precis som Paula.

      Trött på hela familjen

      Han verkar jättestolt över att tjejer vill matcha med honom/vara med honom, är ju mest bara för hans status då bryr sig inte tjejer vem det är när dem vill rida på kändisvågen. Känns som han borde förstå det? Han är ju typ överallt där någon 20 årig tjej är.

    För mig som klär mig efter väder blir jag förvirrad av hennes klädstil, fryser hon och vill klä sig varmt med en tjock tröja? eller tycker hon det är varmt och vill klä sig svalt med kjol och visa magen?
    Stil mässigt vart det inte snyggt, om 30 år kommer folk undra hur vi tänkte när vi klädde oss sådär, precis som folk idag tänker när man kollar på 90 talets mode

      Som ju visserligen är tillbaka och mer inne än på länge!

        Hahaha eller hur! Min tonårsdotter och hennes vänner ser mer 90 tal ut än jag gjorde som tonåring på 90 talet ?

          Eller hur! Dessa otroligt fula Mom-jeans, scrunchies och collegetröjor! Bläh!

    Hur har antonija och jack haft råd att renovera för 1 miljon? Jag knegar på och jobbar varje dag har sparat 200000 och måste spara ytterligare så mkt för att ha råd att köpa en bostad (insats) samt köpa möbler….

      De är ju influencers (youtubers) och tjänar ju antagligen lite mer pengar än du gör, utan att veta vad du jobbar med. Inte konstigare än så.

      Sen att de valt att lägga 1 miljon på att renovera en lägenhet i Järva som redan innan var relativt ok, det är bortom mitt förstånd. Lycka till med att få tillbaka de pengarna…

    Alltså bingo. ?

      Jag tycker han har blivit värre på senare tid. Visst, han har alltid varit lite för mycket. Men nu på senare tid tycker jag det eskalerat.

        Åldersrelaterat. Män (gubbar) i den åldern förstår inte att de blivit äldre. De tycker kvinnorna i sin egen ålder har blivit tantiga. Själva har de stannat i 25-årsåldern och kan således ragga på allt på två ben mellan 20-35.

    Kan inte förstå att alla är så åldersfixserad? Måste gå åt en massa tid och energi att oroa sig för tidens tand och alla skavanker som kommer. Vad spelar det för roll om det syns att du är 30 40 50 60 70? Förklara för tant vad som är så farligt med att vara sig själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.