Vem vill du nominera?

Strunt i vårdhjältarna, jag vill snacka om de RIKTIGA hjältarna som trätt fram under coronapandemin.
Våra influencers! Våra influencer-hjältar som stått emot, kämpat och slitit för att stå emot begäret att resa utomlands trots att deras Instagramkonton saknat både turkost hav och skyskrapor och utomlandsincheckningarna lyst med sin frånvaro.

De är den här pandemins sanna hjältar och förtjänar en riktigt rejäl klapp på axeln av oss alla!
Tack för ALLT ni gjort för oss under denna svåra tid.
Ni har sannerligen dragit det tyngsta lasset av oss alla genom att stanna hemma och vunnit allas våra hjärtan.

Vilken hårt kämpande influencerhjälte skulle du vilja nominera?
Vem har störst mängd CO2 på sparkontot att retroaktivt ta ut när restriktionerna släpper?

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Paula Rosas har antikroppar. Noll reflektion om att det innebär att de inte varit så varsamma som hon påstått. Bara ”skönt nu kan jag träffa äldre igen”. Och hennes ena äldre anhörig har ju redan gått bort? Så världsfrånvänd

      Ja. Och vi vet ju inte ens hur länge dessa antikroppar håller. Dumt .

        Ja det är ju nästan hela huvudstadens flunsor som har antikroppar och är odödliga numera. De är som en egen sort människor som även tagit på sig ansvaret att influera när det gäller pandemin. Bevare oss för samtidens orakel.

        Vill Nominera S t o l l a n till kämpainsatsen och till flera styrkekramar i coronatider. Hennes besatthet är robust och magnifik. Med kämpaglöden kvalificerar hon klart som nattfjäril och insekt runt den tända gasollampan till ett extrainsatt pris mellan prärien och öknen.

          Du är så tröttsam med dina töntiga nicks och ännu töntigare kommentarer.

            Du är tröttsam stollis, DU är det.

              Camilla kan vi banna folk som kastar epitetet stollan/stollis på andra här? Det förstör verkligen kommentarsfältet.

                Bra förslag om vi samtidigt bannar de som kräver banning för påklistrande av epitetet Stollan/Stollis

      Ja snälla Camilla, uppmärksamma detta! Paula har levt som vanligt sen dag ett, gått på gym och event, rest osv. Flera har påpekat det för henne och nu visar det sig att hon faktiskt har haft covid. Vill inte ens tänka på hur många hon kan ha smittat. Sjukt att folk inte fattar och kan respektera rekommendationerna som finns. Blir så trött när folk inte kan tänka och använda sunt förnuft.

        Nämen levt som vanligt, så kan vi ju inte ha det..

        Alla måste såklart underkasta sig..penance, penance..

          Nej, vill vi att pandemin ska ta slut så kan vi inte leva som vanligt. Men du kanske är en av alla idiotier som inte fattar det? Så jäkla svårt är det inte att låta bli att resa, hålla avstånd, låta bli att gå på event, träna hemma istället för gym osv.

          Nej, man kan inte leva som vanligt när det pågår en jävla pandemi. Sitt ner i båten, för helvete.

        Plus att hon vill utbilda sig och jobba inom ett vårdyrke. Jag gillar Paula men tycker hon hanterat coronan så dåligt. Säger en sak men gör en helt annan. Förstår hon inte eller bryr hon sig inte? Man tappar nästan respekten för vissa influensers.

          Vadå ”nästan”..?

      Är någon förvånad över den idioten… finns ingen jag föraktar mer än henne, nu visar hon dessutom hur genomdum hon är. Hon firar nog sina antikroppar med en GALEN sallad och skiter fullständigt i att hon härjat runt i Spanien och Sverige med corona.

      Verkligen, hon visar stolt (?) upp att hon har antikroppar?‍♀️Hur tänker människan? Jag tänker i alla fall på alla de människor hon säkerligen har smittat med tanke på att hon flitigt socialiserat sig…Men vad bra, då fick man bekräftat att hon inte är en människa som tänker på andra.

        Precis. Jag skrev en kommentar på hennes blogg om detta, kommer förmodligen inte att godkännas. Hon har ju fullt upp med att vifta runt med sitt nya korta hår samt påpeka för någon som skrev att hon ”inte har kort hår” att det har hon visst ”kort jämfört med förut”. Hon menar alltså kortare. Språket är inte Paulas starka sida, men nåde den som vågar påpeka språkliga fel.

          Såg den också. Hon blir ”dränerad” över att en kommenterat att hon inte har kort hår, haha. Och en massa läsare försvarar henne, man blir helt matt. Hon har ju inte kort hår och det är dags att Paula tar tag i sitt sätt att skriva, det är så låg nivå

            ? Jag tänkte precis samma. Om man hakar upp sig så mycket på en sån kommentarer = verkligen dags att byta jobb.

            Och precis, hennes hår är inte kort, det är kortARE än det var.

              Man får inte kommentera annat än snällt hos henne, annars är man en mobbare. Hon kan inte ta kritik. Hon trampar dock snett jäkligt ofta i kombon med att sälja ut sina ungar, hon är dessutom skitotrevlig enligt en vän som jobbar där hon brukar handla kontinuerligt och det stärker bara min redan väldigt negativa bild om henne.

                Nu kan inte jag bedöma trovärdigheten i din kommentar Anonym 18:54 men jag har själv fått en ganska negativ bild av henne. Upplever henne som någon som inte drar sig för att vara elak mot andra. Det baserar jag på attityden som lyser igenom bloggen.

                  Jag har inte träffat henne. Men har sett på hennes insta att hon handlar där min vän jobbar, och tror inte att min vän hittar på. Har inga konkreta bevis nej, men övertygad om att det stämmer. Precis som du skriver så märks det på bloggen

                Hon är inte ensam om att inte klara kritik bara en i mängden. Konstiga människor som bara vill leva med de som håller med?

        Men alltså. Ska vi sitta instängda i två år? Det är ingen som tänker på de katastrofala socioekonomiska effekterna allt detta har också. Det är vidrigt att det kommer in i vårdhemmen och det är ett stort problem, men de effekterna med depression, svält, arbetslöshet som i sin tur leder till suicid är också ett stort problem. UK visade på i augusti att effekterna av detta kan leda till att över 200000 människor förlorar livet. Det ena ska inte utesluta det andra, men vi kan inte längre stirra oss blint på den enda faktorn Corona. Säger dock inte att man ska ut och springa på Spy Bar för det.

          Självklart ska vi inte det. Paula har inget normalt jobb, hon går på events, luncher och tränar. Allt hennes content kan hon göra hemifrån. Hon flänger onödigt mycket helt i onödan, det är det som kritiseras.

            Det borde ju varit smart av dem att ta sig till rekommendationerna och göra val utefter det. Visa upp kreativa sätt att skapa kontent på.
            Det hade ju gett en positiv reklam för dem i slutändan. Är det någon som har visat på vilka ändringar man kan göra i dessa tider.

          Nej givetsvis inte. Men hade jag haft antikroppar utan att ha märkt att jag varit sjuk och samtidigt vet med mig att jag varit ute mycket bland folk, rest, gått på event, träffat äldre osv så hade iallafall jag känt mig väldigt bekymrad över vilka jag kan ha smittat.

            Gör du det varje gång du är förskyld (oftast ett corona-virus) eller varje gång du har någon slags influensa. Influensa dödar väldigt många varje år ofta runt 1000 personer i Sverige och främst äldre. Varför har alla ni som kräver så mycket restriktioner aldrig gjort det tidigare? Med ert resonemang borde vi gå i lockdown dec-mars varje år. Ingen tex pratade om lockdown när svin-influensan kom som också var ett nytt virus. Det här är så uppblåst av media. Sen håller jag självklart med om att man ska stanna hemma om är sjuk och tvätta händerna -det ska man ALLTID göra oavsett pandemi eller inte.

          Nej, det har ingen påstått. Följ myndigheternas rekommendationer bara. Paula har t ex hållit events där deltagarna inte håller avstånd. Varför inte använda sin plattform till att vara ett föredöme och hålla events MED avstånd. Om nu events måste hållas…

          Vaddå 2år? Det har inte ens gått 1år. Några månader där vi bara är hemma – på jobbet – mataffären och apotek klarar vi. Särskilt om vi har ett jobb som kan skötas hemifrån.

            ”Vi” klarar det ja, men nu var det ju snack om samhället. Om du har missat det så har många har blivit av med sina jobb; att folk bara sitter hemma och slutar gå ut på butiker, restauranger, event etc har såklart orsakat massuppsägningar. Minimala sociala kontakter har orsakat depressioner och till och med självmord. De äldre är speciellt drabbade. För att inte tala om effekterna i utvecklingsländerna, där bli av med jobbet = inte ha råd med mat till familjen..

            Två år framöver såklart

              Det tar ungefär två år för ett vaccin så det är kanske det anonym menar? Det där är så svårt för man måste ju leva undertiden och samtidigt inte ta några onödiga risker.

            Men gud. Det här kommer INTE vara över om 1-2 år. Och mitt välmående klarar inte att bara vara hemma, i mataffären och på apoteket i flera månader. Tror inte jag är ensam om detta.

              Gå ut i skogen då. Där kan du spendera tid och göra det utan att riskera att smitta någon annan.

                Öhhh du ska inte tipsa sjuka att lämna sina hem, plus att skogen och andra mindre besökta platser är just dit riskgrupper åker för att kunna få komma ut och få luft!!! Detta vet väl alla vid det här laget

              Men herregud. Är ditt välmående viktigare än andras liv? Hitta andra sätt att må bra än att utsatta andra för potentiell livsfara. ut i naturen, umgås med vettig distans mellan dig och andra m.m. Om andra klarar det gör du det nog också ska du se?

            Vadå klarar ”vi”? Om vi bortser från alla de som förlorat och kommer förlora sina jobb, så mår massor av människor mår oerhört dåligt av isolering. Många kvinnor lever i våldsamma relationer och är fast hemma med sina förövare. Är övertygad om att den här pandemin kommer skörda många offer i sviterna av psykisk ohälsa också.

              Det kommer den tyvärr absolut göra. Men världen är inte så svart/vit att vi isåfall släpper alla restriktioner och låter människor dö i covid för att dessa folk inte ska förlora sina jobb etc. Hela Sveriges strategi går ut på balans, vi är inte så isolerade som många andra i världen av en anledning, många har redan fått betala med sitt liv för våran strategi. Isolering är jättejobbigt för alla, att förlora jobb är en tragedi men jag skulle ändå säga att behöva dö är det värsta. Våld i nära relationer är fruktansvärt, jag jobbar själv med målgruppen. Men köper ändå inte det som argument till att inte ta restriktionerna vi har på allvar, vi kan inte ställa människoliv mot människoliv utan försöka hitta en medelväg som räddar så många som möjligt. Ingens liv är mer värd än någon annans.

          Om alla gör som man borde – använder det där påstådda sunda förnuftet, ja då skulle det gå snabbt att stoppa detta. Alternativet är att några får sitta och lida medan andra tycker att det är deras rättighet att springa runt och leva som vanligt. Nästan 6000 döda i Sverige säger väl att det inte varit en överdrivet god strategi?

            Fast det funkar inte så. Ser det ut som att någon strategi funkat? Det går inte snabbt att stoppa detta oavsett strategi, det blossar upp överallt igen i alla länder. WHO säger att det är minst ett år till av detta, de socioekonomiska konsekvenserna kommer bli fatala.

          Det är bättre att vi alla hjälps åt att komma ur den här situationen så fort som möjligt och dra igång ekonomin för fullt igen. Som det är nu blir det ju bara en massa hattande fram och tillbaka. Se exempelvis Spanien, Frankrike, England med stor sekundär smittspridning där man håller på och stänger samhället igen. Här hemma Uppsala för att folk inte kan låta bli att festa.

            Vi kommer inte komma ur den snabbare för att vi låser in oss. Kommer alltid att gå i cykler. Det enda som kan hjälpa är ett vaccin.

              Jo det kommer få snabbare om alla hjälps åt. Om alla lever efter strit social distansering, undviker alla sociala sammanhang, jobbar hemifrån, bät munskydd, då kan smittas kväsas. Som de gjort i new Zeeland.

                Tyvärr inte. Det skjuter bara på problemet. Vaccin är inte lösningen. Vi har bara lyckats utrota två sjukdomar via vaccin.

          Ok du vill inte sitta instängd i 2 år men du tycker att riskgrupper ska sitta instängda i 2 år så du kan leva på som vanligt? Utan dåligt samvete vem man smittar ner eller vem som riskerar att dö.
          Låter som diskrimering om du frågar mig.

      Antikroppar betyder varesig garanterat skydd, långvarigt immunitet eller att man inte kan sprida smittan vidare. Tom faktaresistena Tegnell har sagt detta…

        Kul att vi har en potentiell statsepidemiolog här i kommentarsfältet! Eftersom du verkar veta så mycket bättre, tänkte jag

          Tja, eftersom folk har insjuknat i covid en andra gång efter att ha uppvisat antikroppar så är det väl bara att konstatera att det inte ger ett fullgott eller ens långvarigt skydd, åtminstone inte för alla.

            Men de som har insjuknat igen har fått ett mycket mildare sjukdomsförlopp den andra gången

            Kanske för att det inte är så corona-virus fungerar. De flesta förskylningar du har är corona av något slag. Det här är det samma, en förkylning, vilket för vissa grupper precis som alla andra virus som ger hosta/feber/lungpåverkan kan vara farligt för kroppen framförallt för riskgrupper (det är därför de är riskgrupper) Det är också därför influensavaccinet är varje år, för att virus förändras för att överleva. Det betyder inte att de blir farligare. Det som är problemet nu är att så få har haft det och därför kan det öka antalet som avlider på kort tid då många får det samtidigt samt att trycket blir hårt på sjukvården.

            https://www.bbc.com/news/health-54512034

            En ung frisk 25 årig kille blev svårt sjuk andra gången han smittades. Först gången var mild. Ska bli intressant att se vad som händer med alla som smittade i våras, när de riskerar att bli snittade igen i typ januari februari.

              Smittade igen* skulle de självklart stå

        Berätta gärna om din utbildningbakgrund eftersom du sitter inne med kunskap som en läkare som specialiserat sig på pandemier och både arbetat operativt och strategiskt med dessa frågor. Bara för att du har en annan åsikt än Tegnell betyder inte att du har rätt.

      Ja camilla kan du granska paula??

      Dessa influencers är inte oövervinnliga. De verkar tro de är immuna men de löper också risk att drabbas av svår covid.
      Ung frisk 28 åring som dog, han fick placebo och hade inget skydd. När han exponerades dog han av covid 🙁

      https://www.dailymail.co.uk/health/article-8865039/Volunteer-AstraZenecas-coronavirus-vaccine-trial-dies-Brazil.html

    Anna Book! Vem annars? ??❤️❤️❤️❤️??

    Hmm… har inte Hanna delikat hållit sig hemma?

      ”Delikat” ? Var tvungen att tänka efter nån sekund

    Bella måste ju iaf ligga ca 100 flygresor back… även om hon klämt in en och annan resa i covidtider.

    Isabella Löwengrip vill jag nominera.

    Isabella, det är ju såååå synd om sensuella Isabella!

    Kenza som kämpat så hårt med ivyrevel som va nära konken och nu kan kenza äntligen åka till Maldiverna igen??

      Vad har det med Ivyrevel att göra när hon inte tar ut pengar därifrån?

        hej ngn i kenzas närhet

    HannaPe är väl den jag kan komma på som håller sig hemma och då hon åkt hem till släkt suttit i karantän innan. Hon har i och för sig mestadels varit gravid under pandemin…

    Den där tjejen som häromdagen skrev att hon inte åkt utomlands på två år. Där snackar vi om uppoffring. Hon måste vara helt utmattad vid det här läget.

    Hon som drog till Norrland när coronan började för att senare pussa på folk i en fullsatt krog.

      Vaddå hon. Du vet inte ens vem det är eller.

        Nä, faktiskt inte.

        Bör man veta namnet på alla dessa bortskämda skitungar menar du?

          Tja, i brist på liv så vet du nog det mesta om dessa influenser. Har du ett liv så vet du nog mer om annat.

      Haha ja hon tar fan priset … KZ

        Kristin Zetterlund?

          Katrin Mååz

      Till Norrland.

    Du hade kunnat skriva det här inlägget utan att ”strunta i vården”. Smaklöst.

      Hela inlägget är ju ironiskt? Från början till slut.

        Vården är kanske inte rätt ämne att använda till ironi.

          Nä, alla inom vården saknar humor/självdistans ?

          men gud….

          Men sluta. Det där var att gå över sekundärkränktsgränsen.

          Helt rätt ämne faktiskt. 100% rätt!

    Margaux är väl värd ett pris för sina stora uppoffringar under denna pandemi.

      Fan va vidrig låt hon lagt upp på sin profil nu. Som om de inte räcker med att riskgrupperna sitter instängda i sina hem, nu ska hon göra någon slags sjuk hyllningslåt till mannen som förstört för Sveriges riskgrupper.

      För exakt ingen varesig Tegnell eller FHM har förklarat hur riskgrupperna ska skyddas eller skyddas i Sverige. Absolut ingen har förklarat hur alla riskgrupper skyddas av samhället.

        Det pågår en pandemi i världen, vet inte om du förväntar dig några övernaturliga åtgärder?

          Säg hur riskgrupper skyddas?!? Alla andra länder skyddar riskgrupper med obligatoriska munskydd samt lockdowns. Hur svårt är det att fatta…

            Jag förstår iaf vad du menar, men har insett att den typen av diskussion är lönlöst här inne.

            Om du inte förstår varför blir jag fan rädd.

            Fast hur menar du att riskgruppen skyddas av lockdown? Vi har haft lockdown här i England och våra siffror är sämre än Sveriges TROTS en lockdown. De som var i riskgrupp var i shielding fick vänta ännu längre med att gå ut. Är det vad du vill för alla i riskgrupp? Att de ska stängas in?
            Vi har även munskydd här och Englands siffror är 348 per 100.000 och Sverige 99 per 100.000. Problemet med munskydd är att folk nu slutat hålla avstånd.
            Så en lång lockdown senare och munskydd nu plus lokala lockdowns och vi har fler fall per 100.000 än Sverige har. Så strategin verkar ju inte fungerat här eller i frankrike, Spanien, Nederländerna etc…

              Jag som själv tillhör flera riskgrupper är så förbannat trött på alla idioter som inte håller avstånd. Det är betydligt bättre med lockdowns! Stäng ner hela samhället så folk fattar allvaret, kräv att folk bär man så vi riskgrupper kan säkrare lämna våra hem. Det är rent ut sagt förjäkligt att inte ens i sjukvården är de krav på munskydd både bland patienter och personalen. Som riskgrupp kan man isolera sig från mycket men inte från sina läkarbesök.
              Detta är skillnaden utomlands, där är de krav på munskydd som bevisat funkar. Som bevisat hjälper att stoppa upp dropp/stänk smitta men även aerosolerna till viss del.
              Folk i Sverige har visat sig vara empatilösa och skiter i hur länge riskgrupperna ska sitta instängda.
              Varför ska de som är friska sitta isolerade bara för att de som kan bli sjuka och inte dö ska få springa runt och sprida smittan. Helt sinnessjukt

                För det har ju hjälpt så mycket på de platser där man har haft lockdowns ? fast du kanske inte läser nyhetsrapporteringen?

                  Du har aldrig tänkt på vad som skulle hänt om de inte haft lockdowns! Snälla sverige är ett litet glest befolkat land, Sveriges hantering hade aldrig någonsin ens varit genomförbar i andra länder. Förstår du inte att Sverige är en liten bubbla. Jag som själv bott utomlands vet hur extremt annorlunda det är i andra länder, vissa har inte ens tillgång till sjukvård pga av att de inte har råd med försäkringar. Men sånt kanske du inte visste. Du kanske tror sjukvård är gratis världen runt?
                  Ta t ex London som har 14 miljoner invånare på liten yta medans Sverige har knappt 11 miljoner på en yta som är bra mycket större en hela UK…
                  Sveriges urusla hantering har förstört för hela världens pandemi hantering, det har fått människor att tro att Corona är något slag hoax, en förkylning som man inte behöver bry sig om….
                  släpps denna beast ut i länder som England, Frankrike eller USA kommer det bli totalt kaos. Tänk.
                  Tänk hur illa det kunde sett ut UTAN lockdowns…..

                    Haha, tror du på riktigt att det är Sveriges pandemi hantering som har gjort att folk tror att corona är en bluff? Du inser inte att den typen av människor som hävdar sånt är personer som misstror all information som kommer från media och statliga institutioner?

              Om du inte fattat det så sitter riskgrupper i Sverige totalt instängda utan några som helst ekonomiska bidrag. Ingen visar hänsyn för riskgrupper här i Sverige. Folk håller inte ens avstånd på gatorna

            Fast nu är du ute och cyklar lite. Lock-down skyddar inga riskgrupper. Och munskydd är väl allmänt känt att det inte skyddar mot smitta som de används i 90% av fallen. Hade du hängt med lite i debatten hade du snappat upp lite. Vet inte vilken filterbubbla du bubblar upp ur nu.

              Andningsskydd FPP2 eller FPP3 utan ventil stoppar smittan till 99% och skyddar både bäraren och omgivningen. Detta har de i Asien.

                Källa på det?

                  Men googla bara din tönt, du behöver liksom bara högerklicka på orden ovan, minimal ansträngning för dig.

                    Jag har googlat och hittar ingenstans att båda dessa masker skyddar till 99%. Därav min fråga

                      https://www.uvex-safety.se/sv/kunskap/saekerhetsstandarder/andningsskydd/ffp-skyddsklasser/

                      Att du inte vet vad FPP2 eller FFP3 är visar tyvärr hur dåligt insatt du är i detta virus samt hur man skyddar sig. Jag har haft burit FPP3 sedan i februari.
                      De finns numera på bland annat apotea.

                      Ps hantverkare har alltid använt dessa masker för de skyddar även mot kemikalier, damm, aerosoler, virus/bakterier samt saker som asbestos.
                      Dessa masker är liksom inget nytt

                      Haha, jag vet mycket väl vad ffp2 & ffp3 är. Jag har själv en ffp2-mask. På sidan du länkade till står det inte att ffp2-mask skyddar till 99%. Helt enkelt för att den inte gör det. Ffp3 mask har bättre skydd än ffp2, så det är omöjligt att båda skyddar till 99%.

                      Både skyddar inte till 99% såklart endast FPP3 de är olika skyddsklasser. Jag gjorde mig besväret att googla saker jag redan vet för att latmaskar här inne ska fatta att andningsskydd faktiskt hjälper och skyddar.

                      Men varför skrev du att båda skyddar till 99% då om det inte är sant?
                      Sluta påstå att folk som använder ffp2 har ett bättre skydd än vad de egentligen har. Och snälla lägg av med dina barnsliga påståenden om att jag är en tönt, latmask eller dåligt insatt. Du verkar liksom inte mer trovärdig när du uttrycker dig så..

        Låten är ju från ett parodiprogram… Du kanske inte skall ta det som en alltför självklar hyllning av Tegnell

        Tegnell-låten börjar vid 1:17
        https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/13297514
        Daniel i Mumbo Jumbo: ”Jag vill vara som Anders Tegnell”
        I kväll är det nypremiär på humorprogrammet Mumbo Jumbo, och komikern Daniel Norberg berättar om vad som väntar. Först ut är en låt till och om en viss Anders Tegnell.
        16 oktober 2020

          Gud, jag tycker så synd om honom. Försöka få till någon slags rimlig covidhantering i Sverige samtidigt som en stor grupp verkar avsky honom, samtidigt som humorprogram gör parodier på honom typ dagligen. Ingen unnar jag en utlandsresa lika mycket som Anders tegnell

    Nominerar Paula Rosas som haft fruktansvärd ångest pga pandemin. Hon har till och med förlorat en släkting pga Corona.
    Ändå har hon orkar med att både åka utomlands, ordna event, träffa vänner och åkt på otaliga utflykter i Sverige också. Nu har hon till och med orkat klippa av det torra barret. Starkt jobbat av henne! Tycker att alla ska applådera henne som haft det så jobbigt senaste halvåret.
    ?????????????

      Vidrigt att ta upp hennes avlidna anhörig.

        Inte vidrigare än att skapa content av sin släktings bortgång, för det gjorde hon. Flera inlägg dessutom. Och en massa dravel om ångesten pga Corona. Hon har inte brytt sig ett skit.

          Har man inte rätt att ventilera efter en anhörig går bort??? Äckel.

            Vidrigt att kalla någon äckel. Är du inte mer vuxlig än så?

              ?

        Man kan väl inte blunda för att det är människor som dött av den här pandemin? Hon har ju själv antytt det

    Katrin Z som isolerade sig i våras av rädsla för coronavirus. ?

    Alexandra Bring – hon har, till skillnad från sina influencerkollegor, tagit pandemin på allvar sen dag ett. Hon har uppmanat andra att vara försiktiga och själv varit ett föredöme för det. Ser upp till henne ännu mer nu!

      Hon borde hyllas med ett eget inlägg!

      Hon har ju dock inte ändrat sin livsstil avsevärt, då hon är en självutnämnd introvert som helst inte socialiserar med andra. Nu går hon ju dock till gymmet och så. Men håller med i sak, den livsstil som hon visat upp är ändå i linje med riktlinjerna (även om den alltså typ är hennes vanliga livstil)

      Och ikväll är hon på event…

    Monas Universum, om jag har förstått det hela rätt verkade hon riskera att få corona genom att hjälpa sin sjuka vän. Hon fick tyvärr också skiten och blev väldigt sjuk själv, men hon gjorde en mycket osjälvisk insats vilket jag beundrar henne för.

    Det är skillnad på att utsätta sig (och andra) för att man vill stötta en restaurang (används som en förevändning av bloggare för att få mingla och dricka bubbel) och få corona, än att faktiskt göra en genuin insats och hjälpa en som är sjuk i en okänd smittsam sjukdom (c-19), vilket Monas Universum har gjort.

      Hmm, tja och så kanske man kan fundera om hon hann smitta nån annan av sina underbara vänner mellan tiden hon blev smittad och själv blev sjuk. Hon åkte utomlands också med den uppfattningen att det minsann varken var farligt för henne eller andra. Dubbelmoral tycker jag.

    Internet är faktiskt en värre miljöbov än flyget. Så att prisa influencers känns lite fel…

      Hur?

        https://www.aftonbladet.se/debatt/a/LAkV94/varfor-kanner-ni-ingen-surfskam-svenskar

        Hoppas alla ni som flygskammar håller er borta från Internet, bloggar och sociala medier ?

    Årets kalkonpris kanske vore bättre ha ha.

    Insåg just att jag inte längre kan köpa YSL-smink. Har bestämt mig för att inte köpa produkter från företag som av någon idiotiskt anledning väljer att köra på med event under pandemin. Hur fan tänker de?

    Therese Lindgren alla gånger ??

      ..fast när jag tänker efter – så går hon aldrig på events eller flyger utomlands osv.

        För vissa har inte omställningen till ett liv med Corona varit lika stor.

          Nä.. Skönt 🙂

    Carola Wetterholm har precis skrivit ett inlägg om alla ställen hon längtar att få resa till. Med tanke på smittspridningen i Uppsala, där hon bor, så lär hon snart inte ens få korsa kommungränsen. Så henne nominerar jag.

      Fast längta kan man väl göra även från karantän. Fundera över vad man verkligen saknar av det man inte kan göra nu

    Haha kan inte nominera någon flunsa eftersom de är mer eller mindre dumma i huvudet allihop men nominerar mig själv och mina arbetskamrater. Vi har jobbat med munskydd, visir, plastförkläden och dito handskar i ett halvår nu minus för min del tre veckors sommarsemester då jag var så slutkörd att jag mest ville sova.

      Tack för all hjälp ❤️

    Camilla Läckberg!!!

    Låt oss nominera hela bunten för de gillar ju att träffas, dricka bubbel, kindpussas och ha det skoj!

    Är det här inlägget ironiskt eller? Jag fattar inte

      Definitivt ironiskt

      Ja.

      Blev också osäker efter ha läst kommentarerna ?

    Matplatsen, hon har ju inte kunnat åka så ofta som hon velat till nya lägenheten

    Katrin Z som KÄMPADE SÅ HÅRT i TVÅ VECKOR!!!!!!!
    Gullegumman, förstår så väl nu att du behöver vara på fester och träffa folk precis som vanligt igen. Jag menar som du fått lida!!!

    Det är jävligt frustrerande och se hur alla influensers beter sig … själv har man jobbat hemma sen 11 mars och vi vet inte när det tar slut … distans arbetet går bra och när man har familj så känner man ej så ensam som kanske när man bor själv … det som sticker i ögonen på oss som verkligen stannat hemma m.m så är det att andra inte respekterar rekommendationer

      Jag bor ensam och mår så kasst 🙁

    Sandra ”gå på restaurang 2 ggr per dag och fest varje helg” Beijer. Åkte till Frankrike under brinnande pandemi. Åker fram och tillbaka till Gbg hela tiden, trots att både hon och hennes kille har jobb som kan skötas på distans.

    När hon la upp bilder från en överraskningsfest där en stor mängd människor står och hurrar en cm ifrån varandra… ja då känner man ju bara att detta måste premieras.

    Angelica Lagergren borde självklart vinna det priset, som det bästa föredömet som influencer under denna svåra tid. Varför skulle du inte dela ut ett fint pris till folk som skött sig bra, inte bara vara negativ? Ge henne ett bra pris och en rejäl intervju på din blogg. om hennes upplevelse av att vara influencer under Covid-19.

    Jag har googlat och hittar ingenstans att båda dessa masker skyddar till 99%. Därav min fråga.

      Hamnade fel..

    JT som e sååååå ute o saknar resooooor sååå usch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.