Michaelas inkluderande skönhetstips!

Uppdatering:

 

HÄR kan ni anmäla Michaelas inlägg till Konsumentverket.

Michaela Forni vill tipsa sina ”fellow trötta kompisar” om ett skönhetsknep, och även fast hon inte skriver det så tolkar jag inlägget som att det är till andra småbarnsföräldrar som kanske inte heller får sova på nätterna.
När man är föräldraledig så har man det kanske inte riktigt lika fett på kontot som när man arbetar, men lite borde man ju kunna unna sig ändå, eller hur?
Så vad kostar Michaela Fornis finfina tips – en ögonmask för engångsbruk som man ska ha på sig i 10 min – till sina trötta följare?

Jag tar TVÅ! Not.
Tror ni Michaelas ögonlappar är sponsrade eller har hon på riktigt pyntat 1250 kr för dem?

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, nu är det ju 2×10 pads i en sådan förpackning. Använder inte eye pads så vet inte om det är dyrt eller inte, men var tvungen att googla just dessa, för 1250 för två st lät ju bara för sjukt.

      Exakt. Visserligen dyrt ändå men inte i närheten av vad det försöker framställas i inlägget. Sen tycker jag att visst det är inte något som alla har råd med (eller tycker är värt pengarna) men klart man måste få tipsa om sina favoriter ändå? Bara för att andra föräldralediga generellt inte har så mycket pengar så är det ju upp till var och en och bedöma om de har råd, inte så att Michaela tvingar någon att köpa. Förstår faktiskt inte vad som är det konstiga alls med hennes inlägg och tips.

        Michaela Forni Bajs och vanlig influencer Bajs, hon påstår att det är en gåva till någon annan, när det är en gåva till henne själv som hon dessutom troligen tjänar pengar eller andra fördelar på!

        Det går inte att lita på en influencer, de bryter alltid mot common sense och ”glömmer” att reklam-markera inlägg på så regelmässig basis att det bör kallas influencersBAJSlag. Bra namn på en lag för några som är så fyllda med skit.

          You cray

            Mirroring influencer look Cray, so to Say

      det är inte överdrivet dyrt, jag köper liknande och jag gillart! Kanske är hon sponsrad, eller så kanske hon köper dem för pengar hon tjänar. 🙂 är man hudvårdsintresserad så är man

        1250 för 60 gram? Jag är också intresserad av hudvård, men det här är ju bara sjukt. Det ger ett kilopris på över 20 000 kronor. Vinstmarginalen lär vara rätt hög på den produkten.

          Man kan ju inte mäta hudvård i vikt. Man måste kolla på de aktiva ingredienserna. Vikt och volym säger absolut ingenting om hudvård. Alla ingredienser har olika stora o tunga molekyler. Det som kostar är hur svårt det är att få tag på ingrediensen, hur mkt arbete som krävs för att göra ämnet stabilt men ändå tillräckligt aktivt osv. Och sen självklart, det absolut dyraste är FÖRPACKNINGEN.

          Så den stora skillnaden mellan dyr och billig hudvård är ofta: 1. Koncentrationen av aktiva stabila ingredienser 2. Förpackningen.

          Men sen skulle jag själv aldrig köpa de där ändå, så mkt pengar för det är inte värt det med min ekonomi. Då lägger jag hellre pengarna på att gå till en hudterapeut eller något istället.

            Just den här produkten är dock bara en dyrare version av ”eye patches” som är ganska vanligt i Korea, brukar kosta runt 150kr för ca 70 st…
            Sjuka överpriser, speciellt med tanke på att målet är att tillföra fukt och lyster, vilket kan göras med långt billigare ingredienser för samma effekt

              Aha har du testar eller antar du bara det?

              Det där är den bästa ögonpadsen jag har provat och dom är grymma! ???

        Går man inte hellre på ansiktsbehandling för dom pengarna?

          Det kanske vissa gör, andra kanske hellre köper denna produkt. Va skönt att alla får göra som dom vill än så länge.

            Vad skönt att man får tycka vad man vill!
            Då vill jag säga att Bajs har en mer revitaliserande effekt på blodcirculationen i ansiktet och en tydligt revitaliserande effekt på ansiktet och kroppen.

            Bara att bajsa på golvet hemma hos någon, de blir ofta väldigt röda i ansiktet och fläckigt röda på bröstet. Cirkulationen ökar och många blir upphetsade vilket är lätt att glömma en dag såsom denna. Bajs Fungerar!

            Bajs har en vetenskapligt bevisad effekt, testa själv! Bara att lägga en klubba när du är på besök hos någon och kolla den revitaliserrande Creme-effekten!

            Det sa bara KLICK!
            Bra att man får göra som man vill och ingen lägger sig i, så skit du i det.

              Haha?

              Det finns ju en viss skillnad i att staten inte lägger sig i vad man köper för sina egna pengar och att begå ett brott genom att bajsa på någon annans golv.

                Du kan bjuda in vänkretsen till dig själv och lägga samma KLICK på golvet hemma om du är orolig över det ev kriminella i handlingen. Cirkulationen ökar på det flesta fronter helt automatiskt! Eller ta med dig ett eget golv och lägg klubban ovanpå, Överaskningarna i livet ligger ofta där du minst anar det!

                Men nog är det sannolikt mer brottsligt att sälja en så skitdyr produkt som i bästa fall fungerar en ytterst kort stund på ytan förutom placebo effekten. MEN DU tänk på att även en klubba kan ha en positiv FEEDBACK EFFEKT!

                IT is the holy shit!

              Varför så provocerad av vad någon annans hudvård kostar?

                Tycker det är jättebra att det kostar! Därför kan man jämföra priset med en äkta FEEDBACK direkt från maskarnas Tarmband och lägga ut kringlan som holistisk närmande & sinnlig feedback till de tider som varit.

                Varför vara så rädd för äkta feedback direkt från magen?

                  Hur gammal är man om man fortfarande använder bajs i sån här diskussion?

                    Menar du att jag är ung och inte behöver den dyra skiten utan klarar mig billigare pga av min naturliga skönhet?

                    Eller är det den gamla surmuppens härskarteknik som inte vuxit över pottan och klarar av en & enkel prestandajämförelse bortom den förutfattade meningen? Väx upp och testa BAJS metoden eller håll tyst med alla dina fördommar, det är sådant som fördummar

                Varför så provocerad av en metod de flesta enkelt kan förstå verkligen fungerar? Dessutom kommer den direkt som en signal från Magkänslan.

                Har du någon magkänsla för vad som verkligen fungerar och kan göra blommor trindare? Kolla in Assholes online och detta krysstade meddelande *

          Tiden kanske inte finns för det ?

      Michaela kanske bara använder en eye pad per gång på de ögat hon har som inte är symmetriskt. Verkar ej hjälpa ?

      Camcam- scandianvian cosmetics, agenturen för sensai bland annat, var en gång i tiden eb seriös agentur med seriösa samarbeten.
      Men sedan de anställde en ny presskontakt som är kompis med diverse profiler, Petra, Michaela etc, så har kvaliten på samarbeten sjunkit drastiskt. Alla dessa produkter får Michaela och andra influencers gratis. Hemskickade med bud.
      Förut samarbetade scandinavian cosmetica med skönhetsprofiler, make up artister osv.
      Numera är de främst polare till ”presschefen” som de satsat på.
      Petra, Michaela, dasha var inte bjudna på ett enda scandinavian cosmetics events för några år sedan. Och då menar jag de stod inte på listan för några av de varumärkes events inte ens de med 100+ personer. Varför? Jo för de skev aldrig om skönhet och har noll koll på skönhetsprodukter.
      Michaela skriver om sånt hon får gratis för att få mer, inte för att hon vet vad hon pratar om.

      Det är bara två stycken i paketet.

    Det är ju ett grymt bra märke så! Folk prioriterar olika.

      Ja, vissa ger pengar till pandorna och andra vill att deras följare ska handla ögonlappar för ett kilopris på 20000 kronor.

      Är det bara jag som inte gillar Sensai? Har ägt ganska många produkter därifrån men aldrig köpt dem mer än en gång. Allt är ju så himla starkt parfymerat!

        Tycker de produkterna doftar parfym som någon född före 1930 gillar.

    Bättre och billigare med gurka. Try it you´ll like it.

      Testat och det funkar inte för mig ? Har faktiskt mest varit dom lite dyrare produkterna som gett någon effekt. Men sen är det väl individuellt.

        Zucchini kanske funkar bättre?

          ?

            Det där är en aubergine.

              ?

                Det där är en gurka.

                  Fan

                    Det är kommentarer som dessa som gör den här bloggen läsvärd. Älskar er!

      Tepåsar är det bästa.

        Gnugga isbitar på morgonen direkt mot ögonen! Funkat i alla år och dagar.

          Ta genast bort isbitskommentaren så att ingen får för sig att testa, med fatal utgång…

            Man dör inte av isbitar mot ögonen…

            Exakt min tanke. Det kommer bara leda till spruckna blodkärl

            blir inget bra !

      , glöm inte kamomill tepåsar som är lätt fuktade gör succén för huden runt ögonen. 😉

        Precis lika mycket placebo som en dyr ögonkräm.

      eller prova en kall tepåse, funkar på mig!

    Ser ut att vara mer än ett par i förpackningen. Men, Sensai är ju ett lite dyrare märke eftersom de dels satsar på bra ingredienser.

    Jag använder något som heter princess eye pads, de är guldiga ?

      Åh håller med! Dom från kocostar är grymma! Inne på min tredje guldiga burk nu. Har dom i kylen och kletar på vid behov (ofta haha)

        Haha, allt negativt mot hudvård här fick mig att brygga en kopp te och sätta mig med mina eye patches, så skönt! ??

    125 spänn per användning är fjantigt dyrt, men ett väldigt typiskt tips från en person som inte har någon kontakt med verkligheten.

      Eller så vill man bara visa upp… status du vet!

    Gurkskivor fungerat bättre än bra.

      Smeta bara in lite ra aggvita i ansiktet som en mask innan duschen pa morgonen. Underverk mot “puffy eyes”!

    Åh då vet jag vad jag ska lägga min föräldrapenning på, 11540 kr kvar om jag köper dessa. Perfekt!

    ..är det här ett hån/skämt från hennes sida?

      Ja, du lägger väl dina pengar på vad du vill? Jag hade garanterat lagt en del pengar på hudvård, även på existensminimum ?

        Tror inte du vet vad existensminimum är.

          Summan från CSN är tänkt att motsvara existensminimum. För en ensamstående person strax över 5000kr, vilket ska räcka till el, kläder, tillfälliga nöjen och liknande, den summan är kvar efter boendekostnad. TS kommer med sin inkomst nära existensminimum+boendekostnad.

          Eftersom jag lever på CSN och har en hyra på 5600kr har jag lite mindre än existensminimum kvar, mitt tillfälliga nöje är hudvård, jag struntar i kläder och att betala när jag går på krogen.

            Vem betalar då på krogen haha?

              Killarna jag raggar på ?

              En drinkh**a betalar sällan sin egen dryck.

      Varför skulle det vara ett hån? Tror inte direkt hon hade dig och din ekonomi i åtanke när hon skrev detta, så du behöver inte ta det personligt. Min vanliga lön är inte mycket högre än det du får ut men inte känner jag mig hånad när folk köper dyra saker för det ?

        Ja det var en lite världsfrånvänd kommentar faktiskt. Många tjänar inte mer än så när de jobbar, men gnäll du över att ha nästan 13000:- i månaden vid föräldraledighet. Det är inte synd om dig.

          Jag får mellan 8-9-tusen i månaden, tänk vad jag hade kunnat göra med 5 till ?❤️

          Jag tjänar 62000/mån och skulle ändå inte lägga ner denna summan?

            Snålt!

      Nej det tror jag inte att det är! Tror det är på fullt allvar faktiskt – folk anpassar sig ju efter sin plånbok. Precis som du verkar göra! 🙂

    Det är ju för 10 användningar så det är 125 kr per gång. Det är som en biobiljett, ett par fikor på espresso house eller en glossig modetidning. Tycker faktiskt inte det är någon dramatisk utgift även om engångsbeloppet är högt. Och innan någon kommer och vevar om utförsäkrade som inte ens har råd med kranvatten så är det knappast normen. En stor del av kvinnorna lägger glatt tusentals kronor hos frisören, på fejknaglar och annat trams varje månad, detta sticker inte ut nämnvärt.

    Fast ärligt ingen ser någon skillnad på ditt ansikte för att du använt eyepads för över tusen spänn. Totalt bortkastade pengar.

      Skönhetsindustrin har verkligen hjärntvättat människor. Det är sorgligt att många tror att de måste smörja ansiktet med dyra produkter för att bli vackrare.

      Hudvård kan göra en otrolig skillnad 🙂

        Nja jag tror mer på hälsosam livsstil och att undvika sol än dyra krämer. Men visst är skönhetsmärkena bra på marknadsföring.

          Fast det gör jag redan 🙂 äter bra och solar aldrig. Men har ändå problem med min hy, men har vissa produkter som lyckats få det hyfsat under kontroll. Så det är nog olika för alla 🙂

          Om alla va nöjda med sig själva precis som dem är så hade ingen kunnat sälja såna krämer… allt bygger på att dem låter oss veta att rynkor är fult och att hyn ska va slät.

          Jag använde också dyra krämer förut. Tills en dag när hyn sa ifrån. Nu måste jag låta bli och vet ni vad..? Jag har inte fått fler rynkor eller sämre hy för att jag slutade med dem.

            de låter oss veta, inte dem.

            Om alla var nöjda med sitt utseende skulle finnar fortfarande göra ont.

        Hudvård från aco, L300 eller lumene tex gör också skillnad.
        Jag för 10 år sen använde knappt krämer, bara några gånger per år. Hade torr hy och smink satt absolut inte bra på mig. Sen började jag köpa anti age aco produkter . Den ljus lila serien. Började få glow, mindre finnar och mer återfuktad hud. Bra hudvård räcker från apoteket som är billigt.

          För dig** ja

          Så KAN det absolut vara, men det beror verkligen på vad du har för hy. Däremot är pris definitivt inte en garanti för att produkter kommer göra skillnad för varje individ, av precis samma anledning. Jag har provat massa hudvård från apoteket som inte alls funkar för mig, och har favoriter som kostar 35 spänn och räcker i två månader. Jag har också testat dyra produkter som min hy kaosat ur av och har dyra produkter som gör underverk. Det är liksom inte one size fits all…

      Hon kanske inte använder dem enbart för att någon annan ska se skillnad, utan snarare för att hon själv ser och känner skillnad.

        Det är den mest tröttsamma kommentaren som finns. Nej vi kvinnor köper inte alla dessa dyra skönhetsprodukter för vår egen skull utan för att marknadsföring har fått oss att tro att vi behöver dessa produkter för att förbättra vårt utseende.

          Dessutom är 1250 kr ett löjligt dyrt pris för att ”känna lite skillnad” i sitt trötta ansikte ?

            Tycker du** ja

          Jag köper dyr hudvård för jag älskar smörja in mig eller lägga masker .Totalt singel o tänker så förbli.
          Min hobby helt enkelt.

          Allt går att sälja så länge marknaden har en tro på att man ska bli snyggare, lyckligare mera omtyckt, högre status mm. Är vi inte inställda på att vi behöver allt det där utan är nöjd med det vi har så är det lätt att låta bli. Reklam är ju till för att vända sig till sin marknad av köpsugna.

      Vad lägger du själv pengar på? Om du listar upp här så kan jag lova att det finns säkert där som andra tycker är bortkastat.

      Fattig och bitter?

        Nummer två mest tröttsamma kommentaren ? att man är bitter för att man tycker/prioriterar annorlunda.

        Tro det eller ej men det finns faktiskt folk som är rätt nöjda med både sig själv och sitt liv. Alla får givetvis göra vad de vill med sina pengar men jag har bekanta som blivit helt galna i att slänga pengar på krämer och smörja som andra påstår gör underverk. Har du problem med huden så kontakta en hudläkare men att tro att ju dyrare en kräm är desto bättre är den blir lite som att tro på jultomten. Bara för att en bloggare som får betalt för att övertala sina följare att köpa betyder inte att det är den bästa lösningen?

    Hur kan JAG bli sponsrad av Sensai? Sign me up! Som nån redan nämt, grymt bra märke….tror inte hon är sponsrad.

      Nej, de sponsrar väl knappast koreanska influencers? Sensai är som Chanel, de behöver inte sponsra folk.

        Men väl japanska kanske…

          Det gör de garanterat. Menade mer att de sponsrar ju knappt flunsor på den asiatiska marknaden, så varför skulle de sponsra en svensk flunsa.

            Graaf hade samarbete med dem för ett par år sedan så det förekommer.

              Nej, blandade ihop – sorry. Det var Shiseido.

            Sensai är inte stora i Asien, det finns där som Kanebo (om det inte ändrats) utan deras största marknad är Europa, varav Sverige är en av de största ”kunderna”.

        Är du inte läskunnig? Du ser själv högst upp i detta inlägg bild- och textbevis på att hon blivit sponsrad av dem.

      Hon är sponsrad, precis som alla andra influencers som visar upp sensai. Scandinavian cosmetics är generösa med spons

    Tänk om ngn räknade ihop vad hon och andra liknande influensers lägger varje månad på frisör, naglar, hudvård, behandlingar – om de skulle betalat för dem. Många har ju råd med delar av det, men risken är ju som med allt med influensers att man tror att man borde ha råd med allt.
    Och tid! Allt vad de gör gör de ju på arbetstid. Vi andra måste ju hitta tid utöver arbetet till det.

      Det är inte många som betalar 10 000 kr/månad för behandlingar, frisör, naglar etc.
      Antingen är de influencers eller modeller/artister som får allt sådant betalt på ett eller annat sätt.
      Kan vara en del äldre miljardärsfruar som desperat betalar mycket för behandlingar, hårvård, kosmetika osv men det är säkert undantag.

        Runt 6-7000 i månaden spenderar garanterat massa stackars unga stockholmstjejer som fått för sig att de inte duger utan naglar, hair talk, fransar, lyfta bryn, spray tan, vaxning, botox, fillers osv osv… Det är klart att man får prioritera hur man väl men känner till gott om folk som helt klart inte har ekonomin för det men inte kan låta bli pga kraschad självkänsla från sociala medier

      Men du är ju ingen influencer, så då behöver du inte jämföra dig med dom? Eller tror du att borde ha råd med lyxvillor i LA också bara för att Justin Bieber har det?

      Jag tycker folk får ta ansvar för sin egen ekonomi. Man kan inte klandra influencers för precis allt. Precis som det är upp till var och en vad man lägger sin tid på. Kom igen, lite ansvar på individen. En del har mer och en del har mindre. Ibland har man mer en period i livet (tid eller pengar) ibland mindre.

        Fast att påpeka att någonting påverkar folk negativt är inte samma sak som att frånta individen ansvar… Det går att ha två tankar i huvudet samtidigt här

      Ja och hur blir de om 5 år 10 år 20 år? Nya tider kommer säkert att skapa andra sätt att kränga varor?

    Det ser ut som en tanke att barnbidraget för 2020 är precis 1250 kr/månad!
    Idiotiskt att spara barnets barnbidrag för kommande behov när man som mamma kan köpa ögonlappar för pengarna och fara ut över ängarna. Heja!

    Hjälper ens såna eyepads mot mörka ringar/påsar under ögonen (eller vad de nu anser sig hjälpa mot). Känns bara som lurendrejeri.

      Antagligen inte. Det mesta inom hudvård är bluff. Men om det får dig att tro att det funkar kanske det känns så ändå…

      Nej, men placebo är väldigt effektivt.
      Satsa hellre på ett serum som du använder kontinuerligt än att köpa engångsförpackningar

      Majorireten av hudvård är placebo.

    Perfekt! Det var hela barnbidraget det!

      Vem tvingar dig att köpa något hon rekommenderar?

    Jag har testat liknande, kunde köpa ett fem-pack. Tyckte de var sådär även om jag gillar Shiseido. För hudvård med aktiva ingredienser och bra formuleringar rekommenderar jag Paulas Choice, priset är helt okej också. Annars the Ordinary, men då borde man verkligen veta vad man gör och inte blandar olika syror osv hejvilt.

    Mina bästa tips för ögonen: Försök sova på rygg. Kall sked mot ögonen (förvara i frysen). Massera ansiktet och ögonen (kolla youtube). Köp e-vitaminkapslar, stick hål och smörj in ögonen på kvällen. Jag har jättekänsliga ögon, men reagerar inte på denna olja. Tips från hudterapeut.

    Och alltid alltid spf, även i Sverige på vintern.

    Själv har jag precis börjat med tretinoin, buffrar med squalene. Löjligt excited.

      Åh var har du köpt tretinolen? Använder just nu på recept (finns i min acnekräm). ?

        Jag är inte samma som skrev kommentaren ovan, men ville verkligen tipsa om dermatica, det är från UK men de leverar till sverige

        Jag bor i Asien så jag kunde köpa tretinoin receptfritt (0.025%). Man kan även köpa tramadol receptfritt ehrm.

      Wow vilka bra tips!

      + 1 på Paulas Choice. Jag är känslig och reagerar på det mesta (the ordinary tex), men kan använda PC BHA-syra och hyn mår så bra… Nattmasken Skin Recovery Hydratin Treatment är också bland det bästa som hänt mitt ansikte

        Åååh älskar också BHAn. Måste testa nattmasken också.

    Tragiskt att människor lägger pengar på sånt skräp. Lägg istället dessa slantar på att informera och utbilda dig om hur kroppen, inklusive dess största organ huden, fungerar.

    Ni som förfasar er över att alla inte har råd med denna produkt…
    Nej, alla har inte råd med allt, det är sen gammalt.
    Än värre är det när man inte har råd med saker som mat, kläder och läkarbesök.
    Detta är en lyxprodukt som en flunsa försöker kränga eller tipsa om. Hennes ekonomi tillåter detta och även om det är tämligen verkningslöst (min personliga åsikt) så tycker hon att det är mys att använda det och känna sig lite lyxig.

    Köp en hel tub med under ögonen kräm för under 400 och se fantastiska resultat 🙂 lägg inte ut dessa summor för 10 små pads dem som säljer detta skrattar hela vägen till banken

    Margåååå gjorde ju reklam för något liknande, som kostade hälften av det där. Så jävla skönt att börja morgonen med kylskåpskalla sånna paddar under ögonen. Jag gick rakt i fällan och kommer sannolikt att fortsätta.

    Vad är det för fel på gurkskivor???
    Billigt och bra för huden, samt miljön! ✌?

      Inte slänga mat!! ☝?
      Tänk på matsvinnet

        Ät upp dom efteråt då!

          ??

      Gurkskivorna sitter ju inte kvar av sig själva

        Du ska ju ligga ner och vila! Det är typ halva grejen! ?

    Men tanke på att det är Sensai känns det rimligt. Använder man professionell hudvård är det inte någon summa man skulle reagera på nämnvart, var och varannan produkt ligger i den prisklassen.

    Hört riktigt bra om det märket men skulle inte betala det priset.

    Ta en burk och skvätt i lite ansiktsvatten. Lägg bommulspads i och ställ in i kylen över natten.
    Lägg på ansiktet under ögonen och man har samma effekt. Bra mycket billigare.

      Man ska inte ha ansiktsvatten runt ögonen.

    De är superbra!! Jag tycker de är värda prislappen. ?

      Bra pris! Ska testa 🙂

      Tack för tipset, den ska jag beställa ?

    Booken har otur hennes läkare verkar ha missat att rapportera hennes corona till myndigheterna, fanns ingen smittad på hennes postnr ?

      What?! Berätta mer!

        Ok, inser att det inte finns så mycket mer att berätta men VA FAN! Hur sjuk kan man bli!

        Finns på flashback, tydligen hade någon kollat på hennes postnr och där fanns det 0 smittade den veckan…. kan ju vara ett misstag från vården men det räknas ju som en allmänfarlig sjukdom så det ska rapporteras! Hoppas det INTE stämmer tänker på frisören hon besökte och som fick gå I karantän, missade bokningar osv

      Hoppas verkligen att det är vården som gjort en miss, inte att hon ljugit om att ha fått corona. Det vore fan sjukt med tanke på skiten frisören fick gå igenom!

    Vad är det för fel med att se trött (naturlig) ut?

    Efter lite radiotystnad skriver NB ett inlägg. Lst gör sitt bästa…

    Michaela Forni är ju sponsrad av Sensai, hon publicerade ett betalt inlägg med dom på hennes instagram här om veckan så det är smygreklam som hon gör för dessa eyepads.

      Det är bara att anmäla på länken ovan.

    Älskar Sensai!

    Med risk för att låta otrevlig, Michaela Forni postar ju uteslutande om dyr shopping, spabehandlingar, resor, restaurangbesök osv. och då kanske hon tänker sig att hon riktar sig mot de med samma intresse och ekonomi? I hennes krets är det inget konstigt att lägga 1200 kr på några eyepads och hon har ingen skyldighet att posta budgetalternativ.

    Det känns lite som att majoriteten här INTE identifierar sig med Lojsan, Molly Rustas, IL, Kenza och co. och då undrar jag vad ni får ut av att läsa den här bloggen om ni mest tycker de är världsfrånvända och ytliga? Bloggen handlar ju mest om dem tycker jag.

    För svullna puffiga ögon blir dagens tips att dutta på lite salva mot hemorrojder ? Den har en avsvällande effekt och ger fint resultat ?

    JAg förstår inte det här inlägget? man kan ju inte förvänta sig att alla tips ska passa allas plånböcker?

    Om man inte har råd kan man göra följande:
    1. köp inte
    2. hitta en billigare variant från ett annat märke

    Cam, ibland famlar du verkligen efter halmstrån

      *Griper efter halmstrån

    Är det bara jag som tycker att alla ögonkrämer är bluff och båg? Alltså – jag använder ingenting under mina ögon och har aldrig gjort… Allt för att lura konsumenten. Är iofs så med det mesta!

    Jag borde se sjukt trött ut – jag har ändå två små barn 😉

    Nu har Michaela lagt upp en snyfthistoria på sin story om att hon hade en ”ledsen kund” efter detta ”drev”, och att hon inte alls behöver reklammarkera för att Reklamombudsmannen sagt att hon inte behöver det. För att hon använder produkterna utanför samarbetet.

      Det är scandianvian coetics presschef som fått en tillsägelse från högre ort. Att göra samarbeten med kompisarna har gjort hela branschen till en lekstuga. Beauty cos brukade vara ett seriöst företag. Som de kan gå…

    Det här inlägget var så löjligt. Har vi inte kommit längre än att skamma kvinnor som unnar sig dyra saker? 125kr per användning är ingen jättesumma, även om jag inte heller hade prioriterat det. Det är frivilligt att köpa! Snälla en högre nivå på inläggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.