Syskonkärlek i Wahlgrens uppfuckade värld

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

BLICKEN (via @clarulk)

Ett inlägg delat av Dyngbaggen (@dyngbaggegalan) 20 Okt 2020 kl. 10:54 PDT

Det här klippet från Wahlgrens Värld är helt klart sevärt!!!
Får du inte upp det här så hittar du det HÄR på Dyngbaggegalans Instagramkonto.
Nog för att familjen Wahlgren/Ingrosso är en smula fucked up, men riktigt så fucked up som Bianca påstår, kan inte ens Benjamin skriva under på.
🙂

176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det bara jag som tycker hon är Trashig?!
    Spelar ingen roll hur mycket cash hon drar in, hon har ingen klass.
    Vidrig i käften och oskön attityd. Som en tjuvrökande småtjej i ngn förort.

    Benjamin kan väl inte hjälpa att han är en jättebebis när hon trycker ner honom med sitt snack.
    Han har ju varit med om det hela sitt liv så för han är det ju naturligt.

      Håller med! Förstår inte alls storheten med henne. Har tänkt i flera år att hon är under 18 år men måste ju vara 24-25 vid detta laget? Och pratar ändå som en fjortis som fått F i grundämnena på högstadiet…

        Hon fyller 26 detta år.

          Det märks verkligen inte i hennes sätt att bete sig och behandla sin familj.

      Värsta med det hel är väl alla nakenbilder på Benjamin som ligger ute över hela internet.

        Va?

        Vardå? ?

          Hahahahahahha

        Vad är det som är så jävla hemskt med det?

      KOLLA ISABELLAS STORY NU

      NÄR HON TAR PÅ MORGONTOFFLORNA!

        Vem pratar hon om? Inte Paul, de sitter ju som fastklistrade.

          Jag lyssnade inte men tyckte jag såg något helt annat i inlägget

            Ja, du tänker att hon är gravid pga putande mage…

              Som inte ens var Isabella ?

        Det är ju inte hennes story ?

        Det är inte hon som tar på sig tofflorna, det är en person som lyssnar på deras podd

        Sen även om det hade varit Isabella, förstår inte vad som var så speciellt med det så det krävs en skrikande OT kommentar ?❓

        Det är ju inte hon… hon delade en instastory från en som lyssnar på hennes podd.. ?

        Det är ju inte Bella….??

      Pateriskt att spy galla på det här viset över någon man inte känner.

        *patetiskt

      Håller me .. ser henne inte som överklass typen.

      Vidrig i käften. Exakt så!

      Tycker hon börjar bli mer och mer lik den där tjejen från ex on the Beach som säger ”sitt ner i båten” hela tiden!

    Hon blir så nertryckt av sina vänner, i sin umgängeskrets är hon försiktig och liten typ därför är hon hård och typ dryg och elak mot sin familj, speciellt Pernilla och Benjamin.

      Jag håller verkligen med dig. Det ”Lovis” sysslar med i deras sällskap är inget annat än härskartekniker. Oavsett om man ”bara” får se deras relation på youtube och Wv (vilket är bra mycket mer än gemenemans privatliv). Iallafall. L lyfter B i ena andetaget för att sedan slå ner i det andra. B är under kontroll. Kommentarer som ”jag pratar bara om L med min psykolog, L är den enda som inte har låga förväntningar om mig, jag skulle aldrig klara mig utan L” (L sitter instämmande bredvid och nickar instämmande) osv. Lägger man sedan till hennes bulimi som verkar vara i ett aktivt stadie, kraftiga viktnedgång och aggressiva framtoning tycker jag nästan att hon ändå bekräftar tesen om att hon har fuckade relationer.
      Dock är det bara så otroligt sorgligt. Tycker att citatet ”endel är så fattiga att det enda de har är pengar” passar ganska bra in på Bianca. Hoppas att hennes psykolog får henne på nya sundare spår. För jag tycker verkligen hon är värd det. Just nu är det som att stå och se ett skenande tåg på väg att spåra ur.

        Men Lovisa är ju anställd av Bianca? Och Bianca hindrar Lovisa från att bli influencer själv? Jag har svårt att se att Lovisa skulle vara boven i dramat, hela Lovisas tillvaro är ju på Biancas nåder. Bianca skulle kunna hindra företag från att anlita Lovisa m.m. med tanke på Biancas starka ställning i influencer- och medie- och kultursverige (givetvis tillsammans med hennes familj).

        Bianca är ju inte så trevlig mot andra anställda heller. (”alla idioter på ett och samma ställe”).

          Okej. Det är din uppfattning. Jag är av en annan. Håller med om att B kan sätta käppar ihjulen för människor i sin omgivning med den makt hon antagligen besitter. Men jag tycker att hon är känslomässigt kontrollerad av L.

            Huvudet på spiken i det du skriver, Ella. Jag har länge undrat hur Bianca blir behandlad av sin omgivning (bortsett familj och släktingar som verkar behandla henne normalt och med respekt.) Jag undrar om hon annars har en enda relation där hon blir behandlad bra och där hon inte är på nåt sätt kontrollerad/de andra inte försöker trycka ner henne på diverse sätt. Bianca skulle behöva snälla, jordnära människor i sin omgivning som är helt vanliga människor och inte några influencer/influencer-wannabes.

              Du är medveten om att alla hennes vloggar troligen är redigerade för att få henne att framstå i bästa dager?

              Det finns ju klipp där hon uttryckligen kallar Lovisa och hennes anställda för öknamn rätt upp i ansiktet på dem. Detta är ju en maktobalans som heter duga.

                Ja troligen kan de va så. Men det behöver ju inte vara så heller. Jag har min uppfattning sen att redigerarens dramaturgiska uppbyggnad bara ska falla åt ett håll ger ju öppet mål för spekulationer som tex mina och flera andras.

        Vad menas egentligen med ”kraftig viktnedgång” i Biancas fall? 5 kg? Eller vad är det du kan se med din blick på bilder som inte jag kan se?

          Vi som följer Bianca kan se att hon gått ner väldigt mycket i vikt. Hon har alltid varit väldigt smal, men när hon började posta bilder från Palma visade det sig ha gått för långt.

            Vadå för långt?

            Hon är helt normalviktig.

              Nej Elsa det är hon inte.

                Jaså. Jag är smalare än hon och normalviktig så det var ju märkligt det om hon inte är det. ?

            Svårt att vara kvinna. Man får inte vara tjock och är man smal får man också skit. Alltid kritik och kommentarer från andra kvinnor.

            Ska vi säga att ett BMI på 22,5 är godkänt? Alla andra markerar vi som över- eller underviktiga. Då har det ”gått för långt”, åt ena eller andra hållet.

              Det handlar inte om att vara kvinna eller inte. Bianca har ju flera gånger pratat om att hon har bulimi. Om man inte behåller maten man äter så kan man gå ned farligt mycket.

          Jag upplever att Bianca visar på ett allmänt försämrat psykiskt tillstånd, att hon ser knotigare ut är knappast för att hon har gått upp i vikt, det ihop med att hon mer ut som en som liknar Bianca än sig själv pga all förändring hon pysslar med i ansiktet och den otrevligare och aggressiva framtoningen hon slänger med tycker jag talar för just det.
          Det va andemeningen med min första kommentar. Inte hennes vikt i sig.

      Hon behöver hjälp…

      Fast lika barn leka bäst… Hon passar ihop med sina vänner för hon är lika dryg.

        Men va? Hon är inte alls dryg! Världens snällaste tjej!

          Hahahahhahah, tycker du på riktigt det? Är hon schysst mot sin mamma, tycker du?

            Har hennes mamma varit schysst Bianca? Såg ett gammalt avsnitt av wv, där var det så att Pernilla inte har ett enda foto uppe av Bianca. Vad ger det för signaler? Bianca bad sin mor om en kram när de grälat, fick hon det? Nej för det var det sista Pernilla ville då. Pernilla har haft noll förståelse för sin dotter tills dottern gjorde succé blev sedd av andra och tjänade bra med pengar. Pernilla har inte kunnat ta att hennes barn opponerar sig mot henne. Det gör alla barn, men det fick inte hennes dotter göra. Pernilla har talat om att hon och Bianca alltid haft en turbulent relation, låter så distanserat, och vad gjorde hon för att ändra på det?

              Kalla mig dålig mamma, men jag kan inte heller direkt efter ett bråk ge en kram bara för att barnet vill för att det gick över snabbare för dem. Jag är också en människa som inte kan ta hur mycket skit som helst.

              Jag brukar säga till mina barn att jag behöver lite mer tid att bearbeta tex bråket och sen kan jag komma, vi pratar om det, och sen kramas vi.

              Du vet ju inte hur Pernilla gjort?!

      Det är ju ändå inte ok.

        Att hon är elak mot sin familj för att kompisarna är elaka mot henne.
        Måste svaren komma så långt ifrån inlägget man svarar på???

    Det märktes på Benjamin i Så mycket bättre att han inte levt ett vanligt liv, han är helt utan filter och är mogen som en 15 åring. Samtidigt är han han sårbar och jag skulle som mamma vilja krama om honom och tala om att han duger precis som han är.

    Båda barnen Wahlgren är en inkomstkälla för mamma Pernilla, och har utnyttjats av både sina föräldrar och morföräldrar p.g.a pengar och kändisskap i princip hela sitt liv.

      Bianca har inte varit någonting utan sina kända föräldrar och morföräldrar.

        Hon kanske hade varit normal ?

        Tror kusin ingrosso hjälpt familjen med stjärnstatus.
        Hade inte han varit med i SHM och uppnått den stjärnstatus utomlands som dom gjorde hade Bianca och Benjamin ”bara” varit en avdankad schlagerstjärnans barn.

          Nej.. i Sverige är Bianca och Benjamin kända pga sin mamma som är känd pga sina föräldrar. Deras kusin har inte bidragit till deras kändisskap.

            Men jag tror inte Pernilla och övriga wahlgrens hade fått sin återväckelse om inte alla komponenter i familjen funnits. Inkl exman, exmans bröder och kusiner..

              Hahaha dom alla hade garanterat klarat sig bättre utan bröderna Ingrosso.

          Nej, han har ingenting med deras ”stjärnstatus” att göra. Det är enbart pga Pernilla och framförallt wahlgrens värld.

          Jag har exakt samma uppfattning, jag tror verkligen inte deras schlagerkändisskap hade slagit så högt anno 2020 om det inte vore för alla andra komponenter, inklusive extremt framgångsrik kusin (framförallt, Bianca och Benjamin bytte till och med efternamn ?) etc. Tror även exmaken och att han och hans fru är aktiva med många följare och gjort sig till kändisar (vet inget annat om dem så de kanske var kändisar redan innan) bidrar till den här hypeade kändissfären som de alla befinner sig inom som liksom lyfter Wahlgrenbarnens status. ☺️ Sedan har de ju gjort ett spektakel av sina liv förstås, men ingen hade väl haft intresset att följa om det inte vore för allt ovanstående. Jämför med Nanne Grönvalls barn som väl har någon av abba-gubbarna som farfar (?), han har försökt vara med i mello etc. men med noll framgångar så vitt jag förstår, troligen delvis för att gamla svenska kändisar inte är lika hypeat som nutida, snorrika house-stjärnor, etc. ☺️

        Du tror inte att någon talang går i arv då? Man är liksom sina gener… Klart hon har talang. Så dumt att påstå att hon fått allt serverat av sina föräldrar! Om man tänker så kan man säga att alla fått det, man ärver temperament, utseende, talang, intelligens, allt. Inte säger man heller till en läkare med läkarföräldrar att ”du har fått allt av dina föräldrar”, även om säkert någon sorts fallenhet gått i arv.

          Men precis som i alla branscher så räcker sällan talang. Man ska känna rätt personer också. Alla dörrar har stått öppna i mediabranschen för Bianca och Benjamin. På samma sätt som att en läkarunge förmodligen har bra kontakter genom sina föräldrar om de letar sig in i läkaryrket.

          Att de har talang är ju en sak, det är det många som har. Men inte alla föds ut på en scen.

          Är du dum på riktigt eller är du väldigt ung? Läs på om genetik och biologi. Man får inte en sångröst eller fallenhet för medicin via sina gener. Herre…

            sångröst kommer visst via gener. Din röst påverkas av hur röstorganen ser ut. Kan du ärva din näsa av din föräldrar så kan du ärva stämband och röst.

            Jo, det får man definitivt. Ska du till exempel bli operasångare behövs både naturlig talang och åratal av träning.

            Öh, jag undrar vem som är dum här. Du tycks inte riktigt kunna din biologi. 😉 Har läst ämnet vid universitet så tror mig veta något.

            Och viss intelligens (hur man nu väljer att definiera det) går också i arv. Herregud ändå. Varifrån tror du att en människas egenskaper kommer? Eller tror du på allvar att det är endast utseende man ärver? Allt är gener. Och nu tänker jag inte gå in på epigenetik här, men du förstår säkert vad jag talar om.

          Angående läkarreferensen, en läkaravkomma kan såklart ha fördelar när denne väl ska ut på arbetsmarknaden, vilket förstås kan tyckas mer eller mindre orättvist för dem med ett mindre fördelaktigt kontaktnät, vilket säkert kan vara ett samtalsämne i dessa kretsar, men personen måste fortfarande klara läkarprogrammet etc. och är i vart fall såpass kompetent att denne är redo att arbeta som läkare. Men ja, var denne får jobb och vilken tjänst kan såklart påverkas av kontakter. Jämförelsen haltar lite då kändisbarn kan få sitt uppehälle försörjt genom ex reklam enbart på grund av sitt namn.

        Jo, det hade hon. Hon är talangfull, arbetar för fullt har omdöme och lär sig under vägen. Vad hon lärt sig av sin mamma vet jag inte. Pernilla kunde inte ens lära sina barn att tvätta.

          Pernilla satt och spökskrev Biancas blogginlägg på en stor plattform som Pernilla hade ordnat till Bianca.

          Pernilla pushade in Bianca i kändisvärlden och rullade ut röda mattan framför henne.

            Men om Pernilla är så himla bra varför blev hon inte ekonomiskt oberoende vid 25-års ålder? Faktum är att Pernillas mamma Christina Scolin i sina glansdagar var superkänd pga av sin fantastska skådespelarkarriär, då kan likaväl Pernilla haft nytta av det i sin karriär?

              Såklart Pernilla haft nytta av det? Det är en kedja av omständigheter som placerat Bianca där hon står idag.

          Har omdöme? Vem pratar du om?

        Och föräldrarna och morföräldrarna hade inte varit någonting utan sina föräldrar och andra släktingar.
        Christina Schollin skulle inte vara något utan hennes skådespelande kusin och kusinens kända pappa.
        Hans Wahlgren skulle inte vara något utan hans skådespelande föräldrar.
        Emilio skulle inte vara något utan hans släkt
        osv osv osv

        Framgång föder framgång helt enkelt

      För att inte tala om pappa Ingrosso och hans fru som tagit fram ett bubbel som är döpt efter Bianca. Säljer det till ett skyhögt pris och målgruppen det riktar sig till är inte den helt otippade som även kraschade Nellys servrar och Caias lysande framgångar.
      Snacka om att alla mjölkar skiten ur hennes varumärke så jävla osmakligt.

        Bidragit till* Caias lysande framgångar.

          Vad tycker du att ett bubbel ska kosta? Som tycker att en hunka är skyhögt?

        109kr, Skyhögt pris?

          Haha, vilka wt som hänger här!

            Mvh/wt

        Att han inte skäms som pappa ang. det vinet.

          För att han döpt det till Bianca alltså.

      Benjamin verkar ha ett stort behov av att få uppmärksamhet, något han antagligen inte fått tillräckligt av sina föräldrar.

    Måste vara tidsomställningen..zzz gäsp ? för hör inte riktigt vad hon säger. Någon?

      Fast du har ju fått en extra timme

        ?

    Hela den här scenen med bråket störde jag mig så mycket på henne

      Ja samma här. Hur kunde hon flippa så pga nått som för henne bara va ett skämt?

        För att det såklart inte var ett skämt från hennes sida. Hon är osäker. Hon är med den där idioten som dumpar henne varje ny årstid, sätter på andra och kommer sen tillbaka till henne. Hon är dum nog att ta tillbaka honom och förminskar att ”han varit med andra” som att det vore helt normalt att göra när man ”älskar någon mest av allt”. Hade han älskat henne hade han inte gjort slut och varit med andra, men hon vägrar se det och det går istället ut på en massa annat. Lite synd om henne faktiskt.

    Jag kan inte se klippen/foton länkade ur insta – är bara en stor vit ruta. Fler med samma problem?

      Samma här!

      Samma här! Varit så i 2-3 dagar nu

      Samma här, men man kan klicka på användarnamnet så kommer man till insta och kan läsa inlägget där.

      Ja.,, när man försöker få fler följare till sitt insta konto kanske man bör se att det funkar

    Så skönt att man inte växt upp sådär… Pengar är verkligen inte värt att offra en hel familjs privatliv för.

    Ulrikaaforsberg lägger upp bild på när hennes man hjälper henne klämma ’megastor finne i arslet’ och Anna Book lyckas kommentera skryt om hur hennes man minsann också gör ALLT för henne *äkta kärlek* . ??❤️

      Men vad fan… Trigger warning, tack!

    Tycker synd om Bianca.

    Och undrar vad som händer med Flipp, de är fortfarande tillsammans men utan att umgås.

    Och hennes vänner… Melina är väl den som på riktigt är genuin mot henne.

    Jag vet ju inte, spekulerar bara utifrån det jag sett.

      Flipp
      Filipp
      Philipp
      Philippe

      Ett mysterium hur han stavar som vi aldrig får veta… eller orkar google upp 😀

        haha fel allihop, han heter Phillipe

          Nej, fr o m nu heter han Flipp.

            Flopp

              Bing!

                Skutte swosh

      Vi vet väl precis vad som händer, det går några månader sen är de tillsammans igen

      Hur vet du att dom inte umgås??

      Melina ger mig sjukt dåliga vibbar. Sykofant.

    Varför marknadsför influencers resande i dessa tider. Fattar inget. ”Åh vad jag behövde detta” jojo så känner alla orkar inte med dom

      För att inte tala om alla fest-vloggar som dyker upp. Ida Warg senast i raden med folk som dansar typ lapdance med varandra. Ärligt talat, dags för utegångsförbud för influencers?

        Alla unga lever som vanligt, inte bara influencers

      Svårt att hittta på så mycket mer skit på en begränsad yta, därför sprider influencers sin skit lite bredare (om jag får säga det själv)

    Vem är Benjamins nya flickvän? Nyfiken?

      Tror det är en pojkvän ?

        Vad elakt att insinuera att han är gay pga sin personlighet

          Varför är det elakt att kalla någon gay?

          Vad ska man insinuera att han är gay på grund av då för att vara snäll?

      Silvana iman?

        Fick du såna vibbar av Så mycket bättre igår?

        Mig veterligen är hon lesbisk…

        Hennes flickvän var ju med i ett inslag i smb igår.

        Som har flickvän?

      Benjamins nya mamma menar du väl?

    Såg ’Så mycket bättre igår’. Nästan lite rörande hur storögd Benjamin var att få vara med de stora och leka. Fick samma vibbar som när Danny Saucedo var med. Tror att Pernilla har gjort honom en otjänst att inte göra honom mer självständig – typ kicka ut honom tidigare i vuxenlivet. Läste att hans kompis Melina fixar hans tvätt varje vecka, vem fasiken vill ha en pojkvän som han?

    OT men Ida Wargs nya video?? (Inser nu att detta togs upp på Rebecca Stella-inlägget)..

    Och Celsius event? Och Lisa Anckarman tävlar ut om Celsius i Åre? WTF ?

    Pandemin är som bortblåst eller ?

    Isabella intervjuad i P1s Godmorgon världen angående influensers makt och inflytande. Ca kl 10:10, dvs i del 2.

      Kunde de inte intervjua någon lite mer lyckad och aktuell influencer?

      Lyssnade man mellan raderna på hennes svar bekräftade hon än en gång sitt excelark. Inget har förändrats.

      Hon jämförde också sig själv med Rederiet, så hennes självbild innebär att hon är en telenovela i medierna. Inget är på riktigt.

        Fan, hon är precis som hon alltid varit.

        Hon sa också att hon väntar på att annonsörerna ska komma tillbaka, för hon har så trogna följare.

        Frida Sundqvist på Expressen tog än en gång åt sig hela äran för grävet om I:s följarsiffror. Bah.

          Det var inte följarsi… utan bloggsif… en viss skillnad som F glömde nämna, det borde ju ha påpekats.

      Hurra! Då får vi fyra inlägg om Isabella idag…

        Hurra! ???

    Varför försvinner/hamnar mina kommentarer i modd hela tiden för?? Eller får man inte använda annonsblockare? Vilket är ett måste för annars är din sida omöjlig att gå in på.. Så mycket reklam och annonser..

      Upplever samma sak. Har adblock för den här sidan är omöjlig annars. Men samtidigt så hamnar vartannat inlägg i oförklarlig modd.

        Det finns inget samband där kan jag meddela. 😉

          Jag har försökt lämna kommentar kring Jonna Jinton men dom försvinner ju bara.. Har inte skrivit nå elakt eller dumt vad jag vet, ville bara påpeka hur stor hon blivit och att hon har ett konstverk på auktion som avslutas idag, tänkte att det kunde vara något att uppmärksamma 🙂

            Jag har godkänt en sådan kommentar så att fortsätta posta samma kommentar om och om igen är bara spammigt.

              Men svaren man skriver hamnar på helt andra ställen. Går det inte att fixa på något vis?

          Men vad är sambandet då?

            Finns inget, det är nog slumpen skulle jag tro.

              Kan du inte sluta tro och ta reda på hur du ska fixa så att random kommentarer inte hamnar i modd då?

      Jag har också AdBlock (och har haft i många år) och har inte den upplevelsen. Fastnar iofs i modd ibland, men det känns mer som en random händelse. Ibland mer ofta, ibland långt emellan tillfällena.

    Hur orkar folk med familjen Wahlgren??

    Och deras program? Har sett ett avsnitt och det räckte gott och väl. Är Pernilla och Bianca totalt korkade eller spelar de lite gulligt dumma, ”tihi tihi”?

    Sveriges mest mediakåta familj..

    Haha kan vi prata om att Anna fejkat coronan? Hur dum får man bli?!???

      Va???

      Vad menar du?

        Finns ingen person registrerad med C-19 i hennes postnummer under den aktuella tiden. Fejk

          Kan det vara så enkelt att systemet släpar efter lite? Att anmälningen inte kommit in än?

            Vi får hoppas det. Annars har hon tappat det helt. Fast det vet vi väl redan.

          Var kan man se det?

          Är det offentliga uppgifter vilka postnummer som har reg C-19-fall? Var i så fall?

    Camcam vill tacka dej för att du har öppet spår. Det behövs. Önskar dej och pälsklingarna en härlig vinter. ?⛄

    Hur många timmar har Tookan varit live på insta nu??? ?

      Gick in och tittade och det enda hon sa var ”kalsonger, kalsonger, kalsonger” etc etc… stängde av efter att jag hörde ordet kalsong för typ hundrade gången.

    Så trött på diskussionen kring att Bianca och Benjamin fått allt gratis då de har kända föräldrar. De har förvaltat sina möjligheter väl och är oerhört talangfulla båda två och så sjukt snygga på det, klart att folk vill kasta skit på dem då.

    Det pratas om osmaklighet i kommentarer ovan, det som är osmakligt är hur ni utan att tveka spyr ut elakheter och använder härskartekniker själva i det ni skriver.

      Benjamin, okej, han är en popstjärna med viss karisma. Men Bianca? Snälla berätta hur hon är talangfull? Hennes framgång beror på en serie i tv som skapats pga känd mamma. Först då började hennes influencer-karriär kicka igång. Hon tog tillfället i akt att sätta sitt namn och ansikte på smink. Jaha? Igen, var är talangen? Det var smart av henne att ta vara på uppmärksamheten hennes efternamn gett henne men hon hade väl varit otroligt dum om hon jobbar timmar i hemtjänsten istället för att luta sig tillbaks och se sminkpengarna strömma in?

        Ingen karriär kickar igång utan arbete, pucko!

          Att man arbetar betyder inte att män har talang eller förtjänar någon särskild beundran, arbetar gör vi väl alla? 🙂 Men ditt svar var väldigt klargörande faktiskt. 😉

          Jo om man har ett helt gäng runt sig, som tar hand om allt.

      Bloggade inte Pernilla åt Bianca heller i början på hennes ”karriär”. Sååå mycket jobb hon har gjort i sitt liv, not!

      Du har uppenbarligen ingen kunskap alls om hur världen och människor fungerar. Lär dig innan du uttalar dig. Lite basic: det är självklart, om man vill bli kändis, en enorm fördel att födas rakt in i en kändisfamilj – ännu bättre, en kändissläkt. Man får allt gratis från början, en plattform att verka på, kontakter och ”kunskap” hur man beter sig som kändis genom att man får det av sina föräldrar under hela uppväxten. Tror du det är en slump att skarsgårds barn blir skådespelare, hysens fotbollsspelare, jinders sångare, Holms son höjdhoppare, de flesta kändisbarn på något sätt utnyttjar sin familjs kändisskap genom att spinna vidare på berömmelse via tex sociala medier osv? Fungerar på samma sätt inom vissa andra områden med, tex politikers barn går ofta i föräldrarnas fotspår, läkarbarn blir läkare, snickarbarn snickare osv. Och föds man, som sagt, rakt in i en släkt som har både berömmelse, är välbärgade och är vana att tex uppträda med att sjunga, i musikaler eller helt enkelt bara vara kändisar- är det miljoner gånger lättare att förvalta den plattformen- som redan finns där- än att som helt okänd, kanske fattig- försöka slå sig in i branschen. HUR kan man inte fatta dessa enkla strukturer?

    Så många hatkommentarer här nu! ?

    Vad är det med er folk? Ni låter ohälsosamt bittra och avundsjuka.
    Livet är orättvist, ja! Men bara att tugga i sig tyvärr.
    Unna er en skön söndag och lite god mat! ?

      Håller med om att man inte ska ”hata”, för hatandets skull, om man säger så. Sen är det skillnad på att kritisera ett företag, eller en offentlig person. Vi är konsumenterna, och vi matas med dessa människor dagligen, spelar ingen roll om vi ”hatar” eller ”älskar” dom. Känslor är jobbiga, men vi kan inte alltid gå runt och vara känslofyllda bubblor som spricker så fort någon öppnar munnen. Så försök att inte ta åt dig, kritiken är inte riktad mot dig.

        Inte samma anonym som ovan men det är inte mycket kritik i kommentarerna idag tycker jag. Mer missunnsamhet, var och varannan är ju indirekt ”hur kan de ha fått sina karriärer, de är så bortskämda, bara tack vare kända föräldrar”. Man kan ju inte direkt kritisera Bianca eller Benjamin för vem deras mamma råkar vara.
        Så jag håller med anonym ovan att idag är det väldigt bittert och jag tror inte att folk mår bättre av att spy ut sig allt det här på internet. Som ovan sa, livet är orättvist.

      Bianca? Lär dig skilja på hat och kritik i så fall

        Jag tror snarare att det är du som behöver lära dig skillnaden. Kritik är konstruktiv, som låter typ såhär :”det här du gjorde var dåligt därför att…. Det fick mig att må såhär ……… Och det har de här konsekvenserna ……… Jag skulle föreslå att du gör detta …….. i fortsättningen.

        Hat låter: Hur kan du göra såhär? Du är dum i huvudet!

          Konstruktiv kritik betyder inte att du först lägger emotionell skuld hos den andra för att framföra det som kan förbättras.

          Konstruktiv kritik innebär att du säger specifikt hur någonting kan förbättras, och sedan låter du den andra ta det till sig eller inte utan att du lägger dig i.

          Att spela på någons dåliga samvete är enbart manipulativt!

        Var någonstans är kritiken i inlägg 09:04? Eller 09:56, 10:40, 09:43, 09:57, 09:17 osv osv
        Försöker du på riktigt hävda att det är mer kritik än hat i det här kommentarsfältet?

      Du låter rätt bitter med, för att inte tala om sekundärkränkt och lättkränkt. Ryck upp dig och häng inte här om du inte gillar att läsa kommentarer vettja!

        Är du psykolog? ?
        Snarare ???

    Jag fattar ingenting

      Haha inte jag heller. ?

    Jag har Dplay premium och fick se preview från kommande veckas premium avsnitt av Wahlgrens Värld (Det kommer ut om 2 veckor om man ej har premium). Och i den trailern säger Bianca att hon är gravid (Detta spelades in i ca april 2020) och helt ärligt så fattar jag inte hur hon eller Philipe tänker.. detta är 4 gången dom gör en abort, hur svårt kan det vara att skydda sig? Speciellt när dom vet hur instabil deras relation är.

      Fnissade Mamma Pernilla&Bianca åt det också ? Skulle inte förvåna mig.

        Bianca verkar ha otroligt ohälsosamma mönster i sitt liv som hon inte verkar vilja göra sig av med. Hon har haft bulimi i över 10 års tid nu men hon har aldrig sökt hjälp för det? Varför finns det ingen i hennes närhet som sätter ned foten? Varför bokar hennes agent Vanessa in en underklädes kampanj till Bianca sim hon vet lider av en ätstörning? Det fattar ju vem som helst att det kommer trigga henne att gå ned i vikt. Jag fattar verkligen inte, är pengar allt dom bryr sig om? Medan psyket och kroppen verkar stryka med mer och mer? Så jäkla sorgligt

      Det är ju en click-bait grej för att man ska vilja se nästa avsnitt. Än så länge har du ingen aning om hon var gravid eller inte.

        Håller med. Bianca och Pernilla skrattar också när hon säger att hon är gravid och Bianca ser inte seriös ut alls. Det ser ut som om Bianca skojar om det och jag tror säkert att det kommer handla om något helt annat vid nästa avsnitt.

      På YouTube har hon flera gånger pratat om att hon har spiral och om kraftiga värkar på grund av den. Under senvåren pratade hon om att ta ut spiralen, den fick henne att må dåligt. Hon led verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.