153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    lol, bella på bloggen för en vecka sen: ”Det gör faktiskt ingenting, det är inget jag tar åt mig av. Men jag ska bli bättre på att moderera”

    idag i podden: ”blir så ledsen av näthat buhuhuhu”, samma visa på bloggen ?

    hur ska hon ha det?

      Precis, vad hände med att raljera över alla hotellnätter och kläder från MAx Marasom trafiken härifrån sponsrar henne med? 😉

        Det är väll inte så svårt att förstå, förnekelse, förnekelse, Förnekelse sen nedbruten. Har man ens lite medkänsla så förstår man hur ett sånt näthat som Isabella får utstå både här, på IG och sin egen blogg tär på en människa för att tillslut knäcka hen.

        Jag märker ju till med på dig att du blir påverkad av de människor som skriver om dig för att trycka ner, varför skulle det vara värre för isabella som får 100ggr mer skit slängt på sig

      Undrar vad som plötsligt fick henne att ändra sig? Allt rinner ju av henne har hon sagt i flera år. Men det är bra att det kommer ikapp henne nu så hon förhoppningsvis kan ändra på sig och sluta ljuga och kasta människor under bussen för hennes egen vinning.

        Tidsmässigt ligger det nära fällningen i radionämden och det faktum att även hennes mammas och pappas version har rätt att bli hörda & inte Isabella allena. Det måste ju svida hårt för en narcissist.

        Det är väl grunden till det ”näthat” som Isabella säger sig uppleva, dvs hon blir motsagd och får feedback på några av de många bedrägerierna hon har ägnat sig åt. När ska hon ändra beskrivningarna av sig själv och sin ”storhet” på sina egna plattformar?

        Tidsmässigt ligger det nära fällningen i radionämnden och det faktum att även hennes mammas och pappas version har rätt att bli hörda & inte Isabella allena. Det måste ju svida hårt för en narcissist.

        Det är väl grunden till det ”näthat” som Isabella säger sig uppleva, dvs hon blir motsagd och får feedback på några av de många bedrägerierna hon har ägnat sig åt. När ska hon ändra beskrivningarna av sig själv och sin ”storhet” på sina egna plattformar?

          Som Isabella säger sig uppleva?
          Har du läst hennes kommentarsfält? Det dryper av hat.

          Ta och koppla loss skygglapparna, du MÅSTE väll se att Isabella FÅR väldigt mycket näthat och det är inte bara något upplever

        Uteblivna samarbeten och tappade intäkter förmodligen. Det är troligtvis svaret på vad som fick henne att ändra sig. Hon har knappast kommit till några djupare insikter.

        Alternativt tipsade någon henne om att hålla låg profil ett tag på grund av skriverierna om den utomäktenskapliga affären och antydningarna om Bubbelpålles plagiat.

          Ring Ring
          Blondinbellas egna plagiat ringer som en historia i tiden, från första början.
          https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/VR5jaJ/blondinbellas-lyxring-ar-ett-plagiat

          Men Isabella Löwengrip klarar sig ofta pga av det är en känslig branch och många vill inte processa kring plagiat och därmed riskera riskera dålig PR. Vilket ger flashiga bedrägligheten en fri marknad = Influencers….

        Hon kan inte sluta ljuga. Det är uppenbart att det är sjukligt hos henne. Men man kan ju alltid hoppas.

          Det är genom lögner hon sprider sitt hat på nätet. Kanske är det inte så förvånande att hon möter på gensvar?

          Nått ligger det väl i genetiken av den ritningen?

      ”Jag kan inte förstå varför jag får hat”

      Men huuuuuuuuuur kan hon inte förstå, med all rätt får hon hat men hon är ju helt verklighetsfrånvänd som inte kan se sitt eget problematiska beteende

        Det är också verklighetsfrånvänt att tycka att hon får hat med all rätt.

          Nä hon gör och säger helt sjuka saker hon behöver få kritik och ta åt sig av det

            Har och kritik är ju inte samma sak.

              Hat*

                Vart kommer hatet från om det inte är en spegling av blondinbellas egna beteende?

                  Jag säger inte att Isabella inte borde få kritik, jag menar att det är en väldigt stor skillnad på kritik och hat. Jag skulle säga att hat är befogat ytterst sällan. Jag hatar Anders Ekelund, på samma nivå skulle jag absolut inte sätta Isabella.

                    Såg ni House of Philias inlägg över allt hat hon får pga reste till Spanien under lovet? Hon hade ju minsann1.7 på högskoleprovet så hon är inte tom i bollen!!! Därför är det såå orättvist att folk blir arga och hatar henne!!

                    Eller så är det rättvis kritik kanske?

          Jag håller med, jag läser aldrig hennes blogg men var inne igår för att se hur den ser ut. Herregud som människor skriver till henne! Helt utan gränser, helt absurt.

            Hoppas hon vaknar upp nu då och ändrar sitt beteende

              Hon kan ju börja med att sluta släppa igenom rena hatkommentarer, men se det tror jag knappast, för hon har ju länge kört med strategin att ha en viss mängd riktigt vidriga kommentarer i fältet, för att skapa buzz. Så upp till bevis då Bella och modda stenhårt som du sagt att du ska! (kommer aaaldrig hända).

        Ogillar att använda ordet ”hat” som influencer alltid ska slänga sig med när de får kritik.

      Även att hon försöker få det till ”dom klagar på mitt utseende” men snälla det är ditt beteende som du får kritik för och borde ta åt dig av!

        Men det hon får (och som hon är ledsen över) är ju inte den konstruktiva och berättigade kritiken utan alla dessa vedervärdiga kommentarer som bara handlar om att miserabla individer fått en plattform att ösa sk*t på. Jag personligen hade aldrig pallat – folk är ju helt vidriga! Jag skulle vilja påstå att dessa kommentarer är betydligt värre än det hon själv gjort sig ”skyldig” till.

          Det är det värsta av allt, hon tar inte åt sig av kritiken som är berättigad utan tycker bara synd om sig själv. Fy

            Fast det gör hon ju visst, ge er nu! Det är inte bara kritik och det är inte bara näth at, hon har galningar efter sig som helt gått över styr och lägger all tid på att kränka, hacka, smnutskasta och knäcka henne. Hon mår dåligt uppenbarligen och är ledsen men ni fortsätter ändå. Vem hade inte mått dåligt av det. Sluta bara, låt henne vara.

              hon mår nog mest dåligt av dig.

                Järnhäst vi ett exempel på klassiskt näthat

      Vad är det för skitsnack att folk säger att hon inte är värd att leva och att hon ska dö.

        Du tror på det? Hon har fått kritik för sitt beteende

          Nej, jag tror det inte. Jag kallade det precis för skitsnack….

            Jag har läst det Bland kommentarerna i den här bloggen vid ett flertal gånger

      Ett ord: sympatifiske. Det här är strategi a la Blondinbella 1A. Hon fick massa kritik för intervjun i P1 och alla förstod att hon sårat sin familj rejält med uttalanden som gjordes då. Allt det kom upp igen i samband med att Granskningsnämnden fällde programmet.
      Så vad gör Blondinbella? Låtsats att hon är offret, att alla är så elaka mot henne och att hon får massa hat. Och så lägligt att hon har en podd hon kan promota i samma andetag och prata uuuuuuut om näthat och i samma veva få in lyssnare. Business, business, business….
      Och så avslutar hon med lite ”content” där hon klämmer in familjetid så att alla påminns om att hon är en bra mamma också.

        Haha, exakt så! Och glöm inte att hon i samma veva gav Niclas Es vänsterprassel ett ansikte också.
        Blev nog lite mycket negativa saker för henne på en och samma gång.

        Så klart ni inte är nöjda. Otroligt hur ni lyckas vända allt allt till fel och klaga på allt hon gör och fortsätta hacka på henne. Hon kan inte göra något rätt och hon kan inte vara ledsen och må dåligt. Ni är galna, obehagliga som f n. Bra hon pratade om nät h at i podden, mycket bra och det borde hon gjort för längesen, men mis stänkte att hon skulle få sk it för det också här.

          du är 2 timmar sen…

        Men varför väljer du och så många andra att inte förstå. Det är programmet som har blivit ”dömt” inte Isabella. Hon har rätt att berätta sin historia, det är ingen som har bedömt om den är sann eller ej.

      Jag ser sällan rena hatkommentarer här. Det är rätt sällan folk kriserna hennes utseende eller hennes beteende. Däremot får hon kritik (inte hat, stor skillnad) för hur hon beter sig mot sin familj, anställda, lögner som alltid dyker upp, hennes nonchalans kring Covid rekommendationerna etc.

        Saker som du och andra här inte vet något om, och JO det får hon visst och det förekommer ofta här. Lägg ner.

        Det betyder förmodligen att du är en av dem som skriver hatkommentarer. Kanske dags för lite självreflektion?

          Fast jo, det har varit många onödiga spekulationer och kommentarer om barnen, hon som mamma, hennes vänskap- och familjerelationer, kärlekar och icke-kärlekar, exens känslor (minns ingen hur anti alla var Odd när det begav sig?), viktuppgång, opererade bröst, fillers, botox, sminkning, hår, hud, acneproblem, psykiska hälsa och ohälsa osv osv osv i all oändlighet.

          Ja, hon har fått väldigt mycket berättigad kritik såklart, som är en direkt avspelning på hennes beteende. Men det vore lögn att påstå att hon inte också är drabbad av näthatet, det går inte att rättfärdiga sina egna handlingar med vad någon annan (som har noll vetskap om vilka ni är) gör. Äg åtminstone det som skrivs och ha lite självinsikt, att förneka det uppenbara påverkar allvaret i den befogade, konstruktiva kritiken.

    Paow alltså, vilket trainwreck. Dessutom tror jag både hon och Marcelo egentligen ångrar och skäms för sina nya tänder – de ler ju nästan aldrig.

      Tänderna är så fruktansvärt fula .. hela hennes käke har typ ”hoppat” fram med? Eller jag vet inte vad men hon har typ fått underbett ? ser helt galet ut när hon ler

        Som en krokodil

        En duktig tandläkare tar hänsyn till precis allt sådant inför en tandreglering eller inför insättning av fasader, kronor mm. När det inte görs blir resultatet tyvärr inte så bra, tändernas placering och storlek påverkar ju resten av ansiktet och kanske framförallt käken. De som åker till dem där kliniken i Turkiet verkar få någon one size fits all-behandling och då kan det bli lite tokigt. Att seriösa tandläkare är noga med funktion framför utseende är också för att undvika framtida problem med tänderna och munhälsan men såna trista grejer kanske influencers inte orkar tänka på.

          ??? One site fits all på tänder

          Spot on på ”one size fits all”

          One size fits all brukar snarare alltid vara one size fits no one…

          Dem där kliniken?? Nu går det fan för långt.

      Tycker hennes näsa var finare innan också

      Synd att hon valde att byta ut sina vackra tänder. Jag har själv varit sugen på att fixa fasader. Men nu vill jag inget hellre än att ha kvar mina något sneda tänder! De är friska och DET är vackert! ❤️

        Gör det inte, det blir aldrig som ens riktiga tänder. Jag har behövt få fyra nya framtänder efter epilepsianfall och jag känner dem nu hela tiden, läspar på ett sätt jag inte gjorde innan, svårare att artikulera och som ändå syns på något sätt att de inte är äkta. Och då är inte mina gjorda i Turkiet utan hos duktig käkkirurg och tandläkare.

          Det går ju inte att jämföra nya tänder och syrsätta fasader på sina vanliga tänder. Fasader är så tunna att de inte känns.

      Vad har hon gjort med kinderna? :/

    Bilden på bebisen framför ”färgen” är ju bara sjuk.
    Och, skäms inte Paow? Hur kan hon ens ha några följare?

    Är det inte någon som gör reklam för att läsa böcker eller något annat som kräver i alla fall några aktiva hjärnceller? Förlåt, det var en dum fråga.

      Bella läser ut tre böcker varje dygn.
      Men har aldrig skrivit en enda bokrecension under 15 år.
      Men visst uppmuntrar hon till läsning, eller?

          Ja det är klart att hon inte kan recensera en bok eftersom hon bara läser två ord i varje mening.
          Läser man en fackbok på det viset begriper man förmodligen ingenting. Man vänder bara blad för att snabbt komma till slutet.
          Jag brukar snarare få läsa om vissa meningar flera gånger när jag läser en lite svårare fackbok 🙂

            Förstår inte varför hon pratar om speed reading. Jag har alltid läst snabbt och antog att vanlig läsförståelse innebar att man hann läsa ganska mycket på en dag? Det krävs ju vid studier etc.

            Men bara för att du behöver läsa om en mening två ggr så betyder det inte att det är något alla måste göra för att förstå vad som står. Jag läser väldigt fort, men då l ä s e r jag inte exakt varje ord utan jag ser snarare vad som står.

              Precis, den som är van att läsa tar in stora stycken text åt gången och läser inte ett ord i taget.

                Beror ju på vad man läser? Kan läsa väldigt fort om det behövs men att speedreada en diktsamling finns det ju ingen poäng med?

          Förutom när hon skulle ta körkort. Då hade hon en släng av lässvårigheter. Måste vara skönt för henne att det bara var tillfälligt!

            Man får ett enklare teoriprov om man är dyslektiker.
            Något som föräldrar i Djursholm lär ha upptäckt. I Djursholm är skolbarnens diagnoser dyslexi och ADHD vanligare än på många andra ställen. Detta för att barnen ska få lättare skolgång och chansen till högre betyg.
            Diagnoserna brukar magiskt försvinna när barnen sedan kommer in på Handels eller Karro.
            Därav uttrycket ”Ingen skam vara dysse i Djursan” 🙂

              Eller så har det att göra med rika kommuners (och välutbildade föräldrars) ökade resurser att upptäcka och stötta barn med olika inlärningssvårigheter

              Jag fick inte enklare teoriprov. Jag fick samma prov men frågorna upplästa via något datorprogram. De sa i alla fall att det var samma frågor med samma svarsalternativ.

              Ser gärna en källa på att diagnoserna ”magiskt försvinner”?
              Var kommer den uppgiften från?

              Man får inte på något sätt en enklare skolgång

                Man får det väl lättare i skolan om lärarna felaktigt tror att man är dyslektiker?

                  Felaktigt? De har ju genomgått en utredning.

              Vem kallar KI för Karro?

                De som kommit in 🙂

                  Nej, de säger KI

                    Generationsfråga helt klart 🙂

                      Har de sänkt antagningsåldern till 14 år eller?
                      För sedan slutar man väl ändå uttrycka sig så infantilt?

      En rabattkod på adlibris ser man sällan? Mecenat har på 7%, det är ingenting ?

        De hade 5% sist jag kollade ?

        Välkommen till rabattkodsträsket, upp till 70% (dock bara på utvalda böcker)
        https://rabattkoder.expressen.se/adlibris-rabattkod

        Låna på biblioteket. Behövs ingen rabattkod där.

          Många smutsiga fingrar som varit både här och där och vänt blad i bibliotekets böcker. Nej tack jag köper nya fräscha böcker. Brukar passa på när det finns rabattkod med fri frakt.

      Sandra Beijer recenserar ofta böcker!

      Jag tycker att jag ofta ser flunsorna göra reklam för storytel och nextory.

        Det är väl bara ljudböcker? Alla vill inte lyssna på en bok

          Nej du kan läsa i textform där med. Dessutom behöver kunnige det ena utesluta det andra! Jag läser mycket i bokform och lyssnar på enklare böcker när jag exempelvis är ute och går, kör bil eller städar.

      Såna inlägg kommer väl bara när dom släpper sina egna böcker skrivna av spökskrivare.

    Har tänkt på det även vad gäller bloggare med mer än en hjärncell typ Sandra Beijer – vad är det för samtid när vi följer människor som gör helt vanliga grejer? ”Nu ska jag visa vad jag gjorde idag” (ingenting), ”vad som finns i min necessär”, osv. Egentligen är det ju helt sjukt? De är heeelt upptagna av sig själva och vi är upptagna av dem. Fattar inte vafan vi håller på med.

      Men fattar inte det här, de bloggar ju om sitt jävla liv? Vad tror du händer varje dag? Vill du inte följa deras liv är det ju fan bara att sluta följa dem? Jag tycker inte heller det är intressant men så följer jag heller inga sådana bloggar/personer.

        Jag undrar varför fenomenet blivit så stort, förstår du?

          OK! Du fick en oförtjänt del av kakan? blir bara sjukt trött på över hur mycket det kan gnällas över ett fenomen/kultur som folk uppenbarligen gillar att ta del av. Jag ser inget fel i kulturen i sig, tycker det är gött att göra nåt hyfsat hjärndött, även om jag inte läser såna bloggar.

            *en oförtjänt släng av sleven*

        Varför så argsint? Bakisångest?

      Så sant!

      Tycker det är mysigt 🙂 Som att läsa någons dagbok. Det blir ju intressant om de har fina/mysiga bilder och egen personlighet, stil och åsikter. Inte de där massproducerade poserande ig-tjejerna, alltså.

        Jag tycker om bloggar som Egoinas och UnderbaraClara. De började inte operera sig och starta en drös egna hudvårdsserier för att bli intressanta.
        Claras klädkollektion känns genuin och är för vanliga kvinnor. Inget Aliexpresskrafs.

        De har lyckats utan att skapa drama, utan att smutskasta kollegor, utan att visa upp tuttar och röv. Och! Hade deras influencerkarriär tagit slut idag, på direkten, så hade de fortfarande haft en sysselsättning.

        Jag förstår inte tjusningen i att följa 35 tjejer och killar vara enda innehåll i livet är sponsresor, tatueringar, operationer, fillers och visa upp sponskläder.

      Jag tror att det är av samma anledning som att program som bonde söker fru, farmen och Paradise hotel finns. Många vill bara koppla av till något enkelt som man inte behöver fokusera för att hänga med i efter en dag på jobbet.

      2005 ringde…?

    Paows reklam blir lite komisk. Men samtidigt vet man att många letar rabattkoder bland olika influensers och den med bäst använder man. Så dom funkar nog ändå?

    Paow hade tandställning i två år och hennes tänder var jättefina efteråt. Nu ser hennes tänder och leende lika löjliga ut som Anna Books.

      Ja tyvärr ser dom förstora ut. Dom syns liksom för mycket i ansiktet.

        Fy fan vilken ångest. Bara spetsar kvar av de riktiga tänderna ?

          Ja herregud?‍♀️

          Håller med helt vansinnigt att slipa ner helt friska tänder till små piggar, som dessutom var naturligt vackra innan.

      Tyckte hon hade fin tänder. Nu ser det ut som hon har kakelplattor i munnen.
      Inte så snyggt tyvärr.

        Tragiskt. Tänk hur söt hon var innan alla ingrepp. Hon går ju på behandlingar typ varje vecka. Fyllde hon inte nyligen i strecket ovanför läppen (??)? Gud vad de hittar på…

      Baby shark do do do do do do…. Grandma shark do do do do do do

      Jag tyckte det var jättefint med hennes lite sneda tänder när hon var med i PH. Fattar inte jakten efter perfektion, lite sneda tänder och lite krokig näsa är ju sjukt mkt charmigare och sexigare än detta filler-helvete. Det är ju oftast imperfektionerna man fastnar i. Känner typ äckel och obehag när jag ser alla klonkopierade ”fräscha” ointressanta extensionsnaglarfillerslösfransaretcetcetc influencers. F a t t a r inte hur nån kan tycka det är det minsta attraktivt

    Stör mig på formuleringen ”och minst lika glad över att Zalando har så mycket fina kläder i att laga maten i”. Ursäkta?

      Väntar på uppföljaren ”och minst lika glad över att Zalando har så mycket fina kläder i att gå runt att dammsuga i” …

      Verkar som det första i-et blivit kvar sedan det sista skrevs.
      I annat fall har jag nyss lärt mig något nytt i svenskan.

      ”Laga maten i” låter som att hon inte har några kastruller.

      Tack! Trodde jag var den enda 🙂

    Där skulle det behövas en genomlysning. Så många konstigheter.

    Berätta mer!

      Ja, man behöver läsa Flashback-tråden för att förstå också.

    Hej! Kommer du skriva något om Lisa Anckarmans fest trots hårdare restriktioner och avsaknaden av förklaring från hennes sida?

      Det behövs väl ingen förklaring från hennes sida, är man dum i huvudet så är man det, och då fixar man fest i dessa tider.

        I Uppsala där sjukhuset är fullbelagt vad gäller covidpatienter och överskottet flygs med försvarets hjälp till Stockholm.

    Tror inte den med bebisen är ett samarbete, man ser ju tvåan som sitter på garderoben och ska representera två månader.

    Vet en del ”influencer” som taggar vart sakerna kommer ifrån just för att slippa få frågan hela tiden. Personen har ju taggat flera andra också.

      Tror också att det är för att slippa få frågor!

      Ja jag tolkade det inte alls som ett samarbete…

    Alltså varför kallar My sin kille för ”min indian”? Hade blivit så irri om min kille sa ”min lapp” om mig

    Hur bb var tyst en vecka för att skylla på näthat som hon skriver att hon redan är van vid för att dirigera alla till podden ”pratar om veckan där” för att få tillbaka lite lyssnare. Well played.

      Folk nappar ju uppenbarligen på det. Har ju varit ett himla tjat här inne om hennes tystnad och även ett inlägg om det. Hennes excelark fungerar tydligen ännu.

        Det räcker ju om EN person härifrån lyssnar på podden och avslöjar vad hon hade för viktig information att delge allmänheten. Jag skulle aldrig orka lyssna på hennes ansträngda och jobbiga röst i ett poddavsnitt.

          Men är det bara en härifrån som lyssnar då? Är det bara en som klickar sig in hos henne för att se om det fortfarande är tyst där?

            Jag menade att det inte är säkert att hennes lilla knep drog så himla många fler klick. Många nöjer sig, precis som jag, med att läsa om henne här eller på fb.

            Sedan har hon naturligtvis en skara följare utanför den här bloggen, men många av dem vaknar förhoppningsvis också upp till slut och inser vad hon går för.

        Jag slutade lyssna på hennes podd. Den blev mer och mer ”jag” och de tog upp problem som typ 15 åringar har när de är osäkra på sig själva så allt blev bara löjligt när man är 30 år. Båda två är så måna om vad andra tror om dom. Tycker den inte har någon röd tråd och ibland resonerar dom galet. Speciellt tipsen bb gav när Som hon gjorde när hon var utbränd. Var helt tvärt emot vad jag fick höra när jag var i samma sits. Jag orkar inte med random människor som ska sitta om och ge fel tips till människor som är i stort behov av det baserat på egen erfarenhet men som inte har grund i något.

        Ja tänk att hennes excelark fungerar gång på gång i all oändlighet. Helt otroligt egentligen. Manipulativ som få.

    Hur bb var tyst en vecka för att skylla på näthat som hon skriver att hon redan är van vid för att dirigera alla till podden ”pratar om veckan där” för att få tillbaka lite lyssnare. Well played.

    Man kan väl åtminstone stryka/ånga kläderna man gör reklam för.

    Allt känns så slappt, halvhjärtat och dåligt hos influencers. Ta ert yrke på allvar!

    Kan du inte ha ett tema bilspons eller bara väldigt glad i att köra bil i timmar för service. Toftby åker långt i din nya bil för att byta där, Åza har varit med på många events med en porcheaffär långt från där hon bor och ponnybarnet åker runt i din hästbil utan reklammarkering när hon nämner företaget där det väl från början var spons.

      Men hur skriver du människa?

    [Borttagen kommentar]

      Hahaha!

      Sånt här måste ju vara ultimata uttrycket för ointilligens.

    Ali Al Rubaie efterlyst för den uppmärksammade misshandeln i Malmö.

    Är det någon mer än jag som förundras över My och hennes avsaknad av vanliga kläder. Tights och långkalsingar, magtröja och dunkappa. Samma kläder flera dagar i rad? Går man på kalas i gympakläder? Går man på skolavslutning i gympakläder? Tur att hon köpt garderobsinredning med hjälp av Anna….. så sponskläderna får plats.

      Vad är dåligt med att ha samma kläder flera dagar?

      Senaste kalaset hade väl tema after ski eller nåt förstod jag det som.

      Även jag förundras, kan knappt erinra mig att jag sett någon bild på bloggen där My åtminstone är ”vardagsklädd”. I sociala sammanhang bör man väl uppdatera klädseln, kan man tycka.

    Inte för att dessa flunsor brukar bry sig om lagen (eller rekommendationer för den delen), men var går gränsen för vilseledande marknadsföring för Mys reklam? Att en person inte förstår innebörden av ”ytterligare” känns inte tillräckligt för att slippa undan de 30 % rabatt hon säger sig ge sina följare…

    Firar man farsdag fastän man inte blivit pappa ännu?
    Tänkte på Marcelo. Deras unge kommer väl i april.
    Tycker alla är så tidiga med att köpa på sig saker till barnet och bestämma namn.
    Det kan ju faktiskt hända något.

      En bekant till mig köpte ingenting förutom en barnvagn och ett ombyte babykläder innan förlossningen, hon var livrädd att något skulle gå fel och att sedan behöva komma hem till en lägenhet fylld av barnsaker.

        Haha, jag vågade bara köpa en haklapp?

      Han är nog bara lycklig.

    Linda är en sån tönt. Vem fan tar på sig sina finaste kläder för att laga mat i?

    Paow det ljushuvudet flyger till Göteborg och går på spa sen hem igen ?

    Jag förstår inte att det här går hem hos folk. Du vet väl att du dessutom bryter mot upphovsrättslagen när du snor andras bilder för att publicera på din egen sida?! Om du inte frågat alla innan om det är okej att publicera? Vilket jag råkar veta att du inte gjort. Att dessutom lägga ut privata bilder på någon annans barn är att gå ALLDELES för långt. Tycker du kan skaffa dig en egen kamera och ett eget liv att skriva om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.