Paow fortsätter göra smygreklam för turkiska skönhetsoperationer

Vi som tyckte det var lite problematiskt med influencers som gör smygreklam för kliniker i Turkiet och som slentrianopererar sig i brist på annat – här har vi någonting nytt att bita i.
Paow var nämligen inte klar med smygreklamen för den turkiska kliniken ”comfortzone” med sina enorma porslinskronor och omopererade näsa (som hon inte var särskilt missnöjd med från början), nej nej…

Nu avslöjar hon nämligen att hon även ska passa på att operera fram ett sexpack, när hon ändå är i farten liksom. 
Jag undrar om deras överenskommelse är att Paow, i utbyte mot reklam som bryter mot svensk lagstiftning – får sitta och välja ut vilka operationer hon vill göra, ni vet, så där som vi andra väljer mat ur menyn på Pinchos.
”En sån, en sån, två sådana, nej förresten..jag tar en sån och en sån.
Det borde räcka…”

KLICKA HÄR!

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men kan man inte bara blockera henne och hennes dumheter från cyberrymden? Unga kvinnor behöver annat nyttigt att matas med i sociala medier

      Fan vad billigt det här känns
      Har Paow blivit ett stort konkurslager, allt ständigt till salu för lägsta anbud. Å Billigast Vinner.

      Nästa dag börjar allting om från början igen.

        Hur skiljer hon sig från andra bloggare tänker du?

          Skiljer hon sig från övriga bloggare då?

      Alexandra Nilsson har ballat ur helt idag

        Vem bryr sig?

          Lika mycket dom som bryr sig om vad Paow gör

        Tycker nog snarare att det är människor i allmänhet som är urballade och saknar spärrar.

        För att hon inte orkar att människor är dumma i huvudet?

        Boo fucking hoo känner jag spontant. Hon var en elak provokativ bitch i åratal, hon har aldrig bett om ursäkt för sitt beteende då och är fortfarande jävligt duktigt på att pika andra (se gårdagens story där hon driver med Paow). Den skit hon får är bara karma…

          Så alltså är det okej att ösa skit över henne? Så sedan får nån annan ösa mer skit över alla som skriver elakt till nån annan osv osv i all oändlighet? Man kan inte bara ignorera människor man inte tycker om? Eller ska vi äta lite grus och gegga lite i nån vattenpöl när vi ändå håller på.

            Tja, hon kan ju börja med att erkänna sin egen del i varför hon får skit? Eller egentligen, hon får ju inte skit. Folk säger att de inte gillade henne men gillar henne nu, jag skulle inte kalla det för att ”ösa skit”. Det kan ju knappast komma som en överraskning för henne att hon var rätt impopulär. Hon byggde upp hela sitt varumärke kring att vara elak, trodde hon folk skulle glömma det över en natt? Början till att gå vidare är att be om ursäkt för det man gjort.

              Bara för att man inte menar nåt illa behöver ju inte personen man säger det till ta det så. Gud vad ful du är men du är iallafall snäll?

              Nu uppskattar hon det inte, säg det inte då. Att hon gjort fel är inte relevant egentligen.

                Det är relevant eftersom hennes beteende är anledningen till kommentarerna. Hon vill inte bli påmind om att hon var en riktigt elak person som byggt sitt kändisskap på att provocera, starta tjafs och vara en allmänt dryg tjej.

                  Att aktivt söka upp nån för att skriva såna saker är ändå skevt i min värld. Du får tycka vad du vill.

                    Du byter fokus när du inte har motargument….

                      Gud så tröttsamt, nej det gör jag inte. Ha en bra kväll, nu lämnar jag detta.

              Hon hängde ut folk till höger och vänster och var en riktigt elak mobbare, skrev massa skit om sin egen lillasyster till och med! Att hon nu har bytt image och vill vara den snälla pk-bloggaren betyder inte att folk har glömt allt det fula hon har gjort. Särskilt eftersom hon sagt att hon inte ens ångrar på vad hon gjort och hur elak hon var.

                Men betyder det att det är okej att skriva vad man vill till henne? (Nu tycker inte jag att det här personligen var en sån big deal men uppenbarligen gjorde hon det)

                  Det här handlar ju inte om att folk skriver ”vad som helst” till henne. Folk skriver att de inte gillade henne på grund av hur hon var då men att de gillar henne nu för att hon ändrat sig.

                  Enda anledningen jag kan se till att Kissie blir så sur på det här är för att hon inte vill bli påmind om vem hon var och att hon inte ens nu fattar hur illa hon betedde sig.

            Ingen har öst skit över henne

      Det är så tragiskt att se hur besatt hon är av sitt utseende. Hon var dessutom så söt innan alla dessa ingrepp. Nu påminner hon mig om Britt Ekland. I dag. ?

    så jäkla sjukt.

    Hon som ska vara så stursk och mopsar sig mot alla som ifrågasätter henne på sociala medier.
    Är hon så jäkla osäker i verkliga livet att hon måste modellera om hela sig för att må bra?
    Hon skulle lägga sina pengar på några timmar hos psykolog för att komma tillrätta med vad som felas henne. Skulle hon mer ha nytta av. Hon kommer aldrig bli nöjd.

      Det är nog ingen psykolog som erbjudit henne spons på det ännu bara. Kommer säkert det med.

      Typiskt matriarkatet, osäkra och skyller alltid på andra. Samtidigt som det alltid är någon annan som pyntar kalaset.

        Vad fuck snackar du om hela tiden? Dra tillbaka till FB ditt troll

        Som vanligt bevisar patriarkatet hur värdelösa värderingar om kvinnor det har. Tvi. Snart ligger du i rännstenen

    Sjuuuuukt!!!!

    Jag tycker att det är så himla sorgligt att se vad som blev av Paow. Medan alla andra ändå tog tag i sitt liv sitter hon och ger rabattkoder på operationer i Turkiet samt startar bråk med diverse folk på story.

      Ja. Hon och Dessie har verkligen valt olika vägar i livet. Svårt att tro att dom är lika gamla när man ser på vad dom båda har åstadkommit genom åren

        paow är väl tillochmed äldre än dessie om jag inte missminner mig! jättekul att se dessies utveckling, var det någon jag trodde skulle spåra ur så var det faktiskt hon och så blev det helt tvärtom. gud vad impad jag är av henne!

        Ja Paow är 93a och Dessie 94a

        Dessie känns dock som ett riktigt spån hon med. Är väl bättre att kolla på vilken jävla 25-åring som helst.

          Dessie är öht inget spån. Hon har haft en spånig image, det håller jag med om, men hon har ju visat sig ha både intelligens och självdisciplin.

            Allt är väl relativt…

    Men att hon vågar. Jag tänker på risken att sövas. Trodde inte ens man kunde göra sånt. Alltså fejkade magrutor.

      När det gått så långt som för paow, känns garanterat inget farligt längre. Hon är en slav under sina ingrepp, på liv eller död

      Det är samma som Gynning gjort hos Dr Berne.

        Ingen aning om det stämmer el om du hittar på. Men om man vill göra nåt sånt är det helt ok- vad som blir skevt är när man uppmuntrar andra att göra det (särskilt nu under covid och extra suspekt det innehåller en lång resa).

          Ursäkta? Har du levt under en Sten eller? Gynning har gjort en brazilian butt lift hos dr berne i Göteborg och där ingår vaser lipo (det som är gjort ovan), vaser hd lipo är med magrutor.

            Hon gick även ut med för många år sedan att hon opererat bort 2 revben för att få smalare midja.

                Kvinnan har fixat brösten nio gånger. Nio!! Finns alltså inga gränser för vad hon skulle göra. Dock tycktr jag hennes kropp var snyggare förut. Hon var rak, ja, men tycker inte han lyckats skapa en lite getingmidja på henne ändå, det ser så fake ut. Hon var redan skitsnygg innan.

            Jag fick höra idag att bbl är den farligaste skönhetsoperationen, 1 av 3000 dör ?

              Ja det är den.. risk pga de ådror som finns i rumpan. Hemskt. Finns kirurger som injicerar i muskeln för att fettet ska överleva lättare men det är mycket farligare.

            Finns det något i original hos henne överhuvudtaget?

              Ja, andras orginal ?

                Det där är typ det enda roliga inlägg jag någonsin läst här inne.

            Sten-Åke kanske?

        Apropå detta… var inne på Dr Bernes Instagram, så komiskt att denna MAN (surprise) tjänar flera MILJONER på kvinnor som känner att de inte duger som de är… Knappt några bilder på män utan bara alla dessa kvinnokroppar som stuvas om och fixas till.

        Tragiskt, vad är det för värld vi lever i ??????

          Fast pja. Plastikoperationer för män är stor business det med. Sen är det väl inte vad just han specialiserar sig på. Förr i tiden var det mycket mer en kvinnogrej men nu kommer männen ikapp.

          Finns massor på dr berne ) googla !

    Men gå till ett gym Paow!!

      Hon orkar inte ens jobba.

        Paow på ett gym… ???? good one!!

    Det är så jäkla tragiskt att se denna eskalerande freakshows trend bland unga människor. Förut satt man och förfasade sig över de gamla Hollywoodstjärnornas kamp mot åldrandet och Michael Jackson´s längtan efter att ha ett europeiskt utseende…..

      Michael Jacksons*

      Menar du germanskt utseende? Han ville vara vit, inte specifikt se ut som en europé.

        Européer är vita.
        I vilket europeiskt land har du icke-vit ursprungsbefolkning?

          Sverige bland annat. Du har hört talas om samer?

            Isf är väl inte greker eller italienare ”vita” heller.

              Jo, italienare och greker räknas såklart som vita europeer. Men inte samer trots att de är européer. Samma med eskimåer på Grönland.

                Så pga att en väldigt liten europeisk ursprungsminoritet inte ”räknas som” vita så kan man inte påstå att ett ”europeiskt utseende” generellt är vitt? Man måste alltså säga ”germanskt”. Samtiden är så komplicerad.

                  Nej såklart du inte kan påstå enbart germaner är vita. Polacker och spanjorer är också vita utan att vara germaner. Hur tänker du nu?

                    Svarar du till fel person? Det är ju det jag säger

                  Jag tror den korrekta termen är ”Caucasian white.” Täcker inte enbart européer men inkluderar vita européer.

                Eh samer har inte mycket till pigment. På vilket sätt är samer något annat än vita?

                  Jo, samer kommer från början från Asien och har många gånger väldigt mörkt pigment (Kolla på Jon Henrik Fjällgren).

                  Så nej, oftast har samer faktiskt mörkare pigment.

                  Mvh,
                  En som har samer i släkten därför är mörkhårig/brunögd samt gyllenbrun hudton

                    Men Jon Henrik Fjällgren är ju från Colombia?

                    Jon Henrik är ju i och för sig adopterad. Han föddes i Colombia.

                    ?

              Det här med hur människor ser på färg är rätt spännande. Jag är uppväxt i Sydafrika som vit. En mulatt ses i de flesta afrikanska länder som ”vit” men i Europa som ”svart.” Det är flytande med andra ord.

                Min pojkvän är också ”vit” och uppvuxen i Sydamerika. Hans ursprung är spanskt, franskt och tyskt. Men här ses han som ”blatte” ?

            Förlåt men har du träffat en same? De är vita.

              Haha till färgen ja! Men du kan vara poc ändå. Liksom en albino från Ghana inte räknas som vit trots att hen med övertydlighet är det.

                Nu får du förklara på vilket sätt samer inte är vita. En albino har ju en mutation, det har inte samer, de är naturligt vita.

                  Folkgruppen (tror jag) härstammar från Asien nånstans men har blivit uppblandad med européer (som iof också oftast härstammar från Asien men nån annanstans) genom historien.

                    Men sådär kan man inte hålla på och hävda att ett folk inte är vita för de härstammar någonstans ifrån, även blonda svenskar härstammar från Afrika, och är med det resonemanget inte vita!

                      Skyll inte på mig! Det är inte jag som hittat på de här distinktionerna. Huruvida du är vit eller icke vit handlar inte bara om färg. Meghan markle är i de allra flestas ögon vit men definierar sig som poc pga sin mor.

                      Ni pratar ju om olika typer av vithet.
                      14:26 etc pratar om vit som i hudfärgen, och vit hudfärg har ju de flesta samer.
                      14:23 etc pratar om vit som politisk position, där samer är ursprungsbefolkning och såldes inte del av den ”vita övermakten” i ett rasistiskt system.

                      Denna förvirring uppstår gärna när man kopierar och direktöversätter begrepp kontinenter emellan, eftersom olika kontinenter har vitt skilda referensramar vilket bör ta sig uttryck i språket.

                      Européer har uppstått i Europa har man nu kommit fram till. Att alla kommer från Afrika är förlegat.

                      Meghan Markle har en afroamerikansk mamma, det är inte att vara ”politiskt POC” det är ju per definition mixed race.

                      Anonym 14.40
                      ”Hittat på”
                      Där använde du ett passande uttryck.
                      Vit eller icke vit handlar om gener och Meghan Markle är 50% african american.

                      Européer har inte alls ”uppstått” i Europa. Både indo européer och ungrare/finnar (glömt folkgruppen) har uppstått i Asien.

                      Jag har B + som blodgrupp det är ovanligt i Sverige pga blodgrupp B utvecklades någon gång mellan 15 000 och 10 000 år f.Kr. i Himalayas högländer och spred sig till de asiatiska grässlätterna. Blodgrupp AB uppstod för ca 1000 år sedan när dessa folkslag möttes. Det som skiljer de olika blodgrupperna åt är de röda blodkropparna.

        Men snälla. Det är inte bara blonda och blåögda som är vita. De flesta européer är vita, samer är vita.. herrrgud. Gränsen går väl vid Turkiet, därefter är folk inte mer vita.

          Håller inte ens med om det. Jag har vistats mycket i Mellanöstern och många där är också vita. Här i Sverige blir ju vissa irakier och syrier nästan blåvita på vintern, så bleka är de.

            Latinos kan också vara kritvita. Chilenare t.ex

    Hon har verkligen stora problem.. Det är riktigt tragiskt hur allt kretsar kring hennes utseende och olika ingrepp hela tiden.
    Hon måste må så pest inombords, fast lurar sig själv att allt känns bra..

      Nya Sindy?

        Inte riktigt va? Sindy är ju spårad generellt med allt.

        Sindys ansikte är ju runt som en boll nu pga alla injektioner, samt med en jättemun. Ser väldigt konstigt ut.

    Jag är den som brukar vara emot förbud, censur och andra hindrande åtgärder. Jag avskyr också allt vad call-out culture och cancel culture innebär. Blir galen på den klaustrofobiskt trånga åsiktskorridoren. Ni fattar.

    Men nu vette fasen alltså om jag inte börjar ändra mig och tycka att en mängd dumheter kring influencers borde förbjudas. Exponering av barn, omärkt reklam och framför allt all sådan här reklam för skönhetsingrepp. Det här matas alltså unga osäkra och ytterst påverkbara människor med? Det är ju SINNES!!!

    Att Paow med flera skyldiga inte skäms, det är också ofattbart.

      Håller med dig! Dock är dessa influensers vuxna (åldersmässigt, inte mentalt) så de får ju göra som de vill. Men barn som blir exponerade och använda, utnyttjade av sina föräldrar för att tjäna pengar är fruktansvärt. Att vi inte har en lag som skyddar dem från sånt här. Föräldra-influencers är bland värsta sorten för där är oskyldiga människor inblandade.

        jo, de är vuxna men majoriteten av deras följare är det inte!
        Sig någon video nyligen (minns inte med vem, Ida W eller Therese L kanske?) som frågade ”vad fick ni inte göra som barn, kommentera nedan” eller liknande.

        Och i kommentarsfältet är det hur många som helst som svarar ”Jag är ett barn”

        Inte för att det är samma sak – vill bara förtydliga att deras stora fanbase oftast utgörs av minderåriga.

        Jag kan verkligen intyga att denna reklam påverkar unga. Jag har en nära tjejkompis som har en lillasyster i 22-års åldern. Hon har gjort tänder, rumpa och näsa sedan denna marknadsföring började på insta, allt i Turkiet. Och hon hade inte råd med det och var snygg från start. Hon tog lån. Det är så hemskt så var ska man börja??

      Jag är tacksam gör cancelkulturen. Den har fått bort pedofiler och grinade från bla Tik Tok

        *groomare

    Ibland är hon öppen med sina ingrepp och ibland nekar hon. Konstigt att hon säger att hon inte har fillers i sina kinder när kliniken hon går till (iclinic) gjort ett inlägg om hela hennes ansiktsrenovering.

      Ja, tror hon på riktigt att det inte syns att hon har sprutat kinderna fulla med fillers?! Det börjar ju fan se värre ut än Sara Bolay och Rebecca Stella tillsammans, som om hon lagt in två apelsiner där typ.

        Tänkte exakt samma.

      Där står det ju även att hon gjort brazilian butlift, är det någon hon skrivit om själv? ?

    Hoppas hon skriver en bok någon gång. Nyfiken på hur hon mår och hur hon kännt sig genom åren. Få höra hennes reflektioner över de val hon gjort, och vilka drömmar hon har.

      Hon är för korkad för att vara ärlig mot sig själv till och med.

        Tror inte hon riktigt fixar en bok heller, om vi nu ska vara såna. Ens med spökskrivare.

      Hahaha!!

    Kommer ihäg hur Graafen fnittrade om att bli farnor när Paow dejtade lance… var väl jävligt tur att det inte blev så.
    Omogna barnungar allihopa

    Lite läsning för Paow och alla andra som tycker att det här är en bra idé:

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mRO2W4/hjarnskadades-under-brostoperation

      Sånt här måste spridas mer. Liksom alla ”mindre” komplikationer som ärrbildning, resistenta bakterier osv. Det är inte bara att operera sig och hoppas på det bästa.

    Hugo rosas visar ännu en gång bra föräldraskap på instastory. Båda döttrarna i framsätet utan bälteskudde. Plus att han filmar när han kör…

      Jag hade sällan bilbälte då jag var lite men jag har en jättebra pappa. Konstigt det där.

        Säger ingenting emot det. Men när de har en historia på att han fått orosanmälningar på sig pågrund av saker han lagt upp på instagram med sina barn och bilar så undrar man om han inte lär sig.

          Orosanmälningar vanligt folk inte hade fått dock.

          Soc lär ju slänga dem rakt i papperskorgen iof…fatta vilken idioti ”hej soc, xx hade inte bälte på sina barn- kan ni utreda?” Puckon.

        Fast uppenbarligen inte en pappa som brydde sig om din säkerhet i bilen.

          Det var väl lite så på den tiden. Nu får väl barn över 4 åka kortare sträckor utan bältesstol också så tycker väl inte att Hugo är en katastrofal förälder.

          Allt behöver inte vara perfekt för att man ska vara generellt bra.

        Fast nej, att låta sitt barn åka utan bälte har inget att göra med om du upplevde honom som en bra pappa eller inte.
        Det är oansvarigt och farligt, oavsett hur bra du tyckte han var.

          Äsch, folk felar. Min pappa är och var närvarande, trygg, snäll och finns där där för mig och mina syskon. Det definierar bra föräldraskap för mig iallafall. Bältet är inte avgörande för resten av föräldraskapet.

            Men verkligen! Haha, nu är jag ju helt för att bälta ungarna ordentligt men orimligt tramsigt påstå att det är det som avgör huruvida du är en bra pappa eller ej!

              Jorå, är med dig på den. Bältar såklart mina barn också. Det gjorde min mamma också, dock blev hon av med körkortet med oss bältade i bilen, för att hon körde rattfull.

              Hehe som sagt, det är mycket som väger in då man ska avgöra om någon är en bra förälder eller inte.

                Eh, låter som att du hade sunda föräldrar

                  Vadfalls? Hen satt ju bältad hela tiden? Håll dig nu till din huvudtes- iom att barnen satt bältade i bilen var föräldrarna alltså toppen- iom att det enbart är bilbälte som avgör sånt.

            Supertryggt att köra runt sitt barn utan bilbälte. Snällt också.

              Ja, man kan ha en trygg pappa och en trygg uppväxt utan bilbälte. Enskilda företeelser definierar inte en hel person och dens föräldraskap.

                Åkte ni bara bil ett fåtal gånger?

                  Jag hade inte alltid bälte.

        Det var lite annan mentalitet på den tiden om det är innan 90-tal vi pratar 🙂

      Kan väl även tillägga att han filmar medans han använder dottern som ngn att göra sig lustig över också – med att gasa när hon dricker så hon ska spilla över sig och dunsa med huvudet.

      Men hur blåst är han? Var ju ett jävla liv väll när ena ungen satt på en huvudkudde i bilen för några år sedan ?

    Usch, hade hoppats att coronarestriktionerna skulle ta de där turkiska klinikerna. Kanske inte är för sent än.

    Sorgligt. Man vill ju åka hem till paow och krama henne- dont do it please. Magrutor går att skaffa på gym om man verkligen verkligen vill ha dem. Så mår psyket bättre också av träningen- win win.

      Magrutor skaffar man sig i köket ☝?

      Paow väger ju enligt sig själv dessutom typ 55 kg = pinnsmal plus har exakt HELA magen täckt med mörka tatueringar. Hur fn ska de där magrutorna synas?? Hon har tappat det psykiskt, hon behöver en förmyndare som Britney har!

        46kg tom tror jag hon la ut på någon story :/ Tragiskt är bara förnamnet!

    Jag fattar inte. Turkiet har många skickliga plastikkirurger. Men hur seriösa är de här klinikerna som opererar sönder unga tjejer utan betänkligheter? Liksom det finns seriösa kirurger finns det ju oseriösa.

      ”Mommy makeover” Herregud gå och lägg dig samtiden, du är helt jävla fucked up!

      Försökte hitta hennes konto igår men plötsligt var den borta. Riktigt synd då den var så viktig ?

        Hon kan fått ersättning från kliniken mot att hon tog bort kontot.

        Tycker ändå de värsta de där klinikerna är nåt slags Barbie-paket eller va de kallas, när alla tjejerna får exakt samma lilla raka uppnäsa och enorma läppar. Kloningen har alltså börjat, vart ska det sluta? Hur funkar det med en iPhone när man opererar om sig, känner den igen sin ägare??

    ”Ni kan skriva på svenska, kliniken använder Google Translate”

    Helt mållös!

      Snälla säg att du driver. Om det stämmer så har jag nog hört allt.

        Lovar att det stod på hennes story igår kväll!

          Eller hur!! Minns i början när hon åkte till Turkiet och operera sig, då va de iallafall ”ni kan va helt trygga, kirurgerna på kliniken pratar svenska!” Men nu har det alltså blivit lite mer budget ”kliniken använder Google translate” ??

    Finns någon fankommentar där på hennes insta som berömmer hennes utseende men lägger även till att hon skulle bli ännu snyggare med mindre näsa, större läppar och hakimplantat.. Grattis Paow, du får de följare du förtjänar.
    Måste vara kul att höra att man fortfarande inte duger..

      Vilken jäkla operationskultur som vuxit fram ? fan ungar, gör nåt kul för era pengar i stället!!!

        Liv snarare 😉

      Nån måste ju driva

    Finns en gammal visa med texten: ”Allting går att sälja med mördande reklam…..”. Känns som att låtskrivaren förutspådde framtiden.

    Ja, Paow. Jag upplever henne som som yngre och ojämn i sina förmågor (iaf efter det hon visst och hur hon beter dig på sociala medier och det är ju en del). Hon kan inte se saker ur andras perspektiv och förstå hur och varför andra tolkar saker som de gör. Hon verkar alltså ha svårigheter med socialt samspel. Jag hoppas verkligen hon för rätt hjälp och stöd snart.

      Jag tycker synd om henne. I början var jag irriterade men jag inser nu att hon inte vet bättre och verkar ha en omgivning/familj som inte ger/har gett tillräckligt med rätt stöd

    Br Berne är för övrigt ingen plastikkirurg..
    Fattar inte hur folk törs gå till honom…

      Vad menar du? Nu är jag vare sig ett fan av estetisk plastikkirurgi eller dr berne men rätt ska vara rätt, han som kirurg är oerhört erfaren inom estetisk plastik så onödigt ljuga ihop annat. Skulle hellre rekommendera honom än random okänd kirurg i Turkiet (även om det finns oerhört skickliga specialister där men man måste göra sin research).

        Han är INTE plastikkirurg. Han är kirurg men inte plastikkirurg. Han kan vara duktig för det men han är inte med i SLF eller SPKF (föreningar för plastikkirurger i Sverige) just för att han INTE är plastikkirurg. Gå till Richard Lewin istället!

          Han har gjort ST i kirurgi och därefter specialiserat sig praktiskt inom plastik. Som jag sa, jag är inget fan av estetisk plastik eller dr berne men kritiken här är missvisande. Var jag tvungen gå till en plastikkirurg är det bättre välja en ST kirurgi med lång erfarenhet inom plastik än en ST plastik med mindre erfarenhet. (Jag vet inget om läkaren du nämner, han kanske också är bra eller bättre inom något område men det är fel påstå att berne inte är en skicklig plastikkirurg).

    Smygreklam är inte okej. Men tycker att man har eget ansvar som följare om man inte vill se att någon gör reklam för plastikingrepp. Likväl som att ha ansvar att följa avfölja, så har man ett ansvar att prenumerera eller av prenumerera på en tidning, gå till eller inte få till en butik, titta på eller inte titta på en reklamfilm mm om man inte gillar innehållet. Samt att hålla koll som vårdnadshavare vad som är bäst för ens barn. Då det är deras ansvar att hålla sin barn borta från dåligt inflytande/umgänge/situationer mm då det flödar i hela samhället vare sig man vill eller inte. Tycker därför hon har rätt att göra den reklam hon gör precis som alla andra. Men absolut att hon inte ska ha smygreklam.

    Såg någon häromdagen som tipsade om Alexis Stones video om hur fel det blev för honom när han var dum nog att göra ett sponsrat ingrepp i Turkiet. Kan inte annat än slå ett slag, jag med, för hans video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.