Jäkligt fult, Viktor Frisk!

Ska vi ta och kika på den här videon som Viktor Frisk lagt upp och som jag tagit två skärmdumpar från?
Bild ett föreställer hur skärmen ser ut om man bara låter videon rulla på och inte själv exempelvis stoppar den genom att sätta ett finger på skärmen.

”Hade helt glömt bort vad som gömde sig i påsen.?
@tresverige tack för glädjen denna pissiga dag ?

Den här texten vill få det att låta som att Viktor överraskats med ett bud som han ”glömt” att visa upp och han tackar TRE så mycket för att de glatt honom med att skicka honom detta.
Visst låter det som ett oannonserat pressbud som Viktor inte hade en aning om att han skulle få?

Fel. Det är det inte.
Stannar du videon genom att sätta fingret på skärmen så försvinner allt det vit-kluddiga uppe i vänstra hörnet och ordet ”samarbete” syns helt plötsligt.
Han har alltså gömt ordet samarbete bakom texten med hans namn och vilket filter han använder eftersom den informationen alltid hamnar OVANPÅ innehållet i själva storyn.
Ett jäkligt fult sätt att försöka lura följarna att tro att inte inte är ett reklaminlägg och göra det så svårt och tydligt som det bara går, för att på samma gång kunna säga att det minsann visst står ”samarbete” om ifrågasatt.

Det gömda ordet ”samarbete” tillsammans med den högst vilseledande texten om överraskning och ”bortglömmande” av påsens innehåll gör att jag tillägnar det här inlägget till Viktor Frisk och alla andra influencers som fular sig på samma sätt för att inte visa att de gör reklam.
Så sjukt respektlöst mot följarna.

Många influencers döljer ordet ”adlink” på samma sätt men det är inte alls på nivå av att försöka lura följarna med betalda reklaminlägg, men sluta gärna med det också om ni vill att er bransch ska bli tagen på allvar.

Vad ÄR det här för jävla sätt?

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och VARFÖR har de alltid filter på samarbeten? Så missvisande med färger tex.

      För att dom ska kunna gömma samarbets-markeringen bakom filternamnet?

        Ja jo. Men om man tänker på produkten eller vad det nu är.

          Viktor är inte Frisk!

    Inredningsfrun är också bra på att skriva adlink/samarbete där uppe. Även ändra färg på texten så det är samma som bakgrunden, så man inte ska se tydligt

      Inredningsfrun? Är det någon som kallar sig så? Jisses…

      Allas skärmar är ju dock olika och på sistone har det ju varit problem med att vissa har bredare bilder eller längre bilder. Man ser ju heller inte själv sitt namn eller filternamn i hörnet när man själv gör story så KAN ju faktiskt vara ett ärligt misstag…

        När man gör en story så kommer det åtminstone på min iphone fram streckade linjer där uppe och nere för att visa var mitt namn osv kommer, så inte ens text ska hamna där. Så nej, det är knappast ett ärligt misstag ändå..

    Camilla stämmer det att kenzas menar att hon gjort reklam för hotellet på Maldiverna då hennes manager nu plötsligt är en ”vän” som hon vill hjälpa under Corona? ??

      Ja Camilla skrev i en kommentar att det var vad hon hade fått som svar av Kenza. Att hon visst hade blivit vän med managern på hotellet och ville hjälpa till pga krisen.

        Men det kommer det aldrig komma ett inlägg om för det är kelgrisen Kenza ?. Hade det varit blomdinbella dock… herregud. Tycker det förtjänar ett eget inlägg med, det är ju ett rätt skumt svar

          Sluta gnäll om kelgrisar o gullegrisar. Du tycker att hon har x som gullegris någon annan att hon har xx som gullegris.
          Tror inte att ni kan provocera fram inlägg på det viset. Bara tjatigt.

        Sämsta lögnen jag hört. Rich people kommer åka dit ändå och Kenza som är en sån rutinerad influencer borde ju förstå att det skulle uppfattas som spons att marknadsföra hennes nyvunna väns ställe.

      Förtjänar ett inlägg ☝?

        Ja, vänskap torde vara urtypen av affärstansaktion som lättare kan gå under radarn för uppenbar spons och tjänsteutbyte. Fan va kasst!

          Monas Universum gör reklam hela tiden om hennes kompisars butiker, ansiktsbehandlingar, smycken, kläder, tavlor, skor mm mm Alla är hennes kompisar och alla är svintrevliga….
          Och det tänker hon INTE reklammarkera, för det behöver man inte.

        Ja! Inlägg tack.

      Kenza har ju många vänner. Bland andra Kanye West haha

        Haha just det.. vilken diskret rövslickare hon är ändå

        Hahahahaha just det

        Glöm inte hennes vänner på Mercedes Benz som hon även gjort samarbete med.

          Och vännerna på Maldiverna 🙂

          Kenza har lagt ut en vlogg från Maldiverna nu och stängt av möjligheten att kommentera. Jag vet att youtube har en policy att man inte ska kunna kommentera något när barn är med, men man har alltid kunnat kommentera på hennes tidigare videor där hennes son är med.
          Jag tror aldrig att Kenza kommer bemöta kritiken hon får på riktigt.

        Hahahah jag dör kommer ihåg det där?

        Oj det måste ju vara en fantastisk kompis. Skoja.

      Om dom nu är så bra vänner hade hon väl kunnat göra reklam för hotellet utan att åka dit?

      Magdalena Graaf säger alltid att det är en vän som startat företag som hon gör reklam för så fort hon gör samarbete med mindre företag eller fått hem produkter som ska visas upp, även Myggan kör ju med det. Alla är deras vänner, för då låter det bättre.

      HELT omöjligt att hon och hennes entourage betalat fullpris för den resan under de premisserna

    Blir någon fortfarande lurad och tror att influencers genuint rekommenderar något?

      Blir tvärtom osugen när en influencer rekommenderar något.

    Någon som läst Maja Nilsson linderlöfs senast inlägg på bloggen? Hela inlägget handlar om hur synd hon tycker om sig själv i dessa coronatider för att hon inte kan gå på lunch på stan eller gym. Ett lååångt inlägg bara om hur uttråkad och synd hon tycker om sig själv nu. Hon låter så sjukt jävla världsfrånvänd och bortskämd. Synd för jag gillade henne tidigare.

      Så länge folk följer restriktionerna så tycker jag att de får tycka synd om sig själv bäst de vill.

      Jag är frisk och min familj är friska. Det suger ändå att inte kunna leva som vanligt. Låt folk tycka det.

        Jo. Men bättre hålla tyst om det.

          Bättre om du är tyst med ditt gnäll tycker jag.

      Men lägg ner surpuppa!! Varför skulle hon inte få tycka synd om sig själv och sakna gym och restauranger? Det är väl ändå något väldigt många kan känna igen sig i?!

      Först gnälls och klagas det på alla som inte följer restriktionerna till punkt och pricka och nu ska det klagas för att någon tycker det är trist att man måste sitta hemma? Fy fasen, vad patetiskt!

        Gnäll i allmänhet är livsfarligt! Både från maja och hennes haters. Men finns absolut en poäng tycker jag att inte överdriva det här ”buhuu buhuu, så jobbigt allting” från rika, friska, vackra, unga människor i stora hus med hemmagym. Det sänder väldigt konstiga signaler.

          Precis..hon har ju verkligen allt!

          Allt influencers gör sänder dåliga signaler. Hur de än gör.

        För att fokus hamnar på fel ställe. Okej klaga till sina vänner men inte sprida ut offentligt hur hemskt det är inte få gå på restaurang. Eller om man vill klaga på det senare borde man åtminstone ge annonsplats till agda 96 som klagar på att hon inte kan andas men inte har nåt som helst medieutrymme. Jag tycker fokus blir perverst.

          Nu är det ju inte något tvång att gå in och läsa på hennes sociala medier. Inte heller kablas det hon skriver ut som samhällsinformation. Lätt att undvika om man inte vill läsa hennes tankar kring pandemin eller hur?

            Jag syftar inte enbart på Maja. Jag tycker det är osmart av alla som läget är vara offentlig med petitessklagomål. Håll det hemma. Ju fler följare du har desto viktigare…

              Eller så är det precis det vi behöver. Folk som är hemma trots att det är tråkigt. Att det inte bara är mysigt och pyssligt att vara hemma utan att det är skittrist men viktigt ändå.

                Ja exakt, klart vi behöver folk som är hemma. Det är det som är min poäng, hur jobbigt vi än tycker att det är (det tycker jag också), försök undvika att klaga offentligt. Det ger syre till det här ”me me me” samhället inte behöver just nu. Det gäller för övrigt mig lika mycket som Maja- det är ingen pik till just henne.

                  Jag håller inte med dig. Tycker att vi behöver mer verklighet på Instagram, inte bara rosaskimmer. Det ÄR tråkigt att vara hemma. Varför bara matas med de som låtsas annat.

                    Men det är inte ”verklighet”, vännen (inget försök till härskarteknik). I världen idag är det inte prio att fokusera på vita unga rika kvinnor i fina hus som hade velat gå på restaurang. Visa lite solidaritet & jävlar anamma.

                      Men visar man inte solidaritet genom att följa restriktionerna?

                      Jag är helt övertygad om att man kan förstå allvaret, vara tacksam för sin hälsa, vara medveten om att andra har det värre OCH tycka att det är tråkigt.

                      Jag tycker bara inte att det är fel med att säga att det är tråkigt. Majoriteten tycker nog det så varför inte säga det. Jag läser hellre om folk som är hemma och tycker att det suger än om folk som är hemma och låtsas som att det är det mysigaste i världen.

                      Men lets agree go disagree.

                      Eller så riktar man sitt fokus och gnäll på de som INTE följer riktlinjerna i stället.

                      Var påstår hon är prio i världen är att fokusera på henne?

                      Det gör hon inte. Men implicit innebär stora mängder gnäll från stora grupper privilegierade människor att deras problem är prioriterade. Lyft gärna diskussionen från maja lite.

                      Nu var det ju Maja det klagades på. Men ja, ts hade ju kunnat ta det mer generellt.

                      Men vad hände med att inte kunna tänka två tankar? Kan man inte förstå att prio i världen är att få bukt på smittan OCH tycka att det är aptråkigt att inte få leva som man vill? Att man med sitt gnäll menar att prio är en själv är ju bara hittepå.

          Men ändå känner ni att ert fokus hamnar rätt när ni klagar på de som följer restriktionerna?

        Check your privilegies, stackars vita rika kvinna. I bästa fall är det tradigt och tråkigt med pandemi, i värsta fall dör du.

          Faktiskt. Hårt men sant.

          Det gäller ju hela livet. Får ingen som är frisk och levande någonsin säga att något är tråkigt?

            Jo. Men mitt i en kris är det inte särskilt begåvat bara fokusera på sig själv och sina egna problem, särskilt inte om de är så att säga ”banala” i sammanhanget.

            Spelar anonym 16.52 dum?

        Maja kanske ska prova hjälpa till inom sjukvården om hon är så uttråkad att det är synd om henne. Det är klart det är skittråkigt att sitta hemma och inte leva som vanligt. Men lite finkänslig får man vara med sitt gnällande när man har så pass ”stor” blogg som hon har.

          Håller med. Tycker även att vi på öppet spår (i en av Sveriges största bloggar) ska sluta klaga på vad pandemin innebär för oss personligen.

            Var ska man få ventilera då?

              Vänner?

      Men allvarligt…? Handen upp alla som INTE tycker att det är tråkigt att leva efter restriktionerna.

        De allra flesta såklart. Men osnyggt gnälla offentligt på sånt här i dagsläget när en del verkligen lider.

          Två tankar my friend.

        Men blir det bättre att gnälla i tid och otid? ALLA tycker detta är skittrist, hemskt, fruktansvärt osv men DET ÄR VAD DET ÄR. Kan vi inte gå in i en accepterande fas nu när vi gnällt i över 6 månader. Det kommer bli ljusare. Det kommer bli bättre.

          Exakt. Undrar också var klagomålen från de som verkligen drabbas är, jag ser dem aldrig förutom från nån frustrerad vårdpersonal ibland. De som hörs & klagar mest i debatten är ju de absolut mest privilegierade.

      Har generellt svårt för Maja! Tyckte hon verkade mysig och härlig förut men nu känns de mest som att är lite viktigare än oss andra…

        Åh ja jag håller med dig lite här. Jag vill vill vill verkligen gilla Maja och stundtals gör jag det. Jag älskar när hon driver med sin kille t.ex. Hon har ju en ganska kul humor tycker jag. Hon gjorde sig bra i podcast med Sanna också, där deras jargong och tugg blev roligt.

        Men NU känns det ofta som att hon totalt missförstår vilka hennes publik är. Majoriteten av de som följer henne lever troligtvis ett helt annat liv än vad hon gör, med någorlunda begränsad ekonomi framförallt vilket också kanske begränsar ens intresseområden. Den här igenkänningen i henne finns inte riktigt längre, nu tittar jag bara in i ett dockskåp präglat av ”perfektion” på alla sätt. Hon FÖRSÖKER prata förtroligt och kompisaktigt på sina sociala medier om storslagna renoveringar, releasefester, jobb, livsstil överlag, som jag aldrig kommer kunna ha/göra, och för mig når det inte ända fram då. Visst, det är hennes liv hon beskriver och förmedlar, men jag tror det är den här kompisaktiga tonen hon försöker få till som stör mig.

      Oj va olika du och jag läste Majas inlägg. Jag tyckte att det var ett fint reflekterande inlägg med en rejäl dos självinsikt som vanligt från henne.

        Haha samma här läste du ens vad hon skrev hon som klagade alltså?

      När man inte kan klaga på att de inte följer restriktionerna så får man hitta något annat att klaga på?

      Bor också i England, som Maja gör och hållet med detta. Under vår första lockdown tog hon sig hem med privatplan och kunde leva fritt i Sverige. Vi andra som inte lever i lyx är inne på andra lockdown, många lever i små rum, jag och de flesta av mina vänner har blivit av med våra jobb och man får knappt någon hjälp. Det är verkligen skitjobbigt och att hon sitter och klagar känns nästan lite som en käftsmäll för oss andra som verkligen går igenom en jättejobbig situation. Absolut att hon får tycka så men att sitta och skriva hur synd det är om henne sitter verkligen inte rätt.

    Det är ju dessutom otillräckligt att endast skriva ”samarbete”, hur svårt ska det vara att sköta sitt jobb ordentligt?

    Som någon skrev ovan, tror verkligen någon att en influenser rekomenderar något utan att få betalt??

    Hade det inte varit för all ofärdiga (barn/ungdomar) så hade jag inte brytt mig nämnvärt, men nu finns ju många som verkligen tror på vad de vandrande reklampelarna skriver.

    Lite kul att Viktor ändå blivit så stor som han blivit. Det trodde ingen därifrån vi (jag och viktor) är uppvuxna.

      Kan bara instämma på det. /Eskilstunare

        Är du också från stora sundby? ?

          Nope men samma klass Stålfors och gymnasiet

    Viktor SLISK

      Viktor Slusk.

      Varför?

        Varför vill man dölja att det är ett samarbete? Är det för att slippa deklarera för denna inkomst? Fast å andra sidan har han ju markerat samarbetet.
        Om han får betalt av företaget borde väl det rimligen vilja ha med en reklammarkering?! Det ger ju seriositet åt företagets vägnar.

          Tror inte att det är för att undkomma skatt utan för att följarna inte ska fatta att man får betalt för att rekommendera produkten. De ska se det som ett tips från en kompis, inte som reklam.

          Kan man på nåt sätt kontrollera vilka samarbeten influensers deklarerat? Jag tror ju ändå att det är för att slippa betala skatt på samarbeten som de ”glömmer”. Money talks.

      Viktor Fusk.

      Han har haft tur, han har kommit undan med vissa saker om man säger så.

    Ordet samarbete har blivit totalt urvattnat.
    ”Den här delen av videon är i samarbete med…” går nog in genom ena örat och ut genom det andra på lyssnarna.

    Naturligtvis ska influencers inte få fuska med att reklammärka sina inlägg, tvärtom. Men tvivlar på att det gör någon skillnad längre. Hjärnan har vant sig.

    Margaux gjorde också prick detta på sin blogg men skrev inte ut att det var ett samarbete med Hello Fresh. Utan ”plötsligt” skulle hon börja laga vegetarisk mat hemma och ”oj då” det råkade bara vara hello fresh på bilderna. Viktor Slisk och Margaux Dum. Är man verkligen så girig som influenser att man riskerar sin trovärdighet för att inte betala skatt. Inte som att dem lever på existensminimum direkt. Så pinsamt och girigt.

      Dom där två kommer verkligen undan med allt, dom har tur. Margaux är väl nästan den som är värst med att strunta i restriktionerna.

    Kan det inte vara så att det faktiskt är ett pressbud, men att Viktor har märkt inlägget med samarbete bara för att vara på den säkra sidan? Jag är inte så övertygad om att han försöker luras.

      Det tror jag med.

      Om han använder produkten måste han oavsett skatta för den. Enligt svensk lag. Så han missar nog att reklammarkera ordentligt med flit för att slippa betala skatt…

    Cassandra klatzkow la också ut en bild på en påse från 3 och sedanen bild nya iPhone 12 på instastory. Efter ett tag så tog hon bort bilden på 3 påsen, antar hon inte heller ville visa att det va spons. Tror även hon skrev ”tack 3” eller nått sånt men bilden försvann rätt snabbt

    Ingen direkt Victory när han här luras Friskt!

      ???????

    Jag vet extremt lite om hur reklammarkering osv fungerar. Men jag har sett att Diana Moseni från årets PH flera gånger lagt upp stories på ig (senast idag) där hon taggar diverse företag och hur nöjd hon är med dom. Hon påpekar samtidigt att det är för att hon genuint gillar dessa företag och att hon inte blir betald för att exponera dom därav ingen reklammarkering. Men det känns lite lurigt på något sätt?

      Vad förväntar du dig av en PH-deltagare?

        Egentligen ingenting. Men jag vill förvänta mig lika mycket av henne som av alla andra influensers som ska tjäna pengar på att marknadsföra och påverka folk. Därför tog jag upp det.

    Tror inte detta är ett samarbete tbh. Tror bara han lagt in det för att vara på den säkra sidan.

      Oavsett – om han använder den måste han reklammarkera ordentligt, och inte minst – skatta för den. Vilket det verkar som att han försöker smita ifrån..

        Nej han måste inte reklammarkera när han får ett utskick. Däremot måste han betala skatt.

    Vill minnas att Tre har samarbeten med influencers som gör att Tre ser till att den senaste mobilen alltid ställs till dessa influencers förfogande. Kanske abonnemanget är gratis också.
    Vi andra får vackert betala vad dessa nya telefoner kostar. Jag fortsätter med min iPhone X på tredje året nu och undrar om jag ska ha råd att byta till iPhone 12 i dessa osäkra tider.

      Stackars dig :/

      Livet är inte rättvist.

      Hahah så jävla bitter?

      fast nä, jag har aldrig haft med tre att göra så jag betalar ingenting av deras telefoner.
      har för övrigt en iPhone 8 och den fungerar utmärkt. varför byta ut något som inte är trasigt?

        Batteriet brukar vara ganska trött efter tre år…

        Av säkerhetsskäl kan det bara bra. Din telefon kommer snart inte orka nya tunga software updates.

      Ja, Tre har ett kändis-abonnemang som heter ”3 First”, där kändisar betalar typ 100 spänn i månaden och får obegränsade abonnemang och alla nya telefoner och så. Tror Victor Frisk är lite förvirrad kring huruvida denna deal är ett samarbete eller ej, så han skrev nog till det för att safea

    Martin Melin har också fått en mobil av 3, klart som fan att det handlar om samarbeten mellan Viktor och 3 också.

      Hur var det nu, nån som minns? Apor har skägg, Aristoteles har skägg: Aristoteles är en apa…

      Märkligt att Tre inbillar sig att följarna ska känna sig inspirerade att skaffa en ny telefon från Tre bara för att en eller flera influencers fått en telefon gratis. På mig fungerar det precis tvärtom.
      Varför ska jag gynna Tre för att de ska ha råd att skicka telefoner gratis till influencers som tjänar massor med pengar och mycket väl har råd att själva betala för senaste mobilen?

        Och vem fan köper något för att Martin Melin har det?

      Är det inte dom flesta större bloggare som får? Maggan brukar få, och Pernilla i alla fall.

    När man lägger en text i det vänstra hörnet så visar ju instagram ditt användarnamn och profilbild så du SER att du lägger texten där under. Det finns ju också bli linjer som riktlinjer för att du ska kunna se vart du lägger texten osv. Så det är ju garanterat gjort med mening?
    Känns så konstigt med influensers som mörkar samarbeten när samarbeten på deras kanaler är deras jobb?

    Snälla BLOGGBEVAKNINGEN!

    Kan du inte skriva ett inlägg om hur pappapappadotter på instagram hela tiden skiter i att reklammärka deras samarbeten. Ser det hela tiden och tycker det är fult att de ”missar” de själva driver en mediebyrå och har samarbeten med andra influencers. De missar att reklammärka med flit! Finns ingen annan förklaring.

    En till sak som du borde forska mera i är deras egna nya företag som John äger. Jag har forskat lite kring detta. De köper in alla sina produkter från alibaba express. En locktång som de säljer svindyrt fast som man själv kan köpa för ett par hundra. Tycker det är lite fult att lura sina följare så. Det är också uppenbart att pappapappadotter legat i för att få en egen följskara att tjäna pengar på. De har blivit delade av så många stora profiler. I början kändes det genuint men nu står det helt klart att de bara haft en plan att bli stora och tjäna pengar. Känns inte så ärligt när de helt plötsligt lägger ut samarbeten på samarbeten och emellan det lägger ut en bild på sig själva och alltid skriver om sin läggning och att de är två pappor med ett barn, för att de vet att det sticker ut och drar följare. Är besviken på pappapappadotter jag började följa dom för det kändes som de var familjära. Men näää det för allt för att tjäna pengar.

      …. dessutom har deras följarantal, långt före alla nya ”kompisars” delningar, gått från nåt tusental till tiotusentals. #köptaföljaremenpåsmartsätt

      Ja innan var det Mycurler, Myblender och en massa My-produkter men nu är det i stället Familyshop och alltid är det 50 % rabatt och ytterligare 20 % med influencers rabattkod haha.

        Inte rolig läsning. Man känner sig lurad och jag som skickat gåvor till de här föräldrarna för jag tycker de verkat så charmiga. Men min dotter gjorde mig uppmärksam på att de säljer skönhetsprodukter som inte funkar och nu också säljer locktång som min dotter visade mig på en utländsk grossistsida. Man kunde köpa den för 70 kr om jag inte minns fel och hur mycket tar de på sin sida? Flera hundra trots att de ger 50% rabatt. Nej jag anar ugglor i mossen. Jag har skrivit personligt till andra influencer som tipsat om pappapappadotter hur det ligger till. De kanske inte vet heller? Ledsamt är det allt.

      De verkar vara lite sliskiga eller vad man ska säga. Tappade all respekt för dem när de skrev att äldre och riskgrupper bör hålla sig hemma så att ”alla andra” får leva som vanligt.

        Det var det dummaste jag hört!!!

        Men jag reagerade också på hur de förhåller sig till denna pandemin. Och hur FAN kan man lämna sitt barn på förskolan och gå ut och dricka bubbel champagne mitt i veckan??????? När Johan fyllde år.

        Här kämpar vårdpersonal och våra pedagoger är väldigt utsatta i sin roll på förskolan och då går dessa två pappor ut och dricker bubbel. Nej fy så vidrigt gjort! Tycker bloggbevakningen borde nysta lite om det här. Har inget förtroende för dessa två längre.

          Varför fortsätter ni följa och ge klick?

            Jag har avföljt! Hoppas flera inser att papporna bara tjänar pengar på sin läggning och att de spinner på att de blivit föräldrar.

            Tycker flickan borde få en uppväxt utan social media. Eller åtminstone så borde de begränsa vad de exponerar. Det är inte okej! Och snälla ta bort ipaden för barnet. Gör hon något annat?

    Viktor Frisk har lagt sina texter som deklarerar samarbete på exakt det stället under många år, vilket jag tycker är riktigt fult gjort av honom. Allt för att dölja att det handlar om samarbeten..!

    Kanske finns en möjlighet att texten hamnar utanför det området man tror beroende på storlek på skärm och hur Instagram sen formaterar om.. Vill minnas att du själv, Camilla, la upp stories för nån dag sen där delar av din text var utanför bilden 😉 På min telefon händer det tyvärr rätt ofta då den inte alls har samma skärmstorlek som Instagram publishers stories i, framförallt när jag lägger text högt upp eller långt ner.

    Apropå fult – Pernilla Wahlgren pruttar ju på alla som kommenterar på hennes blogg att hon INTE följer rekommendationerna, genom att lägga upp ett inlägg på stories från en padelmatch med kompisarna. Moget verkligen.

    Många influensers har ju faktiskt efter kritik och kommentarer tagit sitt (lilla) sunda förnuft till fånga och insett att det de lägger upp skickar fel signaler. Men Pernilla, Charlotte P och Magdalena Graaf är ju i en klass för sig. De inser kanske inte att många av deras följare också är deras kunder. Om de inte bryr sig om sin egen eller andras hälsa borde de väl bry sig om potentiella kunder kan man tycka. De tar ju varje tillfälle i akt att påpeka hur jobbigt det är för underhållningsbranschen just nu. Om de vill att folk ska köpa deras böcker, kläder etc borde de kanske visa lite mer respekt för den pandemi som pågår.

      Pernilla provocerar. Hon kommer fortsätta ända tills hon fått Corona.

        Hon hotar med att sluta blogga om folk klagar på det hon gör.

      Hon gillar ju dessutom att prutta högt inför alla ?

    Stackars IL som inte hittade sina böcker efter flytten och funderade på om de hamnat hos syrran. Nu hävdar hon bestämt att hon slängde dem i samband med flytten. Det känns ju skönt att hon plötsligt fått minnet tillbaka.

      Alla tre bilderböckerna.

      Hon har även redigerat bort i sitt inlägg att hon gick på affären med sin sin när han var hemma från skolan för att han var hostig. Hon ”visste” inte vad hon skulle göra för att han ville inte vara i bilen själv. Hon fick inte direkt trevliga kommentarer… men han hostade som tur var inte i affären och de höll avstånd ?????

        Var har du sett detta, har du drömt det? Var i a f inga kommentarer tidigare när inlägget ser ut exakt som nu så det verkar konstigt.

          Nej det stod så klart och tydligt men helt redigerat nu. Hon skulle köpa en kladdkaka efter de hade lämnat Sally . Trodde det var ett av hennes försök att provocera men eftersom hon har tagit bort det verkar hon ha kommit på andra tankar.

          Jag läste det också kort efter att inlägget publicerades. Det stod det som Maga ovan skriver och inlägget hade fått några riktigt kritiska kommentarer (med all rätt eftersom IL tog med ett hostande barn in på en affär). Så det är ingen som ”drömt”, det är IL som ändrat texten i inlägget i efterhand samt raderat de kritiska kommentarerna.

    Verkligen dåligt. Petra Tungården skrev ett långt inlägg om julen och klämde in en länk till ett företag som säljer granar. En dag efter Petras inlägg gjorde Sanna Lundell reklam för samma företag. Har så svårt att tro att Petra bara ville vara schysst och tipsa lite.

    Josefine Caarle gjorde precis samma sak på sin story idag, gömde samarbete längst uppe i högre hörnet för att man inte skulle se det.

    Någon som märkt att Kenzas senaste video om Maldiverna har inaktiverade kommentarer? Känns som att hon vet att hon skulle få mycket kritik för sin resa och därför väljer att inte ge någon möjligheten.

      Tänkte också på det.

    Jävla pissluffare

    Vad som GLÖMDE sig i påsen? 😀 Hahahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.