Katrin Zytomierska om anmälningarna till Konsumentverket

Sist klicken kom åt mig när det fick svida lite i min plånbok var när klicken valde att missförstå mitt inlägg om fiskoljan. Jag drabbades inte rättsligt det som hände var att jag fick lägga en årslön på advokatkostnader. Inte min årslön utan en. Men pengar är inget jag värderar i sak på samma sätt som klicken gör, så win win. // Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska målar upp det som att det bedrivs någon typ av häxjakt på henne och andra framgångsrika kvinnor, av en grupp hon väljer att kalla för ”klicken”.
Att ”klicken” missförstod hennes inlägg om fiskolja och hur det kostat henne en massa pengar, men att hon inte bryr sig så mycket om det egentligen.
För ”klicken får aldrig vinna”.

Om så vore fallet, borde inte Konsumentverket har avfärdat alla anmälningar som kom in mot hennes reklam då?
Om de nu bara var ett resultat av ett gäng missunnsamma människor med digitala högafflar i högsta hugg, vars anmälningar helt saknade bäring?
Det gjorde Konsumentverket inte, istället lyftes det upp en nivå, till Patent och Marknadsdomstolen, som belade Katrin Zytomierskas företag ”Clean Eating” med ett interimistiskt förbud i väntan på dom, vilket är ett ganska drastiskt beslut, om det hela bara handlar om avundssjuka kvinnors anmälningar mot en lyckad, snygg, kvinnlig entreprenör.
Eller tror Katrin Zytomierska att alla som arbetar på Konsumentverket och Patent och Marknadsdomstolen också är en del av ”klicken”?
Det här börjar sannerligen likna konspirationsteorier som heter duga!

Är Katrin inte förmögen att separera sig själv från sina företag?
Jag tror helt ärligt inte att varken Konsumentverket eller Patent och Marknadsdomstolen tog in hennes person i bedömningen av hennes reklam, som tidigt anklagades för att profitera på människors rädsla.
De nämner i alla fall ingenting om det i sitt interimistiska förbud, utan det gäller enbart hennes företag som förbjuds marknadsföra sina produkter för att på olika sätt få kunderna att tro att de på något vis kan förhindra att bli smittad av covid-19 av dem.
Hade anmälningarna saknat grund så hade de avfärdats av Konsumentverket på ett tidigt skede, men istället beläggs företaget med ett interimistiska förbud i väntan på dom av Patent och Marknadsdomstolen.
Hur kan hon som företagare inte se det problematiska i det?

Jag antar att det är enklare att skylla på att man är häxjagad av en lite grupp galna rättshaverister som är ute efter att sänka en, än att ta ansvar för att man utformade ett reklaminlägg som kort och gott ”hade lite att önska vad gäller korrekthet?”.
Jag trodde helt ärligt att Katrin Zytomierska var proffsigare än så, och kunde skilja person från företag, men det här försvarstalet om att det är en klick ”haters” fel att hon fick lägga en årslön på advokatkostnader är ju bara pinsamt.

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stackars kaoz-Katrin. Så synd.

      Fast helt ärligt. Jag förstår faktiskt vad Katrin menar, läs kommentarerna nedan- det är ju mest personliga påhopp. Det är ju en sak att anmäla en reklam till KO men det stannar ju nästan aldrig vid nån saklig grej ”den här reklamen är fel” utan när det drevas läggs det ju på så mkt ovidkommande personangrepp. Det gäller ju alla i ”klicken”, inte bara henne.

        Du är väl ändå medveten om att hon byggt hela sitt varumärke på att spy galla över ”tjocka” och andra grupper hon tycker sig ha rätt att mobba. Tycker du hon ska få stå oemotsagd och att det att ’man ska vara snäll/trevlig’ bara gäller alla andra, men inte henne? Jag tycker det är sunt att folk reagerar mot en person som så uppenbart vill mobba, provocera, så split mellan olika grupper, och kasta skit på folk. Som man ropar får man svar… Vill hon bli trevligt bemött kan hon börja med att lägga av med att själv kasta skit på andra.

          Du måste ju inte vara vare sig snäll eller trevlig men om du vill att din kritik ska tas på allvar måste du vara saklig.

            Återigen, säg detta till personen inlägget handlar om. Tycker du att hennes ”kritik” mot tjocka (dvs att mobba, håna, spy vidrigheter över dem) är saklig kritik? Du förstår väl att det är värre om en kändis m stor plattform mobbar o hånar grupper, tex tjocka, än om någon random reagerar med samma mynt?

              Du är väl inte fem år gammal? Du kan ju inte ursäkta ditt agerande med vad Katrin zytomierska gör & säger.

                Mitt agerande? Jag har inte ”agerat” på något annat sätt än att förklara för dig hur saker fungerar- som man ropar får man svar. Social kompetens kallas det, något du kanske borde lära dig lite om? Det enda jag har skrivit här är att förklara att beter man sig som skit mot folk får man skit tillbaka. Jag skrev inte ens första kommentaren. Så, hur ”agerar” jag menar du, genom att bara förklara grunderna i social kompetens för dig?

                  Hon utger ett otroligt oprofessionellt intryck. Hon har det OK just nu liksom, men hennes taktik känns inte hållbar om vi snackar långsiktigt i generationsbytemässigt liksom. Fungerar nu och har gjort en stund, men ingen ”värdefull” person inom business verkar vilja förknippa sig med det här?

          Men då var det ju det igen, henne som person. Inte produkt.

        För att hon förtjänar det. Hur har hon behandlat andra människor under årens lopp? Som skit. Som man bäddar får man ligga heter det.

        Fast hon har ju byggt hela sin karriär på att provocera? Då får man nog ta att det kan slå tillbaka…

        Katrin är ansvarig och ligger bakom drev mot andra bloggare, influencers och tom privatpersoner. Hon ska inte säga ett dugg om något drev mot henne, karma är vad det är. Som man behandlar andra blir man själv behandlad…

      Alltså handen på hjärtat, (tutten?)
      Jag är inte det minsta avis eller bitter på att KZ är den hon är. Jag är tvärtom glad och lättad att jag INTE är hon.

        Äsch, nu ljuger du allt. Du vet väl att Katrin lever det perfekta livet?! Allt, ALLT är perfekt! Såklart du och vi alla andra är avundsjuka på henne. Hallå?! Hon har ju allt vi alla andra bara kan drömma om… ???

          Jamen eller hur ? ? smal och charmig som få ? kan lägga någons årslön på advokatkostnader. Bästa vän med alla sina ex, och lååång lista på sådana dessutom. Vem strävar inte efter det, liksom!

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        Hur kan såna här kommentarer få stå kvar…jag tänker på lunarstorm & mean girls tjejerna på lågstadiet.

          Jon är ju ful både på in- och utsida. Är inte direkt en åsikt utan mer fakta. Hon får vad hon förtjänar med tanke på hur hon orerar vitt och brett om människor som hon inte tycker är lika värda alla andra, som t ex överviktiga.

            *Hon

            Ful på utsidan är hon väl inte. Men gillar inte sättet hon har, hon får sig att framstå som världens snyggaste.
            Insidan som vi känner till, den är inte snygg alltså. Sen vet vi inte hur hon är irl.
            Gillar henne inte, men att lägga sitt krut på att klanka ner på någons utseende, ja då är man inte bättre själv än den man vill klanka ner på.

        Varför prata om hennes utseende, vem bryr sig? Hon har skaffat sig ekonomi för att ta hand om sitt utseende, skönhetsbehandlingar i många former, pt etc.

          Jag förstår din tanke, men kz är inte den som håller igen och jag är säker på att folk är så trötta på henne.

          Som att sminka en gris.

          Hon pratar ju själv om sitt utseende.

      Vilken nivå…är det här exempel på saklig kritik eller tänkte du att du ville illustrera hennes inlägg så att alla ska förstå?

        Du kan även säga samma sak till personen inlägget handlar om. Hon har spytt galla över ”tjocka” och andra grupper hon föraktar. Tycker du det är ok? Har du sagt till henne också, ”vilken nivå”? Det är självklart mycket mer problematiskt att en ” kändis” med stor plattform vräker ur sig vidrigheter och mobbar folk, än att någon reagerar på detta.

          Det här argumentet funkar inte när man lämnat förskolan bakom sig. Det spelar ingen roll om ”han började” du får ändå helt själv ta ansvar för vad du gör.

            Jo, har man stor plattform får man räkna med att många reagerar på det man säger. Det förstår även förskolebarn samt utvalda vuxna. Man kan inte fegt gömma sig undan sitt ansvar genom att resonera som du gör.

              Alltså hennes taktik bygger på att trycka ned alla andra. Sedan fnittrar jag av att hon verkar tro att hon ens ligger i klass utseendemässigt som de andra influenserna. Innan hon spyr galla över andra mindre attraktiva borde hon se sig själv i spegeln alltså!

    Hela hon är ett ålderdomskomplex

      Suck. De tre första kommentarerna visar ju bara att Katrin delvis har rätt.

        Nej, det visar att som man ropar får man svar. Har man byggt hela sin plattform på att bete sig vidrigt mot folk, spy ur sig galla mot olika grupper av människor, kan man inte räkna med att folk blir så trevliga tillbaks.

          Exakt!
          De här språket är det enda hon förstår.

            Är det Sveriges samlade förskoleklasser som hänger på BB på tisdagar? Nivån är så himla låg idag?

              Vi anpassar oss bara efter Katrin!

              Är det tisdag idag? Vem är det egentligen som går förskoleklass här.

                Hahahahaha gud va kul när nån ska va dryg så säger hen fel dag

    OT rörande den här bloggen: jag har en ny telefon och har glömt hur man fixar så att reklamen inte stör spotify, alltså reklamen gör att spotify pausas, hur fixar man det?

      Hahaha kaoz-Katrin?????

      Köper Spotify premium?

        Jag har spotify premium. Reklamen på den här bloggen gör att spotify pausar mitt i.

          Det är för att Nyheter24/nätverket de tillhör kör med auto-start av ljud på annonserna (vilket är emot branschpraxis). Om fler klagar kanske de slutar med detta nonsens…

            Ah, jag förstår. Jag har dock för mig att jag har läst något knep här hur man kommer runt det, men det kanske inte gäller längre?

            Förhoppningsvis förbjuds spelreklam snart, det verkar endast vara casinoreklam och liknande som pausar spotify.

              AdBlock, AdBlock, AdBlock.

              Tryck av ljudet på just den sidan i din browser. Se: Ljudsymbol i toppfliken på tex firefox, klicka.

                Tack, ska testa ? det spelas dock inget ljud, utan pausar bara spotify

                  Ok annars är det adblock som gäller.

                  Anledningen till att så många skaffar adbloblock är den typen av störande skitreklam som inte bryr sig om användaren. Hänsynslöst och osmakligt är ordet.

                    Ah, får använda det på den här sidan ? tack!

      Ha mobilen på ljudlös.

        Hur menar du att det skulle hjälpa?

        Eller håll in avstängningsknappen o stäng av. Så får du tid över till annat

          Tack för ditt givande och hjälpsamma tips! Visste inte att det fanns en avknapp på nya telefoner! Trodde det var som blinkers på bilar – kostar extra ?

    Meh… Ständigt detta ”avundsjuka!!” All kritik, all granskning, allt går under rubriken Avundsjuka. Vi är samtliga outhärdligt avundsjuka på dessa vackra, sexiga, framgångsrika influencers och vi gör ALLT för att bestraffa dem för deras ouppnåeliga skönhet. Vad skulle det annars vara, liksom?

      Nått stämmer ju inte. Jag gillar ej denna Katrin med det enda jag inte håller med henne i i denna text är att hon är snygg, men det är totalt irrelevant. Och det här kan jag bra säga pga hur hon pratar om andras utseende. Men mycket annat stämmer. Folk här (en stor delkr är inte normala, aldrig nöjda, hatar alla, bittra, letar skit att haka upp sig på. Orka.

        Nej det är inte min uppfattning. Jag tycker att många här är kloka och sakliga. Att inte hålla med galenskap är inte samma sak som att ”hata” och vara avundsjuk”.

    Hon är så jäkla självupptagen den kvinnan. Finns massor av snygga och framgångsrika kvinnor som inte får den avsky som hon får. Hon får det för att hon medvetet provocerar och kan vara rent ut sagt vidrig i sitt sätt. Hur kan man vara stolt över det? Å nej hon har absolut inte hållit sig till regler på något sätt alls. Tvärt om. Tippar på för lite uppmärksamhet som barn i detta självhävdelsebehov som hon har. Å Bingo som ständigt trycks ner av henne. Det är jag, jag jag, och så fort han öppnar käften så dalar hennes intresse. Otroligt tillplattande mot honom i deras podd. Katrin är en narcissist av hög rang. Usch vad jag ogillar henne.

      Precis. När det passar, då provocerar man, men sen får man kritik som inte passar – då är klicken stygg. Klicken. Herregud, det låter ju som ett glidmedel.
      Trött på influensers som ena stunder tjänar multum på att provocera och sedan tar fram näsduken när det stormar. Som man sår får man skörda.

      Håller med!
      Den bilden till den texten – var är min skämskudde när jag behöver den som mest?
      Såå himla pinsamt att visa halva (silikon)brösten & vilja bli tagen på allvar!
      Det finns inte ett uns av mig som är avundsjuk – snarare glad över att inte vara KZ!
      Lycklig!

        Hon kan ge klicken fingret eller bröstet. Går förmodligen på ett ut.

      Fast snälla du, alla influensers får skit. Oavsett om de provocerar eller ej. Sluta skylla på andra för ert eget beteende.

        Buhuuuu ?

    Hon är så dum att klockorna stannar.
    Med vänlig hälsning, Klicken

    Vem har störst ego, KZ eller Trump?

      De använder i alla fall väldigt likartade argument 🙂

    Ibland undrar jag om vissa inte förstår att de inte klassas som ”unga” längre. Är man i fyrtioårsåldern kanske man borde ha kommit över att söka bekräftelse genom att visa hud tänker jag. Kanske mogna i att få bekräftelse genom sitt intellekt eller sin varma och omtänksamma persona exempelvis?
    Om folk vill se hud tittar de väl på en ung persons Instagram istället? Det finns ju mängder av unga snygga influensers som viker ut sig gratis där?

      Avskyr katrin men hon får väl välja att visa hud alldeles oavsett hur gammal hon är. Vad sorgligt att tänka ”nä jag kan inte göra X för jag är inte ung längre”. Eller egentligen, vilken bitterkärring att tänka ”nä du kan inte göra X för du är inte ung längre”

        Jag lyfte endast min åsikt vilken är att man borde kommit längre i sin personliga utveckling än att söka bekräftelse genom sin kropp när man kommit upp såpass i åren. Jag uppfattar det som desperat att söka uppmärksamhet på samma sätt som ungdomarna vilka har ett annat utgångsläge såklart pga mognad. Men självklart får hon vika ut sig, om hon så är 100 år.
        Man kan diskutera utan att slänga sig med nedsättande ord. Det är kan vara mer effektivt att tysta någon med vikten i sina argument istället. 🙂
        /bitterfittan

      Smaken är bekant som baken…milfs & cougars osv. Inte alla tänder på samma sak.

        När du säger det, ”klicken” är ett gäng avundsjuka kvinnor, som hon försöker locka med lite hud ? hur tänkte kz där?

    Personer som denna extremt lättkränkta bluffmakerska är farligare än man kan tro. Det är lätt att bara se henne som en patetisk lurendrejare som försöker kränga ”mirakelkurer” och annat kvacksalveri, men det går djupare än så, är del av något större som kan bli riktigt farligt om vi inte tänker ”outside the box”. Tänk på vad hon står för. Hon är mer än bara en patetisk, lättkränkt jättebebis. Hon och det hon står för, kan bidra till, en riktigt otäck samhällsförändring. Tänk, folk, tänk. Det enda jag tyckt varit positivt med henne, var att hon bevisar att även fula kvinnor kan ges en plats i media. Den ansiktsfulheten är inte att leka med. Men inte ens det väger upp allt dåligt hon står för, alla mer djupliggande skador på samhället som sakta krackelerar.

    ”Vi snygga, starka, framgångsrika tjejer får mest skit” haha hon är ju helt galen. Hon är en medelålderskvinna med livskris deluxe, sorry K men du räknas inte in i den ”snygga framgångsrika tjejer” ligan ?

      Narcissister ser inte på livet som vi andra. Katrin kommer alltid tycka att hon är störst, bäst och vackrast.

      Fast åldern kan man ju hålla utanför tycker jag. Hon skrev ju inget om ’snygga UNGA framgångsrika kvinnor’.
      /Kalla mig ’Klicken’

        Jag reagera på ordet ”tjejer” enligt mig är hon en vuxen kvinna i medelåldern, ingen tjej

          Hon är fortfarande tjej. Finns liksom ingen ålder när du slutar vara tjej. Flicka säger man om yngre, kvinna äldre. Tjej är du hela tiden.

            Är 26 och skulle aldrig kalla mig själv ”tjej”. Känns fel.

              Haha, jag är också 26 och är definitivt en tjej. Vet inte riktigt när jag kommer övergå till kvinna…

                Vid typ 30-35 haha

                Jag är 40 och definierar mig som ”tjej” om jag inte jobbar, då säger jag kvinna. Tjej är enligt mig bara en vardaglig form av kvinna, inte en åldersbestämning. En flicka är ett barn.

                  Aldrig hört nån i din ålder kalla sig tjej, tycker de låter konstigt

                    Då tror jag inte du hänger med så många 40 åringar. Det är en sak vara professionellt formell men om jag ska träffa mina tjejkompisar så träffar jag inte mina ”kvinnokompisar.”

                    [Borttagen kommentar]

                    Haha va tusan. Klart man är en tjej även i den åldern. Eller ksa man börja kalla sig för dam då?

      Är hon verkligen framgångsrik? (Resten tänker jag hålla mig långt från att kommentera)

        Hon säger att hon inte behöver förklara sig. Sen förklarar hon sig. Hmmm….

    Bara bildvalet till hennes inlägg säger en hel del om denna så kallade affärskvinna.

      Hon bara måste få visa sitt bröst för allmänheten.

      Var är Syntolkningen? 😀

        Ok, här kommer syntolkning till bilden: frysande tant stirrar in i kameran.

    Finns många företag som påstår att all pr är bra pr och att de säljer som aldrig förr. Märkligt nog visar de sedan röda siffror i bokslutet…

    Njuter av att såra? VÄNTA LITE NU TACK…

    Drabbar ingen fattig.

    Vad har hon lärt sig? Ingen aning. Hon är inte ärlig i inlägget, hon utlämnar viktig information. Vem orkar. Detta evinnerliga upprepande av hur bra hon är och hur bra hennes familj har det, som om hennes familj var den enda i världen som har det bra.

      Hon upprepar det, för ingen annan säger det till henne…

      Det är sorgligt, men viljan att ge henne sympati försvinner när hon är så elak mot andra!

      Jag känner ingen sorg för Katrin, man skördar det man sår!

    Varför hålla sitt bröst i handen samtidigt som hon försöker förmedla att hon är klok? Det bevisar snarare motsatsen.

      Hon har ju valt den bilden för att få reaktionen. Hon ”bryr sig inte” om vad nån tycker om henne

        När man skriver ett långt inlägg på Instagram om hur lite man bryr sig…

    Nä seriös är väl inte direkt ett ord jag förknippar med Katrin. Hon har sig själv att tacka för att folk är ständigt provocerade av henne- det är ju liksom bensinen till elden hon behöver. Hon hade inte varit nått om inte ”klicken” surrat runt henne. Hon kan gott ha det!

    Vad hände med syntolkningarna, Cam? Eller var det bara for show?

      vad ska syntolkas här? bilden på katrin?

      Är det en screencapmed text mex i inlägget? Om inte så behövs ju ingen syntolkning?

    Finns mycket att säga om denna människa, och det är inte i några positiva ordalag… lätt att hävda avundsjuka när man får kritik, men jag är inte det minsta avundsjuk på en osympatisk, egoistisk, kall, beräknande och korkad kvinna som mer eller mindre skulle sälja sin själ till Lucifer… hon kan inte ens uttrycka sig intelligent eller korrekt i skrift, så hur hon lyckats ens driva företag utan att redan ha gått i konkurs är en gåta. Säger ingenting om hennes utseende som sådant, men kolla bara hennes blick på denna bilden. Inte ett uns av värme i den…

    Dessutom stäms hon av grundaren till Love by Lola för att inte ha slutfört företagsköpet:

    ”I april meddelade bikiniföretaget Love by Lola att medieprofilen och entreprenören Katrin Zytomierska har förvärvat 80 procent av bolaget. Nu har grundaren Yessica Thor stämt Katrin och företaget vid Stockholms tingsrätt.

    Jag önskar att uppföljningen bjöd på goda nyheter, men så är tyvärr inte fallet, skriver Yessica Thor till Ehandel.”

    https://www.ehandel.se/darfor-stammer-e-handlaren-zytomierska-behover-ifragasatta

      Verkar inte seriöst, klarar hon inte att genomföra en affär på 1,2 miljoner. Hon fick iallafall några bikinisar på köpet som ser ut som behå och trosor. Undrar hur hon fick influenser att ställa upp i dessa underkläder?

        Hon fick leka baddräktsmodell på köpet, allt handlar om att boosta hennes ego.

          Det var därför hon gick in i företaget, en anledning att visa upp sin pt-tränade kropp, vad ska hon annars träna hårt om ingen får se den, det ger henne en boost att visa sin kropp och då löser man det behovet genom att taöver ett bikiniföretag.

    Jag har aldrig ogillat eller gillat henne. Jag läste inlägget som hon skrev. Att hon haft corona och att hon blev frisk efter fyra dagar. Hon framstod i mina ögon som totalt empatilös.

    Ett litet julklappsrim till kaoz-Katrin:

    Gör om
    gör rätt
    din lilla sprätt
    för du har ett jävla sätt

    Det är så kul att influencers alltid hävdar ”jag är superförsiktig och riskerar inte att smitta/smittas!!!” när de springer runt på brunch, nattklubb, restaurang osv.

    För att en vecka senare dyka upp med antikroppstestet som ett patetiskt frikort de vevar med. Om du nu blev sjuk TROTS att du var så oooooerhört försiktig, är det inte dags att gå ut och be om ursäkt och korrigera det du tidigare sa?

      Haha exakt! Undra vad de ser som oförsiktigt beteende? Att gå på kramturné på alla stadens äldreboenden? Att gå ut på restaurang trots att man hostar så man skakar? Alltså nivån de lägger…

    [Borttagen kommentar]

    Utseende är något subjektivt och bör egentligen inte diskuteras här. Men då hon själv för detta på tal vill jag påpeka att man aldrig kan vara vacker med ett sådant ruttet inre. Hon tillhör bottenskrapet av mänskligheten och jag skulle önska att man aldrig mer behövde höra hennes elakheter. Hon är och förblir en elak pajas. Tänk bara hur hon förstörde för hon med bikiniföretaget.

      Klokt inlägg!

    Orkar inte längre med dessa intelligensbefriade influensers som höjer sig själva till skyarna. Var är alla smarta och kloka kvinnor som är riktiga förebilder? Jo, de har förmodligen fullt upp med att göra vettigare saker med sitt liv än att synas på sociala medier.
    En fråga: vad tror ni flunsorna hade gjort om inte detta nya ”yrke” dykt upp? Bellsan ville ju bli jurist en gång i tiden. Paula Rosas har pratat om hur mycket hon tycker om att skriva. Att hon sen inte kan skilja på skäl och själ spelar väl ingen roll.

    Det här låter lite som när killar skriver ”Du var för ful ändå” när man tackar nej till träff. Hon försöker verkligen få det att låta som att det inte sved i plånboken och att publiciteten var välkomnad samtidigt som hon ändå låter väldigt bitter över detta.

    Jag har ingen koll på Katrin men detta gjorde att jag aldrig kommer att köpa något hon marknadsför ?

    Hennes tid är snart över. Det finns ohyggligt många posörer på sociala medier som säljer dyrt skräp.

    ”Vi snygga framgångsrika tjejer”? Hmm…

      Ett rätt av tre möjliga = med tvekan godkänt.

    Undra hur många hon smittade med covid-19? Om hon inte ljuger om att ha haft det. Inte varit hemma en dag sen hon var i karantän med familjen i början av året. Hon berättade väl inget om sin sjukdom för att kunna vara ute som vanligt.

      Precis. Men tror Bingo skrev lite i förbifarten för några veckor sedan att deras stora son hade lite feber? Gick ganska snabbt över de med vad det verkar, men kan ju också ha varit Corona. Och hon blev smittad av det? De är vad jag tror. Men barnen har ju härjat runt som vanligt dem med typ. 2 veckor ska man ju hålla sig i karantän vid Corona även om du blir feberfri.

    Hon ser ut som en av dom animerade skådespelarna i flushed away. ? Söt endå.

    Tror hon gapar på alldeles extra nu för hon känner att hennes ”glansdagar” för längesedan är över och att det enda hon mäktar med att ta till nu är förolämpningar och sårat ego. Hur patetiskt? ?
    Ser hennes gräsliga poserande i skitfula bikinis framför mig! ?

    Ännu en tuttbild a la Bingo, trodde Zytto nog kunde höjt ribban lite högre än så….. Zzzzzz….

    Varför naken liksom?
    Tror hon att det skulle tillföra något estetiskt? ?

    [Borttagen kommentar]

    ”Inte min årslön utan en”
    <3

      En årslön kan vara alt mellan 1kr till 100 miljoner.

    Hoppas det kommer ett inlägg om angående Peter Wahlbecks medverkan i Gott snack idag här på bloggen.

      Vad handlade det om?

    Jag tycker det är ganska festligt att Katrin anser sig vara så snygg……på riktigt alltså !

      Hon kanske egentligen är komiker?

    Hennes exman visade vägen, när det gäller hur man kan skriva om människor på nätet. Hennes exsambo flickfotografen jobb att exponera kvinnohud. Hennes dessa båda exmän präglar henne.

    Vad har hennes ena side boob med saken att göra??

    Cam, SNÄLLA ta upp JLC eller vad de nu kallar sig, som har en ny serie med sketcher där de tycks skämta om övergrepp på fulla tjejer. Riktigt riktigt äckligt och SUPERBRA när deras målgrupp främst är unga tonårskillar.. seriöst? Hur tänker de? Flera tjejer som börjar uppmärksamma det på insta nu.

      JLC känns som såna där typiska killar som egentligen är snälla och egentligen inte dumma i huvudet heller, men dom lever i sin lilla mansvärld och reflekterar inte över hur problematiskt sånt här är.

      Wtf?

      För att förtydliga: klippet handlar om att två av killarna uppmanar den tredje killen att han bör vara orolig (läs: kontrollerande) för att hans flickvän ska resa utomlands. De demonstrerar sedan hur hans flickvän kommer dansa på klubb och bli tafsad på av andra killar, vilket hon kommer tycka är heeeelt okej ”för att hon är så full.” Sen går skämtet vidare i att hon ska DÄCKA på en främmande killes hotellrum, varpå killen FINGRAR henne när hon sover. Responsen? ”Men killar och tjejer kan va vänner utan att vilja ha sex”. Enormt problematiskt då det absolut INTE är möjligt för en medvetslös kvinna att säga ja eller nej till sex… usch så smaklöst, tappade allt för denna trio! Trodde aldrig man kunde skämta och göra sånna sketcher år 2020.

        Tappade du allt?! Varför satt du ens någon tilltro till dom från första början kan man ju undra.

    Tycker det vore rätt intressant få din egen kommentar om dagens kommentarsfält Camilla? Du har skrivit ett inlägg om KZ svar på ett antal KO anmälningar men 95% av kommentarsfältet består av påhopp relaterat till a) KZ utseende, b) KZ ålder och c) KZ personlighet. Hur påverkar det dig i din utformning av olika inlägg, får du dåligt samvete ibland eller tänker du att du inte är ansvarig för mer än du själv skrivit i inläggen?

      ?

      Hade det gällt någon annan hade jag hållit med dig, men Katrin lever på att provocera. Hur trevlig och snäll är hon mot andra på en skala?

    Det som är mest skrämmande med KZ är hennes anhängare. Läs kommentarerna till inlägget. Var kommer alla dessa människor ifrån? Det är skrämmande att läsa att så många ser upp till henne vad hon än skriver, ungefär som Trump-supportrarna.

      Fast det gäller alla sorters fans. Vill påstå många ser upp till Biden vad han än skriver. Och Obama, och Stefan Löfven osv osv.
      Märker att många i kommentarsfältet försöker validerad sin åsikt med att skriva ”så gör Trump”, ” så säger Trump”. Då slipper man förklara mer, Trump är ju dum…universalsanning.
      Släpp Trump, försök hitta argument till din ståndpunkt.

        Nja, tycker nog generellt att de som hänger efter folk som beter sig illa, kastar skit till höger o vänster, lättkränkta, tror att alla är avundsjuka, inte kan ta ett nederlag, har vidrig kvinnosyn, beter sig som lättkränkta 4-åringar o ska skrika högst….. Folk som har dylika personer som ”idoler” brukar vara mer fjäskiga, lättlurade, lättkränkta, och svansar efter sin idol mer än de som tex följer/röstar på personer som kan bete sig i möblerade rum o har social kompetens. Jämför tex trumps fans med de som röstar på sossarna här i Sverige. Har mycket svårt att se sosseröstare gå ut på gator o torg o vråla o ha bilder på Steffe på tröjor o flaggor, o vara så fjäskiga och insmickrande och rövslickande som tex trumpfans. Då har jag ändå röstat borgerligt i hela mitt liv, så jag är verkligen inget fan av Steffe heller, så jag kan nog se ”nyktert” på de stora skillnader som finns på hur ”fans/följare/röstare beter sig beroende på hur deras ”idol” beter sig. Människor som är jagsvaga tenderar att dra sig till folk som härjar, skriker och kastar skit för de misstar detta för att vara ”stark”, och personerna beter sig då även ofta väldigt fjäskigt och insmickrande mot sin ”ledare”.

    Hon är så omodern. uttrycker sig på exakt samma sätt som kissie och paow gjorde för 10 år sen på sina bloggar. Och nej katrin är absolut inte snygg. hon spyr ju galla över överviktiga, fattiga eller andra folk stup i kvarten. men finns massor med överviktiga kvinnor som är hundra gånger snyggare än henne och mer feminina.

    Men för femtielfte gången – de tjänar pengar därför att det finns något som heter medelintelligens och som ligger kring 100 och därför att människor som tillhör den skaran inte läser särskilt mycket och allmänt har enklare intressen, till exempel att surfa runt på sociala medier dagarna i ända. De får många klick och kan sedan håva in reklamintäkter. Rent definitionsmässigt är det därför inte fel att kalla dem ”framgångsrika” men det är inte samhällsbärande, tvärtom är de förödande med tanke på att jorden håller på att brinna upp. Det är ganska roligt att läsa vad hon skriver, faktiskt, för precis som de flesta andra som pysslar med det här har hon en skev självuppfattning. Då tycker jag att det är bra att poängtera att det här ju handlar om lågutbildade kvinnor som inte skulle ha en chans på arbetsmarknaden om inte den speciella nisch de verkar i uppstått.

    Hahaha… När man trodde hon inte kunde bli värre?! Vad förstår hon inte eller förstår hon nåt alls?

    Det var en tid när jag tyckte att K var skön, när hon hade den där bloggen fxxck you right back. Nu är hon bara sorglig. Jag tycker inte hon är vacker i ansiktet + det blonda håret passar inte henne. Visst hon har snygg kropp.

    Vill inte outa mig för mkt men en bekant jobbade för henne förut och hon är ännu hemskare irl tänka sig!

    Kolla clean eating på mer info så märker ni också att ljuger hårt om sina pengar. De går INTE bra för Katrin. De enda som lönar sig för henne är reklamen på insta och i hennes podd

    Bra inlägg!!

    Dom enda kvinnorna som är snygga ,starka,fantastiska idag är kvinnor i vården som varje dag riskerar livet för andra människor.Vem är denna kvinnan och vad har hon gjort som varit så framgångsrikt? Förutom då bråkat med folk….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.