En liten juluppdatering

Jag har samlat ihop några av alla de profiler jag brukar skriva om, för att visa hur de spenderade julaftonen år 2020.
Bloggen kommer gå på lite sparlåga idag också, och hoppas att ni kanske hittar en strimla sol att vända ansiktena mot.
Jag hoppas att ni hade en fantastiskt fin jul, trots rådande omständigheter. 🙂

Kl 20.00 kommer ett Öppet Spår som vanligt. 

221 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Var det någon som såg på systrarna Graafs jul? Jag tittade lite men stod inte ut, kanske det fanns bättre stunder.

      Nej, finns inte på kartan att titta.

      Jag tittade i efterhand en stund innan jag skulle sova. Spolade fram hela tiden för att det var så boooooring i tron att det skulle bli bättre! ?

      Kollade typ 5 minuter och såg att jag hade sällskap av 200 andra personer. Succén uteblev, ljudet var uselt och alla såg ut att ha skittråkigt. Magdalena satt med sin rökskadade röst och gapade på i vanlig ordning. ?‍♀️

      Är det bara jag som tycker att allt ser så oäkta och tillgjort ut?!

        Graafarna fick betalt för att göra detta på julafton. Får sektvibbar av dom skenheliga Graafarna. Bara 200 som sporadiskt tittade/slötittade känns som ett fiasko.

          Hur vet du att de fick betalt?

      Varför trycker dom alltid brösten mot varandra när dom posar?

        //00.53
        Alltid undrat samma, kanske Bingo som lärt dem.

          Oj, jag som tänkte att jag var ensam om att fundera över det.
          Hanna gör det även när hon fotas med andra människor. Märkligt sätt ju.

            Supermärkligt

    https://www.expressen.se/kultur/jag-vill-inte-forknippas-med-en-flickfotograf/
    GW ger sin syn på Bingo och hans tavla. Mycket tänkvärd text.

      Team GW!

      Ja verkligen team GW!!!

      Här står det att GW och hans fru har anlitat Bingo som fotograf.
      https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/12/21/leif-gw-persson-har-siktet-installt-pa-bingo-rimer/

        Han kan ju ha omvärderat clownen med åren.

          Jag får lite intrycket av att GW vet mer (idag) än vad han visste då (och också säger). Tycker han insinuerar nåt i texten.

            GW vänder sig mot att Bingo kommer tjäna stora pengar svart genom att sälja tavlor med GW på. Det är det han insinuerar – att Skatteverket borde titta på Bingos inkomster.

              Jag fick faktiskt för mig för ett tag sen att kolla både katrin och bingos företag på allabolag och ja, Skatteverket borde nog ta sig en titt…

      Bingo ska ha varit bröllopsfotograf när GW gifte sig för 20 år sedan och då var väl Bingo mera känd för att fota naket än han är i dag?

        GW verkar ha kommit på bättre tankar sedan dess. Det var 20 år sedan så han har säkert blivit klokare. Det är i alla fall det han ger uttryck för i samband med Bingos tavla. Bingo däremot verkar fortfarande ha samma unkna kvinnosyn

          Synd att han inte kommenterade det i sin krönika. Han skriver om Bingo som typ den äckligaste människan på jorden men när Bingo stod på sin topp som flickfotograf så anlitar GW honom till sitt egna BRÖLLOP? Snacka om att mörka, det trodde jag inte om GW. En sådan stor sak hade jag förväntat mig att han trots allt skulle nämna och förklara.

            Hej Bingo (el möjligtvis Katrin..)! Du kan liksom inte försöka undkomma ditt ansvar och vad saken gäller genom att försöka sko dig på att du fotade nåns bröllop för 20 år sen. Väx upp för fan och stå för vad du gjort. Heja GW!

              Va? Du missförstod helt vad jag skrev. Herregud.

            GW märkte nog knappast Bingo fotade nåt bröllop 2 decennier tidigare eller tyckte det var särskilt viktigt…men visst- troligtvis det största som hänt Bingo i livet, såpass mkt han försöker dra fördel av det nu istället för att koncentrera sig på lite mer betydelsefulla frågeställningar som väckts av det här..

              Fast det är ju inte det min kommentar handlar om? Om Bingo försökt sko sig genom tiderna har jag ingen uppfattning om, jag skriver om att GW.

              Brukar inte de flesta komma ihåg ifall de anlitat en känd fotograf till sitt eget bröllop? Det är ju inte bara ”nåt bröllop”. Bingo hade sin storhetstid under 90-talet då killtidningar såsom Café var inne och häftigt, kända kvinnor stod på kö för att få ett uppslag. Det var en helt annan tidsanda än idag och Bingo måste varit runt 20 år när han blev känd.

              Jag tror att GW är mest sur över att han inte blev tillfrågad överhuvudtaget och att han verkar ha förstahandsuppgifter på att Bingo tjänar stora, svarta pengar på att sälja kopior på dessa tavlor. Hur Bingos ekonomi går ihop har nog många undrat och GW:s moral förkastar att vara del av en sådan verksamhet. Och det förstår jag – den tavlan hade antagligen sålt grymt och då hade Bingo råd att köpa sig något annat onödigt dyrt som han verkar göra i parti och minut.

              Att snacka om flickfotograf känns mer som dagens tidsanda och en efterkonstruktion för att vinna lite extra poäng. Hade en annan fotograf gjort exakt likadant så hade GW blivit lika upprörd.

                Tror GW är helt ärlig med att han vägrar förknippa sig med ”flickfotografer” av den anledning man säger. Om man lyssnar på GWs egna serier när det kommer till vissa kvinnliga brottslingar märker man han har väldigt stor kunskap och också respekt för vad en del av dessa kvinnor fått utstå (också som offer). Kom ihåg att han faktiskt är kriminolog & jobbat en himla massa år på golvet, han är inte dum. Varför jag är imponerad bingo var så korkad han valde just Leif att tjäna en hacka på.

                  Ändå så anlitade han Bingo som fotograf till sitt bröllop när Bingo stod som högst i sin karriär som flickfotograf?

                  Han ska ha jobbat med dessa frågor i närmare 30 år när han gifte sig och var närmare 60 år. Känns som ett minst sagt konstigt val att då anlita Bingo om han nu brunnit och jobbat med dessa frågor i många år. Och som sagt – konstigt att välja att inte nämna det alls i sin krönika då han tvår sina händer helt från den moraliskt förfallna Bingo. Han borde väl ha tagit avstånd som 60-åring om han har brunnit för att hjälpa och förstå kvinnor under sitt yrkesliv kan jag tycka.

                  Jag tycker som de flesta andra om GW mycket, nu tycker jag dock att det blir konstigt och för min del så faller hans trovärdighet lite.

                    Ja det är två decennier sen. Det är liksom inte igår.

                      Då gäller det svaret Bingo också som har lagt den tiden bakom sig, om nu tiden är ursäkten är för att 60-åriga GW anlitade honom då.

                      Det där är en falsk jämförelse.

                      Att anlita en flickfotograf som bröllopsfotograf är inte på något sätt jämförbart med att vara en flickfotograf.

                      Om du anlitar en mördare att måla ditt hus, är du lika klandervärd som mördaren? Kanske är det möjligt att förlåta den ena handlingen tidigare än den andra?

                      Han är väl även flickfotograf idag? Han har bara lagt till mer grejer till meritlistan.

                      Anonym / 13:49 – om man visste att någon var en mördare och ändå anlitar personen som arbetskraft för att sedan hävda att man vägrar ha något att göra med personen då den är en mördare och låtsas som ingenting är konstigt.

                      Allting blandas hej vilt nu med argument som inte ens är i närheten av det jag först har skrivit. Men vi kan säga så här då; om jag skriver en krönika i en av Sveriges största tidningar om att jag anser att det är för jävligt att en person är mördare och jag vägrar befatta mig med personen ifråga då den är moraliskt förkastlig SAMTIDIGT som jag undviker att skriva att jag anlitade den personen för 17 år sedan fullt medveten om mördandet så blir det bara konstigt. Du kan inte både ha kakan och äta den – GW var 60 år och borde då ha sitt moraliska pass på plats för länge sedan. DÄRFÖR tyckte jag att det skulle vara klädsamt med att GW nämnde det i sin krönika men får då som svar att det trots allt var länge sedan och lite andra goddag-yxskaft-svar.

                    Sent ska syndaren vakna?

                    GW:s ev. trovärdighet är helt ointressant här. Även tavlan är helt ointressant. Det intressanta är att en kändis ifrågasätter Bingos leverne. Det spelar för GW:s påståenden om Bingos människosyn ingen roll vad som finns GW:s huvud. Vi kan bedöma argumentens sanningshalt och hållbarhet ändå.

                    Bingo har systematiskt utnyttjat kvinnor under hela sin karriär, men han har gjort det på ett sätt som tyvärr varit tolerabelt i samhällets ögon. Detta är vad diskussionen bör handla om, inte tavlor eller upphovsrätt.

                      Då borde inte lagt så mycket vikt vid tavlor, upphovsrätt och varumärkeintrång.

                      Strunta i deras kändisbråk om pengar och fundera på vad som är relevant istället. Genom att försöka sko sig på GW har Bingo ofrivilligt väckt en mycket viktigare debatt, nämligen den om att en hallick fortfarande är en kändis i Sverige.

                      Anonym / 13:54 – Hallick? Bara för att GW använder ordet som en jämförelse så blir det väldigt konstigt att skriva att Bingo är en hallick bara sådär.

                      Jag måste säga att det är fruktansvärt dåligt av GW låtit denna hallick härja i alla år utan att ingripa förens han själv kände sig oförättad.

                      Jag ser ju var detta ska bara hän – Bingo ska nu, med hjälp av GW:s krönika, rivas mer till en sexbrottsling och hallick för att han blivit mest känd som flickfotograf där Sveriges kädiselit stått i kö för att bli fotade. Stackars Kenza, Gynning och Silverstedt som råkat ut för detta rovdjur till fotograf.

                      Och NEJ – jag har inget med Bingo eller Katrin att göra, tvärtom brukar jag kritisera dem rätt hårt.

                      Att kändiseliten stått på kö är ett svagt argument. Det gjorde kändiseliten för t.ex. Terry Richardson också. Att GW skulle ha ingripit tidigare är också ett svagt argument eftersom det inte är hans ansvar.

                      Med tanke på nivån i resten av inlägget så tror jag inte vi har mycket mer att säga till varandra, men jag förstår och respekterar naturligtvis din ståndpunkt.

                      Anonym / 14:57 – Det är inte svaga argument.

                      Gynning och Silverstedt t ex har gjort en karriär av nakenhet och att vara sexig. Menar du att vi ska idiotförklara dem och bara gå på fotografen som fotat dem? Att de är så svaga så de har ingen vilja och så kommer hallicken Bingo och fotar dem nakna? Alltså kritiken mot Bingo är så moralpanik så det är läskigt.

                      Så många gånger som Bingo har ägnats kommentar här på bloggen och ingen av dem i princip har nämnt något om hans yrke. Nu när GW la fram det som han gjorde så är det plötsligt jätteproblematiskt att Bingo är flickfotograf – precis så startar drev.

                      Och hallo – om GW har vetat om att Bingo är någon som utnyttjar tjejer och som tar pengar underbordet för sin konst så är det väl väldigt konstigt att han tigit i alla år tills han själv behöver känga till för sin egen vinnings skull?

                      Du säger att det inte är GW:s ansvar, var det inte just den tystnadskulturen som vi har försökt att komma ifrån med bl a Metoo? Och nu försvarar du GW:s tigande med att det inte är hans ansvar att tala om vad han vet. Du har rätt – vi kommer verkligen inte vidare i denna diskussion.

                      Det där inlägget var ungefär på den förväntade nivån, fast lite lägre. Det är meningslöst att bemöta.

                      Förstår inte dina argument. Att en flickfotograf som Bingo exploaterat trasiga kvinnor under årens lopp innebär inte att du kan ta två individuella exempel för att just de två individerna (Gynning och S-stedt) varken är svaga, trasiga eller exploaterade. Det säger liksom ingenting.

                Han blev ju tillfrågad och sa nej.

        Svar till Anonym 09.26
        Alltså långt före Bingo började promota, umgås med och hylla Puma Sweede (i alla fall i sociala medier).

          Samt långt före Marie Plosjö gick ut med info om honom.

            Vilken info har hon gått ut med?

              Googla

                Dryg du är

                  SRY, mycket att skriva här, lättare att Googla.

      Team GW! Jag hade inte heller velat ha någon ful tavla på mig själv till försäljning 🙂

      JÄKLAR så bra skrivet av GW!

        Bara jag som tycker att grammatiken och flowet i texten inte är värdig en författare..?

          Tänkte samma sak! Blev riktigt förvånad.

          Exempel på dessa?

      Förstår GW. Sliskiga Bingo skulle inte jag heller vilja förknippas med. ryser

    Katrin och Bingo ska som vanligt provocera. Börjar kännas gammalt. Särskilt som det visar att man totalt skiter i andra. Att viruset fortsätter att spridas och sjukvården går på knäna är inte underligt när människor beter sig så barnsligt.

      Jag blir ledsen när jag ser sånt. Här har vi firat hemma ensamma med barnen, med övrig familj på distans. Jag saknar min familj precis lika mkt som andra skulle gjort, de som skiter i vården, skiter i de äldre.

      Ja hur vågar hon påstå att dom fick snö när man tydligt ser att det är frost…

      De vidrigaste föräldraparet av alla ”kändisar” är Katrin och Bingo. För en gångs skull speglar utsidan även insidan.

      Ja de och familjen W verkar vilja provocera och visa att de står över gemensamma regler. Fy så respektlöst. Många har fått sitta helt ensamma i jul för att ta ansvar och stoppa spridningen.

        Många hade inte behövt sitta helt ensamma. Det är inget de blivit tvingade till. De som känt sig ”tvingade” är bara lata eftersom de inte orkat fixa alla åtgärder som behövs för att fira en säker jul med någon annan

        Vadå gemensamma regler? De har valt att fira tillsammans och utsätta sig, det är deras val. Om de ändå träffas kontinuerligt är det väl ok.

          Jag hoppas de har en egen sjukvård också så att de inte belastar den vanliga sjukvården ännu mer….

          Ja det är deras val om de inte är rädda för att bli sjuka, men det är vårt allas ansvar att inte belasta sjukvården! Varför förstår inte folk detta? Ingen tänker utanför sitt eget bästa?

        Familjen Wahlgren kunde väl fira ihop eftersom fkera resan haft Corona, man ska inte överdriva. Dom umgås ju hela tiden ändå och smittar väl inte mer på julafton.

          ☆ flera redan.

          De umgås ju med jättemånga andra så det är ju inte otroligt att de blivit smittade inför jul heller. Dessutom kan man bli sjuk igen trots antikroppar, plus att det nu sprids mutationer av viruset som det inte är säkert att antikropparna hjälper mot. Varför inte bara respektera de råd som finns, för allas bästa?

      Mm verkligen. Dessutom försvarade sig Bingo med att skriva att de visst följer restriktionerna.. jo tjena, var någonstans gör dem det? Inte alls. Då förstår de inte. Kanske någon behöver förklara för dem?

    Håller med Martin Melin. Jag jobbar inom handels och jobbade igår. Ingen OB förrän efter kl 12, för oss som börjar jobba tidigt så är det nästan ingen OB alls. Tycker det är lite märkligt ändå när man jobbar julafton

      Julafton är inte röd dag så är väl därför 🙂

      Dåliga avtal. Handels är väl inte det skarpaste facket.

        Handels har väl ändå bäst avtal om man jämför med andra enkla jobb

        Avtalen blir ju efter normen. Restaurang har sjukt dålig kvälls OB just för att de nästan bara jobbar kväll. Eftersom julafton inte är en röd dag (ingen afton är det) får samhällsbärande yrken och liknande finna sig i att jobba på aftnar.

          Transport. Uruselt. Med tanke på att det mesta går med lastbil på nätterna

          Mitt jobb har bra ob på aftnar.

            Ja, det är väl tur för dig att du har det.

            Innebär det att alla har det?

              Nej och det har jag inte sagt. Tagga ner. Det är sånna som du som förstår stämningen här.

            Vad jobbar du med? ?

          Enligt semesterlagen;
          allmänna helgdagar (s.k. röda dagar) samt julafton, midsommarafton och nyårsafton också ska jämställas med en söndag.

      Afton räknas som lördag enligt handels. Så har det alltid varit

        Har Handels inget extra OB (storhelgstillägg) för midsommarafton, julafton, nyårsafton, påskafton och pingstafton?
        I andra avtal brukar bara trettondagsafton, dag före Kristi himmelfärdsdag, dag före Första maj, dag före Sveriges nationaldag och dag före Alla helgons dag vara undantagen ”afton”.
        Sen gäller inte OB hela dagen utan klockslaget brukar variera med avtalsområdet. För Handels brukar kl 12 vara det klockslag efter vilket OB träder in på en ”afton”.

      Här kan den som är intresserad läsa om hur Kommunal definierar Storhelg.
      Beroende på avtalsområde gäller storhelgstillägg från olika klockslag.
      Tillägget under storhelg är högre än det vanliga OB-tillägget.
      https://www.kommunal.se/svar/lon-och-ersattning/vad-raknas-som-storhelg

      Mycket dåligt. Även om det är afton, är det typ årets största dag.

      Jag tänker, att det så klart är bra att hylla vårdpersonal som går på knäna. Men det finns många andra som ständigt ser till att det här landet fungerar. Polis, socialtjänst och så klart alla inom handels som ser till att vi har mat på bordet!

      Och då blir det så tydligt vilket världsfrånvänt liv många kändisar lever. Som söker miljoner i bidrag och skiter i restriktionerna (som är det skarpaste regeringen har att ta till, på grund av vår grundlag) och firar jul i stora sällskap. Kontrasterna mellan KZ och BI bilder, och MM alltså!

    2020. Hunden sitter i soffan och människan på golvet 🙂

    Pernilla W har postat en bild på Mariah Carrey i sin story där hon skriver ”supernaturlig tjäj”, vilket åsyftar att MC är numera väldigt opererad. Well, känns som att kasta sten i glashus då hennes dotter ser ut som en klon av Rebecca Stella.

      Spot on!

      Haha verkligen. ??

      Nä fast hennes dotter ser inte alls ut som en klon av rebecca stella och är inte opererad till skillnad från Mariah. Och för övrigt, du måste vara en väldigt ensam person om det är sånt du håller på påpekar såhär under julen

        Jo hon ser mer och mer onaturlig ut i ansiktet. Varför skulle man vara ensam för att man raljerar över ett lustigt sammanträffande?

          Haha men liksom. Alltid är man ensam, bitter eller behöver ligga oavsett vad man skriver här. ??

        Men snälla, kolla på bilder för bara 5 år sedan på Bianca och jämför med nu. Inga operationer? Kaaaaanske inte, men de där 2000 fillersinjektionerna ger ungefär samma look va?

        Då är väl Pernilla jävligt ensam också, som laddar upp en bild och skriver så om Mariah..

        Right back at ya!

      Men hon har ju sagt flera gånger att hon inte tycker att Bianca ska använda fillers m.m.

    Intressanta kommentarer på Biancas inlägg. Väldigt många tycker man inte ska kommentera avstånd och corona bara för att det är jul! Inte undra på att corona sprids.

    Alltså Katrin och bingo. Blir så trött. Hur kan man vara så dum i huvet?

      Och familjen W!

    Hur många av dessa var Max åtta personer!?
    Dåligt att bara Bianca får skit. Kenza sa att de skulle vara fler än åtta.

    Så dåligt och respektlöst mot dem som såg till att vara maxantal!

      Det är väl inte bara Bianca som går skit??

        Hur går du själv?

          Ah, trodde intelligensnivån här var så hög att man förstod att det var ett feltryck. Fel av mig, sorry. GÅR = FÅR
          Ps.
          Sorry betyder förlåt på engelska.

            Får= bäääääää?

              Förstår att din julafton varit ensam!

                Du måste vara en känslig själ.

      Det är ju fan bara Katrin och bingo som får skit… iallafall härinne

        Ja Katrin och bingo är tydligen de nya hatobjektet här inne. Förstår inte hur folk orkar sura över minsta lilla!

    Booken och My verkar ha corona anpassat sin jul. Men alla andra dagar kindpussas och kramas dom med frisörer och andra som inte tillhör den närmaste familjen. Reser runt, springer runt i butiker, äter ute mm.

      Vilka vänner/familj förutom sig själva brukar de umgås med annars menar du? De flesta mor-/farföräldrar i är döda, resten är de bittra ovänner med. Behöver du råd om hur du gör dig ovän med allt och alla? Filterdrottningen Stolledano Took till eder tjänst!

      Dom försöker bara samla pluspoäng/godhetspoäng i vanlig ordning, den ena åkte till Gävle och den andra firade som vanligt hemma med sin man och sina barn. Det är så dom brukar göra på julafton.

        My har väl för vana att åka till andra och fira högtider ex. jul o midsommar. Book brukar oftast vara hemma o bjuda in andra till högtider,fest o middagar, om inte just i år.

          Ja My kommer gärna till dukat bord när andra gör jobbet. Är det så smart att My träffar gamla svärfar med Parkinsons sjukdom öht så som hon lever till vardags. Tror fillersen i läpparna hamnat snett trots att hon inte använder det.

            Och katterna firar väl jul själva som vanligt.

              Tror inte de bryr sig

          Vilka är hos Booken på fest annat än ”systern” o dennes dotter/döttrar. Men dom har man inte hört något om på ett tag?

    https://www.expressen.se/kultur/jag-vill-inte-forknippas-med-en-flickfotograf/

    GW förklarar varför han inte vill förknippas med Bingo.
    Han kan nog verka bufflig ibland, men tror han har ett gott hjärta på rätt ställe, GW.

    Och ja, Bingo hade mailat en förfrågan om att göra en tavla och GW svarade nej… så Bingo är ju ännu mer dum i huvudet än vi trodde innan. Hur trodde han detta skulle tas emot? Eller skrev han dit citatet för att han va sur på GW?

      Jag rättar mig själv: Han hörde detta på omvägar och valde då att höra av sig till Bingo.

      Ingen skillnad men jag va lite snabb.

      På tiden att någon klargör att Bingos flickfotandet är skit. Han har fått hålla på för länge utan att att han kritiserats för det. Han har bidragit till en dålig kvinnosyn som spiller över i hur unga tjejer tror att de ska vara mot killar, till lags, vilket får dåliga konsekvenser för tjejerna. B själv vet att det är så.

        Ja, såg nyligen bilder på Hanna Graaf (som hon själv stolt lade upp på sin blogg, 16-17 år var hon) avklädd och i handbojor.

          Kanske tyckte det var roligt när hon var ung. Men håller med dig. Varför lägga upp de bilderna idag? Skulle hon vilja se sina flickor posera på samma sätt när de blir tonåringar?

        Håller med! Tycker överlag att han inte är en särskilt bra förebild. Träffade honom på ett event jag jobbade på för några år sedan när jag var 24. Det var en del av min praktik under min kandidatutbildning. Praktiken och således eventet var inom bilbranschen och när vi satt och pratade så tyckte Bingo att det var passande att berätta för mig och de vi satt med att jag skulle ta hand om hans barn istället för att vara där och jobba… Kände mig något förminskad! Bara för att man är ung och kvinna, suck.

      På tiden att någon talar klarspråk så som GW gör i artiklen det Bingo ”flickfotande” är skit. Han borde kritiserats tidigare. Han har bidragit till en dålig kvinnosyn, vilket lett till att unga tjejer tror att de ska vara till lags, vilket får dåliga konsekvenser för dem. B vet själv om att det är så, han vet att det är sårbara som inte mår bra unga tjejer som låtit sig fotas av honom.

        Ingen tvingade tjejerna att ställa upp på bild, och herregud vad ni ältar detta med tavlan. Resten av Sverige ryckte på axlarna och fortsatte med sitt, men här kan man tro att bingo bränt kvinnor på bål eller nåt! ?

          Det är ingen som anklagat Bingo för att ha tvingat någon att ställa upp på att bli fotad av honom, men det verka finnas ett uppdämt behov av att tala om vad man tycker om Bingos gärning som flickfotograf som kommer upp här. Det borde sagts för länge sen. Och att han nu ska profitera på någons starka varumärke, visar på en linje som han följer det ogillas av folk helt enkelt.

          Bingo är en hallick i Kalles Kaviar-format.

            Kalles Kaviar-format ?

            Sjukt rolig kommentar! ?

    Hur gick julen för Bella som skulle fira hos Pauls bror? ?

      Finns varken text eller bild från detta än.
      Bella visade dock upp ett par märkliga svarta skor som hon påstod var ”jul-skor”.

        Jo hon har skrivit lite kort om sin julafton på blogg och story.

          Frågan gällde väl hur friandet hos Pauls bror gått?
          Det enda som står om det är ”jullunch hos Pauls bror tills nu”.
          Så de har fått mat där. Vet du något mer?

            Men vad vill du veta mer om det? Om dom fick julklappar, om dom fick glögg, hur länge dom var där?? Dom var väl där i några timmar och åt jullunch typ, dom bor nära och dom var nog inte många. Vill du skamma dom?

              Men snälla! ?

              Jag vill inte veta något om det över huvud taget.

              Verkar som i alla fall du har funderat mycket på det här ?

        Skorna var jättefina och om hon tycker att dom är julskor varför retar du dig på det?

      Det gick säkert bra, det verkar ha gått bra.

        Åh vad skönt! Jag kan andas ut.

      Hon fick ett par rejält tantiga örhängen av honom i alla fall. Det är så uppenbart att han inte vill figurera på hennes insta men det verkar hon inte kunna läsa av alls.

        Det var det enda jag kunde se gällande örhängena – att de är så tantiga! Men tror att knappt ens en dam på 75 bast skulle vilja bära så tantiga örhängen?

      Tur att det finns öppna restauranger även på Juldagen så de får lite mat även idag. Tragiskt att två vuxna människor inte klarar av att sköta ett hushåll.

    Minns jag fel eller skulle inte Rebecca Stella få ett till barn?

      ”få ett till barn”
      ”få till ett barn”
      That’s the question.

      Hon har sagt i podden att de ska börja försöka att bli gravida igen! Men inget hon outat än att hon är iaf.

        Spännande att se hur hennes man ska lyckas bli gravid! 😀

          Ja, det vill jag också se! Spännande att se vilken av dom blir först gravid, Rebecca eller mannen.

      Vem ska ge henne en unge?

    Var det inte Molly rustas som. Eric saade träffade?

      Nej, Hanna Schönberg

        Typ samma

          Två olika människor typ samma?

    Jag ser aldrig Instagrambilderna här på bloggen. Eller är det meningen att man ska vänta 45 minuter?

      Vad händer efter 45 minuter?

        Förmodligen kan man då se Instagrambilderna…

          Ja jag har då alltid sett instagrambilderna och gillar att få se dom.

        Då har det gått trekvart.

      Det kan vara en inställning du har på din telefon som gör att du inte ser dem. Jag vet inte riktigt vad det är, men gör en googling. Själva symbolen ser ut som ett staket. Jag fick ett mail för ett tag sedan från en läsare som hade samma problem.

        Hos mig, läser från dator, börjar bloggen med en stor tom ruta sen några dagar tillbaka. Ingen header. Om man ska skriva en kommentar så är allt jättesegt. Det är liksom fördröjning på bokstäverna.
        Kommentarerna hoppar och far ganska länge efter man har skickar en kommentar.
        Något är knas.

    Helt tappat sugen ang Annica. Vilken pengahungrig människa. Hon som har dom vita strumbyxorna med mönster är jättefin i dom. Oj vad mycket klappar Carolinas barn fick. Men vi fick också mycket som barn. Tänker på dom barn som inte fick nått. Julen är för upptrissad och orättvis. Jag njuter mer nu i mellandagarna och till nyår.

      Men du vet ju inte om det är julklappar till typ 10 barn?

    Älskar Marie Serneholts bild ?

    Hur många barn har Carolina? Av julklappshögen att döma slår hon vilken Familjen Annorlunda-mamma med hästlängder. ? ?

      Fast hon är hos sin pojväns pappas gård så jag misstänker att de firar storjul helt emot rekommendationerna.

        Ser i hennes storys att så är fallet – tänk att inte följa rekommendationer när det är en pandemi och folk dör och samhället går på knäna. Vad krävs för att folk ska bete sig? Ett fullskaligt krig utan för dörren?

      Spelar det någon roll? Om folk vill ge julklappar till sina barn så får de det, oavsett om det är en eller 100.

      I min släkt är det standard att ungens julklapps hög är högre än ungen är lång. Brukar sluta dock när dem kommer upp i tonåren eftersom då önskar dem sig dyrare saker.
      Har man en stor släkt, alla ger 1 julklapp var + föräldrarna ger fler, då blir det snabbt väldigt många julklappar till ungarna. Ser inge fel i det.

    Klanen Wahlgren Ingrosso sponsras av C*ca C*la (tomteluvor & tröja)? Skönt att allt är som vanligt i alla fall, nästan som Fanny & Alexander (med antikroppar)!

      Är coca cola ett förbjudet ord??

    Marie sernoholt är alltid så avslappnad och inte alls tillgjord. ?

      Lite tokig bild försökte dom ändå få till. ? Hennes kille ser alltid ut som en skyltdocka.

      Ja tyvärr kan hon inte få till nån slags ”naturlig” bild öht

    Det finns en del som har riktigt fula granar..,

    Min moster hette Grahn som ogift men Ehn som gift senare.

      Hon skulle gått på dubbelnamn!

    Allt är i betraktarens ögon.

    Han kanske är snäll, till skillnad från den killen hon lämnade precis innan hon blev ihop med sin nuvarande

    Viktor Frisks text är ju jättekonstig. ”Julen är barnens högtid, så paketen bakom mig är till någon” ba jaha okej

      Ja.

        Hur vet du det? vet du fler svenska ”kändisar” som gör det?
        Kommer på mig själv vara så naiv hela tiden

          Haha typ alla. Nej men väääääldigt många.

    Alltså kolla på det här kommentarsfältet.. tragiskt. Massa bittra kommentarer såhär under jul. Inte konstigt att ni behöver flera öppet spår då ni är så ensamma under julen

      Är ser något att håna, att man är ensam på julen? Och bara för det är jul, får man inte ha synpunkter eller vara kritisk då?

        Nä fast varför leder er ensamhet er till att ni är elaka? Finns det NÅGOT ni inte anmärker på? Alltid är det något ni har att kritisera. Vart är positiviteten i er? Jag hånar inte er ensamhet men undrar nästan om ni är såna i verkligheten för då förstår jag det.

          Men rannsaka dig själv, din kommentar låter väldigt bitter.

          Men det var exakt det du gjorde, hånade ensamma. Och vad vet du om hur positiva människor är i övrigt? Får man inte kritisera människor som struntar i restriktioner även när det är jul? Solidariteten behövs för att detta ska funka, inte att bara vissa tar ansvar.

      Inte konstigt folk är bittra när andra ser ner på deras ensamhet.

        Jaha ännu mer offerkofta. ”Vi är taskiga för vi är ensamma”

      Fy vad elakt sagt, rannsaka dig själv.

        Rännskita är inget trevligt kan jag säga

      Spegel.

      Anonym / 11:34
      Är du också ensam under jul mtp din bittre kommentar då?

    Allvarligt? Usch vilken usel kommentar. Vi ska väl ha kommit längre än så här!?

    Han kanske är snäll… omtänksam, ärlig, positiv och en bra pojkvän helt enkelt.

    Du avslöjade precis dig själv som en bitter människa.

      Anonym är bitter för att hen påpekar att ni är bittra? Så om man påpekar att nån är taskig, bitter, whatever så är man själv taskig, bitter eller whatever? Så töntigt och uppenbart att du tar åt dig.

        Men varför behöver man ens säga en sån sak….? Det va det jag tycker också visar på att hen är bitter och man behöver inte sprida sånt. Man kan hålla det för sig själv.

        Det är ju skittaskigt att håna folk som är ensamma. Det sårar mer än du tror och ensamhet är inte alltid självvald, bara så du vet.

          Ja sådana kommentarer skulle plockas bort. Sådana som Hånar andra. Dom är inte värda att läsas.

          Är ju ingen som hånar utan ifrågasätter om det inte finns en anledning till denna ensamhet. Är man så elak mot folk kanske man helt enkelt förtjänar att vara ensam. Och hur är det bitter att påpeka att folk är bittra? Är ju helt galet tänk

            Vem är det som är elak? Menar du att man ifrågasätter folk som inte följer restriktionerna? Sen är det alltid en viss procent som inte kan hålla sig till ämnet utan att gå till personangrepp, men det tror jag inte att men endast hittar i gruppen ensamma människor utan hos alla. Det är något alla bör tänka på för att få ett sundare klimat på internet.

    Jag följer henne och har sett många bilder på honom, han ser verkligen inte ut som ett troll. Äcklig kommentar. Han verkar dessutom snäll, omtänksam & vettig så förstår 100% hennes kärlek till honom

    Va? Ser väl ut som en helt vanlig, normal kille?

    Diana babian och ben motljus umgås först mer än åtta personer utan anstånd och ska nu till Kiruna. Noll coronahänsyn: https://youtu.be/qjaFjAHnGnU

      Varför detta jävla trams med öknamn?

        Det blir ofta babian när man skriver baban. Banan vill auto också ändra det till.

    Maja Nilsson Lindelöf är sååå snygg ju ? Viktor Frisk gran ser ganska ledsam ut och ännu konstiga blir det med hans bildtext ?

    Och hur fan ser du ut Anonym?

    Har Paow skaffat onlyfans?

      Varför tror du det..? Hoppas inte unga inspireras av alla som håller på med det.. Tycker det är bra dock att de som redan håller på med det, att de får alternativ på deras villkor.

        På hennes insta story postar hon en länk till sin onlyfans.

          Hon vill ju inte ha ett ”vanligt” jobb, bloggen är död, hon har bränt sina broar med typ alla, är väl inte läge för någon white-trash tv nu, så onlyfans var väl lockande

    Er Hannaoeberg sine følgere ekte eller kjøpt? Det ser ut til å være mye forskjellig der..

    Fy fan vilken elak kommentar ?

    Marie Sernholt och Fredrik Palmqvist: Sveriges snyggaste par!

      Tvåa kommer Edward Blom och hans fru.

      Har inte sett alla par i Sverige ?

    Jag tycker att han är snygg. Ser ut som en pappa som kommer att stanna hos sitt barn. Snygg, trygg, sympatisk. Full pott.

    Har hannalicious gjort någonting åt sitt ansikte? Hon ser så stel/arg ut när hon ler ? tycker de har ändrats typ nu?

    skräll att bingo/katrin & co var typ 15 st lol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.