BinKats lugna nyårsfirande

Stillbilder från en film där Katrin Zytomierska kryper omkring på ett bord i kort klänning, samtidigt som hon blir matad med Champagne av Julia Franzén så det sprutar ur munnen på henne.
Bildkälla: Bingo Rimér Instastory

Bingo Rimér, Katrin Zytomierska, Alexander Klingstedt och Julia Franzén var några av gästerna på det nyårsfirande som gick av staplen i Revsunds prästgård i Jämtland.
Kvällen började med skidtur för att leta godispåsar i träden med barnen, och avslutades….tja, så här.

Förhoppningsvis var det inga barn som vaknade och kom upp under den här delen av festen, och att det fanns det nyktra personer till tillgå på festen om det skulle inträffa.
Måste man verkligen SUPA när man har små barn med under nyårsfirandet, även om de ligger och sover någon annanstans?

Katrin har tidigare uttryckt sin längtan efter fest och fylla, men kunde hon kanske inte väntat till pandemin är över och hon har en barnfri helg?

Tack för tips!

332 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser ut som en ko.

      Jag kapar första kommentaren, sorry allihopa!

      Camcam länkade för ett tag sen till Henrik Wahlgren på insta, och han lyfter det sjuka som skrevs i tjejtidningarna på 90- och 00-talet. Han har också lyft fram helt vidriga kvinnofientliga ”rapey” tidbkngsspalter i killtidningen Moore (eller hur f-n det stavas). Bingo Rimer var en av grundarna till tidningen Moore, och han har i olika perioder (som varat i flera år) varit ansvarig utgivare.

      Eftersom Katrin Z hävdar att Bingo inte är porrfotograf;vore det inte lämpligt att undersöka vad som har publicerats under Bingos ansvar som utgivare? Kan Camcam och Henrik göra ett samarbete?

        Varför kapa första kommentaren dock? Undrar verkligen vilka ni är, har ni sånt behov av att bli sedda så ni tror att man missar er om ni bara skapar en ny kommentar?

          Undersöka vad som hänt för 20-25 år sen….zzzzzzzz

            Jag tror att Bingo är ansvarig utgivare än idag. Tidningen grundades för 14 år sen, och Bingo har ju jobbat för tidningen alltsedan dess, så det är högaktuellt, särskilt eftersom att Katrin Z insisterade att Bingo inte var porrfotograf den här veckan.

            I det här sammanhanget är det rätt intressant att undersöka vad som hände för 20-25 år sedan, eftersom vi som var barn och unga då, har växt upp och fortfarande är människor i den här världen. Vi har tagit med oss saker som formade oss då, in i nu. Det i sin tur påverkar oss själva, vår omgivning, dig och samhället idag. Rätt relevant, tycker jag. Idag hade aldrig skett utan igår.

          Har kapar vi, spela roll eller? Läs nåt viktigare ist

          Men i just detta fall var kanske inte den första kommentaren något att ha ändå? Så synd att normen kring elaka kommentarer följde med in i 2021…

        Hade varit intressant faktiskt!

        Ja gör det här Cam!!!!

          Det kommer aldrig att hända

      Men C det går ju faktiskt att dansa på bord och spilla dryck utan att för den skull supa, vissa kan liksom skoja och ha kul ändå och dricka lite och i lagom mängd. Det behöver liksom inte betyda att någon är dyngrak för att någon blinkar så det ser ut som den blundar på bild heller. Du är verkligen tillbaka i ditt ”rätta” jag, är som du mest brukar igen. Du skulle nog också behöva ha lite kul.

        Och du fortsätter med ditt upprepande, säger samma sak om och om igen, vrider och vinklar.

          Fast det är ju C som vinklar och vrider. Vad är det som är upprepande menar du? Jisses folk här alltså.

            Vinklar vrider häklar etc etc.. vem gör det egentligen? Du verkar göra det rätt duktigt!

        Tänkte samma sak. Vad är det för tråkigt folk som inte kan släppa lös utan att va dygnrak? Jag är väldigt nöjd med att kunna ha kul utan alkohol eller med små mängder. Och, skulle jag ”supa” så blir det snarare tvärs om. Om jag skulle bli full blir jag ist obekvämt.

          Tror du verkligen att hon är nykter här !?
          Bingo och Katrin är något av det värsta en pandemi kan tåla?
          Han ÄR porrfotograf och hon är något av det värsta man kan råka
          ut för.
          Precis som systrarna Graaf är hon en kvinna men med tyvärr en pojkkropp. Spelar liksom ingen roll men nåt som anspelar på sex har de inte.
          Skämmes människor

        Jag har haft en urtrevlig nyårafton, tackar som frågar. 😉

        Jag skulle då aldrig vilja synas i den situationen som kz. På alla fyra på ett bord med dryck som sprutar ur munnen. Nykter eller onykter spelar ingen roll. Och att barnen skulle riskera att se det, irl eller på bild är ännu värre. Camilla har inte gjort fel här. Enbart knallkorkarna på bild och bakom kameran!!

          Så då är det bra att C lägger upp det här, så att barnen riskerar att se det, och så det sprids mer? Jo men eller hur ni tänker säkert jättemycket på barnen, oj så synd om dem, eller inte.

        Hahah får dom som sett deras insta storyes så vet man att de var dyng raka, de dansades med glas i händer osv en bra stund. Äckligt beteende när man har barn i samma hus enligt mig!

          Nej de såg inte dyngraka ut, man kan hålla glas i handen ändå förstår du, men visst drack de. Så du tror inte att folk hela tiden har sex t ex i samma hus som barn är, fast att de oftast sover då eller är i annat rum, är det helt fel också?

      Som en råmande gnu på savannen 🙂

      15:02
      Förolämpa inte kossorna ?

      Milda bilder, jag har sett mycket värre från det tillfället. Bruden bredvid (Julia, Bingos tjej) häller bubblet rakt i Katrin från flaskan och Katrin kaskadspyr kraftigt över bordet…

    Hahaha screenshoten på Katrin med bubbel rinnandes ur munnen

      Ser ut att ha haft så kul 🙂

      Är det verkligen ”bubbel”?

        Om du har sex med någon vars spermier ser ut så rekommenderar jag dig att genast spotta, borsta tänderna och uppsöka sjukvård om det börjar klia i munnen.

          Tror personen antyder att Katrin kräks. Inte spottar ut sperma.

            Lustigt hur en del tankar alltid går till sex.
            Ja, jag menade att det var magen som reagerade på nyårsaftonens drycker.

          Hur fan fick du den kommentaren till att personen mena spermier hahahahaha jisses alltså ?? hur står det till?

            Kanske för att hon står på alla 4 med försök till sexigt uttryck i ansiktet? Står ni sådär när ni spyr? Ser ju snarare ut som hon nyss sugit av någon på fyllan.

              En elefant eller val isf med hänsyn till kvantiteten 🙂

              Jag brukar aldrig stå på alla fyra på ett bord oavsett vad jag gör.

        Trodde de va spya ?

      Hon ser så fruktansvärt tacky ut ?

        Väldigt, osar livskris om henne

          Hon verkar må bättre än många här i alla fall. Hon verkar ha skoj och verkar må ganska bra över lag. Men att ha kris någon gång i livet är absolut normalt, vissa andra verkar dock ha ”kriser” mest hela tiden.

            Okej

            Hahahah är de du Katrin? Vad gör du här

        Har hon inte alltid varit lite vulgo. För mkt liksom. Vem vill visa upp det där?? Äben om det hänt. Förstår ej vitsen

        Det är hennes förnamn!

      spya är de mest troligt

      Har de hyrt den där prästgården? Antar att uthyrarna inte är särskilt förtjusta i att folk står på borden och svinar ner.

        Bingo och hans systrar äger den väl tror jag.

    Något jag ogillar mer än skenhelighet är när influencers… ”skenprovocerar”. Att det nämns ”after shopping” exempelvis. Det är så tröttsamt och förutsägbart, uppenbarligen skriver för att få arga meddelanden. Varför följer folk dessa människor fortfarande? Jag vet att det är kul ett tag, men är det inte tröttsamt nu? Samma med IL. Jag har slutat följa alla dem som provocerar och det är så skönt att inte ge dem sponspengar.

      Håller med! Man börjar bli mäkta trött..

      Bra! Fler borde avfölja avskummet

      Enig, slutade följa Bella (var aldrig slavisk kring hennes men läste ikapp lite nån gång i veckan typ, så hade sådär jämn koll) nån gång runt skilsmässan när hon började spåra totalt och är så glad att jag gjorde det då, så jag aldrig bidrog med klick mer til hennes galenskaper

    Som barn till alkoholister gör det ont i magen. Inte för att de inblandade skulle vara just beroende. Utan den där känslan som barn, att även om jag sov igenom en sådan natt av supande…så var stämningen inte mysigast dagen efter heller.
    När de som ska stå för trygghet och stabilitet sitter med bakfylla och i ärlighetens namn inte är i form att vara med barnen på deras premisser.

    Och klart de vaknar. Av ljud som dunsar, morsan som hojtar osv. Nä, önska det beteendet hade lämnat mig och alla andra barn på 90-talet.

      Tråkigt för dig. Men du kan inte förutsätta att andra barn har samma upplevelser för att deras föräldrar festar på nyårsafton, helt rimligt beteende!

        Det här är inget normalt vuxet beteende, sorry.

          Det här var absolut inte normalt beteende utan oerhört odrägligt och förlåt men typiskt svenskt! Upplever att svenskar har en väldigt konstig syn på alkohol. Jag är uppväxt med föräldrar och släkt vid Medelhavet där man nästan alltid drack vin till maten och det fanns alltid alkohol tillgängligt på högtider/kalas. MEN jag har aldrig sett människor spy eller bete sig odrägligt förrän jag flyttade till Sverige. Här verkar det nästan vara tabu att dricka vin till maten men helt normalt att dricka 2 flaskor vin på fredagkväll. Antigen super man eller så avstår man. Men varför måste det vara allt eller inget? Samma sak med godis till barnen, avstå hela veckan för att vräka i sig på lördagar.

            För att godis varje dag är extremt dåligt för tänderna, samma sak med att småäta det under en hel dag då tänderna aldrig får vila från syran, så det ultimata är att de får en skål på lördagen att vräka i sig.

              Nja, det ulitimata vore att inte ge ungarna sötsaker alls(och då inte enbart för tändernas skull, utan också för hälsans skull), men förstår att alla inte vill ha det så och då är en gång i veckan ett bättre alternativ än lite varje dag.

                Nja, det bästa är faktiskt att borsta ungarnas tänder med kokhett knäck två gånger om dagen och skaffa nya plasttänder genom spons.

              Lördagsgodis (begreppet) kom ju till för några decennier sedan just för att skydda barnens tänder. Man vet idag att det är bättre att äta vid ett tillfälle än att småäta varje dag. De allra flesta föräldrar låter nog inte barnen vräka i sig utan begränsar till en rimlig mängd.

              Pratade med en person som jobbar på folktandvården och hon berättade att vissa barn får söta drycker redan i nappflaskan. Många gånger är det föräldrar som inte är födda i Sverige som gör sånt. Så att säga att man har ett mer ok beteende som icke-svensk är ju inte helt sant. Däremot har vissa (,oavsett etnicitet) inte kunskap, och extra svårt om man bara fortsätter som man själv är uppfostrad utan att reflektera över konsekvenserna.

            Sena, snacka om att dra alla över en kam. Fördomarna osar….

            Jag håller helt med dig. Är själv helsvensk och har haft en skit syn på alkohol tidigare. Tycker det är riktigt ledsamt att se hur arroganta en del är i kommentarsfältet vad det gäller alkohol kring barn. Något många vuxna inte tycks fatta är att det faktiskt inte krävs mycket alls för att en viss personlighetsförändring ska ske. Och den förändringen kan vara väldigt obehaglig för barn. Men som vanligt, människor som är fulla eller försöker promota alkohol, tror att de har full kontroll och är grymma personer på fyllan när i själva verket resten av omgivningen tycker att de är skitdryga.
            Vet nästan inget om Katrin, tänker inte titta på videon men tycker att bilderna är pinsamma. Hade varit pinsamma t.o.m. för mitt 15 åriga jag.

        Exakt! En del barn älskar faktiskt när deras päron är stupfulla och beter sig som sopor.

          Fast alla beter sig inte som sopor. Mina föräldrar festade en hel del, de betedde sig aldrig illa.

        Rimligt beteende? Det är inte rimligt nånstans att bete sig så här eller supa när du har barn i närheten..
        Fy fan stackars barn som kommer få höra detta i skola etc.
        Man hoppas nästan att barnen är lika störda som föräldrarna så dem inte förstår hur fel detta är.

        Jag har alltid i det närmaste varit helnykterist men en gång blev jag skitfull när mina barn var runt 8-10 år. Min dotter ville hoppa upp i mitt knä och jag tappade balansen och vi trillade av stolen. Dagen efter sa båda mina barn att det var obehagligt att se mamma så där. Jag och min man kom då överens om att nån av oss alltid skulle vara nykter.

        Barn blir oroliga när mamma eller pappa ”festar loss lite” oavsett hur mycket eller hur lite man dricker i vanliga fall..

          Låter litet som ni sitter hemma och dricker er fulla, låter inte helt sunt.

            Hur sjutton läste du in det i kommentaren ovan? Känner du du själv träffad?

            Nja, jag tror inte riktigt det var det jag skrev.. Men som för alla kan det slå fel ibland. Det gjorde det den här kvällen och våra barn sa ifrån och jag lyssnade. Efter det var en av alltid nykter. Som igår kväll, min gosse numera 17 år blev hämtad av hans ömma och nyktra moder i bil. Nästa gång är det pappans tur att hämta, ungdomarna vet att vi är att lita på..

              Så om barnens pappa varit nykter då du ramlade av stolen så skulle det varit ok?

                Näe, men just den här kvällen blev det så och det har inte heller hänt igen??‍♀️ Ingen är perfekt.

        Fasen inte ett rimligt beteende när man har barn i samma hus! Då super man inte som en alkis!

      Även om barnen varit vakna så hade väl inte de vuxna märkt det… Skulle aldrig göra så här om mina barn var i närheten.

      Mina barn vaknade inte av alla fyrverkerier som härjade mellan 23-00.30 inatt, så är inte alls säkert att barn vaknar. Min äldsta skulle seriöst kunna sova igenom allt.

        Mina barn skulle kunna sova sig igenom världens undergång. Det betyder dock inte att det skulle kännas lugnt att göra vad som helst medan de sover? Om de skulle behöva akut vård eller om det skulle hända nåt vad som helst (eller om de vaknar och behöver en kram bara) så behöver de ju en icke aspackad vuxen?

          Fast nu fanns det ju flera icke aspackade vuxna på plats? Och inget säger att varken Katrin eller Bingo var packade. De provocerar ju bara.

            Barn och alkohol hör inte ihop hursomhelst, förstår inte varför det skulle vara nåt att diskutera. Även om de bara provocerar.

              Barnen dricker nog inte alkohol?

                Du är rolig du

            Vi kan ju hoppas det!

      Dom har tagit bort från insta nu men det var inget ”normalt” beteende av vuxna med barn i närheten!? Lååångt ifrån..

        Barnen var inte i närheten just då. Barnen sov nog då, sedan är det ett väldigt stort hus med många rum och flera våningar.

      Jag är ledsen för det du behövt uppleva ♥️ Och håller helt med dig. Jag jobbade som au pair ett tag, i ett land som har en mer tillåtande syn på alkohol om man säger så, och föräldrarna som levde på mannens rika föräldrar drack alkohol varje kväll och hade ofta fest. Högljudda, sliriga nätter med sina stökiga kompisar, förstod jag efter att ha kommit i kontakt med deras förra nanny. första (och sista) gången jag själv fick uppleva det så minns jag att JAG var otrygg (och tänk då små barn) och att jag gick förbi det äldsta barnets rum, en 6-åring, och såg att han var vaken. Gick in till honom och det visade sig att han kissat på sig, han satt där inne skamsen och orolig. Mitt hjärta brister när jag tänker på att han legat där, jättekissnödig men inte vågat gå upp till de skrålande vuxna personerna där ute i vardagsrummet ?
      Dagen efter låg det krossat glas i hela lägenheten, där de låtit sin 2-åring gå omkring.
      De skulle garanterat hävda samma sak som flera i det här kommentarsfältet; att barnen ju sov. Och de var utåt sett en helt vanlig, rimlig och lyckad familj som, när de inte festade, hade vanliga normala relationer till sina barn. Det säger därför mycket att barnen inte kände sig trygga eller ville gå ut till föräldrarna när de var fulla.

      Slutade givetvis direkt pga kändes så obehagligt (och lite andra grejer), och hatar SÅ att jag inte gick vidare med det. Min största ånger i livet. Jag kände mig så vilse i det landets lagar och reglar, jag hade ju liksom inte upplevt något mot barnen som riktigt gick att ta på. Men jag har tänkt på dem så ofta.

        ELLER så har vi helt enkelt inte sånna fester när vi dricker med barn i närheten? ”Högljudda, sliriga nätter med stökiga vänner” är ju ganska långt ifrån en normal vuxen tillställning med alkohol.

          Ja för fulla människor är ju tysta och rimliga överlag.

          Sjukt att behöva försvara att supa med sina barn hemma? Vadå att ”vi” inte har såna fester med barn hemma. Uppenbarligen så har ju folk det.

          Fast va? Jättekonstigt svar på min kommentar, det är väl ändå precis det jag säger?

            Eller du kanske menade att det är skillnad på en tillställning med alkohol och en stökig fest, och är helt enig där. Tycker absolut att vuxna kan dricka alkohol med barn hemma, men inte bli fulla. Det är ju där det blir otryggt.

      Men ärligt, vet du ens var barnen är och när dom kommer hem? Onödigt att klaga på saker man inte har en aning om.

    Känns så perverst på något sätt? Hahahahha tänk om min pappas nya skulle hälla champagne i munnen på min mamma medan hon stod på alla fyra på ett bord.

      Varför skulle det vara perverst dock? De kanske ligger med varandra. Helt ok liksom om det är något som funkar för alla.

      ? började frustskratta åt den här kommentaren. Såg framför mig hur Britt-Louise skulle ta sig upp på en stol med hjälp av Mamma och Pappa och sen skulle mamma upp på bordet, förmodligen också med hjälp av de andra. Därefter skulle de hålla balansen tillräckligt länge för att hinna mata mamma med skumpa medan pappa och Håkan stod bredvid och fimade. Sen krångla sig ner igen och lägga upp det på datan med hjälp av mig eller min bror (för det kan de inte själva)????

        Haha! Herregud! Jag dör!

        Det här är en av de bästa kommentarerna som någonsin skrivits på den här bloggen ?

        Jag ska nog spara ner den till tråkiga dagar.

    Hon har väl 50-års kris

      Så klart, hon är ju redan 43 år.

        Det gäller att nöta krisa i tid.

    Äsch låt folk ha lite kul. Deras barn verkar väl omhändertagna och trygga och dessutom var det flera vuxna på plats.

      Vilka vuxna?

        Bland andra Bingos mamma och syster och flera andra vuxna

          Har dom inte nanny dessutom?

      Håller med! Värre med föräldrar som inte lever ut lite för fem öre!!

        På vilket sätt är det värre? Barn har inget behov alls av att se sina föräldrar fulla.

      Håller med! Av vad jag såg på klipp så verkade Bingos syster nykter och höll på att ge mackor mm till barnen. Tror inte barnen för av att föräldrarna festar till det. Jag är uppvuxen på 80-talet och vet inte hur många fester men bevittnade som barn. Tyckte det var jättekul att få vara med. Första gången jag vet med mig att jag sett min mamma full var på min student så var ju inte så att alla var stupfulla eller det inte fanns andra nyktra vuxna.

        Bra för dig. Det finns dock många barn som har fått leda sina föräldrar genom mörka skogar hem från fester, sett dom ramla i diket, brutit armar och gud vet vad, för att dagen efter behöva köra dom till akuten för att gipsas. Men det är oftast inte det som gör mest ont, utan att dom blir helt personlighetsförändrade och otryggheten att man själv måste vara vuxen och ta hand om sina föräldrar när det egentligen ska vara tvärtom. Det skadar för livet tyvärr.

          Absolut. Men hur kan det vara ett argument för att föräldrar som kan hantera alkohol måste hålla sig nyktra på nyårsafton??

            Det tycker jag inte! Ville bara visa att det finns baksidor med alkoholen också, och många vuxna tror att de festar på ett ansvarsfullt sätt men har ingen aning om hur deras barn mår av det.

            Ursäkta mig? Vilket argument finns det för att vuxna måste dricka på Nyår? Herregud.. svenskar och alkohol alltså….

    blää de har säkert orgier och gud vet vad.. pinsamt att se sin mamma bete sig så.

      Vad är det för fel på orgier dock?

      Har jag missat något? Bor vi i Iran? Ska vi moralskamma folk som har orgier eller olika sexuella läggningar nu?

      Fast man får ha sex hur man vill, är ju inget man har framför sina barn oavsett så spela roll om man är 2 personer eller 4 personer.

        Jag vet inte vad du har sett tog något men jag ser ingen ha sex på filmen. Ännu mindre ser jag någon orgie framför barn.

          Ah eller så kan man läsa kommentaren från anonym som svaret är till där det står att de säkert har orgier.

      Fast nu var nog inte barnen vakna när hon gjorde så, det var sent och inga barn syntes till då i alla fall.

        Upprepa en gång till så alla förstår.

    Saknar ord. Detta läggs ut på Instagram och får gillamarkeringar? Över 3400 hjärtan.

    Äsch, att posta det där säger ju ingenting om att hon söp hela kvällen. Jag drack också bubbel vid 00.00, annars ingenting på hela kvällen. Hade jag varit uppmärksamhetskåt hade jag också kunnat lägga upp det där för att få det att se ut som om jag festade in nya året, trots att jag var nykter. Att Bingo och Katrin älskar att provocera är ju inget nytt.

      Falke ropar till mamma att komma ut sen när hon könner sig frisk…. från baksmällan då…

      Du drack bubbel men var nykter, ok.

        Ingen vuxen blir berusad av ett glas bubbel.

    Finns inget mer osmakligt än föräldrar som blir fulla i närheten av sina barn. Oavsett om de sover eller ej. Spelar ingen roll hur bra förälder du är annars, att supa till när barnen är i närheten är ett riktigt lågvattenmärke och extremt dåligt föräldraskap.

      Fast hur vet ni att de söp och inte bara delade en flaska bubbel?

        Det vet jag inte men med tanke på hur de beter sig så tycker jag det kvittar om de delat 1 eller 5 flaskor bubbel. Vidrigt beteende ändå i närheten av barn (ja det är i närheten av barnen även om de sover)

          Men snälla, det är ju två av de som älskar att provocera mest. HUR påverkar det sovande barn att de förlöjligar sig framför kameran i 3 minuter? Då är ju filmen värre, pinsamt att som tonåring sen hitta den på nätet.

    Tycker det är så äckligt och pinsamt. Lika pinsamt att se Alex o Bingo filma eländet.
    Men hur en mamma. Med tre små barn och valp i huset kan bete sig sådär. Dessutom stolt dela det på sina sociala medier… det är så patetiskt så jag finner inte ord!

    Festa. Absolut. Sup, gör det. Men INTE med dina barn i huset. Fy faan.
    Och om det är en kul sätt att provocera. Så är det sjukt. Barn var där. Deras barn.

      Shut up och sluta dra mamma kortet. Barnen är såklart med sin farmor. Blä på alla torr bollar som ska shama kvinnor för att dem slappnar av. Men papporna kan göra lite vad dem vill.

        Håller med, samma skam på bingo och vad han nu heter.

        *) Mammakortet.
        *) Torrbollar.
        *) De.
        *) De.

        Om ni läser så skriver jag om papporna också. Tycker de kanske till o med är vidrigare. Det är de som dokumenterar… Jag drar föräldrakortet. Inget annat. FÖRÄLDRARNA gör fel.

      Okej Linda, låt oss uppfostra alla våra barn i kloster!

        Om ni läser så skriver jag om papporna också. Tycker de kanske till o med är vidrigare. Det är de som dokumenterar… Jag drar föräldrakortet. Inget annat. FÖRÄLDRARNA gör fel.

      Pappan var där också, intressant att du bara ger Katrin skit. Tror du kanske att det är 1920 talet och inte 2020 talet?

        Om ni läser så skriver jag om papporna också. Tycker de kanske till o med är vidrigare. Det är de som dokumenterar… Jag drar föräldrakortet. Inget annat. FÖRÄLDRARNA gör fel.

          ”Men hur en mamma. Med tre små barn och valp i huset kan bete sig sådär. ” Du kanske skulle ta och läsa din egen kommentar Linda?

            Läs hela inlägget, men ber om ursäkt om jag var otydlig. Trodde kanske den som läste skulle läsa hela inlägget.
            Mitt misstag.

      Känns mer som att du är tråkig och pinsam. Finns ju gott om andra vuxna där och det är väl för fan inte bara mammans ansvar. Sedan så är det väl inte hels världen att festa till det om det finns andra nyktra vuxna.

        Om ni läser så skriver jag om papporna också. Tycker de kanske till o med är vidrigare. Det är de som dokumenterar… Jag drar föräldrakortet. Inget annat. FÖRÄLDRARNA gör fel.

        Kan vara så att du inte är uppväxt med fest hemma och har ingen aning om hur det känns för barnen och se, höra det där. Det räcker och höra, barnen ser hör direkt när föräldrarna ändrar beteende och prat. Sen lägga ut Instagram…..

          Jag är uppvuxen med fest hemma och jag har inga dåliga upplevelser av det. Minns det som roliga kvällar ärligt talat, men det är kanske för att mina föräldrar och deras vänner också såg till att vi barn hade extra kul de kvällarna.

        Så man är tråkig om man som förälder inte dricker så man spottar ut (kräks?) och lägger ut på internet för alla att se? Ok… Drägg.

          Hon drack inte så hon kräktes, hon spexar ju bara. Äckligt kanske men varför låtsas att hon är knökfull.

            Fn inget spex där inte. Urk. Bara redigt omoget beteende. Festa till sig på de sättet kan man göra om man inte ska ha barnen nästa dag.

        Inatt höll jag mig helt nykter pga tonåringar men framförallt för att jag är en FÖRÄLDER. Jag kunde utan problem kliva upp 03.15 och hämta min 17-åring och hans kompis. På vägen hittade vi ytterligare ett par packade 17-åringar som jag körde hem.

        Jag kan dricka 364 andra dagar om året men julafton och nyårsafton är inte de vuxnas kväll, då ska barn och ungdomar kunna njuta av magin som glittrar just dom kvällarna.

          Japp. Nyår är verkligen till för att 17-åringar ska vara uten och festa till 3 på morgonen. Särskilt under en coronapandemi.

            Dom var i ett hus med totalt fem ungdomar, dom vet att vara försiktiga.

            Framförallt min kille då hans gammelfarmor nästan 100 år gammal dog i veckan i sviterna av covid-19, han bröt ihop helt när hon dog. Han är jävligt försiktig! Men visst, tror du att jag låter mina ungar löpa fritt och helst slicka på handtag också! Jag tar ton och är arg, för vi vet inget om varandra!

            Han har suttit hemma sen i mars med begränsat umgänge, upplöst fotbollslag och killarna har spelat ihop och träffats 3ggr per vecka sen dom var 6år gamla, han saknar ihjäl efter sina kompisar. Han har inte heller träffat sin farmor och farfar på 1år eller kunnat åka till ett gemensamt släkt/ sommarhus vid vattnet, för där skyddar vi våra två 80-plussare. Klart grabben ska sitta inne på nyår också?! Han vet vad han har att göra, hålla avstånd, hålla sig ren och hålla ut!

            Därför fick han vara ute igår och jag hämtade honom, då slapp han sitta på en överfull nattbuss??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

      Valpen har nog inte instagram så den klarar sig nog från att bli traumatiserad.

        Valpen har ju instagram men vi får väl hoppas att han överlever detta trauma.

    Är de ett par.. bingo och Julia?

      kk

      Varför försvann mitt svar under den här frågan?

      Får jag inte skriva att bingo har minipenis?

        Mini vet jag inte riktigt men inte var den stor. Såg den på en film med hans ex Angelica.

          Den var ju stor efter vad jag sett på videon.
          En Extra BIG MAXI penis kallar vi det i Hallsberg.

          Såg den också på den filmen och den var mini.
          Inte lagom eller normalstor, mini!

            Ok då! Då säger vi att den var mini! Själv har jag sex med en yngling med 20+ så har väl glömt bort vad en liten är. ?‍♀️

              Okej vem bryr sig?

      Och ja de är ett par. Vad nu Julia ser i Bingo fattar jag inte men en del saker förstår man helt enkelt inte.

    Fy fan. Det finns en sak jag lovat mig själv att ALDRIG göra i mitt liv: att dricka i närheten av mina barn (eller andras). Jag vill aldrig låta dem uppleva känslan.

      Ingenting? Aldrig en öl till grillat eller ett glas vin till maten?

        Nej.

          Låter väldigt stelt ärligt talat. Men you do you.

            Det är ju inte stelare än man gör det. Människor som inte dricker alkohol alls eller sällan är inte tråkigare än andra människor.

              Nej, men att ha det som princip bara för att barn är i närheten är stelt. Hur påverkar det barnen att du dricker till maten? Nu pratar vi inte om supa eller bli full, det är en helt annan sak.

                Det påverkar dem till att se alkohol som ett naturligt inslag vid middagar till exempel. Jag vill inte medverka till det, alltså avstår jag fast jag inte är helnykterist. Jag väljer bara mina tillfällen att dricka. Dricker heller aldrig på jobbfester för att jag vet att det finns andra som kan dras med. Dricker enbart alkohol till mat med ett fåtal personer jag vet själva inte dricker alkohol eller inte har alkoholproblem. Om jag någon enstaka gång dricker mer än till maten gör jag det enbart ihop med min livspartner när vi är ensamma.

                  För mig är det tvärtom, jag vill att mina barn ska se alkohol som något man dricker till maten och inte något man behöver för att festa. Vill att de ska veta om och se att det går att njuta av ett gott vin och att de inte lär sig av sina polare sen att dricka alkohol = En halv flaska vodka och ett gäng shotar.

                    Googla, det sättet du beskriver gör att ungdomar dricker mer, studier visar det. Ju mer alkohol som dricks hemma, även om det är till maten och i städade sammanhang, desto naturligare blir det för barn att tidigt dricka alkohol, och då inte ”till maten” utan på fest, oreglerat. Det är en myt att man kan lära barn alkoholvett genom att normalisera genom tex ”vin till maten”.

                      haha det där förändras ju hela tiden. Gör du på ditt sätt så gör jag på mitt. Har btw inga problem med att mina barn kommer dricka alkohol när de har åldern inne för det.

                      Så.. du skulle inte hellre se att dina blivande tonåringar inte dricker alkohol? Är du dum eller?

                  Låter som att du stigmatiserar… många som själva har alkoholproblem gör så som du gör.

                  Det är ju till maten man dricker.
                  Inte annars, dricka utan att det är vid måltid gör en berusad och är inte bra.

              Jo det är de. Antingen är de nyktra alkoholister eller så är de ideologiska motståndare till att dricka. Ingen av de kategorierna är särskilt roliga att umgås med.

            Men, va fan är det för inställning? Blir man go och avslappnad av att dricka? Newsflash, de flesta som super på är jävligt jobbiga och dryga för alla andra. Det är bara de själva som tycker att de är störtsköna.

              Klart man blir avslappnad av att dricka, har du aldrig provat? Ja de flesta som super blir jobbiga, men de flesta som dricker super ju inte.

                Folk verkar ha en så svartvit syn på alkohol. Antingen är man totalnykterist, eller så super man skallen av sig varje helg tills man nästan hamnar på akuten. Verkar inte finnas nåt mellanläge. Därför tror jag att de som är så emot alkohol helt ärligt är de som inte kan hantera den..

                  Kan ju bero på att svenskar i många fall beter sig precis så. Vi har en väldigt skev inställning till alkohol och klarar knappt av att sällskapsdricka utan att gå bananas. Känner att flera härinne kraftigt överskattar sin förmåga vad det gäller att dricka vilket såklart är rimligt precis på samma sätt som man tror att man är dödsskön som full.

              Ja? Jag blir avslappnad efter en folköl till och med. Sådär mysig i kroppen utan att bli onykter.

            Måste man vara stel och tråkig bara för att man inte dricker? Måste de alltid vara alkohol inblandat?
            Du låter som en trotsig tonåring!

      Okej noterat, låt andra göra som de vill dock.

        Jag låter andra göra som de vill, inte som att jag sätter dem i fängelse direkt. Men jag tänker inte låtsas som att jag tycker det är ok.

      Du har sällskap av mig. Jag tänker heller aldrig dricka en droppe alkohol med mina eller andras barn närvarande. Vet hur jobbigt det kan kännas som barn när vuxna dricker och jag vet att forskning visar att barn från alkoholfria hem själva börjar dricka senare än andra. Två viktiga orsaker till att mina barn aldrig ska få se mig ens ta en liten öl till maten förrän de är rejält vuxna (om ens då) och de ska definitivt aldrig, aldrig behöva se mig full.

        Fast om du inte vill att dina barn ska dricka så säg att de inte får dricka innan de kan köpa det själva. Så gjorde mina föräldrar, och så var pappa suuuuuuper tydlig med att OM jag ändå drack eller hade en kompis som druckit för mycket så kunde jag alltid ringa hem och be om hjälp utan att få skit för det.

          Believe me, jag har regelbundna samtal med mina barn om alkohol och förklarar varför det inte är bra att dricka. De är i övre tonåren och har ännu inte druckit alkohol. Kan det hålla i sig upp i 25-årsåldern är jag mer än nöjd. Ännu mer nöjd blir jag om även de låter bli att dricka inför sina barn i framtiden. Ett av mina barn har sagt att hen kommer att provsmaka någon gång iaf, det andra har inget intresse av att smaka.

            25???? Förlåt men vad orealistiskt. Det är ju runt 20 som man faktiskt får något utav att dricka och festa. Krogen, socialt, nya vänner osv. Jag vill inte att mina barn ska vara stupfulla varje helg, men jag vill absolut att de ska testa på, dansa hela natten på ett trångt dansgolv, donken med sina vänner på vägen hem och allt annat som tillhör. Är ju ändå minnen och upplevelser, det skulle jag aldrig råna mina barn på.

              Och de som inte gör det har andra minnen och kan ha roligt ändå. Allt beror ju på i vilka kretsar man umgås. Jag smakade alkohol första gången när jag var 21. Jag drack en del när jag var 22-23 och har två riktigt roliga minnen från den tiden som involverade alkohol, men inget av dem involverade krogen, dansgolv eller donken kl 4 på morgonen. Min poäng med detta är inte att mina barn måste göra som jag, utan just nu bara visa att det finns massa människor som inte är så roade av kroghäng utan har andra nöjen. Att jag hoppas på 25 beror på att hjärnan då är färdigutvecklad. Självklart tror jag inte att hjärnan tar skada av att man dricker lite alkohol innan dess, men den tar inte skada av att låta bli heller.

                Har alltså desto fler roliga minnen som inte involverar alkohol alls.

              Du måste vara max 20 år gammal

            Du låter stolt?

              Du låter kränkt?

            Vill du på riktigt inte att din vuxna barn ska få uppleva en riktigt festkväll? En stökig utgång som 18-åring?

              På riktigt vill jag inte att de ska vara fulla vid 18 års ålder, nej.

                Fan vad segt.

            De kanske inte berättar allt för dig?

              Eller hur! Hade en kompis vars föräldrar hade sånna regler, hon festade lika mycket som oss men ljög för sina föräldrar istället. Hon ringde till min pappa om det var något, aldrig hem till sina egna föräldrar. När jag hade egen lägenhet när jag var 18 sov hon alltid hos mig och gick aldrig hem efter hon hade festat.

              Haha tänkte samma sak, har så många vänner vara föräldrar är så stolta över att deras barn ”inte dricker”

            Vill du att dina barn ska gå genom hela ungdomen utan att festa till det? Snacka om barnmisshandel, är du med i någon sekt eller?

              Det finns fler sätt att ha roligt i ungdomen än att dricka alkohol, jag lovar. Det går hur bra som helst att ha roliga fester utan alkohol. Allt beror på vad man är van vid och vilka man umgås med. Däremot verkar många som dricker alkoholområdet som själva drack som ungdomar att det inte är möjligt, men det beror på att man jämför med sina egna erfarenheter. Det gör jag också och har haft ett alldeles utmärkt liv som ungdom utan att dricka. Dessutom har jag lidit mycket av att behöva umgås med berusade vuxna när jag var barn. Föredrog att vara med de få som var nyktra alkoholister av mina föräldrars umgänge, dvs de som inte drack alls.

                Att som ungdom vara helt emot alkohol bäddar inte direkt för någon rolig uppväxt. Varför inte bara försöka få sina barn att dricka lagom, vara litet lagom berusade, stöka runt och ha roligt? Det funkar ju för nästan alla, väldigt tråkigt att gå miste om det bara för att dina föräldrar hade problem. De flesta kan ju hantera det.

                  Knäpp eller? Ingen rolig uppväxt att inte dricka alkohol? Hoppas du provocerar lika mkt som bingkats nu!? Urk Vakna till liv! Alkohol förstör dig!

                    Nej alkohol förstör inte mig. Jag är vuxen och har inte ens varit full på många år. Tycker bara det är fånigt att vilja beröva barnen de här upplevelserna. Alkohol är en integrerad del av vår kultur, från snapsvisor till studentskivor. Istället för att helt försöka stoppa det, gör ditt bästa för att barnen har en sund inställning, inte super sig helt redlösa och aldrig dricker ensamma. Nästan alla normala ungdomar växer upp med alkohol i sitt liv, och nästan alla klarar av det.

        Jag tänker att det kanske är vettigare att du visar dina vuxna barn att alkoholkonsumtion inte bara handlar om att supa sig full. Tror på att avdramatisera alkohol, visa att man kan ta ett glas vin till maten och vara nöjd med det.

        Dina barn är vuxna och berättar säkert inte allt för dig med vetenskapen om din inställning till alkohol.

      Är det inte väldigt likt föräldrar som aldrig säger ”snask” eller ”godis” så barnen hör?
      Man ska inte tro att barnen saknar impulser och information bara för att föräldrarna försöker skapa något slags Truman Show hemma.

        Fast föräldrars levnadssätt och värderingar färgar faktiskt av sig väldigt mycket på barn, särskilt om man som föräldrar motiverar sina val för barnen regelbundet.

          Och då är det bättre att visa barnen att man super till det ordentligt ibland när man har barnvakt istället för att visa barnen att man kan ta ett glas till maten och så är det bra så? För det kommer en dag då barnen förstår att sova över hos mormor för föräldrarna ska iväg = fest.

            Nu dricker inte jag på fest heller utan enbart i väldigt små sammanhang och blir väldigt sällan full.

              Fast så gör ju verkligen inte alla som inte dricker framför barn utan de brukar ju tvärtom passa på när barnen inte är i närheten.

          Förstår ärligt inte hur man som förälder ska göra för att det ska bli rätt? Enligt mamma-maffian ska man alltså lägga av med sitt liv totalt så fort man skaffar barn, sluta dricka helt, inte ens en liten öl till maten för att inte råka ’normalisera’ alkohol.

          Men om man inte vill pausa livet då? Hur ska man lösa det då? Man bör inte lämna barnen till barnvakter när man åker på fest, för de kommer ändå fatta att man super. Och man bör inte ta nån öl till maten när de är med. Snälla kan nån berätta hur det är tänkt att man som förälder ska hantera det här? Är total avhållsamhet för alla föräldrar enda ’rätta’ vägen?

            Men varför ser du det som ett krav att alla ska göra lika? Man får ju göra som man vill och tycker blir bäst. Jag för min del har valt att inte dricka alkohol med barn närvarande, vill andra göra annorlunda och dricka ansvarsfullt framför barn, varsågoda. Men det är inget konstigt att välja som jag gjort heller.

            Om man känner att livet pausas för att man inte dricker alkohol har man kanske större problem än så..

              Men snark, livet är till för att levas.

                Sorgligt att känna att livet inte kan levas utan alkohol.

                Man kan inte leva livet utan alkohol menar du?

                  Så otroligt märkliga dömande ovh präktiga kommentarer ändå. Det är helt uppenbart att denna synen på alkohol kommer från de som har problem själv. För mig är tex dryck inte alkoholen i sig. När jag dricker vin handlar det inte om att det är ”alkohol”. Nu är jag bara 25 år och har inga barn men, mitt liv skulle absolut sättas på paus eftersom mat och dryck är ett av mina stora intressen. Jag jobbar på systembolaget och garn privat ett stort vinintresse (och mat och dryck-intresse). Hur gör alla människor som jobbar med att importera vin? Folk som arbetar som sommelierer? Många av dessa personer (och folk med helt andra yrken förstås) har ett stort dryckesintresse, och jag är ganska övertygad om att dessa kan hantera alkohol väl och inte ärrar sina barn för livet. Så märkliga svartvita åsikter haha, men vi lever nog i olika världar än de som tror qtt alkohol = fylla och att dricka tre apor – vin.

                    Vill dock poängtera gällande huvudinlägget – att jag tycker att Katrins beteende är pinsamt, vulgärt och olämpligt på många olika sätt. Men tyckte det var intressant att diskutera sakfrågan gällande dessa väldigt svartvita kommentarer om att man aldrig mer kan dricka en droppe alkohol efter att man skaffat barn. Och såklart är det generellt negativt för barn att uppleva fylla och även berusade föräldrar, men att det skulle innebära att man aldrig någonsin ska dricka vin till mat är för mig märkligt och felaktigt.

            För mig handlar det inte om mamman utan om föräldrarna. Tydligen skrev jag otydligt i tidigare inlägg.

            Du ska inte sluta med ditt liv för att du blir förälder. Men. Och nu skriver jag som jag tycker. Inte hur det är eller ska utan som jag tycker/gör.

            Mina barn ser mig dricka måttligt men skulle aldrig bli full inför dem. Upplevt det och det satte spår hos mig.
            Handlar också om att jag aldrig vill vara så onykter att om något händer kan jag ta hand om mina barn.
            Kan festa till det men då är inte barnen hemma. Skulle heller aldrig filma det och lägga ut det på internet.
            Häromdagen ”grät” K på Insta om att hennes barn skulle få läsa att deras pappa var porrfotograf. Tycker kanske att se sin mamma i detta klippet är värre. Hennes ögon är otäcka i klippet.
            Och det har inte med att hon är mamma att göra. Två pappor står o filmar o skrattar. Vem är värst? Vet ej.

            Barn vet kanske föräldrar dricker för mycket. Men behöver de se det? Drabbas av det? Som förändrar gör man fler saker som barn förstår men som de ska slippa se…

            För mig handlar inte det här om att få en mamma att skämmas. Det handlar om tre föräldrar som ska skämmas och som gått för långt. Dessutom förevigat det och spridit det i media…

              Jag håller helt och hållet med dig angående att filma och lägga ut det på Internet.

            Enligt min mening är det bästa i princip total avhållsamhet. Dock finns det såklart olika lösningar som funkar för olika familjer.

    Känns förutsägbart, desperat o väldigt passé.

      Verkligen! Det känns verkligen som ett tecken på att de är hopplöst ute, men gör vad som helst för att hålla sig i rampljuset lite till. Detta känns nästan som ett dödsryck.

        Lite som din kommentar

          Va? Är min kommentar hopplöst ute och ett dödsryck?

        Exakt, ju mer fäktande desto mer desperat!

    Det är ju en uppenbar provokation. Känner mest snark….

    Kommer ihåg en bekant till mina föräldrar som alltid blev så jäkla full på nyår och midsommar. Hans barn skämdes och dagen efter var det alltid sjukt tryckt stämning. Får rysningar av folk som super i närheten av barn. Dom verkar ju stolta nog över det att lägga ut det på sociala medier också. Skämskudde…

    Grisigt beteende. Inte fel att festa till det ibland, men inte med barn i närheten och sättet hon beter sig på är bara osmakligt.
    Man är inte förälder typ 70% av tiden, utan har ett ansvar hela tiden. Många influensers som inte fattar det uppenbarligen.

    Bloggbevakning borde byta namn till blogggnäll. Vartenda inlägg låter som en bitterkärring som är sur för att andra har roligt. De reser, festar, slösar pengar och så sitter du här och gnäller över det.

    Skaffa ett eget liv istället, eller börja skvallra om influensers istället för att bara klaga.

    Visst de är yngre, snyggare och har roligare liv, men om du inte kan sluta vara bitter över det kanske du ska byta karriär?

      Jaaaaa!!!! Saknar inläggen med humor och glimten i ögon, sprättben, bevakning av inlägg utan Camillas egna sura åsikter om det, roliga saker som händer – Therese Lindrgen var tex med i årets julkalender, du skrev om det i februari men inget när det väl sändes….

      Men buhu, vilket gnäll! DU borde byta namn till gnällbevakning!

      Har du missat att vi har en pandemi? Att folk dör? Och att man pga det inte ska resa, festa eller åka till shopping center?

      Och gillar du inte denna blogg, varför går du då in och läser den och kommenterat? Har du verkligen inget bättre för dig än att tvinga dig göra onödiga saker du inte tycker om/tycker är kul?

        Hur fan skulle man kunna ha missat det, framför allt här inne? Här inne sitter ju alla som inte ens har gått ut och hämtat posten sen i mars för VI HAR JU FAKTISKT EN PANDEMI!!!!!!!!111!1

          Gud. Chilla.

            Denna hamnade fel. Sorry

    Kan 2021 bli året då kvinnor slutar visa sina rövar och bröstvårtor så fort de ska lägga upp en bild? Gud är helt sjukt vart utvecklingen är på väg. Att vara kroppspositiv är inte detsamma som att ha noll integritet och lägga upp alla dessa rövbilder. Är nästa steg att man börjar visa upp underlivet? ”Här ligger jag i soffan och ser nonchalant, korkad och sexig ut och visar lite casual snippisen”. Nej dessa kvinnor sabbar allt vi andra kämpat för. Ni kommer att skämmas över alla rövbilder ni lagt ut om ett par år.

      Sabbar allt vi andra kämpat för? Kvinnor har kämpat hårt för att få visa hud. Vi kämpar fortfarande för att få visa brösten utan att bli censurerade. Det är ju tvärtom sjukt att kvinnor inte kan lägga upp en topless bild från stranden där tuttarna syns utan att den blir borttagen. Till och med sett bilder tagna på håll där kvinnor badar näck bli borttagna. Varför ska kvinnokroppar döljas när det räcker för en man att håla handen över karlpetter för att den ska få vara kvar? Att influencers ser löjliga ut är en sak, men släng inte med någon kamp. Blanda inte ihop nakna kroppar med influencers åmande.

        Detta är en jättekonstig kommentar! Lever vi ens på samma planet? ÖVERALLT finns diverse hudbilder med noll integritet, det är verkligen att slå in öppna dörrar att ”kämpa” för att ”få” visa mer hud. Att gamla fula tanter, som hon inlägget handlar om, och även andra i alla olika åldrar och utseenden, glatt lägger ut mindre smickrande bilder och helt saknar integritetsfilter, borde väl ge en liten signal om att det inte är det minsta progressivt att fläka ut sig – längre. Vad är liksom poängen när alla redan gör det?

          Nej, det är din första kommentar som är konstigt. Varför tror du att kvinnor kämpar för att inte få visa sina kroppar? Det är ju bara konstigt. Vad i att kvinnors nakna kroppar censureras tycker du är bra?

          Självklart ska vi få visa hur mycket hud vi vill. Du är en sån där som tycker det är tjejens fel för att hon hade för kort kjol va

            Du är en sån där som blir kränkt för allt och ingenting va?

              Nej? Jag är för att få visa kvinnokroppen på samma sätt som män kan visa sina. Är väl snarare du som är lättkränkt som går i taket för synliga bröstvårtor….?

                Det handlar inte om vad man visar på bild, det handlar om uttrycket. Tjejer som posar i sexiga ’kom och ta mig’-poser, med putande rumpa i fokus och sängkammarblick – ser tyvärr inte det feministiska i det. Och har inte sett många manliga bilder med sådana uttryck, tack och lov.

                  Hahahaha men news flash, allt handlar inte om vad just du anser är feminism och inte. Det där är inte verkligheten utan en liten % kvinnor på instagram.

      Men nej, varför ska kvinnor hela tiden foga sig, skyla sig och ändra på sig? Det är 2021 och verkligen dags att lägga ner den där attityden. Tips om du inte gillar andras kroppar är att sluta följa dem.

      Vilken kamp? Att vi ska klä oss heltäckande?

    Hade skämts ihjäl om mina föräldrar la upp sånt där offentligt. Stackars ungar som har föräldrar som gör allt för att få synas.

      Det här. Det tycker jag är långt värre än att mina föräldrar dricker på nyårsafton.

    När kommer ett inlägg upp om Kenza och Ivyrevels konkurs?

      Har bolaget verkligen gått i kk?
      Är det inte längre under rekonstruktion alltså?

      Fast de har ju inte konkat än?

      Det är väl en företagsrekonstruktion och inte en konkurs?

        Skrev på insta-Storie att de skickat in papperna, att de till slut fått säga hejdå till företaget.

          Det missade jag… 🙁

    Det där är ju uppenbart endast för att provocera.
    Julia F (fd Robinsondeltagare), Katrin & Bingo gör endast detta för att provocera.
    Ledsamt att barnen kommer att se detta och tycka att det ser illa ut och skämmas inför sina klasskamrater.
    Hur var det nu med GW-gate?

    hon är så äcklig….

      Äcklig nu igen?

    Säkert att det inte är fejk?
    Jag menar ingen av de gör ju något riktigt jobb som håller de kvar inom C-kändis världen, det pratas ju bara om de för allt idiotiskt skit de gör. Så detta kanske är fejk i ett desperat försök att hålla sig relevanta?

      Fejk? Typ photoshop eller?

      Att det skulle se ut som värsta fylleslaget. Kanske bara delade på typ den skumpan och filmade lite innan de gick och la sig.

    Gillar att även fula människor får ta plats bland flunsor o ”kändisar”! Det är superroligt att se fula människor vräka ut sig så här, förr i tiden var det bara vackra människor som fick ta mediaplats (I princip) men nu ser vi här att även de fula får ta plats! Go girl!

      Hon är inte fulare än många andra. Få influensers är vackra utan smink, operationer och väl utvalda foton. Den enda jag kan komma på är väl Bianca som säkert är rätt vackert i sig själv.

        Bianca är väl en av dem som har mest fillers och smink. Hon ser ju inte ens ut som samma person som för några år sedan.

          Jag följer ju inte henne men jag trodde hon var söt i sig själv. Hennes föräldrar ser ju bra ut. Såna som Paow och Dessie är ju direkt anskrämliga.

          Fast Bianca har alltid varit väldigt vacker, även utan det.

            Det är fortfarande subjektivt, ingen objektiv sanning.

              Skönhet är inte särskilt subjektivt, då skulle det inte finnas fotomodeller. Givetvis finns det folk som nästan alla tycker är vackra, och omvänt.

                Fast det gäller väl inte i detta fall…

                Det finns väldigt många fotomodeller som är ickesnygga.

            Förut och med smink.

        Ta och kolla på bilder på henne naturell.

      Oj, jag tycker Katrin är snygg. Om man bara går efter utseende och inte personlighet. Håret just nu är ett stort minus för mig dock, men när hon haft lite längre brunt hår är hon ju jättesnygg?

        Jättesnygg???? ?

            Nej, tyvärr. Håret hjälper inte ansiktsdragen. Tycker ansiktet är helt opropertionerligt med fula drag. Men tur att alla inte tycker lika.

              Viktigt att skriva det? Säkert kul för henne att läsa sånt. Märkligt att sådana kommentarer får stå kvar och annat strunt men kommentarer med sann fakta om vissa personer och saker tas bort, då menar jag inte skvaller eller hemliga saker utan rätt fakta som är positivt för somliga tas bort. Det säger en del…

                Du avslöjar dig, gång på gång…
                Du bara KAN inte låta bli att sura över att dina Bellakommentarer raderas.

              Hennes tänder är litet spretiga och personligen tycker jag inte om hennes näsa och läppar, men det är objektivt falskt att säga att ansiktet är oproportionerligt.

                Sneda tänder är jättecharmigt tycker jag.

        Ojojoj….. Du kan inte mena allvar? Du skämtar? Eller så är det verkligen så att utseende är något subjektivt. Nu ska jag inte vara för elak, men det är ju som att man tagit alla fula ansiktsdrag som finns och mosat ihop dem. Fast man kan uppenbarligen tycka olika vad gäller utseende! Alltid positivt!

          Varför skulle det inte vara det? Kan väl inte vara en nyhet att alla gillar olika? Skulle ju vara jävligt tråkigt för alla som inte är norm där ute isåfl.

            Ja, det är bra att även de som inte tillhör normen får synas, det var väl det som första kommentaren sa?

        Hon är eg inte ful men hennes beteende, sjukt osexig är hon dock och det ökas på med hennes smaskande jädra stories

      Hon är inte ful och om du tror att hon ska bli sårad för att du säger så så är du korkad.

    Minns alltid dagen efter när ens föräldrar supit, hur de sov hela dagen. Ibland fick vi äta glass eller kex till frukost. Minns att vi hade som tradition jag och min syster att värma varmkorv i micron. Men man skämdes och mådde så konstigt. Idag i vuxen ålder skulle det aldrig falla mig in att dricka mig berusad när barn finns i närheten. Tycker det är osmakligt och brist på respekt, samt att barnen förstår mer än vissa tror. Jag kunde nästan aldrig sova när det var fest, satte alltid på mig hörlurar och la kudden över ansiktet. Minns att jag ofta grät och var rädd att någon skulle komma in i sovrummet, ibland vågade jag inte gå ut på toaletten, istället fick min syster hjälpa mig när jag hukade mig ut från fönstret. Alkohol och barn klingar inte bra. Det är lov att ha kul, men att supa borde vara förbjudet med barn i närheten.

      Beklagar verkligen din upplevelse. Lite av sånt här som gjorde att Sindy blev av med sina barn, enligt dom. Fester och två väldigt små barn som bara fick stå ut mitt i allt. Ingen ansvarskänsla.

      Som förälder och vuxen ska man klara av att vara vuxen hela tiden och använda hjärnan på dygnets alla 24 timmar.

      Fast du kan ju inte ha haft normala vuxna i din närhet. Jag minns också hur mina föräldrar festade, det var liksom en annan grej back then, och jag hade inte alls den upplevelsen. Dels fick vi allt vi ville ha i form av läsk, godis, chips osv sen hade vi alltid sleep over med deras vänners barn. Vi fick vara vakna längre än vanligt. Vi fick ett av sovrummen där vi alla sov tillsammans och fick alltid somna till en film. När det var läggdags kom alla vuxna in och sa godnatt och man fick godnatt kram. Kände mig aldrig rädd.

      Jag tycker inte att vuxna ska supa tillsammans med barn, men man kan ju inte ta förgivet att alla har haft dåliga upplevelser av det.

        Exakt såhär minns jag det med! Inte alls som något skrämmande eller traumatiskt utan roligt.

        Men hallå. För att ni två inte minns ”det” (dvs ERA upplevelser) betyder det inte att ANDRA har varit med om hemska upplevelser.

          Ja, vad är det du inte förstår? Man kan inte utgå ifrån att alla haft samma upplevelse, vilket var poängen med kommentaren.

          Men hallåååå! Är du dum eller? Precis som du skriver så menar vi att alla inte har samma upplevelser. Bara för att en del har upplevt problem med föräldrar som drack har inte ALLA haft det problemet och därför håller jag absolut inte med om snacket att folk måste avstå helt från alkohol för att det finns barn i närheten.

        Samma för mig, mina föräldrar var jämt på fest och alla barnen sprang runt i huset och lekte. Helt underbart.

    Ja Cam gör detta!

    Alla tjejer som på något sätt blivit utnyttjade av Bingo Rimér, snälla berätta er historia!

    Fler måste våga dela med sig av sin historia om vi någonsin ska få Bingo att sluta upp med sitt beteende mot tjejer.

    Vi kan inte låta det fortsätta.

      Vad får dig att tro att de känner sig utnyttjade? Eftersom många av dem han fotat och jobbat med, även under 90 talet, håller kontakten med han än idag så måste han ju ha någon bra egenskap.

        Bara för att vissa håller kontakt (av vilket skäl vet vi inte) betyder inte att de som utnyttjats inte ska få berätta sin historia.

        På tal om Bingos kvinnosyn, i en intervju på Sthlmfinest får han frågan: Vad skrev du i ditt senaste sms?

        Varpå han svarar:
        ”- Grr, fan va du är skön, du är min favoritslampa…”

        Fräscht att kalla tjejer för slampa.

        Från anonym tjej:

        Jag har blivit fotad av bingo en gång och jag var i totalt chocktillstånd under de timmarna i hans studio för en vidrigare person har jag aldrig mött! Han var grov i mun, tafsig, slog en i rumpan som om han kände en intimt. Han tyckte väl att han var rolig, och det var säkert hans sätt att skämta, men konstigt var det! Hela upplevelsen fick mig att tänka på Antonionis ”Blow up”. Se den och se essensen av Bingo Rimér! Har även hört av en person som jag vet är insatt att han är sk ”hårdhänt” mot sina flickvänner.
        För övrigt vill jag bara avsluta med att säga att fotograferingen jag var med om INTE var ett utvik eller något som har med tits n ass att göra.

          Ja för anonyma berättelser online har vi ju inte lärt oss att de lika gärna kan vara fejk, Hur var det nu med bloggen om F V som det visade sig att Camilla startat på order av Cissi…………

            Hur vet du att Cissis berättelse om FV är fejk?

              Det säger hen inte. Det är inte det hen säger utan annat.

      Problemet är ju att både Bingo och Katrin kommer att försöka utnyttja sina ytliga kontakter av andra C-kändisar för att försöka frysa ut de som berättar sin historia. De kanske hotar med förstalsåtal mm.

      Efter debaclet med Soran förstår jag att folk inte vågar berätta vad som hänt. Som vanlig person har man inte råd att betala hundratusen i skadestånd.

      Däremot tvivlar jag inte på att Bingo Rimer är en svensk Terry Richardsson. Länk: https://www.marieclaire.com.au/terry-richardson-every-sexual-harassment-and-assault-allegation

    Känns inte Katrin väldigt desperat?
    Tror hon själv känner att hennes 15 minuter som känd har runnit ut och nu återstår endast (precis som för Bella) provokationer för att få synas lite till.
    Patetiskt.

      Det är väl mer patetiskt att en massa moralkärringar ger dom luft.

      Det är väl precis som med alla andra som bara är kända för att vara kända? Jag tycker instinktivt väldigt illa om henne men på vilket sätt skulle hon egentligen vara mer patetisk än någon annan?

        Har du sett bilden? Hon står på alla fyra på ett bord och spyr vin?

          Filmen!

    Katrin, systrarna Graf, Hanna och Amanda… 50-taggare med panik. Så trött på hela högen.

      50-taggare?

      Dom är väl 40-taggare? Men håller med. Börjar bli som att titta på en tågolycka.

    Vilka ikoniska bilder, som en seriestripp.

    Vill bara säga att på Revsund prästgård har mina förfäder bott och verkat. Blir extra äcklad av bilderna. Vad är det för tider vi lever i?

    Då många föräldrar och lärare till deras barn kan se direkta källor som Bingos instastory (som GW s artikel och påståendet om att B fotograferar porr) kan det hända ja att de blir dömda att ha ett beteende som kan ifrågasättas ?‍♀️.

    Det värsta här är att de lägger ut det på insta ?????

    När jag var 15-25 och gjorde sådär fanns det iaf inga bilder efteråt som tur var.

    Alex verkar så fin. Hade jag varit singel och bott i Stockholm, men sedan tänker man att då hade man fått hänga med detta gäng lite too much

      Alex ”verkar” bara fin. Han dejtar tonåringar till höger och vänster och har väldigt mycket mer gemensamt med Bingo än vad han ger sken av. Enda skillnaden på dom två är att Alex är smart nog att inte skylta med vad han gör och vem/vilka han gör det med.

      Alex fin? Ha ha.
      Det finns något som heter: Visa mig dina vänner och jag kan säga vem du är.

    Pinsamt med en tant som beter sig som på bilden.

      Ja usch riktigt tantslem.

    Hur var det nu med risken att barnen blir dömda av sin omgivning pga ett litet ord GW sagt? Är ju ingen risk att någon ser detta och dömer därefter? Nehejdå!
    Som sagt, hycklare deluxe är hon!

      Håller med. Deras eventuella risk att bli dömda för något som ”deras barn får stå till svars för” fixar de galant själva ? utan GWs hjälp.

    Kan inte låta bli att undra varför Alex vill vara en del av detta. Han verkar så vettig. Vet han att allt åker upp på sociala medier till allmän beskådan när han umgås med dessa människor.

    Har full förståelse för GW agerande, vem vill förknippas med BR?

    Bokning av Revsunds Prästgård:

    ”Husregler
    Det här boendet är inte lämpligt för barn under 12 år
    och värden tillåter inte husdjur, fester eller rökning”

    ”Inga partyn eller tillställningar”

      Fast Rimérs äger väl det?

    Haha KZ ålandes på matsalsbordet som en gammal symaskin. Herregud ?

    Fast de här bilderna säger ju absolut ingenting om fyllenivån.

    Katrin sa någon vecka sen eller så att hennes barns kompisar följer hennes ig sen lägger hon upp videos på henne på alla fyra där hon halvspyr,, vart var barnen förresten v?

    Tycker faktiskt föräldrar har rätt att festa och supa till också! ? Så länge inte barnen är med så är det okej ??

    Inte för att försvara henne, men hon spydde inte. Katrin stod på alla fyra när Julia satte flaskan till hennes mun. Hon hann inte svälja i den takt som det rann in så det kom ut i en lång stråle. Dessa bilder visar inte hela förloppet.
    Men helt klart att hon var dyngrak för hon hade ner ett glas med foten utan att märka något.
    Tror att det är Bingo som taggat Katrin, inte att hon själv lade upp den.

      Hon la upp videon också??

    Nu har drickandet bland ungdomar minskat drastiskt de senaste åren, så ungdomarna har väl fattat att deras föräldrars beteenden och romantiserade fylleupplevelser från barndomen och ungdomen inte är något att stå efter.

    Herregud. Vad håller dom på med? Sån misär. Stackars barn.

      Misär? Deras barn verkar leva i en idyll däruppe, de verkar ha det väldigt bra faktiskt.

    Em kvinna som håller på att bli gammal och får ångest av det, helt enkelt. Hon är ju i fin form fysiskt och då försöker hon leka typ 25 år. Det Katrin inte verkar ha förstått är dock att de som verkligen är 25 inte lever så här längre. Det hon definitivt inte greppar är att den som inte passerat 30 och ser de här bilderna tycker synd om henne. Bara det och inget annat.

    Sorgligt att se, smaklöst att bära sIg åt så och vara influencer, har ungdomar som följare NÄ detta var inget kul att se EVER…känns trist oxå att sponsra en dåre som är grundare till ett ”bättre” leverne genom sin hälsokost…….nja jag är borta som kund iaf stöttar inte såna här fyllegrejor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.