Är Isabella Löwengrip helt världsfrånvänd?

Kommentar: Gör du allt för att provocera igen eller är du bara ignorant? Varför normaliserar du shopping på stan och fika på stan mitt under en pandemi som tydligt säger att man ska ta take away om något och i största mån undvika stan?! LITE kan du väl låtsas som att du bryr dig om sjukhuspersonalen i alla fall som INTE fått flera miljoner och kan lattja runt som de vill?! Isabellas svar:  Jag har antikroppar! Kommentar:  Nu måste jag besvara dig, du har antikroppar dvs du har haft covid men du kan fortfarande få och bära på smittan utan att du blir sjuk och därmed sprida den vidare till andra människor som inte haft covid. Vissa av dem kan bli otroligt sjuka och därmed dö. Ledsen för ett moralinlägg men jag kände att jag behövde skriva den.

Kommentar:  Hej! Vill inte vara någon som ”näthatar” men snälla, FHM avråder från att besöka varuhus och restauranger/caféer. Vi inom vården går på knäna! vi måste minska smittspridningen! Att gå och shoppa och fika på stan?! Även om ni har haft corona kan ni sprida det vidare genom att det sätter sig på t.ex. händer och kläder. Tänk på att du är en förebild för många! Mvh, läkare

Isabellas svar:  Sant. Får undvika att skriva om allt. Glömmer faktiskt bort. Kommentar:  Jo men Bella, inte bara undvika att skriva om det. Kom också ihåg att följa restriktionerna. Hur svårt kan det vara egentligen? Du framstår som att du inte hänger med alls vad som händer runt i samhället

Idag har barnen och jag haft en förmiddag på stan. Jag har gjort ärenden och så har vi fikat och shoppat. Det är så roligt att vara på stan när barnen är lite större, dom tycker att det är kul att gå runt. Kanske inte i timmar precis men ett tag i alla fall (precis som jag själv). // Isabella Löwengrip

isabellalowengrip: Sant. Får undvika att skriva om allt. Glömmer faktiskt bort

Vad är det Isabella Löwengrip glömmer bort?
Att vi är mitt i en pandemi?
Vad för rekommendationer/restriktioner FoMH gått ut med?
Att hon fortfarande kan bidra till smittspridningen, även om hon själv har antikroppar?
Att hon är en influencer, vars aningslösa attityd och beteende kan påverka andra åt samma håll?

Vad tycker ni Isabella borde göra?
Undvika att skriva om allt, eller undvika att göra saker som hon inte kan skriva om då de troligtvis bryter mot restriktionerna?

294 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kanske en fotboja skulle hjälpa?

      Inte henne…

    Vet inte men måste erkänna att jag blir betydligt mer beklämd av att Stefan löven och Morgan Johansson shoppar runt på stan än att Isabella gör det.

      Fast 4 snabba ärenden på stan går ändå inte att jämföra med att ta med barnen på stan och hänga en halv dag.
      Även om Steffe hade handlat på nätet så ska han ändå stå och trängas på ett ombud för att hämta ut, och då hade han fått skit för det istället.
      Nä, Stefan skulle varit förutseende och gjort alla sina ärenden i juni istället!

        Svetsaren kan få det levererat hem. Jag tror jag har hämtat ett paket hos ett ombud i december. Resten har levererats hem.

          Statsministern kanske inte är bekväm med leveranser hem?

          PostMord/PostNord och Budbee anställer tjuvar titt som tätt. För att inte tala om andra risker med hemleverans av allt möjligt i tid och otid.

            Driver du? Då kan han beställa till regeringskansliet. Eller sin postbox. Eller skicka assistenten. Bättre en pers på stan än han och hans Säpo entourage. Men man kan ju inte på riktigt tro att Sveriges statsminister är TVUNGEN gå på gallerian för att shoppa.

              Sagerska palatset har vakt och de är vana att ta emot bud. Dessutom finns det mängder i hans närhet som kunde hjälpa honom med julklappen till Ulla.
              Frågan är hur köpte Ulla sin julklapp till Stefan?

                Hon lyckades i alla fall göra det utan att hamna på bild så hon får väl ge Stefan sina bästa tips.

                  Hon handlade säkerligen på nätet. Hon gillar inte uppmärksamhet och är en klok kvinna. Tid har hon då hon slutat jobba.

                    Hon gillar inte uppmärksamhet?! ?

            Du tror alltså att statsministern måste ut på affär själv för att handla det han behöver?

            Det här handlar mest om hur illa det ser ut att han själv hittar kryphål i restriktionerna, precis det han strängt talar om för folket att de inte får göra. I detta fallet hade han kunnat skicka en assistent att köpa julklapp till ulla och laga klockan. Ingen hade märkt att han fick sina ärenden gjorda på det sättet men han måste ju begripit hur illa det ser ut att han själv är där.

            ÄLSKAR budbee! ?

              Jag med! Speciellt tycker jag om deras trevliga chaufförer 😀 Att paketet kommer snabbt och att man kan följa det är bara bonus!

          Det är ganska komplicerat med hemleverans, om man inte jobbar hemifrån vilket Stefan inte gör? Jag har försökt bestämma hemleverans men då har företagen inte ringt på dörren utan istället lämnat till ombud. Så ombud och att hämta i box (t.ex. Instabox) har varit det enda som funkat för mig. Dessutom skickar folk julklappar med post. Så då skulle han ÄNDÅ stå i kö till utlämningsstället.

            Men herregud, är du seriös med det du skriver?

              Det undrar jag med? Får ett par hemleveranser i veckan och har då aldrig varit med om att budet inte ringt på/lämnat till ombud. Snarare ringer de innan alternativ att man får sms så man kan se exakt var budet befinner sig och när leverans kommer ske. Tvivlar på att personen ovan någonsin beställt något med hemleverans.

            1. Han kan beställa hemleverans utan problem. Löjligt att påstå annat. Ta det i någon annans namn om han är rädd för vad som kan komma i paketet.
            2. Han kan be någon hämta ut det på ombud åt honom

              Poängen är väl att jobbar man inte hemifrån kanske man inte kan ta emot paketen de tiderna som de levererar

                Tror nog Stefan och hans stab löser det ?

                Jobbar du på FHM?

                Stefan har möjlighet att lösa det utan att gå i butik själv.

                  Vad gör det för skillnad om han skickar någon annan än dig själv? En person är där i vilket fall.
                  Till Stefans försvar undvek han trängsel.

            I Sthlm ställer alla bud paketen utanför dörren. Man bara väljer det alternativet innan leverans. Inget krav att vara hemma med andra ord.

              Grattis om du bor i ett hus där man kan ställa saker utanför porten. Då tillhör du den rikaste procenten i stan!

                Hahaha va? Nej.

              Ett paket utanför Sagerska palatset leder direkt till att nationella bombskyddet och Säpo kallas dit 🙂

              Postnord har alternativet Leverans till dörr för Postens spårbara Varubrev. Då kan man få hemleverans även om man inte är hemma.
              Då ska paketet inte skickas till utlämningsstället utan levereras till postlåda/brevinkast eller, om det är för stort, levereras utanför lägenhetsdörr eller villadörr.
              Självklart ska paketet inte ställas utanför porten till ett flerfamiljshus utan i detta fall ska paketet levereras till adressatens bostad. Posten har koder till fastigheterna.

              Garanterat att det paketet inte ligger kvar om du inte är hemma och hämtar det direkt

              AL 14:12
              Är du på riktigt? Att lämna paket utanför statsministers dörr? Bästa sättet att tillkalla bombstyrkan direkt?

          What. Känns som att jag inte har gjort annat än att hänga på ombud. Och jag bor ändå mitt i stan och borde kunna få grejer hemlevererat, men icke.

            Jaha!?

            Hemleverans kostar oftadt 50-150kr extra och alla butiker erbjuder det inte. Men man kan göra som vi gjort, betala extra och endast handla i de affärer som har hemleverans.

            Ja, samma här. Har till och med försökt handla på ställen som ger hemleverans men de har ändå bytt till att lämna i ombud, trots att jag betalat över 300 kr i expressleveranskostnad.

              Vilket skämt. Bor utanför stan och beställer med bud flera gånger i veckan och har aldrig nånsin varit med om att de lämnar utanför dörren. Det är oftast gratis i stockholm med omnejd och jag bor nog i en av de värre orterna i stockholm och har aldrig varit med om att det försvinner. Sen finns väl alltid någon på plats där han bor eller regeringskansliet som kan ta emot det.

                Haha jag har beställt i stort sett ALLT med hemleverans de senaste månaderna. De ställer utanför dörren, man öppnar, sträcker ut en hand, lyfter in. Det är inte jättesvårt att få till! Blä ombud

                Alltås jag menade såklart de ställer ALLTID ut det och lämnar det aldrig hos ombud

          Svetsaren?

        Fast nej. Han är statsminister, den som håller ”tal till nationen” om vikten av att inte gå och shoppa eller gå på gym & det får betydligt större effekter på massorna om han inte lever som han lär än om Isabella går och fikar. Han behöver inte handla i juni utan har råd fixa det samma dag med expressleverans raka vägen hem.

          Och strax innan hans shoppingrunda så hade han tal till nationen där han poängterade att vi inte skulle hitta kryphål till varför man kunde bryta restriktionerna utan att det gällde ALLA. Hans ord blir värdelösa efter detta, det måste han ju förstå.

            Samma morgon shoppade han. Timmar innan talet. Han visste vad han skulle säga till folket. Stefan kan anlita IL.

            Fast oavsett om han inte lever som ha lär, kan vi ju alla tänka själva och vi vet att det som han sa i hans tal till nationen stämmer, han hade ju rätt. Bara för att han själv gjorde ett misstag betyder inte att faktan om att människor ska lyda restriktionerna inte stämmer. Vi alla kan ju tänka själva även om vår ledare gjorde ett misstag här? Hans tal, som var fakta, ska inte behöva tappa trovärdighet eftersom hans ord var just FAKTA.

        Ganska säker på att det går att få hemleverans till där Stefan bor. Han hade även kunnat skicka någon annan. Inte bättre ur smittsynpunkt men det hade inte fått uppmärksamhet på det här sättet.

          Jo tom skicka en enda annan person hade varit bättre än att dra dit med tio livvakter…

            Brukar räcka med två livvakter när statsministern rör sig till fots.
            Min största förundran gäller dock merparten av de ärenden statsministern hade att utföra på stan.
            Han har sedan han 2006 blev Metallordförande haft väldigt välbetalda jobb – som partiordförande och statsminister tjänar han över två miljoner kr varje år.
            Trots detta
            1) lämnar han in en klocka för reparation hos Stjärnurmakarna i Gallerian. Något säger mig att det varken är en 100-kronorklocka eller en för flera hundratusen kr.
            Kanske hans fars klocka som han till varje pris vill använda?
            2) ”söker reservdelar” till en rakapparat. Alltså utan att finna?
            Kan inte mannen som tjänar en vanlig årslön varje månad köpa en ny rakapparat? Eller två för att ha en i reserv?
            Att besöka Systembolaget och även ”handla mat” för en statsminister verkar märkligt. Finns det ingen i Sagerska som sköter sådant? Jag trodde Sagerska hade butler eller åtminstone husföreståndare.
            Julklapp till hustru Ulla är förstås något som statsministern kunde ha planerat bättre.
            Och varför kunde inte hustrun åtminstone sköta inköpen till hushållet? Ingen hade nog känt igen henne på samma sätt som när statsministern kommer dragande med personskyddet.

              Det är väl jättebra att han är miljömedveten och värnar om de saker han har istället för att köpa nytt hela tiden? Låter som att han är extremt mänsklig dessutom som gör saker själv.

                Du verkar missa att detta gäller landets statsminister alltså högste politiskt ansvarig under en period av pandemi och ekonomiskt nödläge. Allt fokus ska då vara på landet och krisen.
                En mer driven politiker än statsministern skulle ha förstått hur hans inköp skulle framställas och uppfattas. Att han inte hade reflexen att fråga först!
                Som pensionär en dag kan Stefan Löfven gärna få göra alla inköp själv och reparera vilka prylar som helst men vi är ännu inte där. Landets statsminister har faktiskt dispens från deltagande i den cirkulära ekonomin under den tid han ska fokusera på landets väl och framtid.

                Tomat. Du kan inte mena allvar. I en pandemi är självklart att undvika smitta och föregå med gott exempel ur smittsynpunkt viktigare för en högt uppsatt politiker, en som ’kan ha’ hela världens ögon på sig, viktigare än att fokusera på ’miljön’.

                Den handlingen han gjorde är en piss i vattnet ur miljösynpunkt, men stor när det gäller förtroende hos befolkning och Sveriges image utåt i en pandemi som skördar liv.
                De flesta ledande politiker i världen håller sig till restriktioner,använder munskydd och skulle förmodligen inte ses handla en jäkla julklapp på stan.

                  Troligen har han flera rakapparater, en på jobbet, en i Sagerska och en i deras lägenhet.

                  Jag tycker ju såklart också att det är oerhört klantigt av honom att göra det i detta läget, det borde gå att lösa på annat sätt.

              Vad har du för föreställning om en statsministers livstil? De med mycket pengar har faktiskt minst behov att skryta med överkonsumtion. De flesta är rätt så normala, tro dett eller ej.

              Anonym 13:15
              Det är obildade uppkomlingar som dyrkar vulgär konsumism och köper en klocka varje månad. Inte en statsminister.

              Anonym 13:07
              Det är obildade uppkomlingar som dyrkar vulgär konsumism som att köpa en ny klocka varje månad. De brukar inte bli statsministrar.

        Stefan bor i Sagerska palatset och kan vi vanliga få hemkört kan han om någon! Hans agerande visar att han fokuserar på fel saker, de små. Morgan likaså. Reservdel till rakapparat när man är starsminister och det råder pandemi. Att han inte förstår vilken kraftfull symbolik set blir när de styrande agerar som om råden inte gäller dem är omoget och oförsvarbart.

          Ja det är mer skandal än att Bella har fikat. Inte ens de som ansvarar för att leda landet genom krisen följer de restriktioner de sätter upp för folket. Där kan vi prata om att de åtminstone ska göra det för att ”influera” andra att göra samma. Tror helt ärligt att Stefans och gängets shoppingturer gör mer skada (att folk tänker att då behöver inte jag heller bry mig) än att Bella har fikat.

            De gör på sina håll lika stor skada. Glöm inte att Isabella har velat bli minister! Var det justitieminister hon ville bli? Morgan och hon har samma beteende.

              Vad Bella vill ger jag inte mycket för. Jag är rätt så säker på att regeringen har större inflytande än Bella.

              Nä det gör verkligen inte lika stor skada. Isabella är inte ytterst ansvarig eller ens minimalt ansvarig för Sveriges coronapolitik eller sjukvård. Det är överhuvudtaget inte jämförbart.

        Men snälla, hört talas om hemleverans? Du tror inte Steffe har råd med lite extra frakt eller?

        Vart bor ni där det är sån trängsel överallt? Jag bor i en av Sveriges större städer och här är de supernoga med kösystem på att hämta ut paket, är 1,5 meter mellan alla och nummerlapp så bara en åt gången får gå fram. Är kö ”platserna” tagna får man vänta utomhus.

          Ja verkar som många här bor på landsbygden. Och inte vet hur det är i större städer.

          Jag bor i en av de större städerna och ombudet jag hämtar paket hos har inget sådant system. De har en skylt som påminner om att hålla avstånd. En dag innan jul var det supertrångt där inne så jag gick ut för att vänta. Men då de inte har några kölappar eller liknande och det kom mer folk under tiden jag väntade så var det inte ett alternativ att stå utanför.

            (Med det sagt så kan Stefan gott beställa hemleverans)

        Stefan är förtroendevald av svenska befolkningen. Han är statsminister, Isabella är en sketen influencer. Hur kan man inte förstå att det en statsminister gör väger tyngre än det IL gör?

        Det faktum att vissa ens försvara honom är idiotiskt. Han har ALLA möjligheter att få en del till sin dödsviktiga RAKAPPARAT hämtad av någon som jobbar för honom. Att han heller inte fattar att folk går runt med mobilkameror är helt galet. Hur trodde han själv att det här skulle uppfattas? Självaste statsministern som vandrar runt på en galleria mitt under en pandemi när han själv ber folk att inte besöka butiker? WTF? Hur indoktrinerad måste man vara för att tycka det här är Ok?

        Det där är ju bara bullshit! Jag hämtade ut alla mina paket vid två olika tillfällen, på en butik där man får stå ute och vänta på sin tur i lappsystemet. Jag var inte i närheten av någon vid de tillfällena. Att vara statsminister är ett 24/7 jobb där man faktiskt måste följa sina egna råd och inte ”hitta kryphål för att det inte ska gälla just dig”. Flera jag pratat med tappade orken i att hålla ut efter att detta med regeringen kommit fram och lever mindre restriktivt nu. Hade nyårsmiddag osv. Dumt, absolut! Men det är den bittra verkligheten.

          Fast va? Det är väl inte för Stefan Lövens skull man håller ut och håller distans. Det är väl främst för att skydda sig själv från smittan och för att inte föra den vidare till nära och kära. Att dra ihop en nyårsfest för att Stefan Löven befann sig i en galleria känns bara som en dålig ursäkt. Vad ska de göra om någon blir rejält sjuk till följd av festen? Ringa Stefan Löven och klaga? ”Det är ditt fel, Stefan! Hade inte du hämtat upp din klocka på Ur & Penn hade det här aldrig hänt!!”. Jisses.

      Jepp. Och Magdalena Andersson och Dan Eliasson. Hycklare!

        Dan Eliasson är ju som gjord av Teflon.

          Läste att en ledarskribent på SVD döpt om MSB till Myndigheten för Sol och Bad.Fyndigt.

      Ja exakt, skriv om våra ministrar ist. Berörs faktiskt inte alls av Isabella.

        På Morgan finns det ju dessutom den intressanta kopplingen att han gick ut i media för att läxa upp Bianca ingrossos olämpliga uppförande. Trovärdigt…

        Vad är kopplingen till sociala medier där tänker du?

          Bianca Ingrosso!

            Men jag skrev om det när det begav sig.

              Jo men kopplingen är alltså att Morgan inte håller sig för god för att läxa upp henne som individ offentligt utan att sen leva som han lär.

                ??

                  Tycker att du bör skriva något om att Paow firade nyår med sitt ex (?!) Mattias. Honom går det tydligen bra att umgås med trots att han precis var otrogen mot Paow. Men tjejen skulle hängas ut…

                  Fast jag tycker inte att du ska skriva om det och spä på den skeva diskussionen (min åsikt nu bara).

                  Ja, det var klantigt av ministrarna att gå i butik eftersom de ska föregå med gott exempel. Det håller jag helt med om. Men det de faktiskt förklarar på presskonferenserna (om man ser hela och inte bara läser utvalda citat på Facebook) är att vi i största möjliga mån ska undvika onödiga besök i butiker och om vi ska gå och handla ska vi gå på tider då det är minst folk. På samma sätt förklarar de att vi ska se 8 personer som ”nya normen” men 8 är ingen magisk siffra. Det är bättre att fira jul 9 pers som inte träffat andra inför firandet etc, än att vara 6 st på jul som träffat andra klickar strax innan osv.

                  När Stefan mfl säger att vi måste ta vårt ansvar osv så handlar det ju om att många svenskar totalt skiter i rekommendationerna. Han gick och hämtade ut nån lagad klocka i gallerian – ja det var klantigt i sammanhanget. Men Bianca är ute och nöjesshoppar var och varannan dag, äter ute hela tiden, träffar mängder med olika kompisar hela tiden osv.

                  Jag är helt övertygad om att Sverige hade klarat sig bra om folk hade följt rekommendationerna på en normal basis hela tiden. Dvs kanske gått i någon butik ibland men då under tider då man kan hålla avstånd, och avstått från 9 av 10 butiksbesök.

                  Men det har vi inte gjort. Istället har vi en liten procent som sitter i sina badrum med munskydd på och kastar skit på nätet till de som köper blöjor på Ica till sina barn, och resterande procent lever life som vanligt. Och nu kan dessa människor använda sig av motiveringen ”statsministern gick faktiskt in på Gallerian”.

                  Bianca och hennes entorage gör betydligt mer fel än ministern. Och påverkar säkert lika många människor om man ser till vilka som beter sig ”värst” under pandemin. Tror Biancas följare till större del tillhör den nonchalanta procenten.

                    Du kan omöjligen vara seriös. du kan inte jämföra en minister (förtroendevald som betalas med våra skattepengar och dessutom sätter besluten) med Bianca Ingrosso som är influencer och verkar leva som de flesta i hennes ålder i stockholm.

                En dvärg, den mannen, på mer sätt en ett.

                Som vanligt kommer männen undan. Men en influencer får skit om den så öppnar fönstret

    I de här lägena märks det så tydligt att Isabella faktiskt inte har gått i skolan. Det är så mkt hon helt enkelt inte förstår eftersom hon lever i nån slags filterbubbla där inga kritiska eller reflekterande tankar finns.

      Noll utbildning och mycket pengar i tidig ålder har många gånger visat sig vara en väldigt dålig kombo.

        Särskilt i kombo med sociala media som har en tendens att spä på hybris.

      Men du säger inte samma sak om Stefan löven som blir briefad om läget varje dag samt ytterst ansvarig för Sveriges Corona strategi? Honom har du förståelse för?

        En normalt fungerande människa har väl förståelse för att ingen människa kan hålla andra restriktioner till 100% hela tiden.

        Ifrågasätt personerna som var där istället. Varför var fotograferna där?

          Va?

          Ja, de som tagit bilderna har också shoppat.

            Kan vara folk som jobbar i Gallerian.

          Det är ju privatpersoner som har fotat och skickat till tidningarna…

          Fast STATSMINISTERN ska hålla på dem, varje sekund, hela tiden. Han ska vara en förebild för att resten av landet ska lyssna på vad han säger. Han är så korkad så det finns inte. De som redan har svårt att bry sig kommer bry sig ännu mindre när de ser att även han är ute och springer.

          Hade det varit lika okej för dig om han öppet sa att han inte tänkte ta vaccin?

            Exakt! Speciellt med tanke på att han läxar upp folket och sen gör motsatsen

            Och dessutom har de väl röstat igenom en ny pandemilag som gör det möjligt att stänga ner restauranger, köpcentrum och gym?

            Tyvärr är alla andra politiker tysta så de gör väl exakt samma.

            Precis! Gör statsministern fel så är det många som inte orkar härda ut själva.

          Det kan man visst. För i helvete. Det fungerar i andra länder. Ska fungera i ett så rikt land som Sverige.

          Ehh what? Så varför gäller inte samma sak för influencers, att de inte kan hålla restriktionerna 100% hela tiden utan lynchas när de inte gör det? Och nu är det inte en sketen gång statsministern besökte gallerian utan gjorde det flera gånger nu under december. Men det är väl ok, för att det är statsministern?! Han är man och vänster, och tillhör regeringen, vad mer kan man kräva liksom, den kan man absolut inte kritisera. Idioti.

          12.23 är den dummaste kommentaren jag nånsin läst. Ifrågasätt personerna som var där men INTE statsministern! För statsministern har vi förståelse för att ingen människa kan hålla restriktionerna till 100 men de som var där har vi ingen förståelse för! Wow, aldrig sett någon göra så mycket skillnad på folk och folk i text. Galen kommentar.

        Löven har ju inte heller ngn utbildning ????

          Ja och det märks alltför ofta. Fattar inte ens hur han kan vara stadsminister, ser ut som ett lågstadiebarn som av misstag har hamnat fel på senaste skolutflykten och nu hoppas att ingen kommer på honom i sin utklädnad.

            Du har nog också många högskolepoäng som skriver ”stadsminister”.

            Statsminister, inte stadsminister…apropå utbildning. Han är ansvarig för hela staten, inte en stad.

            Säger den som tror att det heter stadsminister!

              Trodde Löfven bara ansvarar för Sveriges alla städer medan jordbruksministern tar resten ???

        Du vet att man kan ha två tankar igång samtidigt va? Har jag påstått att jag tyckte det var bra av Stefan att gå ut och shoppa? Han har troligtvis planerat besöken till tidpunkter utan trängsel men jag tycker också det var otroligt dumt gjort, han måste ju förstått vilket mediadrev det skulle bli? Han borde haft vett nog att skicka nån annan.
        Tycker samtidigt att Bella är tusen gånger mer idiotisk för hon begriper verkligen inte det här med restriktionerna och det bevisar hon gång på gång med sina resor och shoppingturen i stan.

          Du ställer alltså högre krav på en influencer än Sveriges regering och statsminister? Wow.

            Återigen, två tankar samtidigt…

      Med tanke på smittspridningen OAVSETT så verkar isf jävligt många ha missat skolan ?

      Du glömmer att nyaste sambon i en intervju sagt att hon är så beläst och jordnära!

      Kollar nog inte på nyheterna heller.

    Hon är en lost cause. Hennes beteende i den här pandemin är för jävlig. Det hon säger med sina handlingar är att hon är ok med att smitta andra och bidra till deras lidande och död. Inget får hindra henne att leva som hon vill. Likadanr med alla andra avskum till influensers som tagit 2020 med en klackspark. Inget, inger ursäktar ettt sådant iq befriat beteende.

    Vi har alla en jävla uppgift, att hålla oss från varandra och hålla nere smittan. Inte bidra aktivt och medvetet till sjukvårdens kollaps.

    IL är ett avskum

      Hon gör som de flesta även som vissa från vår regering. Varuhusen och köpcentrum är fulla av folk. Färre, men ändå mycket folk.

        Jag har samma åsikter om de politiker som nu reser utomlands, åker skidor, shoppar etc. De borde vara extra följsamma med råden de själva ger. Även de signalerar att de är ok med att ta risker som bidrar till ökad spridning.

        Det svenska folkets beteende visar att vi är totalt oförmögna att ha frihet under eget ansvar i en pandemi. Det betyder inte att jag förespråkar diktatur men uppenbarligen måste det till drastiska åtgärder.

        Jag har levt isolerad med min familj sedan mars. Visst, vi har haft förmånen att jobba hemifrån,men även bortsett från det så går det att anpassa sitt liv så man inte springer på gallerior i stan.

        IL, politiker och andra Covidioter är dock ovilliga att göra uppoffringar som är nödvändiga.

      Nej hon är inte avskum men du är det. Manipulativ är du också, påstår att hon är ok med saker du inte har en aning om. Bara lägg ner!

        ?

        Hon har en plattform som hon kunde använt till något positivt i dessa tider. Istället har hon inte skrivit eller gjort någonting upplysande kring hur man kan bidra till att få slut på pandemin.

        Istället har hon tydligt visat på bloggen hur hon rör sig i samhället på icke nödvändiga ärenden. Det gör henne till avskum. Det är inget manipulativt uttryck. Jag är extremt tydlig med mina åsikter.

        Jo det vidundret är ett riktigt jävla avskum, finns ingen mer egoistisk och manipulativ människa en detta vandrande underbett.
        Ger mej fan på att aset bluffar om antikroppar , hon drar sig inte för något alls sålänge det gynnar henne själv. Att hon är så hatad som hon är här hon skapat själv.

      Tyck vad du vill om Bella och hennes handlande men att kalla henne för avskum är pinsamt lågt

        Hon är ett pinsamt lågt avskum

          ?‍♀️

        Från Wikipedia

        avskum

        (nedsättande, ofta kollektivt) avskyvärda personer
        Synonymer: slödder, drägg

      Pratar du med folk på det här sättet IRL eller är det bara anonymt på internet?

        Har exakt samma vokabulär till alla Covidioter vare sig online elĺer IRL. Att du/ni hellre fokuserar på mitt ordval kring ILs beteende än de facto ILs beteende säger allt.

          Och vad exakt gör hon annorlunda än Löfven? jag tål inte isabella men det är inte friskt att slänga så mycket skit på en tjej när självaste statsministern gör exakt samma sak. Han har vistats ute på restauranger, gallerior och butiker under hela pandemin. Han har även tillsammans med fantastiska FHM bidragit till att vi har 9000 extra människor nedgrävda medan Norge har 400. Han har vistats i en och samma galleria fyra gånger efter att ha gått ut med ett strängt tal och läxat upp landet och bett dem inte besöka butiker alls. Det här är en person som har ALLA möjligheter, både ekonomiska och rent tjänstmässiga att inte utföra saker som att köpa rakblad själv. Men man ska istället fokusera på Isabella Löwengrip? Snacka om att rikta sitt hat och fokus mot fel person och institution framförallt. Men såklart, män och politiker kommer alltid undan och då är jag verkligen ingen feminist.

            Om du ser längre upp i tråden så slänger jag in Löfven och alla andra covidiotiska politiker i samma kategori. Än värre vad det gäller dem då de är valda av folket och ska visa gott omdömme. Det undantar dock inte IL från ansvar i denna pandemi.

    Jag tycker alla influencers ska sluta skriva om allt. Nu verkar det som om just hon lyssnat. Hon har säkert och bort över helgen så nu skriver hon inget. Men jag tror dessa människor har svårt att inte skriva om allt de gör. Trafiken till sociala medier kan ju minska då.

    Hon bryr sig inte överhuvudtaget, så enkelt är det.

      Eller : excelarket. Hon visste att detta skulle skapa engagemang o framför allt provocera o där med generera klick och kommentarer.

      Hon skriver att HON har antikroppar – men hennes barn då? Barn kan också bli allvarligt sjuka och/eller bli smittspridare hem till t ex till pappan. Tänker hon bara på sig själv med andra ord? Varför riskera barnens hälsa? Förstår inte.

        Hon som inte ens klarar av att sätta på bilbälte eller flytväst på barnen, är du förvånad? Hon bryr sig inte om risker, ens när det gäller avkomman.

        Ja precis hon tänker bara på sig själv, är väl ganska uppenbart efter så många år man kunnat följa henne. Mer självupptagen empatilös människa får man leta länge efter.

          Hennes ”antikroppstest” som hon alltid drar fram är inte mycket värd, och som FHM inte rekommenderar. Det var ju en sån snabbtest som hon betalade hos någon privat aktör, och som inte på något vis är säker.

        Hon ljuger om sina antikroppar. Hon har inga.

          Hur vet du det?

      Hon sitter i 3 fötetags styrelse, de 3 hon driver nu. MEN hon har tidigare haft totalt 28 olika styrelseuppdrag, samtliga i företag hon drivt och ägt. Inget av dem har gått bra bland annat för att hon plockat ut så mycket hon kunnat av bolagen. Så också Löwengrip Beauty. Hennes sätt att driva bolaget brukar jämställas med bolagsplundrare ich riskkapitalister som är inne i bolagen för snabba pengars skull och har noll intresse att driva dem långsiktigt. Dock, hon får aldrig kritik för det. Är det för att hon är kvinna och började som ung? Märkligt att ingen gör en riktig analys av hennes agerande särskilt som hon dessutom är känd för att behandla anställda som skräp, är emot facket och har blivit klandrad för hennes marknadsföringsmetoder?

        Haha, tål ej henne men vad exakt är det hon ska ha kritik för? Att hon startar många bolag och inte gör mycket av dem? skämtar du eller? Vad är du ens för människa som orkar leta efter saker att hacka på, snacka om bitter stackare.

          Du ignorerade delen om att Bella är en bolagsplundrare, där har du svaret.

    Vidrig och världsfrånvänd ?

      Hon är inte vidrig men du är.

        ?

        Hon är vidrig som reste runt i södra Europa trots pandemi och fortfarande shoppar+gymmar+SPA:ar i stan trots samma pandemi. Rätt åt henne att hennes karriär har kraschat och att hon nu mest är en kritiserad bluffbloggare som företag inte vill förknippas med.

    Inte bara hon som använder argumentet att de har antikroppar och att det därför är fritt fram. Universumskan säger också i nästan varje inlägg att hon har antikroppar och därför kan krama vem hon vill när hon delar ut mat för VDS.

      I varje inlägg? I ett inlägg skrev hon det. Helt idiotiskt det också, räcker ju att en av dem hon kramar är smittade för att resten ska riskeras att smittas. Schysst mot en hemlös. Här har du lite pommac, salta pinnar och covid-19!

      Fast Mona har ju haft covid och var mycket sjuk, så inte konstigt att hon har antikroppar.

    Och dessutom det här med antikropparna! Hon hade antikroppar vid testillfället för nån månad sen, de kan lika gärna vara borta nu.

      Hur vet andra om att de som visar sig på stanhar antikroppar? Det står inte stämplat i pannan på dem. Därför är det extra viktigt att man följer råden då man annars sänder fel signaler.
      Har man haft Covid19 brukar man berätta hur hemskt det var och uppmana de man känner att vara extra försiktiga.
      ILs beteende är ren skandal
      Nu ska hon ha sociala media paus. 3 alternativ, på resa, inget att visa upp eller är i helgen hos någon som nekar henne ta bilder. Och vips har hon inget att skriva om…

      Bellas tror nog att hon har antikroppar för evigt

    Jag har människor runt mig som har antikroppar och därför verkar skita i restriktionerna. Tex träffades de i flera familjer över jul o nyår osv.

    Men vad innebär egentligen detta? Jag har försökt läsa på men fattar inte riktigt? Är det att risken att de blir sjuka igen är extremt liten och att de heller inte kan sprida smitta? Tycker det är så otydligt och kan därför inte argumentera emot… någon som vet?

      https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/?exp=77071#_77071

      ”Vad gäller för mig som har ett positivt antikroppstest”
      Även om du har fått ett positivt testresultat behöver du fortsätta att följa de allmänna råden för att minska smittspridningen i samhället.

      Utifrån den kunskap vi har idag bedömer vi att i stort sett alla som har utvecklat IgG-antikroppar har ett skydd mot återinfektion med allvarliga symtom och att skyddet varar åtminstone ett halvår från infektionstillfället.

        Fast det framgår inte om man kan smitta andra trots antikroppar? Det tror jag är enda argumentet som kan få folk att lyssna…

          Det kan man utan tvekan. Man kan bli sjuk igen. Eller smittad. Har du antikroppar får du troligtvis milda eller inga symtom, men smittan sprids. Detta är den stora riskfaktor. Sen har vi kontaktsmittan. Du kan flytta runt virus och sprida kontamineringen.

          Om du har antikroppar och sticker till stan leder det till mer trängsel vilket ökar risken till att folk som inte har antikroppar kan komma i kontakt med varandra. För tex vårdpersonal som måste använda kommunaltrafik och inte är immun kan detta vara förödande.

        Det där verkar vara gammal info. Andra studier har visat att antikroppar finns kvar i 3 månader.

        Det här är ett helt nytt virus, och forskare lär sig om det just nu. Det kommer nya rön hela tiden.

    Nedlåtande inlägg om Isabella idag igen ja. Men du, hon har antikroppar och det är väl inte så farligt att hon och hennes barn tar en fika och besöker några butiker, varför är det öppet, ska personalen jobba utan kunder? Varför ska man ta vaccin? Ska vi inte få gå i butiker eller besöka fik då heller? Ge dig nu! Vad gör Carola och Viktor F för att ta några andra exempel.

      Dra härifrån

      Finns inte mycket att hylla när det kommer till det Isabella publicerar på sociala medier… ??‍♀️

        Jaså inte, men hon skrev ju hon avstod maskeradfest pga covid. Hon har inte visat sig i folksamlingar el på fester. Hon har skrivit om att de ska vara hemma ensamma så det är väl bra. Men hon får skäll, häromdagen fick hon en massa skäll för att hon skrev att de skulle träffa två vänner hemma som också hade antikroppar, då skulle hon sprida smitta, ta d-d på folk osv.

          Nix, du är ganska ensam i dina hyllningar av henne. Är det inte bättre du skriver inne hos henne istället?

          D-d?

            Död? ?

          Hon avstod först efter att hon fått skit. Det är en viss skillnad ?

            Fast vi vet ju egentligen inte om hon avstod från festen eller ej. Hon skrev det men jag tror att hon gick på den ändå. Det var väl i samma veva som hon hade ”paus” från sociala medier, dvs troligtvis låg sjuk m covid.

              Ja jag tror som dig, men om man ska tolka det som visas utåt.

          OJ, hon har avstått från EN fest. men resten av tiden springer hon på stan med sina barn. Jäkla pucko!

            Var nog mera att hon fick kritik för att hon lät dottern filma henne i en vulgär och smaklös film som hon dessutom lade ut på sociala media. Sedan använde hon Covid som svepskäl.

            Glöm inte alla resor hon och Paul gjorde!

        Mycket nej, men något finns det. Hade jag varit du hade jag lyft hur hon hanterat att visa sina barn i sociala medier när du ändå var inne på det ämnet. Där är hon (Och Odd) ett fördöme. Jag skulle aldrig känna igen barnen ute eller förstå att det var dem om jag inte såg dem tillsammans med någon av deras föräldrar. Det tycker jag att hon har gjort riktigt bra faktiskt.

          Föredöme*

          Hon har inte visat deras ansikten förrän nyligen, korrekt, men delat extremt intima och privata saker om dem på ett sätt som är integritetskränkande och krängt mängder av samarbeten på dem.

      Fint för hemma att hon hade antikroppar vid testtillfället.
      Men hon kan fortfarande sprida smitta och det kan barnen med.

      Precis. Mycket är ju öppet.

      Hon påstår att hon har antikroppar.

      Om du har antikroppar och sticker till stan leder det till mer trängsel vilket ökar risken till att folk som inte har antikroppar kan komma i kontakt med varandra. För tex vårdpersonal som måste använda kommunaltrafik och inte är immun kan detta vara förödande.

      PS. Ber om ursäkt för att jag copy-paste:ar detta till flera personer i det här kommentarsfältet men det verkarbehövas. DS.

      Hon påstår att hon har antikroppar. Som allt annat som hon påstår så är det lögn.

      Gå och handla om du måste… men sitt inte och skryt om det offentligt!

    En korkad provokatör är vad hon är och kommer förbli. Hon är helt obildad och har ett enormt ego, varför nappar folk ens… ?
    ”Förebild”, det var typ det sjukaste av allt här.

      Hörde klipp från Skavlan julprogram och då framstod hennes påstående att hon inte visste om att hon sålt skönhetsbolaget ännu värre. Hennes flabbande till det och man undrar hur folk vill ha något med henne att göra. Och varför har inte Pingis blivit tillfrågad om kommentar om försäljningen av Löwengrip Beauty?

    Man har mindre risk att smittas, och därmed också mindre risk att föra smittan vidare till andra i samhället. Det innebär också en möjlighet att umgås med andra personer – även inomhus – oavsett om man själv eller personerna man vill träffa tillhör en riskgrupp.

    https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/juli/vagledning-for-bedomning-av-immunitet-efter-infektion-med-covid-19/

      Fast också:

      https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/?exp=77071#_77071

      Även om du har fått ett positivt testresultat behöver du fortsätta att följa de allmänna råden för att minska smittspridningen i samhället.

      Utifrån den kunskap vi har idag bedömer vi att i stort sett alla som har utvecklat IgG-antikroppar har ett skydd mot återinfektion med allvarliga symtom och att skyddet varar åtminstone ett halvår från infektionstillfället.

      Om du rör dig ute och får på dig droppsmitta etc så kan du sprida det vidare. Du behöver inte bli sjuk, men du sprider smittan.
      Fast det är ju mindre risk så då blir allt ok?

    Hela hon är ett stort skämt, orkar inte kommentera det ens. Sjukt provocerande är den människan, hon ska INTE yppa sig om att hon får (som hon kallar det) ta ”näthat” hon bjuder så gärna in till det själv med alla sina uttalande, det hon håller på med och dessutom basunerar ut så får hon vara berädd på att folk har synpunkter…att hon inte begriper att vi är mitt uppe i en pandemi då är man bra dum i huvet

    Jag jobbar i butik och undrar mest vilka helgon det är som hänger här och på influencers Instagram?

    Butiken jag jobbar i ligger i en stor galleria och det är inte direkt tomt där om jag säger så. Speciellt inte sista veckorna innan jul (trots restriktionerna). Vilka är alla de som är på gallerior och butiker? Ingen här inne, ingen på influencers sociala medier,…

    Eller räknas det inte om man går dit med inställningen att ens eget ärende är mycket viktigare än den man trängs med?

      (Säger alltså inget om hur korkat det är av Bella att lägga ut detta, det gör hon bara för att provocera tror jag.)

      Jag kan ju bara tala för mig själv men jag personligen har inte varit i en butik (förutom att jag köper mat) sen i typ… Ja jag minns inte ens, längesen. Men sedan kan jag tycka att det är skillnad på ärende och ärende. Typ att man verkligen behöver nya skor eller nåt annat som inte kan vänta ett par dagar. Men att gå runt och typ nöjesshoppa är verkligen helt verklighetsfrånvänt. Om alla dom skulle hålla sig hemma skulle ju människor som behöver köpa nåt kunna göra det med mindre risk för smitta.

        Det är ju därför jag undrar vilka de är. De är ju uppenbarligen ingen som läser här inne eller inne hos de större influencers i alla fall.

          Nej antagligen för att dom som gör samma inte skulle klandra influensers då dom uppenbarligen tycker det är okej? Så vad är din poäng? Vi är många som håller på restriktionerna.

          Klar dom finns här inne och inne hos flunsorna, men de håller tyst

      Hehe, samma i vår butik och köpområde. Det lustiga är alla som förfasas över, alla andra människor, som också är ute och inte överhuvudtaget taget ser sin egen del i det?
      Jag brukar bara le och säga- att ja nu får vi alla hjälpas åt. Och tänka tyst, men vad gör du själv här…

        Lite som den ”you’re not stuck in traffic. You ARE traffic!”

        Men vad fan har du öppet din affär om du inte vill ha kunder. Bimma igen då. Nu!

          Missade helt poängen ser jag.

          Nja. Nu är vi i det segmentet som även om det blir en nerstängning, skall ha öppet.

          ????

      Jag tror att de som hänger här och på sociala medier gör det för att dom faktiskt håller sig till restriktionerna och är hemma med mycket tid över..

        Jag tror att man far fram med pekpinnar åt andra för att framstå som bättre själv. Art klaga högt om att någon annan fikat för nöjes skull gör att ens eget julklappsköp känns mer motiverat.

          Många håller på restriktionerna, varför är det så svårt att tro? Jag är så trött på folk som inte kan hålla sig hemma och handla på nätet istället. Handla i mataffären på tider där det är mindre folk, de flesta mataffärer har satt upp hur tiderna ser ut och när det är minst respektive mest folk som handlar. Är det så svårt? Och man håller inte på med pekpinnar för det, mer hopplöst försök att förstå varför folk inte kan fatta.

          Fast det kanske är så du funkar och därför som du tror att andra bara kör pepinnar på andra för att framstå som en bättre människa?

      Jag jobbar också i butik på en stor handelsplats i mellanstor svensk stad. Vi har folk men absolut inte mycket folk. Kanske en tredjedel av vad vi normalt har den här tiden på året. Vår butik är 4000 kvadratmeter stor. Om det är trängsel man vill undvika så är det rätt lugnt i min butik.

        Jag mår också i en medelstor stad och här är det inte alla så mycket folk i butiker. Alla jag känner följer restriktionerna rätt väl. Vi har också lyckats ”platta till kurvan”. Känns som att det är i Sthlm många skiter i restriktionerna.

    Folk i allmänhet har visat hur dumma i huvudet de är under den här pandemin. Rekommendationer gäller alla andra utom en själv, det är ju sen gammalt.

    Alla borde få testa att jobba på en covidavdelning ett par dagar för att se hur jävla party livet är.

    När den första influensern påverkas av ett dödsfall, själv eller efter att ha smittat en närstående, kanske det blir tystare ett tag om Åre-resor, middagar över generationer och bjudningar med vänner. Ändrat beteende tror jag dessvärre inte på. Det krävs lagar inte uppmaning till alla och envar ”att ta sitt ansvar”.

      Allt stannade till en vecka när Adam Alsing dog.
      Då verkade ganska många ha fattat att det var allvar.
      Men det tycks glömt nu.

        Märktes det av i att färre gick i butiker, träffade vänner osv? För min känsla var att det märktes av på sociala medier då en folkkär svensk dog. Men om det gav effekter på smittspridningen känner jag mig mer skeptisk till. Endast baserat på min egen omgivning.

        Stannade väl inte pga av honom?! De där första två månaderna höll sig ju faktiskt folk sig ganska hårt till restriktioner och höll sig borta från stad och shoppingcenter…

    De flesta går på stan och i shoppinggallerior och shoppar/ fikar. Det är bara att kolla på bilder och videoklipp hur det ser ut, tyvärr. Se bara på våra politiker, de säger en sak och gör en annan.
    Inte konstigt att smittan fortsätter att sprida sig som en löpeld i samhället ?
    Kan man inte ta med sig fika ut i naturen med barn istället? Shoppa på nätet.
    Hon skulle inte lagt ut det utan hållt det privat om hon nu måste ut.

      Nej! Inte de flesta!!

    Hon är uppmärksamhetsk☆t och har inget vettigt att skriva om. Har inte Tailsweep någon policy för sina bloggare typ att respektera de råd som gäller vid pandemi eller är de lika giriga som blondinbella?

      Har inte Telia en princip att man inte får tala i telefon utan munskydd?

    Jag tycker inte det är så farligt att gå i någon affär någon enstaka gång då det inte är trängsel osv. Men hon bryter ju mot restriktionerna hela tiden? Ja, det märks att hon glömmer. Antikroppar är ingen ursäkt. Konstigt förresten att alla verkar ha det utan att ha känt sig sjuka, det tyder kanske på att man varit dålig på att följa rekommendationerna från första början.

    Dags att fråga influensers om de haft Covid19 och om de vet hur och var de blev smittade! Sedan köra en jämförelse med deras inlägg i sociala media.
    Bellsan verkar ha blivit smittad via mobbing i hennes kommentarsfält.

      De har väl inte ”varit sjuka”?
      Hur skulle en influencer kunna erkänna att antikropparna kommit från sjukdom när de inte varit sjuka utan ränt runt som vanligt?

        Just därför en sammanställning behövs. Annars är sååå ynkliga när de har huvudvärk, skoskav eller är lite förkylda. Men Covid19 får de utan det märks.

    Varför skriver du inte om toftby också? Hon har sedan i somras varit ute på restauranger, träffat massa människor, varit uppe i fjällen osv- och har hela tiden ursäktat sig med ”jag har antikroppar”. Vad är det med dig o toftby egentligen- Varför skriver du inte om henne? Och Isabella o toftby är ju inte ensamma om att skylla på antikroppar.

      Skaffa en egen blogg och skriv om det själv då?

        Oj oj

        Nämen , gjorde det dig upprörd? Är väl väldigt intressant att en ”bloggbevakning” (borde innehålla flera olika bloggare?) låter bli att skriva om vissa, och ägnar all sin tid åt andra som gör likadant? Jag undrar vad toftby har sagt till Camilla så hon låter bli att skriva om henne helt enkelt. Om Camilla tycker det är SÅ upprörande att Isabella pratar om antikroppar- varför är det ok när toftby gör det?

          Jag skrev om Toftby för bara några dagar sedan. ??‍♀️

            Charlotte P har idag ett utbrott mot coronapoliser. Mycket smaklöst av henne.

              Var? Jag har kollat både blogg och Instagram.

                Hon skrev det i hennes blogg? Var inte så svårt att hitta. Dessutom i expressen. Perelli tycker man ”ska sköta sitt o skita i andra”. Låter som en bra pandemi-strategi ?

            Och hur ofta skriver du om Isabella? ? Skrev du om att toftby har antikroppar eller hon lade sig i inlägget om influensers barn?

              Isabella är en betydligt större influencer än vad Toftby är. Därför omskrivs de bland annat olika ofta.

            Tycker oxå en granskning av toftby hade varit bra. Dubbelmoral så det svartnar för ögonen gällande Jacob (margeux ex). Hon var ju inne å kritiserade honom på hans ig o tyckte han kunde ta det privat, medan hon själv tar släktfejden med hennes mormors stuga helt o-blygsamt o lägger ut till allmän beskådan.
            Jag tar inte ställning till vem som har rätt i den frågan men komma o anklaga Jacob på det sättet på hans plattform å skriva ”dubbelmoral” å ”ta det privat”. Då bör man ocå räkna med att få kritik tillbaka .

        Personen kanske har gjort det men inte har en lika stor blogg som denna. Personen kanske efterlyser att en stor blogg ska skriva om det så den når ut till fler.

      Varför skriva om Toftby? Är hon ens intressant? -Nej.
      Varför gagna Toftby med klick osv när hon är en nolla som tvekar inte en sekund att outa familj, släkt och vänner. Där har vi ett avskum.

        Halva nöjet hade ju varit att bara se hennes ilska över att bli kommenterad här inne .

    Politiker ska alltså inte gå till en affär på ett år, hur många av oss har undvikit det?
    Dom är också människor som har behov, om vi alla hade levt som vi kräver av politiker så hade vi inte haft så många döda i Sverige.

    Alla plan är fulla till utlandet, folk handlar som galningar och festar och lever som om inte Corona existerar, fjällresorna är i princip som alla andra år. Så vi ska nog inte döma andra om vi inte själva är perfekta.

      Politikerna ska vara förebilder. Du tycker inte att det ser illa ut att ena dagen stå och tala till nationen om att absolut ingen får leta kryphål i restriktionerna och nästa dag gå ut och handla i ett köpcenter?

      Han har alla möjligheter att beställa hem, skicka någon annan, planera bättre. Han kan inte skylla på någonting och han och hans regering ska visa vägen.

      Fast folk här älskar att döma. Istället för att tex hjälpa någon som sitter hemma och gå och handla åt personen.

        Hur fasen vet du att ingen gör det? För att DU inte gör det? ?

    Snälla, kan du inte sluta skriva om IL? Ge henne inte mer utrymme och publicitet!!!!

      Så du tror att hon tjänar på alla negativa kommentarer här?
      På vad sätt skulle Bella tjäna på att många skriver här att det hon gör är fel?
      Det är inte Bloggbevaknings läsare som besöker Bellas sociala medier. Tvärtom.

    Camilla, kan det vara dags att sätta in ett separat covid-öppet spår ikväll kanske?

    Nu ska hon ta bloggpaus. Är det möjligt att hon har ledigt några dagar utan att åka i väg till något spa?

      Klart att hon är ute och reser, spa i Sverige eller utomlands. Hennes agerande under hela pandemiåret har varit helt hjärndött verklighetsfrånvänt men nu har tydligen poletten ramlat ner att hon inte ska skriva om det. Alltid något…

        Det måste vara svårt att få en sponsrad vistelse om man inte får nämna att man varit där… Knepigt det där att vara influerare.

          Jag misstänker att hon åkt till Saxå Bruk och Carl Jan för att simma bland isflaken tillsammans med Paul.

    Hon är alltså inte bara en uppblåst lögnhals, hon är även rejääält blåst i huvet. Heela huvet!!
    ”Jag kanske inte ska skriva om det”, ”Jag har antikroppar!”… WoW!
    Nä, asså hon e ju så dum så det finns fan inte!

      Din kommentar är skrämmande.

        Jaha ja, då är du lättskrämd!

      Alltid roligt att se vilka som hon svarar på bloggen. Hennes svar blir tyvärr allt värre. Dock hoppar hon frågor om när sambon hade Covid19 och var och när hon själv blev smittad och fick det.

        Nej det var ju otroligt passande att de båda varit så lindrigt sjuka att de inte alls märkte av det men ändå båda lyckats få antikroppar. Får hoppas att de var asymptomatidkt sjuka nån vecka när de var hemma. Var de hemma någon vecka? ?

        Många av kommentarerna hos henne är stagade. Glöm inte det. Det är just det här hon vill, få uppmärksamhet för sina patetiska ” provokationer”
        Allt hon kan är att försöka provocera.

        Så barnsligt och allt en avdankad jäkel har ”att komma med” patetiska och pinsamma försök till att provocera. Och när ska vissa sluta gå på att det är ”följare” som skrivit de kritiska kommentarerna inne hos henne? Så mycket är stagat. Hennes allt i allo sköter snacket där så att säga. Kom ihåg hon drar sig inte för något – gällande något. Noll skrupler.

          Ja, jag tror dig. Tidigare skrevs många av de ”elaka” kommentarerna på bloggen av hennes livegna undersåtar. Säkert en del fortfarande.

    Ni är för mycket. Lägg ner att fokusera så mycket på vad andra gör. Skrämmande. Ni kan inte ha något roligt liv alls.

      Nä det är därför vi sitter och garvar läppen av oss när vi läser om bl.a. IL´s bravader.

    Man skulle kunna tro att det är ett barn som har skrivit det där inlägget…

      Intellektuellt så stämmer det säkert.

    Det som ”Maria” kommenterar till Isabella (om antikroppar och att ändå kunna smitta), jag har ärligt inte hört det nånstans förr, och då läser jag i princip alla covidartiklar som kommer förbi i mitt flöde. Är det någon som har någon källa som bekräftar det Maria påstår? Har både familjemedlemmar och kollegor som haft covid och dom har alla fått höra av sjukvården att dom är safe dom tre närmsta månaderna efter att dom haft det, både vad gäller själv bli sjuk och att smitta andra. ???

      Att ha antikroppar hindrar ju inte från att få virus på händerna och sedan föra det vidare genom alla ytor man tar på.

        Exakt. Hur kan folk inte ha förstått det än?

          Och om folk följer råden och tvättar händerna så är den risken borta eller hur?

            Om du är i stan och går i affärer och gallerior får du ha med dig ditt lilla portabla tvättställ för att hinna tvätta händerna efter varje publik yta du vidrör.

      Om du har antikroppar och sticker till stan leder det till mer trängsel vilket ökar risken till att folk som inte har antikroppar kan komma i kontakt med varandra. För tex vårdpersonal som måste använda kommunaltrafik och inte är immuna kan detta vara förödande.

        Den här aspekten förstår jag ju själv utan att behöva få förklarad, att man bidrar till trängsel. Men det här med att man tydligen kan smitta andra, är det då genom så som anonym 13:52 här ovan förklarar? Trodde det menades att man fortfarande bar på smittsamt virus i sig själv liksom.
        Ifrågasätter självklart inte att man ska fortsätta följa restriktionerna trots att man har antikroppar, har bara inte övht hört talas om att man skulle kunna smitta andra då. Det är ju superviktig information om det är så.

      Outbildad personal. Stämmer att de själva är safe , men de kan fortfarande bära på viruset och smitta andra.

    Visst ska man följa rekommendationerna för att inte sprida smittan.
    Men samtidigt vill vi väl inte ha en fullständig samhällsdöd heller!?
    När det här är över vill vi ju ha gallerior/affärer och fik att gå till. Folk vill gärna ha kvar sina arbeten. Det gäller att hitta en balans. Om ingen i hela Sverige hade handlat annat än mat, så hade vi haft rejäla problem.
    Inte bara corona dödar, kraschad ekonomi dödar också.

    1. Tester för antikroppar är inte 100% tillförlitliga. Isabella skrev också att hon inte märkt av att hon varit sjuk så hon har alltså inte haft bekräftad Covid. Det kan mycket väl vara fel.
    2. Vi vet inte hur länge antikroppar skyddar. Vi vet varken generellt och ännu mindre specifikt om en viss individ vid dags dato är skyddad.
    3. Har barnen antikroppar? Eftersom de bor separat i omgångar är det mycket möjligt att de ej varit sjuka.
    4.Ökad trängsel för den som akut måste handla något.
    5. Man kan fortfarande sprida smittan mellan andra människor även om man är frisk eller immun själv om man tex inte tvättar händer.

    Otroligt dumt, alltså situationen nu är kris men om bara några månader kommer det sannolikt vara fullt möjligt att nöjeshänga på stan. Håll ut bara lite till så vi kommer igenom vintern! Sprid inte okunnig info att det är ok att leva som vanligt för att man gjort ett antikroppstest som visar att man _troligen_ hade antikroppar den dagen man tog testet. Det man kan göra nu är att beställa hem – gärna direkt från lokala butiker, köpa presentkort att använda i vår/sommar och att göra alla ärenden ensam, inte med barnen.

    Som sagt, det är förhoppningsvis inte långt kvar nu innan allt blir lite mer normalt, även vi som haft covid måste hjälpas åt, alla måste göra allt för att vi ska ta oss igenom vintern.

      Hon har inte angett om när var hur hon varit sjuk.
      Hon har visat bild på ett finger med plåster. Inget annat.

      Hon tog antikroppstestet EXAKT 14 dagar (precis det rekommenderas att man ska göra efter att man varit sjuk) efter sin bloggpaus på en vecka eller var det var. Känns som lite väl mycket slump i mina ögon men vad vet jag.

    Jag, som ofta brukar försvara Isabella en aning, blir lite fundersam här. Om hon och P har antikroppar – har barnen det då också? Liksom Odd och hans familj? Jag menar – har man antikroppar betyder det ju att man varit smittad, och ingenstans har jag läst ett ord om att varesej I eller P eller barnen eller O haft minsta symtom. Och har de haft symtom, tycks de inte direkt ha hållit sig isolerade. Eller är antikroppsgrejen ett påhitt för att kunna röra sig fritt….?

      Säkert ett påhitt, och vilka barn testas för antikroppar??? (om de inte tillhör någon riskgrupp)

        Barn testas inte för antikroppar. De ger inte utslag i de tester som finns. Går inte ens att köpa privat.

    Fast det handlar ju om att hantera det väl. Ja, du behöver kanske göra ett ärende. Men du dräller inte en hel förmiddag på stan. Jag behövde hämta ut ett recept häromdagen. Jag hade missat att medicinen var slut och jag måste ta den varje dag i specifik dos så jag kunde inte beställaJag åkte till ett köpcentrum där jag hittar väl tidigt påförmiddagen. Jag gick utomhus så mkt jag kunde till apotekets närmaste ingång. Jag höll avstånd till andra på apoteket. När jag var klar gick jag utomhus till min bil. Då ringde min man och bad mig köpa en särskild elpryl på Clas Ohlsson. Han messade mig vilken hylla den fanns på. Jag gick utomhus till Clas ohlssons ingång, gick till den hyllan, hämtade grejen och köpte den -allt medans jag höll avstånd- o gick sen till min bil. Två ärenden gjorda med hyfsat viktiga grejer. Snabbt in och ut. Hade kunnat beställa men då hade jag behövt vänta några dagar vilket i det här fallet gällande medicinen var omöjligt.
    Hade jag vid samma tillfälle behövt handla mat hade jag gjort på samma sätt: hålla mig utomhus så mkt som möjligt (alltså inte gå inne i köpcentrat till affären utan gå på utsidan) handla med så mkt avstånd som möjligt, och så snabbt som möjligt. Jag bor i en Sthlm-förort på södra sidan och den här dagen 27/12 var det lika mkt folk som typ en vanlig tisdagsförmiddag i oktober.

    Ni som sitter och skriker att hon kan smitta andra när hon har antikroppar, hur tänker ni när det gäller vaccinet?
    Skall ingen som vaccinerat sig få gå ut heller?
    För ni kan väl inte på allvar tro att ett vaccin skyddar bättre än kroppens eget försvar efter en genomgången infektion?
    Med er logik skall samtliga sitta hemma i åratal framöver

      Det är superviktigt att vi fortsätter hålla avstånd, tvätta händerna, hålla oss hemma osv tills alla är vaccinerade. Vaccin skyddar bara personen som tagit det från att bli allvarligt sjuka, men de kan fortfarande bära på viruset och smitta andra. Så fungerar alla vaccin, det är inte bara det här vaccinet. Det är därför de tjatar om att vi kommer få hålla ut långt in på 2021 trots att vaccinering är igång.

        Tillägg: Nej, vi kommer inte få sitta hemma i åratal. Bara fram tills alla är vaccinerade.

          Nej, det kommer att dö ut precis som SARS och Spanska sjukan gjorde.
          Pandemin kommer att ebba ut, som alla tidigare pandemier gjort i alla tider…

            Nej, covid 19 kommer inte att dö ut. Vi kommer att bli smittade igen när vaccinet slutar verka, de gissar på att vaccinet kommer ge oss skydd i 1-2år. Eftersom personer yngre än 18, gravida samt vissa andra inte får ta vaccin kommer viruset överleva.

            Ett smittsamt virus dör inte bara ut. Det muterar när det blir svårare att smitta = överleva, oftast blir viruset värre men ibland blir det mildare. De gånger vi har lyckats få helt stopp på pandemier är det för att de antingen varit väldigt dödliga som ebola, där man helt enkelt avskärmade de smittade och lät dem dö alt. överleva. I senaste utbrottet lät man ett helt sjukhus klara sig själva i princip, sjuka vårdade andra sjuka. Eller så har det varit sjukdomar som man bara blir smittad en gång av och då har vi gett smittan via vaccin så alla redan varit smittade och därför är skyddade.

    Folk är så jävla outbildade, här visar Bella prov på det, men läser överallt om hur de tror att det är safe för att man har antikroppar. Antikroppar skyddar DIG. Inte andra. DU kan fortfarande bära på viruset trots att du har antikroppar, antikropparna gör bara att DU inte blir allvarligt sjuk av det. Men DU kan fortfarande smitta andra. Vaccin fungerar likadant, DU är inte skyddad innan DU tagit sprutan själv. Kommer bli ett helvete om folk inte fattar det och tror att de kan börja kramas hej vilt innan typ alla är vaccinerade.

      En anledning att folk inte vet är att denna information inte spridits övht av medier eller någon annan stans…

    Ni som tror att antikroppar och vaccin kommer stoppa viruset, läser ni ens vad folkhälsomyndigheten skriver?

    ”Ett vaccin som är godkänt för användning i Sverige, kan vara ett av flera sätt att skydda sig mot covid-19. Men ett vaccin kommer inte att vara den enda lösningen. Även om ett vaccin blir tillgängligt för oss, kommer vi behöva tänka på att skydda varandra från smitta genom att fortsätta stanna hemma vid symtom, hålla avstånd, ha en god handhygien och arbeta hemifrån när det är möjligt.”

    ”Vaccinationen mot covid-19 skyddar dig från att bli allvarligt sjuk. Men vi behöver fortsätta att tvätta händerna, stanna hemma vid symtom och hålla avstånd för att bromsa smittan, även när vaccinet mot covid-19 finns tillgängligt.”

      Ja, jag har också reagerat på att de flesta härinne verkar ha en övertro på det här vaccinet.

      Det kommer att ta lång tid att vaccinera alla frivilliga.
      Och vi vet inte ännu om vaccinationerna hindrar viruset från att smitta.
      Vi vet inte hur länge man är immun efter en vaccination eller hur effektivt vaccinet verkligen är.

        Klart att det inte är en quickfix men det nya året och vaccinet är en ljusning. Beträffande vaccinering läs på lite historia om vaccination. Hur många dör i dag (i Sverige) av tuberkulos, mässling och polio?

          Läs på lite om pandemier. De har hänt förr och de dör ut.

          Jag är väl påläst om vaccin och det är därför jag vet hur lite vi vet om det nya coronavaccinet.

          Men åååååååååh det är du som behöver läsa på. De sjukdomar du tar upp smittas man bara en gång av. Det är därför vaccin fungerar så bra – du smittas lindrigt en gång när du tar vaccinet sen är du skyddad. Covid 19 kan du bli smittad av flertal gånger. Du kan alltså inte få ett livslångt skydd mot covid 19. De räknar med att vaccin kommer skydda i något eller några år men de vet inte.

            Så spännande och intressant att det här finns expertis på detta nya virus som ingen annan har en aning om hur det kommer att uppföra sig i framtiden. Eftersom det är okänt. En viss vägledning kan dras av erfarenheter av pandemierna Asiaten (sent 50-tal) och Hongkong (sent 60-tal). Smittade de virusen flera gånger? Levde de kvar i det oändliga. Nej!

              Men tjena, du behöver inte vara expert på detta nya virus – Du behöver bara hängt med på biologi lektionerna i skolan och ha grundläggande kunskap om hur vaccin fungerar. Om du av någon anledning inte hängde med på lektionerna kan du ta en googling på hur vaccin fungerar eller varför inte besöka folkhälsomyndigheten och läsa på om varför just detta vaccin mot covid-19 inte ger ett livslångt skydd.

                Jag är inte så himla bra på naturvetenskap men något som jag är utbildad i och verkligen kan är att utvärdera information och källkritik. Därför vet jag att vi faktiskt inte vet särskilt mycket om detta virus. Forskarna har helt olika uppfattning, FHM trevar sig fram dag för dag, Google är ingen trovärdig källa till kunskap (du vet väl att vem som helst kan publicera vad som helst). Två saker vet jag dock. Vaccin har räddar mänskligheten mer än en gång från farsoter man då inte heller haft livslång erfarenhet av. Den ”vanliga” inflluensan klarar vi bra med årliga vaccinationer. Det tredje är att ingen pandemi varat för evigt.

    Så mycket hat mot vår statsminister som får skrivas här inne, han följde rekommendationerna och har setts handla några gånger. Det är nästan otäckt att alla dessa kommentarer får stå kvar, vi invånare i Sverige är ansvariga för smittspridningen tillsammans inte Tegnell och Löfven.

    Varför klagas det inte på de andra partiledarna som gjort detsamma, och t.o.m ville stänga ner Sverige. När det började närma sig jul glömde dom också bort restriktionerna.

      Om du tänker ett varv till kanske polletten trillar ner? Det är ytterst olämpligt att vårt statsöverhuvud håller tal till nationen om hur allvarligt läget är och hur viktigt det är att A L L A tar sitt ansvar och inte är ute bland folk. För att i nästa sekund själv bryta bryta mot de krav han ställt på andra.

      Det är allvarliga än vad övriga ministrar och politiker gjort, även om de också förtjänar kritik.

      Förstår man inte det själv behöver man nog tänka till lite.

        Om A L L A verkligen hade tagit sitt ansvar så hade vi inte sett folk i affärerna alls, så det faller redan där…

      Skojar du? Det har klagats på ALLA politiker som gjort fel. Hur kan men ens försvara Stefan?

        Jamen det vet vi väl att är man statsminister får man aldrig göra misstag, du är ditt jobb. Precis som poliser lyder lagen till 100 %, läkare röker inte och tandläkare äter aldrig godis och socker.
        Människor är människor med både fel och brister precis som du och jag, det är inget försvar utan ett konstaterande. Han säger det som krävs av honom på jobbet, och verkligen några ärenden på stan utan trängsel betyder inte att han inte är pålitlig.

          Du är jättekonstig. Som statsminister särskilt under en katastrof som pandemin är så får man faktiskt inte göre ett enda misstag. Han får inte vara en vanlig människa med fel och brister. Han ska vara idealet och se till att så många som möjligt följer det han säger och gör. Om du inte förstår det så är du loco på riktigt. Att han inte lever som han lär innebär i högsta grad att han inte är pålitlig. Precis som Ebba. Och alla andra. Är det någon vi kan ställa höga krav på så är det de som leder vårt land.

    Jag reagerade med på hennes kommentar till någon som skrev att hen hade vaccinerat sig: ”Spännande!”
    Ehhhh…?

    Det var då ett kackel i kommentarsfältet! Och jag ber på förhand om ursäkt för mycket lång kommentar men nu börjar jag få nog av den okunskap och brist på förstånd som råder här. Jag tycker att Camilla som driver Bloggbevakning gör ett väldigt fint jobb faktiskt, genom att ofta lyfta problemet med att man inte håller avstånd och avstår från att befinna sig i offentliga miljöer men här bland kommentarerna verkar detta inte sjunka in.

    Alltså:

    Att en person bär sig illa åt, så att risken för smittspridning ökar, har ingenting att göra med att en annan gör likadant. Virus bryr sig inte om vad personen heter, det uppskattar bara att så många som möjligt gör sig till måltavlor. Ett virus har inga tankar eller preferenser, dess enda uppgift och mål är att ta sig in i människor och väl där orsaka så stor skada som möjligt. Det är också SARS-CoV-2, det många i dagligt talar kallar ”coronaviruset”, mycket duktigt på. Vissa smittade blir svårt sjuka ganska omgående och avlider efter kort tid, en del överlever krisen. Andra får en mild infektion men kan sedan i stället få dras med svåra hälsoproblem i åratal (detta visar sig mer och mer, just nu). Ytterligare andra verkar först bli fullt friska för att senare drabbas av olika åkommor. Läkarvetenskapen vet helt enkelt inte så mycket i dag om exakt hur detta virus bär sig åt och påverkar men forskning pågår ständigt och det är inte alls otroligt att viruset kan komma att förkorta och/eller skörda liv även bland dem som har haft en mild infektion – och göra det många år efter det att sjukdomen till synes försvunnit. För att sammanfatta är detta ett mycket, mycket farligt virus!

    Det är just det de flesta inte klarar att ta in. Trots att vi läkare säger det gång på gång verkar folk i gemen fortfarande tro att det här är något slags allmänt influensavirus som det väl inte är så farligt med. Så är det alltså absolut inte! Johan Styrud, överläkare på Danderyds sjukhus och ordförande för Stockholms läkarförening (i Aftonbladet felaktigt benämnd ”Läkarföreningen i Stockholm”) svarade så här här när han fick frågan vad han tyckte om att stora mängder människor samlats på stan på nyåret:

    – Jag har sett bilderna och är förskräckt över att man beter sig på det här sättet. Jag tror att folk som står där i folksamlingarna inte förstår hur farlig den här sjukdomen är, säger han.

    Och precis så är det. Det är också därför det är så allvarligt att Sverige inte, som andra länder, stängt ned samhället utan överlåtit åt individen att ta ”eget ansvar”. Den begåvningsnivå de flesta ligger på, 100 på den vanligaste IQ-skalan, är helt enkelt inte tillräcklig för att kunna abstrahera och tänka i många led framåt, så som det krävs för att förstå farligheten hos detta virus och den sjukdom det orsakar. Om man till medelmåttig begåvning dessutom lägger ett förstorat ego, som hos många av dessa influencers, är det alltså inte konstigt att just den gruppen bär sig särskilt illa åt. Och att vår statsminister inte direkt hör till de vassaste knivarna i lådan, det har väl de flesta av oss redan förstått? Sveriges befolkning, precis som alla andra länders, hade helt enkelt behövt duktiga myndigheter som på ett handfast sätt hindrat människor från att bete sig smittfarligt.

    Vad tror jag själv? Egentligen ingenting, den stora kunskapsmassan håller fortfarande på att samlas in genom alla de som blir sjuka men jag ser med spänning fram emot den forskning som snart (egentligen är den redan i gång) kommer att koppla mellan detta nya coronavirus och cancer. Det är sedan länge känt att olika virus kan leda till cancer, dit hör HPV, Heliobacter pylori, Epstein-Barr, HIV och så vidare. Frågan är om SARS-CoV-2 eller någon av dess mutationer kan göra samma sak. Om det skulle visa sig vara så står världen inför en enorm vårdutmaning som dessutom sträcker sig många decennier framåt i tiden.

    Ungefär som jag gjort nu bör man tänka på covid-19. Det här är ingen snuva. Det är ingen vanlig säsongsinfluensa. Det är en mycket, mycket farlig sjukdom som även sedan vi fått vaccin och jsut den här pandemin är över kan komma att orsaka stort mänskligt lidande och död.

    Försök nu att ta in det här. Även om du som läser inte förstår vidden av det jag skriver – ta till dig det ändå. För din egen skull. Och för andras.

      Intressant kommentar. I vilken kapacitet uttrycker du dig? Specialist eller ngn som söker kunskap själv?

    Har Blondinbella och Paul haft corona? Är det inte konstigt att hon inte skrivit att de har varit sjuka men plötsligt har de antikroppar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.