Ex on the beachprofilen Michelle Svendsen hårdhänta hundvideo

Ex on the beachprofilen Michelle Svendsen har fångats på film när hon hårdhänt ”tillrättarvisar” sin hund. En vän till henne har sedan lagt ut klippet på Instagram där man hör kompisens fnissande och Michelles ilska.
Hunden är uppenbart rädd och gömmer sig under sängen, vartifrån ägaren drar fram den igen.

Influencern Felicia Aveklew har postat videon på Instastory där hon undrar vad som gick runt i hennes huvud när hon gjorde det här.
Jag undrar snarare vad mer som brukar hända och som INTE fastnat på film.
Stackars hund! ???

Jag har sökt Michelle Svendsen för en kommentar men hon har stängt av kommentarsfunktionen på Instagram där det heller inte går att tagga henne. Dessutom får jag det här meddelandet när jag kontaktar henne via Instagram:

Michelle Svendsen kan inte se ditt meddelande. Hon tar inte emot nya meddelandeförfrågningar från alla.

Så här försvarade hon sig i en stor grupp på Facebook innan hon stängdes av från den:

För den orkar så följer här en konversation mellan Michelle Svendsen och en följare som ifrågasatt behandlingen av hunden. Michelle försvarar den och menar att hon är en bra djurägare som älskar sin hund över allt annat.
Följaren har anmält Michelle till både polisen och Länsstyrelsen.

 

258 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stackars hund ?

      Fattar inte att hon käftar emot, borde bara pudla (no pun intended).

      Jag blir lite illa till mods av att folk gör sådan extremt stor skillnad på djur, boskapsdjur och husdjur.
      Att stressa en liten hund genom att bära den i nackskinnet är djurplågeri. Men man känner sig likgiltig inför det faktum att smöret de använder kommer från mödrar som blivit tvångsinseminerade och fått sina barn bortförda enbart 48 timmar efter födseln. Eller det att äggen de åt nu till jul kommer från individer som aldrig någonsin sett solljus eller fått andas frisk luft.

      Det är ett väldigt besynnerligt sätt att tänka.

        Både ja och nej på denna. Människan har i alla tider ätit animalier, däremot har vi tappat i princip allt som har med god djurhållning att göra pga kapitalismen (men det är en helt annan diskussion). Tror dock att det är därför vi har lättare att dissociera oss från djurhanteringen, det är en del av oss, våra vanor och seder osv. Så vi har frikopplat oss från själva djuren men äter dem ändå.

        Lämna FÖR EN GÅNGS SKULL denna diskussionen utanför.

          Varför då?
          Det är uppenbarligen något som behöver spinnas in i den här diskussionen.

          Varför det? Sjuk dubbelmoral

        ”tvångsinseminerats”? Vet du hur det går till i naturen? Djur sitter inte och planerar att skaffa barn och köpa barnvagn. Vid insemination är man säker på att kon inte är för ung för att få kalvar. Det finns dessutom veterinärer om kalvningen skulle gå fel eller om något annat skulle hända under dräktigheten.

        Det är fel att kalvar tas ifrån korna när de är nyfödda, men så görs det väl inte alltid nuförtiden? Och nej, djurhållningen i Sverige är inte perfekt och självklart ska alla djur få det bättre, men det är inget övergrepp att inseminera kor!

          Tycker du även det är ok hur vi tar sperman från tjurarna? Är inte det heller något övergrepp enligt dig?

          13.30 /
          Var tror du mjölkprodukterna du handlar kommer från om inte kalvar tages från sina mammor?

            Måste bara få flika in. Kor har avlats till att överproducera mjölk. Dvs mjölken räcker både till kalv och mjölkning. Vill också påpeka att i Sverige är kalven med sin mor tills hon stöter bort kalven, iaf vad jag vet. Kor gör faktiskt så. När de tycker kalven är stor nog, stöter hon bort den. Kan bli ganska våldsamt tom. Påtal om det, kor överger också kalvar om de tycker de är för svaga för att leva. Varje år föder jag upp kanske 3-4 kalvar som vid födsel stötts bort. Då matar jag med flaska och ger mjölk i hink. Jag älskar djur, men nånstans måste vi också sluta förmänskliga dem så jäkla hårt.

              Mjölkis
              Men bara sluta med dina lögner. Kanske i din värld men inte i verkligheten. Kalven tas från mamman. Punkt. De får stå i bås.

                Hos mig och mina kollegor går dem med mamman iaf. Ja tills mamman får nog iaf. Välkommen på besök om du vill.

                  Det du säger är inte verkligheten. Allt går att läsa på dels Arlas egna hemsida och även på djurfabriken.se om man vi lära sig hur kom och kalvarna behandlas.

                    Kanske inte de bästa referenserna? De är ju ganska jäviga i det här..

                      Alltså Arla säger och visar själva att kon och kalven skijs åt tidigt.

                      Från Arla.se:

                      ”Hur länge går kalven med kon?

                      Kon får slicka kalven, på många gårdar får kalven också stanna hos kalven [Arla menar nog kon] några timmar eller dagar. Ekologiska kalvar får alltid dia minst ett dygn. Sedan får kalven en egen liten box att vara i.”

                      Notera hur svaret är formulerat. Utgångspunkten är att kon endast får slicka på kalven. Från detta verkar det finnas olika undantag som gäller på en del gårdar och för ekologiska kalvar.

                  Får jag på riktigt komma och hälsa på?
                  Det skulle faktiskt vara sjukt intressant.

                  På Arlagårdar tas de tidigt och står tillsammans, utan korna. Har själv sett det.

                  Mjölkis
                  Vill absolut komma. Var bor du?

              Den här överproduktionen du säger att vi har avlat fram. Är det något som korna tar skada av? ”slits de ut” snabbare nu än vad de gjorde förut och har de mer problem med kroppsliga komplikationer nu?

              Storbönder tar inte och väntar tills mamman stöter bort kalven. De väntar i 48 timmar och sedan separeras dem, för gott. Det är ju också dock väldigt ovanligt med arter som inte stöter bort sina barn när de blir tillräckligt stora för att klara sig själva. Människan gör det också och det kan också gå relativt våldsamt till. Och människan tar fortfarande och överger barn som är för svaga för att överleva.
              Späckhuggare är den enda arten jag vet som håller ihop under hela livet.

                17:03
                Då du tror att en ko och en kalv bara behöver varandra i 48 timmar. I verkliga livet ”stöter” kon bort kalven?! Vakna människa!

                  Det var verkligen inte det jag skrev.
                  Jag svarade på en kommentar, som till viss del hade rätt, men hade väldigt fel om annat.
                  Kossor stöter bort en kalv ja, när den kan leva självständigt. Vilket inte på långa vägar är efter 48 timmar.

            Det behöver kanske inte ske när kalven är två dygn. Kossor kalvar en gång per år max. Lite föräldraledighet påverkar inte mjölktillgången. Tänk på allt annat svinn i livsmedelsindustrin!

          13:30
          Du borde verkligen vakna upp till verkligheten vad gäller den industriella djuruppfödningen/industrin. Korna insemineras, alltså de får inte njuta av tjuren, kalvarna tas från mamman väldigt tidigt, korna går till slakt så fort mjölkproduktionen minskar. Allt är tvärtemot naturen.

            Haha, kor njuter inte direkt av tjuren i vanliga fall heller kan jag meddela! Kosex är inte riktigt som människosex…

              16:37
              Är du en ko eftersom du vet det?

                Räcker nog med kunskap och sunt förnuft

                  Sunt förnuft verkar du inte ha något av. Varför tror du att människor skulle vara unika i att vilja ha en partner eller sex ? Vi är alla däggdjur, det ligger i värat dna att tycka om sex , djur känner känslor precis som människor blir kära , ledsna osv. Endel djur har oralsex precis som en del männoskor har vi är inte unika i vårat sätt att ha sex

            Gör ett studiebesök på en svensk gård innan du uttalar dig på det här sättet är du snäll.

              Vad är det du anser inte stämmer?

            “Njuta av tjuren” ??

            Hahahah njuta av tjuren. Jisses. Har varit med vid betäckning av häst samt nöt och det är då ingen njutning kan jag lova. Betydligt lugnare och mer riskfrist med tappning och inseminering!

              Det beror på vilken tjur du har precis som.det beror på vilken man man har, en del är inte trevliga och en del är underbara. De tjurar vi har haft har korna uppskattat att gå med samma hos grannarnas kor med tjur.
              Men ibland säger människor saker för att det passar dem och handlar inte något alls om djurens välbefinnande även om de hävdar att det är så.

          Vid insemination ser man också till att kon får en kalv lagom tills när hon slutat mjölka av att vara gravid senast. Tror du att de få månaderna de får vila tills det är dags nästa gång är tillräckligt?

          Kavlar tas ifrån korna när de är nyfödda i princip alltid. Kanske att någon liten hobbybonde inte gör det, en bonde som har en mjökko. Men det händer alltid när det handlar om kor som producerar mjölk till det som man kan köpa i affären.

          Du kanske inte tycker att det är ett övergrepp att tvångsinseminera kor, men försöker du på riktigt hävda att det inte är ett övergrepp att ta ifrån kossorna sina bebisar, eller att inte låta dem få ut alla sina naturliga beteenden?

          Vilket tror du är skönast att bli uppvaktad av sin partner och ha förspel & sex eller bli inseiminerad? Mina djur föredrar väldigt mycket någon av manligt kön. Att ”det finns vetrinärer om kavningen skulle gå fel”, nu bara fantiserar du, du har absolut ingen aning om vad du pratar om. Det är när det går fel som man eventuellt ringer vetrinär. Men vanligast är att djurägaren försöker fixa det själv, det blir för dyrt att ringa vetrinär, sa min vetrinär när hon var här och hjälpte till vid en lamning.
          Klart att man tar bort kalvarna från kon- kalvarna dricker mjölken. Du vet ingeting om det du skriver om, varför skaffar du inte dig fakta, istället för att skriva en fantasihistoria?

        Det är fullt naturligt att göra skillnad på varelser. Jag älskar min katt. Så jäkla mkt så jag själv erkänner det är ganska stört… Har lagt hundratals kronor på veterinärer m.m. Men vet du, om det stod mellan att rädda min katt och en främmande människobebis så hade jag räddat bebisen. Det bara är så. Ett barn är mer värt än en katt. Och en katt är mer värt än en gris.

        Om du råkar klämma ihjäl en mygga gråter du på samma vis som om du har kört över en hund med bilen? Troligtvis inte va? Vi ser olika på olika varelser, så är det.

        De största hycklarna är de militanta veganerna som äger katt och därmed bidrar till att hålla köttindustrin igång när de köper Mjau kattmat. 😉

          Jag räddar mina egna först, både djur och människor, innan jag räddar någon annans bebis.

            Jag tror att jag med hade gjort det. Men man vet aldrig förrän man verkligen är i en sådan situation. Jag hade förmodligen inte klarat av att lämna varken min hund eller barnet så vi hade förmodligen dött alla tre istället.

            Jag vill tro att jag också hade gjort det. Älskar mina djur! ❤️

          Jag hade räddat båda två. Inklusive att katter är väldigt smarta så din katt hade räddat sig själv ?

          Mi
          Oj oj vad du behöver få information. Du är verkligen ute på hal is. Din åsikt men lyssna/lär/ läs på!

          Mi
          ”Fullt naturligt att göra skillnad på varelser”. Det får stå för dig! Vad menar du med varelser? Du räddar ett barn före….vem? Din mamma eller din partner? Din katt före en hund? En gris är viktigare än en kalv? Vem bestämmer Vem som är viktigast av ”varelserna”? För mig är alla medvarelser.

            Jag räddar då iallafall en hund före en kalv. Asså ja man gör skillnad. Räddar hellre ett barn än en pensionär också. En jag älskar framför en bekant. Asså ge er.

              Det är självklart att man MÅSTE göra skillnad på någon om man står inför valet att man bara kan rädda livet på den ena. Det är ju dock något som inte hör till diskussionen eftersom det är ett extremexempel och inte på något sätt verklighetstroget. Hur många promille av världens befolkning är det som kommer ställas framför det dilemmat liksom? Inte många.

              Den här diskussionen handlar om att man medvetet gör skillnad på djur och djur fastän vi mycket väl är kapabla till att behandla alla varelser med lika mycket respekt. Men vi väljer att inte göra det. Vi har inget dilemma här, vi bara väljer att bete oss som rövhattar mot vissa arter, totalt ignorerar andra och ser andra djur som heliga.

              Köpa nya skor eller rädda ett svältande barn?

          Det är inte ett dugg naturligt att vara likgiltig inför att vissa varelser plågas, medan man tycker att det är otänkbart att göra samma sak mot andra sorters varelser.

            Veganer kämpar dock också mycket hårdare för trevliga och relaterbara djur (typ kossor) än för exv råttornas rättigheter.

            Tycker rintr det är konstigt eller att det gör djurrätt mindre viktigt. Men däremot att man generellt bedrar sig själv närmman lådsas att man inte.här någon värdering alls.

              Skadedjursbekämpare tar ju dock och bekämpar dessa djur med så milda metoder som möjligt. De tar inte på något sätt och torterar djuren utan om de ska döda dem görs det så snabbt som möjligt.
              Det är en extremt stor skillnad att bekämpa skadedjur och att behandla sina djur man äger som en produkt och en vara utan medvetande man ska tjäna så mycket pengar på som möjligt istället för de individer de är.

          Tycker du ja, Mi. Jag tycker inte att ett människoliv per automatik är värt mer än ett djurliv. Räddar ju hellre en gullig hund än en pedofil eller mördare liksom.

          Vid vilket sannolikt scenario står man inför den här typen av beslut?
          Vid vilket tillfälle har en katt ens varit i närheten av en bebis så att man måste göra den här sortens val?

          Ligger båda fastbundna på varsitt tågspår och man måste välja vilket spår tåget ska åka över?
          Är det så att man ska rädda de två ur en brinnande byggnad? Vem är det då som lämnat bebisen helt själv i byggnaden? Hur vet man att både bebisen och sin egna katt är i byggnaden? Är de på samma plats och varför umgås min katt med en främmande bebis?

            Haha sant, vad är det för oansvariga föräldrar?? ??

          Jag hade 100% räddat min katt framför en bebis jag inte har någon relation till.

            Jag hade räddat din katt för dig. Jorden är tillräckligt överbefolkad som den är ?.

              I vilken situation tänker du att du är i då, när du får ställas inför det dilemmat liksom?

              Nä men har man en människa som ovan som hellre räddar sin katt än en bebis, då är man inte för att mänskligheten ska överleva, då är ju det en individ som vid kanske senare likande tillfällen resonerar likadant. Då är det helt enkelt bäst att rädda katten och låta den människan försvinna för att ge hopp åt bebisen som överlever blir en individ som resonera tvärt om.

            Usch hoppas man inte hamnar i en sådan situation med dig. Stört ju

              Eller hur. Att rädda en katt hellre än en bebis ?

                ??? Vad är så konstigt med det? En del älskar sina djur vet du.

          Kött eller mjölkdjur?

          För DIG är det så. Jag gör 0 skillnad på djur. Senaste katten jag hade var adopterad. Aha så katter kan vara vegetarianer idag?

        Usch vad elakt. Hon ska inte ha djur. Omogen tjej. Bra om många anmäler.

          Anmäla till vem tänker du?

            Det står ju i meddelanden, Länsstyrelsen tar emot anmälningar om misskötsel av djur. Läs texten innan du kommenterar vet ja

              Och du tror att de kommer göra något åt saken?

      Fy faaan, man bär inte en hund i nackskinnet och definitivt inte som bestraffning!

      Att influenser postar allt, vet vi redan, (desperat) barn som djur för uppmärksamhet. Trött på sociala medier hur det används och varför.
      Glad denna delning uppmärksammandes dock. Och hoppas verkligen att denna ägare blir anmäld.

      Håller med!
      För det första ska man inte bära hundar i nackskinnet
      För det andra så ställer man inte sina sopor så djuren kommer åt
      För det tredje kan man inte straffa en hund i efterhand. Den har då inget förstånd om varför den straffas.
      Hunden har egentligen inte gjort nåt fel här utan bara gjort det hundar gör.
      Rotar i nåt som kanske luktar lite unket eller illa.
      Nån har anmält men tyvärr kommer inte den här filmen just att räcka till att nåt ska hända från vare sig polis eller länstyrelsen.
      Men hon kanske får sig en tankeställare och sen är det ju faktiskt så att vissa ( de flesta) bör tänka både en och två gånger innan de skaffar djur.

    Vissa ska verkligen inte ha djur, fyfan!

      Håller med dig till fullo där. Vilket jävla dåligt beteende och om det är så normaliserat att det postas på nätet så undrar jag vad som sker i det dolda hos den matten. Det är dessutom vi som hundägares ansvar att se till att det inte finns sopor etc tillgängligt att kalasa på.

      Men hur ska man tillrättavisa en hund som gång på gång river igenom soporna fastän dom vet att dom inte får det? Undrar ärligt!
      Har ni sett hundar i flock och hur dom tillrättavisar varandra? Det är ganska så hårdhänt om man säger så.

        Felicia
        Man lämnar inte sopor framme när man har hund. För dem är det mat. Handlar om överlevnadsinstinkter.

        Hur tillrättavisar man ett barn som gör något dom inte får? Jo man tryggar hemmet och ser till att det inte finns såna möjligheter i största möjliga mån. Ifall något inte går att trygga så får man förklara-visa-förklara tills barnet förstår. Rätt säker på att det funkar på en hund också.

        Inte fan bär man runt på hunden och visar röran, de kopplar inte vad de gjort och någon som skäller och bär dem i nackskinnet. Hur kom hunden överhuvudtaget i kontakt med soporna?

        Hundar formar en flock, människan och hunden formar aldrig en flock.

        Jag säger nej. Möjligtvis att jag behöver någon gång säga till en andra gång oçh då säger jag argt & ser arg ut i anskitet för djur förstår kroppsspråk bättre än svenska. Jag har mina djur väluppfostrade. Jag belönar med gott (de är matglada ) & beröm. Jag älskar mina djur och snäll mot dem därför vill de alltid vara tillags de vill inte att jag ska bli sur oçh missnöjd med dem. Jag får alltid beröm hos vetrinär för att mina katter och hund är så duktiga . Jag går prommenad utan koppel med mina katter de kommer på komamdo ( de är ute katter, det skulle nartuligtvis inte gå med innekatt) Mina hästar säger vetrinär är så lugna och om någon rider mina hästar säger de at de är så välridna. Men jag läger oxå mycket tid på mina djur att träna dem att vara med dem, vi har roligt tillsammans.

    Men sån idiot!
    Vem fan lyfter en hund sådär?!
    Vad i helvete!!!!!

    Vad är detta för människa ?

      Hahaha asså PATETISKA influencers med sina jävla OFFERKOFTOR. SJUKT hur samhället hela tiden behandlar dem värre än alla andra medborgare ???

      kanske dags att starta en stödinsamling till michelle???? lägger upp mitt swishnummer senare! kom igen allihop ❤️

        Starta insamling för att få bort hunden från henne istället, hon ska inte ha djur!

          Hur kan man missa sarkasmen i denna kommentar? Ofattbart

            Missade inte den? Fattar att du drev jag skrev bara va man ska lägga insamling på istället

              efterkonstruktion hahaha

                Verkligen inte haha

            Eh snacka om att missförstå

        ”du behandlar din hund dåligt”

        ”hur behandlar du mig nuråååå?” ????

          Ja, vad svamlar människan om? Skriver hon alltid så där osammanhängande eller har hon pimplat i boxen?

    Åh men hjärtat ❤️ Stackars liten hund

    Usch, ”och hur behandlar du mig?” Riktigt sjukt sätt att tänka, som att rimlig kritik är lika illa som sättet hon behandlade hunden på? Dock är väl inte normalt eller logiskt tänkande något man kan förvänta sig av en människa som behandlar ett djur på det viset.

      Konstigaste svaret nånsin? Helt jävla dum i huvudet verkar hon va

      Verkligen. Även att hon förväntar sig att den som skrev skulle vara pedagogisk. Är hon ett barn eller?

        Fast samtidigt kan inte någon som frågar något på ett opedagogiskt och aggressivt sätt förvänta sig ett pedagogiskt svar tillbaka.

    Vilket vidrigt beteende!!

    Vad händer med den lilla hunden bakom stängda dörrar är min fråga.
    Den där människan ska absolut inte ha några djur i närheten!! ???

    Nej, sådär gör man fan bara inte.

    Framför allt idiotiskt, vad tror hon att hunden ska lära sig av det där?

    Har de ingen läsförståelse alls dessa unga…?
    Varje gång någon blir kritiserad så går de ifrån själva ämnet i sina svar…

      Det är inte kritik utan HAT och DREV. Enligt dom alltså.

    Du och dina hundar… ?

      12:12
      Vad då du och dina hundar och gäsp?! Är det ok att vara elak/plåga hundar? Eller vad menar du?

    Jag har nån gång blivit väldigt arg på min hund inne i mitt huvud… för ibland är givetvis tålamodet slut för alla. Men han märker ju aldrig detta. Men.. jag har dåligt samvete senare för att jag ens tänkte en arg tanke om honom ?

    Sen ska ALLA hundägare lära sig att se din egen del i sin hunds beteende. Man kan ALLTID gå tillbaka till sig själv när något går fel med hunden. Jag som ägare kanske va otydlig, hade för lite tålamod, eller respekterade inte min hunds integritet tillräckligt.
    Att göra som hon gör… gud, nej nej nej.

    ”Man kan tycka olika” ja men kanske inte om djurplågeri, där får man fan ta att folk reagerar? Inte en enda gång framför hon att hon gjort fel på något sätt. Vidrigt beteende.

      Det handlar ju inte direkt om djurplågeri utan snarare en form av fysisk bestraffning. Inte okej egentligen men hunden lider inte av det på det sätter som många här verkar tro. Vissa hundtränare förespråkar det medan andra inte. Vad jag regerar på är även att hon ska visa hunden vad den har gjort. Detta har ju noll framgång och är bara en stressreaktion från ägarens sida. En hund uppfostrar man när hunden gör något dumt, har man missat situationen får man tyvärr bara ta och städa upp. Tråkig attityd av henne men som sagt inte plågeri.

        Så du menar att en uppstressad hund inte lider?

          Nej. Bara att det inte är djurplågeri. Och så mycket lider den nog inte heller. Är väl mest extremt onice för hunden bara. Även om du skriker på den blir den ju stressad men det går liksom över. Med det sagt tycker jag inte att man behandlar sina djur så och det hjälper inte heller – hunden har inte lärs sig ett skit. Dock är det inte därför djurplågeri och antagligen kommer inget polisiärt ske förutom att alla på insta hatar henne.

            Nej alla hundar som är uppstressade går inte bara ner i varv sådär. Ofta behöver de hjälp av en trygg människa för att kunna göra det.
            Menar du att hundar inte har något minne alls när du säger att den inte mår dåligt av det efteråt?

              Nja minne har de ju inte, det är därför tillrättavisningen ska ske på en gång och inte efter en hund har gjort något. Emotionellt minne har de absolut och där har du såklart rätt att de inte lugnar ner sig direkt. Att likställa med djurplågeri är däremot att ta det för långt. Personligen skulle min förra hund blivit mer stressad av själva skriket och att man springer efter den än att man lyfter den konstigt. Ja har hänt, men jag var barn ?. Skulle nu varken lyfta en hund så eller skrika på den. Ville bara lyfta ordet plågeri.

                Äntligen en vettig åsikt. Så fort det skrivs om djur här blir folk helt rabiata. Jag undrar om de/ni någonsin ägt ett djur på mer än 2 kg. En hund blir farlig om den inte tillrättavisas, likaså en häst (obs i filmen handlar det inte om en sådan tillrättavisning som jag menar) Katter lyfter jag i nackskinnet om de klöser – mer naturligt för en katt än en hund, det är jag medveten om. Sedan är jag vegetarian och uppvuxen med djur i stort sett som syskon och är emot ALL form av djurmisshandel men det jag ser i detta kommentarsfält är enbart människor som sätter mänskliga känslor på djuren.

                  håller med

                  Du baserar ditt agerande på direkt felaktiga antaganden om djuruppfostran. Handlingarna du beskriver är onödiga, eller direkt kontraproduktiva, och tillfredsställer bara ditt eget kontrollbehov. Du kan fortsätta intala dig själv om motsatsen, men du är en sadist.

                  En hund blir farlig om den inte tillrättavisas? Vad är det för skitsnack?!

                  Man ska uppfostra en hund, JA – men det sker genom positiv förstärkning och genom att man tydligt visar vad som är oönskat beteende. Men A L L A med minsta lilla hundvana vet att man måste göra det i samma ögonblick som hunden gör det oönskade. Och att skrika åt en hund hjälper inte ett dugg. Att dra fram en rädd hund hjälper inte heller. Att bära en hund i nackskinnet hjälper inte heller. Det enda man lyckas då är att skada förtroendet mellan hund och ägare.

                    Håller med dig om att det ska göras i rätt ögonblick. Det är ju det Vvv är inne på ovan. Hundar (och många andra djur) har inte den typ av minne vi ”ger” dem när vi analyserar deras känslor utifrån ett mänskligt perspektiv. Jag håller också med om att träning ska ske med positiv förstärkning – i huvudsak. Jag tror inte det personen gör i videon hjälper ett dugg. Jag tycker bara att folk här verkar ha noll koll (inte alla så klart) på djurpsykologi och överreagerar ngt enormt varenda gång vi pratar djur här inne.

            Vvv
            Jag anser att man inte ska leva ut sin ilska, frustration, arga beteende mot hunden. Absolut inte! Tillrättavisa inte genom att dra fram en rädd hund som dessutom gömt sig under sängen, inte bära hunden i nackskinnet och berätta/ skrika vad den gjort för fel. Den förstår inte det. Självklart kan hundar ta skada av sådant! Ett varningstecken för denna ägare borde ha varit att fråga sig, varför var hunden så rädd så hon gömde sig under sängen?!

        Det var väl såhär man gjorde förr? Så det är egentligen inte så konstigt att vissa tror att det är såhär de ska göra. Kanske är så hon har lärt sig?
        Obs! Säger inte att jag håller med eller tycker det är rätt

          Hoppas hon inte har barn eller skaffar barn- barn agade man förr, det var så man gjorde.
          Vore vettigt att ta reda på hur man fostrar en valp utan djurplågeri eller skrik.
          OCH varför låter man soppåsen stå framme?

        Jag har läst lite om det på nätet och på många sidor sägs det att det leder till mer aggressivitet. Dock vill jag säga att jag inte har personlig erfarenhet men känslan när man såg videon var oroväckande, sen att hon dessutom jagar efter hunden och skriker på den osv när den försöker gå därifrån. ?

    Åh får ont i magen av videon.

      Ja man går sönder av att se sånt
      Är väl naiv som tror att alla behandlar sina djur med respekt.

        Hoppas hon inte har barn också…

          Har inte hundar nackskinn? Katter brukar ju bära sin kattungar, jag vet inte om hundar gör det.
          Men gör det egentligen ont för hunden och bara dra i nackskinnet lite grann? Jag menar inte klippet är ett exempel på hur man ska tillrättavisa sin hund och behandla sin hund överhuvudtaget. Att bära runt sin hund som hon gör i klippet ser bara obehagligt och fel ut.
          Jag tycker att man inte alls ska använda våld som tillrättavisning alls djur och barn.

          Hon har ju tydliga problem med att tillrättavisa sin hund, hur borde gå i en hundkurs eller nått om hon har verkliga problem med sin hund.

        Jag kan inte ens titta på videon för jag vet att jag inte klarar av det. Älskar djur så mycket och kommer må dåligt länge om jag ser skiten. Det jag läser av detta gör mig så arg så jag kokar, jag skulle vilja ta henne i nackskinnet, behandla hennne så som hon behandlat sin stakars hund. Så skulle hon få smaka på hur det känns. Människor som skadar djur är inte vatten värd i mina ögon. Man ska inte hata men sådana människor hatar jag!

        Hoppas att länstyrelsen ser till att hon blir av med sin stakars vovve och att den får ett fint och underbart liv med fina, kärleksfulla människor. Jag vet inte vem den här skitungen är men att hon är ett svin det kan konstateras. Jag blir så upprörd! Och rädd att nu när hon uppmärksammas och får massa skit, att hon straffar den stakarn än mer, av den orsaken. Om så många som möjligt anmäler skitungen, så blir hon förhoppningsvis av med rätten att få ha djur. Vilket jävla as!

          Det finns med största sannolikhet inte lagstöd för ett omhändertagande till såvida att hon inte blir utredd för djurplågeri (av polisen, inte länsstyrelsen), dömd för detta (av en domstol) och sedan får djurförbud (av länsstyrelsen).
          Jag förstår att man blir upprörd av filmen men det krävs väldigt mycket för att få djur omhändertagna.

          Jag kan inte heller se. Får panik när TV;n står på och det blir reklam som visar djurplågeri. Får ångest av hur illa människor kan behandla andra.

    Men du måste ju kommunicera med en hund så att den förstår. Du kan inte skrika och lyfta runt den i nacken på det här sättet bara för att du är arg. Meningen med att tillrättavisa en hund som betett sig illa ska aldrig vara att ta ut din egen ilska på den.

      Och hela syftet med en tillrättavisning (inte bära runt på den så) är ju att det ska komma i exakt rätt tid så hunden förstår. Att gå bananas så långt i efterhand och tro att den lille stackaren ska begripa varför detta händer. Usch.

        Helt rätt. Men det är fotfarande inte djurplågeri.

          Vad menar du är djurplågeri i sånna fall?

          Antar att du jobbar på Länsstyrelsen Vvv….

          Men låt länsstyrelsen som faktiskt arbetar med misskötsel och djurplågeri avgöra. Eller du går runt och avlägger medicinska bedömningar också eller det är ok för dig att en läkare gör det?

    Det hon utför på hunden är ett uttryck av hennes egna aggressioner. Vad händer när inte kameran är på? Jag har anmält där man kan den där vidriga tjejen måste förstå att det där är inte okej beteende. Och nästan ännu värre fanskapet som fnissar samtidigt som hon filmar!!! Jag blir galen av att se djurplågeri!

      Jag säger inte emot dig, men ibland fnissar man för att man är osäker eller nervös, personen som filmade lade ju ut det här. Det kanske var för att rikta allas blickar mot det som hunden utsätts för (om det har hänt flera gånger det vill säga).

      Om personen står och filmar och har planer på att lägga ut det så är man nog rätt nervös, tjejen på filmen hade ju kunnat vänt sig mot den som filmade och tagit mobilen för att radera filmen, men nu spekulerar jag bara!

    Jag ska oxå lyfta henne i nackskinet och
    Bära runt henne så Får vi de hur roligt hon tycker de är? Mvh hundägare

    Visar man inte sympati för djur är man en obehaglig människa som saknar något.
    Hoppas verkligen den lilla söta hunden får flytta hem till någon som verkligen älskar den.

    Allt kan alltid vara taget ur sitt sammanhang så det säger snarare mer om en själv om man är en person som väljer att se en bild, film eller text som ”sanning” fast man inte har en aning om vad som hänt innan eller efter. Viktigt att komma ihåg att detta bara handlar om ens egen bild och dömande. Vi alla ser världen utifrån våra glasögon och väljer att döma någon efter våra egna premisser och erfarenheter.

      Taget ur sitt sammanhang?! Släng dig i väggen! Det som tydligen tydligt visas är vidrigt och har skett och inget man ska vifta bort som taget ur sitt sammanhang!

      Fy fan för empatilösa idioter! Korkad är du också tydligen. Kokar än mer nu efter att ha läst din okänsliga kommentar! Fy fan.

        Håller med till 10000%!!!! Obehaglig människa som ens försvarar detta beteende. Fyfan!

      Hej Michelle!

        Absolut inte. Jag är 12.40 som inte klarar av att se videon. Din kommentar 12.47 är en idiotiskt sådan – således är du en idiot. Om man kan skriva så och framförallt nära ett sådant tankesätt i denna fråga är man i mina ögon, oerhört korkad och empatilös.

          Jaha, sorry är så upprörd så missförstod helt ? Nu var det jag som var lite korkad, haha. Tror dock inte att det är Michelle som skrivit den okänsliga kommentaren. Finns fler utan empati, tyvärr.

      Om det fanns kontext att tillägga som magiskt skulle okeja detta beteende – varför gjorde hon inte det när hon blev ifrågasatt? Hon sa bara att hon alltid gör så och att folk är dumma ?‍♀️

      Du måste skämta?????????????????

      Anna
      På riktigt?! Vad menar du? Taget ur sitt sammanhang?! Bära en rädd hund i nackskinnet och går och skriker åt den.

      Men håll käften

    Vad är det för jävla stolpskott som filmar och skrattar då? Och vem fan lyfter en hund på det sättet? Tänk själv om någon skulle dra en i nackhåret. Idiot.

      Du kan väl för fan inte jämföra nackskinn på en hund mot nackhåret på en människa ?

    ”Dehär lärde jag mig att göra när hon var valp”. Vissa verkar vara kvar på 70-talet när det gäller hunduppfostran. Ett aggressivt uppträdande från ägaren kommer garanterat göra hunden rädd och osäker. Eftersom hunden gömmer sig så är det nog inte första gången Michelle får utbrott på henne. Jag hade aldrig velat att min hund skulle vara rädd för mig, förtroende och tillit tycker jag är jätteviktigt i relationen mellan hund och människa. Behandla era djur med respekt…!

      Vilket betyder att hon behandlat på det här sättet sen dess. Fy fan vilket as till människa.

      Hon måste ha köpt hunden från en rysk valpfabrik som gett det rådet

    FYFAN!!

    Sedan detta med att ”folk” tror att djur förstår konsekvenser och har ett konsekvenstänk som människor är skrämmande.. ett djur får man ”tillrättavisa” direkt när det sker för att de skall förstå vad som menas. Så många som inte skulle ha djur…

      Ja, och att skrika åt hunden är heller inte att tillrättavisa. Man skriker inte åt djur överhuvudtaget.
      Ett skarpt ”nej” eller ”fy” eller vad man nu vill använda – i rätt ögonblick – funkar absolut. Men skrika? Det skrämmer bara djuret och det lär sig absolut ingenting av det.

    Djurplågeri och inget annat. Stackars lilla jycken blir ju vettskrämd. Måste ha tappat allt förtroende för sin matte där.
    Empatilös människa och totalt okunnig. Borde få som påföljd att gå kurs och faktiskt lära sig något om hundar och hur man hanterar dom. Eller djurförbud.

    Vem som helst kan anmäla detta till länsstyrelsen i hennes län. Går att både ringa och skicka mejl. Vill man vara anonym så uppger man inte namn.

    Vissa människor ska inte ha djur.

    påtal om att ta i nackskinnet, hur är det med att ta katter i nackskinnet? alltså bara i skinnet inte i nacken. ex om dom attackerar oprovocerat. osv?
    undrar bara allmänt då jag är med i ett kattforum där frågan varit på tal.

      Du ska ALDRIG lyfta ett vuxet djur i nackskinnet, smärtan är att likställa med att dra en människa i hästsvansen och lyfta upp.

        Skulle själv aldrig lyfta ett djur i nackskinnet men jag måste ändå fråga; om det är att likställa med att lyfta en människa i håret, varför piper inte ens hunden? Asså om jag nån gång av misstag råkat ”göra” så att en hund fastnat lite med tassen eller klämt pälsen på svansen lite lätt så piper de ju DIREKT för att signalera att de blir rädda eller får ont. Verkar lite konstigt att hunden här inte ger ifrån sig ett ljud om det skulle göra skitont?

        (Obs obs obs har fattat att detta är skitkänsligt så vill återigen säga att jag inte tycker hon gör rätt, utan jag är bara nyfiken på jämförelsen med att lyfta en människa i håret nu!)

          15:20
          Hunden kan vara jätterädd. Skräckslagen.

        Du kan ta en stor hund, då menar jag riktigt stor med muskler typ rottweiler, pitbull, amerikansk bully, caine corso m.m i nackskinnet utan problem.. inte lyfta de såklart men ta tag där är ingen fara då de har så kraftiga nackar, ofta mycket överflödig hud och muskler däromkring.

        En så liten och smal hund kan däremot skadas ordentligt :/ och som sagt inte lyfta en hund i nacken.. skillnad att ta tag och att lyfta

      En katt tar aldrig och attackerar oprovocerat.
      Om en katt attackerar har den alltid en anledning. Den kan känna sig trängd, vara understimulerad och vill leka etc. etc.
      Och nej, man ska inte ta några djur i nackskinnet.

      Det ska man inte heller göra. Att mamman bär dem så är en sak, när de är små inte väger så mycket. Men självklart ska inte människan inte göra så, och framför allt inte när de är fullvuxna. Klart det gör ont!! Idiotiskt!

      En katt gör som en katt, för att den är en katt!!!
      Varför kan inte folk läsa på om djur, beteende och behov?

      Vuxna katter kan man hålla tag i nackskinnet om dom tex behöver vara still eller separeras från bråk, däremot aldrig, ALDRIG lyfta en vuxen katt i nackskinnet, det är mycket smärtsamt och katten kan dessutom strypas pga vikten samt skada nacke/rygg mm.
      En kattunge blir ju buren i nackskinnet (men även nacken) av sin mamma och sålänge dom inte väger så mycket kan man göra det korta stunder, tex för att lyfta bort den eller snabbt lyfta upp den, men man bör ändå stötta upp med en hand under rumpan ?

    Fy fan vad vidrig hon är. Hunden borde tas från henne omedelbart!!!!

    Är det någon allmän folkdomstol här?

      Ganska tydligt att hunden inte uppskattar det beteendet hon utsätter den för? Är väl inte så konstigt att folk reagerar på vad de ser? Ofattbart att man lägger ut ett sånt klipp där man tydligt ser att hunden verkar rädd och orolig och sen inte fattar att folk kommer reagera! Som att lägga ut en video på en ”lätt” misshandel och sen gapa om att folk har ”förutfattade meningar” tack och gonatt liksom ?

      Haha japp. Välkommen.

      Dummaste kommentaren på länge. Om folk filmar och lägger upp när de utövar våld mot en hund får man tycka hur mycket man vill om det. Är samma sak som att se det hända ute och blunda för ”det är ingen folkdomstol”. Hade alla tänkt så hade folk aldrig behövt hålla sitt fula beteende i hemmet

    Vad förväntar ni er av en pundare/alkis ? Fattar inte varför såna personer oftast har djur ? Kan man inte ta hand om sig själv så ska man inte ha barn eller djur.

      Vad har du för härlig syn på pundare och alkisar? Finns väl massa människor som är väldigt mycket bättre på att ta hand om andra än sig själv…

        Herregud.. måste man skriva specifikt vad man menar för att såna som du ska förstå?

          Ja, det är väl det minsta man kan begära att man gör.

        Men vad fan orka!!! Ska man dölja nu att de flesta med svår missbruksproblematik behandlar allt i sin omgivning som skit?

        Ehh vad kan man ens ha för syn på pundare? Det går liksom inte att ignorera fakta

    Är det nu man ska säga, vid en kritisk situation stå still, backa… ? Vet att jag skriver fel men ni förstår kontentan.

      Eh nej? ?

    Fyfan vilket jävla as hon är, dessa satans influensers som skaffar hundar och barn och tror att de är några jäkla accessoarer.

    Man ska ALDRIG lyfta ett vuxet djur i nackskinnet, smärtan är att likställa med att dra en människa i hästsvansen och lyfta upp.

    Kolla hennes höjdpunkt ”early 2020” även där skrämmer hon livet ur hunden. Usch så vidrigt

        Men Heere gud!! Så gör man inte!!

      Den här tjejen verkar verkligen ha någonslags empatistörning. Hur kan hon behandla sin lilla hund så – och dessutom lägga ut det?
      I det här fallet tycker jag det är bra om/att någon anmält henne både till polis och Länstyrelsen. Filmbevis finns ju.
      Stackars hunden måste ju leva i terror, som misshandlade barn och kvinnor kan göra…

      Fruktansvärt, perfekt om man vill ha en rädd , osäker och folkilsken hund.

    Funderar på om jag får lyfta henne i håret och bära runt henne en bra stund.

    Ytterligare en idiot som blivit full av att supa i tv! Hjärnan kvarglömd på stranden. Hon kan väl inte ens kallas för influencer?

      Hon ser ju ut som en pundare

    ”Om ni inte har något snällt att säga om hur jag använder våld mot mina hundar säg ingenting ❤️”

    Fy fan, att hon kommer efter att hunden gjort det och tillrättavisar funkar inte, för hunden förstår inte, du måste tillrättavisa direkt.
    Sen va fan håller hon på med, vidrigt beteende, får ont i magen av att se det där, usch!! Vissa ska fan ha djurförbud.

    Jag får ont i hjärtat av att se den filmen. Så ska man absolut inte behandla ett djur. Jag förstår inte varför vissa envisas med att skaffa hund när dom uppenbarligen inte kan ta hand om den. Jag hoppas att den blir omplacerad till ett bättre och mer kärleksfullt hem.

    VART KAN MAN ANMÄLA IDIOTEN

      Ingenstans. Instagram kommer inte göra något då de inte ens tycker att flådda katter är något som är tillräckligt upprörande.
      Ingen annan kommer göra något heller eftersom det här inte ses som djurplågeri juridiskt, djuret måste få skador för att någon ska göra något.

      Länsstyrelsen

    Jag orkar inte ens titta, jag fick avliva min hund igår akut och är förkrossad. ??

    Enda jag kan säga är att hon är fn dum i huvudet!! Man gör inte så….

      Lider med dig ❤️

      Lombax
      All kärlek och styrka till dig ? Oj oj vad jag känner med dig.

    Anynom 14.00
    Om du hade egna barn skulle du ALDRIG rädda din katt före nån annans bebis.
    Bara barnlösa människor skulle svara så. Jag skulle rädda min bebis först av allt och skulle aldrig någonsin prioritera min älskade katt före någon annans barn nu när jag själv förstår hur mycket ett barn betyder. Innan jag fick barn var min katt min lilla bebis men alltså ni som hävdar att det är samma sak är tyvärr lite dumma i huvudet. En katt är inte värd mer än en hjälplös liten bebis, oavsett vem bebisen tillhör. En normal funtad person skulle själv aldrig förstå eller förlåta om någon valde att rädda sin katt före en bebis och skulle därför aldrig göra det själv heller. Borde fan klassas som dråp om man gör det.

      Mkey.

      Varför är du så aggressiv? Är du arg över att alla inte vill skaffa barn? Att någon hellre räddar sin katt än ditt barn? Vem säger ens att någon är dum i huvudet för att det är en annan åsikt än din? 2021 kanske ska bli året då du övar på din argumentationsteknik för du framstår endast som hormonellt aggressiv.

      Håller helt med dig. Å ca 99 % av föräldrar resonerar garanterat så iaf, men det finns alltid tokiga undantag

        ”Och” menar du.

      Men ORKA bråka om dessa jävla barn längre!!! Hur orkar ni bli så stötta av att alla kvinnor inte tycker barn är det vackraste på jorden? Låt folk tro att de skulle rädda sin katt istället, de kanske hade tänkt annorlunda i en sådan situation, men att kalla folk för dumma i huvudet för att du inte håller med dem är riktigt skumt. Och vem vet, det där oräddade barnet kanske var en ny hitler ?

        Hahaha, ny Hitler ? Kan man aldrig veta! ?

          ? Bäst att vara på den säkra sidan då och inte rädda några!

      En sak som är säker är att katter är 10.000 gånger sötare än människor som nyfödda.
      Människobebisar ser sjukt groteskt fula ut och börjar inte bli söta förrän vid 4-5 månader. Under de månaderna har katter fått ett rejält försprång.

      Men föräldrarna till barn som svälter ska förlåta normala människor som väljer att köpa ett par nya skor istället för att skänka samma pengar till välgörenhet?

      Barnfria heter det om det är frivilligt.

      Förstår inte detta. Varför skulle det faktum att jag har ett barn påverka att jag vill rädda någon annans framför nån jag älskar? Står ju fortfarande mig själv närmast. Låter som du tror människor utan barn men med djur har mindre empati men det handlar ju inte om det.
      Vem ”får” man rädda framför ett okänt barn? Sin man, sitt vuxna barn, sin mamma, sig själv? Hur gammalt måste det okända barnet vara för att man ska få prioritera någon annan framför det?

      Sen är ju allt detta hypotetiskt och kommer troligen aldrig hända någon, så chilla lite ?

      Man behöver inte förstå eller förlåta. Skulle aldrig förlåta nån som struntade i att rädda min hund heller, så är det ju. Men tror inte folk behöver varken din eller min förlåtelse.

      Vid vilket sannolikt scenario står man inför den här typen av beslut?
      Vid vilket tillfälle har en katt ens varit i närheten av en bebis så att man måste göra den här sortens val?

      Ligger båda fastbundna på varsitt tågspår och man måste välja vilket spår tåget ska åka över?
      Är det så att man ska rädda de två ur en brinnande byggnad? Vem är det då som lämnat bebisen helt själv i byggnaden? Hur vet man att både bebisen och sin egna katt är i byggnaden? Är de på samma plats och varför umgås min katt med en främmande bebis?

    Att människan försöker försvara sig?! Spyr på bruden..

      Hon har lagt ut en semi ursäkt på sin story nu. Typ ”ledsen att jag skrek på hunden”…. Inget om att hon höll den i nacken ovanför soporna och skrek. När den sprang bort så jagade hon den tills hon fick tag på den igen…. Nu ska hunden vara omhändertagen iaf, tack och lov.

        Omhändertagen av vad?

          En person som träffar hunden ibland när Michelle går med på det…… Vet ej mer än så.

            Inte sitt ex som har delad vårdnad över hunden och att omhändertagandet bestod i att det var dags för honom att ha hunden i en vecka nu?
            Sluta sprid rykten om sådant du inte vet någonting om!

              Finns på instagram. Hennes vän har bekräftat att den är hos exet. Jag va inte säker på att det var hennes ex, därför skrev jag inte just att det var honom. Jag känner inte till djurplågaren annars, hon är inte någon storfräsare direkt. Ja okej då, kanske nu är hon känd efter djurplågeriet….

    Lägg ut det i något hundforum, där kommer 500 pers gå i taket (med all rätt) på en gång, så får hon ännu mer sina fiskar varma och det sprids vidare ännu mer än ”bara på skvallersida”. 🙂

    Kolla på Michelles instagram under hennes höjdpunkter under early 20, den första sparade videon är på hennes hund när hon skrämmer den och skrattar. Om videon ovan inte var ett tydligt bevis på att hon inte borde ha djur så visar videon att det här inte är en engångshändelse. Blir så upprörd hur man kan behandla ett djur så!

      Såg nu att Camilla redan uppmärksammat det!

      Ja hennes skratt gav mig verkligen kalla kårar. Stackars lilla vovve som är fast med den där häxan?

      Så stört. Bara en sadist tycker att nåt sånt är roligt.

    Vidriga äckliga häxa, vad gör hon när kameran inte är på? Stackars hund, JAG blev stressad av alla ljud, kan knappt tänk mig hur rädd den är.

    Anna
    På riktigt?! Vad menar du? Taget ur sitt sammanhang?! Bära en rädd hund i nackskinnet och går och skriker åt den.

    Dumma jävla idiot. Vad fan tror hon hunden försöker fly från henne för? Uppenbarligen för att den är rädd och vill fly häxan. Hur jävla pantad kan man vara och tro att man lär hunden något på detta sätt? Visar hur sjukt iq-befriade dessa dokusåpanollor är. Alltså seriöst underbegåvade. Jösses vad jag önskar att djurrättsaktivister bara tar hunden ifrån henne och ger henne en höger på köpet.

    ”Jag har lärt mig göra så sen hon var valp. Hon piper ej.” – Ja, jag har lärt mig att sparka min katt sen hon var en liten kattunge. Hon säger inte emot ?

    Vidriga människa, man ser det på henne att allt inte riktigt stämmer där uppe. Ganska svårt att missa faktiskt. Stackars lilla vovve som är fast med den där.

    Usch påminner mig om min granne, en man på nästan två meter, knarkare, kriminell som sa att han slagit sin lilla hund, kastat den i väggen så hunden bröt två ben och blev permanent skadad och aldrig var normal igen. Hela hjärnan hade blivit skadad. Det var en sån som hon har, en liten en. Jag polisanmälde och en dag stoppade han mig ute och sa att han blivit polisanmäld och att han kommer ”mörda den som sagt något” och jag vågade inte göra något mer. Så ont i hjärtat, usch!!!

    Från hjärtat tack till dig som anmält detta ? Även om det inte leder till att den stackars hunden räddas från hjärtlös ägare så måste det i alla fall leda till att det finns anmälningar på denna människa. Kan vara bra i framtida eventuella anmälningar.

      Väldigt enkelt gjort att anmäla här https://www.lansstyrelsen.se/stockholm/djur/skotsel-av-djur/anmal-bristande-djurhallning.html
      Anmälde själv via mail. Vill man varaanonym får man ta det på telefon.

    Kritik? Nä haha, den här skitäckliga häxan till människa ska ha HAT.

    Alltså vad är det ens för svar? Vilken SJUK människa! Vadå ”bildat sig en uppfattning”, som att folk typ hittat på något när allt finns på film?! Det finns liksom inget att ”tolka”. Vidriga äckliga människa

    Vart kan vi anmäla denna fula äckliga hemska människa?? Om många anmäler kanske det får något genomslag

      Du anmäler till Länsstyrelsen i Stockholms län

    Jävla fucktard, på riktigt, såg nu på en influencers story att hon delat nå konto som anmält Michelle nu till länsstyrelsen i Stockholm och tydligen finns det fler filmer där hon inte varit snäll mot hunden.
    Sen va sån vidrig människa och dra på sig en offerkofta, äckliga as. Om hon ställer ut sopor i hallen får hon skylla sig själv, de är en hund, om ja gör så får ja räkna med att min hund äter. Och då kan inte ja komma hem o börja skrika, för det har hunden redan släppt, hon gör illa hunden och hunden fattar inte varför.
    Sen va fan har uppfödaren sagt åt henne att göra så!? Känns ju bedrövligt bara de.

    Jag anmälde till länsstyrelsen så fort jag såg det. Blev väldigt illa berörd. Nu när jag läser hennes kommentar förstår man ju att hon verkligen är beyond korkad.

      Elvis
      ?

    Inte en aning om vem denna skitstövel var förens nu. Grattis till att göra dig känd som en djurplågare utan hjärna. Idiot.

    Är det bara jag som inte tycker det är djurplågeri?!

      Förhoppningsvis.

      Ja

      Vad skulle du klassa det som? Kärlek? Omtanke?

    Har läst att hunden ska vara omhändertagen nu, enligt madeleineeliiza på insta

      Är det sant? Hoppas ?

      Så skönt för hunden!! ??

      Hoppas den får ett bättre hem.

        Tycker att detta inlägg borde pinnas så att ingen missar tills vi vet hur de går med hunden.
        Det är måste väl vara viktigare att alla ser det här än vad folk har för kläder på nyårsafton.

      Ja om jag förstod rätt så var det inte ens hennes hund egentligen.

        Var får du den här informationen ifrån?
        Hon har själv skrivit att hunden inte är omhändertagen, utan att hon och hennes ex har gemensam vårdnad om hunden. Nu är det hans tur att ha den.

    Camilla Gervide – Nu har Michelle lagt upp om situationen på sin story.
    Hon är ledsen att hon skrek på hunden….
    Men inte ledsen att hon var den i nackskinnet från ett rum till annat? Man märker att hunden är livrädd för henne… Se hennes tidigare storys där hon skrämmer den lilla vovven med flit. Äckliga avskum.

      Hur fan kan man bära runt på sin hund i nackskinnet?!!

      Dra undan en valp i nackskinnet kan man göra men inte mer än så. Man fostrar valpar med samma respekt som sina barn.

    Man kan nu se på michelles ex (Margaux mäklare Adam Farhoumand) instastory att han tagit hand om hunden som verkar må väldigt bra nu. Slutet gott, allting gott förhoppningsvis 🙂

      Camilla, så bra att du lyft detta och att vovven nu förhoppningsvis aldrig igen behöver vara hos henne. Så fint gjort av dig och av den som nu tar hand om hunden. Och alla som anmält och delat det här.

      Jag klarar inte av att se videon eller gå in på hennes insta överhuvudtaget. Det jag undrar är har hon fler hundar, djur?
      Hoppas verkligen inte det, för sådana som henne har ingen som helst rätt att ha äran att få ha ett underbart djur. Är så glad för hundens skull men oroar mig nu även att hon kanske har fler?

    Min omedelbara reaktion: Jag tar reda på vart hon bor och åker dit och räddar hunden från henne!

      Så tänkte jag också? Men funkar ju tyvärr inte så. Men så bra att lilla vovven nu är långt ifrån häxan.

        Ja jag försöker vara namaste här nu för att inte explodera av ilska mot den där Michelle Svendsen. Inte lätt. Mitt hjärta är med hunden. Tänk att den ska tillbaka till henne sen ???

          Hoppas att hunden aldrig behöver komma tillbaka till skatan. Utan att exet får behålla den på heltid. Under förutsättning att exet inte är som hon är. Men av det Camilla framfört så verkar det ju vara en fin person som har hand om vovven nu.

    Fy fan vad vidrigt!!! Hon borde inte ha hund.

    Blir så ledsen när jag ser. Aldrig behandlat mina hundar så fruktansvärt illa. Gå runt och bära sin hund i nackskinnet?!!
    Bra att någon polisanmält henne för djurplågeri! Hur kan hon försvara sitt beteende?!! Usch.

    Det jag bävar för är att hon ska ta ut sina aggressioner på stackars vovven igen sen när hon får tillbaka den. Med en djurplågares logik så tycker hon väl säkert att det är hundens fel att hon hamnade i den här situationen. Jag såg hennes ”ursäkt” på insta och hon tar inte ansvar för vad hon gjorde överhuvudtaget. Hon tycker det var onödigt att skrika men annars har hon tydligen agerat helt normalt. Jag kan den här typen av person, det är som att dom njuter av att vara i en maktposition över det lilla djuret som hamnar i deras våld. Usch och fy.

    Vet någon om hon har fler djur? Hopppas inte det!

      Har sett minst tre-fyra olika hundar på hennes instagram som verkar förekomma med jämna mellanrum. Lite oklart dock om hon står som ägare till alla dessa.

    Tack! Fy fan. Hoppas de inte är hennes! Ledsen för deras skull i så fall, hon är ju knappast bättre mot dem, om hon nu har fler. Djurförbud till den häxan!

    Så jävla stört! Dels lyfta i nackskinnet, dels skrika och sen förlänga skiten genom att jaga en livrädd, flyende hund som försöker gömma sig pga hur obehagligt den tycker det är. Och sen släpa fram den och fortsätta allt. Stackars lilla hund!
    Blicken och undergivenheten då hon skrämmer den i sin story-film är också hemsk. Vad är det för kul med att skrämma ett djur så? Jävla idiot!

    Jag glömde ta med mig soppåsen en gång när jag hade bråttom och hundarna var kvar hemma. Det låg ju så klart en massa de tyckte var smarrigt där i. Så de rev upp den och det låg sopor i hela hallen och köket.
    Min reaktion var ”Jävla idiot!!”, om mig själv då givetvis och inte hundarna. Jag var ju bara glad att de inte fått i sig ngt farligt/för mkt etc. Sen fick jag vackert städa och skura. Och så klart göra om och göra rätt, dvs aldrig mer glömma soppåsen.

    Om man nu är ute efter en reaktion av att hunden vid korrigering. Som hon verkar tycka att hon sysslar med så har väl hunden visat gott och väl att den VERKLIGEN reagerar när den är så himla rädd att den flyr och försöker gömma sig. Det ska aldrig ens behöva gå så långt. Men när det väl gjort det och människan hämtar hunden igen så är man ju fan sadistiskt lagd.

    Jävla idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.