SM i jättebebis har gått av stapeln

Han fortsätter raljera om att flaskorna med champagne är placerade på ett för långt avstånd från honom. Han är ju inte sjuk.
Bildkälla: Gustav Björklund Instagram

Gustav Björklund raljerar över att han är kriminell eftersom han både gått på "den hemliga influencerfesten" och bokat en resa utomlands.

Han fortsätter raljera om att flaskorna med champagne är placerade på ett för långt avstånd från honom. Han är ju inte sjuk.
Bildkälla: Gustav Björklund Instagram

Och DÄR, mina damer, herrar och icke-binära, så korades vinnaren i SM i jättebebis!!!
Med sina pinsamma inlägg på Story så går utmärkelsen för årets första vecka till Gustav Björklund med 166K följare på Instagram.
Om du inte vet vilken ”hemlig influencerfest” det är han menar så kan du läsa om den här.

Grattis, Gustav!
Vilken bedrift!
Du kommer få en medalj och en påse flatlöss med posten, eftersom det är det absolut mest coronasäkra sättet att leverera dem på.

En brun papperspåse med texten "Gustavs pris" på.
Brown clear empty blank paper bag for food delivery on blue background with copy space. Packaging template mock up fast food.

 

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gustav upplevs som en person som lässvårigheter (?) om han ännu inte kunnat läsa sig till att Corona är en luftburen smitta, speciellt i inomhusmiljöer. Då spelar det ingen roll hur stor ytan är.
    Det som däremot spelar roll är vilket ventilationssystem lokalen har, om det är några öppna fönster samt om de i lokalen bär andningsmasker utan ventiler.
    Det är sånt som spelar roll 🙂
    1 superspridare kan lätt bara genom att t ed prata, skratta och tom så lite som att bara andas, enkelt sprida smittan på 400kvm och sedan kan det hållas luftburet i många timmar. Snopet för Gustav när han inser att antikropparna förr eller senare försvinner och att den nya mutationen från Sydafrika slår hårdare mot yngre och annars friska personer 🙂

      Nej, Covid-19 är inte en luftburen smitta!

        Öh jo covid är en luftburen smitta.
        Har varit väl känt sedan WHO sa att det är en luftburen smitta på presskonferensen den 11 februari 2020.

          Det är en droppsmitta. Det har inte kunnat slå fast om det är luftburet eller ej. Vissa forskare hävdar det, och andra hävdar motsatsen.
          Det blir så märkligt när man ska håna människor för att de har fel, när man själv inte kommer med korrekt information.
          Så bäst är att ta reda på fakta innan man uttalar sig och även låter bli att håna andra.

            Detta var till anonym 06.18

              Dom har under hösten tillslut (någon de flesta kunde läsa sig till långt tidigare) att den är buftburen.
              Den kan även finnas kvar på ytor i rätt lång tid.
              Men detta med att den är luftburen, man vet att risken ökar betydligt om du befinner dig i ett rum med smittad person mer än 15min. Det är ju orsaken att vår inkompetenta fhm tillslut bestämt munskydd i kollektivtrafiken.

                Observera att finnas kvar på ytor inte är samma sak som att viruset är levande och smittsamt under hela den perioden.

                  Virus är inte levande de är antingen aktiva eller ej. De behöver en värd för att leva och föröka sig. De är inte som bakterier

                    Men studier har visat viruset fortsätter vara aktivt 72 timmar på en diskbänk i stål. Därifrån kan du plocka upp det. Fatta vilket skitvirus.

                      I så fall borde väl vi alla ha smittats vid det här laget.

                      Det jag skrev är alltså sant och bevisat. Det går inte att resonera bort. Varför vi inte alla är smittade har alltså andra orsaker än att viruset inte förhåller sig aktivt på en diskbänk i stål i 72 timmar- det gör det.

                Men snälla, hur har det gått för länder som redan har infört munskydd? FOHM har sagt att avstånd är det viktigaste. Har man inte rätt munskydd och använder det korrekt skyddar det ju ändå inte. Du måste ju fortfarande hålla avstånd. Använder du ett ”vanligt” munskydd skyddar det ju inte dig själv, utan då måste du införskaffa dig ett andningsskydd (FFP2 etc.) för att själv bli skyddad.

                Att de inför munskydd i kollektivtrafiken är för att man inte kan hålla avstånd, har alla munskydd och använder det korrekt ja då hjälper det. Men jag kan slå vad om att folk inte kommer använda det rätt, för det är tydligen en jättesvår sak att göra, eller inte använda alls.

                  Galant! Använder alla munskydd också så sprids inte smittan lika långt för skulle du vara sjuk och nysa så når inte din nysning särskilt långt. Använder du också munskydd så minskar även risken för hur mycket du utsätts för. Lyssna på källor utanför FOHM, här har du ett exempel:
                  https://www.nytimes.com/interactive/2020/10/30/science/wear-mask-covid-particles-ul.html?referringSource=articleShare

                  Det är väl bara att se till att använda munskydd och hålla avstånd. Hur svårt kan det vara?

                    Med tanke på hur jag ser att folk använder sina munskydd så tror jag de gör mer skada än nytta. Så fort du tagit i något och sedan tagit i munskyddet är det förbrukat. Ser många som tar i räcket på rulltrappan och sedan kliar sig på munskyddet och sedan ner med handen på räcket igen. Du kan typ lika gärna ta en pappersservett gnida det mot rulltrappsräcket och sedan gnida in servetten i ansiktet. Alternativt spotta lite på den och sedan gnida in räcket med din saliv för andra att gosa i. Munskydden stör och gör att folk kladdar onödigt mycket i ansiktet. Något vi absolut inte skall göra.

            Det är en droppsmitta OCH aeorosolburen smitta = luftburen smitta.
            Det har blivit väl fastslaget, sök på pubmed, the lancet, medxvir airborne sarscov19, utbilda dig själv med medicinska vetenskapliga rapporter om du nu inte läser internationell media.
            Vill du ha ett exempel på hur luftburen smitta fungerar, ta bara exemplet med superspridare eventet på Gotland som följde rekommendationer baserade på droppsmitta. Men alla blev sjuka då det som sagt är en luftburen smitta.

            Förlita dig inte på Aftonbladet eller expressen som aldrig skriver om medicinska rapporter gällande sarscov19.
            Läs medicinsk data. Kolla på WHOs presskonferens från 11e Feb.

            Att påstå något annat är att sprida falsk fakta.

              Verkar skitdumt att kolla på en presskonferens från 11 februari när vi vet så extremt mycket mer om viruset nu än för nästan ett år sen? Bättre idé att kolla på de sammanställningar som gjort över rhur viruset i praktiken oftast smittar.

                Du kan läsa svenska läkartidningen från oktober 2020 som skriver om samma sak. Flera läkare ifrågasätter fhom som envisas med att hålla fast vid att det är en droppsmitta som bara smittar inom 2 m. Läkarna undrar vidare om den höga dödligheten hade kunnat undvikas om fhom inte snöat in på att det enbart är droppsmitta.

                  ?

              Är det fel det som står på FHM:s hemsida just nu då?

              ” Nej, covid-19 räknas inte som en luftburen smitta.

              Vid luftburen smitta sker överföring av virus eller bakterier med små droppar eller i form av partiklar som hänger kvar i luften under lång tid och där smittan kan färdas långa sträckor. Mässling, vattkoppor och tuberkulos är exempel på infektioner som sprids på ett sånt sätt.”

              Undrar helt ärligt. Får de skriva så om det är helt bevisat att det är fel?

                Från WHO:
                Aerosol transmission can occur in specific settings, particularly in indoor, crowded and inadequately ventilated spaces, where infected person(s) spend long periods of time with others, such as restaurants, choir practices, fitness classes, nightclubs, offices and/or places of worship. More studies are underway to better understand the conditions in which aerosol transmission is occurring outside of medical facilities where specific medical procedures, called aerosol generating procedures, are conducted.

                  Men beror inte detta på att ”dropparna” då kan spridas i luften på ett särskilt sätt under dessa särskilda förhållanden. Typ kondens etc. Är verkligen ingen forskare så kan inte riktigt förklara hur jag menar men jag hörde någon sådan förklaring i en sändning. Det är alltså inte ”luftburet” per se men under vissa förhållanden kan det verka som luftburet iom att dropparna får en särskild ”möjlighet” att färdas i luften?

                    Ja det du säger är ett sätt, absolut. Men verkar finnas fler.

                    Dropparna bildar aerosoler som är väldigt små droppar. Dessa väldigt små droppar hänger kvar längre i luften och färdas längre än vanliga droppar. När man pratar luftburen smitta är det aerosoler man menar. Aerosoler finns även i utandningsluften.

                Det räknas som fel av de flesta forskare idag. FHM har varit otroligt sena på bollen jfrt med många andra länders FHM och förtroendet för dem idag är väl minst sagt urholkat. De tyckte inte covid fanns i alperna, tyckte inte smittan spreds asymptomatiskt, tyckte inte ungdomar och barn drev smittan, etc etc etc. De menade ju såklart inget illa utan trodde väl själva på vad de sa men ignoransen de visade mot den kritik som kom tidigt är jättekonstig.

                Fhom kan gå ut med vad som helst. Men jag hoppas att deras kompetensbrist har ett pris för tegnell och co då den kompetensbristen orsakat dödsfall som antagligen hade kunnat undvikas.

                  Enligt FHM i mars fanns inte covid virus i alperna pga för hög latitud. Det här går man ut med som nån sorts jävla sanning. Man bedömde också att risken för asymptomatisk smittspridning var liten när typ hela världen skrek att smittspridning skedde asymptomatiskt.

            Visa mig 1 forskningsstudie som bevisar att sarscov19 inte är luftburet.
            Jag menar inte att någon så kallad läkaren uttalar sig, utan en studie som bevisar att det inte är luftburen.

            För det finns nämligen mer än 20+ studier som visar exakt med data att sarscov19 är luftburet genom att de har tagit prover på luften.
            Stor skillnad mot att vissa försöker förneka sanningen som redan finns

              Sars-cov-2.

              Ja det har ju hittats Covid i ventilationsrör på sjukhus så nej nej, ingen droppsmitta. Fattar inträtt de inte ändrar sig om det där.

              Men allt i detta landet verkar konstigt med denna pandemin.

            Finns på vinden på Akademiska sjukhuset iaf. Luftburet.

              Aktivt?

                Måste ju rimligtvis vara blandat. Viruset överlever länge utan värd men efter ett par dygn så dör det.

                Det är aktivt så länge det är i luften, bevisat när de tagit luftprover inomhus. Sedan faller viruset ber på ytor och där är det aktivt i 4-30 dagar beroende på vilken yta det är och UV exponering. Så när viruset hittades i lufttrumman är det dött men det var levande när det färdades dit.

        Du kanske tror att alla världens länder inför munskyddskrav för att det är en kontaktsmitta hud mot hud haha ????

          Droppsmitta.

          Just därför har dom fått ner spridningen till 0 i de länder man har munskydd. Faktiskt är coronan helt utrotad där man använder munskydd.

            No, sweetie, no.

            Absolut inte sant. Här i Spanien måste vi ha munskydd både inne och ute och coronan är inte alls utrotad. I UK har de munskydd i affärer + full lockdown och coronan är som vi vet inte i närheten av att vara utrotad där.

              Plus ett nytt utbrott i Peking. Mindre lokalt utbrott i ett utsatt område, men tillräckligt för att stänga ner Peking.

              Min sambo/särbo bor där.

            Hahahahaha nej så är det inte. Se bara på USA.

            Ironi

            Hur kan du bara haspla ur dig konkret ”fakta” som är helt fel??

              Aldrig hävdat att det var fakta. Var bara ironisk mot munskyddaförespråkarna.

                Om mitt barn växer upp och inte förstår ironi har jag misslyckats rejält som föräldrar.

                Öh va? Så du erkänner inte att munskydd har en effekt? Du menar att genierna i Sverige, denna världsledande expertis på coronavirus som finns på FHM förstått nåt som inte USA, Ryssland, Japan, hela FN & WHO, Australien fattat? Ja visst är det konstigt ingen plankat Sveriges Corona strategi, det har ju gått så HIMLA bra för oss ?

                  Och det har gått himla bra i de länderna som man infört munskyddskrav?

                    I vissa av dem absolut? Vad är din poäng egentligen? Sen är ju inte munskydd det enda de länderna gjort som begränsat smittspridningen utan det handlar om ett paket av åtgärder men visst har munskydden bidragit de med.

                      Min poäng är att smittan sprids oavsett strategi. Sen kan folk på bloggbevakning sitta och dividera droppsmitta/luftburen, munskydd/ickemunskydd. Men när världens ledande epidemiologer inte har svaren tror jag knappast att folk här inne har det.

                      Hur menar du nu? Vilka är de världsledande epidemiologerna som saknar svar? De har ju ganska mycket svar idag. Som FHM & Sveriges regering inte verkar bry sig så mycket om. Men det finns ju inte brist på studier idag på hur smittan sprids.

                      Och ändå får dom inte ner smittspridningen trots alla svar…

                      Men det har ju många länder fått? Ner smittspridningen alltså? Titta på våra fantastiska nordiska grannländer, Australien, Nya Zeeland, många afrikanska länder. En del har ju verkligen kunnat ta till sig tillgänglig information och agera därefter.

                      Dom länderna har ju exakt samma klimat som här i Europa

                      Anonym 10:10 de flesta forskare är rätt överens och det är bara FHOM som av någon anledning väljer en annan väg.
                      Ett stort svensk engelskt läkemedelsbolaget införde redan i mars förra året följande åtgärder på sina anläggningar. Feberkontroll vid inpassering av alla besökare och anställda. Krav på munskydd i anläggningen. Utbildning i hygienkrav. Blev du sjuk eller någon i familjen blev sjuk gällde 14 dagar karantän.
                      Ett företag inför inte så kostsamma åtgärder om de inte tror att det finns fog för det.
                      Ja smittan sprids men frågan är hur många liv man räddar om man försöker begränsa smittan. Tittar man på antal dödsfall per 1 miljon invånare ser man stora skillnader. Så en del länder har absolut hittat den strategin som funkar i deras land.
                      Tycker att många här på bloggbevakning skriver bra och korrekta svar om smittspridningen och framförallt försöker att med god ton framföra sakliga argument mot de kommentarer som helt klart saknar faktagrund.

            Hahaha! Ar du sarkastisk? Jag bor i ett land dar vi har haft krav pa munskydd sen i somras (personal i butiker, restauranger etc har haft krav pa det sen i Maj). Munskydd ska vara pa overallt, bussar, i butiker, ute pa gatan och t om i bilen om du aker med nagon utanfor din egen familj. Antalet smittade har okat lavinartat och vi gar nu mot en full lockdown igen.

        Jo upp till tre timmar tror de.

      Luftburen eller inte är en glidande skala, inte bara ja eller nej. Covid 19 tycks passera gränsen för att vara luftburen men det spelar forfarande visst en stor roll hur stor lokalen är och om man håller avstånd, och smitta tycks forfarande huvudsakligen ske på just närmare avstånd, svar som droppsmitta med små droppar i luften. Varför tror du t ex who är noga med att man ska undvika just trånga folksamlingar och betonar vikten av handhygien?

      Man löper också mycket större risk att tblinsmittad om man t ex befinner sig nära varandra länge. Jämför att det smittar mer på arbetsplatser än i lokaltrafik t ex. Konstigt då att säga att diverse säkerhetsåtgärder inte spela rnågon roll. Jo ser spelar roll, det är dock ingen garanti för att inte bli smittad.

      Hade det varit en luftburen smitta hade ingen kommit undan, inte en enda själ med tanke på den spridning vi har. Så snälla snälla sluta sprid propaganda. Corona är INTE luftburet.

        Men snälla T. Det finns studier på det här. Läs dem och läs vad erkänd medicinsk expertis säger. Jag förstår att du inte menar nåt illa utan är dåligt informerad men den som sprider falsk (& därigenom farlig) propaganda är du själv.

        Den sprids via aerosoler som är små vätskedroppar som antingen uppstår vid utandningsluften eller uppstår ur större droppar som delas upp i mindre droppar. De stora droppar som kommer ut när man hostar eller nyser kallas droppsmitta och de mindre dropparna, aerosoler, kallas luftburen smitta.
        Att sprida information från vetenskapliga källor som beskriver hur man kunna spåra smitta i ventilationen är inte propaganda. Smitta kan inte ta sig upp i ventilationen om det inte är fråga om aerosoler.

      Men snälla du, de tärnsånt här som gör att jag överger att lämna Bloggbevakning. Massa falska sanningar som gör vissa följare hysteriska.

      Covid 19 är INTE en luftburen smitta, du kan läsa det svart på vitt folkhälsomyndighetens hemsida.

      Sluta sprid falsk info.

        Vad en hel del personer härinne försöker påpeka är att du kan läsa- svart på vitt- att det är en luftburen smitta- i olika studier. Svensk läkartidning har tagit upp detta. Det är inte så att folkhälsomyndigheten i Sverige eller deras hemsida står för den ultimata sanningen eller världsledande expertisen om covid. Visst vore det kul om man kunde lita blint på FHM men när vi ser alla fel de begått under ett år verkar det dumt att göra det.

        Föreslår att du läser vad som står på WHOs sida. https://www.who.int/news-room/commentaries/detail/transmission-of-sars-cov-2-implications-for-infection-prevention-precautions#:~:text=Current%20evidence%20suggests%20that%20transmission,%2C%20talks%20or%20sings.
        FHOM försöker antagligen förenkla det som framkommer i en rad rapporter från olika forskare världen över. Tyvärr är deras sammanfattningar både vilseledande och direkt farliga.
        Fakta är att ingen kan entydigt hävda att SARS-CoV-2 smittar via aerosoler, men man kan inte heller entydigt hävda att det inte gör det. Säger som engelsmännen, better safe than sorry, det handlar trots allt om människors liv.

    Har aldrig hört talas om människan.. men hoppas många avföljer han. Oavsett pengar så kan jag LOVA att det kommer kännas. Uppmärksamhetskåta personer klarar sig inte utan sina följare

      Han var mer känd tsm med sitt ex (Johanna? Hmm), de var kompisar med Jocke och Jonna. Så de fick sina följare. Men de bidrar inte med nåt intressant idag, hans ex verkade gullig men han själv väldigt osympatisk. Vilket han bevisar här ovan också!

        Jahaaaa, var det han som raggade på minderåriga tjejer på internet och sen hänvisade till att han ”har ett problem” (ja uppenbarligen?) och att det handlade om att han var typ sexberoende eller beroende av uppmärksamhet eller något dyl?

          Låter lite som att du göttar dig i hans sexmissbruk.

            ”Sexmissbruk”

            Göttar mig inte, men kan vara bra att lyfta att han även är en hebefil. Han är känd för att grooma 14-åriga tjejer. Skulle inte vilja kalla grooming för sexmissbruk.

        Fast hans ex Johanna var ju på samma fest.

          Och hon är precis lika vidrig. Hur fan nån kan följa dem är helt sjukt.

    Varför ska du skicka flatlöss till honom? Är inte det väldigt konstigt att skicka det till någon?

      Olagligt att skicka flatlöss med Post Nord! Vi måste varna camcam.

        Postnord

          Nä, post nord, resten av ordet är försenat.

        Ja, de kommer inte att komma fram…

      Ja, håller med! Varför dessa märkliga slutklämmar i inläggen??

        Ja,känner att det var det många påpekade igår var onödigt och inte behöver förekomma i inläggen. Det drar bara ner stämning och nivå på inläggen, och kommentarerna.

          Exakt

        Det är roligt, gör inläggen mer humoristiska och personliga. Vill man bara ha neutrala inlägg eller inlägg som hyllar dessa idioter, kan man ju gå till deras egna soc medier o kolla. Denna blogg har karaktär och humor, låt så förbli!

      Camilla har alltså flatlöss, om inte på sig själv, så åtminstone att skicka.

    Jag har aldrig hört talas om honom så jag kollade hans insta, ännu en dussinkille med ph-vibbar som vill utge sig för att vara så lyckad.
    Snark.

      Han är en av Joakim Lundells bästa vänner, genom honom som han blev lite ”känd” en gång i tiden, när Jocke och Jonna körde pranks på Youtube och inte storproducerade vloggar/avsnitt.
      Johanna som han var tillsammans med i många år verkar ändå vettig. Eller betydligt vettigare.

        Hon var på influencerfesten?

      Det är ändå märkligt att många som verkar kämpa hårt för att framstå som lyckade, inte lyckas särskilt bra med detta. Lätt att se igenom och upptäcka att det faktiskt är en patetisk människa som skryter om saker ingen människa kan vara avundsjuk på. Yet så brukar de gapa avundsjuka, hot och hat så fort de får berättigad kritik. Märkligt…

    Det är på grund av Gustav (som jag för övrigt inte har hört talas om tidigare) med flera ignoranta människor, som vi nu har en pandemilag som snart träder i kraft. När det inte går att tala till människord förnuft, är det självklart att staten tar i med skarpare medel.

    Dessutom tar varje person som behöver vård eller annat stöd på grund av corona upp plats, framför allt i vården, som någon annan hade behövt bättre. Kaoset i vården spiller över på andra områden i samhället.

    Varför tror folk att Anna Book ska skilja sig?

      Hennes instagram inlägg hintar ju om något problem så folk gissar väl bara

        Det handlar ju om en misslyckad operation, det har hon berättat om tidigare. Hon gjorde en undersökning p.g.a det nyligen.

          Och då ska hon skilja sig?

            ???

            ja!

    Grattis Gustav, du blev ju känd genom Joakim Lundell en gång i tiden.

      Och?

      Jaha?

    ”166k följare”

    …. Kanske ska påpekas att 95% av dessa är köpta följare ????

    Aldrig hört talas om killen. Men uppenbart att han inte är så tuff som han försöker framställa sig utan superkränkt och lite rädd för att hans handlingar ska få konsekvenser.

      Hade heller aldrig hört talas om killen. Det finns något väldigt patetiskt över små gossar som måste berätta om att de tjänar massor med pengar. Han säger sig tjäna mer än 20 gånger i lön per månad på sina andra jobb. Sen anger han papsens bolag som sina andra jobb med en rätt dålig omsättning med tanke på storlek. Det finns inte utrymme till en jättelön i något av de bolagen så hans instasamarbeten kan inte ge mer än 1000 kr i månaden. Vilken tönt. Men det förstod man ju redan av uttalandet alla tolkar Corona rekommendationerna olika. Vad finns där att tolka?

    ”Kolla massa avstånd, ingen annan är ju här” måste vara det mest idiotiska resonemanget nånsin. Ja undrar varför?! Viket mysterium att det är lätt för DIG att hålla avstånd på resan när andra gör sin plikt och är hemma.

    Prisförslag: Offerall (när offerkoftan inte räcker till)

    Hmm.. idiotiskt men nu gör du ju honom en tjänst genom att ge honom uppmärksamhet vilket han ju tydligt önskar. Folk blir nyfikna och klickar sig in till honom.

    R.I.P. Joakim Andrén, State of Sound

      Vet man vad som hänt?

    Vilken jävla tönt. Han tror han är macho och provocerande när han i själva verket beter sig som ett dagisbarn. Jag hade skämts ihjäl om jag var hans familj/vänner/bekanta.

      Nej, jämför inte vuxna idioter med barn. Även små barn är kloka, tänkande och empatiska! Min 4 åring fattar bättre än många vuxna bevisat under den här pandemin.

    Haha, gick precis in på hans insta. Hur gammal är han? 27? 40? 30? Han skulle kunna vara allt mellan 25-40 år.

      Han är född 91 så han fyller 30 i år.

    IDIOT

    Ett av problemen som uppstår när alla dessa sk influensers struntar i riktlinjerna är att när man själv blir smittad, som jag blev i höstas, är att man nästan inte vågar säga det därför att det blir belagt med någon form av skam att man på något vis har misskött sig.

      Ja! Kände också så, vi fick det via barnens skola men det kändes ändå skämmigt att säga att vi hade det.

    Jag tycker det är bra sånt här kommer fram och jag blir så otroligt arg och irriterad, men jag tycker ändå du ska sluta med såna konstiga slutklämmar du har Camilla. Skicka flatlöss? Det är ju din blogg, men istället för en rapportering där vi läsare får ta ställning så blir du bara en mobbare.

      Om en människa beter sig så extremt respektlöst och ignorant som killen i inlägget, behöver man inte bete sig överdrivet respektfullt mot honom tillbaka. Det är värre att så medvetet skita i att man agerar smittspridare och förvärrar situationen i samhället, att medvetet vara en orsak till att smitta sprids och kan drabba utsatta hårt- än att göra sig lite rolig på en dylik persons bekostnad. Har man valt att både vara offentlig på sociala medier och en egoistisk idiot har man lite bäddat för att få negativa kommentarer själv…..

    Vet inte vem detta är men folk som tror att rekommendationerna är en tolkningsfråga är bara korkade. De är så tydliga att om man inte förstår dem är det med flit, för att kunna avsäga sig ansvar, eller så är man dum på riktigt.

      Håller helt med dig!

    Här var det inte hög IQ..

    Undrar ifall han har blivit för sin sjukdom än? Gjorde en video på sin YT-kanal för några år sedan tillsammans med ex flickvännen och pratade om sin sjukdom som gjorde att han tvingades vara otrogen mot henne… Udda figur den här Gustav

    Spar alla jättebebisar så kan vi har få en rösta i slutetav året på vem som är mest bebisig

    Han går under användarnamnen Vadstenaby och Risnas på Flashback.

    Kollad in hans instagram och såg att Arlaköket följer honom (gemensam följare). Jag förstår inte varför de följer en ”influencer” som inte skriver om mat eller är matrelaterad på något vis.

    Vilken pajas. Men de e bra, fortsätt ha kalas och åk till dubai så kanske naturen sköter urvalet själv.

      Tyvärr drar de ju med sig oskyldiga i fallet, eftersom smittan sprids så lätt.

    Tycker att problemen med influensers är att de bara vägrar förstå att folk blir provocerade eller arga. Hade haft mer respekt om de sa ”jag var sugen på att göra X, så då blev det så” istället för att ljuga om att de följer riktlinjer eller vad som. Att sedan börja haspla på om Stefan Löfven känns inte som ett legitimt försvar då personer som följer influensers/youtubers/whatever troligtvis (gissar jag på) lyssnar mer på dessa personer än på svenska staten. Tror ingen är jättenöjd på Löfven heller för den delen men kom igen.
    Svenska influensers är fan gift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.