Linda Hörnfeldt om Isabella Löwengrips lögner

Linda Hörnfeldt, en person med GEDIGEN erfarenhet av sociala medier och grundaren av Influencers of Sweden, säger några sanningens ord om Isabella Löwengrip på Instastory.
Jag tyckte de var på tok för pricksäkra och bra för att bara försvinna efter 24 h så jag frågade Linda om jag fick spara ner dem och publicera dem på Instagram och här på bloggen.
Det fick jag och här är de.

Jag tycker de är klockrena!
Hon har så rätt i det hon säger, och jag önskar att fler influencers kunde inse hur mycket Isabella skadar den bransch de själva är aktiva i.
Hon skadar således deras trovärdighet och varumärken.
DE borde sätta ner foten mot hennes beteende, nu när alla fått se svart på vitt att hon bara ljuger och kommer fortsätta ljuga så länge hon kommer undan med det.

Bra rutet, Linda!

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är nog en del influensers som också har skelett i garderoben så de ligger lågt.

      Fast både Kissie och Bianca har gjort narr av Bella i vloggar. Känns lite som om att bara för att det inte läggs upp just på insta så har det inte hänt…?

        Gjort narr? Hur?

    Men vaaaaaaaarför ge blondinbella mer uppmärksamhet? Just nu livnär hon sig på sånhär skit!

      För dessa andra bloggare behöver henne. De är själva så ointressanta.

    Usch vad jobbigt att se henne i den intervjun, det riktigt kryper i mig att se hur hon försöker ducka frågorna med fler lögner som hon igen oemotsagd får vräka ur sig på en av Sveriges största tv-kanaler. Oj vilken lång mening det blev!

      TV4. Vad hade du väntat dig?

        Fast har ju med program att göra mer än kanal. Morgon tv är ingen granskande program.

          Tycker du att Efter Fem är mer kritiskt?

            Nej det är inte heller ett sånt program. Kalla fakta är granskande på kanalen.

              Tv 4 är en riktig skitkanal

        Håller med Tv4 har så låg trovärdighet.

    Hannalicious stora nyhet vaaaaar…….. att hon byter namn från Hannalicious till Hanna Friberg!

      Oj…

      Wow ???
      Va väl verkligen på tiden dock men att göra de till en stor nyhet ?

      Med tanke på hypen trodde jag på ännu en influencer som skulle starta klädmärke.

      Att slopa ett alias verkligen inte värt hypen ?

      Hahah ??

    Men människa, vad har du tagit egentligen? Om jag hade varit Isabella hade jag varit rädd för dig, sättet du höjer henne till skyarna är inte friskt och du liknar mer och mer en besatt stalker av henne.

      Förhoppningsvis så har IL sitt säkerhetsteam kvar + byggt ett nytt panicroom. 😉

      Alla människor – du, jag, Bella, Jultomten och Batman har alla fel och brister. Att inte kunna se att Bella är en vanlig människa som kan göra fel är inte friskt.

    Undrar hur många fler influencers som köpt följare .. tror inte Blondinbella är den enda

      Vilka?

      janaheinrici, falsk som fan 🙁

        Why?

        Jag försökte anlita henne till ett inredningsuppdrag en gång för ca 2 år sedan. Hon var så oerhört oproffsig i sin kommunikation.. blev inget.

          Men du vet att hon köpt följare?

          Låter mer som du är falsk. Hon gjorde nog rätt i att inte anlita dig som hänger ut henne här.

          Har följt henne i flera år. Inte min inredningsstil men hon är en härlig energifull person som jag upplever som genuin o proffsig.

      Jag tror det är många influencers. Jag jobbade en period ihop med en som visserligen inte var influencer på det sättet men en så kallad kändis. Han sa att ALLA kändisar köper följare. Nu tror jag ju inte att precis alla gör det men förmodligen de han känner i alla fall.

        Jag är ingen influencer utan har typ 1000 följare men skulle ärligt tycka det vore roligt med fler ? hur köper man? Typ 2000 st vore kul, och jag lurar iaf ingen på pengar (mest mitt ego)

      Molly Rustas. Victoria Törnegren.
      Enkelt att se om man kollar antal följare med hur många likes bilderna har.

    Tycker det här är färdig ältat. Inte för att Bella inte förtjänar kritik, men för att vi har gått igenom exakt det här så många gånger nu så finns inget mer att säga. Bella ljög om sina siffror. Alla vet om det, oavsett vad hon väljer att säga om det.

      Ja, känner lite så jag med. Är en kritiker av IL men nu börjar det bli som tjejkompisen som ältar över exet.

        Haha men Gud ja! Det är ju bara samma sak om och om igen. Den kritik som riktats mot IL tycker jag är motiverad men det här inlägget känns som jag redan har läst flera gånger innan. Bättre att skriva om henne när det är ngt ”nytt”, det känns mer aktuellt och relevant.

          Det som är tjatigt är att hon gång på gång ljugit om sina siffror. Folk blir förbannade när man blir lurad och glömmer inte, men det vore bättre att hon sa som det var och bad om ursäkt att hon lurats och det bedrägeri i hennes fall.

        Ja precis så. Hitta något nytt att skriva om Camilla.

      Fast hon får ju fortfarande sitta i media och älta sin version om att dom räknade fel och hur synd det var om henne. Så länge hon gör det tåls det väl att upprepas hur illa hon faktiskt betett sig egentligen.

        Fast det funkar ju inte? Varje gång blir det artiklar om att hon ljög om sina siffror = förtroendet för henne är 0. ??‍♀️ Så varför fortsätta älta samma sak?

          Det ska avhandlas tills dess att Bella lägger av att ljuga om sina siffror oemotsagd i media.

            Fast vilken effekt skulle er evighetsavhandling ha utöver att tillfredsställa era begär? Världen utanför bryr sig uppenbarligen inte. Det blev några löp i början, men nu saknas allmänintresse.

        Tycker dock vi avhandlade det där och då. Nu blir det mest samma igen?

      Fast så länge hon blir inbjuden till dessa program/intervjuer där hon får fortsätta ljuga hej vilt så måste man visa att det är fel.

        För att vi har bevis på att hon ljuger om siffrorna. Kollade du ens på klippet? Hon ljuger även där. Hon hävdar att hon fick siffrorna 1,5 miljoner när hon slog ihop alla siffror från sina plattformar, trots att hon tidigare i skrift och intervjuer uttryckligen sagt att hon har 1,5miljoner unika på BARA bloggen och sen räknat upp vad hon har på andra plattformar utöver de 1,5 miljonerna.

        Det är att ljuga. Att siffrorna trots att man slog ihop alla plattformar inte heller kom upp till 1,5miljoner är även det att ljuga.

        Vem är du som inte kan se att hon ljuger om det här och nu försöker komma undan genom att ljuga ytterligare?

        Jag blir väldigt nyfiken på dem som inte förstår att Bella ljuger. Det krävs inte jättemycket tankekraft för att förstå att hon ljuger om det mesta och i synnerhet om allt som har med hennes företagande att göra.

      Hon ljuger fortfarande om sina siffror och hur många andtällda hon har!

        Och vi vet om att hon ljuger. Media vet om att hon ljuger. T.o.m min pappa garvar åt hur fail Blondinbella är och han vet inte ens vem hon är mer än han sett i media. Är ingen som tror på henne.

          Fast om du kollade på FB under Nyhetsmorgons inlägg om intervjun så förstår man att de flesta inte vet om det. De är imponerade av hennes driftighet och kallar henne stark och imponerande. Tror det är därför NYMO bjuder in henne, tyvärr.

        Det är en medvetem lögn som står kvar. Det står medvetet kvar.

      Håller med. Skulle också vilja höra från CamCam varför det över huvud ställdes en fråga vad hennes läsare önskade mer och eller mindre av i denna blogg när hon tycks bry sig noll? Redan idag är det ett inbäddat inlägg från Instagram och Isabella Löwengrip som båda var topics MÅNGA önskade skulle upphöra helt?

        Och andra inte

      Men hon har ju fortfarande inte medgivit det!!!

    Hon är en utstuderad mytoman av rang. Tänk att leva ihop med en sådan människa.
    Kräks på hennes beteende

    Det är lite tjatigt det här. Hur många gånger har det kommit inlägg om att hon ljugit om sina siffror? Tio? Tjugo?

      Fler. Håller med, räcker nu. Det är tråkigt att läsa samma sak om och om igen. Det spelar ingen roll hur Bella väljer att hantera det alla vet om att hon ljög. Man kan liksom inte tvinga en människa att be om ursäkt, är ju upp till henne om hon vill se ännu dummare ut.

      Tycker man ska tjata tills hon åker dit för det

        Hon har ju redan åkt dit för det? Hon förlorade alla sina samarnetspartners, fick sälja företaget, säga upp all personal, höll på att gå i personlig konkurs, förlorade all respekt och tillit, fick sälja huset och flytta, får knappt några samarbeten längre och precis alla ser henne som en lögnare idag. Vad är det mer du tänker kan hända?

          Att hon fick sälja sminkföretaget hade inte med lögnerna om besöksstatistik att göra, hon/de länsade företaget på pengar, helt enkelt, förmodligen för att kunna bekosta ”satsningen” i NYC och sedan fanns det liksom inte så mycket kvar att göra, när löner och andra kostnader skulle betalas. Däremot försvann de som normalt gör reklam från blogg och andra sociala kanaler.

          Men det här handlar ju inte om det, det är som många skriver en fråga om att hon tillåts fortsätta med sina lögner och då ska mann vara på det direkt. Av med sårskorpan, bara!

        Hon har väl redan fått sitt straff i form av avbrutna samarbeten, och en kraschlandning där hennes fötter nuddade marken tillräckligt länge för att fansen skulle hinna glädjas åt att få se den äkta Isabella, innan det bar i väg upp i det blå igen.

          Äkta? lol

        Finns väl inte så mycket mer som kan hända ?‍♂️

        Så länge hon fortsätter att ljuga så sja det påtalas. Glöm inte hennes stiftelse och kursen hon ska hålla för Pärleros.

      Ja Isabella är tjatig. Hon fortsätter att ljuga.

    Vad är det du anser är nytt i det här då som är viktigt att ta upp igen? Känns som du återanvänder ditt eget scoop från 2019 nu…

      Jag förstår det som att intervjun i tv 4 skedde nyligen och isf är det relevant då det är uttalanden hon gjort nyligen.

        Nej det är ändå bara ältande om samma sak. Älskade de här inläggen när det var aktuellt och avslöjande efter avslöjande kom, men det är redan gjort.

        Så länge hon upprepar sitt mantra och fortsätter att ljuga så måste det tad upp. Lindas inlägg är bra. Allt för många tror på vad Bella säger. Svensken är en okritisk konsument och Bella är suverän på att manipulera.

          Men verkligen inte. Ingen tror på vad Bella säger. Läser ni inte tidningar? Varenda tidning kontrar hennes intervjuer konstant med nya artiklar om hur hon ljugit. Även efter den här senaste intervjun. Intervjun hade knappt sänts innan Aftonbladet och Expressen la ut artiklar om hur hon ljugit om sina siffror.

    Jättekonstigt att det bara är IL som får kritik? Har inte intrycket av att hon är värre än nån annan.

      Fast där överdriver du. Hon var såklart mycket värre än andra. Med betoning på var, avslöjandet och fallet är ju ett år gammalt nu. Idag är hon inte värre än någon annan, hon lever ju ett as tråkigt liv.

    Jag har en känsla att Camilla avskyr Isabella på en osund nivå.. vi har fattat att Isabella är en lögnerska men du kan inte stoppa henne från att fortsätta arbeta. När blir du nöjd Camilla?

      Ja kom med något nytt iallafall..

      Jag tror ärligt inte att Camilla bryr sig för fem öre om Isabella som person, men hon har helt rätt i att avsky Bellas arbetsmetod och systematiska lögner som influenser. STOR skillnad.

        Vad ljuger hon om nu? Alltså som är aktuellt idag. Hon verkar ju inte göra något alls?

          Att hon läser Kirkegaard kanske?

            ???

            Enligt Pålle är hon så beläst och jordnära.

              Kan vi snälla lämna öknamnen där de hör hemma? Det är bara ensamma, finniga tonårskillar som lever på Joltcola och billypizzor som använder det där när de vill få dagens sociala dos över flashback.

                Tagga ner, finns killar som heter Paul och kallas för Pålle sen barndomen…. Alla är inte så förbannat lättkränkta som du uppenbart är.

                  Källa på att det finns killar som heter Paul? Jag litar inte på det officiella narrativet.

        Tror det blev personligt efter den fejkade hotlappen.

        Undrar seriöst varför du är så besatt av att försvara Isabella som bevisat ljugit så många gånger? Kan inte du svara på det?

        Kan du snälla, berätta vad Camilla ljugit om, för jag har då ingen aning.
        Personligen känner jag att Camilla inte har något behov av, eller behöver ljuga för att ta sig fram.
        Hon verkar klara sig utmärkt utan lögner.
        Men, jag kan ju ha fel, så berätta är du snäll!

          Fast det vet jag, kom upp i hennes tråd på f b för nått år sen. Oavsett helt ointressant som något försvar till Bellas beteende.

        Ja en granskning av Camilla vore också intressant, men den ska inte göras här.
        Och det gör ju inte att Isabella ska gå fri från det hon gjort, oavsett vad Camilla gjort. Du är ju inte logisk överhuvudtaget.

      Hon är mycket engagerad i Isabellas förehavanden sedan år tillbaka.
      Det hör man till exempel här. (ca 8.30 in i podden)
      https://poddtoppen.se/podcast/1054641932/ofiltrerat/89-bloggbevakning

      Kan du inte hitta någon annan blogg att hänga på. Det är osunt att ständigt finnas här bara för att kritisera. Något slags fixering som du har.

    I min värld är influensers likställda med noll trovärdighet, så det finns ingen trovärdighet att skada. Det är vandrande reklampelare som avskräcker från att använda företag som beblandar sig med den typen av marknadsföring. Av alla sätt man kan göra reklam på är det solklart det minst trovärdiga.

    Det enda som ens kommer i närheten av att få mig lika motvillig till att köpa en produkt, det är en riktigt vidrig radiojingel. Fy fa-an…

      Jag diggar deras rabattkoder. Köper aldrig något de gör reklam för men om jag själv tänker beställa nått online så scannar jag alltid av influencers för att se om någon har rabattkod. Brukar alltid få 20-30%. ✌?

      Du vill inte köpa Collagenpulver från Olso då och få lika fin hy som Bellis? 😉

        Jag kan odla skägg helt gratis som döljer min katastrofalt oglowiga normaltillståndshy.

      Helt med dig. Jag förstår inte varför någon skulle lita på en person som lever på att göra reklam med sitt eget liv som content.

      Nej jag tycker inte heller de är trovärdiga, men så kollar jag inte på den för att se deras reklam. Följer bara några på Youtube och då hoppar jag alltid över reklamen. På Instagram ser jag inte deras reklam för där tittar jag aldrig in på något influencerkonto.

        ÄLSKAR youtubers som anger tiden för reklamen så man bara kan spola fram rills den är slut. Gör att jag inte ens stör mig på att de har reklam.

    Hade jag intervjuat Bella hade hon inte kommit undan så lätt.

      Nja, jag tror att det blir lite pinsamt för programledarna att ställa henne mot väggen fast dom vet att hon ljuger, känns som att dom tycker synd om henne.

        Men hade varit så kul om nån faktiskt vågade göra de, ifrågasätt henne mer och låt inte henne komma undan med sina inövade svar hon alltid ger. Vore kul få se henne svettas lite för en gångs skull

          Det är inget för en vanlig intervju. Be upodrag granskning göra det? Det vore intressant, en granskning kring hela influencer branschen.

        Men varför fick hon ens plats i intervjusoffan? Gamla nyheter med hennes fejkade siffror, hon har väl inget nytt att sälja nu?

        Hade ju varit kul om det varit uppdrag granskning, men Nyhetsmorgon är ju mys-tv och inte grävar-tv

          Ja verkar som folk inte riktigt förstår vad nyhetsmorgon är.

        De lever väl i symbios.

    Dissabella, del 732. Tror jag återgår till Ken Follett …

      And no one cares

      Bye ??

      Haha folk som måste säga ”nä nu tänker jag inte läsa den här bloggen mer” – det är bara att sluta läsa? Du måste inte berätta för oss.

        Haha folk som måste säga ”det är bara att sluta läsa?” – Du måste inte berätta för oss. Låt folk tycka olika.

          Oj ??

        Vill svara men kan inte för jag läste inte vad du skrev.

    Biancas pojkvän säljer sin lägenhet.
    https://www.instagram.com/tv/CJoLX6Fn6mn/?igshid=tq8j91ncvmd

    Är det slut mellan dom igen? 🙁

      Har de varit länge? Han är helt borta från hennes kanaler

      Vem vet. Antingen det eller särbos. De följer fortfarande varandra och gillar varandras bilder så vänner verkar de vara iallafall. Han har ju skaffat hund också.

        De gillar och kommenterar inte varandras saker.

      Hundvalpen visar väl att det är slut på riktigt den här gången. Bianca har redan två hundar och har inte nämnt något om att de skaffat en till hund.

        Är det där en hund eller katt

          Hade kunnat vara katt eller en hund, helt omöjligt att se! Såg sött ut iallafall ☺️

            Du har ju inte ens kollat om du hävdar det seriöst.

              men lägg av, i videon har han den i famnen sprattlandes.. inte fan ser man vad det är, hade lika gärna kunnat vara en minigris.

              Jag såg faktiskt inte mycket mer än ett par svarta tassar i videon med lägenheten. Kanske mitt fel då jag har låg ljusstyrka på skärmen. We good eller?

          Skojar du? Hur kan man inte se skillnad på en labrador (blandning) och en katt?

          https://www.instagram.com/p/CI0_NiyBvyG/?utm_source=ig_web_copy_link

            Du fattar väl att personen pratade om videon där man inte ser nånting. Spelar så smart när du inte ens fattar vad de pratar om

              Personen pratade om en annan video med en katt som är blandad med en labrador.

      Alltså så trött på Östermalm. 4,4 miljoner för det där.. 40kvm ?

        Stockholm överhuvudtaget

          Är nog jobbigt för honom att hand tjej är ekonomiskt oberoende medan han är pappas pojke som fått allt serverat till sig.

            Ha en*

        Har han haft en egen lägenhet i Stockholm värd 4,4 miljoner?! Hur har man råd med sånt?

      Om en person i ett förhållande säljer sin egna lägenhet hade ju min första tanke varit att dom skulle flytta ihop, inte att dom gjort slut. Kanske inte när det gäller just detta par dock..

    Du verkar sitta på massa information, vilka är alla dessa som ljuger mer och om mycket allvarligare saker?

      Jag är också nyfiken och läser gärna mer om de scoop som du sitter på!

    Istället för att skriva ”Ge dig nu…” , ”Camilla måste hata IL på en osund nivå..”Jättekonstigt att det bara är hon som får kritik..” mm mm. Alltid samma dravel, gissar att det är samma personer också.

    Alla vet vad ni tycker nu, jag lovar att ingen har missat det. Skit i att skriva nåt i kommentarsfältet, det blir bara platt när det bara är samma ord i lite annan ordning. Var lite konstruktiva och maila in tips till Cam ist om sånt som ni vill ska uppmärksammas. Fan va mkt roligare det måste bli för er att få läsa om dom ni vill! Som det är nu så kan det inte va roligt.. och det blir jävligt tradigt för oss andra. Vi har nämligen valt en annan variant när det kommer till att läsa Bloggbevakning; vi struntar att läsa om dom som inte känns intressanta el som det har tjatas för mkt om på sistone. Vi scrollar vidare!! Prova snälla!

      Scrolla vidare i kommentarsfältet själv då? Är ju lika enkelt.

      Jag läser gärna om Bella, älskade grävet. Men vill ha nya saker. Inte upprepande om vad vi ältande till förbannelse för nått år sen.

        Men hon är nyss intervjuad i TV4 där hon tillåts att sitta och ljuga oemotsagd. Det bör faktiskt lyftas. Är du så less är det bara att scrolla vidare.

          Hon blir intervjuad i nyhetsmorgon som är mys morgon tv och inget grävande program. Det är helt enkelt inte deras uppgift att ställa henne mot väggen.

    Va knasigt att någon som jobbar med medier/reklam är oärlig. Det är ju jätteovanligt.
    Alla vet ju att allt som skrivs i medier är för att ge ovinklad information och inte alls för att tjäna pengar.

    Gör ett riktigt fett inlägg med Gynning och hennes fake-konst, sida vid sida med originalen. Inte bara något fult ditt inlägg här och där. Tycker att det här och ältats länge nog nu, dags för något nytt

      Fjuttigt *

      Camilla har ju skrivit om det redan?

      Plus att hon måste resa till fjällen nu i sånna ansträngda tider, hon och en del andra andrea brodin mfl så egoistiska allihopa och bara beröm får de på sin instakonto inget ifrågasättande överhuvudtaget. ????

    Detta inlägg bör kompletterad med en ruta där uppgifterna om hennes antal etc fortfarande står kvar. Gör det Camilla.

      Var inte orolig, blir säker ett inlägg redan imorgon.

    Jo hon har skadat branschen med sina lögner. Influencer är ett relativt nytt yrke som många inte tar på allvar utan ser som nån grej tjejer sysslar med på insta typ. IL är den mest kända av dem alla, den som de flesta vet vem det är som fått sommarprata, vara med i Skavlan, intervjuas i P1 osv och hon ertappades med att ha byggt ett luftslott och ljugit sig blå. Klart som fan det spiller över på alla i branschen och sänker trovärdigheten. (Vet att Bianca också är superkändis men hon spelar liksom i en annan liga pga känd sedan födseln medan IL blev känd genom sin blogg.)

    Hur många i Umeå?

    Ser framför mig hur du skriver så det smattrar på tangentbordet, fingrarna hinner knappt med men Bella måste skyddas och det är ditt livsuppdrag!!

    Nä,jag förstår fortfarande inte hur Isabellas handlingar kan motivera sådana starka känslor.
    Total brist på perspektiv och alldeles för mycket privilegier? Kanske? Eller?

      En vanlig lögn ger kanske inte så mycket belöning, men i det här fallet har hon ju tjänat jag vet inte hur mycket pengar på att ljuga. Dvs företag har samarbetat och betalat henne pengar som hon annars inte skulle fått om hon inte vilselett dem. I den vanliga världen kallas den typ av lögner för bedrägeri. Folk blir oftast upprörda när de hör talas om bedragare så jag tycker inte alls de starka känslorna är omotiverade.

    Jag undrar hur stora medier som Svt, Svd etc. ställer sig till Löwengrips lögner? (LL, ett nytt namn på en blogg kanske ;D) liksom hur motiverar de att hon får ljuga vidare om en uppenbar lögn? Tycker det är bra att influenservärlden granskas. Vanliga tidningars reklam är nog mera trovärdiga i dagsläget, där står det ju direkt ut att det är frågan om reklam

      Är ju snabb googlat. På svt nyheter hittar jag ingen sökfunktion på sidan, men svd har flera hårda artiklar om henne. Där kommer hon inte undan.

    Sannafreifelt och Hanna.bergmark och emmahq och teresiasiyan pratar om en stor influenser som riggar sina egna tävlingar? Vem är det?! Så nyfiken

      Sannawesters?

      Se min kommentar 21:28

    Om det är bedrägeri, vem skulle i så fall åtala? Tänker att så länge Isabella inte blir dömd – trots över allt material som finns tillgängligt – så gör hon inte något fel.

      Så funkar ju dock inte rättsväsendet. För det första måste de bevisa uppsåt, troligen därför hon fortsätter hävda att hon räknade fel. Sen är det ju företagen som gjort samarbeten med henne på falska grunder som skulle kunma ta det vidare, men då blir ju frågan hur mycket ansvar de har. Har de begärt att få se siffror? Har de bara godtagit hennes ord? Osv osv osv.

    @camcam kan du inte kolla upp sannawesters? Dessa utlottningar av chanel-väskor för att få nya följare? Finns det ngn vinnare?

    TV4 är verkligen en skikanal, när man bjuder in en bloggare för att sitta och ljuga då är dom nere i biottenskrapet och rotar, fattar inte att hon får tid bara, hoppas ngn snart sättet dit henne en gång för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.