Oliver och Antonjia är så där ”gölligulliga” på Instagram

Ett handhjärta med ordet "Puss" i

Att vara nykär? Det är la för härligt ändå?
Oliver Hunt och Antonija Mandir är det senaste paret att fullkomligt smöra ner hela Instagram med sina bilder och små kärleksförklaring, och det här är den allra senaste.
Oliver får frågan om vad som är det bästa med Antonija och han hade nog inte kunna skriva ett bättre svar – i sin kärastas ögon – om han så fick betalt, eller vad tror ni?

Bildkälla: Oliver Hunt Instastory

Ojj finns nog inte bara en.
Hela henne.
Skulle på riktigt kunna påstå att hon är en perfekt tjej och då menar jag i personlighet och så klart utseende.
Allt känns så enkelt och naturligt med henne. Allt flyter på när vi pratar och känner verkligen att vi kan prata om allt mellan himel och jord med henne.
Spelar ingen roll om jag tycker något är konstigt eller att jag förklarar mina känslor om något så känner jag mig aldrig dömd. Sen att hon är så knäpp och alltid sig själv.
Hon är väldigt omtänksam och en familjtjej och det är något jag gillar. Hon får mig alltid att skratta och får mig alltid att känna mig sedd.

När jag pratar om hur jag vill att min drömtjej ska vara i personlighet och utseende så är det precis som hon. Det låter kanske cringe men det är sant och hur två personers vägar korsar varandra ibland som klickar så bra är inte ofta det händer.

Vad tycker ni om sådana här offentliga kärleksförklaringar? 
Eller när folk ni känner skriver snuttegull med hjärtan och grejer till varandra på Facebook?
Får du klåda, önskar du att det var du som skrev så med någon eller ÄR det rent av du och din partner som är ett av dessa snuttgulliga par?
😉

 

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det blir nog bra Oliver. Tills hon börjar ställa krav på dig. Det är ju verkligen inte din grej.

      Han verkar ju dessutom vara en väldigt bra pappa. Kan nog fan inte tänka mig något mer oattraktivt hos en kille än att han skiter i sitt barn.

        Fast nu utgår du bara från Denises video. Låt barnet stanna utanför detta.

          förstår att det är jobbigt för Denise när man ser att han umgås/träffar Antonijas gudbarn mer än han umgås med sitt eget barn

          Barnet har stannat utanför – i dubbel bemärkelse.
          Det är hans föräldraskap som kritiseras.

        Men om det stämmer att han bara träffar sin dotter 4 dagar i månaden så tycker jag att det är en varningsklocka. Men vi kan inte veta hela sanningen så vi bör inte döma.

          Frågan är låter hon honom träffa henne oftare?! Har de delad vårdnad?!

        Vi snackade/flörtade förut. Blockade honom till slut för att han verkligen var en kass förälder. När han hade dottern så var det alltid planer med hans vänner som gällde, dom var aldrig ute eller i parken eller liknande. På sin höjd barnprogram en lördagsmorgon, annars var hon bara medföljare på hans intressen. Gjorde verkligen ont i hjärtat.

      Känns som en klassisk love bombing. Sättet hur han beskriver och behovet av att visa upp förhållandet på, han har ju skrivit liknande om sitt ex. Av det man sett av honom i temptation island, hur han var otrogen mot sitt andra ex och videon som hans senaste gick ut med så känns allt med honom fake. Om det hon säger stämmer är han inte intresserad av faderskapet – snarare vill visa upp en bild utåt av en person han egentligen inte är. Självuppfyllande och grandiost.

      Han hade nog skrivit samma om Denise. Och om nästa tjej om några år.

        Eller om några månader…

      För mig är äkta kärlek när man inte behöver göra reklam för den. När man behåller sina kärleksförklaringar för sig själva och när man inte har ett behov av att ”bevisa” sin kärlek för andra.

        *gå runt med rosbukett på insta*

        Alltså tänker att det också beror på vad man har för personlighet och hur man ”lever sitt onlineliv”? Att man postar mycket om sin kärlek behöver ju inte per automatik betyda att man försöker bevisa något eller lura andra/sig själv?

        Säger inte att det inte är så i vissa (många?) fall, utan bara att äkta kärlek kan ta sig i uttryck på många olika sätt hos olika individer, och det känns lite cyniskt att direkt utgå från att en kärlek är ”oäkta” bara för att den visas upp för allmän beskådan. Förälskade människor tenderar ju ibland att bli rätt konsumerade av sin kärlek och sin relation, till den grad att de kanske inte uppfattar hur självcentrerat deras kärleksförklarigar och hyllningar, rosbuketts-/kyssarisolnedgångspostande ter sig för omgivningen.

        Obs. Detta svar har egentligen ingenting med huvudinlägget att göra, vet inget om personerna detta handlar om. Det är bara svar på Vics kommentar.

        Men vem är du att säga att någon gör det för att dom behöver göra det? Många gör det säkert för att dom just vill och inte för att dom behöver göra det för att bevisa sin kärlek till någon.

    Hur kan hon vilja vara med honom? En man som inte tar ansvar för dom barn han själv skapat är väl typ den största varningsflaggan som finns?

      Är han en sån där ”pappa” som bara har sitt barn varannan helg?

        Ja, och de lät dottern sova i samma säng som dem tillsammans, trots att Antonija var en helt ny person för dottern, och de berättade inte ens för mamman att de var ett par och att Antonia skulle finnas i dotterns liv och hem, utan dottern berättade för mamman att hon hade sovit i samma säng som dem.

        Två ”vuxna” som helt saknar förmåga att sätta barnets behov i främsta rummet!

        Ja för enligt honom jobbar han heltid och är hemma så sent, 18 och vill inte att dottern ska gå så långa dagar på förskola så de har kommit överens att ha det så här. Host…. då hade jag haft barnet varje helg isf. Man får offra lite saker när barnen är små och barn jobbar . Vänner o intresse får komma i andra hand ett tag

          Eh vilken ursäkt, ta hjälp av nån annan att hämta åt honom då? Alltså hem till honom så hon är där sen när han kommer hem. All tid han har att lägga på Antonija har han att lägga på sitt barn då. Barnet ska alltid komma först.

            Kanske inte finns någon, föutom Denise och han vill ju inte ju kommunicera…. vet inte hur hon jobbar. Nu Kanske det blir A I stället ?

              Nä nu vet ju jag inte vad han jobbar med men de flesta brukar kunna lösa sånt där, om han skulle ta sitt ansvar och ha hans barn varannan vecka skulle han kunna komma fram till en lösning med sin chef om att börja tidigare/få gå tidigare de veckorna han har henne sen jobba in de veckan därpå, har man gjort nån gravid då får man ta sitt ansvar.

                Han är mer sugen på leka pappa än att faktiskt vara en. Lägger upp gulliga bilder med henne på sin insta och får hyllningar i kommentarerna haha.

            Det var det svaret han gav själv på Instagram

          Vad jobbar han ens med?

          Jag har kompisar som har varannan bevis och veckorna med barnen så jobbar de kortare dagar och övriga veckor tar de igen tiden. Kan ju inte vara en rimlig förklaring till att man inte vill umgås så mycket som möjligt med sitt barn…

          Men åter till kärleksförklaringen. Tycker det är töntigt att folk ska hålla på med offentliga långa kärleksförklaringar. Dessutom var det ett mästerverk i särskrivning så det gör så ont i ögonen att läsa skiten.

            Varannan vecka… Jävla mobil som byter ut varenda jävla ord.

          Han kan väl gå ner i arbetstid varannan vecka då. Det har man rätt till när man har barn under 8 år

          Du tror att Mamman inte vill ha barnet på helgen oxå?! Tycker klart han skall ta ansvar för barnet om han kan!

      Borde vara krav man tar ansvar för sitt barn och är en närvarande förälder om man ska få ha ”dad to ..” i sin bio

        Eller hur. Jag ger inget för de som kallar sig förälder när de inte har sitt barn mer än ett par dagar i månaden. Det är så sjukt oansvarigt och jag skulle aldrig kunna tänka mig att träffa en sådan.

        Så fort ngn säger att han har sina barn varannan helg undrar jag vad felet är på människan.

          Nu är det här iofs 80-tal och 90-tal vi pratar om, men min pappa fick inte ha sina barn mer än varannan helg när han skilde sig från sin exfru. Pappa var inte på något sätt en dålig pappa till mina äldre syskon, hon kunde å andra sidan lämna barnen utanför pappas hus halv sex en tisdag morgon när hon hade tröttnat på barnen. Men som sagt, det var helt andra tider då och troligtvis praxis då.

            Ja, mycket har hänt sedan dess och tur är väl det!
            Har två barn och alla deras klasskompisar med skilda föräldrar bor lika mycket hos både mamman och pappan.

            Självklart fattar jag att det fortfarande finns undantag, men jag blir ändå glad över att alla de barnen har lika stor tillgång till båda föräldrarna.

          Man borde få procentuell vårdnad när man inte tar föräldraledigt, vab och klarar att hämta på Föris. Och kommer någon förälder under 30% i ansvarsfördelningen så får den andra föräldern ensam vårdnad. Skulle slippa massor med vårdnadstvister då för pappor som vill vara instagramföräldrar på tisdagar, skottår när det är fullmåne.

          Förutsätter ju dock att man kan samarbeta någorlunda, att man bor nära varandra och att barnet helst inte går i skolan än. Tror sånt funkar enklare i mindre städer där det inte råder sådan bostadsbrist. Tycker det är värre att vissa föräldrar tvingas välja bort tid med sina barn pga svårighet att få bostad i närheten, till exempel.

    De har i alla fall inte så mycket hår i näsan. Det är ganska gulligt.

    En av de frånskilda papporna från serien med massor av barn verkar ha all sin kommunikation med nya kärleken via insta. Udda.

      Va?

      Vämm?

      Åhå vem?

        Mirkas ex.

      En av de papporna kommunicerar överhuvudtaget inte med sitt ex, utan den eventuella info som framförs går via barnen.

        Alltså sånna här kommentarer som din och den som starta den här tråden, vad vill ni få ut? Det säger absolut ingenting och ingen fattar/undrar vem, varför skriver man inte vem man pratar om i kommentaren. Vad ska vi med denna icke information till

          Men liksom orka, säg vem det är direkt istället. ?

        Oliver kommunicerar ju inte heller, ett av problemen

      Hahaha alltså ??? tack för den underhållningen!

    Vem är han? Paradise hotel människa?

      Värre, Temptation Island

    Haha smickrande val av bild

      Verkligen. Aldrig sett värre.

      En så bild bild borde ha förbud att visas!

        Nej folk är hjärntvättade i dag med fejk, mer naturliga bilder tack!!

          Behöver ju inte gå till överdrift…

          Ja naturligt är bra men hon kunde väl fått kameran några fler cm från näsborrarna iallafall

            Det beror ju på förhållandet mellan armlängd och snooklängd – hur långt ifrån näsborrarna man kan få kameran, alltså.

        Är det inte skönt att se annat än snygga tillrättalagda bilder på IG?

    Kan inte tänka mig något ogulligare än detta par.

    Satt inte hon och grät över en annan kille precis. Det svänger fort i hockey.

    Jag rös till när jag läste texten.

      Ja, det brukar väl nästan alltid vara så att om par känner behov av att vråla ut, kommunicera med varandra via soc media är förhållandet ganska fejk. Äkta kärlek behöver man inte vråla ut i soc media. Är det på riktigt vill man hellre vara med varandra och inte bjuda in en massa kända och okända att tycka och tänka om ens relation. Lyser desperation om par som måste kärleksförklara via soc media. I äkta relationer pratar man ju ned varandra personligen istället.

    Får klåda. Så pass att jag behöver ta en antihistamin. Näää. Hahah alltså en liten hyllning visst. Men vaaaarje dag känns som att man måste täcka över nåt annat. Att det kanske inte är sådär himla bra och härligt. Eller så är det, det.

    Men å andra sidan, mysigt. Vill också känna det där ?

      Om man hela tiden visar upp sin kärlek utåt, skriver långa kärleksförklaringar å postar på insta eller FB. Om man liksom skriker ut sin kärlek såhär, då är den nästan aldrig på riktigt/det håller på att gå åt helvette. Par som håller på såhär brukar enligt min erfarenhet göra slut inom kort. Medan mer ”hemliga” förhållanden är de som brukar hålla längst

        Vet flera exempel där tjejen eller killen lägger ut extremt mkt. Pussbilder, långa detaljerade texter om hur fantastiskt de har det. Det har aldrig stämt. Utan den personen har varit väldigt osäker/nästan lite narcissistisk ibland. Typ som att de inte har något annat än den jättesnygga tjejen/killen att ”skryta” med. Andra gör det kanske om jobb eller dyra prylar. Dom gör det om sin partner. Å det tar alltid slut för att förhållandet är dåligt och inte alls så som dom beskrivit det.

        Vet en tjej som gjorde så. På hennes sociala medier hade de ett perfekt liv med giftermål runt knuten å planer på barn, hund och hus. Sen tog det slut.
        Han gjorde slut med henne. Det hade aldrig varit så som hon skrev utan hon ville sååååå gärna att det skulle bli så. Men han hade aldrig velat eller pratat om sånt med henne. De hade det rätt dåligt enligt honom. Men han var snygg och hade pengar och hon var väldigt otrygg.

          Han kanske var en narcissist och hade fått henne att tro alla de här sakerna. Blir alltid tveksam till ”enligt honom var det såhär”, efter att själv ha varit utsatt för en narc. Hade någon frågat honom om vår relation hade de garanterat fått ett liknande svar, trots att det var han som friade, han som ville att vi skulle skaffa barn, han som inte kunde leva utan mig och kärleksförklarade konstant (men aldrig på sociala medier – gissningsvis därför att de han hade affärer med inte visste att han var förlovad..). Men allt det här kan han lätt förneka eftersom det bara var jag som visade vår relation utåt på sociala medier.

          Säger bara – har du bara hört hans sida av historien vet du inte alls vad som pågick.

        Haha, kan inte låta bli att tänka på Booken och hennes grandiosa hyllningar till Roberto ?
        En 50-årig kvinna som gång på gång måste visa sina följare hur kära och lyckliga de är (trots alla familjeproblem med de vuxna ungarna…) Känns så patetiskt.

    ”Hon är en familjetjej och det är något jag gillar ”. Va? Märker att familjelivet är något du gillar när du skiter i din dotter.

      Hahah alltså skämtar han eller

      Meeeeeen. Då räknar han kanske med att slippa ta ansvar? Klart han gillar det!

      Actions speak louder than words

    Haha känns bäst inte kommentera på det här för man liksom unnar dem sin kärlek så bara ignorera. Men rent allmänt är ju detaljerade offentliga kärleksförklaringar jättecringe.

    Värsta tramset. Har vänner som hyllar sin respektive på insta eller Fb. Så sitter de i samma soffa… ? ”idag firar vi mitt livs kärleks födelsedag, han betyder allt för mig…” etc etc. Bara säg det till honom så är det bra med det! Vuxna människor dessutom.

      Eller par som lägger ut exakt SAMMA bilder på sina Instagram. Om man känner båda sö följer man ju båda och det blir lite tjatigt. De borde kunna komma överens om att denna bilden lägger jag upp så får du lägga upp nästa gång.

        Speciellt på sina barn

        ja ja ja!! och sen delar dom varandras stories

          Sen delar de varandras delningar!

      Det finns forskning som visar att de som har störst behov för offentliga kärleksförklaringar oftare går i från varandra än de som tycker det räcker att ta gulligullet privat.

        Och det får mig alltid att tolka dessa kärleks-uppdateringar som varningsflaggor. Vad ska jag göra haha, gilla eller typ ringa och fråga hur det är fatt? ?

        Vilken forskning? Behövs ju ingen forskning för att fatta det men skulle vilja ha bevis hehe

        Ha ha ha! Ett av mina allra största guilty pleasures är att följa ytligt bekanta som gölligöllar på sociala medier (och sedan se hur allt kraschar). ? ”Favoriten” är en tjej som jag följt i fem år nu. På den tiden har följarna bl.a fått uppleva:

        1) Härlig partysingel OCH supermom åt 2 hjärtgullegryn (med 2 pappor)
        till
        2) Världens lyckligaste tjej som träffat världens bästa man! Fortfarande är hon supermom åt hjärtgullegrynen OCH dessutom åt världens allra finaste bonusbarn
        till
        3) Förloooovad med samma uuuuuunderbara man och superdupermom/superduperbonusmamma
        till
        4) Deras (egentligen ganska torftiga) bröllop, som blåstes upp nåt alldeles otroligt på sociala medier! Ni vet: heliumballonger som matchar brudnäbbarnas skor som matchar brudgummens kravatt som matchar…
        vidare till
        5) Det tredje barnet, som är världens finaste mest perfekta underbara bebis. Och maken/pappan är lika perfekt och underbar! Det är helt enkelt fantastiskt och underbart att bo en stooor familj i ett superunderbar villa!
        till
        6) Några veckors radiotystnad (vilket är mycket ovanligt)
        till
        7) Härlig partysingel, som postar bilder på antingen sig och bäzta tjejkompisarna som är som systrar, eller på de fortfarande lika fantastiska och underbara barnen
        till
        8) Hångelbilder på världens mest underbara och fantastiska man, samt klyschiga citat om att hitta rätt i kärleksdjungeln
        till
        9) Nya bilder på partysingeln, varvat med qoutes om svikare och douchebags. Samt en och annan post om att finna styrka och såklart obligatoriska bilder på ”mitt allt”, som just nu råkar vara tre barn…

          Folk alltså…

      Min erfarenhet (om relationen varat ett tag och parterna inte är nykära) är att det enbart är otrogna och serial cheaters som håller på så offentligt. De som verkligen är kära på riktigt har inget behov av att visa upp den fasaden på instagram.

      Födelsedag är väl ändå mer okej. Det är värre med allt annat hyllande i tid och otid.

      En regel är att när par börjar göra så out of the blue är det alltid slut inom 6 månader.

        Verkligen! Det är ett klart varningstecken över att nåt inte står rätt till i relationen iaf.

    Om man letar efter/vill ha en perfekt partner kommer det sluta i besvikelse. Ingen människa är perfekt eller uppfyller allt vad man vill ha i en partner. Men ja, i förälskelsefasen (som kommer gå över) kan det ju upplevas så.

    Jag har en vän som skriver kärleksförklaringar till sin sambo på Facebook och trycker på älska på sina egna kärleksförklaringar ??

      Jag har vänner som gillar alla sina uppdateringar. Det fattar jag inte alls.

        Haha ? det var ju riktigt kul. Varför är frågan

          Frågade en kompis som gör så. ”Ja, men det är väl klart att jag gillar vad jag gör, annars hade jag inte gjort det” ?

      Haha! Jag hade en vän som skrev ”couplegoals” under varje bild eller inlägg om honom, som var ofta. Han gjorde detsamma. Så pinsamt.

    ”… hur två personers vägar korsar varandra ibland som klickar så bra är inte ofta det händer.”

    Jo det händer varje dag hela tiden.

      Hahahahaha!! Alla ba ”vår kärlek är unik”, lika unik som exakt alla andra pars kärlek!

        ”Mitt livs kärlek”… …nr 14…

          Tvillingsjäl!
          Eller åttlingsjäl…

    Kommer osökt in på när sammanboende par är vänner på fejan, när dom sitter i samma rum och besvarar sina inlägg/kommentarer publikt. Varför? ?

    Nästan lika gulligt som Sandra Beijer och Björn som har tungan nere i varandras matstrupar på 98% av alla foton. 🙂

      Eller Anckarman och Henrik som ska slicka på varandra hela tiden.

        Han är som ett barn, fattar inte vad en vuxen kvinna ser i honom ?

          Ja, hon känns mer som hans mamma, styr och ställer

            Sjukt oklart förhållande. Undrar om han fattar vad innebörden av att gifta sig är eller om de bara är något han tänker är ”goals” eller att de ser bra ut.

      Har inte följt SB så mycket i det sista, men trodde hon var lite mer diskret med den senaste mannen?

        Nä inte nu, mycket gulli-bilder på bloggen nu, hon är verkligen stooormkär☺

          Tycker det är fint dock. Önskar henne lycka och tycker det är toppen med en 35+ bloggare som är barnfri och lever ett vanligt vuxenliv med kul karriär osv.

            Ja absolut!

        I början ja, men nu är det out in the open!

    Hah närbilden..
    Vilken jädra snook

      Ändå smickrande vinkel jämfört med många andra foton.

      Det är inget fel med en stor snook!!

      Mvh
      ?

        Nej men en kanske inte vill se in i hjärnan på folk

    Det är säkert jättemysigt, roligt, romantiskt osv osv nu i början. Just nu verkar hon passa upp en hel del på honom och så lär det knappast fortsätta i längden. Men de får väl njuta så länge det varar. 🙂

    Känns som att de som är mest osäkra på sina förhållanden måste visa upp dem på sociala medier hela tiden och de som är säkra gör det ibland och ganska vardagligt.

    Vet inte hur många vänner som skrivit ”mannen/kvinnan i mitt liv” och det är tredje partnern eller något…

    Men gud hans kärleksförklaring är så äckligt fake. Hela han är fake. Han har skrivit x antal kärleksförklaringar om hans ex Denise. Vet ej om bilderna är kvar på hans insta, de bör finnas längre ner i flödet iaf. Där han har hyllat Denise på samma sätt som han hyllar Antonija. Så nej jag kräks på hans kärleksförklaring till Antonija. Två osäkra människor det är vad de är

      Haha, copy/paste kärleksförklaring!

      För 1,5 år sedan lät det så här https://www.instagram.com/p/Bv_Sfr1Fdmc/ :
      ”Ibland kommer en person in i ditt liv och gör det så mycket bättre, i detta fall heter hon @denisedesmond Hon är så förbannat underbar, hon lyfter mig och motiverar mig dagligen och gör det så härligt att kliva upp på morgonen. Finns ingen annan som dig Denise. Vill lyfta dig som person att du alltid är så godhjärtad mot mig och alla i din omgivning. Och du är så otroligt stark som person. Du vill allas bästa och man mår bra av att vara runt om dig. Som pojkvän hade jag inte kunnat önska mig en bättre flickvän. Som mamma hade inte Leona kunnat få en bättre mamma. Hon kanske inte kan säga det än men när hon tittar på dig blir man glad inombords, man blir glad av att ser er leka och dumma ( på ett roligt sätt ) er . Är så otroligt tacksam över att ha dig och Leona vid min sida. Och jag vill säga tack för att du är du samt att du alltid är dig själv. Alla borde ha en Denise❤️ || “I want everyone to meet you. You’re my favorite person of all time.” @denisedesmond TACK”

      Och ja: ”Love of my life”

      Aldrig varit inne på hans insta förut, hans excelark är:
      Pose med hoodie
      Pose med mössa/keps
      Pose bar överkropp
      Pose ”tänkaren”
      Pose med barnet
      *repeat*

        ”tänkaren” ???

    Vet inte vilka det här är,men till killens försvar är ju att han svarar på en direkt fråga. Om någon skulle fråga mig samma sak om min man så skulle jag kunna svara något liknande, men vi är helt okända och ingen vän är intresserad av vårat förhållande såhär tjugo år in i det så ingen ställer frågan. ? jag brukar sägs mina hyllningar direkt till honom istället.

    Offentliga kärleksförklaringar brukar ofta visa att det inte står rätt till i förhållandet enligt mina erfarenheter. Passar på att visa fina sidorna utåt, sen händer det en jävla massa skit inom fyra väggar.

      Fast de är bätte än offentliga bråk

        Haha, jag har bara sett ett offentligt bråk på fb, killen hade varit otrogen och tjejen slängt ut honom. De grälade på fb och flera stycken gick in och kommenterade om att de kanske skulle ta det privat ?

    Zoë Kravitz och Karl Glusman skrev kärleksförklaringar till varandra för inte så länge sen.
    “I love you. More than anything. You’re my best friend… you crack me up and you melt my heart… you call me out on my bulls— and you challenge me to grow… I love you for that. And I’ll do anything and everything for you until the day I die.”
    Visserligen på den romantiska ettårsdagen av bröllopet. Ansökan om skilsmässan inlagd sex månader senare.
    Hade jag varit förälder hade den värsta biten varit att utsätta barnet/barnen för främlingar. Hade inte litat på nån. Vet inte hur folk gör det. Jag hade varit själv, dra in nya män när barn är små……nej tack. Eller pappans nya flamma och sen nästa flamma och så vidare……

    Känns fakeat. Båda hoppar från förhållande till förhållande och behovet att visa upp allt är bara löjligt. Det är fake!

    OT men Philippe Cohen har sålt sin lägenhet och skaffat en egen hund. Så nu kanske det är slut för gott mellan honom och Bianca.

      Varför skulle det vara slut för att han sålt sin lägenhet? Eller för att han skaffat hund?

        Svar till trädgårdsmästaren: Bianca och Philippe delar samma innegård, de har 1 eller 2 ynka hus emellan sina. Om de har gjort slut känns det ganska naturligt att man inte vill bo så nära sitt ex?

      Han har väl flyttat till gbg? Och de har inte setts tillsammans på flera månader.
      Inget inlägg från P på Biancas födelsedag vilket det brukar vara. Ingen jul/nyår tillsammans.

        Stackars Bianca. Men det här är verkligen för det bästa, han är verkligen inget att ha. Hon kan få nästan vem hon vill, och hon behöver någon på sin egen level, inte bara en pappas pojke.

          Bästa för dom båda

          Han kan nog få vem han vill med

      Hur vet du att lägenheten är såld?

    Jag gillar ingen av dem. Inlägget känns mest pinsamt. Varför måste allt tas offentligt? Finns inte känslorna om de inte basuneras ut på sociala medier?

    Kommer sluta med att Antonija försörjer Oliver så som hon gjorde med low-life Jack, man läste bara om att han varit i studion (inget låtsläpp på 3 år typ?) samtidigt som han var med i 40% av hennes videos.

      Usch!!! Så avtändande.

      Han betalade kontantinsatsen för lgh så njaaa

    Inget skriker mer potentiell otrohet än sånt där

    Jag får klåda. Särskilt om jag vet att paret i fråga ligger typ skavfötters i soffan och skriver till varandra i facebookflödet. Släpp telefonen, se varandra i ögonen och säg det i stället!

    Aha, trodde förhållandet var stage:at.

    Av integritetsskäl skulle jag aldrig basunera ut det ena och det andra om min kärleksrelation i sociala medier, helt jäkla hjärndött. Kanske på sin höjd skulle överväga att publicera en bild/beskriva den om vi skulle gifta oss. Men tveksamt. :))

    Rätt säker på att dessa två var på den där ”hemliga” nyårsfesten på 40pers…

    Skapades ett inlägg om detta i fb-gruppen Pink room där influencers som varit på plats listades

      Det var dom , det vet vi redan

    Men nu fattar jag ingenting, kan någon uppdatera mig? Tog det inte precis slut mellan henne och jack?

      6 månader sedan

        Nej oktober väl? Eller tidigast i slutet på september.

    Kan någon uppdatera mig ang hela antonija/denice/oliver grejen?

      Denice har gjort en bra youtube-video som sammanfattar ganska mycket! Man får dålig smak i munnen rörande Antonija och Olivers förhållande iallafall..

      Kolla denice youtubekanal! Hon har en video som sammanfattar rätt så mycket där. Tror hon heter denice desmond

    Tror inte att par som lägger ut kärleksförklaringar i sociala medier har det så bra. Jag har varit med en helt fantastisk människa de senaste tio åren. Han är den vackraste, snällaste mest osjälviska och omtänksamma personen som finns och jag älskar honom djupt. Han vet att jag tycker det för att jag säger det till honom. Och han talar om för mig vad han känner.

    Vi har aldrig tagit en pussbild, vi har aldrig publicerat offentliga kärleksförklaringar och gulligull på sociala medier. Tror det ser ut som att jag är singel om man ser min instagramflöde till och med.

    Men detta är något jag känner igen från andra par också. Mina vänner som verkar vara i stabila, kärleksfulla relationer lägger heller inte ut så mycket i some om sina respektive… Möjligtvis om någon gift sig eller fått barn, men bara typ då.

      Samma här! Har några bilder tillsammans med min sambo när vi varit på nån fest/bröllop/konsert eller enskild bild på honom framför nåt fint på semester typ. Skulle aldrig drömma om att ta en puss-selfie eller nåt. Eller skriva ett inlägg om hur mycket vi äääälskar varandra.
      Tror många har ett behov av att visa att man minsann är i ett förhållande och att det är sååå fantastiskt och mer speciellt än nån annans förhållande.

      +1 på den. Har en kompis som liksom har sin mans efternamn som användarnamn och ”x wife” i sin bio, bilder på de två, pratar alltid om hur bra han är och vilken fantastisk man han är. Han är otrogen, behandlar henne som en husa och det första han skriker när han kommer hem är ”servera min mat och kaffe”, raggar på tjejer ute framför henne (och hon är så vacker så det är galet och ändå håller han på). Men gud förbjude att någon säger något mot honom. Hela familjen har vänt henne ryggen pga hans beteende men ”han är såååå underbar” . ? sorgligt

        Och jag HAR på riktigt en ängel till man hemma som behandlar mig som en prinsessa och jag pratar aldrig om vårt förhållande och skulle aldrig lägga upp några jäkla kärleksförklaringar för varför ska man det? Har också märkt att mina vänner som jag vet har fantastiska män aldrig håller på så. Pinsamt

    Såg dom i mataffären förra veckan.. vem tror ni betalade?
    Jag hoppas verkligen att hon får lika mycket tillbaka som hon ger honom (syftar inte bara på pengar).

      Exakt! Hon betalade allting i förra förhållandet med 100%, han var ”musiker” men kom inte nån vart, bara gled med på all hennes resor etc. Sen kom de fram också att de inte ens köpt lägenheten ihop när de gjort slut.

        Nä han la ut kontantinsats, det har han svarat på

        Om det hade varit killen som betala allt, hade det varit ok då? Låt henne betala om hon vill och kan

    Han la ju upp massa gulligt som låter nästan identiskt till det han skriver till antonija för inte länge sen till mamman till deras barn, känns också lite som han kanske vill ha kändisskap vara i spotlight därav dejtar någon känd ? Är säkert kärlek jag tycker bara han visat han vill vara offentlig flertal gånger också med sina offentliga kärlekshandlingar

      Instämmer.. speciellt om man kollar hans mål för året. Växa på sociala medier, dra in så här mycket pengar osv allt handlade om sociala medier och företagande,

      Känns som han vill vara känd och hämnas på Denise (genom att visa upp sin nya kärlek) Han är antagligen fortfarande ledsen för att hon gjorde slut i och med att han inte vill prata med henne.

        Kan vara så, kanske därför han inte vill kommunicera. Tror han är snäll lite o omogen bara och tar inte rätt beslut vad det gäller barnet.

    Reagerade för några veckor sedan på en story på Antonijas insta där hon hade bjudit ut honom på dejt och dom skulle åka helikopter. Det hela blev ett spektakel med fotograf och assistent i släptåg, kändes bara väldigt fejk hela grejen. Jag förstår att hon är influencer och allt ska dokumenteras i minsta detalj men jäkligt cringe att ha med sig assistent och fotograf på en dejt.

    Uäääkl!!! Dendär ”fantastiska pappan” har sin dotter 4(!) dagar i månaden och betalar ändå Denise för att hon ska ta Leona dom dagarna! Samt när Denise frågar om han kan ta henne (EN GÅNG) för att hon ska jobba, svarar han att han inte kan på fredag för han ska festa. Ja det är sant och ja, det finns bevis och JA det är pandemi. En stor idiot är vad han är, trodde att Antonia förstod bättre än detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.