Katrin Zytomierska om att operera näsan och läpparna

Katrin Zytomierska har hittat ett filter som hon använder för att få de läppar och den näsa hon egentligen vill ha, och frågar följarna vad de tycker.
Hennes kändis/influencervänner tycker så här.

Micael Bindefeld säger NEJ!

Andrea Brodin säger NEJ!

Isabella Löwengrip säger NEJ!

Vad tycker du om det här?

Jag tycker det är sinnesjukt hur normaliserat det blivit med den här typen av filter och appar och anser att borde komma med en varningstext om att bilden det använts på inte är på riktig.
Man kan ju få en hur uppfuckad självbild som helst av sådant här.

Tack för tips!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad tragiskt.

      Jag tycker inte att man ska lyssna på ”tips” från Bindefelt

        I det här fallet, jo!

        Jo- när han säger vettiga saker som här. Det handlar om vad folk säger, inte vilka de är.

      Helt galet hur det har blivit! Är vi så ängsliga 2021 alltså så att vi gör angrepp på oss själva på det här sättet. Fy fan! Är 47 år och har alltså genomlevt hyfsat många årtionden innehållandes diverse olika skönhetsideal och vet ni, jag har aldrig gjort någonting av allt detta. Inte ens en liten jävla tatuerad ros (80-talets fluga). Så galet att operera, spruta in saker och riskera men för livet. Lägg pengarna på terapi istället. Hitta en vettig hobby. Upptäck naturen och allt det vackra runt omkring oss. Och viktigast av allt – bli vän med dig själv och älska dig själv för den DU är. Mvh naturligt rynkig och tillfreds med mig själv

        Fast man kan ju älska sig själv fast man opererar näsan? Det är ju inte näsan man älskar utan sitt inre. Har man inte haft värsta kranen så kanske man inte förstår men sluta shamea folk för deras val och var nöjd över dina istället. Jag skäms inte över mitt val och det gör mig inte till en bättre eller sämre människa. Men jag blir gladare när jag ser mig i spegeln.

          Ok, ”har man värsta kranen” säger du. Då har du ju inte fattat någonting av det jag precis skrev. Jag menade nämligen att vi ska sluta sträva efter ett ideal som vi helt och hållet byggt upp själva ur våra fantasier om vad som är idealt. Våga se ut precis som DU gör. DU är vacker. Så länge kroppen och dess beståndsdelar fungerar som de ska så ska vi ge själva fan i att skära, spruta in saker och förändra den av utseendeskäl. Det är så sanslöst fel det människan drivs till idag. Trodde 2020 skulle öppna ögonen på människor och att vi skulle känna större tacksamhet så länge vi föds friska, får vara friska genom livet och vår kropp accepteras i det skick den är i så länge den fungerar. Men icke… Sorgligt är vad det är.

            Fast du utgår bara från dig själv nu. Vi alla känner inte samma sak. Jag har en kompis som var anti det jag gjorde men hon själv har inga fysiska ”defekter” och kunde liksom inte tänka sig in i mitt tänk. Vilket är ok men inget jag behöver ta hänsyn till. Ideal har alltid funnits i hela mänsklighetens historia. Jag uppmuntrar absolut ingen annan till operation men jag uppmuntrar till fritt tänkande. Om du tycker att jag är sorglig får det stå för dig. Jag är en glad tjej som lever ett vanligt liv med en fantastisk partner (som skulle accepterat mig oavsett utseende). Jag tror vi får inse att vi alla är olika och tycker olika. Ingen annan kan bestämma hur någon ska känna eller göra sin kropp. Skulle du se mig skulle du inte tycka att jag ser ut som en docka utan som en vanlig random människa som du skulle passera utan större betänkligheter.

              Jag tänker att TS menar att man inte kommit till den där genuina självkärleken om man vill förändra något, men förstår samtidigt dig X. Någon sa på Öppet Spår en gång för längesen att jag skulle försöka se min näsa som en del av mig, som gör mig till mig, är charmen i mitt utseende och den tanken har hjälpt mig enormt. När jag var 20 ville jag göra brösten men de har jag kommit att tycka om nu så är glad att jag inte gjorde.

              Precis som jag ibland bara vill skita i allt och förstelna de rynkor jag tycker påminner om min historia och att livet varit hårt. Tycker heller inte det är fair att skambelägga människor som faller för ideal och normer, vi är alla en produkt av samhället och idag krävs det en stark rustning för att stå emot det som premierar en ju mer attraktiv man anses vara av samtiden.

                Ja inget är svart eller vitt. Jag tycker att så länge man har tänkt efter ordentligt och sedan inte ångrar det man har gjort så borde inte det provocera andra. En annan i tråden skrev att hon önskade att hon inte hade gjort sin op och då var ju det inte ett så bra val från första början. Jag skulle vilka påstå att mår man dåligt av någon kroppsdel så är det inte det egentliga problemet och där behövs terapi först. Jag mådde aldrig dåligt över det men ”störde” mig på att aldrig få känna mig fin på bilder, då min stora krokiga näsa syntes vid minsta lilla profilvinkel. Den näsan såg inte heller proportionerlig ut till mitt nätta ansikte, vilket det gör nu.

                  Ok, jag kommer dock aldrig att tycka att fungerande kroppsdelar ska förändras för att de är ”annorlunda” kosmetiskt. En fungerande näsa är en fungerande näsa. Tycker att det är sorgligt att människor stör sig på sina utseenden. Varför gör vissa det? Det är väl snarare det som är huvudfrågan här? Jag kan lova dig att jag inte faller inom ramen för det som är idealt. Även jag har givetvis tyckt illa om mig själv och velat förändra t ex väldigt små bröst. Men det är ju precis detta tänk jag vänder mig emot. Vi ska sluta se och bedöma våra kroppar efter utseende! Jag fattar att vi är ljusår därifrån, men ändå är vi förbaskat upplysta i dessa dagar och då är det faktiskt ännu märkligare att vi fortsätter dessa galenskaper. Förr smetade man t ex arsenik i ansiktet för att det var ideal att vara blek. Idag sprutar vi in Botox. Exakt vad är skillnaden? Fattar du vad jag menar?

                    Fast har du stört dig på din näsa hela ditt liv? Har du haft en krokig ful näsa som faktiskt sitter mitt i ditt ansikte? Bröst kan du ju försköna med bh om du önskar och det syns ju inte på samma sätt heller. Jag förstår inte varför kvinnor måste döma andra kvinnor utifrån deras kroppar. Varför ska jag ha en näsa som jag hade oturen att födas med för att du tycker det är fel? Ska bara vissa människor få känna sig ”fin” för att de hade turen att födas med en relativt normal näsa? Att andra ska bestämma hur jag ska känna eller ser ut gör mig irriterad. Mitt är mitt och ditt är ditt. Eller hur?

                      Jag har stört mig på min hela mitt liv. Den är stor verkligen. Någonstans landade jag dock i att om jag opererar den tar jag bort en stor näsa från världen och gör resten av stornästa ännu lite mer ovanliga och längre från normen. Nu har jag också ett barn som säkert också kommer ärva min snok, och hur jag skulle kunna förklarat för henne varför jag opererat mig utan att samtidigt trycka ner hennes självbild förstår jag inte.

                      Jag tycker personligen stora näsor är fina! Tyckte det redan som barn, ansåg att ”snyggaste tjejen i klassen” var en tjej som hade väldigt stor näsa. 🙂 Hade dock komplex för min egen som yngre, även om jag tyckte andras var fina, och jag tycker fortfarande att det är jobbigt att just min är väldigt sne (pga att jag bröt näsbenet som barn troligen), men att den är väl tilltagen och har en knöl är inget jag skulle vilja ändra faktiskt, känner mig väldigt fin med den. Gillar också att jag inte har en dussinnäsa utan faktiskt en med lite karaktär, haha. ☺️

                      Agn:

                      Men det är ju bra! Stora näsor kan definitivt vara charmigt men min krokiga näsa var inte en av dem tyvärr.

                    Maria:

                    Nu gick det inte att svara direkt till dig. Det är väl jättehärligt att du är nöjd med att ha kvar med din näsa men det måste också få vara ok att jag är nöjd med att inte ha kvar min? Mitt barn har ju en pappa och han är inte modellsnygg heller, plus att morföräldrarna har krokig näsa så känner inte att jag var tvungen att avstå op pga mina framtida barns åsikter. Jag var 35 när jag op mig så jag hade mer än väl landat i mitt beslut.

                Du är så oerhört duktig på att tolka, reflektera och förklara! Uppskattar alltid dina kommentarer! Tack!

                  Det var till prisonbeauty

          x – jag har opererat näsan efter att jag hade ”värsta kranen”. Det är klart att jag gillar hur min näsa ser ut idag! Nu mår jag dock jättebra i mig själv, jag har gått på terapi och har äntligen landat i mig själv och vem jag är – vad som hade varit ännu roligare hade varit om jag hade kunnat ha min gamla näsa och känna exakt samma känsla…

            Vad roligt! Bra för dig!
            Jag har dock aldrig känt något behov av psykologhjälp pga min näsa då jag inte mått dåligt av den psykiskt. Min näsa är inte perfekt nu heller men den stör mig mindre. Jag är en rätt stark person i mig själv (efter att ha gått igenom mkt tråkigheter som yngre) men näsan har aldrig varit något mer än en fysisk ”defekt för mig. Gör man op pga av psykiska orsaker så gör man det av fel orsaker, då ska man absolut ta terapi istället. Helt rätt!

              Inte därför jag går i terapi 🙂 jag har också varit med om ganska mycket tråkigheter 😉 som sagt, jag tror bara att jag (och alla andra som opererat sig) hade varit än mer stolta om man inte hade opererat sig men känt samma sak.

              Men gjort är gjort.

                Jag förstår och det är alltid tråkigt om man känner att man ångrar sin op vilket jag inte gör. Men så funderade jag i 20 år också så det var inget överilat beslut. Unga tjejer däremot hoppas man tänker efter före, iom att varje op innebär en risk.

            Det är hemskt att det kommersiella i samhället sätter klorna i unga för att de ska betala för att ändra sitt utseende, när de behöver stöd för att se hur fina de är!

            Nu när jag är vuxen förstår jag verkligen behovet av känslomässigt stöd, och att man behöver mer än man tror, och alla behöver en fin och harmonisk uppväxt (och liv) där man får förståelse, vänlighet, och att folk står på ens sida.

            Emotional support for the win!

        Jag håller med, dessutom var inte ingreppen tidigare lika allvarliga och riskfyllda som de är idag.

        En tatuering skadar inte kroppen och man kan lasra bort den, men har man filat ned tänderna eller hackat bort brosket i näsan så är de borta för alltid. Det finns ingen ångervecka.

        Rika och kända människor har skönhetsopererat sig i årtionden, skillnaden nu är att de öppet går ut med det.

        Håller med. Är född -75 och hade komplex för mina ”stora” läppar när jag var runt 15. De är ju verkligen inte stora, men DÅ var de kanske det i jämförelse. Idag är de snarare väldigt smala om man ser till dagens ideal. Men troligtvis är de mest helt normala. Fasen vad man får operera om man ska hänga med i svängarna!

      Kan det bero på denna blogg och kommentarerna här som gjort att Katrin funderar på att operera sig, har ju inte varit en del kommentarer om hennes utseende här menar jag.

        Det HAR ju varit det menar jag, en hel del kommentarer. Katrin om du läser här, du är jättefin som du är.

    Kaoz-Katrin skulle behöva justera sin attityd, det är viktigare.

    Hela Katrin är ju uppfuckad så att hon gör så där är inte alls konstigt.

      Eller så fiskar hon kommentarer om hur snygg hon är nu.

        Hon fiskar väl bara kommentarer och ett omnämnande här. Hon lär ju ha läst om Paow och kör nu bara en enkel manöver och Camcam sväljer det direkt.

        Ska vi läsare verkligwn bara hänga på?

        Tycker vi kan ignorera KZ.

        Nästa!!

          Det är klart tjejer ska få göra justeringar. Sen när har man slutat ändra sin frisyr!

            ??‍♀️

          Alla influencers ska vi tydligen ignorera. Blir ingen blogg kvar till slut

          Ja, uppenbart bete och alla nappar.

        Då fiskar hon förgäves… ?

    Jag tror att många känner sig ”uttråkade” av sin egen spegelbild ibland. Personligen är jag alltid väldigt trött på mitt fejs vid pms. Några alternativ som man kanske kan prova innan man börjar operera sig kan vara att sluta titta i spegeln så mycket, inte ta selfies, prova att sminka sig på något nytt sätt, färga håret. Eller bara vara lite trött på sitt ansikte och så får det vara så.

      Varför inte bara älska sig själv? Det gör jag. Både min insida och utsida. Även om vi tjejer just vid, inte pms men mens, känner oss mindre fina, så vet vi att det några dagar senare går över och så känner vi oss igen som vårt vackra själv. Det är ju bara hormoner som spökar.

      Men hos dessa kvinnor som måste köra på operationer, fillers, allt löst mm, måste det handla om dåligt självförtroende och dålig självkänsla och således ej om tillfälliga hormonpåslag. Sorgligt och tragiskt att man tror att man endast duger när man opat sig.

        Varför älska sig själv? Det räcker väl att vara okej med sig själv.
        Att kunna tycka om sig själv är inte så ”bara” och något som händer över en natt.
        Min självbild och mitt värde som person hänger helt på mina prestationer. När något går dåligt, eller inte jättebra, är det för att jag som person och människa är sämst, värdelös och skitdålig.
        Ett väldigt destruktivt och onyttigt tankesätt, givetvis.
        Att älska sig själv är inte så ”bara” och kan ta ett helt liv att komma till insikt med. Ibland behöver man något snabbare, till exempel färga håret.

        Älskar att du förklarar för personen att hon inte alls känner sig ful vid pms, utan vid mens och att det bara är att tycka om sig själv. Haha, maken till arrogans hos vissa.

          Ja vad fan är det för jävla tomte som är sådär mot folk? På gränsen till galopperande psykos eller?
          Jag känner allt möjligt under pms. Under mens däremot… nopp!

            Eller hur! Mens är ju bara skönt, för då börjar det återgå till det normala i måendet. Precis innan däremot… Jag skriver hemtenta och började gråta för att det har gått 30min sen jag började liksom ?

              Att mens är bara skönt? I helsike heller. Det är rena pinan. Värsta som finns.

        Om man blir sådär arrogant av att #älskasigsjälv så tror jag att jag avstår för alla andras skull.

          Jaha, skit i att älska er själva då ?Själv tänker jag fortsätta älska mig själv och de mina.

          Ni vet väl att när ni inte förmår älska er själva, så är ni även oförmögna att älska andra! Såledses ljuger ni när ni säger att ni älskar någon annan ?

        Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att det här inte handlar om just dig, eller just mig.. För åtminstonde jag är rätt nöjd med mig själv idag – men varken jag själv eller mina vänner var det när vi var i tjugoårs åldern.
        Då var idealet ändå något snällare än vad det är idag och allt ”fix” var både dyrare och mer svårtillgängligt. Man gick och solade ibland och så lånade man sin mammas krämer, typ. Jag kan förstå att det är svårt att så emot idag: Allting är så lätt tillgängligt och allting är så normaliserat.

        Jag tänker att skönhetsoperationer är lite som med droger.. I början räds man dem men allt eftersom man testar mer så ökar ens egna tollerans nivå och acceptans. Jag menar om vi skall hårdra det: Visst är det sällan någon testar tunga droger för skojs skull? Istället börjar man kanske röka lite gräs vilket är relativt oskyldigt och sen testar man charlie på nån fest. Lite så tror jag att många börjar med skönhetsoperationer: Det börjar super smått med hårförlägning och ögonfransar – sedan tipsar frans tjejen om fillers och långsamt höjer man sin egen ribba för vad man är bekväm med. Och när man väl nått sitt eget, eller andras, idial – då skall man förståss förvara det och se till att man inte åldras.

        Att gå från fillers till en jätte rumpa är förståss extremt: Men jag tänker att när fler och fler gör de små ingreppen är det lättare för de som mår lite dåligt i sig själva att falla lite djupare och göra de större operationerna. Dethär gäller såklart inte alla och jag vet att det finns ingrepp som har väldig positiv effekt. Men när det kommer sig till de som marknaden först och främst riktar sig mot, unga vuxna, så tänker jag att det generellt är såhär det är.

          Kloka tankar!

      Eller så opererar man sig om man vill?
      Jag ser inte felet . Hon är en vuxen person.
      Varför är det så upprörande ?

      Tror du att majoriteten som opererar sig gör det för att de känner sig ”uttråkade” av sin spegelbild? Det känns som ett väldigt nedvärderande åsikt från dig. Är säker på att många med mig har tänkt efter ordentligt innan våra op. Känner man sig ”uttråkad” av sin spegelbild så sminkar man sig bara. Vad är det här för världsfrånvänt antagande? (Nu pratar jag inte om Paow och liknande utan vanliga människor).

        För att Katrin skriver det i sin text, givetvis. Det står uttryckligen att hon är uttråkad.

          Man Jan inte ta Katrin på allvar! Hon vill provocera!

    Det stavas å l d e r s k r i s.

      Stavas det inte ålderskris?

        ?

      Näe, det stavas inte ålderskris!
      Människor som är vackra i själen blir vackra även som äldre.
      Kvinnor som KZ skulle istället ta och använda sin plattform till att gå ut med att man duger som man är.
      Hon ÄR fin precis som hon är.
      Men hennes skäl är inte vacker. Så mycket skit som man läst av och om henne så är det så mycket dumt så det spelat ingen roll VAD hon gör så ändrat det ingenting.
      Jag förstår inte varför kvinnor tror att man måste ÄNDRA på sig? Jag förstår inte varför det hela tiden ska handla om YTA.
      Att du skriver ålderskris är fel för jag tror inte det är rätt ord. Det är nåt med tidens anda som gör att kvinnor vill göra om sig när redan vackra kvinnor, ofta väldigt UNGA lägger sig under kniven.
      JAG är gammal och jag HAR varit vacker men trots mina rynkor och skavanker skulle jag aldrig blåsa i mig nåt som skulle ändra mitt utseende.
      Titta på hollywoodfrun Gunilla Persson t ex som opererat sig så hon ser ur som en 85 års tant som ser ut som 50. Där tog det åt fel håll minsann och dessa ingrepp kommer att komma ifatt vem som helst.
      Så därför tycker jag att man låter bli att göra nåt och använder skallen till nåt vettigt.

        Och att själ stavas själ vet jag så det behöver ingen påpeka
        Telefonen gav fel ord

        Gunilla Persson är väl väldigt ”naturlig” i hollywoodfrusammanhang?

        Fast du blir inte vackrare i själen av att ha dömande åsikter om andra. Ens operationer påverkar inte hur ens själ mår. Jag har op mig och skänker pengar till välgörenhet och känner väldigt mkt för barn som far illa. Om folk slutar ha så mkt åsikter om vad andra människor gör med sina kroppar skulle deras själ bli mkt finare.

        haha asså va? Gunilla har väl inte gjort nåt med sitt utseende? Hon är ju snarare den som är mest naturlig av alla dagens kändisar. Hon ser ut som sin ålder, lite slapp hud, rynkor, lite övervikt osv.

    Om det är något som kan ge förändring i hennes ansikte så är det ett par välformade ögonbryn.
    Har aldrig förstått hur man kan noppa sig till ett par spermbrows.

      ???

      Det är ju å andra sidan inte bara att ”noppa” sig till ett par perfekta bryn. Det handlar ju också lite om vad man har att arbeta med från början.

      Anonym 06:43 Præcis! Mine bryn har helt naturligt samme form som Katrins på billedet! Jeg kan stort set ikke ændre formen ved at plukke dem, hvis jeg ikke vil plukke dem helt væk. Og jeg er faktisk meget godt tilfreds med ikke at behøve at groome dem hele tiden 🙂

    Jag tycker inte om värdering av utseende över huvud taget. Jag tycker att vi behöver komma ifrån det. Om vi kan försöka gör det i det lilla kanske det till slut kan påverka det stora? Exempelvis inte kommentera våra barn om vad som är fint och fult osv.
    Jag tycker inte heller att vi behöver ”älska” varenda del av oss själva. Bara acceptera och respektera hur vi ser ut och inte lägga värdering i det. Försöka att inse att vi är värda lika mycket – inte på grund av hur vi ser ut – utan för att vi är människor.
    Blev lite flummigt. Hoppas någon förstår vad jag menar/tänker ?

      Tycker det var klokt sagt. Att sluta kommentera våra barns kläder och utseende är en väldigt bra start!

      Exakt, håller med. Det blir också så märkligt hela diskussionen med att älska sitt utseende och ”du är fiiin som du är!!!” När man egentligen bara borde få vara utan värderingar.

        Alltså JA, är så sjukt obekväm med att ”fin” är så uppenbart önskvärt, och något man förväntas eftersträva. Jag vill bara vara! Låt mig! ✨

    Hela grejen med att hålla på och lägga ut bilder på sig själv är uppfuckad. Filter gör väl varken till eller från?

      Säg det till Anna Book?

        Tänk på hur du uttrycker dig för f-n!! Vill du bli känd som $klotrund” ?

        Ville du få in en nedvärderande pik om Annas vikt i din kommentar? Varför?

          Tookerier menade nog bara att Booken inte såg ut på Mys bilder som hon gör på sina egna… och klotrund är en form. Inget om att hon är tjock… det va det du som antydde.

            Anna Took lägger bara upp took filtrerade o retuscherade foton på sig själv. Finns inte ett enda foto på hennes ig som visar hur hon verkligen ser ut. Fattar inte hur hon kan med att tacka för alla fina kommentarer om hur vacker hon är, vilken fin hy du har, du ser ut som 25, du blir bara vackrare o vackrare osv osv, när alla foton är fejk. Har man sett henne irl ser hon ut som en helt annan människa. Så jäkla pinsamt!

          Nej jag ville inte få in en nedvärderande kommentarer. Klotrund ansiktsform, är det nedvärderande? Jag själv har fyrkantig form på ansiktet. På såväl mina egna bilder som andras.

    KZ som person kan man ju tycka vad man vill om. Men fenomenet behöver fortsätta debatteras. Normaliseringen som CC nämner är ju riktigt problematisk. Jag skäms också lite för kvinnor och hur lättpåverkade och utseendefixerade vi är, så till den grad att många lägger tusen och åter tusentals kronor på att ändra utseende för att passa en (jävligt tråkig) mall. Och ja, injektioner och operationer tycker jag givetvis är ljusår värre än att köpa dyra krämer, smink och annat vi gärna slösar pengar på.

    Trenden har gått så långt med massproducerade utseenden att jag, som själv har haft mina många komplex, börjar gilla mitt utseende. För jag är inte massproducerad. Mina ”skavanker” är inte skavanker. De är jag! Större näsa än mallen rekommenderar, mer hud ovanför ögonen som liksom hänger ner lite istället för uppspärrade rådjursögon, mjuka bröst med häng. Fan vad dessa attribut inte rör mig i ryggen längre och det är så skönt! Även om jag när jag var yngre ville fixa allt ovannämnda. Jag hade inte blivit ett dugg lyckligare, men jag hade kanske bidragit till att fler tjejer trott att DERAS utseenden är onormala och ”fula” för att jag 1) tillhör mallen och befäster denna som normal samt 2) de ser hur ”enkelt” det är att fixa sig.
    Jag hade aldrig kunnat berätta för min dotter eller son att de duger som de är, när de klagar på ögonen de ärvt från mamma och jag opererat bort hud för att jag tycker inte det är snyggt. Jag hade visat min dotter att utseende är viktigast. Jag hade kanske gett min son helt fel bild av hur kvinnor ser ut, inte minst när de åldras om jag är fylld med botox. Jag befäster en skadlig trend som inte gör något gott förutom till de stora plastikföretagen.

    Och får jag lov att ändå kommentera utseende i allt det här – fy vad tråkigt det är när alla ska se likadana ut! Jag älskar ju speciella drag på andra (även om jag när jag var yngre hatade det på mig själv). Finns det liksom något vackrare än en lång, ståtlig näsa? Så himla fint och så himla tråkigt att de ska filas ner till den där standardnäsan.

    Nåväl. Allt gott!

      This! Fattar inte hur människor med barn, framförallt döttrar, kan se dem i ögonen och försäkra att de duger utseendemässigt, och är fina som de är. Mamma tyckte ju inte det så varför skulle barnet tro det? Tänk på de skeva strukturerna ni bidrar till till era barn.

      /Wont somebody think of the chiiiiildren

        Eller hur? Samtidigt har vi ju kändisar som photoshoppar sina barn och använder filter på dem så… de kanske inte har några problem med att ha ett sparande för sitt barns framtida bostad och ett för dess framtida skönhetsingrepp

          Det påminner mig om den där galna real housewife Kim zolciak. För det första så drog hon med sin äldsta dotter till plastikkirurgen så fort hon fyllde 18,och nu för tiden skaffar de samma ingrepp, och så photoshoppade hon sin lilla dotter. Magen blev mindre och rumpan större.

          Vilken möjlighet har man att få ett normalt liv med en sån förälder?

        Fast du kan stärka dina barn med extra mycket kärlek om du så önskar. Mitt barn är ju förhoppningsvis sin egen person och kommer alltid få veta att den är speciell och älskad, oavsett hur mamma har sett ut tidigare. Det viktigaste är ju hur jag är gentemot mitt barn, inte mina operationer. Jag behöver ju inte ens berätta om mina op för mitt barn, då det inte är så ”synligt”. Mitt barn består dessutom av gener från två personer så känner ingen stress över det.

          Givetvis. Men du får väl ändå hålla med om att det blir extra svårt att genom kärlek och vett berätta för sitt barn, som med stor sannolikhet kommer vara lika mycket utsatt för samhällets och sociala mediers skönhetsnormer, att hen duger som hen är när man själv har opererat sig i skönhetssyfte? Det gamla talesättet ”barn gör som föräldrarna gör, inte vad de säger” har ett visst mått sanning i sig. Så jo, det är problematiskt även med föräldrar som fixat sig. Om föräldrar tycker det är oproblematiskt att sina barn vill fixa sig precis som dem, så är det ännu mer problematiskt.

            Fast jag kommer älska mitt barn oavsett. Jag har aldrig gått ut med mina op offentligt och skulle aldrig försöka inspirera andra till det. Skulle mitt barn mot all förmodan få veta på vad jag har gjort så kommer jag berätta min historia och att jag funderade i 20 år innan jag slog till. Skulle mitt barn känna samma sak så tycker jag att den också få göra samma sak 20 år senare. Jag ska ju inte behöva avstå från att skaffa barn pga tidigare operationer. Jag var själv orolig för vad mina föräldrar skulle tycka då det är deras gener jag var missnöjd med men de tog det med ro. Jag är ju fortfarande samma människa inuti och det förändrade inte mitt utseende på något dramatiskt sätt.

      Håller med dig!
      Vi får inte heller glömma att kvinnors kroppar/hy/utseende förändras med menscykeln. Jag blir tex väldigt uppsvälld i ansiktet veckan innan mens. Inte heller glömma att rynkor påverkas av vädret osv osv.

    Det enda jag tänker när jag ser videos på contouring av näsor är att dom sminkat så att näsan ser svårt ut att andas genom.
    Samma effekt på Katrins filternäsa.

      En del får svårt att andas pga bot hed nose jobs, så du har inte fel.

        Botched*

    Det var verkligen ingen stor skillnad på bilden med filter och den utan.

    Och personligheten går inte att operera så det är ju kört för Katrin.

    Som någon annan skrev ovan så var det här säkert bara för att få komplimanger.

    Jag tror KZ redan bestämt sig för vad hon ska göra men fiskar lite ”du är fin som du är”-kommentarer.

    Hon borde om det ändå gick operera insidan.

    Hennes tråkiga attityd drar ju ner allt.

    Varför bryr ni er ens när det kommer ifrån K? Hon lägger ju bara upp saker för att provocera, vem bryr sig. ??‍♀️

      Ja, hon, Kissie, Paow och Blondinbella gör ju likadant.

      I detta fall tyckte jag nästan det var lite broblematiskt av Bloggbevakning att dela inlägget från KZ vidare. För det är så triggande, t o m för mig själv som aldrig ens tänkt göra operationer. Nu fick jag ångest över mitt utseende.

        Jag tycker tvärtom, för Katrin såg ärligt bättre ut naturlig. Tycker synliga skönhetsfix aldrig ser bättre ut än innan, helt ärligt alltså. Tänker på Jennifer Grey när hon opererade sin näsa. Tänker på Gynning som ser äldre ut än vad hon är. Tänker på Nicole Kidman som inte kan röra fejset längre. Osv.

          Nu kommer jag att framstå som ett creep, men Carolin Gynning lade nyligen upp en bild för att berätta att hon är gravid, och hennes bröst såg blå ut för att hon har opererat dem så många gånger, skurit bort hud, lagt in större inplantat och så vidare i en never ending story. Nu har hon gjort om bilden till svart-vitt på sin insta. Jag förstår varför.

          Dessutom så döljer hon och alla andra hur dåligt resultat de får av operationerna genom att använda filter.

            Jag är också gravid och mina bröst ser också ”blåa” ut nu och de är inte opererade. Är ju en stor omställning i kroppen.

              Graviditet påverkar inte brösten på samma sätt som att sätta in för stora implantat. Garolina lider av sviterna av det senare.

    Som invandrare tycker jag det är så tråkigt när jag ser kvinnor försöka radera sin etnicitet via plastikoperationer för att passa in i det nordeuropeiska idealet. 🙁 De där små knappnäsorna som typ bara existerar i vissa regioner är så åtråvärda bland de med annan etnicitet och det är så jäkla sorgligt! Det har drivits med judiska näsor i århundraden och jag önskar vi var fler som vågade omfamna vårt unika utseende. Älskar att det finns kändisar som pekat finger åt den skiten, typ Streisand och Sarah Jessica Parker. Vi måste inte vara stöpta i samma jäkla form för att se bra ut! Men ju färre naturliga näsor som syns desto mer tycker vi oss sticka ut och desto mer känner vi pressen att ”fixa till” oss… 🙁

      Sorry to burst your bubble men Sarah Jessica Parker har faktiskt opererat näsan.

        Har hon?! Jaja, iaf inte karvat ner den till Rebecca Stella nivå så det är väl något iaf… :-/

        Kan du länka en källa på det? Jag har letat nu men hittar inget och om man tittar själv så är det ingen skillnad så jag tror inte du ska va så säker på det.

          Jämför tidiga bilder på SJP med nya. Rätt uppenbart…

          Källa? Att hon rör sig i Hollywoods kretsar är väl en bra källa. Det finns ju inte en enda kändis där som aldrig gjort något. Det ingår liksom till och med i deras kontrakt att få göra om saker med sitt utseende. Tycker det är tråkigt att folk fortfarande tror att man ”kan se” på vilka som opererat sig. Det gör att folk tror att vissa är födda på ett naturligt sätt som inte är det. Oftast börjar deras förändringar redan som barn. Att operera sig i den kändisvärlden är lika vanligt som att vi svenskar smakat på alkohol någon gång. Mitt ex jobbade med dessa kändisar så det är därför jag är så säker på hur detta funkar. Men sen brukar kändisar vilja vara väldigt diskreta om det.

      Håller med. Är judinna med ett typiskt ”judiskt” utseende och tycker att det är så deppigt. Klassiskt Tina Fey-citat:

      “Now every girl is expected to have Caucasian blue eyes, full Spanish lips, a classic button nose, hairless Asian skin with a California tan, a Jamaican dance hall ass, long Swedish legs, small Japanese feet, the abs of a lesbian gym owner, the hips of a nine-year-old boy, the arms of Michelle Obama, and doll tits. The person closest to actually achieving this look is Kim Kardashian, who, as we know, was made by Russian scientists to sabotage our athletes.”

        Haha ja vi ska plockas ihop av 100 olika perfekta kroppsdelar istället för att bara vara oss själva… Deppigt.

      Jag tycker också att folk opererar sig i onödan för att näsor är fina även om de inte är raka. Men nu har det ju gått helt överstyr, även kvinnor med små näsor opererar dem ännu mindre, nu är det ett manga-ideal.

      Sara Jessica Parker??. Inte skönhetsopererad??????

        Och Barbara Streisand är så sönderopererad man bara kan bli.

        Jag tycker hennes näsa ser ut som en vanlig lite större näsa, men någon skrev att hon tydligen har fixat den så det var ju synd. Sedan kan hon säkert ha gjort bröst och grejer men nu pratade jag just om hur näsor specifikt kan spegla etnicitet.

    Jag kollar på vissa influencers youtube och då får man ibland upp gamla klipp från dem, ca 2-3år gamla, och det är heeeelt sjukt vad de ser annorlunda ut nu om man jämför. Framförallt Bianca och Therese. Kan vara en viktig påminnelse om man undrar varför de alltid ser ”perfekta” ut. Det ligger mer än bara en snygg makeup bakom.

    Hon som själv hela tiden säger att hon är så snygg redan! Det här är ju bara bullshit från hennes sida som vanligt ? Hon vill skapa diskussion så klart. Hon har ju inte heller missat influenserna som opererar sig hit o dit. Försöker få focus till sig igen kanske ?

      Hon försöker bara att få uppmärksamhet. Hennes övriga liv och företagande går på sparlåga.

      Tror tyvärr att hon blir påverkad och osäker av att läsa kommentarer om sig själv här. Folk (rövhattar) har skrivit negativt om hennes utseende här.

        Hon skriver negativt om människors utseende hela tiden. Det folk skriver om henne är att hon är rutten som person. Varför påverkas hon inte till att ändra sin insida då?

    1. Det har gått långt när man är uttråkad av sitt utseende och därför vill operera om sig
    2. Hon har inte små läppar och ingen stor näsa.
    3. Har alltid avskytt KZ. Gillar henne inte mer nu.

    Tänk om man kunde fixa till hennes personlighet? Lägga till lite empati här, spruta in lite personlighet där?
    Nähä, det finns tydligen gränser för vad som är möjligt.
    Då röstar jag på större läppar, mindre näsa, nya tuttar, ny röv, tightare snippa och allt annat skit man kan komma på. Det viktiga är att ju längre och oftare hon är nersövd för olika procedurer, ju bättre för samtliga.
    Kom igen Katten, go wild!

    Var det bara jag som swipeade fram och tillbaks flera gånger utan att se någon skillnad förutom att bilderna är tagna från olika håll? ?
    Enligt min åsikt finns det två resultat av fillers/botox/operationer
    1. Det syns så tydligt att personen har gjort något med sitt ansikte, att det såg betydligt bättre ut innan
    2. Skillnaden hade inte kunnat märkas om personen inte sagt nåt själv/lagt upp före och efterbild. Helt onödigt, slöseri med pengar, sjuka ideal där man letar små fel i sig själv.
    Varför håller tjejer på med såna här ”små justeringar som kanske inte syns men är viktiga för mig?”

    Juste, hon skrev ett inlägg på Insta för nåt år sen i samband med att hon fick ”hat” för nåt – som vanligt – provokativt inlägg att hon älskar sin långa stora näsa o tättsittande ögon. Det va alltså lögn, haha herregud, hon erkänner alltså att hon inte är den mest perfekta människan i världen ändå.
    Om jag tycker att hon ska fixa sig? Herregud, det hjälper inte ett skit, för utsidan speglar insidan, KZ lilla.

    Och så sitter hon hos frissan.. Pandemi?!
    Det reagerar jag mera för än nåt jävla filter och ”du är så fin som du är”-kommentarer.
    En liten injektion hjärnsubstans kanske?!

    Läste någonstans en intervju med en plastikkirurg, han berättade att det har blivit väldigt vanligt med personer som kommer in med bilder på sig själv med snapchatfilter (mindre näsa, större läppar, större ögon osv) och berättar att det är så dem vill se ut.
    Väldigt tragiskt/läskigt.

    Jag tycker själv jag ser bättre ut i instagramfiltret som heter ”Cute”, jag tror man får mindre näsa osv med det filtret. Det har fått mitt att vilja göra näsan mindre också :/ its sad

    Spelar ju ingen roll om så Katrin skulle operera sig till Miss World, hennes elaka personlighet lyser iallafall igenom och gör henne ful.

    Roligt att Isabella kommenterat hennes bild. Är det inte Katrin som kallat henne för gris?

      Haha, minnet är kort!

      Nej det är Kissie men det är längesen och de har båda mognat och följer numera varandra, kul att se tycker jag.

        Katrin Zytomierska kallar i sin blogg Blondinbella för en ”hycklande lillgammal skitgris”

        Vadå? Så inte Katrin menar du?

        Inlägget avslutas med att Zytomierska kommenterar Blondinbellas och hennes sons utseende; ”Blondinbella ser ut som en gris och hennes unge också”. En mening som senare raderas.

          Oj det var inte snällt, fy. Katrin ser ut som Alf, särskilt med kort hår.

    Fan va trist allt blivit! Jag fattar inte grejen med instagram-idealet och det är nog för att jag inte har appen och matas med bilder på opererade, retuscherade, alienlika människor.

    Fast hon har ju redan en uppfuckad (grandios) självbild, filter eller inte…

    Näsa eller läppar spelar ingen roll Katrins ögon sitter för tätt ihop så hon kommer alltid att vara ful

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.