Kenza ska bli mer försiktig med att visa upp sin son på sociala medier

Bild från Kenzas Instastory där hon berättar att hon ska bli mer försiktig med att visa upp sin son på sociala medier när han verkar på förskolan.
Bildkälla: Kenza Zouiten Subosic Instastory

Flera är de influencerföräldrar som nu tagit beslutet att helt sluta visa sina barn på sociala medier.
Kenza är lite mer luddig i sin formulering och skriver att hon kommer bli mer ”försiktig” med att visa upp sonen på sociala medier, i och med att han börjar förskolan.
Hon ska alltså inte sluta, bara bli lite mer försiktig eller restriktiv.

Vad tycker ni om hennes formulering? 
Jag tycker som sagt att den känns en smula luddig, och tror att hon skriver som hon gör för att ämnet är en het potatis just nu, som hon vill haka på, utan att helt begränsa möjligheterna att fortsätta visa upp sonen som sociala medier.
En liten brasklapp helt enkelt.

Barn kan säkerligen finnas med på föräldrarnas sociala medier på ett tryggt och bra sätt där det inte sker på bekostnad av barnen. Det som är det absolut mest problematiska är när föräldrarna bygger sitt content kring barnen på ett sätt som är både exploaterande och på bekostnad av deras integritet och säkerhet.

214 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon hakar alltid på trender men oavsett är kanske det här en bra trend för influencers.

      Det är uppenbart att de flesta influencer gör så här NU för att undvika kritik, men hellre det än att de fortsätter att utnyttja sina barn (på ett sätt som skadar barnen).

      Däremot ser jag en skillnad, och det är att de flesta influencers barn inte är huvudpersonen på det sätt som Arnold har varit. (jag behöve inte ens skriva efternamn eller vem som är föräldern…)

        Håller helt med! Förstår om influencers då och då postar bilder på sitt barn men just som du säger – på ett sätt där de inte är huvudpersonen.

        Dessutom bör båda föräldrarna vara med på att bilder på barnet postas. Vill en av föräldrarna inte det så bör det respekteras. Punkt.

        Är jag den enda som reagerat på hur mobbing breder ut sig på instagram, vidrigt. Önskar att ALLA VETTIGA människor härinne tar sitt ansvar och några sekunder till att anmäla insta-konton och inlägg som kränker. Hemskt att instagram tillåter konton som trakasserar, kränker, förtalar. Det krävs nog att många anmäler för att instagram ska agera, så anmäl ANMÄL!!!

          Jag har faktiskt aldrig sett några hatkommentarer eller mobbing på instagram.

            Kanske du skulle få upp ögonen för verkligheten om du följde andra än din gamla moster.

      Kenza är falsk.

      Känns som en lögn att många nämner att detta ”varit planen hela tiden” när de slutar samtidigt.

        Fast visst skrev hon nåt om det när han föddes? Eller om det var strax innan. Att hon skulle visa bilder på honom inrökande, men ta bort honom när han blev äldre. Kan se om jag kan hitta inlägget.

          Japp det gjorde hon! Kenza har sagt sedan början att de kommer visa upp deras son tills den dagen han får ett utseende som man känner igen.

          Lite taskig känga mot Kenza tycker jag, leta upp fakta innan du skriver att hon vänder kappan efter vinden (Bloggbevakning alltså).

            Fast Kenza sa alltid att hon skulle sluta blogga när hon fick barn. Att hon aldrig skulle visa dom.

          Ja.. när han väl började röka inomhus skulle hon sluta posta bilder.

        Ja, väldigt konstigt att alla väljer att göra det just nu men hävdar att de tänkt att göra det ialla fall. Hur skulle det vara om de tänkte själva någon gång och kunde lista ut att det kanske inte är en bra ide att exploatera de små alls.

    Jag hakade upp mig på att hon formulerar sig som att hon inte kunde ha tagit bilderna om hon inte ”fått” posta dem på sociala medier? Att de inte varit värda att ta bara för privat bruk. Eller var de för något särskilt annat sammanhang som jag missat?

      Hon menar nog just den bilden för att den är från en fotografering med tidningen mama och således visas för en stor publik och inte tillhör henne

        Exakt, bilderna är för ett omslag eller iaf för en tidning och ska sonen inte visas upp så tas ju troligtvis inga fler bilder till tidningar heller

      Det du inte visar upp på sociala medier existerar inte! ?

    Varför skriver hon på engelska? Måste ha flera miljoner följare i engelskspråkiga länder.

      Vad spelar det för roll om hon skriver på engelska? Hon har ju ändå ett stort antal följare vilka en andel (om än i minoritet) säkerligen är från andra länder än Sverige. Samt att de flesta svenskar i hennes målgrupp kan hyfsat bra engelska.

      För att minimera att bombarderas om frågor varför hon inte visar upp Nikola så är det väl lika bra att skriva på engelska så att alla får ta del av samma info?

        Ja Kenza ja vi vet att du alltid läser här

        Ser du hur en enkel fråga får dig att gå i någon slags försvarsställning?

      Hon har många följare som inte pratar svenska, kolla hennes kommentarsfält.

      Jag skriver också på engelska på Instagram för att ungefär hälften av mina följare inte kan svenska, och då är jag inte ens influencer utan råkar bara ha skaffat mig många internationella vänner. Folk må tycka man har hybris för att skriva på engelska men jag använder Instagram som en plattform att hålla kontakten med mina utspridda kontakter, så varför skulle jag exkludera så många genom att använda ett språk de inte förstår?

    Jag förstår inte det här.

    I stort sett alla föräldrar som exponerar sina barn såhär hävdar att ”deras plan hela tiden var att sluta när barnet börjar förskolan/blir 3 år”.

    Vad kommer det ifrån? Varför? Varför inte bara INTE göra det från allra första början?

      Det är bara en lögn, ett påstående, de drar till med som förklaring.
      Efter all kritik som riktats mot dem och deras exploatering av barn.

        Ja det är väl lite det jag tänker med. Att det är en efterkonstruktion för att hävd att en hela tiden haft barnets integritet närmst. Fastän det är precis tvärtom. De ser ju inte barnen som individer/människor utan som en accessoar fram tills de börjar få en egen personlighet typ.

        Jag håller förvisso med. Kan ju tycka att Nikolas födelse är ganska illa att ha flera miljoner viewers till. Det är ju inte bara Kenzas moment utan också som konsekvens Nikolas födelse. Hade inte tyckt om själv att min mammas/min hade funnits på YT.

          Alltså jag hade skämts ihjäl om min mammas förlossning fanns på youtube. Skam att ens mamma inte hade mer integritet än att dela med sig av det. Hon kan ju lika gärna spela in porr.

            Haha, jag minns när jag var yngre, måste ha varit tonåren, och det var något program på TV där de visade riktiga förlossningar på TV. Jag kunde verkligen inte förstå hur någon kunde välja att vara med på TV och föda barn, fattade verkligen inte, det var det mest pinsamma jag kunde tänka mig. Skulle hellre dö än att se min egen mamma på TV föda ut mig ungefär. Nu när jag själv fött barn känns det inte alls pinsamt på det sättet, hade nog kunnat tänka mig att vara med för egen del. Men den känslan när man är yngre och skäms för allt, nej, vill int utsätta mina barn för den!

            Kan förstå om man tycker att det inkräktar på integriteten men jämför du en förlossning med att spela in porr så är du HELT ute och cyklar.

            Tycker du Gudruns förlossning också är jämförbar med porr? ?

              Vad är det ni inte fattar? Det är lika integritetskränkande, alltså inget folk som påstår sig vara privata gör.

                Förstår verkligen inte kopplingen mellan en förlossning och porr. Hur kan det förresten vara integritets kränkande om man SJÄLV väljer att filma och dela med sig av det? Kränker man andras integritet med att dela med sig av sin förlossning eller vad? Inte kan man ju kränka sin integritet med något man själv är med på heller. Och är du en av dom som också ser offentlig amning som något sexuellt/perverst?

                  Ja man kränker sin egen integritet vilket i slutändan påverkar ens barn och hela ens familj. Vem fan vill ha en morsa som kollar in i kameran när hon föder för att hon inte hade vett att bli något bättre i livet än någon som måste fläka ut sig själv för att tjäna pengar? Jag hade fan skämts om jag hade någon familjemedlem som hållt på så. Respekterar porrskådisar mer. Nej, det är inte sexuellt men vad fan är det inte du fattar? Filmar du dig själv när du skiter? Varför inte? Är det sexuellt? Vad är det för jävla frågor och hur kan du ens komma på tanken att det är sexuellt? Det handlar om att vissa saker ska vara privata, punkt slut. Och om de inte är det så fine, men då ska man inte kalla sig för ”privat” för det är man inte.

                    Det är BRA att man visar förlossningar så att folk som ska föda vet hur det ser ut mer än bara tecknade bilder det är undervisning och ja man kan visa det på en privat kanal med, det är vridet hur du ser på det. Det är inget att skämmas för.

            Jag hade inte kunnat bry mig mindre om min mamma hade haft sin förlossning på youtube eller på video, det är något naturligt (måste inte filmas för det) men av informativa syften är förlossningsvideos verkligen livsviktiga och inte pinsamt, inte porr! Löjlig kommentar av dig 🙂

      Troligtvis för att en bebis bara är en bebis. Alla är ganska lika, gör samma saker osv. Ju äldre ett barn blir, desto större skillnader mellan barnen och de blir mer av en ”egen” person med en personlighet etc. Jag tycker inte det är så konstigt, tycker inte man borde lägga ut vilken information som helst om sitt barn oavsett ålder men tycker det är rimligt att visa mer av sitt barn när det är en bebis och sen minska när barnet blir äldre. Tror det är ganska vanligt även bland föräldrar som inte är influensers.

        Fast han är ju ingen bebis

          Nej han är 1,5 år och därför rimligt att visa mindre av honom, precis som jag också skrivit. Men jag vidhåller att 1-åringar är ganska likadana allihopa och inte går att jämföra med exempelvis en 3 eller 5-åring

            På vilket sätt liknar kenzas barn och säg Idas? O,000000%

            Oh my god! Har du ens egna barn eller vad baserar du ditt påstående om att 1-åringar är lika varandra på?!? Jag har 3 barn och inget har varit de andra lika vid ett års ålder!!

              MEN LOL inte kanske utseendemässigt identiskt lika men liksom för den breda massan bara en bebis, som vilken som helst.

              Nej menar inte lika som i utseendemässigt såklart, men i att de flesta 1-åringar bara är som vilken 1-åring som helst (som personen ovan också påpekar). En ettåring har för en utomstående person inte utmärkande personlighetsdrag eller är en ”egen” person. Det är väl helt självklart att man ser skillnad på två olika barn i deras utseende men det är inte det jag pratar om.

            Jag menade inte lika som i utseendemässigt; jag menade att alla mina tre barn har haft vitt skilda personligheter långt före 1-årsdagen!!

        Vad spelar det för roll? Det är fortfarande en individ och inte ett objekt?
        Har du egna barn? Tror väldigt få föräldrar tycker att deras bebis ”bara” är en bebis. Däremot kanske omvärlden resonerar så.

          Bebisar är objekt

          Givetvis inte. Men för utomstående (som det ju är fråga om här) så sticker ju inte en bebis på Instagram ut jättemycket från en annan bebis. De kan göra ungefär samma saker och har ingen utmärkande personlighet. De är inte ”egna personer” på samma sätt som större barn. En bebis är en bebis liksom. Från en förälders perspektiv är det självklart annorlunda men inte det som är aktuellt.

    Är det så fel då att hon tar efter? Det om något är ju en bra trend.

      Ja, vissa trender är väl bra att hoppa på? Så länge personen fortsätter när något annat blir trendigt

      Men hon kommer inte ta efter. Sen när lillebror kommer, ska hon skylta lika mycket med honom tills han börjar på förskolan då? Antagligen.

        Det finns inget annat värt att visa upp än sonen och gravidmagen. Förr hade hon iaf klädfirman.

        Tror inte hon kommer våga nu pga all kritik. Det är liksom en grej nu, att inte skylta med sina barn och då kommer fåret haka på. Hon har ju inte förmågan att tänka själv utan bara hoppar på. Noll integritet, snälla, hon förlorade sin integritet när folk började tröttna på henne, då skulle man minsann visa hela sin förlossning. Och hon tror hon är ”privat”

          Kenza har ALDRIG varit privat. Opersonlig dock…Noll djup och platt personlighet.
          Förlossningen kom verkligen inte som en chock för oss som sett att hon bara är opersonlig aldrig privat. Vi fick ju till och med veta hur ofta hon använde sexleksaker (samarbete med dildosar).

            Skojar du? Vadå inte varit privat? Hon är äckligt privat

              Menade såklart att hon inte alls är privat. Läste fel

      Men det handlar ju inte om det är bra eller ej, det handlar om att hon exponerat ihjäl barnet tills hon började fatta att det börjar kritiseras rejält och för att slippa kritik så hoppade hon på tåget. Alltså gjorde hon det inte för att det var det hon ville utan för att vara ”rätt”.

        Hur vet du det?

          Ehh för att det är en logisk slutsats? Hon har inte gjort det fram tills nu och hade hon använt sin egen hjärna hade hon ju inte exponerat honom. Kanske en bild i veckan men hela hennes flöde är ju han. Och när Ida plötsligt tar första steget hoppar fåret Kenza på.

            Jo men då kan man ju säga samma med Jacob. Först kanske han var med på att hans son skulle exponeras men sedan fick han andra tankar.
            Sanna Guidetti la ju ut en video redan i november om detta att hon skulle sluta visa sina barn, långt före Ida tex.
            Så att influensers får sig en tankeställare och kanske inser det är väl bara positivt?

            Men kolla resten av Instagram kryllar det ju av familjekonton som både gör reklam på sina barn och visar de hela tiden.

              Hon har redan haft en tankeställare med tanke på att hon skrev om det när hon fick barnet men ignorerade tanken för why not tjäna pengar? När hon nu ser att det blir en grej att inte exponera sitt barn hänger hon på för att inte få en massa kritik. Då fick hon inte det så hon kunde skita i det hon själv sagt. Bye Kenza!

                Jag tycker ändå att det är bra att en kan ändra sig.
                Bättre det än tex Bingo rimer som filmar sina barn hela tiden och har kanske ingen tanke ens på att sluta filma?

                  Visst kan man ändra sig, men i det här fallet är det uppenbart att hon ändrat sig pga yttr påtryckningar

                    men hur ska du ha det? det är fel när hon visar barnet, sen börjar folk härja om att hon gör fel och hon ändrar sig. Då är DET fel pga att hon ändrat sig pga yttre påtryckningar.

                    Damned if you do and damned if you don’t

                      Men är du trög eller? Det är inte fel mwn det är genomskinligt att hon inte gjorde för två år sen när hon sa att hon skulle göra det utan nu

                      Exakt 17:28 ????
                      Spot on!!

            Jacob skriver ju själv att han fick ett annat perspektiv genom artikeln i Expressen i december.

              Och nu fick Kenza det också. Varför hylla Jacob men inte Kenza när de gör exakt samma sak?

                Japp precis! Exakt det jag menade när jag skrev det. ?

                  För att jacob inte gjort en grej av att Arnold minsann inte ska visas när han föddes och sedan visat honom dagligen non stop tills en annan influenecer gjorde en grej av det och kritik började komma. Vad är det du inte fattar?

                    Jag fattar ? du tar det verkligen hårt detta

                      Nä, skiter i hennes jävla unge men hon är ju skenheligheten själv

        Vadå handlar inte om det är bra eller ej, enligt vem?

    Hon skrev verkligen det här enbart för att hon kände sig tvungen nu när flera andra har ”gått ut” med att dom ska sluta visa upp sina barn, och att det har börjat kritiserats mer om det på större plattformar.
    Det här om något får ju bara hennes falska sida att bli tydligare och tydligare!

      Fast om det bidrar till nåt bra kan det väl knappast va dåligt?

        Inget hon bör hyllas för

      Alla influenser mpste följa trender om de vill hålla sig aktuella. Eller starta nya trender. Eller göra något skandalöst för att omtalas ändå.

      Men det måste ju vara vi som är fåren som läser om alla de här tre influenserregler dag ut och dag och ändå vill förfasas, chockas och provoceras. Alltså är inte behovet mättat och mönstren igenkända och tråkiga vid det här laget?

    Du vägrar ju alltid svara på frågor gällande Kenza. Igår gjorde du en grej av att blondinbella sagt att hennes dotter satt sig i snön, men Kenza har sedan hon födde denna unge överexponerat honom på alla sätt och vis och inte EN ENDA gång har du kritiserar det vilket är helt sjukt. Kritiserar Paula med sina typ 80.000 följare men inte Kenza med nästan två miljoner? Det enda hon gör nu är att plocka poäng och inget annat.

      Håller med helt. Så himla genomskinligt att hon hyser något personligt agg mot Bella. Jag gillar ej henne heller men det är lite patetiskt att man greppar efter halmstrån med en person och vägrar skriva om en annan när det finns något att skriva. Typ som att hon inte vill vara ”dålig” med Kenza. Men visst, hon kommer köra den där ”Kenza har aldrig provocerat” blablabla. Nä men det har de flesta som hon skriver om inte gjort men ändå kan hon kritisera dem.

        Alltså gillar ej Bella

        Till Camillas försvar så har influencervärlden handlat mycket om Bella. Redan på Bloggkommentatorernas tid fick de mycket kritik för att de skrev för mycket om Isabella och det var väldigt ofta som folk tyckte att de skulle byta namn till Blondinbellakommentatorerna.
        Det är bara att gå till sig själv. Har man en kollega som man stör sig på så letar man automatiskt fel omedvetet på den personen och det är ganska svårt att ta sig ut ur det mindsetet. Det kräver ju att man bryter gamla vanor.

          Äsch lägg av. Alla får en bit av kakan, Isabella mest, Kenza inget, öven när det är befogat

            Men det jag menar är att Camilla är ganska uppenbar med att hon fortfarande är inne in sitt ”Bellatänk” och fokuserar på allt det dåliga hon gör.
            Och någonstans måste man ju välja vem man skriver om när man skriver om en viss grej. Man vill ju liksom inte se två inlägg på raken som handlar om exakt samma sak där bara inluencern bytt namn.

        Det är inte bara Camilla. För det är inte Camilla som vänder (päls)kappan efter vinden typ 99 ggr av 100. Det är Bella. Helt på egen hand. Från dag 1 och still going strong.

          Ja och det gör Kenza med men då kallas det att ändra sig för man vet bättre ?

      Undrar också detta. Har sett Camilla ignorera denna fråga flera gånger så det vore trevligt med svar. Eller lögn kanske jag ska säga.

      Snart kommer ni inte kunna kommentera här ?

        Vet! Har hänt mig förr när jag ifrågasatte att hon outade blondinbellas operation. ”Bevakning” var det…

          Då kan jag väl outa kenzas operation på nordiska kliniken också

            Fast har hon verkligen opererat tuttarna? De är ju pyttesmå.

            Vad har hon opererat? Tycker alltid att det har sett ut som om att hon bättrat på signa läppar men det är ju ingen operation

              Läpparna har hon ju redan på bilder när hon var liten så inte direkt troligt.

                Därför jag skrev ”bättrat på”… tycker verkligen det ser ut som om att hon fullt de ytterligare

                  Nej det har hon inte.

    Det löjliga med detta är ju dock att han är lätt att känna igen även om några år, han har ju redan utvecklat väldigt specifika personlighetsdrag. Jag minns när hon pratade/skrev om detta från början, då skulle hon sluta visa bilder på honom när han fick mer säregna drag, alltså bara visa honom som spädbarn. Men bilderna tillsammans med honom fick nog mer likes ??‍♀️

    Ska bli spännande hur hon gör med nästa barn. (Och om det blir ännu ett ”stort” barn. Fyfan va det tjatas om att N var så himla ”stor”. 4.2 är inte helt gigantiskt som hon får det att framstå. Som att hon vill ha beröm för att hon klarade av att föda en sån JÄTTE vaginalt. Så, slut på rant).

      Och även ett JÄVLA tjat om att hennes som sover dåligt. Ja, de flesta barn gör det?! Hennes man tar, och har i princip alltid tagit, nattningarna med framför allt ALLA mornar. Hon har fått sova ut varje dag sen han kom. Och nu ska han börja förskolan en månad innan syskon kommer, en förskola han tydligen ska vara på 30h i veckan?! Helt sjukt. (

        herregud har ni inget liv? Alltså jag är helt med på att ge rejält kritik gällande frågan om exponering av barn på sociala medier. Men undrar på riktigt hur en del är funtade som stör sig så mycket på hur någon tycker och tänker kring att ens barn sover lite eller var en stor bebis. Skaffa er en hobby vadfan så ni får utlopp över er frustration på något annat, eller sluta läs saker ni provoceras av så mycket när det har noll betydelse. Exponeringsfrågan har ju iallafall en betydelse. Ni som utgör denhär mammamafian är ju vad som är helt sjukt.

          Jag tror att ”mammamafian” stör sig på hur ofta Kenza pratar om vardags-nondens som är tråkigt att läsa om för gemene man. Jag har själv barn och ärninne i ”barn-världen” men det är ju skittråkigt för andra att lyssna på denna värld. Kenzas content kan för många kännas otroligt tjatig och tråkig och det kan provocera folk att hon tror att det ät så roligt och intressant (för sina följare) som hon får det att låta.

            Ja, förutom det just att mammamafian verkar ju otroligt intresserade då de inte kan låta bli att kommentera och störa sig på det. Tycker också det är tråkigt att lyssna på sådant generellt, men då struntar jag ju bara i att läsa det. Inte läser jag och provocerar mig själv till att lämna förbannade kommentarer på en blogg om hur någon tycker, tänker och känner kring helt irrelevanta saker som inte skadar någon. Om Kenza känns tjatig och tråkig, liksom, låt bli att kolla? haha

        Exakt vad är det som är sjukt?

        30!! Varför i hela friden. Stackarn

      haha men alltså vad är det med en del av er mammor som blir så provocerade av det där med storleken på bebisen? Spannet för en normalstor, frisk bebis ligger väl inom 2500- 4500, ja. Samtidigt så ligger medelvärdet på 3500 g ungefär, är det såå provocerande att någon tyckte 4200 var stort då? Och är det lika med att hon vill ha beröm för att hon tycker det? Haha på riktigt, lättkränkt/provocerad much? Vem bryr sig? Är väl inget att bli så irriterad över…Fånerier vad tusan. Bra mycket mer betydande detta med frågan om at exponera barn.

        Kenzas content (med vardags-situstioner med hennes barn) kan för många kännas otroligt tjatig och tråkig och det kan provocera folk att hon tror att det ät så roligt och intressant (för sina följare) som hon får det att låta.

          Så, kolla/läs inte? Alltså, ni är väl vuxna människor? Har ni så liten självkontroll att ni inte kan rå för att klicka in och läsa hos någon ni tycker är så otorlig tjatig och tråkig och provocerande? Jag följer inte Kenza sen många år tillbaka för tappade intresset, inte svårare än så liksom.

    Seriöst så jävla trött på hur du daltar med denna människa. Hade det varit blomdinbella som exponerade ihjäl sin unge hade du fått tuppjuck men Kenza som lägger ut typ 1000 bilder på det där barnet skriver du inget om

    Känns larvigt att göra den här typen av uttalanden och sen få hurrarop från följare. Ni har ju redan lagt ut miljarder bilder på ert barn och skadan är ju redan skedd? ”Jag har exploaterat och gjort intrång på mitt barns privatliv i flera år, men NU ska jag sluta för det har jag minsann tänkt hela tiden ????”

    Förutom IL då som gjort motsatsen…

      Exakt så! ??

    Alltså hon är fan patetiskt. Alltid ska hon plocka poäng av ingenting. Som hon gjorde med sin ”amning”. Typ ett argt jävla inlägg om hur man minsann ska få amma överallt men ingen hade någonsin sagt åt henne att hon inte fick det haha? Så j-a falsk.

      Kalla någon patetisk är väl lite väl och att ta i? Tycker absolut Kenza kan få ta en hel del kritik för vad det här inlägget handlar om, sitt resande, konsumtionshetsande och massa andra saker. Men en del här verkar ju bli helt rabita och hatiska av helt obetydande saker? Känns inte riktigt sunt alltså…

        Sorry men det är ju det som är grejen. Hon får ingen kritik alls trots att 99% av hennes flöde består av bilder på hennes barn.

          Liksom, nu ska hon hyllas för sitt val medan hon fram till igår exponerade ihjäl ungen utan minsta lilla kritik.

          Fast det får hon ju? Inlägget är ju rätt tveksamt och kritiskt fortfarande, hon kommer ständigt upp i kommentarerna och får kritik om detta. Nej, inte i klass med IL kanske (men vem får det här, knappt någon). Rättfärdigar knappast att kalla någon patetisk för att du anser att de inte får någon kritik (vilket igen – det får hon).

            Vilket skitsnack. Aldrig sett ett enda inlägg av Camilla om kenzas exponering av ungen här.

              Öhh…detta inlägg? lol

              Är ju inte som Camilla hållt på länge och göra inlägg om exponering av influencers, det har ju blivit mer av en snackis nu på sistonde till stor del pga. Margaux och Jacob. Så är väl rätt naturligt att hon skrivit mest om Margaux med tanke på vad Jacob skrev? IL fick ett inlägg igår och Kenza ett idag. Kanske någon mer jag glömmer där emellan, men finns ju rätt gott om influencers som exponerar sina barn som inte fått egna inlägg än för det. Sitt lungt i båten, denna debatt har bara börjat och Camilla hinner bara med så mycket (guldstjärnan till ”Statistik & Excelexperten” som rör sig här inne sa väl att Camilla skrivit om 75 personer bara på senaste tid. Rätt många att hålla koll på och skriva om, och ändå kommer redan här ett inlägg om Kenza och exponering av barn. Vad mer vill du?

                Det här inlägget skrevs bara för att Kenza gjorde en grej av att hon nämligen inte ska exponera barnet längre men vad har hon gjort hittills och varför har det inte kritiserats? Men Bella har kritiserats ut och in för sina barn trots att ingen jävel vet hur hennes barn ens ser ut

                  Men lever du under en sten eller? Vi är folk som kritiserat Kenza under varje inlägg som handlar om exponering av barn och ibland andra inlägg också. Att Camilla inte lyfta det förrän nu är väl för att hon inte hunnit delvis samt att Kenza själv inte lyft det förrän nu. Fokus blev ju på Margaux först för att Jacob lyfte det, Paula och Ida för att de själva skrev om det och nu Kenza för att hon skrev om det. Att IL kritiseras mer än andra är väl knappast någon nyhet här eller unikt för just detta ämne? och har ju inte något att göra med Kenza.

                    Är du Camilla eller? Med tanke på att du vet exakt varför hon gör som hon gör.

                      Man behöver inte vara Camilla eller ens ha särskilt många hjärnceller för att fatta att hon täcker ganska många influencers. Jag pallar inte ens följa en och hon skriver om typ 70-90 st personer överlag. Sen skrev jag att de andra, förutom IL, som hon tagit upp gällande denna fråga så har det ju skett efter att de själva lyft det. Men visst, när argumentationen tryter är det förstås lättare att köra på att jag är Camille eller whatever.

                Och långt många fler influensers. Vilka har 1.8 miljoner följare på instagram och exponerar sina barn likt Kenza? Ingen! Paula med fjuttiga 80.000 kritiseras mer.

                  För att Paula lyfte det först, därav kom inlägget. Precis om Ida som lyfte det. Jacob som lyfte gällande Margaux. Kenza fick nu för hon lyfte det själv. Enda (tror jag) som fått ett inlägg om det utan att själv ha lyft det är väl IL?

        När det gäller vilken annan influenser som helst är allt ok att diskutera, men inte Kenza minsann. Henne ska man inte röra. Jo, hon är patetisk. Särskilt henens förlossningsvideo. ”Privat” var hon också ?

          Tycker inte det är särskilt god ton att kalla någon influencer patetsikt om den inte aktivt beter sig som en rövhatt, som typ Paow. Men till och med då är det rätt tveksamt, det blir en sådan, ironiskt nog, patetisk stämning härinne då om man sänker sig till den nivån. Det går att kritisera folk hårt utan att bli attackerande på det sättet. Klarar man inte av det kanske man ska hålla sig borta från kommentarsfält tills man fått tillräckligt med kontroll över sig själv.

            Haha det här kommentarsfältet? Skojar du eller? Det här är milt jämfört med vad som skrivs här. Du kanske ska knalla över till din egen blogg Kenza.

              Att det finns folk som skriver värre saker i andra inläggen gör ju inte att kalla någon patetisk plötsligt blir ett bra och trevligt sätt att föra en diskussion på. Som många andra så är en stor del varför jag läser den här bloggen just kommentarsfältet, man kan ofta ha intressanta diskussioner eller folk som hjälper varandra i ÖS och dyl. Står dock fast vid att sådana här kommentarer som att kalla någon ”patetisk” är onödiga, som sagt – går utmärkt att kritisera någon rejält utan att sänka nivån dit. Att peka på andra och säga ”kolla, de är värre” är inget riktigt försvar.

                Men alltså verkligen orka hacka upp dig på ”patetiskt”. Ja, jag tycker nån som lever på att fläka ut sitt privatliv är patetisk, lev med det.

      Jag har aldrig följt Kenza, så jag känner inte lika starkt emot henne som andra uppenbarligen gör, ?

      Jag ifrågasätter absolut inte det du skriver om att hon sparkar in öppna dörrar, men jag kan inte bry mig mer än ”jaha”.

      Det är klart att det är genomskinligt att alla nu ska sluta exponera barnen och att ”det var planen från början”, ingen går på det. Men det är bättre än att bara fortsätta utnyttja barnen, se Margaux som exempel.

    Hon har blivit så jävla B alltså.

    Som att inte skadan redan är skedd ?

    Kenza sa under sin första graviditet att dom aldrig skulle visa sonens ansikte???? Så att de skulle sluta nu är inget annat än en möjlighet att skydda sitt eget skinn. Haha så genomskinligt?

      Jag har också för mig hon sa att hon skulle sluta blogga den dagen hon bildar familj ?

        Det skrev hon flera gånger. Men sen blev girigheten större.

        Så ironiskt att hon och många andra influencers gått över till Instagram istället för bloggen också. Det heter att bloggen inte är lika rolig längre, men egentligen är det bara för krävande. Herregud, om dessa influencers fick ha ett riktigt jobb en månad, där fika och lunch inte är själva jobbet – utan något som man inte ens hinner med på dagarna.

    Jag tycker det låter bra! Att inte visa honom i vardagen hela tiden men säg att det skulle vara något särskilt tillfälle, typ en födelsedag, kunna lägga ut en bild. Som jag tror många andra föräldrar gör, det visas inte upp bilder på barnen hela tiden i vardagen men någon bild kan komma upp vid en högtid etc.

    Kan ju vara så att Kenza inte vet exakt hur det kommer att bli heller. Om det blir att hans ansikte visas vid något speciellt tillfälle eller aldrig någonsin. Och det måste väl ändå få vara okej, tycker det är bättre att vara ödmjuk inför att man inte vet säkert förrän situationen dyker upp istället för att säga något 100% och sen få skit om det inte blir exakt så.

    Rimligt att skola in mitt under Corona, när föräldrarna inte är tillåtna att komma in, när båda föräldrarna jobbar hemifrån och strax går på föräldraledighet…

      Alltså ja! Jag ville inte ha mitt stora barn på förskolan första tiden som vår bebis kom just för att jag var rädd att han skulle dra hem alla sjukdomar. Och det var inte under Corona. Känns helt konstigt prioriterat att skola in honom nu? När han inte behöver gå där???

      Så jävla dumt att hälften vore nog! De flesta som skall föda tar hem sina barn innan bf för att inte riskera att bli sjuka, men denna människa ska lämna honom där 30 h i veckan?! Fint att sätta lite extra press och arbete på pedagogerna också som sliter som fan i denna pandemi.

      Jag mår dåligt över att min dotter behöver gå i förskolan många timmar i vanliga fall, speciellt nu under covid. Hade vid ekonomiskt möjlighet hållit henne hemma. Snart går jag på föräldraledigt, givetvis ska hon vara hemma med mig.

      Nikola kommer dessutom känna sig så otroligt utbytt när lillebror kommer eftersom det är så tätt på förskolestart, han kommer knappt ha vant sig innan mamma lämnar honom där och tar med sin ”nya” bebis hem.

        Ja, det är konstigt prioriterat. Vi har aldrig varit så sjuka som under barnens första år på förskolan, och då har det varit innan coronan. Just det första året suger de åt sig alla baciller.

        Jag vet inte var ni bor men det är tyvärr standard i Stockholm att ha barnet i förskola MYCKET, trots att man är föräldraledig. Inte en ledig dag får barnen, oftast. Det är som att (många) av dagens föräldrar aldrig läst en bok om barnpsykologi. Blir dock glad över att höra ert resonemang! Dagens föräldrar är så märkliga. Ser sig själv i första rummet jämt och ständigt. Nej, inte alla, men många!

          Ja jag vet, Stockholm har helt galna regler gällande detta.. Det är som om ingen i den kommunen kan eller har läst någonting om anknytning eller studier om att barnen mår bäst hemma. Undrar verkligen hur barnen som har småsyskon hemma påverkas av att bli dumpde på förskolan när ”nya” syskonet får följa med hem. Barnpassning, det är det enda som dessa personer har som syfte med förskola.

            Rs peak nu snart väl. O en väldigt ansträngd vård. Kul att åka in med en fyraveckors med dålig syresättning. Hur tänker folk!!! Jag hade väntat till maj
            /Stockholmare

            Det där är så konstigt argument. Varför ser de det mer som barnpassning än andra? Tvärtom, eftersom de ju egentligen inte behöver förskola är det kanske extra angelägna om pedagogiken på förskola? Själv har jag låga tankar om denna pedagogik och hade aldrig haft mitt barn där i onödan, men argumentet är så konstigt.

      Jag undrar varför hon ska skola in honom överhuvudtaget. Alltså hur gammal är han, typ 1? Han har ju noll utbyte av förskolan än på ett par år.

      (Inget ont om förskolan på så sätt, men de som lämnar ettåringar för att vara föräldraledig med annat barn förstår jag inte)

        Nej det fattar inte jag heller. Aldrig att jag lämnar min son på förskolan när nästa unge kommer. Aldrig.

      Jag tänker mer på att pappan inte får vara med på förlossningen om han är sjuk. Andra tar, som någon nedan skrev, hem barnen från fsk och isolerar sig för att slippa behöva föda utan pappan. Man får ju liksom räkna med att vabba en hel del I början. Mycket märkligt.

        Ja alltså Nikola kommer ju åka på allt möjligt? Smitta Aleks å sen är Kenza själv på BB..

      Så alla tre ska sitta hemma o mysa utom Nikola? Schyrre

    Gäller detta även deras nästa barn eller ska han också exponeras på samma sätt som storebror?
    Stackars barn.

    Kan inte nästa trend bli att man slutar filma och publicera förlossningsvideor med??? Det känns bara så himla kränkande både mot sin egna person (du filmar och visar upp något av det mest intima du är med om, kan ju lika bra ta med oss in i sovrummet isf när barnet skapades också?) och mot barnet som visas upp typ helt blodig och nykläckt för alla som vill se? Personligen avskyr jag att kolla på förlossningar öht, tycker det ser läskigt ut, och i detta fall tycker jag mest det känns helt banalt vad dom gör, som om dom inte inser själva, men att det kommer en kollektiv skam om några år typ ”vad höll jag på med??!?!”

    Hon skrev samma sak (ang deras plan att sluta posta bilder vid den ålder han börjar förskolan) för något år sedan.

      Ja och no action innan någon tog kommandot.

    Ja, ingen vet ju hur han ser ut ?

    Nu måste hon driva? Ungen kommer se likadan ut år framöver…. Han har väldigt säregna drag redan nu och kommer knappast se annorlunda ut nu när han börjar förskolan LOL!

    Detta går mig så på nerverna, för hon lägger ut detta ENBART för att det är sådant ståhej kring att influencers tjänar pengar på sina barn. Annars hade Kenza fortsatt i raskt takt framåt precis som hon gjort innan. Vänder bara kappan efter viden hela tiden.

    Hade nån influencer haft nån integritet för sina barn hade de inte lagt upp något från START och det får man faktiskt ge Blondinbella, vad man än tycker om henne.

    Löjligt Kenza!

      Exakt så!!!!

    Det tror jag när jag ser det. Att hon ska sluta lägga upp bilder på sina barn.

    När vi ändå snackar barn på sociala medier, Denice Moberg och Linus Carlén är ju ett par som är extremt bra på outa sitt barn. De satte ju till och med en gopro på barnets huvud som de sedan gjorde content av! ?

      Men oj. Hoppas på fler såna här inlägg! Otroligt viktig fråga.

    Ja vad bra att hon slutar visa bilder på honom nu. Då kommer äcklen som kanske är ute efter honom aldrig känna igenom honom på en förskola…… Hon tänkte inte hela vägen här va.

    Fy fan vad vidrig hon är. Hon lägger endast ut detta för att vinna massa poäng. Han kommer se typ prick likadan ut flera år framöver. Jäkla skämt är vad hon är. Kanske skulle tänkt på sin sons integritet och säkerhet innan hon började masspublicera bilder på honom. ?

    Finns det någon som tror att hon kommer hålla fast vid detta?

      Nooooope. Hon måste ju dra in pengar ?

      Ja men bara för hon kommer få för mycket skit annars

    Kenza har ALDRIG varit privat. Opersonlig dock…Noll djup och platt personlighet.
    Förlossningen kom verkligen inte som en chock för oss som sett att hon bara är opersonlig aldrig privat. Vi fick ju till och med veta hur ofta hon använde sexleksaker (samarbete med dildosar).

    Alltså hjälp vad Bianca har börjat med click baits till hennes video på senaste, den senaste videon är på en helt ny nivå. Hon har döpt hela videon till ”Jag mår inte så bra i denna vlogg”, en mening hon säger i vloggen men that’s in, hon berättar inget om varför eller liknande, mer att ”Jag har en lite dålig dag idag”. Så hon använder det enbart som metod för att locka in folk att kolla på vidoen där det i själva verket är en 8 minuters lång reklam för träningskläder…vilket i sig är helt absurt då hon inte tränar och när hon har synts i leggings i Wahlgrens Värld samt andra vloggar så är det Lulu Lemons hon bär..

    Så barns integritet kan man i princip skita helt i fram tills att de börjar förskolan? Okej.

    Hur tror ni Carl och Sanna kommer göra med Sam?

    Hur många influensers i Sverige har längre utbildning än gymnasiet?

    Bella, nej
    Kenza?
    Katrin??
    Bianca, nej
    Ebba?

      Bianca har inte ens gått ut gymnasiet.

      Sandra Beijer är väl den enda med akademisk examen, va?

        Hon har gått 2 år på Berghs. Inte direkt en akademisk examen. Men hon är allmänbildad till skillnad från de andra

      Behöver du ens undra det. Märks inte det så fort dom öppnar käften

    Ska bli intressant att se hur andra flunsor kommer göra framöver. Tex Alexandra Bring, henne gillar jag iofs och hon använder inte barnen i massa samarbeten som tex Sanne Alexandra. Hon postar bara bilder/stories på barnen och dottern är med på i princip varenda samarbete som inte ens är barnrelaterade.

      Bara jag som får känslan av att Alexandra favoriserar sitt äldsta barn väldigt mycket?

        hahah jag med, är hela tiden L hit och L dit.

          Det klagas mest på Tula samtidigt som Lou höjs till skyarna.

        Jag tänker mer att det handlar om att L är större och går att prata med osv. Naturligt att det blir mer fokus på henne då jämfört med T som ju fortf är en bebis som mest vill äta och sova och försöka ställa sig upp kanske.

        Min bild är iaf att hon har T på sig hela tiden och inte är mer favoriserande mot någon av dem. Men barnen är i olika åldrar och har olika behov = olika ”bemötanden”

        Fast alltså… Det där var väldigt elakt. Så uppfattar inte jag henne alls. Tänk på att barnen kanske kommer läsa detta någon dag.

      Av dom jag vet så tycker jag att Kenza, Sanne och Mimmi Kapell är värst mot sina barn men känns som att dom aldrig får kritik? Sanne har lagt upp bilder på Frans naken men täckt över snoppen och Mimmi lägger ju typ ut på snudden till barnporr ?

        Fattar inte varför inte dessa får mer kritik. Sanne tex som lägger upp flera stories per dag på sina barn, allt från när de äter/sover eller när hon gulligullar med dem. Sånt som är bara intressant för närmsta familjen. Förstår inte syftet att fläka ut sina barn hela tiden. För att inte tala om att i varje samarbete så är hennes dotter med. Här snackar vi om en person som profiterar på sina barn. Antar att de inte har så mkt att komma med utan sina barn som content.

      Ja Alexandra profiterar ju inte alls lika mycket på sina barn. Dock så har jag för mig att hon kränkte Lous integritet som satan i början när hon la upp bilder på exploderade blöjor, nedkräkningar, osv. Detta var när ”momlife” var trendigt och man skulle visa en mer verklig sida av mammalivet. Allt detta är borttaget nu, som tur är.

    Men asså den ungen kommer ju alla känna igen då han har väldigt speciellt utseende och har exponeras enormt mycket. Kan inte förstå att det är en risk man väljer att ta som förälder.

    Denice Moberg gör reklam med sonen i var och varannan bild. Även hennes och Linus youtube kanal är sonen med hela tiden

    Hon ska alltid haka på trender!! Efter graviditeten var hon snabb med att posta bilder på sig själv med magtröja, men sen så märkte hon att det var ”inne” att visa hur magen egentligen det ut. Och DÅÅÅÅ kom det bilder där hon skulle visa sina valkar ?

    Hennes förstfödda hade mått bra av att få vara hemma ett tag till. Hon/de ska alltså skola in barnet i förskola, trots att hon är hemma och inte ska föda förrän mars. Jaja, kom med alla kommentarer om att ”föräldrar måste få göra som de vill”. Det tar inte bort det faktum att det varit bättre utifrån N:s ålder att vänta med förskolan. De har ju möjlighet! Det är en stor omställning för honom att få ett syskon, liksom för alla barn. Och 30 timmar i veckan för barn till föräldralediga föräldrar är tyvärr standard i Stockholm. Trots stora barngrupper. Helt otroligt.

      Måste vara väldigt jobbigt för ett så litet barn, dels separationen från föräldrarna i samband med att börja i förskola och dessutom inte få odelad uppmärksamhet längre eftersom att ett syskon kommer.

      Hur påverkar detta anknytningen? Någon som vet?

        Anknytningen kommer definitivt påverkas, och inte på ett positivt sätt.

        Alltså nä, jag fattar inte er. Har ni barn själv? Min son på 1,5 år pratar som förskolan hela tiden, säger att det är roligt att vara på förskolan och när jag hämtar honom och tittar i fönstret ser jag honom leka med andra barn. Anknytningen till honom har inte påverkats alls då han är lika gosig, kramig, pratig och lekfull med oss som vanligt. För många barn är det bara roligt och bra för det sociala samspelet att få integrera med andra barn. Alla är olika. Andra barn får stark seperationsångest. Men prata inte om att alla är likadana. Ni är ju inte alls pålästa och erfarna, eller?

          Barn kan vara otryggt anknutna och samtidigt vara lekiga och pratiga. Du kan inte mena allvar när du skriver som du gör, du problematiserar inte över huvudtaget. Du borde ställa frågan till dig själv istället- du är inte alls påläst eller erfaren, eller? Ditt resonemang kring anknytning och små barn är otroligt platt. Om du inte har litteratur i frågan kan du för all del googla. Kanske lär du dig något.

            Ja, jag vet vad otrygg anknytning är. Mitt barn är söker tröst när han är ledsen, blir glad efter ett par minuter och återgår därefter snabbt till sitt nyfikna jag igen. Han är trygg i sin omgivning både hemma och på förskolan. Det är det är det känslomässiga mötet som är viktigt för anknytningen och det får han både hemma och på förskolan. Så sluta prata som att ni vet hur det är för alla. Du kan inte säga att mitt resonemang om anknytning är platt när du inte ens hört mig resonera om ämnet, du löste bara min korta text.

              Samma här. Delar din positiva upplevelse av fhsk, Anonym 19:45. Dock pratar inte min son så uttömmande ännu, hade varit kul om han redan i den här åldern redogjorde för sin dag ? Vid lämning springer han emellertid in och då jag hämtar brukar jag först tjuvkika på honom genom fönstret, varpå han alltid sitter förkovrad i byggrummet eller bondar med något annat barn. Så här långt i livet ingen otrygg anknytning för fem öre. Kanske skiljer det sig åt barn emellan men då mer på individnivå, hävdar iaf jag.

      Jag har barn och varför skulle jag vilja missa tid med min son bara för ett nytt barn kommer?
      Det finns otroligt mycket forskning om anknytning. När ett barn är yngre än 3 år har hen inget som helst behov av förskola och det kan rent utav skada anknytningen.
      Föräldrar lämnar sina ungar gråtandes på förskolan trots att dom har ett val och möjlighet att ha barnen hemma?!!?! Det är en annan sak om man inte KAN ha sitt barn hemma (lider med er).
      Men alltså ni andra som frivilligt lämnar bort era små. Ni är riktiga egon och borde låtit bli att skaffa barn.

    OT
    Nu har Lovisa Worge en ”ursäkt” på sin story. Framöver ska hon vara med ansvarsfull…. ??‍♀️
    Hoppas innerligt att dessa flunsor tappar följare, något enormt så att de känner av det ekonomiskt. Och vilka företag vill arbeta med oseriösa flunsor som inte kan bete sig under en pandemi. Samma med Sarah Tjulander, varit på bubbelbrunch med vänner…. Hur tänker man?

    Hon sa från början att de skulle visa hans ansikte mindre längre fram. Nu gör hon det hon sa. Sen att det är trendigt nu är nog en slump. Älskar att alla här alltid ska hitta fel på alla.

      ”Okej” Kenza

        Vem är duuuuuuuuu som tvångsmässigt kommenterar alla positiva/försvarande kommentarer gentemot Kenza med en antydan om att personen i fråga är Kenza själv? Du förstår att det finns andra personer som inte delar din uppfattning utan att dessa för den delen är Kenza? Jag tror nämligen att du förstår det, men använder denna härskarteknik för att förminska betydelsen av den aktuella kommentaren. Sluta med det, var intelligent och argumentera för din sak med sakliga argument och god ton istället

          Okej Kenza 🙂 haha nej men ta det lugnt hörru. Ta saker med en gnutta ironi ibland. Detta är inte det mest seriösa forumet.

          Dessutom var det min första gång jag skrev en sådan kommentar så vart detta med ”alla” och ”tvångsmässigt” kommer ifrån vet jag ej. Ha det gott.

          Ps. Vem är duuuuuuu som predikar till folk om att hålla god ton men inte gör det själv 😉

    Har hon tagit bort storyn eller är det bara jag som inte kan se den?

      Det var mer än 24 timmar sen så den har försvunnit automatiskt! Inget aktivt beslut alltså

    Känns lite Stefan löfven över den..

    Själv är jag mest förvånad över varför man väljer att skola in på förskola när man snart ska gå på en ny föräldraledighet och dessutom mitt i en pandemi?

    Här i mitt län är ju rekommendationen att inte ha sina barn på förskola om man inte måste för att minska trycket på redan ansträngd verksamhet.

      Jag har faktiskt inte tänkt så.. Jag har ett barn på snart 2 år och ska få mitt andra barn i sommar, planerar att skola in 2åringen i augusti. Men som många av er sagt är det inte den bästa idén pga både sjukdomar vid förskola och pga pandemin. Jag är dock orolig över hur jag psykiskt och fysiskt skulle klara av att ha både en nyfödd, med all lite sömn och fokus hen medför, samtidigt som jag har min 2åring hemma SAMTIDIGT som jag har en autoimmun sjukdom som utbryter vid stress. Dock har människor i alla tider tagit hand om sina barn så jag vet att jag kan, jag vet dock också att min sjukdom påverkas också. Men tack för att ni öppnade mina ögon lite!

        Jag tycker att influensers borde tänka sig för innan de repostar stories med andras barn. Tex en mamma som fotar sitt barn som ”städar enligt ekotipset”, taggar ekotipset och ekotipset repostar.

        I dessa fall bidrar ju influenserna att någon annans barn hängs ut inför 10 000-tals främlingar, även om det bara är för 24 timmar.

          Sorry, nu råkade det hamna som svar på en kommentar

        Ha inte dåligt samvete för att du skolar in ditt barn! Du gör det bästa utefter era förutsättningar, och ditt barn kommer ha det bra på förskolan medan du får egentid med nya bebisen. Tror folk måste lära sig att sluta komma med pekpinnar så fort. Världen är inte svart och vit nämligen.

        Men alltså varför tror mammor idag att dom inte klarar att ta hand om sina egna två barn? Varför vill man lämna sitt lilla barn på förskola när man ska vara hemma ändå? Tror du den tiden kommer tillbaka eller?
        Snälla ta till vara på ditt barn. Ditt barn har det allra bäst hemma med dig och bebis. Du kommer att greja det!! Jag LOVAR

          Jag sa ju att jag har 3n autoimmun sjukdom som försvårars vid stress. Om jag inte hade den hade jag självklart inte oroat mig att ta hand om mina två barn samtidigt. Skrev ju att människor alltid klarat av att ta hand om barn, så det är inga problem. Snälla, läs innan du dömmer mig.

          Mitt svar var inte enbart till dig! Men förstår att du tolkade det så. Förstår om du har problem med din sjukdom. Du kanske kan va sjukskriven och din man föräldraledig?

        Är du sjuk och inte kan ta hand om ditt barn så blir du sjukskriven och din partner får istället ta ut föräldraledighet och hand om barnet. Är inte svårare än så, och det är inte ovanligt.

    asså va? som att man inte skulle känna igen hennes unge ändå närmsta året?

    Jag sa ju att jag har 3n autoimmun sjukdom som försvårars vid stress. Om jag inte hade den hade jag självklart inte oroat mig att ta hand om mina två barn samtidigt. Skrev ju att människor alltid klarat av att ta hand om barn, så det är inga problem. Snälla, läs innan du dömmer mig.

      Skulle vara svar till ”Anonym 00.02”

    Hon fortsätter ju visa bilder på honom?… Idag så är han ju med på hennes sociala medier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.