Triss i Instagram

Ellinor Bjurström och hennes Jimmy väntar tillökning till familjen.
Stort grattis!!!

Penny Parnevik och bebisen i hennes mage har fått spendera helgen på Danderyds BB, som hon hyllar i sitt inlägg på Instagram.
Anledningen till inläggningen berättar hon ingenting om men både hon och bebisen verkar vara på banan igen.
Penny skickar även kärlek till familjen som kunde rycka ut och ta hand om sonen Atticus medan hon och maken Douglas befann sig på sjukhus.

Sara Songbird startar Big Brother-podd tillsammans med Joakim Kvist och Isabelle Hambe.
Podden, som man valt att ge namnet ”Hallå huset” har ingenting med produktionen att göra, och kommer komma ut varje måndag och fredag.

Kollade ni på förra säsongen av Big Brother och kommer ni i så fall kolla nu?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är ORIMLIGT laddad för nya BB säsongen och är rädd att bli besviken.. hoppas hoppas på roliga deltagare, och mycket aktiviteter!

      Kollar alltid fastän jag inte tycker det är så kul. Men tror deras podd kan bli bra!

      Blir aldrig detsamma med gänget där A englund var med bästa bästa !

        Nej verkligen! Joe, Tenny, Amandus, Hanna W, Sipan. Inget slår dem!

      Anty har typ avslöjat att hon är med

        Skit, hon är så otrevlig.

        När då?

        Hoppas hon är beredd på att åka ut först igen då.

          Varför skulle hon vilja vara med igen efter den hatstormen hon fick sist..

    Jag kollade. En blek kopia av forna tiders glansdagar med Adam Alsing som programledare, men det funkade som tidsfördriv i coronaträsket.

    Hon är ju helt oigenkänligt från när hon var med i ph?! ?

      Vem har varit med i PH?

        Isabelle Hambe

      Vem? ?

      Hon är programledare på p3 nu, väldigt mysig!

    Nellie är i Spanien men försöker köra frågestunder och låter stallskötaren skicka bilder på hundar och hästar. Hon lade upp i en live tidigare sista ridpasset innan Spanien

      Well, hon är i spanien för tävling väll? Eller det har jag antagit att det är jobbrelaterad resa, antingen tävling eller inköp av häst.

        Du tror inte att hon hade publicerat mängder om det då?

      Det är hästen som är såld till Spanien och ska dit. Inte Nellie

    OT: Men Dasha verkar ha missat all form av undervisning när det kommer till reklam och samarbeten eller? Hon fullkomlig sprutar ut partyland-ballonger och atticus rom med länkar och rabattkoder like there’s no tomorrow? Helt otroligt alltså, och så undras det varför man inte tar yrket på allvar ?

      Antar att de gör så eftersom det ändå inte får några följder om de bryter mot reglerna? Vet att Janni Delér pratade i sin podd om att när hon reklammarkerar så får de bilderna mycket sämre räckvidd, men att hon gör det ändå. Är man lite mindre noga med reglerna så väljer man väl bara att strunta i dem om det ger bättre siffror, om det ändå inte ger några följder som sagt. Sjukt störigt tycker jag, brukar tröttna på att följa de som fuskar eftersom det stör mig så mycket.

      Dashas son heter Atlas? Atticus är ju Parneviks

        Ja, men nu var det nog attilus kaviar som avsågs i inlägget ovan.

          Fast personen skrev ”OT” och Dasha ?

            ?

    Jag hade inte ens en aning om att Big Brother fortfarande sänds. Tittarsiffrorna måste ju vara betydligt mindre än för tex 10 år sedan?

      Det har varit paus mellan åren så det har inte varit igång konstant

    Hoppas att det inte är tillåtet att prata ihop sig vem man ska rösta på, det förstörde allt. Innan det här året har det varit autonomineringar på dem som gjort det. Låt det vara så iår också.

      Är det dom i huset som röstar ut någon?

        Nej men de nominerar varandra.

          Aha okej. Försökte komma ihåg hur det var sist jag såg det men kunde inte komma på. Då förstår jag.

      Åh, det hoppas jag med! Förra säsongen bestod ju enbart av taktiksnack. Sjukt tråkigt att titta på. Jag hoppas på mer roliga uppdrag och mindre taktik.

        Jag tyckte det var kul. Kunde leda till intriger och var ju lite småskoj för oss som hade på live:n hela dagarna i princip. Framför allt när allt ljugande började heheh

      Hoppas också! Tittade på den senaste säsongen och det var kul (eller så hade jag inte så mycket annat för mig under coronan) men fan vad man tröttnade på att INGET dom gjorde fick några konsekvenser? Märktes att det hela kom av sig lite när de inte kunde plocka in nya deltagare pga smittorisken utan fick harva på med samma deltagare i flera veckor utan att någon åkte ut.

    Nej har försökt titta på BB men det är inte alls som förr. Precis som Robinson så var alla de där programmen bäst i början. Sen har det bara gått utför.

    Visserligen gillade jag senaste Robinson men det var helt sjukt vad med mobbing och ångest där. Att produktionen inte gick in och stoppade gjorde att jag inte vill fortsätta se programmet.

    Tycker Ellinors son ser så otroligt ledsen ut på alla bilder han är med. ? Hoppas han är glad när kameran är väck.

      Jag tänkte mer på hela stylingen av fotot:

      Ellinor: Jimmy vi ska ta ett foto för insta om bebisen, sätt på dig något snyggt och ljust som matchar mig till bilden älskling!

      Jimmy: packar upp ett tio-pack melange t-shirts i stl XL från Ullared i stilen ”fyrkant” och tänker att ”det är nog ingen som ser vikränderna”

      Min unge har INTE nära till skratt när kameran åker fram, det verkar vara från barn till barn. Kan lova dig att min unge är go och glad med livet ändå! 😀

      Oj, nu läser du in väldigt mycket på några få foton. Vissa barn tycker det är kul med foton, andra inte. Barn kan inte de social reglerna som säger till oss att le på varenda jäkla bild.

      Hela den familjen ser så dyster ut. Ser verkligen ingen glädje värme eller harmoni alls hos dom. Tomt bara. Ett till barn för att rädda relationen känns det som.

    Har inte sett BB på många, många år. Däremot så väntar jag på att årets Robinson ska dra igång!

      Jag med! SÅ nyfiken på vilka som är med i årets säsong!!!

    Triss i instagram
    Måste vara de tråkigaste på BB

      Nej, inlägg om smygreklam och omärkta samarbeten är tråkigast.

        De delar förstaplats. Eller nej, triss i IG är nog den tråkigaste.

          Tänk dig triss i reklaminlägg ?

          Egentligen tycker jag att allt är rätt tråkigt.
          Jag följer inga som blivit influencers pga dokusåpor. Jag följer inga som bara agerar instagrammodeller. Jag följer egentligen inga influencers alls och tycker att allihopa är rätt ointressanta egentligen. För vem bryr sig egentligen om hur någon annan klär sig för dagen, var de varit och vad de ätit till frukost? Och vem orkar bry sig om precis varenda lilla grej som influencers blåser upp till orimliga proportioner?

          Jag tycker inte om att 40% av allt som postas här är drygheter om antingen Isabella, Paow, Anna Book eller någon som ännu en gång ”inte brytt sig om restriktionerna”.
          Tycker inte om klimatet i kommentarerna som oftast är riktigt giftigt. Jag tycker inte om att den som skriker högst får sin vilja fram snabbast och jag tycker inte om sättet inläggen skrivs på.

          Allt som oftast undrar jag vad fan jag gör här och frågar mig själv varför jag inte kan bryta mönstret att jag går in här på rutin. För man blir lika besviken varje gång.
          Eller så är det bara vinterdepressionen som blivit extremt tydlig. Vem vet..

            Haha, så träffande. Ibland känner jag mig som alla andra bittra jävlar här inne som följer folk bara för att reta sig. Fast jag gör det med denna bloggen…

              Eller hur!?
              Jag tycker att jag oftare och oftare börjar ställa mig själv frågan varför jag överhuvudtaget tyckte att den här bloggen var underhållande från början. För den har ju inte förändrats någonting.
              Istället för att jag fråga vad det är jag tyckt har varit roligt.

              Och att inse att man inte är mycket bättre än alla andra, det är bara skillnaden på plattform som är skillnaden. Den insikten gör faktiskt lite ont!

      Jag är här för kommentarerna, inläggen är ofta för långa för att jag ska orka läsa dem.

    Såg penny på en resturang längs Strandvägen igår mitt på dagen. Får inte riktigt ihop det här…

      Du kanske såg fel, helt enkelt?

      Antingen så var det inte hon du såg, eller så hade hon blivit utskriven precis.
      Det finns ju väldigt tydliga bildbevis på var hon varit i alla fall

        Nej jag såg inte fel. Det var hon, Douglas och Atticus. Tycker det känns lite olustigt men det är tydligen bara jag då.

          Varför?

          Hon blev ju utskriven? Varför olustigt?

    Fattar inte hur egoina någonsin kan få göra ett samarbete. Hon uppdaterar bloggen typ var fjärde dag, och uppdaterar aldrig Instagram (flödet). Hon är så tråkig, följer henne bara för att jag stör mig.

      Hon gör väl inte samarbeten just nu heller? När hon gjorde samarbeten var hon ju mer aktiv och jobbade inte heltid på ett annat jobb.

      Vad får man ut av att följa någon man stör sig på?

        Det är ju det denna bloggen går ut på?

          Inte för mig.

      Haha är det du som lämnat 1000 negativa kommentarer i hennes blogg? 😉 Jag följer också bloggar bara för att jag stör mig, men att jämt kommentera bara för att göra hennes irriterad eller ledsen känns faktiskt ganska orimligt.

      Det är helt okej att följa trots att man stör sig, men det är fan inte okej att skriva upprepad skit i kommentarsfältet. Andra som är där för att de genuint gillar Regina pallar inte med ditt gift.

        Men denna person måste ju vara en smula störd? Jag kan störa mig brutalt mycket på vissa bloggare/influencers, men inte fan ödslar jag tid på att kommentera surt och även hoppa över på Bloggbevakning och försöka dra igång hat… Inte friskt.

          Nej, ingen som skriver riktigt elaka, eller upprepat elaka kommentarer hos någon de faktiskt INTE känner, kan vara frisk i huvudet.

      Men egoina har ju redan ett heltidsjobb. Att vara influencer/bloggare är ju inte hennes inkomstkälla.

        Varför fortsätter man då med sin extremt tråkiga blogg

          Som en hobby?? Till skillnad från typ Annawii och Engla som bara tragglar på så brukar ju faktiskt Egoinas få minst 10 kommentarer per inlägg, så det känns nog rätt trevligt att blogga när man får respons från läsare.

          Varför fortsätter du läsa hennes ”extremt tråkiga” blogg? Det känns som att du borde skaffa dig en hobby och lägga tid på annat, för detta är verkligen inte sunt.

            Jag läser inte den eftersom den är extremt tråkig

    Anty har hintat sjukt mkt om 15 februari, plåtning, bo på hotell osv. Tror hon kommer vara med i årets BB igen

      Eller programledare kanske? Hoppas att de inte tar in henne eller någon annan influencer, så sjukt tråkigt

        Nä hon har själv sagt att hon vet vilka programledarna är och att hon inte är en av de tre

    Kul att dom får reklam för sin podd, så bra för dom, kanske har dom bett dig men du gillar ju Sara S.
    Jag gillar Big brother, kul, har tittat tidigare på typ alla säsonger och gillade förra, dock kommer jag nog inte lyssna på podden.

    Vad tyst det blivit om förra årets vinnare Sami, trodde han skulle bli superkänd och poppis, han var så härlig tycker jag. Han och en som jag inte minns namnet på nu började väl podda, har de lagt ner? Är väl nästan bara Annica Englund nu som verkligen är känd efter Big Brother förutom Linda Rosing och Gynning då.

      Han var ju svintråkig och negativt inställd till allt som hände i huset, det var ju iofs hela bunten där inne. Nä, hoppas på bättre deltagare i årets upplaga.

      Ja, och Peter Rung och Kitty Jutbring.

      Han var superhärlig men har förekommit i flera brottsutredningar under året, om jag inte minns fel rör en av dom narkotika. Verkligen jättesynd för han verkar vara en fin person och jag hoppades att hans nykterhet skulle hålla i sig.

      Glasman skulle han väl podda med, men de kanske inte klickade riktigt lika bra i verkligheten sen? Jag trodde också man skulle höra mer om Sami men corona förstörde väl för det också? Sen vet jag att han har släppt ett ”klädesmärke” som finns på nugge.se

      Men antagligen behöver han la pengar som alla andra och jobbar säkert som lastbilschaufför precis som innan huset?

    Kul för Ellinor och Jimmy och för den lille att få ett syskon, stort grattis till er!!!

    Vad händer i S-klanen, ekonomiska problem? Såg att Amanda S alla bolag hade röda siffror och flera hade gått back med många miljoner, och PDM hade förlust på 42 miljoner. 42! Hur är det möjligt, vad har de sysslat med? Där kan vi snacka luftslott och uselt företagande. De blev ju även stämda på 5 mille av konkursförvaltare.. och så skumma adresser, överföringar och lägenhetsbyten…

      Tror att de två sakerna du nämnde har med varandra att göra – alltså att de gick back 4,2 och att de är stämda på liknande summa. Det där var nåt bokföringstrix. Flytta pengar mellan bolag för att rädda dem från konkursen. Vi får väl se om det var tillåtet eller ej.

      Men håller med om att man vill veta mer! Enligt systrarna själva går det givetvis STRÅLANDE! Alla dumma och avundsjuka tidningar skriver ju dock inget om det

      Företaget skrev ner tillgången av ett annat företag, som gått i konkurs. Fullt lagligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.