Vad har våra influenciska män för sig?

Calle Schulman och munskydden – reklam?
Vad tror ni?

Alex Schulmans bok ”Överlevarna” har sålts till 31 stycken länder.
Betänk att Stieg Larssons ”Milleniumtriologi” har sålts till 41 stycken länder och att han, år 2008, var världens andra mest säljande författare, så får du en uppfattning om hur bra det faktiskt går för Alex bok.

Alexander Pärleros och Framgångsakademin har presenterat en fotokurs med Bingo Rimér bakom spakarna.
Jag tycker den låter spännande, jag skulle gärna bli bättre på att fota djur och människor. Mest djur då… 😉

Jag skulle kunna välja bort dem båda, inga problem. 😉

Marcelo har nedräkning till lilla bebisens ankomst.
Jag tar för givet att hon kommer få namnet ”Camilla”.
Frågor på det?

Thomas Sekelius fortsätter med sitt röda flöde och jag känner bara att det är dags att byta färg nu.
Kanske till blått? Blått är flott!

”Älskling, hur har du haft det på jobbet idag?”
😉

Jon Olsson är på väg tillbaka efter att ha bränt ut sig, och gör detta med att publicera en vlogg per vecka där han mest bara leker och har kul.

Filip Dikmen har förlorat sin missekatt. 🙁
❤️

 

 

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt, men att Kammi har betalt samarbete med solarium på Instagram? Är inte det.. jättefel 2021? Behövde få ut frustrationen någonstans och det blev här. Hejdå.

      Njae, varför är just solarium jättefel? Är väl allmänkännedom att solarium inte är klockrent, precis som mängder av andra saker som görs reklam för.

      Vem är Kammi?

        Och solarier?? Trodde ingen använt det sen 90 talet. Allvarligt finns det fortfarande folk som använder det?( Och nu menar jag inte folk med hudsjukdomar som mår bra av sol)

          Eeh? Familjen Stolledano är flitiga solariebesökare. De har jagat spons utan framgång dessvärre. Undrar varför…

            Fast deras solariebesök är ju spons, det är ju för att göra reklam, smygreklam.

          Oj oj oj… det är vanligare att sola solarium än du tror. Det är bara det att ingen pratar om det för det är lite skamligt

            Kammi är inte så begåvad så hon förstår inte sådant. Hon ville ha älghorn men var noga med att säga att hon skulle inte köpa sådana som skjutits utan sådana som fällt sina horn. Undra hur hon tänkte då när trofén på väggen är med skallen på. Ångest och diagnoser, tycker det är lite tragiskt att titta på. Men hon verkar snäll även om inte hissen går ända upp.

        Bästa influencern i Sverige.

          Du måste skämta, mer wt blir det ju inte. Ser ut som en som är beroende av heroin.

      Jag har också frustration jag vill bli av med, hoppas det är ok att jag kapar din tråd: Jessica Anderssons melloklänning gjord av 127,5 kvadratmeter tyg ?!!! Hur kan man tycka det är en bra idé att slösa så?

        Detta va väl långt ifrån en ok kapning ?

      Älskar Kammi. Hon är bara för ung för att fatta att solarium är fel.

        Fast hon är väl typ 25? Inget barn direkt

      Hon ser bara smutsig ut

    Nja vet inte om man kan lita på siffror eller något som kommer från Alex S, de överdriver alltid allt och låtsas att allt går bättre än vad det gör för att det SKA gå bättre, för att FÅ framgång och för att kunna tjäna mer pengar. Luftslott och mångmiljonförluster i fugans bolag t ex. Ja självklart är det smygreklam Calle gör, gör han ju typ hela tiden för en jacka också eller något klädmärke.

      *frugans bolag, ett r föll bort. Hur går det med A&H s stämning. PDM verkar ha gått back med hutlösa summor, många miljoner i förluster? Där verkar det ha lajvats luftslott, uselt företagande.. men det kanske går bättre nu och har ordnat upp sig eller är det under utredning kanske? Verkar osäkert att jobba för dem, de sökte ju säljare nu, kanske bör avrådas från att ta anställning där.

        Vad har hans frus bolag med hans framgång som författare?

        Det är inte precis något som är svårt att kolla upp.

          Jo så är det.
          Frugan är dålig på att driva bolag. Därför ska vi misstro Bonniers uppgifter på vilka länder förlaget sålt boken till. Känns ju självklart.

          Fast det handlar väl om att hela S-klanen överdriver, lajvar, fifflar och inte är helt ärliga och reko alla gånger, de är inte att lita på. Undrar hur Calles företag går, känns som att något skaver även där. Han var med på tv nyss, så roligt för Calle hehe

            Lite fjantigt att påstå det skulle vara lögn boken släpps i 31 länder- det är alldeles för enkelt kontrollera. Oavsett vad man tycker om Schulmanns är det nog bara att gratulera i det här fallet- otroligt bra verkligen.

      Jag har svårt för influencers generellt och noll till övers för poddare/reklampelare som Hannah och Amanda men Alex skriver jävligt bra böcker, och jag är ganska beläst vill jag påstå. Överlevarna är bra och obehaglig så det är inte förvånande att det är många som vill ge ut den. Hans bästa är dock Bränn alla mina brev och Glöm mig. Otroliga.

    Får panik när jag ser tygmunskydd på stan, litar inte ett dugg på att de tvättas och byts som de ska. Calle S ger mig verkligen slarv-vibbar i sammanhanget!

      Nu går det tyvärr inte att länka klipp från you—-tube här, men jag skulle inte oroa mig så mycket för det om jag var du.

      Lägger klippet nedan så får vi se om CamCam släpper fram det senare. ?

        Här är det ??

        https://m.youtube.com/watch?v= cijrvXEnnA4&feature=youtu.be

          Sorry mate, länken leder ingenstans. Prova använd en URL shortener för Youtube-länkar, då går de igenom direkt utan att fastna i modd och länken bryts inte 🙂

          Haha skrev ett svar att länken tyvärr inte funkar, men kommentaren fastnade i modd för jag använde Y-ordet 😉 Men mitt tips var att använda en URL shortener för att länka Y-länkar, då fastnar de varken i modd och länken brukar inte brytas 🙂

            Aha, tack. ??

            Tror dock att det inte är mitt fel att den inte funkar.

              Något verkar hända här på BB när jag lägger upp. På min blogg och andra funkar det.

                Nej jag lyckas inte lösa hur den här bloggen scrabblar adressen. Testat flera gånger.

                Men om ni googlar efter den här titeln hittar ni klippet.

                Face masks new infections significantly, German study finds | COVID-19 Special

                  Reduce? Vad bra!

              Nej, inte ditt fel, är något med filtret när man kommenterar. Mobil Y-länkar brukar hålla oftast, men när jag postat Y-länkar från datorn så bryts de som oftast här. Så har börjat använt typ https://cutt.ly/ exempelvis för att de ska gå igenom och inte brytas härinne.

      Det munskyddet som han bär har ett tjockt filter på insidan som kan bytas ut. Räknas som ett n95-munskydd. Har själv det munskyddet och är väldigt nöjd. Annars håller jag med dig om tygmasker generellt.

        Var inne och kollade på webbsidan i min förfäran, efter 100 timmar rekommenderade de att byta? Blä

      mer ”panik” av alla som inte har något munskydd alls och sen går så nära andra människor som de kan. Har märkt att när jag bär munskydd försöker folk, speciellt män, gå närmare mig än annars innan pandemin alltså. Helt sjukt!

        Oj, i vilka områden rör du dig egentligen? Har aldrig hört eller sett nåt liknande

        Håller med! Nästan uteslutande män i 50-årsåldern som dessutom verkar tycka helt plötsligt är ok att sätta sig bredvid på t-banan?! Bekvämt för dem att känna sig trygga för att jag tar ansvar, men själva slipper de liksom ?

    Kul inlägg 🙂
    Alex bok behöver inte nödvändigtvis sälja så bra bara för att den säljs i flera länder.

      Det är ju dock ganska osannolikt att utländska förläggare köper rättigheterna om de inte är säkra på vinst.

      RS

        Japp.

          R Stella?

            Stämmer bra.

              Pinsamt. Bra att det avslöjas.

              Jaha är det därför RS i flera år i podd och på Instagram sa att hon bor i både LA och Stockholm. Jag fick aldrig ihop det, för det va uppenbart för mig som lyssnare och följare att hon aldrig va i Sverige. Fattade inte varför hon insisterade så. Nu föll poletten ner!

                Jag har alltid tänkt att det var för att hon inte hade ?? uppehållstillstånd och var tvungen att lämna landet var tredje månad typ ??‍♀️
                Igår såg jag kommentarer om lägenhetsdebaclet på hennes senaste ig-post, men de är bortplockade nu. Hon sålde kontraktet före den skärpta lagstiftningen så det lär inte bli något av det tror jag

      Camilla, GRÄV!!!!!

        Håller med!

        Är väl redan grävt i detta? Läs kvällspressen.

        Finns redan tråd på FB.

    Klart det är smygreklam som Calle håller på med! Hans bolag gör reklam åt Meds apotek där munskyddet säljs….. Trodde i min enfald att du snappat upp det redan?
    Dessutom jackan, den är bör nog också reklammarkeras. Såg att Victor F hade en från samma märke som också fotades med samma vibe. De lär ju fått jackorna för att sen lägga upp. Så trött på att man smyger. Stå för det om du fått spons!

    Stackars misse, hårdhänta lekar o hur höll han missen när han dansade och varför. Stackars misse.

      Öööh? Överdriv lite till?

      Har själv katt och tro mig vill han inte bli buren hade min varit omöjlig att bära sådär utan att hela kroppen på kissen åmar sig åt alla håll. Så tror nog inte han led så mycket. ?

      Va? Jättefint se hur katten lekte, vaddå ”hårdhänt” eller vad syftar du ens på? Ang bärandet- tro mig, en förbannad katt hade hoppat ner oavsett vad husse eller matte vill.

    Klart att Calle gör reklam, lika säkert som amen i kyrkan?

      Kan fortfarande inte se en banan utan att tänka på Calle.

    Säga vad man vill om Alex men skriva kan han!

    Men..hur länge ska han mjölka sin far och barndom på pengar egentligen?

      Tills det inte genererar pengar längre, skulle jag tippa.

        Fast…man ska ju ”gräva där man står” sägs det.

      Njaa, jag tycker inte att han är så bra på att skriva. Han är på samma nivå som Läckberg.

        Jag hoppas du skojar! I nivå med Läckberg? Alex är briljant!

          Helt ok men verkligen INTE briljant ?

            Han är ju faktiskt inte alls nånstans på samma nivå som Läckberg. Inte samma anonym som ovan men man får ju erkänna AS har riktig talang (inget ont om läckbergs språk för de som gillar henne men de går ju omöjligt att jämföra).

            Jo han är riktigt vass med pennan.

        Låt mig gissa- du har aldrig läst en bok? (Inte heller Camilla Läckberg eller Schulmann…) Du har läst OM Camilla Läckberg på BB så du har fattat många inte tycker det är så bra men det är nivån på din litterära analys och Schulmann har du inte ens läst OM…

        Håller inte alls med, jag tycker faktiskt att han skriver riktigt jäkla bra böcker alltså! Har inte så mycket till övers för honom personligen, men skriva kan han faktiskt.

    Berättade inte Bianca att det var avsnitt två av Wahlgrens som gav henne lite ångest? Tyckte ändå det var ett helt vanligt avsnitt.

    Dock tyckte jag lite synd om henne när hon sa ”Philippe kommer säkert dumpa mig och Lovisa kommer skaffa nya kompisar…” Som att hon såg in i framtiden.

      Antingen klippte de bort det för att hon blev så ledsen eller så kommer det längre fram. Man har kunnat se i trailers att hon och Pernilla har ett sjukt stort bråk, lär väl va det.

    Jag visste inte att Jon bränt ut sig. Försökte gå tillbaka i hans flöde och hitta info, men hittar inte någon info om det. Har han pratat om detta?

      Det var därför han slutade med sina veckovloggar. Kolla på någon av de sista i säsong 4, har för mig att han varit ledig i mer än ett år.

    Amir är väl ingen flunsa? YT är nedlagt och bara smygreklam för läskeblasken och iciw-kläder.

    Skriv om RS som sålt svartkontrakt för 800.000

      Hur vet ni att det är RS?

        Det finns en delvis maskad bild som är identisk med en originalbild på henne.

        Flashback. Måste dock säga att man ändå typ kunde lista ut det på beskrivningen. MEN såklart är det ju bara spekulationer ändå

          Alla kommentarer om svartmäklare blockas på hennes IG.

    Varför reagerar ingen på Gott Snack Radio!! Där sitter Runar och Emilio och tycker synd om varandra! Snälla Emilio kryp tillbaka under din Sten!!!

      Lol ja, under din Stig också! ?? Så även Runar.

    Något som vet eller kan gissa sig till vad Bianca gjorde de två veckor hon var ledig, som exonphspoiler hintar om att hon vet på sin story? Är det att hon har varit utomlands? Eller att hon inte ville svara på frågor om fest under Corona etc?

      Någon op kanske?

        Tycker det är så konstigt att ingen märkt hennes nya haka.

        Hon har ju gjort både näsan och hakan, frågan är bara när och det är möjligt att det var just då. Hakan är troligtvis bara fillers dock.

          Hoppas verkligen det här är falskt- hon var så otroligt vacker naturlig så blir helt knäckt om hon verkligen börjar operera sönder sig. På samma sätt jag tycker det är så synd hon kört så hårt med fillers och botox, finns det en människa på jorden som INTE behöver är det ju hon.

          Ser inte näsan exakt likadan ut som den alltid gjort?

      Hörde något om att hennes fillers som hade vandrat behövde ”brytas ner” innan hon kunde fylla på nya fillers

        Men det är ingen jättegrej att göra. Har själv fått bryta ner fillers pga det, man får bara en spruta och sen försvinner det lite dag för dag.

      Jag tror hon förstorat brösten, tyckt det skymta under hennes stora tröjor.

        Verkligen! Tänkte på det när hon packar upp skorna i senaste ”follow me around” videon
        Kanske därför hon inte var på Worges födelsedagsfest?

          Exaakt!!

      Bianca har haft samma näsa hela tiden. Däremot har hennes hakparti förändrats. Om ni kollar hennes gamla bilder så är hakan mer lik hennes bror Benjamins. Lite större och ”rundare” nu är den mindre. Och inte lika mycket underbett. Precis som Kim Kardashian har förändrat sitt hakparti.

      Vet inte om det är med fillers eller operation.

    Är det bara jag som tycker att tomas sekelius ser ut som Hanna schönberg eller vad hon heter? ?

      Haha ja men spot on. Hade kunnat vara syskon.

      Exakt vad jag också tänkte! Så lika

    MISSEN ?

    Munskydden i reklamen är dyra. Vet inte vad som rekommenderas i Sverige men här (i Amerikat) gäller ”DO NOT chose Masks that have exhalation valves or vents which allow virus particles to escape.” Enligt CDC (Centers for Disease Control and Prevention).
    https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/prevent-getting-sick/about-face-coverings.html

    Om man går in på munskyddens sida så förklaras det att ”The Airinum exhalation valves are specially designed to not spread exhaled air horizontally outwards, like when you are normally exhaling. The valve cap pushes the exhaled air to the sides of the valves. This reduces the spread of exhaled air.”
    Vet inte om det stämmer…..

      Jo det stämmer- det är ju hela poängen med dem.

      Går att byta valven till såna som inte släpper ut luft också. Airinum skapades långt innan corona, främst tänkt för länder med mycket luftföroreningar.

    Jag förstår nog inte varför man följer Calle Schulman? Översittare, ibland riktigt elak, gör pengar på sina barn och allmänt ointressant?

    Är lite intresserad i narcissisten Amir, vad gör han? Hans bolag omsatte ingenting förra året och en 97a (?) sitter i styrelsen. Han springer runt på Hemköp och är jobbig, tränar 4 på morgonen och kollar på Blackpink. Har han någon sysselsättning?

      Nej. Han är inte aktuell längre faktiskt…
      han borde gå tillbaka till att vara frisör och arbeta på sina vänskapsrelationer

      Undrar också. Hur försörjer han sig?
      Betalar ICIW och Lohilo så bra att han inte behöver jobba? Vad har hänt med Vanna, Nicole, Andre och hans andra före detta vänner? Varför går han upp mitt i natten? Tränar han ben nånting nu?
      Så mycket frågor…

      Åh det undrar jag också! Jag följer honom på Snapchat där han lägger upp att han går upp kl 3-4 varje natt och går och tränar. Han verkar inte må bra…

    vad jobbar janni delers pappa med?

      Han har/hade ett väldigt framgångsrikt byggföretag i Sverige. Sen har man köpt hus i Spanien som han renoverat och sålt av i omgångar. I framgångspodden så finns det ett avsnitt där han är med och medverkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.