Det händer på Instastory

Margaux Dietz har inlett ett samarbete med Lili Assefa, samma kvinna som bland annat representerar Camilla Läckberg.

 

Fler influencers som skiter i restriktioner och sina medmänniskor. Nicole Wennerström Larsson har återigen rest utomlands, den här gången till Dubai med vännen Sarah Nielsen.

 

TramsFrans om influencers som säljer sina vänner och kollegors pressbud på Sellpy.

 

Antonija Mandir ska ha bloppis så är ni sugna på någonting från hennes garderob så får ni hålla ögon och öron öppna den 21 februari.

 

Alice Stenlöf visar upp lite ”Torsk på Tallin-bruna kläder” som eventuellt kommer vara del av nästa släpp från hennes företag A-Dsng.

 

Anis Don Demina beskriver vad det bästa är med sin flickvän Filippa. Naaw!

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj, jag tror inte jag äger 199 plagg ens om jag räknar ihop sommarkläder, vinterkläder, ytterplagg, skor..

      Skönt! Mina gaderober är överfulla. Tror jag är uppe i 100 bara jag räknar strumpor och underkläder.

        Jag har under detta år inte handlat något nytt och försökt rensa ur (sälja på Tradera och slänga det som är trasigt) och det har varit SÅ SKÖNT att se garderoben minska! Ska fortsätta ett år till.

          Jag gillar att ha mycket kläder. Så länge man använder allt.

            Använder max 10% av mina kläder. Resten bara tar plats, och varje gång man ska välja kläder får jag beslutsångest.

      Nu har jag faktiskt räknat klart. Jag har 130 plagg (inklusive underkläder, mysplagg, bad-och träningskläder, jackor, skor). Det jag inte räknat med är halsdukar, mössor, vantar, med allt det är jag kanske uppe i 150. Och då tycker jag att jag har ganska mycket kläder.

        Har du räknat strumpor som par eller var för sig?

          Och bh, har du räknat dom per styck eller per kupa?

            Och byxor, har du räknat dem som styck eller per byxben?

        Du har för mycket fritid t.o.m för att vara i pandemi tider.

          Det tog väl högst en kvart så ingen stor grej 🙂

        Blev inspirerad av att räkna andra grejer hemma när jag läste ditt inlägg, nu ska jag räkna mina pennor och sudd, sedan blir det gem, nålar och prydnadsugglor som står på tur!

      Det enda jag har löjligt mycket av är underkläder, tycker det är så sjukt tråkigt att tvätta just underkläder så nu har jag så jag bara behöver tvätta dem var trejde månad. Men då blir det stortvätt på dem 🙂

    Känns det inte lite som att Margaux vill visa att ”Nä jag är minsann inte rasist, jag har en PR-partner som är svart”? Förutom att hon, precis som Margaux nya fästman, har kopplingar till Camilla Läckberg?

      Eeeh nä? Gjorde noll reflektion över detta, säger kanske mer om dig än något annat..

      Håller med Popen ovan, säger mer om dig än Margaux……

      Förstår inte vad du menar? Hur är Läckberg kopplad till Margaux potentiella rädsla för att framstå som rasist?

      Sluta blanda in rasism i allt. Att du ens reflekterar över deras olika hudfärger på det sättet säger mer om dig.

      Hahaha, paniken att i varje ögonblick påvisa sin värdegrund….stackars dig.

      Det är väl snarare så att hon har insett att hon är helt körd på marknaden och måste ta in krishjälp!

      Mja, det är väl kanske att analysera inlägget lite väl mycket

      Konstigt formulerad mening hörredu!

      OM det nu skulle vara ett strategiskt val av Margaux att välja någon inom PR som är svart är det väl inget negativt eller? Eftersom hon faktiskt har fått en hel del kritik för att inte tänka igenom och göra rasistiska beslut så är det väl bra att ha någon med större inblick som kan hejda henne?

      Som alla redan påpekat säger den kommentaren mest om dig. Tror de flesta tänker ”oj, hon har skaffat en riktigt vass PR kvinna” (kanske en av de vassaste) inte ”oj, hennes PR kvinna är svart.”

    Varför kostar Margaux bok tio kronor mer än Idas?

      Den kanske är signerad…? ?

      Den är oläst?

        Haha, ”mint condition”!

    Hur kommer det sig att Anis har skyddade uppgifter? Har han någon hotbild mot sig?

      Känns väl tryggare efter att han blev rånad

        Eller hade inbrott menade jag! Pudel!

        Är det så lätt att få skyddade uppgifter att ett inbrott räcker som ett skäl?

          Och är en offentlig person

          Vadå ”så lätt”? Har varit stalkad i fem års tid, har två polisanmälningar men får ändå inte skyddade uppgifter. Har blivit överfallen av personen och personen ger mig ingen ro. Så att det är ”så lätt” är det verkligen inte, och för övrigt borde det vara det då det inte finns någon jävla anledning till att exakt vem som helst ska veta vart man bor, vilket lägenhetsnummer, våning osv. Det är helt idiotiskt. Klart han ska ha skyddade uppgifter. Han tjänar mycket och det är säkert en massa småbarn som väntar utanför hans port annars. Så trött på överdrivet nyfikna människor.

            Håller med. Vi är för öppna med folkbokföring och taxering i Sverige. På hitta.se har vissa sin folkbokföringshistorik listad också… Utomlands kan det vara tufft att bara hitta någons telefonnummer.

              Word! Här i Finland hittar du fan inte ens telefonnummer till en person, jag tycker det är så konstigt att man till och med hittar hemadresser på folk i SWE ?

                Och inkomst och betyg…

    Alltså, kan någon ge mer info om Alice eller vad har hänt? Har hon och JIreel gjort slut? Större läppar, större bröst och ser ut att ha gått ned mycket i vikt samt tycker näsan ser mer rak ut som hon lagt in fillers? Inga problem med detta med blir skevt med tanke på vad hon skrivit på sin blogg.
    Varför så mycket förändringar, ska hon va med i något program eller vad?

      Om du swishar mig en slant så kan jag berätta.

        Nummer?

          112

      Vilka program behöver man det där för?

        PH

        Fråga doktorn hälsa

      Undra vad Lisa Anckarman har att säga om det hela. Hoppas hon känner att sin ”älskar hur du rockar små bröst”-kommentar var väldigt onödig.

        Ja eller tjejen som tyckte det var konstigt att Filip var med henne för ”han gillar ju stora bröst”. Vem fan lägger ens en så elak kommentar.. inte konstigt att hon kände press att fixa dem. Men jag förstår henne helt, varför lida när man kan fixa till nått på en timma.

      Japp det är slut sen en tid tillbaka. Hon har ångest att behöva berätta och ångest över att inte duga med sitt utseende

      Ja hon har fixat brösten. Är 10000% säker. Bröst blir inte större av viktnedgång. De sitter högt (färsk op) och är rätt långt ifrån varandra. Hon var helt platt innan. Hon har litet implantat, typ 300 cc. Hon har pratat om sina komplex en hel del så det är helt förståeligt att hon fixar dem. Kul för henne, tycker inte det är något hon ska behöva prata om då ingen har med hennes kropp att göra.

        Eh Jo mina blir större få jag går upp i vikt och mindre få jag går ner i vikt alla är inte som du!!

          det är ju precis det hon skriver?

      Fast alltså vadå skevt? Är det inte här som folk brukar hävda att kvinnor minsann inte ska behöva få kommentarer om sin kropp men sen är det jämt fullt med kommentarer om andras kroppar och utseende och det är ALLTID av andra kvinnor. Män är fan ingenting jämfört med andra kvinnor, särskilt avundsjuka sådana

        Men folk här är inte friska. En av toppklmmentarerna igår var någon som tyckte Bianca skulle ”bemöta” frågor hon visst får i i sin dem om sitt förhållande och ”näsoperation” som hon inte ens gjort.. alltså hur entitled får man bli? Och hur fan kan man ens ta sig rätten att tycka en okänd människa ska BEMÖTA en annan okänd människas frågor om dess förhållande. Helt sjukt alltså

          Varför hänger du själv här om ”Folk här inte är friska” och du bara har negativt att säga om denna plats?

            Det finns guldkorn! Och ibland roliga inlägg. Men om man surfar in här i tron om att folk i kommentarsfältet är normala är man ute och cyklar. Tur att det riktiga samhället inte ser ut som folk här.

              Du säger alltså att du själv är onormal och ”Inte frisk”? För du verkar ju vara en av dem som kommenterar mest här?

        Hmmm, du låter aningen bitter/ aggressiv? Fråga 1) hur kan du vara säker på att det ALLTID är av andra kvinnor när de flesta heter ”anonym”, är anonyma och man omöjligen kan kolla om alla är kvinnor eller ej?
        2) Tror du att det är en och samma människa som står för samtliga kommentarer och åsikter här? Det har aldrig slagit dig att det kan vara olika personer som förespråkar att man inte ska kommentera och andra som kommenterar tex onödiga operationer osv? Du vet att det är det kommentarsfält ofta brukar vara till för, att olika åsikter ska få debatteras?

          Det är mest kvinnor som hänger här. Det är sällan det är motsatta åsikter. Går en åsikt mot strömmen dumförklaras personen.

            Det var ju exakt just motsatta åsikter i kommentarsfältet som den bittra klagade på?

          Jag är bitter för att jag påpekar det uppenbara? Att folk här ofta är elaka mot andra kvinnor? Är det vad ni som spenderar dagarna med att leta fel hos andra intalar er för att må bättre? Att folk som säger vad ni är bara är ”bittra”, när det är ni som i själva verket är det? Herregud

            Oj, nu lät du väldigt bitter igen! Och drar alla över en kam, drar förhastade slutsatser kryddat med lite fördomar. Återigen, hur vet du att det är samma person som hänger här dagarna i ända och skriver alla kommentarer? Bloggen har väl några miljoner besök i månaden, så inte helt otänkbart att det är några stycken av dem som kommenterar. Varför hänger du själv här om allt enligt dig är så himla dåligt?

        Det har inte slagit dig att de som kommenterar andras utseende inte är samma personer som fördömer detta beteende? Själv ser jag dock inga som helst fel med att peka ut diverse skönhetsoperationer och ingrepp. Detta är trots allt människor som säljer skönhetsprodukter med hjälp av sitt utseende. Ett utseende som de alltså inte fått av produkterna de marknadsför.

      Menar du att hon skulle hunnit med allt det där under den veckan som det gått sedan de gjorde slut? Kollar man hennes Tiktok verkar det tycärr som hon blev lämnad ☹️

      Svarar på det jag vet till 100%. Hon var tydligen den som gjorde slut med Jireel, hon mår skit över detta och har tydligen mått dåligt hela året och under tiden i deras relation, därav hur hon rasat i vikt. Man förstod väl att det inte skulle hålla, han är en 20 årig artist.. Hon gjorde även brösten i höstas, läpparna har hon gjort sen en tid tillbaka. Näsan ser annorlunda ut men vet inte om hon gjort något med den.

      Hoppas att Alice och Philip hittar tillbaka till varandra<3 Han verkade vara en så fin och snäll kille

    Alice är så himla söt.

      Översminkad och plastig precis som sina influensa-kollegor

      ”ser förjävlig ut” Stick, skicka lite bilder på dig själv så att vi kan bedöma dig istället 🙂

      ? Förjävlig.. Wow. Kolla dig i spegeln nästa gång du kryper upp ur din håla så kanske du håller käft om andras utseenden sen en stund iallafall. Ditt lilla troll.

    Härligt! Alice Stenlöf är lika strålande glad som på alla hennes bilder?

      Skönt!! Så tröttsamt att kvinnor jämt ska le fake på alla bilder!

        Ja som hon som sökte trädgårdsarkitekt igår. Sp cringe leende…

          Vem?

        Tycker dom ska sluta ta 20 foton på sig själv och lägga ut i varje inlägg. Titta på mig, vad snygg jag är/vad ledsen jag är/vad glad jag är/vad kär jag är/vad fina kläder jag har. Dom skulle slippa alla kommentarer om hur dom ser ut om dom bara sluta lägga ut foton på sig själva.

    Pinsamt att ett såpass stort namn lägger ner tid på att kränga grejer för 30-40 kr.

      Precis, varför inte bara skänka grejerna t ex till Stadsmissionens second hand.

        Tror du hemlösa behöver flunsböcker?

          Smart du är då… Kanske, men bara kanske.. kan man sälja böckerna och se till att de hemlösa får vad de behöver för pengarna man tjänar?

            Eller så kan du svara på frågan? Tror du hemlösa behöver flunsaböcker?

              Det man lämnar till stadsmissionen säljs i huvudsak i deras butiker så din fråga är helt irrelevant.

          Så du vet inte hur Stadsmissionens second här funkar. Det funkar så att de tar emot grejer som de säljer till folk och pengarna går till förmån av Stadsmissionens verksamheter. Så grejerna går inte direkt t ex till hemlösa och man behöver inte vara hemlös för att handla på Stadsmissionens second hand.

      Om dom har 200 grejer som kostar 30:-/st så blir det ju lite.

    Camcam hur funkade din kupp med att få fler folk till din insta? ?

      Av med foliehatten

      Den växer med många tusen i månaden så ??

      Tycker det är väldigt bra att denna blogg finns på flera plattformar så någon alltid funkar om vissa inte fungerar. Och dessutom fler inlägg och kommentarer.

    Vad håller Bella på med? Visar tittsen i bh efter bh?!?

      Hon hetsar dykaren.

        Varför? De är ju redan ett par. ??‍♀️

          Och då förekommer inte hets menar du?

            Varför skulle det?

        Nänä, hon fiskar efter större byten än en pruttande, dagdrivande fejkfotograf….

          Pruttande?

            Syftar på luftbubblor under vatten 🙂

              Hur gammal är du?

          Ja, även denna gång är hon ute efter sill snarare än strömming 🙂

            Hummer är också gott 🙂

      Dylika bilder utan kontext brukar bara tyda på en sak. Desperation.

    Herregud, 199 plagg… Mitt mål för 2021 är att handla mer second hand och köpa kläder av kvalité. Kan vi inte alla sluta köpa kläder från hemsidor som Shein, för att sedan sälja kläderna vidare, för att kunna köpa mer. Extremt ohållbart beteende.

      Åtminstone börja tänka igenom våra köp en extra gång. En del av Antonijas kläder ser ju typ helt oanvända ut.

      Mitt mål är att inte köpa kläder alls.

      Mitt mål är att sluta pendla så fe-ruk-tansvärt mycket i vikt att jag ständigt måste ha fyra-fem uppsättningar av allt.

        feruktansvärt?

      Det är väl bättre att köpa, och när man inte vill använda längre sälja vidare? second hand om något är väl hållbart?

    Två saker jag tänkt på:
    1) av princip köper/lånar jag inte influencers böcker men ÄRLIGT talat, hur kan de ens ha stoff att göra en memoar/självhjälpsbok? Måste man inte typ ha levt lite för att ha nått att säga? De är ju så unga menar jag…
    2) Alice stenlöf ser ut som hon lider/är kraftigt uttråkad på alla bilder… Kul ändå att hon skriver ”pinch me” samtidigt som hon har samma min jag har på möten när jag är dödstrött och bara vill hem och sova.

      Deras böcker är mest baserade på påhitt och lögner, med en nypa sanning. Hade dem bara skrivit sanning har dem inte fått ihop tillräckligt för en bok.

      Kanske därför hon behöver bli nypt? Så hon vaknar till

    Nya uttrycket: Men snälla/snälla rara! Börjar bland de kreddiga influenserna och sprider sig.

      Nya och nya…

    Så det bästa med anis flickvän är att HAN blir en bättre person, peeeeeeerfeeekt. Usch

      Är det verkligen så hemskt att han tycker att hon är så bra att hon lyfter honom?

        Ja det tycker jag faktiskt, jag tycker det är ego. Också väldigt typiskt män att säga en sån sak. ”du får mig att må bra” osv. Det är ju en komplimang men med fel fokus tycker jag. Varför kan han inte bara komma på något som handlar om henne?‍♀️

    Trodde det var Arnold som var hela varumärket..

    Oftast läser man ju dem flesta böcker bara 1 gång, så är väl bättre att sälja dem så andra kan läsa? ang att sälja kläder är det samma där, bättre att sälja det man inte behöver istället för att slänga fina kläder.

    Lite fundersam över att det inte blivit något snack kring att Elaine Eksvärd bär peruk. Det är inte henna blonda svall som syns. Du kan omöjligt gå från mörk till blond så snabbt. Dessutom tycker jag man ser rätt tydligt vid hårfästet att det är peruk. Det måste vara ett roligt experiment för att se hur man blir bemött som blond. Spännande…

    En annan sak som händer på stories är att Hannah och Amanda bara öser på med omarkerad reklam. Helt ogenerade, som vanligt.

    Anis’ beskrivning av Filippa fick mig att le. Så härligt!

    Vad hände med Margaux och hennes ”bästis” Daniel Redgert? Varför är inte han hennes PR-byrå? Varför skriver dom aldrig mer om varandra? Ovänner??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.